ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός στο ΕΣΥ: Στην 3η φάση το Σχέδιο Έκτακτης Διαχείρισης

Πολιτική Υγείας
Eurokinissi
Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται το ΕΣΥ, με τα νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδας να δέχονται δυσανάλογη πίεση αυξάνοντας τους κινδύνους για τις αντοχές του συστήματος υγείας πανελλαδικά.
Τετάρτη, 11/11/2020 - 12:38
— Photo: Eurokinissi
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Ο Υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας μετέβη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη όπου συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους αρμόδιους, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώθηκαν αποφασείς για περαιτέρω ενίσχυση των ΜΕΘ των νοσοκομείων της περιφέρειας, προειδοποιώντας πως βρισκόμαστε πλέον στην είσοδο στην 3η φάση της διαχείρισης για το ΕΣΥ πανελλαδικά.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε για την υγειονομική ενίσχυση της Β. Ελλάδας προστίθενται άλλες 50 κλίνες ΜΕΘ έως την Κυριακή, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νέων κρεβατιών εντατικής θεραπείας σε 100. Θυμίζουμε ότι χθες το απόγευμα ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε πως έως την Πέμπτη θα είχαν ενταχθεί οι πρώτες 50 νέες κλίνες Ειδικών Μονάδων.

Με τις 100, πλέον, νέες κλίνες ΜΕΘ, οι νοσοκομειακές δομές της βορείου Ελλάδας θα φθάσουν τις 283.
Η κατανομή των 50 κλινών που ανακοινώθηκαν σήμερα θα έχει ως εξής:
  • 6 κλίνες ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ
  • 7 κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ξάνθης
  • 5 κλίνες ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
  • 5 κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Σερρών
  • 15 κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
  • 6 κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών
  • 6 κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο "Γεννηματά" Θεσσαλονίκης
Το σχέδιο ενίσχυσης του ΕΣΥ της Βόρειας Ελλάδας περιλαμβάνει φυσικά και την "επιστράτευση" ιδιωτών γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία, στο πλαίσιο της συμφωνίας του Υπουργείου Υγείας με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
"Χρειαζόμαστε παθολόγους, λοιμωξιολόγους, αναισθησιολόγους, ιατρούς ΜΕΘ και γενικούς ιατρούς και τις συναφείς ειδικότητες των παθολόγων. Κάνω έκκληση για ακόμη μία φορά στους γιατρούς της Β. Ελλάδας σε αυτές τις ειδικότητες – 4.221 είναι οι εγγεγραμμένοι γιατροί στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης – να στηρίξουν και να βοηθήσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας", ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις του ο Β. Κικίλιας.

Διαβάστε σχετικά: Στη μάχη και ιδιώτες γιατροί στο ΕΣΥ!

Μια Υγειονομική Περιφέρεια πανελλαδικά

Η σοβαρότητα της κατάστασης στη βόρεια Ελλάδα οδήγησε, λοιπόν, την κυβέρνηση στην απόφαση μετάβασης του ΕΣΥ στην 3η φάση του Σχεδίου Έκτακτης Διαχείρισης, που σημαίνει πως όλη η χώρα θα είναι πλέον μια Υγειονομική Περιφέρεια.

"Για την περαιτέρω στήριξη της Β. Ελλάδας, η χώρα είναι πλέον μία Υγειονομική Περιφέρεια και άρα, η κάθε Υγειονομική Περιφέρεια θα στηρίζει την άλλη. Έδωσα τη δυνατότητα, έπειτα από συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, να μπορούν να μεταφέρονται περιστατικά, αν χρειαστεί, μέσω του ΕΚΑΒ σε όμορες Υγειονομικές Περιφέρειες", ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Στην πράξη πλέον ενεργοποιείται συστηματικά η δυνατότητα αεροδιακομιδών με C-130 απο το ΕΚΑΒ ασθενών σε όμορρες ΥΠΕ, αν αυτό χρειαστεί

Η δήλωση του Β. Κικίλια

«Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τους ηρωικούς ανθρώπους του ΕΣΥ, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές, το λοιπό προσωπικό, τραπεζοκόμους, καθαρίστριες, διοικητικούς, το ΕΚΑΒ Β. Ελλάδας, για την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες και μέρες.

Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι είναι σοβαρή η κατάσταση στο Νομό Θεσσαλονίκης, στη Β. Ελλάδα και σε όλη τη χώρα και ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν μήνες τώρα και αγωνίζονται όλοι για να μπορέσουν να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Το βλέπετε αυτό καθημερινά στις εφημερίες στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και γενικά της Β. Ελλάδος. Αρκεί να αναφέρω ότι από χθες μέχρι σήμερα στη λήξη της εφημερίας, είχαν γίνει 25 διασωληνώσεις σε ΜΕΘ στη Β. Ελλάδα. Καταλαβαίνετε, αν προσθέσετε τις επόμενες ημέρες, για τι νούμερα μιλάμε. Μόνο το ΑΧΕΠΑ είχε 86 εισαγωγές στην εφημερία που τελείωσε σήμερα το πρωί.

Είμαστε υποχρεωμένοι ως Υπουργείο Υγείας, ως οργανωμένη Πολιτεία και Κυβέρνηση, υπό τις εντολές του Πρωθυπουργού, να υποστηρίξουμε περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Β. Ελλάδα.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις που έκανα για 50 κρεβάτια καρδιοχειρουργικά, νευροχειρουργικά και αγγειοχειρουργικά, τα οποία μετατρέπονται σε πολυδύναμες ΜΕΘ και έχουν ήδη ενταχθεί στη δύναμη του Ε.Σ.Υ., ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ. Κωτσιόπουλος μαζί με τους 2 Διοικητές των ΥΠΕ κ.κ. Μπογιατζίδη και Τσαλικάκη και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, δούλεψαν όλη τη νύχτα και αναπτύσσουμε τις επόμενες ημέρες – από σήμερα μέχρι την Κυριακή – άλλα 50 κρεβάτια ΜΕΘ-COVID σε όλη τη Β. Ελλάδα.

Αυτά είναι: 6 στο ΑΧΕΠΑ, 7 στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, 5 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, 5 στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, 15 στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, 6 στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και 6 στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Άρα λοιπόν, λόγω των τεράστιων αναγκών των συμπολιτών μας στη Β. Ελλάδα και της τεράστιας πίεσης που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα έχουμε άλλες 50 κλίνες ΜΕΘ στη Β. Ελλάδα.

Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπατριώτες μας και συμπολίτες μας, να αναλογιστούν σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται η χώρα, από τη στιγμή που ο ιός διασπείρεται στην κοινότητα. Δεν είναι μόνο θέμα περίθαλψης και Εθνικού Συστήματος Υγείας, είναι θέμα Δημόσιας Υγείας και πόσοι νοσούν. Εξήγησα χθες ότι από το εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η θετικότητα είναι στο 32%. Αυτό δεν είναι τυχαιοποιημένο δείγμα. Αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν σε ένα εργαστήριο, ξέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι θετικοί, επειδή είτε έχουν συμπτώματα, είτε κάποιος από το περιβάλλον τους έχει κολλήσει τον ιό. Δεν είναι σε όλες πηγές μέτρησης στη Β. Ελλάδα αυτό το ποσοστό. Όμως τα στοιχεία από τα Νοσοκομεία δείχνουν, προφανώς, του λόγου το αληθές.

Ανακοινώνω επίσης, ότι αύριο που εφημερεύει στη Θεσσαλονίκη το Ιπποκράτειο, θα καλύψει επικουρικά και θα στηρίξει την εφημερία και το Διαβαλκανικό Κέντρο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινώς τους περίπου 140-150 ιδιώτες ιατρούς, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νίτσα και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλο, για αυτή την πρώτη προσπάθεια.

Χρειαζόμαστε παθολόγους, λοιμωξιολόγους, αναισθησιολόγους, ιατρούς ΜΕΘ και γενικούς ιατρούς και τις συναφείς ειδικότητες των παθολόγων. Κάνω έκκληση για ακόμη μία φορά στους γιατρούς της Β. Ελλάδας σε αυτές τις ειδικότητες – 4.221 είναι οι εγγεγραμμένοι γιατροί στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης – να στηρίξουν και να βοηθήσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί.

Ανακοινώνω επίσης ότι για την περαιτέρω στήριξη της Β. Ελλάδας, η χώρα είναι πλέον μία Υγειονομική Περιφέρεια και άρα, η κάθε Υγειονομική Περιφέρεια θα στηρίζει την άλλη.

Έδωσα τη δυνατότητα, έπειτα από συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, να μπορούν να μεταφέρονται περιστατικά, αν χρειαστεί, μέσω του ΕΚΑΒ σε όμορες Υγειονομικές Περιφέρειες.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγό Φλώρο και, εφόσον χρειαστεί, θα διατεθεί ένα C-130 το οποίο σε ειδικές κάψουλες θα κάνει αεροδιακομιδές περιστατικών σε απομακρυσμένες Υγειονομικές Περιφέρειες, πάντα με την έγκριση των ιατρών και την τήρηση των όρων για την ασφάλεια των ασθενών.

Όλοι μαζί θα παλέψουμε τον κορονοϊό. Το Υπουργείο Υγείας έχει σχέδιο και πλάνο ακόμα και για τα έκτακτα, ακόμα και όταν ο ιός αλλάζει τα δεδομένα μέσα σε μερικές ώρες.

Για μία ακόμη φορά, παρακαλώ τους Θεσσαλονικείς και όλους τους Βορειοελλαδίτες να καταλάβουν τι έγινε στην πόλη τον τελευταίο μήνα».

Τελευταία τροποποίηση στις 11/11/2020 - 14:20
  • ΣΧΕΔΙΟ
  • ΕΣΥ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ΜΕΘ
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποκλειστικό! Καθολικό lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας στην Θεσσαλονίκη ανακοινώνει στις 18:00 η Κυβέρνηση
Αποκλειστικό! Καθολικό lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας στην Θεσσαλονίκη ανακοινώνει στις 18:00 η Κυβέρνηση 11 Νοεμβρίου 2020
Νοσηλεία ανασφάλιστων στις ιδιωτικές κλινικές: Τι προβλέπει διάταξη του Υπουργείου Υγείας 11 Νοεμβρίου 2020
Νοσηλεία ανασφάλιστων στις ιδιωτικές κλινικές: Τι προβλέπει διάταξη του Υπουργείου Υγείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΥ: Έξι νοσοκομεία του Ιράν έχουν εκκενωθεί - Αντέχει το σύστημα υγείας
Επικαιρότητα
16/03/2026 - 23:17

ΠΟΥ: Έξι νοσοκομεία του Ιράν έχουν εκκενωθεί - Αντέχει το σύστημα υγείας

Καλαφάτης: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει ριζικά τον τομέα της Υγείας»
Digital Health
12/03/2026 - 23:36

Καλαφάτης: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει ριζικά τον τομέα της Υγείας»

«Υγεία σε υψηλή ταχύτητα»: Διαδικτυακή εκδήλωση για την οικοδόμηση ενός ανθεκτικού και ψηφιακού ΕΣΥ
Digital Health
12/03/2026 - 17:37

«Υγεία σε υψηλή ταχύτητα»: Διαδικτυακή εκδήλωση για την οικοδόμηση ενός ανθεκτικού και ψηφιακού ΕΣΥ

Θεσσαλονίκη: Αγώνας δρόμου στις 26 Απριλίου για την πρόληψη της άνοιας
Patient Talk
13/03/2026 - 03:44

Θεσσαλονίκη: Αγώνας δρόμου στις 26 Απριλίου για την πρόληψη της άνοιας

Θεμιστοκλέους: «Άμεσα η προκήρυξη για 850 θέσεις ιατρών στα νοσοκομεία - Στο επόμενο νομοσχέδιο ο νοσηλευτικός κλάδος»
Πολιτική Υγείας
12/03/2026 - 14:48

Θεμιστοκλέους: «Άμεσα η προκήρυξη για 850 θέσεις ιατρών στα νοσοκομεία - Στο επόμενο νομοσχέδιο ο νοσηλευτικός κλάδος»

Πολιτισμός και (ψυχική) υγεία: «Πρωτοβουλία με μεγάλο αντίκτυπο η Πολιτιστική Συνταγογράφηση»
Ψυχική Υγεία
11/03/2026 - 18:53

Πολιτισμός και (ψυχική) υγεία: «Πρωτοβουλία με μεγάλο αντίκτυπο η Πολιτιστική Συνταγογράφηση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γηριατρική: Η αυξανόμενη ανάγκη για ειδικούς στην υγιή γήρανση στην εποχή της μακροζωίας
Υγεία
17/03/2026 - 13:13
Νέα θεραπευτική επιλογή για την ανεπάρκεια βιταμίνης D από την ELPEN
Pharma News
17/03/2026 - 12:49
Η μειωμένη σωματική άσκηση λόγω υπερθέρμανσης του πλανήτη θα εκτοξεύσει νόσους και θανάτους
Fitness
17/03/2026 - 12:00
Πάρκινσον: Τα συμπτώματα διαφέρουν μεταξύ ανδρών και γυναικών
Υγεία
17/03/2026 - 11:00
Διήμερο κινητοποιήσεων από γιατρούς και νοσηλευτές - Συγκεντρώσεις έξω από το Υπουργείο Υγείας
Πολιτική Υγείας
17/03/2026 - 10:23
Μπλόκο από ομοσπονδιακό δικαστή στην αναδιοργάνωση της εμβολιαστικής πολιτικής με σφραγίδα Τραμπ
Πολιτική Υγείας
17/03/2026 - 10:00
Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα μακροπρόθεσμα
Υγεία
17/03/2026 - 08:50
ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιτυχημένες ρομποτικές ουρολογικές επεμβάσεις με το σύστημα Da Vinci
Υπηρεσίες Υγείας
17/03/2026 - 07:19
ΕΕΣ και ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του bullying
Ψυχική Υγεία
17/03/2026 - 03:42
Υβριδική ημερίδα «ΦροντίΖΩ Αλλιώς» αφιερωμένη στους περιθάλποντες ατόμων με άνοια
Επικαιρότητα
17/03/2026 - 00:03
ΠΟΥ: Έξι νοσοκομεία του Ιράν έχουν εκκενωθεί - Αντέχει το σύστημα υγείας
Επικαιρότητα
16/03/2026 - 23:17
Εργαζόμενοι στον ΕΟΠΑΕ: «Ακόμα ένα βήμα διάλυσης των κοινοτήτων και της απεξάρτησης»
Ψυχική Υγεία
16/03/2026 - 22:33
ΕΟΔΥ: Ο εμβολιασμός παραμένει κρίσιμος παράγοντας για την αντιμετώπιση της ιλαράς στην Ευρώπη
Υγεία
16/03/2026 - 21:44
Αγγελής: «Έμφαση στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας και την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες»
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 20:42
Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής: Παράγοντες κινδύνου, συμπτώματα και θεραπεία
Health Talk
16/03/2026 - 20:14
ΕΟΟ: Στις 20 Μαρτίου το 2ο Οδοντιατρικό Forum σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Health Talk
16/03/2026 - 19:57
Το Ωνάσειο στο επίκεντρο της εκπαίδευσης στην ανοσολογία μεταμοσχεύσεων
Υπηρεσίες Υγείας
16/03/2026 - 19:23
Δράση για την ανδρική αντισύλληψη: Γιγαντιαίο προφυλακτικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και βάφλες σε σχήμα πέους
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 18:42
Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας στο Ελσίνκι για την συνάντηση με την Κοινοπραξία EU4MEDTECH
Patient Talk
16/03/2026 - 18:07
Ανοιχτή δράση του ΕΕΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Σύνταγμα
Επικαιρότητα
16/03/2026 - 17:34
Διαδικτυακή εκδήλωση της ΕΠΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου και τους ασθενείς με άπνοια
Health Talk
16/03/2026 - 17:13
ΠΟΕΔΗΝ: Κάλεσμα σε πανυγειονομική κινητοποίηση την Πέμπτη 19 Μαρτίου
Επικαιρότητα
16/03/2026 - 16:38
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ερευνητές εντόπισαν διαδικασία κυτταρικού θανάτου που παίζει ρόλο στην καταστροφή των νευρώνων
Υγεία
16/03/2026 - 16:06
Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας: Μόλις τέσσερα από τα 288 φαρμακεία έχουν εκτελέσει συνταγές ΦΥΚ
Pharma Policy
16/03/2026 - 15:42
Στίγμα, το πρώτο «πεδίο μάχης» κατά της παχυσαρκίας
Υγεία
16/03/2026 - 15:14
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Σειρά εργαλείων από τη Samsung για την αντιμετώπιση της υπνικής άπνοιας
Υπηρεσίες Υγείας
16/03/2026 - 15:03
Μαζί τους (και) το Πάσχα: Στήριξη στα παιδιά που ζουν σε δομές προστασίας και φιλοξενίας
Επικαιρότητα
16/03/2026 - 14:41
Η πλούσια σε λιπαρά διατροφή μπορεί να προκαλέσει "εισβολή" εντερικών βακτηρίων στον εγκέφαλο
Διατροφή
16/03/2026 - 14:22
Πως τα πλαστικά μπουκάλια μπορούν να μετατραπούν σε φάρμακο για το Πάρκινσον
Υγεία
16/03/2026 - 13:58
TraceMap: Η νέα πλατφόρμα AI της ΕΕ για την ανίχνευση νοθείας και κινδύνων στα τρόφιμα
Digital Health
16/03/2026 - 13:39

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» ζητούν οι γιατροί
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 09:39
Η πλούσια σε λιπαρά διατροφή μπορεί να προκαλέσει "εισβολή" εντερικών βακτηρίων στον εγκέφαλο
Διατροφή
16/03/2026 - 14:22
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Σειρά εργαλείων από τη Samsung για την αντιμετώπιση της υπνικής άπνοιας
Υπηρεσίες Υγείας
16/03/2026 - 15:03
Δράση για την ανδρική αντισύλληψη: Γιγαντιαίο προφυλακτικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και βάφλες σε σχήμα πέους
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 18:42
Το Ωνάσειο στο επίκεντρο της εκπαίδευσης στην ανοσολογία μεταμοσχεύσεων
Υπηρεσίες Υγείας
16/03/2026 - 19:23
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo