ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

FairLife: Προσφορά 80 δωρεάν εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του πνεύμονα

Patient Talk
FAIRLIFE L.C.C.
Ανάγκη και όχι πολυτέλεια η υγεία των πνευμόνων με κύρια εργαλεία την πρόληψη και τις νέες θεραπευτικές εξελίξεις – Αντίδοτο μετά τη διάγνωση η ψυχοκοινωνική υποστήριξη ασθενών και φροντιστών.
Πέμπτη, 07/11/2024 - 09:02
— Photo: FAIRLIFE L.C.C.
News4Health Team News4Health Team

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση «Υγεία Πνευμόνων» από την FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, 18.00-20.30, στην Αίθουσα “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ” του Νομαρχείου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και με την συμμετοχή 21 ομιλητών και κεντρικό θέμα την διαφύλαξη της πνευμονικής υγείας, την πρόληψη και τις θεραπευτικές εξελίξεις στον καρκίνο του πνεύμονα καθώς και τον ρόλο της κλιματικής αλλαγής και της άθλησης στη φύση στη σωματική και ψυχική υγεία.

Περισσότερα από 650 άτομα παρακολούθησαν δια ζώσης και διαδικτυακά την εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη, η οποία αποτέλεσε τον 3ο σταθμό της πρωτοβουλίας «Υγεία Πνευμόνων» της FairLife L.C.C. για το 2024, μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα, καθώς και η προώθηση του προσυμπτωματικού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

{https://youtu.be/0UtHwl4ueek?t=3}

Οι ομιλητές – εκπρόσωποι από την επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των ασθενών -  ανέλυσαν σημαντικά θέματα, όπως ο προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του πνεύμονα, οι νέες θεραπευτικές επιλογές, καθώς και η ολιστική διαχείριση της νόσου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών, στη φυσική ευεξία και στη σωστή διατροφή, ενώ οι βιωματικές εμπειρίες ασθενών που έχουν νοσήσει από καρκίνο του πνεύμονα συνέβαλαν σημαντικά στον διάλογο.

Ανακοινώθηκε ακόμα η προσφορά συνολικά 80 δωρεάν εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου με αξονική τομογραφία χαμηλής δόσης ακτινοβολίας (LDCT), σε συνεργασία με το Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, το Ιδιωτικό Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο Ιατρική Α.Ε. και την Euromedica Αλεξανδρούπολης

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος, η Πρόεδρος της FairLife L.C.C. Κορίνα Πατέλη-Bell, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Μιχαήλ Πιτιακούδης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, ο Κοσμήτορας Σχολών Επιστημών Υγείας Δ.Π.Θ. Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Δ.Π.Θ. Κωνσταντίνος Βαδικόλιας, ο Πρόεδρος Τμήματος Νοσηλευτικής Δ.Π.Θ. Νικόλαος Πολύζος, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Έβρου Χρήστος Χατζηπαπάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Σπανίων Παθήσεων Ν. Έβρου Εύη Ορφανού και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Έβρου ‘ΣυνεχίΖΩ’ Χριστίνα Παλαιολόγου.

FAIR LIFE 1

Οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας αναφέρθηκαν στη γνωστή αλλά συχνά παραμελημένη υποχρέωση της διαφύλαξης της υγείας με κύριο εργαλείο την πρόληψη. Επιπλέον, ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν την FairLife L.C.C. για την προβληματική που εισάγει στην κοινωνία μέσα από την πανελλαδική πρωτοβουλία “Υγεία Πνευμόνων”, πρωτοβουλία κομβική για τη δια βίου εκπαίδευση των ανθρώπων αναφορικά με την πνευμονική υγεία.

Στην Α’ Ενότητα, οι κ.κ. Σταύρος Ανευλαβής και Δημήτρης Ματθαίος τόνισαν τη σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου και των σύγχρονων θεραπειών. Η κυρία Κωνσταντίνα Χαδιά μίλησε για τη χαμηλής δόσης αξονική τομογραφία, η κυρία Ειρήνη Μπιζιώτα για τις στοχευμένες θεραπείες, και ο κ. Χρήστος Χριστίδης για τη θωρακοχειρουργική. Η ενότητα έκλεισε με τη συγκινητική εμπειρία του Πέτρου Τζέκου.

Στη Β’ Ενότητα, οι κ.κ. Πασχάλης Στειρόπουλος και Αικατερίνη Αρβανίτη συζήτησαν την υγεία των πνευμόνων και την κλιματική αλλαγή. Η κυρία Κική Τσακαλδήμη μίλησε για την άσκηση στη φύση, η κυρία Ευαγγελία Νένα για την κλιματική αλλαγή και η κυρία Βαλεντίνη Μπόχτσου για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ασθενών.

FAIR LIFE 2

Η πρώτη ενότητα

Στην Α’ ενότητα προήδρευσαν ο κ. Ανευλαβής, Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας Δ.Π.Θ., Τμήμα Ιατρικής Δ.Π.Θ. και ο κ. Ματθαίος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ογκολογίας, Τμήμα Ιατρικής Δ.Π.Θ. Τα μέλη του Προεδρείου προσφώνησαν και σχολίασαν τους ομιλητές της Ενότητας Α’, τονίζοντας την εξέχουσα σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του πνεύμονα και μεταφέροντας ταυτόχρονα το ελπιδοφόρο μήνυμα των εξελιγμένων θεραπειών στους ήδη νοσούντες.

Η κυρία Χαδιά, Πνευμονολόγος, Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική, ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, μίλησε για τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του πνεύμονα που στοχεύει στην έγκαιρη ανίχνευση ασυμπτωματικών βλαβών σε άτομα υψηλού κινδύνου, όπως καπνιστές ή πρώην καπνιστές, μέσω αξονικής τομογραφίας χαμηλής δόσης ακτινοβολίας, μία ανώδυνη και ακριβής εξέταση που μπορεί να ανιχνεύσει βλάβες σε πρώιμο στάδιο, αυξάνοντας την επιβίωση και τις θεραπευτικές επιλογές των ασθενών.

Στην επιδημιολογία του καρκίνου του πνεύμονα και στις νέες θεραπευτικές στρατηγικές αναφέρθηκε η κυρία Μπιζιώτα, Παθολόγος Ογκολόγος, Πανεπιστημιακή Ογκολογική Κλινική, ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, τονίζοντας τα οφέλη της εξατομικευμένης θεραπείας με τη χρήση μοριακών δεικτών και στοχευμένων θεραπειών στη βελτίωση της επιβίωσης των ασθενών.

FAIR LIFE 3

Ο κ. Χριστίδης Θωρακοχειρουργός, Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Καρδίας Θώρακα ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, μίλησε για τα υψηλά ποσοστά της νόσου, ανέδειξε τη συμβολή της θωρακοχειρουργικής στην αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα, αναλύοντας τους τύπους των χειρουργικών επεμβάσεων και τον ρόλο της χειρουργικής σε πολλαπλά επίπεδα και ως παρηγορητική θεραπεία.

Η Α’ Ενότητα έκλεισε με τη βιωματική εμπειρία του κ. Τζέκου, survivor καρκίνου του πνεύμονα, προσδίδοντας έναν συγκινητικό τόνο στη βραδιά και τονίζοντας τη σημασία της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενή, που λειτουργεί θετικά στη βέλτιστη έκβαση της θεραπείας.

Η δεύτερη ενότητα

Ο κ. Στειρόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και η κυρία Αρβανίτη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής, Τμήμα Ιατρικής, Δ.Π.Θ. προήδρευσαν της Β’ Ενότητας της ενημερωτικής εκδήλωσης.

Τα μέλη του Προεδρείου προσφώνησαν και σχολίασαν τους ομιλητές της Ενότητας Β’, αναφερόμενοι στη διαφύλαξη της υγείας των πνευμόνων μας, η οποία δέχεται επιδράσεις τόσο από τις προσωπικές επιλογές όσο και από εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι η κλιματική αλλαγή. Επιπλέον, τόνισαν την αξία της συνεργασίας των διαφόρων ειδικοτήτων για την διαχείριση των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα.

Στα πολλαπλά οφέλη της άθλησης στη φύση για τη σωματική και ψυχική υγεία αναφέρθηκε η κυρία Τσακαλδήμη, FairLife L.C.C. Ambassador και μέλος του Δ.Σ της FaiLife L.C.C., προτρέποντας το κοινό και φυσικά τους ασθενείς να εντάξουν στην καθημερινότητα τους την ήπια άσκηση αλλά και να επανεξετάσουν την επαφή τους με το φυσικό περιβάλλον που λειτουργεί ως μέσο ευεξίας αλλά και ως μέσο ανακούφισης από τον πόνο.

FAIR LIFE 4

Η κυρία Νένα, Αναπλ. Καθηγήτρια ΔΠΘ, Εργαστήριο Κοινωνικής Ιατρικής, ανέδειξε τη σύνδεση της κλιματικής αλλαγής με την ανθρώπινη υγεία, σημειώνοντας πως η άνοδος της θερμοκρασίας και τα ακραία καιρικά φαινόμενα αυξάνουν τη συχνότητα εμφάνισης διαφόρων ασθενειών και μεταβάλλουν τα οικοσυστήματα, επηρεάζοντας την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών, ενώ παράλληλα η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου.

Η Ενότητα Β’ ολοκληρώθηκε με την ομιλία της κυρίας Μπόχτσου, Ψυχολόγου, MSc, PhDc, Εξειδίκευση «Κλινική Ψυχοκοινωνική Ογκολογία», η οποία μίλησε για τις προκλήσεις της καθημερινότητας και τις αλλαγές ρόλων μετά από μια διάγνωση με καρκίνο του πνεύμονα, αναφέροντας τα οφέλη της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και τους τρόπους προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα. Η κυρία Μπόχτσου χαρακτήρισε «παράλληλη μάχη» τη μάχη των γιατρών και των επαγγελματιών ψυχικής υγείας να διαχειριστούν έναν ασθενή με καρκίνο του πνεύμονα στην πορεία του μέσα από τη νόσο.

  • FAIRLIFE
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ
  • ΠΡΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και την επίτευξη καλής ποιότητας ζωής
Ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και την επίτευξη καλής ποιότητας ζωής 06 Νοεμβρίου 2024
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών 07 Νοεμβρίου 2024
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πουλής: «Για πρώτη φορά δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος εξωνοσοκομειακής φροντίδας»
Πολιτική Υγείας
16/05/2026 - 00:16

Πουλής: «Για πρώτη φορά δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος εξωνοσοκομειακής φροντίδας»

Μήνας δράσης ενάντια στον καρκίνο του δέρματος ο Μάιος με δωρεάν εξετάσεις σε όλη την Ελλάδα
Υγεία
05/05/2026 - 18:47

Μήνας δράσης ενάντια στον καρκίνο του δέρματος ο Μάιος με δωρεάν εξετάσεις σε όλη την Ελλάδα

Μαστογραφία: Ο ρόλος της ηλικίας, του οικογενειακού ιστορικού και του πυκνού μαστού
Υγεία
29/04/2026 - 13:00

Μαστογραφία: Ο ρόλος της ηλικίας, του οικογενειακού ιστορικού και του πυκνού μαστού

Καρκίνος πνεύμονα: Μπορεί η κατανάλωση περισσότερων λαχανικών και φρούτων να συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο στους κάτω των 50;
Διατροφή
20/04/2026 - 09:00

Καρκίνος πνεύμονα: Μπορεί η κατανάλωση περισσότερων λαχανικών και φρούτων να συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο στους κάτω των 50;

Η επιτροπή του EMA άναψε το «πράσινο» φως για πέντε νέα φάρμακα - Τα τρία αφορούν ασθενείς με καρκίνο
Pharma Policy
27/03/2026 - 16:42

Η επιτροπή του EMA άναψε το «πράσινο» φως για πέντε νέα φάρμακα - Τα τρία αφορούν ασθενείς με καρκίνο

Δράση προσυμπτωματικού ελέγχου και ενημέρωσης σε μειονοτικά σχολεία Ροδόπης
Επικαιρότητα
19/03/2026 - 00:12

Δράση προσυμπτωματικού ελέγχου και ενημέρωσης σε μειονοτικά σχολεία Ροδόπης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξυπόλυτοι στο σπίτι: Η ευεργετική δράση της επαφής του γυμνού ποδιού με το πάτωμα και οι κίνδυνοι
Υγεία
16/05/2026 - 10:05
Άγχος των εξετάσεων: Το τρίπτυχο που μπορεί να λειτουργήσει ανακουφιστικά στα παιδιά
Ψυχική Υγεία
16/05/2026 - 09:47
Επιχορήγηση έως και 36.000€ μέσω ΕΣΠΑ για νέους επαγγελματίες και επιστήμονες υγείας
Επικαιρότητα
16/05/2026 - 03:43
Πουλής: «Για πρώτη φορά δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος εξωνοσοκομειακής φροντίδας»
Πολιτική Υγείας
16/05/2026 - 00:16
Ηράκλειο: Δύο φορητοί ανιχνευτές φλεβών θα παραδοθούν σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 23:03
Νέο πενταετές επιχειρηματικό πλάνο με επίκεντρο την ογκολογία και την καινοτομία για την Daiichi Sankyo
Pharma News
15/05/2026 - 22:19
Γεωργιάδης: «Με δύο ακόμα μέτρα για το clawback θα φτιάξουμε ένα βιώσιμο περιβάλλον για τα διαγνωστικά εργαστήρια»
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 21:54
Κρήτη: Πρωτοποριακή έρευνα πόρτα-πόρτα για την άνοια στα Ανώγεια
Υγεία
15/05/2026 - 21:28
Πρόληψη HPV και καρκίνων που σχετίζονται με τον ιό - Το εμβόλιο υπάρχει
Health Talk
15/05/2026 - 21:03
Η τεχνολογία συναντά τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1: Μια σύγχρονη αρμονική συμβίωση
Patient Talk
15/05/2026 - 20:29
Θεσσαλονίκη: Κινητή μονάδα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων αποκτά η 4η ΥΠΕ
Ψυχική Υγεία
15/05/2026 - 20:06
ECDC: Χαμηλός προς το παρόν ο κίνδυνος μόλυνσης κατοίκων της ΕΕ από τον ιό Έμπολα
Υγεία
15/05/2026 - 19:28
«Κρίσιμες βελτιώσεις για τους σπάνιους ασθενείς και την πρόσβασή τους σε καινοτόμες θεραπείες»
Patient Talk
15/05/2026 - 19:03
Η εγκυμοσύνη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξει η οικογενειακή διατροφική κουλτούρα
Διατροφή
15/05/2026 - 18:18
Ε.Σ.Α.μεΑ.: «Στα όρια των δυνατοτήτων της λειτουργεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Ζακύνθου»
Patient Talk
15/05/2026 - 17:51
Εγκαινιάστηκαν νέοι ξενώνες φιλοξενίας για ογκολογικούς ασθενείς του Νοσοκομείου «Μεταξά»
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 17:19
Ευρεία σύσκεψη φορέων στη Λέσβο για τα μέτρα βιοασφάλειας απέναντι στον αφθώδη πυρετό
Επικαιρότητα
15/05/2026 - 16:46
Χάρτες του ΜΕΤΕΟ με τις αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης αύριο, Σάββατο, στην Ελλάδα
Επικαιρότητα
15/05/2026 - 16:29
Τα φάρμακα απώλειας βάρους ενδέχεται να μειώνουν τον πόνο της ημικρανίας και τις κρίσεις του άσθματος,
Υγεία
15/05/2026 - 16:11
ΕΟΠΥΥ: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τα πλαστά παραπεμπτικά φυσικοθεραπειών
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 15:42
Οι μικρότερες ηλικίες όλο και πιο ευάλωτες στον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2- Έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Υγεία
15/05/2026 - 15:00
Εκλογές Pharma Innovation Forum: Γυναικεία πρωτοκαθεδρία στις ψηφους
Pharma Policy
15/05/2026 - 14:53
Φρουκτόζη: Γιατί είναι επικίνδυνη για την υγεία μας - Η επίδραση της στο μεταβολισμό
Διατροφή
15/05/2026 - 14:00
Χανταϊός: Μπορεί να επιβιώσει στο σπέρμα για χρόνια - Ο κίνδυνος της σεξουαλικής μετάδοσης
Υγεία
15/05/2026 - 12:49
Είδος άσκησης 800 ετών βοηθά στη φυσική μείωση της αρτηριακής πίεσης
Fitness
15/05/2026 - 12:00
ΛΔ Κονγκό: Ξέσπασμα του ιού Έμπολα στη χώρα επιβεβαίωσαν οι αρχές
Υγεία
15/05/2026 - 11:26
Έκκληση ψυχιάτρων για υπεύθυνη ενημέρωση και ενίσχυση της ψυχικής υγείας των νέων
Ψυχική Υγεία
15/05/2026 - 10:57
Συναγερμός για τα υπερμικρόβια στην Ελλάδα: Ραγδαία εξάπλωση ανθεκτικών βακτηρίων στα νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 10:02
Δεν προκύπτει ξεκάθαρη σύνδεση αυτισμού -λήψης αντικαταθλιπτικών στην κύηση
Υγεία
15/05/2026 - 10:00
H σχέση επιστήμης, πίστης, πολιτισμού και φροντίδας του ανθρώπου αντικείμενο διήμερου συνεδρίου του ΑΠΘ
Επικαιρότητα
15/05/2026 - 08:51

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προειδοποιήσεις για τους κινδύνους από το ανακυκλωμένο πλαστικό των συσκευασιών τροφίμων για την υγεία
Διατροφή
14/05/2026 - 07:53
Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το νομοσχέδιο για τη σύσταση του Ταμείου Καινοτομίας
Πολιτική Υγείας
14/05/2026 - 09:00
Στάση εργασίας στο νοσοκομείο της Νίκαιας σήμερα Πέμπτη από τις 12 έως τις 3 μμ
Πολιτική Υγείας
14/05/2026 - 09:12
Γεωργιάδης: Νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις για τους νοσηλευτές προ των πυλών
Πολιτική Υγείας
14/05/2026 - 12:26
Η σχέση των παιδιών με τα λαχανικά διαμορφώνεται από τη μήτρα
Διατροφή
14/05/2026 - 16:09
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo