ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρυσοχοΐδης: «Με νέο νόμο θα θεσπιστούν αντικειμενικά κριτήρια για τους διοικητές των νοσοκομείων»

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τη δημόσια υγεία και στα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους πολίτες που προστρέχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Πέμπτη, 05/10/2023 - 13:48
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM», τόνισε μεταξύ άλλων ότι με τις πρόνοιες του νέου νόμου μειώνεται ο χρόνος αναμονής για τα χειρουργεία, καθιερώνεται την αποστολή φαρμάκων στο σπίτι για 120.000 χρονίως πάσχοντες και προσφέρεται διαφάνεια με τη δημιουργία εφαρμογής για την παρακολούθηση των ελλείψεων φαρμάκων.

Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας μίλησε για τα κριτήρια επιλογής των διοικήσεων των νοσοκομείων, ενώ με αφορμή την κατάσταση στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» αναφέρθηκε στο πρόγραμμα κτιριακής αναβάθμισης των περίπου 130 Νοσοκομείων μέσα από το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδικότερα, σχετικά με την επιλογή των διοικητών των νοσοκομείων ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε τα εξής: «Χθες το βράδυ τελειώσαμε αργά τη συζήτηση ενός νομοσχεδίου πολύ σημαντικού για τους πολίτες που, κατά τη γνώμη μου, θα έχει άμεσα αποτελέσματα στη ζωή τους και θα ήθελα να αναφερθούμε σε αυτά ξεκινώντας από αυτό που αναφέρατε, το γεγονός στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Όλοι οι συνάδελφοί μου και οι προκάτοχοί μου προφανώς αντιμετώπισαν προβλήματα στο θέμα της διαχείρισης της διοίκησης των νοσοκομείων. Δεν είναι εύκολη η υπόθεση της διοίκησης. Μάλιστα, σκοπεύουμε τώρα εν όψει της κατάρτισης ενός νομοσχεδίου που θα αφορά στη συνολική ανασύνταξη – αναγέννηση, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, να φέρουμε ξεχωριστό κεφάλαιο που θα αφορά στο government, δηλαδή τη διοίκηση των νοσοκομείων της χώρας.

Θα υπάρξει νέα νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα καθορίζει αντικειμενικά κριτήρια. Θα περάσουν από κάποιες διαδικασίες οι υποψήφιοι και στο τέλος θα έχουμε νέες διοικήσεις σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, με αντικειμενικά κριτήρια που νομοθετεί η ίδια η Κυβέρνηση. Πολύ σύντομα θα είναι στη Βουλή αυτά και βεβαίως στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αρμόδιες Επιτροπές, Συμβούλια, ότι προβλέπει ο νόμος, προκειμένου να αξιολογήσουν τους υποψήφιους μετά από μια δημόσια ανακοίνωση για δημόσιο διαγωνισμό που θα γίνει. Τα νοσοκομεία είναι περίπου 130. Και βεβαίως έχει μεγάλη αξία να δει κανείς τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, τα νοσοκομεία κορμού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία στην Περιφέρεια. Αλλά, ταυτόχρονα και τα νοσοκομεία τα νομαρχιακά που σε ορισμένους μεγάλους Νομούς απορροφούν ένα πολύ μεγάλο μέρος ασθενών συμπολιτών μας. Σε ότι αφορά στις ανακοινώσεις για τους νέους διοικητές, προφανώς με βάση τα προσόντα που θα ζητηθούν θα έχει δικαίωμα να υποβάλει όποιος θέλει υποψηφιότητα. Είναι πολύ απλό».

Η κτηριακή αναβάθμιση των νοσοκομείων

Αναφορικά με την κτιριακή αναβάθμιση των νοσοκομείων της χώρας ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε: «Σε ότι αφορά τώρα ειδικότερα στο Αγία Όλγα που με ρωτήσατε. Από την ημέρα που εγκατασταθήκαμε στο Υπουργείο, όλη η ηγεσία, κάναμε μια τηλεδιάσκεψη με όλους τους διοικητές των νοσοκομείων και τους ζητήσαμε να δουν καταρχήν γρήγορα την απορρόφηση των προγραμμάτων του Ταμείου Ανάκαμψης που είναι περίπου 1 δισεκατομμύριο για όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Ένα πρωτοφανές ποσό που δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά για ανακαινίσεις, εκσυγχρονισμούς των νοσοκομείων της χώρας και των κέντρων υγείας.

Αλλά πέρα από αυτό είπαμε ότι αν υπάρχουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την υγιεινή των χώρων, μικροεπισκευές που είναι αναγκαίες ακόμα και σε επίπεδο αισθητικής θα πρέπει άμεσα να επιληφθούν και να τις διορθώσουν διότι, πέρα από την αισθητική, υπάρχουν θέματα υγιεινής. Και μάλιστα είπαμε ότι έχουμε εξασφαλίσει πόρους και ήταν εξασφαλισμένοι οι πόροι για όποιον θέλει να κάνει τέτοιου είδους επεμβάσεις. Ε, λοιπόν τώρα κάποιοι φαίνεται ότι δεν τα έκαναν αυτά τα πράγματα. Δεν είναι καινούργια πράγματα, είναι πολλά χρόνια όλα αυτά ξέρετε. Χρονίζουν.

Και σε άλλα νοσοκομεία όπου υπάρχουν τέτοια φαινόμενα πρέπει να υπάρχει ευαισθησία. Το να διοικείς ένα νοσοκομείο είναι θέμα μεγάλης ευθύνης διότι διαχειρίζεσαι ανθρώπους σε μια δύσκολη στιγμή, άρα λοιπόν, χρειάζεται ευαισθησία, χρειάζεται ευθύνη, υπευθυνότητα, χρειάζεται ασφάλεια του ασθενούς σε ότι αφορά στους όρους υγιεινής. Όλα αυτά είναι ζητήματα που πρέπει κανείς να τα λαμβάνει υπόψη του και σε αυτά θέλουμε να είμαστε πάρα πολύ αυστηροί, μέχρις ότου βέβαια τα νοσοκομεία πράγματι μπουν στη διαδικασία, που άρχισαν μπαίνουν ήδη. Ήδη υπογράψαμε για κάποια νοσοκομεία, το Αττικό ήδη επισκευάζεται, μια μεγάλη κλινική 50 κλινών επισκευάζεται και προχωράμε πολύ γρήγορα, τελειώνουν οι μελέτες και προχωράμε γρήγορα στην ανακατασκευή πολλών νοσοκομείων της χώρας. Μέχρι τότε όμως πρέπει να διατηρούμε τουλάχιστον τους χώρους υγιεινής ασφαλείς για τους ασθενείς».

Το θέμα των φαρμάκων

Σχετικά με το καυτό θέμα της διαθεσιμότητας φαρμάκων και την κατ' οίκον αποστολή σκευασμάτων στο σπίτι για 120.000 χρονίως πάσχοντες, ο υπουργός Υγείας τόνισε: «Οι ελλείψεις των φαρμάκων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, γιατί δυστυχώς η Ευρώπη έχασε την παραγωγή της, όλη η παραγωγή μεταφέρθηκε στη Νοτιοανατολική Ασία, στην Ινδία, στην Κίνα, με αποτέλεσμα να μην επαρκούν οι ποσότητες που χρειάζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη από πρώτες ύλες και έτσι να έχουμε ελλείψεις πολλές φορές σε κρίσιμα φάρμακα. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι σε μια καλή θέση, είναι η τελευταία χώρα σε ελλείψεις, χάρη στις προσπάθειες που κάναμε. Από τη μέρα που ήρθα έχω υπογράψει τρεις αποφάσεις απαγόρευσης εξαγωγών των φαρμάκων, έτσι ώστε να υπάρχει επάρκεια και να μην ψάχνει η μητέρα να βρει το φάρμακο στα φαρμακεία. Θέλω να σας πω επίσης ότι ψηφίσαμε χθες μία διάταξη που καθιερώνουμε ένα μηχανισμό ενημέρωσης των πολιτών, περίπου σε ενάμιση μήνα από τώρα θα είναι έτοιμος, ούτως ώστε να μπορεί ο καθένας να βλέπει το φάρμακο που του γράφει ο γιατρός του αν υπάρχει ή αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο. Και θέλω να σας πω ότι αυτό γίνεται για λόγους ενημέρωσης και πληροφόρησης, ένας μηχανισμός δηλαδή αυτόματης ενημέρωσης και έτσι θα μπορούν οι πολίτες να μην ταλαιπωρούνται και να εξυπηρετούνται .

Είναι πάρα πολύ σημαντικό και συνδέεται με την προσπάθεια που κάνουμε σήμερα και έκανε και τα προηγούμενα χρόνια ο Θάνος ο Πλεύρης και οι προκάτοχοί μου, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια, να υπάρχει ενημέρωση στο θέμα της χρήσης των φαρμάκων, γιατί αυτό το θέμα της έλλειψης φαρμάκων είναι παλιό, συνεπώς είναι μια προσπάθεια που κάνω εγώ σε συνέχεια των προηγούμενων συναδέλφων μου και την ολοκληρώνω αυτή τη στιγμή.

Τώρα, σε ό,τι αφορά την αποστολή φαρμάκων στο σπίτι, υπάρχουν 120.000 συμπολίτες μας χρονίως πάσχοντες οι οποίοι παίρνουν φάρμακα κάθε τόσο, κάθε 15 μέρες, κάθε 25 μέρες, κάθε μήνα, προκειμένου αυτά τα φάρμακα να τα χρησιμοποιούν κυρίως για νοσοκομειακή χρήση, δηλαδή για θεραπείες. Αυτά τα παίρνουν από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και πολλές φορές οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται με πολλές ώρες αναμονής στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. Όλη αυτή τη διαδικασία, λοιπόν, τη μετατρέπουμε σε μία διαδικασία αποστολής στα σπίτια των ασθενών ή στα νοσοκομεία, ή στα νοσηλευτικά ιδρύματα, όπου πρόκειται να κάνει κάποιος, για παράδειγμα, μία χημειοθεραπεία, αυτά τα φάρμακα δεν χορηγούνται μέσω φαρμακείων, γιατί είναι φάρμακα υψηλού κόστους.

Αυτό θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1/1/24 γιατί χρειάζεται ένα logistic, μία προετοιμασία, δηλαδή η οποία θα γίνει και θα προχωρήσει. Είναι πολύ σημαντική, νομίζω, μεταρρύθμιση αυτή που κάνουμε γιατί πραγματικά βοηθά τους ανθρώπους και γλιτώνει ώρες, ταλαιπωρίες που πολλές φορές κινδυνεύει και η υγεία των ανθρώπων αυτών».

Οι λίστες για τα χειρουργεία

Τέλος ερωτηθείς σχετικά με τις λίστες των ασθενών στα χειρουργεία ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε τα εξής: «Καταρχήν ουρές, λίστες για χειρουργεία ογκολογικών ασθενειών και τα λοιπά, δεν υπάρχουν. Σε 10-15 μέρες το αργότερο όσοι έχουν καρκίνο, όσοι δηλαδή συμπολίτες μας πάσχουν από καρκίνο, από ογκολογικά περιστατικά χειρουργούνται γρήγορα. Αυτό, όμως, δημιουργεί το πρόβλημα της μεγάλης λίστας σε ό,τι αφορά άλλου είδους εγχειρήσεις. Παραδείγματος χάριν μία εγχείρηση χολής, ή μία εγχείρηση κήλης. Άρα λοιπόν επικίνδυνα περιστατικά για την υγεία των ανθρώπων άμεσα όπως είναι τα ογκολογικά χειρουργούνται αμέσως. Τώρα, πρέπει να σας πω ότι το δημόσιο σύστημα είναι αυτό που χειρουργεί τα περισσότερα, σχεδόν το 90% των βαρέων περιστατικών και των σοβαρών ασθενειών. Και αυτό είναι προς τιμήν των χειρουργών μας και του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να πούμε την αλήθεια, ότι αυτό το σύστημα, που όλοι καμία φορά κριτικάρουμε, θεραπεύει κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Πάμε λοιπόν στις λίστες, χθες ψηφίσαμε μία διάταξη όπου για λόγους πληροφόρησης, ενημέρωσης και διαφάνειας να ξέρουμε σε κάθε νοσοκομείο τι γίνεται. Δημιουργείται μια πλατφόρμα, έτσι ώστε να ξέρουμε σε κάθε νοσοκομείο τι ακριβώς, ποιες είναι ακριβώς οι περιπτώσεις των ανθρώπων που περιμένουν και πόσο καιρό για την εγχείρησή τους. Να είστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα και σε αυτόν τον τομέα θα έχουμε ανακοινώσεις».

  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ε.Σ.Α.μεΑ.: «Μειώνεται το κόστος για τη δημιουργία προσβασιμότητας - Θα παρακολουθούμε την υλοποίηση»
Ε.Σ.Α.μεΑ.: «Μειώνεται το κόστος για τη δημιουργία προσβασιμότητας - Θα παρακολουθούμε την υλοποίηση» 05 Οκτωβρίου 2023
Δραματική προειδοποίηση Θεμιστοκλέους από το 13ο συνέδριο «The Future of Healthcare in Greece»: «Το ΕΣΥ πρέπει να αλλάξει» 05 Οκτωβρίου 2023
Δραματική προειδοποίηση Θεμιστοκλέους από το 13ο συνέδριο «The Future of Healthcare in Greece»: «Το ΕΣΥ πρέπει να αλλάξει»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PIF: Απειλή για ασθενείς και δημόσια υγεία ο εκτροχιασμός του νοσοκομειακού clawback
Pharma News
15/09/2025 - 17:19

PIF: Απειλή για ασθενείς και δημόσια υγεία ο εκτροχιασμός του νοσοκομειακού clawback

Καβάλα: Επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας
Πολιτική Υγείας
04/09/2025 - 07:54

Καβάλα: Επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Έρευνα ΠΟΕΔΗΝ: Με προβλήματα σε προσωπικό και υποδομές 28 νοσοκομεία και 4 κέντρα υγείας της Βορείου Ελλάδας
Πολιτική Υγείας
02/09/2025 - 15:00

Έρευνα ΠΟΕΔΗΝ: Με προβλήματα σε προσωπικό και υποδομές 28 νοσοκομεία και 4 κέντρα υγείας της Βορείου Ελλάδας

Ένας μήνας αξιολόγησης των νοσοκομείων του ΕΣΥ - Ποιοι τομείς έχουν υψηλές και ποιοι χαμηλές βαθμολογίες
Πολιτική Υγείας
31/08/2025 - 08:22

Ένας μήνας αξιολόγησης των νοσοκομείων του ΕΣΥ - Ποιοι τομείς έχουν υψηλές και ποιοι χαμηλές βαθμολογίες

Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση των Νοσοκομείων Πειραιά «Μεταξά», Χανίων και Πέλλας
Πολιτική Υγείας
28/08/2025 - 10:59

Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση των Νοσοκομείων Πειραιά «Μεταξά», Χανίων και Πέλλας

Γάζα: Οι IDF προειδοποίησαν νοσοκομεία και ΜΚΟ να προετοιμαστούν για εκκένωση του βόρειου τμήματος
Επικαιρότητα
21/08/2025 - 17:34

Γάζα: Οι IDF προειδοποίησαν νοσοκομεία και ΜΚΟ να προετοιμαστούν για εκκένωση του βόρειου τμήματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προδιαβήτης και παχυσαρκία: Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος;
Health Talk
15/09/2025 - 20:36
Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου το InnoHealth Forum 2025 στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα
Επικαιρότητα
15/09/2025 - 20:08
Ο καθηγητής Γιαμαρέλλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Global Sepsis Alliance
Επικαιρότητα
15/09/2025 - 19:49
Συνεργασία-ορόσημο με την Cleveland Clinic για τη Rafarm
Pharma News
15/09/2025 - 19:32
Στην Αθήνα το 34ο διεθνές συνέδριο ενδοσκοπικής χειρουργικής
Health Talk
15/09/2025 - 19:14
«GΟal στην Πρόληψη, Άμυνα στον Καρκίνο!» - Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου γυναικών στο Χαϊδάρι
Patient Talk
15/09/2025 - 18:52
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Affidea και ΕΣΑΕ για ένα ασθενοκεντρικό σύστημα υγείας
Υπηρεσίες Υγείας
15/09/2025 - 18:34
Η ΠΟΕΡΓΙ καταγγέλλει την αντιπαράθεση για το clawback - «Θλιβερός καυγάς με ψεύδη και μισές αλήθειες»
Πολιτική Υγείας
15/09/2025 - 18:17
Τροφικές Αλλεργίες: Τα φρούτα που πρέπει να προσέχουμε το φθινόπωρο!
Διατροφή
15/09/2025 - 17:58
«Οι Επισκέπτες Υγείας αναγκαίος κρίκος στην αλυσίδα ενός ισχυρού και ανθρωποκεντρικού συστήματος»
Υγεία
15/09/2025 - 17:37
PIF: Απειλή για ασθενείς και δημόσια υγεία ο εκτροχιασμός του νοσοκομειακού clawback
Pharma News
15/09/2025 - 17:19
«Light It Green»: Η εκστρατεία που δίνει φως στη μάχη κατά του λεμφώματος
Pharma News
15/09/2025 - 17:01
Αρναούτογλου: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει αποσπασματικά την ευλογιά των αιγοπροβάτων»
Επικαιρότητα
15/09/2025 - 16:34
Καρδιακή ανεπάρκεια: Από την επιβράδυνση της νόσου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής με τις νέες λύσεις της Bayer
Pharma News
15/09/2025 - 16:18
Σήψη: Ένας θάνατος στον κόσμο κάθε 2,8 δευτερόλεπτα
Υγεία
15/09/2025 - 15:57
ChatGPT: Οι «συνομιλίες» μας με την τεχνητή νοημοσύνη και τα ερωτήματα που ανακύπτουν
Ψυχική Υγεία
15/09/2025 - 15:31
Μήνας ευαισθητοποίησης για τις αιματολογικές κακοήθειες ο Σεπτέμβριος
Υγεία
15/09/2025 - 15:13
Οι οφθαλμολογικοί έλεγχοι μπορεί να αναδείξουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνων του αίματος εντός δεκαετίας
Υγεία
15/09/2025 - 15:00
Εκτελεστική δυσλειτουργία: Ειδικοί εξηγούν τι είναι και πως μπορεί να τη διαχειριστεί κανείς
Ψυχική Υγεία
15/09/2025 - 14:00
Τα φάρμακα δεν είναι καραμέλες: Εκστρατεία της ΕΕ για την υπεύθυνη χρήση σκευασμάτων χωρίς συνταγή
Πολιτική Υγείας
15/09/2025 - 13:42
Επιτυχημένο το 3ο σεμινάριο από την Osteon Orthopedic & Spine Clinic σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών
Επικαιρότητα
15/09/2025 - 13:10
Όταν τα βακτήρια των όγκων γίνονται σύμμαχοι για την εξόντωση τους
Υγεία
15/09/2025 - 13:00
Δίκη για τη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 μηνών και και 33 μηνών σε «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»
Επικαιρότητα
15/09/2025 - 12:48
To «Σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς»: Είναι πραγματικό και μπορεί να είναι και θανατηφόρο
Υγεία
15/09/2025 - 12:20
Τέσσερις «καλές συνήθειες» που απειλούν την υγεία της καρδιάς
Υγεία
15/09/2025 - 12:00
Τεχνητή νοημοσύνη, παλιά φάρμακα με νέα δράση και εμβόλια φέρνουν καλά νέα στη μάχη κατά των καρδιοπαθειών
Υγεία
15/09/2025 - 11:30
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Ξεκινά η συστηματική κάλυψη των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) σε όλη τη χώρα
Πολιτική Υγείας
15/09/2025 - 10:33
Γιατί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξάνουν το πρόβλημα της ταξιδιωτικής ναυτίας
Υγεία
15/09/2025 - 10:00
Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη: Σκοτώνει περισσότερους άνδρες από ό,τι ο καρκίνος του μαστού σκοτώνει γυναίκες
Υγεία
15/09/2025 - 09:00
Οι τρεις νέες οδηγίες για την αντιμετώπιση της υψηλής χοληστερίνης
Health Talk
15/09/2025 - 08:04

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε δικαιούχο το προγράμματος κατ' οίκον παράδοσης ΦΥΚ: Για εμένα ήταν θέμα αρχής
Πολιτική Υγείας
13/09/2025 - 11:01
Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης
Health Talk
13/09/2025 - 10:00
Πάνω από 7 στους 10 με καρδιακή ανεπάρκεια εμφανίζουν αγχώδεις διαταραχές
Υγεία
14/09/2025 - 08:32
ChatGPT: Οι «συνομιλίες» μας με την τεχνητή νοημοσύνη και τα ερωτήματα που ανακύπτουν
Ψυχική Υγεία
15/09/2025 - 15:31
To «Σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς»: Είναι πραγματικό και μπορεί να είναι και θανατηφόρο
Υγεία
15/09/2025 - 12:20
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo