ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΣΥ: Σε ποιες περιφέρειες είναι ασφυκτική η πίεση στις ΜΕΘ - Τι δείχνουν οι αριθμοί

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν το πρωί οι Διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Πρωθυπουργό αναφέρθηκαν στην πίεση που δέχεται κάθε ΥΠΕ ξεχωριστά. Παράλληλα, απαρίθμησαν τις κλίνες ΜΕΘ σε κάθε ΥΠΕ αυτή τη στιγμή.
Τρίτη, 24/11/2020 - 16:36
— Photo: EUROKINISSI
Γιώργος Παπαϊωάννου Γιώργος Παπαϊωάννου

Ειδικότερα, έντονη είναι η πίεση που δέχονται οι πρώτες 5 Υγειονομικές Περιφέρειες (Αττική, Πειραιώς και Αιγαίου, Μακεδονίας, Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας) της χώρας αυτήν την περίοδο λόγω της πανδημίας.

Καλύτερη είναι η κατάσταση στην 6η ΥΠΕ ((Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας) και στην 7η ΥΠΕ (Κρήτης).

Οι διοικητές των 7 ΥΠΕ έκαναν λόγο για σημαντική αύξηση των κλινών ΜΕΘ σε σχέση με το 2019, με την πίεση όμως να είναι σε κάθε περίπτωση μεγάλη.

1η ΥΠΕ (Τμήμα της Αττικής)

Ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης σημείωσε ότι στην Αττική (εκτός Δυτικής Αττικής και Πειραιά που ανήκουν στη 2η ΥΠΕ), λειτουργούν 29 Νοσοκομεία και δύο Παίδων, εκ των οποίων τα οκτώ είναι Νοσοκομεία αναφοράς, ενώ έχουν αναπτυχθεί και 10 Κέντρα Υγείας Covid. Οι κλίνες που διατίθενται για COVID από την 1η ΥΠΕ, είναι συνολικά 1.191. Όπως ανέφερε ο κ. Στάθης, οι αριθμοί στην Αττική δείχνουν ότι υπάρχει σταθεροποίηση και στα κρούσματα και στη διαχείριση των νοσοκομείων. Είναι, πρόσθεσε, ελεύθερο το 20% των κλινών ΜΕΘ, ενώ η πληρότητα των κοινών κλινών είναι στο 58,8%.

Σημαντικό στοιχείο, υπογράμμισε ο κ. Στάθης, είναι ότι «βλέπουμε την επιπέδωση στα κρούσματα και η καμπύλη διακύμανσης μετα το lockdown να έχει φθίνουσα πορεία. Η πρόβλεψη λέει πως στο προσεχές δεκαπενθήμερο θα έχουμε μείωση των σοβαρών κρουσμάτων». Επίσης, όπως επεσήμανε, η Αττική κράτησε σε σημείο που να μην μειώσει τα χειρουργεία πάνω από 40% όταν στο πρώτο διάστημα του Μαρτίου υπήρχε ολική ανάσχεση των χειρουργείων.

2η ΥΠΕ (Πειραιώς και Αιγαίου)

Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός, ξεκίνησε αναφερόμενος στην ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς περιλαμβάνει τη Δυτική Αττική, τον Πειραιά, αλλά και τα νησιά του Αιγαίου. Όπως ενημέρωσε, η κατάσταση στα νησιά αυτή τη στιγμή είναι απολύτως ελεγχόμενη, καθώς δεν υπάρχει σε κάποιο νησί μεγάλη πίεση.

Ο κ. Ροϊλός ενημέρωσε πως η 2η ΥΠΕ έχει συνολικά διαθέσιμες 505 κλίνες COVID αυτή τη στιγμή, με δυνατότητα να αυξηθούν αν χρειαστεί. Η κάλυψη σήμερα είναι περίπου 50% στις απλές κλίνες COVID σε όλη την 2η ΥΠΕ και ειδικότερα στο χερσαίο κομμάτι είναι 60%. O κ. Ροϊλός τόνισε ωστόσο ότι υπάρχει σημαντική πίεση στις ΜΕΘ COVID της 2ης ΥΠΕ, η οποία αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή με την αξιοποίηση κλινών από τον ιδιωτικό τομέα και τη διαρκή ανάπτυξη νέων κλινών.

3η ΥΠΕ (Μακεδονίας)

Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης ανέφερε ότι στη χθεσινή εφημερία στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου καταγράφηκαν 51 εισαγωγές και έγινε διαχείριση 24 υπόπτων περιστατικών, στοιχεία που ήταν μειωμένα σε σύγκριση με την προηγούμενη εφημερία του ίδιου νοσοκομείου όταν είχαν καταγραφεί 62 εισαγωγές και μεγάλος αριθμός υπόπτων περιστατικών που στη συνέχεια προχώρησαν στο σύστημα. Ο ίδιος ανέφερε κάλυψη 85% των διαθεσίμων απλών κλινών COVID αλλά ταυτόχρονα σημαντική πίεση όσον αφορά τις διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ.

Ο κ. Μπογιατζίδης τόνισε ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με δημιουργία νέων κλινών. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο υπήρχαν 26 κλίνες ΜΕΘ, αριθμός που έχει αυξηθεί σήμερα κατά 70 κλίνες, σε 96 κλίνες στην 3η ΥΠΕ στην περιοχή της Θεσσαλονίκη. Επίσης, στα υπόλοιπα νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ, στις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, οι κλίνες αυξήθηκαν από 6 σε 28. Συνολικά, από τον Αύγουστο και μετά αναπτύχθηκαν 92 νέα κρεβάτια ΜΕΘ στην 3η ΥΠΕ.

Επίσης, «από 296 κλίνες της 3ης ΥΠΕ που είχαμε στη διάθεσή μας για νοσηλεία περιστατικών COVID φτάσαμε στις 1.227, είχαμε μια αύξηση κατά 931 κρεβάτια» σημείωσε ο κ. Μπογιατζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Αορίστου χρόνου όλοι οι γιατροί σε ΜΕΘ

4η ΥΠΕ (Μακεδονίας και Θράκης)

Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης ανέφερε ότι πέρα από τη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία της Δράμας, των Σερρών και της Χαλκιδικής και γίνονται ενέργειες για να αντιμετωπιστεί. Ο κ. Τσαλικάκης σημείωσε ότι τον Σεπτέμβριο του 2019 στην 4η ΥΠΕ υπήρχαν 74 κλίνες ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 167. Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, η 4η ΥΠΕ διέθετε 32 κλίνες ΜΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2019 και σήμερα έχουν φτάσει τις 90.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, το σύνολο των απλών κλινών COVID που έχουν αναπτυχθεί φτάνει τις 1.650 και αυτή τη στιγμή είναι κατειλημμένες 1.191 κλίνες. Ο ίδιος σημείωσε ότι υπάρχει πίεση και ότι έχουν γίνει ήδη ενέργειες ώστε να αποφορτιστεί με την αύξηση της συνολικής χωρητικότητας του συστήματος και τη συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα.

5η ΥΠΕ (Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης, εκτίμησε ότι στη Λάρισα και στον Βόλο ασκείται αυτή τη στιγμή έντονη πίεση στο σύστημα υγείας, όμως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Η πίεση στα νοσοκομεία οδήγησε αφενός σε τροποποίηση του καταμερισμού βαρών ανάμεσα στα νοσοκομεία του ΕΣΥ και αφετέρου σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα.

Όπως είπε, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας υποδέχεται πλέον μόνο ασθενείς με κορονοϊό ενώ το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχει αναλάβει τον χειρουργικό τομέα και τη μαιευτική κλινική, με καθημερινή εφημερία. Παράλληλα, εδώ και δύο εβδομάδες υφίσταται οικειοθελής συνεργασία με δύο ιδιωτικά θεραπευτήρια κι έχουν αρχίσει επαφές με δύο ακόμα ιδιωτικές δομές. Ο κ. Σερέτης εκτίμησε ότι, με βάση τα νεότερα δεδομένα, ο δείκτης Rt έχει μειωθεί στη Λάρισα στο 0,95, έναντι 1,05 τις προηγούμενες ημέρες.

Στη Μαγνησία, ο δείκτης μετάδοσης είναι κατά τι υψηλότερος, στο 1,17, όμως παρατηρείται μείωση των εισερχόμενων περιστατικών και αύξηση των εξιτηρίων, ενώ ήδη εκτυλίσσονται επαφές με δύο ιδιωτικά θεραπευτήρια για ενδεχόμενη αύξηση των εισαγωγών. Για την αποσυμφόρηση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου διενεργούνται rapid tests στο Κέντρο Υγείας και σε τρία αντίσκηνα που τοποθετήθηκαν στην αυλή, με τη βοήθεια του στρατού. Ο κ. Σερέτης προσέθεσε ότι σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας έχουν πλέον αναπτυχθεί κλίνες ΜΕΘ για COVID, με το άθροισμα των κλινών εντατικής θεραπείας να είναι 83, ενώ αρχικά ήταν 20.

6η ΥΠΕ (Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας)

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ιωάννης Καρβέλης ανέφερε ότι παρά τις έκτακτες συνθήκες που συνεπάγεται η πανδημία κανένας ασθενής δεν μένει χωρίς τη φροντίδα του ΕΣΥ. Σημείωσε ότι στην 6η ΥΠΕ έχουν αναπτυχθεί 529 απλές κλίνες COVID και 55 κλίνες ΜΕΘ για COVID ενώ διαρκώς προστίθενται νέες κλίνες ΜΕΘ ειδικά για COVID. O κ. Καρβέλης ανέφερε ότι το σύνολο των κλινών ΜΕΘ στην 6ης ΥΠΕ τον Ιούλιο του 2019 ήταν 65 ενώ σήμερα έχουμε φτάσει στις 129.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ ανέφερε βελτίωση της κατάστασης στα Ιωάννινα, σημειώνοντας ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μπορεί πλέον να εξυπηρετεί και ασθενείς που προέρχονται και από περιοχές όπως τα Γρεβενά, η Νάουσα και η Κοζάνη. Στην 6η ΥΠΕ έχουν ενισχυθεί επίσης το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο, καθώς και τα νοσοκομεία του Πύργου και της Καλαμάτας. Ο κ. Καρβέλης είπε επίσης ότι στο Νοσοκομείο Ζακύνθου έχουν αναπτυχθεί έξι κλίνες ΜΕΘ (όταν προ της πανδημίας δεν υπήρχε καμία). Στην Κέρκυρα έχουν προστεθεί δύο κλίνες ΜΕΘ (σύνολο οκτώ) ενώ έχουν προστεθεί και τρεις κλίνες ειδικά για COVID.

7η ΥΠΕ (Κρήτης)

Η Διοικητής Λένα Μπορμπουδάκη ανέφερε ότι το επιδημιολογικό προφίλ της Κρήτης είναι σε καλά επίπεδα και παρατηρείται σταθεροποίηση τις τελευταίες ημέρες μετά την άνοδο των προηγούμενων εβδομάδων.

Όπως είπε, έχουν αναπτυχθεί 388 κλίνες COVID-19 στα οκτώ νοσοκομεία της Κρήτης, ώστε να υπάρχει κάλυψη σε ολόκληρο το νησί. Προσέθεσε ότι υπήρξε μέριμνα για αύξηση του υγειονομικού προσωπικού πριν την εμφάνιση του κορονοϊού, με 210 γιατρούς συν 650 νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό να έχουν αναλάβει καθήκοντα στα νοσοκομεία και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα.

Με βάση τα έργα που είναι σε εξέλιξη σε σε πολλές μονάδες του νησιού η Διοικητής δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα η Κρήτη θα διαθέτει 88 κλίνες ΜΕΘ -εκ των οποίων οι 56 θα προορίζονται για ασθενείς με κορονοϊό. Όσον αφορά τη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, η κ. Μπορμπουδάκη είπε πως γίνεται καταγραφή της διαθεσιμότητας ιδιωτών γιατρών και έχουν υπογραφεί οι πρώτες συμβάσεις.

  • ΜΕΘ
  • ΕΣΥ
  • ΚΛΙΝΕΣ
  • COVID19
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης: Αορίστου χρόνου όλοι οι γιατροί σε ΜΕΘ
Μητσοτάκης: Αορίστου χρόνου όλοι οι γιατροί σε ΜΕΘ 24 Νοεμβρίου 2020
Βουλευτές - γιατροί ρίχνονται στη μάχη του κορονοϊού - Το ευχαριστώ του Κικίλια 24 Νοεμβρίου 2020
Βουλευτές - γιατροί ρίχνονται στη μάχη του κορονοϊού - Το ευχαριστώ του Κικίλια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεμιστοκλέους: Πριν το Πάσχα η προκήρυξη για τις 850 μόνιμες θέσεις γιατρών στα νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
31/03/2026 - 14:03

Θεμιστοκλέους: Πριν το Πάσχα η προκήρυξη για τις 850 μόνιμες θέσεις γιατρών στα νοσοκομεία

Cicada:Η νέα παραλλαγή της COVID που εξαπλώνεται - Τι θέλουν να γνωρίζετε οι ειδικοί
Υγεία
30/03/2026 - 13:00

Cicada:Η νέα παραλλαγή της COVID που εξαπλώνεται - Τι θέλουν να γνωρίζετε οι ειδικοί

Εργαζόμενοι Κρατικού Νίκαιας: «Πλαστή η εικόνα της κυβέρνησης για τα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΣΥ»
Επικαιρότητα
18/03/2026 - 18:38

Εργαζόμενοι Κρατικού Νίκαιας: «Πλαστή η εικόνα της κυβέρνησης για τα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΣΥ»

Θεμιστοκλέους: Για πρώτη φορά μειώθηκαν οι χρόνοι αναμονής για χειρουργείο στο ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 16:01

Θεμιστοκλέους: Για πρώτη φορά μειώθηκαν οι χρόνοι αναμονής για χειρουργείο στο ΕΣΥ

Θεμιστοκλέους: «Ξεπερνούν τα 550.000 ραντεβού στα νοσοκομεία - Μειωμένος ο χρόνος αναμονής στα ΤΕΠ με το βραχιολάκι»
Πολιτική Υγείας
17/03/2026 - 16:59

Θεμιστοκλέους: «Ξεπερνούν τα 550.000 ραντεβού στα νοσοκομεία - Μειωμένος ο χρόνος αναμονής στα ΤΕΠ με το βραχιολάκι»

«Υγεία σε υψηλή ταχύτητα»: Διαδικτυακή εκδήλωση για την οικοδόμηση ενός ανθεκτικού και ψηφιακού ΕΣΥ
Digital Health
12/03/2026 - 17:37

«Υγεία σε υψηλή ταχύτητα»: Διαδικτυακή εκδήλωση για την οικοδόμηση ενός ανθεκτικού και ψηφιακού ΕΣΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Αθηναίων: Διεθνής ημέρα μηδενικών αποβλήτων με τη συμμετοχή 170 μαθητών δημοτικού
Επικαιρότητα
31/03/2026 - 22:06
Πως η ρουτίνα στο καθημερινό φαγητό μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους!
Διατροφή
31/03/2026 - 21:18
Εάν έχετε πρόβλημα με την ακοή σας ελέγξτε το σάκχαρό σας
Health Talk
31/03/2026 - 20:24
Φαρμασέρβ–Λίλλυ: Πενήντα και πλέον χρόνια καινοτομίας στη νευρολογία και την ψυχική υγεία
Pharma News
31/03/2026 - 19:37
Το ανθρώπινο μικροβίωμα και ο ρόλος του στο μέλλον της εξατομικευμένης ιατρικής
Υγεία
31/03/2026 - 18:42
Η κακή ψυχολογία των γονέων κατά την περιγεννητική περίοδο επηρεάζει την ψυχική υγεία του βρέφους
Ψυχική Υγεία
31/03/2026 - 18:01
Θεραπεία για την παχυσαρκία με συνδρομή!
Pharma News
31/03/2026 - 17:17
Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Έχουν θανατωθεί 486.300 ζώα
Επικαιρότητα
31/03/2026 - 16:54
Αποκαλυπτικός χάρτης του ιστού του μαστού - Ο ρόλος της εμμηνόπαυσης στην ανάπτυξη καρκίνου
Υγεία
31/03/2026 - 16:21
Έρευνα: Ένας στους τρεις ενήλικες στρέφεται στα AI chatbots για θέματα υγείας
Digital Health
31/03/2026 - 16:00
Gnomon Informatics: Η Κύπρος αποκτά εθνική εφαρμογή ψηφιακής υγείας μέσω της πλατφόρμας eHealthPass
Digital Health
31/03/2026 - 15:28
Η διατροφή που μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου κατά περισσότερο από 2 χρόνια
Διατροφή
31/03/2026 - 15:06
H Motor Oil ενίσχυσε με σημαντική χορηγία την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΕΕΣ
Επικαιρότητα
31/03/2026 - 14:43
ΙΑΣΩ Παίδων: 14η υβριδική επιστημονική ημερίδα για τις παιδιατρικές λοιμώξεις και τα εμβόλια
Υπηρεσίες Υγείας
31/03/2026 - 14:17
Θεμιστοκλέους: Πριν το Πάσχα η προκήρυξη για τις 850 μόνιμες θέσεις γιατρών στα νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
31/03/2026 - 14:03
ΠΟΥ προς κυβερνήσεις: Εφαρμόστε προγράμματα ασκήσεων προσομοίωσης συμβάντων δημόσιας υγείας
Πολιτική Υγείας
31/03/2026 - 14:01
Μύθοι και αλήθειες για την ψωρίαση και τη θεραπεία της
Health Talk
31/03/2026 - 13:41
Καθαριστικά: Γιατί η εισπνοή μπορεί να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη και από την κατάποση!
Υγεία
31/03/2026 - 13:00
Στρατηγική αυτονομία στις θεραπείες πλάσματος: Ευρωπαϊκές προκλήσεις και το στοίχημα για την Ελλάδα
Πολιτική Υγείας
31/03/2026 - 12:50
Μετεωροπάθεια: Γιατί νιώθετε το Erminio στα κόκκαλά σας!
Υγεία
31/03/2026 - 12:30
Κρούσμα γρίπης των πτηνών σε άνθρωπο στην Ιταλία: Γιατί οι ιολόγοι δεν ανησυχούν προς το παρόν
Υγεία
31/03/2026 - 12:00
Αντικαταθλιπτικό ανακουφίζει από την κόπωση που προκαλείται από τη long Covid
Υγεία
31/03/2026 - 11:00
Μικροπλαστικά: Μήπως τα εργαστηριακά γάντια έχουν φουσκώσει το πρόβλημα;
Υγεία
31/03/2026 - 10:00
Το άτμισμα φαίνεται να προκαλεί καρκίνο του στόματος και του πνεύμονα
Υγεία
31/03/2026 - 09:00
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος
Επικαιρότητα
31/03/2026 - 07:23
Επίθεση Φάμελλου στην κυβέρνηση από τη Λαμία για τις ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία
Επικαιρότητα
31/03/2026 - 03:42
Ισπανία: Το χειροφίλημα δια της βίας συνιστά σεξουαλική επίθεση με δικαστική απόφαση
Επικαιρότητα
31/03/2026 - 00:06
Πανεπιστήμιο Keele: Επιστημονικές εξελίξεις, ηθικές και νομικές προεκτάσεις στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
Επικαιρότητα
30/03/2026 - 23:21
Νέα προσέγγιση για μια αντιγήρανση χωρίς ερεθισμούς από την The Skin Pharmacist
Ομορφιά
30/03/2026 - 22:58
Κομισιόν: Επείγουσα συνάντηση για το ζήτημα των λιπασμάτων στις 13 Απριλίου!
Επικαιρότητα
30/03/2026 - 22:21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσωποποιημένα φάρμακα από 3D εκτυπωτή στο φαρμακείο της γειτονιάς σε μία δεκαετία
Pharma News
30/03/2026 - 12:31
Ταινίες για τους διαβητικούς: Τι αλλάζει μετά τις νέες ανακοινώσεις Γεωργιάδη
Πολιτική Υγείας
30/03/2026 - 13:39
Η MSD Ελλάδος στη λίστα Best Workplaces for Women Hellas 2026
Pharma News
30/03/2026 - 15:51
Έξυπνα tips για το πως θα φάτε σωστά αντί να μετράτε τις θερμίδες
Διατροφή
30/03/2026 - 18:03
Ανοιχτή πρόσκληση σε γιατρούς του ΕΣΥ από την 2η ΥΠΕ με ισχυρά κίνητρα
Πολιτική Υγείας
30/03/2026 - 20:59
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo