Ταυτότητα

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

DOCTOR POST IKE
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ
ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 8, 16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΦΜ 801241329
ΔΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 210 7517080
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Ιωάννης Χρηστάκος

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN

Doctor Post IKE

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ιωάννης Χρηστάκος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Βασιλική Αγγουρίδη

Ειδική Συνεργάτης - Ρεπορτάζ Υγείας
Χάρις Μανουσάκη

Newsroom
Παναγιώτης Σπανός

Eμπορική διεύθυνση
Έλενα Γιατζόγλου
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

To news4health.gr είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος που καλύπτει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον χώρο της υγείας. Η λειτουργία του αποτελεί μία καινοτομία σε έναν χώρο που έχει πολλές ιδιαιτερότητες και ευαισθησίες αλλά κυρίως εξελίσσεται ραγδαία.

Η ανάγκη για ανεξάρτητη, ουσιαστική και αξιόπιστη ενημέρωση του κοινού σε έναν χώρο που η σοβαρότητα και η τεκμηρίωση είναι ζωτικής σημασίας, η ομάδα του news4health.gr έρχεται να δώσει στους πολίτες αυτό που πραγματικά χρειάζονται όσον αφορά στα νέα για την υγεία. Και όχι μόνο.

Η πρόληψη, η σωστή διατροφή, οι νέες θεραπείες αλλά και οι σύγχρονες τάσεις του ευ ζην και well living είναι στις προτεραιότητες της ιστοσελίδας μας με την φιλοδοξία να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα στην ενημέρωση του συγκεκριμένου πεδίου.

Ακόμα, το news4health.gr σχεδιάστηκε ώστε να καλύψει ένα δυσεύρετο, στην ενημέρωση των πολιτών, κομμάτι που αφορά στην εταιρική δραστηριότητα στον χώρο του φαρμάκου. Ολα τα νέα των φαρμακευτικών εταιριών αλλά και όσων δραστηριοποιούνται στην υγεία με ρεπορτάζ για την καινοτομία, τις δράσεις τους, την συμμετοχή τους στην πολιτική φαρμάκου και τις θεραπείες, είτε πρόκειται για ελληνικές εταιρίες είτε για εκείνες που έρχονται από το εξωτερικό.

Από το news4health.gr δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα νέα για τους φίλους μας τα ζώα. Η ενότητα "Pet" είναι ένας ακόμα τομέας που θα καλύπτει όλη την θεματολογία για τα κατοικίδιά μας: τις ανάγκες και την υγεία τους.

MEDIA KIT

Λογότυπο σε μορφή PNG (raster) & SVG (vector)