ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: Με τα απογευματινά χειρουργεία η αναμονή έχει μειωθεί κατά 50%

Πολιτική Υγείας
Eurokinissi
Ο υπουργός Υγείας μίλησε επίσης για τη διαδικασία σύνδεσης των γιατρών στην πλατφόρμα finddoctors.gov.gr αλλά και για τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.
Δευτέρα, 12/05/2025 - 11:46
— Photo: Eurokinissi
News4Health Team News4Health Team

Για μείωση στην αναμονή για χειρουργείο που ανέρχεται στο 50% μέσα σε έναν χρόνο χάρη στη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων», έκανε λόγο σε σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Επανέλαβε ότι τα απογευματινά χειρουργεία είναι δωρεάν μέχρι να εξαντληθούν οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης και στη συνέχεια θα γίνονται επ' αμοιβή. Τόνισε επίσης ότι το τελευταίο δίμηνο υπάρχουν περισσότεροι γιατροί στα τμήματα επειγόντων περιστατικών στη χώρα.

«Μόνο στην Αττική έχουν προσληφθεί 25 γιατροί και 100 τραυματιοφορείς, ενώ έχει καλυφθεί το 70% των κενών σε αγροτικούς γιατρούς», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι στην πλατφόρμα finddoctors.gov.gr έχουν ενταχθεί τα Κέντρα Υγείας, οι Τοπικές Μονάδες Υγείας της χώρας, καθώς και οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, ενώ εντάσσονται σταδιακά και ιδιώτες γιατροί που το επιθυμούν.

Πρόσθεσε ότι σε έναν μήνα θα έχουν συνδεθεί και οι γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων.

Επίσης, τόνισε πως οι πολίτες πρέπει να κάνουν χρήση της πλατφόρμας eticket.eopyy.gov.gr, με την οποία, «δεν χρειάζεται να πηγαίνεται στην ουρά στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. Βάζεις το ΑΜΚΑ σου και την συνταγή σου και σου δίνει η πλατφόρμα τον χρόνο που πρέπει να πας».

«Αυτή είναι η μία δράση για τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. Η άλλη είναι η διαδικασία της κατ’οίκον διανομής. Βρίσκεται τώρα στο ελεγκτικό συνέδριο, και μόλις πάρει έγκριση θα ξεκινήσει», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

Ακολουθούν τα σημεία της συνέντευξης του υπουργού αναλυτικά

Για τον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας:

«Η εφαρμογή «myhealth app» είναι ο εθνικός ηλεκτρονικός φάκελος υγείας και από το τέλος του αυτού του χρόνου θα είναι πλήρως λειτουργικός. Όλα τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα, εάν δεν ανεβάζουν αυτόματα τα αποτελέσματά στον ηλεκτρονικό φάκελο, δεν θα πληρώνονται από τον ΕΟΠΥΥ. Πλέον θα βλέπει ο γιατρός όλο σου το φάκελο και έτσι θα κερδίζει χρόνο και θα σώσει ανθρώπινες ζωές. Πάνω στην πλατφόρμα έχουμε συνδέσει τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς και τους γιατρούς των κέντρων υγείας. Σε ένα μήνα από σήμερα θα έχουμε συνδέσει και όλους τους γιατρούς των δημοσίων νοσοκομείων».

«Μέσα στο 2025 ό,τι ξέρετε για την υγεία στην Ελλάδα θα αλλάξει, θα γίνουν όλα πολύ πιο απλά. Στο τέλος Μαΐου θα μπει σε πρώτη λειτουργία σε 12 νοσοκομεία το σύστημα ηλεκτρονικής ιχνηλάτησης ασθενών στις εφημερίες. Μέχρι τέλος του χρόνου θα επεκταθεί σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Με το σύστημα αυτό, θα μπαίνεις στην εφαρμογή και θα σου λέει, «αν πας στο νοσοκομείο Γεννηματά, η αναμονή θα είναι 3 ώρες και 42 λεπτά. Αν πας στον Ευαγγελισμό, η αναμονή θα είναι 4 ώρες και 50 λεπτά» και ούτω καθεξής. Θα το ξέρεις πριν πας στο νοσοκομείο ώστε να αποφασίσεις μόνος σου αν θέλεις να διαθέσεις αυτό το χρόνο από τη ζωή σου για να περιμένεις στην αναμονή».

Για τα απογευματινά χειρουργεία:

«Με τη δράση των απογευματινών χειρουργείων ο μέσος όρος στη λίστα αναμονής στα χειρουργεία στην Ελλάδα έχει πέσει πάρα πολύ. Σε ένα χρόνο, είμαστε περίπου στο μείον 50% σε αναμονή».

Για το λόγο που υπήρξε καθυστέρηση στην πληρωμή των απογευματινών χειρουργείων:

«Ο λόγος που υπήρξε καθυστέρηση στην πληρωμή των απογευματινών χειρουργείων είναι διότι αλλάξαμε την ΚΥΑ. Η ΚΥΑ θέλει πλέον την υπογραφή έξι υπουργών, άρα έχει μια γραφειοκρατική δυσκολία όλο αυτό. Ο λόγος που αλλάξαμε όμως την ΚΥΑ είναι γιατί αυξήσαμε τις αμοιβές. Βάλαμε μεγαλύτερες αμοιβές απ’ ότι είχαμε στην αρχή προβλέψει, διότι πράγματι κάποιες κατηγορίες είχαν αδικηθεί. Έτσι λοιπόν τώρα θα γίνει εκκαθάριση μέσα στο μήνα Μάιο και θα πληρωθούν όλα τα χρωστούμενα, σε όλες τις ομάδες των απογευματινών χειρουργείων».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο:

«Ο ΕΟΠΥΥ από την ίδρυσή του κληρονόμησε από το πρώην ΙΚΑ μία σειρά γιατρών περίπου 3.400 στο σύνολο, οι οποίοι έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και αμείβονται από τον ΕΟΠΥΥ ένα πολύ χαμηλό ποσό 10 ευρώ, που είναι πραγματικά εξευτελιστικά χαμηλό για έναν γιατρό, το ξεκαθαρίζω. Ο καθένας από αυτούς τους συμβεβλημένους γιατρούς μπορούσε να κάνει το μήνα έως 200 ραντεβού και αμείβεται με τα ραντεβού. Όλοι οι γιατροί δήλωναν 200. Δηλαδή από το 2011 μέχρι σήμερα κάθε μήνα όλοι οι γιατροί εξαντλούσαν και τα 200 ραντεβού κάθε μήνα άρα, έπαιρναν όλοι 2.000 ευρώ το μήνα. Πώς ελέγχαμε τα ραντεβού; Δεν τα ελέγχαμε, διότι δεν μπορούσαμε να μπούμε στο ιατρείο να ελέγξουμε αν βλέπουν ασθενή. Με τη νέα πλατφόρμα που βάλαμε, αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι πρέπει να δηλώσεις στην πλατφόρμα τον ΑΜΚΑ και την ώρα που θα δεις τον ασθενή. Αυτό θεωρήθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ότι παραβιάζει τη συνταγματική τους ελευθερία. Ειλικρινά, θέλω να τους παρακαλέσω να το ξανασκεφτούν. Η πλατφόρμα στο τέλος θα λειτουργήσει γιατί αυτό είναι προς όφελος του ασθενούς. Μέσα στον Ιούνιο θα ανακοινώσουμε μία πολύ μεγάλη αύξηση στην αμοιβή των γιατρών ανά ασθενή, ώστε η μεταρρύθμιση να κλείσει με τα εξής χαρακτηριστικά: ευκολότερος τρόπος να κλείνεις το ραντεβού, γρηγορότερο ραντεβού για τον ασθενή και καλύτερη αμοιβή για τον γιατρό».

Για το προσωπικό του ΕΣΥ:

«Το πόσο προσωπικό έχει το ΕΣΥ το ξέρουμε, χωρίς αμφιβολία, μέσα από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, καθώς ξέρουμε πόσους πληρώνουμε. Σήμερα πληρώνουμε περισσότερους γιατρούς, νοσηλευτές και περισσότερο λοιπό προσωπικό από ποτέ. Φέτος, καλύψαμε και στην 2η ΥΠΕ που είναι τα νησιά και στην 5η ΥΠΕ που είναι στις Σποράδες, το 70% των κενών στους αγροτικούς γιατρούς. Είμαστε δηλαδή 70% καλύτερα από πέρυσι σε αγροτικούς γιατρούς. Την Τετάρτη, κλείνει η πλατφόρμα για την μεγάλη πρόσληψη των 500 γιατρών για τα περιφερειακά νοσοκομεία και ιατρεία που έχουμε προκηρύξει. Προχθές βγήκε η απόφασή μας για τα άγονα όπου εντάξαμε και τα Σφακιά και τα Ανώγια στις άγονες περιοχές. Έχουμε προσλάβει ήδη 100 τραυματιοφορείς και μέχρι τος τέλος της διαδικασίας θα έχουν προσληφθεί 500 στο σύνολο. Άρα, έχουμε μέσα στο μήνα Μάιο περισσότερους γιατρούς, περισσότερους τραυματιοφορείς, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, την ηλεκτρονική ιχνηλάτηση και τις ανακαινισμένες κλινικές των ΤΕΠ στα νοσοκομεία».

Για τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ:

«Φτιάξαμε την πλατφόρμα «eticket.eopyy.gov.gr» για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος και να μην χρειάζεται να περιμένει στην ουρά. Μπορεί να μπαίνει στο κινητό του, να κλείνει το ραντεβού του και να πηγαίνει να παίρνει το φάρμακό του συγκεκριμένη ώρα. Εκτός από αυτό, όμως, ξεκινάει και η διαδικασία της κατ’ οίκον διανομής. Ήδη σε όλα τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, υπάρχει διαθέσιμη μια φόρμα που μπορεί κάποιος να δηλώσει εάν θέλει να παραλάβει τον επόμενο μήνα τη συνταγή στο σπίτι του. Επικουρικά σε όλα αυτά, μέσα στο καλοκαίρι θα ανακοινωθεί ο νέος τετραψήφιος δωρεάν αριθμός για την υγεία».

Για το φάρμακο και το επενδυτικό clawback:

«Ο τομέας του φαρμάκου αποτελεί την πιο ισχυρή εξαγωγική βάση της χώρας μετά τα καύσιμα. Παράγει τις περισσότερες θέσεις εργασίας. Έχει υψηλά αμειβόμενο επιστημονικό προσωπικό και έχει συμβάλει στο «brain gain», στο να επιστρέψουν δηλαδή οι Έλληνες από το εξωτερικό. Ο πρώτος νόμος που ψήφισα ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον Οκτώβριο του ’19, είχε συμπεριλάβει ένα μέτρο που λεγόταν επενδυτικό clawback. Αυτό απεδείχθη στην πορεία του χρόνου το πιο επιτυχημένο νομοθέτημα για επενδύσεις. Μέσα από αυτό το εργαλείο έχουν πραγματοποιηθεί ήδη επενδύσεις αξίας 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αν πάτε στην Τρίπολη θα δείτε εργοστάσια της ΕΛΠΕΝ, της Demos και των άλλων εταιριών που αλλάζουν τελείως την εικόνα της παραγωγής στην Ελλάδα».

Για το νέο αεροπλάνο - ασθενοφόρο, δωρεά του ΙΣΝ:

«Σήμερα είναι μία μέρα μεγάλης χαράς για το Υπουργείο Υγείας αλλά και για όλους τους Έλληνες ασθενείς γιατί θα παραλάβουμε επισήμως το νέο ιπτάμενο ασθενοφόρο, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Σώζουν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές, μεταφέροντας κόσμο από τα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές πολύ γρήγορα στην Αθήνα. Ειδικά το καλοκαίρι, αυτά τα αεροπλάνα τα χρησιμοποιούμε πάρα πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να συμπληρώνουν πάρα πολύ γρήγορα το ανώτατο όριο πτήσεων και να πρέπει να βγαίνει μονίμως ένα για συντήρηση. Άρα, μέναμε το περισσότερο διάστημα του θέρους με ένα αεροπλάνο στον αέρα και αυτό καθυστερούσε τις αεροδιακομιδές. Θέλαμε ένα τρίτο. Σήμερα παραλαμβάνουμε το αεροπλάνο επισήμως. Το τρίτο που μπαίνει πλέον στη χρήση του ΕΚΑΒ για τις αεροδιακομιδές».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=7iJGH2vJcd0

Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2025 - 12:45
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποστολή Αγγελή στην Πορτογαλία στο πλαίσιο του έργου TSI για την Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας
Αποστολή Αγγελή στην Πορτογαλία στο πλαίσιο του έργου TSI για την Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας 09 Μαϊος 2025
ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των ασφαλισμένων υγείας: Ασύδοτη κερδοσκοπία με την ανοχή της κυβέρνησης 12 Μαϊος 2025
ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των ασφαλισμένων υγείας: Ασύδοτη κερδοσκοπία με την ανοχή της κυβέρνησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης για ελλείψεις φαρμάκων: Λιγότερες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Ασπίδα η ελληνική φαρμακοβιομηχανία
Pharma Policy
26/03/2026 - 11:00

Γεωργιάδης για ελλείψεις φαρμάκων: Λιγότερες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Ασπίδα η ελληνική φαρμακοβιομηχανία

Γεωργιάδης: «Έχουν εξυπηρετηθεί 294.648 δικαιούχοι του προγράμματος διανομής κατ' οίκον των ΦΥΚ»
Πολιτική Υγείας
24/03/2026 - 17:43

Γεωργιάδης: «Έχουν εξυπηρετηθεί 294.648 δικαιούχοι του προγράμματος διανομής κατ' οίκον των ΦΥΚ»

Γεωργιάδης για το 1566: H πρόσβαση σε δωρεάν ραντεβού με ειδικευμένους γιατρούς από τις ευκολότερες στην EE
Πολιτική Υγείας
19/03/2026 - 11:16

Γεωργιάδης για το 1566: H πρόσβαση σε δωρεάν ραντεβού με ειδικευμένους γιατρούς από τις ευκολότερες στην EE

Γεωργιάδης: Χαμηλή η συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία των νοσοκομειακών γιατρών
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 15:00

Γεωργιάδης: Χαμηλή η συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία των νοσοκομειακών γιατρών

Συναντήσεις Βαρτζόπουλου, Γεωργιάδη με γερμανική αντιπροσωπεία για το μοντέλο Μακροχρόνιας Φροντίδας Υγείας
Πολιτική Υγείας
17/03/2026 - 18:53

Συναντήσεις Βαρτζόπουλου, Γεωργιάδη με γερμανική αντιπροσωπεία για το μοντέλο Μακροχρόνιας Φροντίδας Υγείας

Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα της πολιτιστικής συνταγογράφησης θα συνεχιστεί
Πολιτική Υγείας
14/03/2026 - 09:00

Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα της πολιτιστικής συνταγογράφησης θα συνεχιστεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλλαγή ώρας: Τρικ για να πάει μπροστά ο δείκτης του ρολογιού χωρίς να μείνουν πίσω μυαλό και σώμα
Υγεία
29/03/2026 - 07:36
Λίστα ανοικτών κλινικών μελετών για ένταξη ασθενών με Πολλαπλούν Μυέλωμα
Υγεία
27/03/2026 - 17:51
Η επιτροπή του EMA άναψε το «πράσινο» φως για πέντε νέα φάρμακα - Τα τρία αφορούν ασθενείς με καρκίνο
Pharma Policy
27/03/2026 - 16:42
Παραλήρημα στους νοσηλευόμενους ασθενείς: Συχνή και επείγουσα ιατρική κατάσταση - Γιατί δεν αναγνωρίζεται άμεσα
Health Talk
27/03/2026 - 15:47
Mεταπτυχιακοί φοιτητές Ιατρικής του ΕΚΠΑ στην «Ημέρα Καριέρας» του ΣΦΕΕ
Pharma Policy
27/03/2026 - 14:54
Ποιες είναι οι παθήσεις του ποδιού και πώς αντιμετωπίζονται
Health Talk
27/03/2026 - 14:22
Ο ΕΟΔΥ ενισχύει τον μηχανισμό επιδημιολογικής επιτήρησης και απόκρισης σε απειλές Δημόσιας Υγείας
Υγεία
27/03/2026 - 13:59
Δεν είναι μόνο το Αλτσχάιμερ: Τέσσερις τύποι άνοιας που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν
Υγεία
27/03/2026 - 13:16
Μιχαηλίδου στο ACTION 24: «Ψηφιακή ενδυνάμωση για 6.500 ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία»
Επικαιρότητα
27/03/2026 - 12:47
Καθορίστηκαν ύψος, κόστος και ποσό υγειονομικής δαπάνης που προκαταβάλλεται στους στρατιωτικούς
Πολιτική Υγείας
27/03/2026 - 12:24
Τροφές και τρόποι για τον καθαρισμό του εντέρου με φυσικό τρόπο
Διατροφή
27/03/2026 - 12:06
Νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο και συνολικά 17
Επικαιρότητα
27/03/2026 - 11:32
Με οστεομυελίτιδα και σημάδια κακοποίησης στο Καραμανδάνειο βρέφος 10 μηνών
Επικαιρότητα
27/03/2026 - 11:06
Οδηγός από τον ΠΟΥ με νέα διαγνωστικά εργαλεία για την καταπολέμηση της φυματίωσης
Πολιτική Υγείας
27/03/2026 - 10:44
Αλλαγή ώρας και φέτος: Έξι απλές συμβουλές για να προσαρμόσετε τη διάθεση και τον ύπνο σας!
Υγεία
27/03/2026 - 10:11
Οι σύγχρονες ανάγκες των γονέων και η ανταπόκριση των Κέντρων Πρόληψης
Ψυχική Υγεία
27/03/2026 - 09:47
Μειώθηκαν οι μητρικοί θάνατοι σε παγκόσμιο επίπεδο - Εκτός στόχων περισσότερες από 100 χώρες
Υγεία
27/03/2026 - 09:18
Πώς ο άξονας εντέρου-εγκεφάλου μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή μας;
Health Talk
27/03/2026 - 08:19
Παγκόσμια Ημέρα Διπολικής Διαταραχής: Δωρεάν webinar από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Ψυχική Υγεία
27/03/2026 - 03:39
Το Σάββατο 28 Μαρτίου το 8ο πανελλήνιο συνέδριο της ΡευΜΑζην
Patient Talk
27/03/2026 - 00:11
Τέσσερις στους πέντε κτηνιάτρους ζητούν υποστήριξη για την ψυχική τους υγεία και ευημερία
Επικαιρότητα
26/03/2026 - 23:22
«Θέλω να πάψω να υποφέρω» - 25χρονη τετραπληγική υποβλήθηκε σε ευθανασία κόντρα στην οικογένειά της
Επικαιρότητα
26/03/2026 - 22:57
Συγκίνηση στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου - Ο ΕΕΣ κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα επισήμων και κόσμου
Επικαιρότητα
26/03/2026 - 22:34
Το πνευμονογαστρικό νεύρο μπορεί να είναι το «κλειδί» για την αντιμετώπιση του Αλτσχάιμερ
Υγεία
26/03/2026 - 22:02
Επτά τρόφιμα που πρέπει να έχουν μόνιμη θέση στο τραπέζι μας
Διατροφή
26/03/2026 - 21:08
Αντίδραση της Google σε δικαστική απόφαση για τον εθισμό ανήλικης
Επικαιρότητα
26/03/2026 - 20:44
«Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης»: Η πρωτοβουλία που φέρνει την πρόληψη στην ελληνική περιφέρεια
Υγεία
26/03/2026 - 20:21
EFPIA: Κίνδυνοι για ασθενείς και εταιρείες από τους περιορισμούς στη χρήση των PFAS
Pharma Policy
26/03/2026 - 20:03
Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών online: «Όχι» του ευρωκοινοβουλίου στην παράταση της εθελοντικής ανίχνευσης
Επικαιρότητα
26/03/2026 - 19:37
Άμεση ανάκληση αράπικου φυστικιού από τον ΕΦΕΤ
Επικαιρότητα
26/03/2026 - 19:21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδηγός από τον ΠΟΥ με νέα διαγνωστικά εργαλεία για την καταπολέμηση της φυματίωσης
Πολιτική Υγείας
27/03/2026 - 10:44
Τροφές και τρόποι για τον καθαρισμό του εντέρου με φυσικό τρόπο
Διατροφή
27/03/2026 - 12:06
Καθορίστηκαν ύψος, κόστος και ποσό υγειονομικής δαπάνης που προκαταβάλλεται στους στρατιωτικούς
Πολιτική Υγείας
27/03/2026 - 12:24
Οι σύγχρονες ανάγκες των γονέων και η ανταπόκριση των Κέντρων Πρόληψης
Ψυχική Υγεία
27/03/2026 - 09:47
Ποιες είναι οι παθήσεις του ποδιού και πώς αντιμετωπίζονται
Health Talk
27/03/2026 - 14:22
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo