ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με self test παιδιά και έφηβοι σε εστιατόρια, κομμωτήρια και λιανεμπόριο

Πολιτική Υγείας
Με self test παιδιά και έφηβοι σε εστιατόρια, κομμωτήρια και λιανεμπόριο
Με self test θα μπαίνουν παιδιά και έφηβοι σε εστιατόρια, κομμωτήρια και λιανεμπόριο σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην τηλεόραση. Ποια τα νέα μέτρα που ισχύουν από αύριο Σάββατο 6/11 εν ανομονή της νεας ΚΥΑ και τι είπε για τις θεραπείες και την τρίτη δόση.
Παρασκευή, 05/11/2021 - 11:37
— Photo: INTIME
Αγγελική Μαξούρη Αγγελική Μαξούρη

Η είδηση ήρθε καθώς ο Υπουργός θέλησε να ξεκαθαρίσει τον στόχο των μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, σημειώνοντας πως στόχο έχουν την προστασία των ανεμβολίαστων. Την ίδια ώρα, ο κ. Πλεύρης μεταβαίνει σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία μετά και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, τόνισε ότι ειδικά στα καταστήματα της εστίασης όπου φαίνεται να υπάρχει μια καταστρατήγηση των κανόνων, οι έλεγχοι θα είναι εξαντλητικοί, προειδοποιώντας πως όσοι θα παρανομήσουν, θα το μετανιώσουν. Αναφερόμενος δε στην Εκκλησία είπε πως θα ήταν πρακτικά αδύνατο να υποχρεώσει η Πολιτεία τους ναούς να κάνουν έναν τέτοιο έλεγχο και δεν είναι δυνατόν να εμποδιστεί η άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των πιστών, όπως προβλέπεται και από το Σύνταγμα.

Σε κάθε περίπτωση η νέα είδηση είναι ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ που θα εκδοθεί σήμερα για τα νέα μέτρα, θα προβλέπεται ότι τα παιδιά μέχρι 18 ετών θα μπορούν να εισέρχονται στους μέχρι σήμερα μεικτούς χώρους, με self test και όχι με μοριακό ή rapid.

Για την τρίτη δόση του εμβολίου

Αναφερόμενος στην τρίτη δόση του εμβολίου, υπογράμμισε ότι όλα τα επιστημονικά δεδομένα, δείχνουν ότι μετά την παρέλευση του εξαμήνου από τη δεύτερη δόση η ανοσία στον οργανισμό έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ουσιαστικά είναι ανεμβολίαστος.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα ότι οι λίγοι θάνατοι που καταγράφονται στους ανεμβολίαστους, αφορούν κυρίως ασθενείς που είχαν εμβολιαστεί πριν από 6 μήνες. Αποκάλυψε δε ότι ήδη έχει ξεκινήσει μια συζήτηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε η τρίτη δόση του εμβολίου να είναι υποχρεωτική μετά την παρέλευση εξαμήνου ώστε το πιστοποιητικό εμβολιασμού να είναι σε ισχύ.

Ο υπουργός Υγείας, διαβεβαίωσε ότι τα εξεταστικά κέντρα που βρίσκονται σε λειτουργία μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες που υπάρχουν και μάλιστα έχει εξασφαλιστεί και επάρκεια εμβολίων, ώστε αν αύριο όλοι όσοι μπορούν ζητήσουν να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου θα εξυπηρετηθούν άμεσα.

Υπάρχουν ελλείψεις σε γιατρούς, αν χρειαστείο πάμε σε...επίταξη

Ερωτηθείς για το θέμα των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση της Κυβέρνησης να τίθενται σε αναστολή και πως όσοι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν βγει σε αναστολή έχουν αντικατασταθεί.

Πρόσθεσε όμως πως δεν υπάρχει απεριόριστος αριθμός γιατρών και ειδικά σε κάποιες ειδικότητες όπως αυτή του αναισθησιολόγου υπάρχει έλλειψη και για το λόγο αυτό ακόμη κι αν χρειαστεί να αναπτυχθούν και άλλες ΜΕΘ θα λειτουργήσουν με το προσωπικό που είναι διαθέσιμο σήμερα.

Όπως είπε ο κ. Πλεύρης θα δοθούν ακόμη περισσότερα κίνητρα σε ιδιώτες γιατρούς για να ενισχύσουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας όπου υπάρχουν ελλείψεις και αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, τότε η Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε επίταξη.

Έρχονται τα μονοκλωνικά αντισώματα και το χάπι

Υπενθυμίζεται ότι για τα μονοκλωνικά αντισώματά, αναμένεται η πρώτη έγκριση από τον EMA να δοθεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και η χώρα μας έχει ήδη παραγγείλει 2.000 θεραπείες, ενώ για το χάπι που εγκρίθηκε χθες στη Βρετανία η χρήση του στα αρχικά στάδια της νόσου, έχουμε παραγγείλει 10.000 θεραπέιες.

Εξήγησε δε πως η χορήγηση τους θα γίνεται κατόπιν εισήγησής από επιτροπή που θα συσταθεί και θα δίνονται κατά προτεραιότητα σε ανοσοκατασταλμένους και ευπαθείς ομάδες.

Σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη ο Πλεύρης

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μεταβαίνει σήμερα στη Λάρισα, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον διοικητήτης 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Φώτη Σερέτη και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό. Στην συνέχεια, ο Υπουργός Υγείας θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συσκέψεις με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη, καθώς και με διοικητές Νοσοκομείων και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο 6ο Thessaloniki Summit που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Με τη Θράκη, τη Θεσσαλία, όπως και περιοχές της Βόρειας Ελλάδας να έχουν βυθιστεί στο «βαθύ κόκκινο» στον επιδημιολογικό χάρτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), αλλά και την υπόλοιπη χώρα να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σταθερά «στο κόκκινο», η ανάσχεση του κορωνοϊού απαιτεί ενισχυμένα αντανακλαστικά, καθώς νέο, «μαύρο» ρεκόρ σημειώθηκε χθες στην Ελλάδα, με 6.808 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Την ίδια ώρα μη αναστρέψιμη χαρακτήρισε την πορεία της πανδημίας σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας, Νίκος Θωμαΐδης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκεύης, υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δε θα έχουν κάποιο ουσιαστικό ή άμεσο αποτέλεσμα. Ο κ. Θωμαΐδης ήταν κατηγορηματικός στη διαπίστωση ότι οι ανεμβολίαστοι οδηγούν την πανδημία και αναφέρθηκε στο στέλεχος Δέλτα το οποίο καθιστά πολύ εύκολη τη μετάδοση του ιού.

Τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους από αύριο Σάββατο 6/11

Για το Μέγαρο Μαξίμου, τα αυριανά μέτρα αποτιμώνται ως «ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα», όπως υποστήριξε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ αποσκοπούν στον αυστηρότερο έλεγχο της εισόδου των ανεμβολίαστων σε μαζικούς χώρους.

Για το λόγο αυτό, από αύριο και μόνο για τους ανεμβολίαστους πολίτες ισχύουν τα εξής:

Εργασία στο δημόσιο/ιδιωτικό τομέα

Προσέλευση ανεμβολίαστων εργαζομένων σε όποια θέση (και για εργαζόμενους σε χώρους λατρείας) με 2 υποχρεωτικά (αρνητικά) τεστ σε εβδομαδιαία βάση (rapid test ή τεστ PCR).

Είσοδος με υποχρεωτικό τεστ (rapid test ή τεστ PCR) σε:

• δημόσιες υπηρεσίες,
•τράπεζες,
•μικτούς χώρους διασκέδασης
•ανοιχτούς χώρους διασκέδασης
• εμπορικά κέντρα
•κομμωτήρια

Ναοί και Μοναστήρια

Η Ιερά Σύνοδος χθες απηύθυνε σύσταση για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, όπως του εμβολιασμού αλλά και της διενέργειας διαγνωστικών ελέγχων για τους ανεμβολίαστους.

Αυτό προέκυψε χθες κατόπιν επικοινωνίας του Γραφείου του Πρωθυπουργού με την Ιεραρχία της Εκκλησίας, στον απόηχο και της συνέντευξης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με την Ιεραρχία της Εκκλησίας να ανταποκρίνεται άμεσα, εκδίδοντας σχετική εγκύκλιο για την τήρηση των μέτρων και τη διενέργεια τεστ.

Συγκεκριμένα, η Ιερά Σύνοδος καλεί όλους τους πιστούς και τον κλήρο «να τηρεί επακριβώς άπαντα τα μέτρα προστασίας».

Παράλληλα, η Ιερά Σύνοδος προτρέπει εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν και υπενθυμίζει την υποχρέωση των υπηρετούντων στους ναούς (δηλαδή ιερείς και προσωπικό) να υποβάλλονται σε δύο διαγνωστικά τεστ την εβδομάδα (rapid ή pcr test), σύμφωνα με τους υγειονομικούς περιορισμούς που ισχύουν από αύριο.

Ως προς τον έλεγχο των πιστοποιητικών, η εγκύκλιος εξουσιοδοτεί για την αποστολή αυτή τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και τα Ηγουμενοσυμβούλια (για τα μοναστήρια), δεδομένου ότι -όπως υπενθύμιζαν κυβερνητικοί κύκλοι- σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν ισχύουν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε χώρους λατρείας, λόγω υγειονομικών περιοριστικών μέτρων.

Στον αντίποδα, ελεύθερη είσοδος για ανεμβολίαστους προβλέπεται μόνο σε:

•χώρους προμήθειας τροφίμων – σούπερ μάρκετ
•φαρμακεία

Επιπλέον, υποχρεωτική χρήση μάσκας και αυστηρή τήρηση των αποστάσεων προβλέπεται απαρέγκλιτα και για τους εμβολιασμένους οπαδούς ομάδων που παρακολουθούν δια ζώσης αθλητικές διοργανώσεις, καθώς σε διαφορετική περίπτωση επικρέμεται ποινή για την αθλητική ομάδα, η οποία θα αφορά στην απουσία φιλάθλων σε επόμενους αγώνες.

Μετά τις τελευταίες αλλαγές, η σκυτάλη της εφαρμογής των μέτρων περνά πλέον στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι συνιστούν τη συμμόρφωση ως προς τους νέους περιορισμούς από την πρώτη κιόλας ημέρα, καθώς οι έλεγχοι προβλέπονται σαρωτικοί σε όλη τη χώρα, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Περαιτέρω διευκρινίσεις αναμένονται εντός της ημέρας με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης αναφορικά με τους νέους υγειονομικούς περιορισμούς, ώστε αυτοί να τεθούν αύριο σε πλήρη εφαρμογή.

Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2021 - 11:41
  • ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ
  • ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΛΕΥΡΗΣ
  • SELF TEST
  • ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
  • ΑΝΗΛΙΚΟΙ
  • ΠΑΙΔΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αμοιβή των ιδιωτών γιατρών για κάθε ραντεβού εμβολιασμού
Η αμοιβή των ιδιωτών γιατρών για κάθε ραντεβού εμβολιασμού 05 Νοεμβρίου 2021
Αυξήθηκε η αμοιβή των φαρμακοποιών για κάθε ραντεβού εμβολιασμού 05 Νοεμβρίου 2021
Αυξήθηκε η αμοιβή των φαρμακοποιών για κάθε ραντεβού εμβολιασμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aναρτήθηκαν στην ΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα των ωφελούμενων για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση
Επικαιρότητα
17/12/2025 - 20:06

Aναρτήθηκαν στην ΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα των ωφελούμενων για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

Καταγγελία γονέων και κηδεμόνων για καθυστερήσεις και περικοπές στις αποζημιώσεις θεραπειών παιδιών ΑμεΑ
Patient Talk
16/12/2025 - 15:18

Καταγγελία γονέων και κηδεμόνων για καθυστερήσεις και περικοπές στις αποζημιώσεις θεραπειών παιδιών ΑμεΑ

Η χορτοφαγική και vegan διατροφή στερεί ύψος και βάρος από τα παιδιά αλλά βοηθά στην καρδιακή τους υγεία
Διατροφή
16/12/2025 - 14:00

Η χορτοφαγική και vegan διατροφή στερεί ύψος και βάρος από τα παιδιά αλλά βοηθά στην καρδιακή τους υγεία

Πρόληψη, αυτοέλεγχος και ασφαλής οδήγηση - Μεγάλη πανελλαδική δράση στον Πειραιά
Επικαιρότητα
15/12/2025 - 15:14

Πρόληψη, αυτοέλεγχος και ασφαλής οδήγηση - Μεγάλη πανελλαδική δράση στον Πειραιά

Σούπερ γρίπη στη Βρετανία: Τελικά πόσο επικίνδυνη και πρωτοφανής είναι;
Υγεία
15/12/2025 - 10:00

Σούπερ γρίπη στη Βρετανία: Τελικά πόσο επικίνδυνη και πρωτοφανής είναι;

ΗΠΑ: Πανεπιστημιακή έρευνα συνδέει τη βία κατά γυναικών και παιδιών με σημαντικά προβλήματα υγείας
Ψυχική Υγεία
10/12/2025 - 13:44

ΗΠΑ: Πανεπιστημιακή έρευνα συνδέει τη βία κατά γυναικών και παιδιών με σημαντικά προβλήματα υγείας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι βλάβες που μπορεί να προκαλέσει το ζεστό μπάνιο στο δέρμα - Απλές συμβουλές για να τις αποφύγετε
Ομορφιά
21/12/2025 - 12:19
Ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης στη νευρολογική αποκατάσταση με επίκεντρο τον ασθενή!
Health Talk
21/12/2025 - 09:34
Όταν η άσκηση γίνεται «ασπίδα» του εγκεφάλου: Πώς προστατεύει τη μνήμη και τη σκέψη μας όσο μεγαλώνουμε
Υγεία
21/12/2025 - 08:19
Γεωργιάδης από Νέα Υόρκη: «Κοινωνικό αγαθό για όλους η υγεία - Απόλυτη ευθύνη του κράτους η παροχή»
Πολιτική Υγείας
21/12/2025 - 07:18
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,7% των εγγεγραμμένων επαγγελματιών υγείας την περασμένη χρονιά
Πολιτική Υγείας
19/12/2025 - 22:00
Μιμείστε χωρίς να το καταλάβετε τους άλλους; Τι δείχνει για τον ψυχισμό σας
Ψυχική Υγεία
19/12/2025 - 21:00
Δωρεά μυελού των οστών: Τα πιο πολύτιμα δώρα είναι τα πιο απλά!
Υγεία
19/12/2025 - 20:00
Γάζα: Τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι πέθαναν περιμένοντας εκκένωση για λόγους υγείας από το καλοκαίρι του 2024
Επικαιρότητα
19/12/2025 - 19:00
Μην λογοκρίνεστε! Το βρίσιμο βελτιώνει τις επιδόσεις σύμφωνα με έρευνα
Ψυχική Υγεία
19/12/2025 - 18:00
Η καινοτομία μετασχηματίζει τη φροντίδα υγείας: Οφέλη για τους ασθενείς, το σύστημα υγείας και την οικονομία
Υγεία
19/12/2025 - 17:00
Η πραγματική βιολογική μας ηλικία κρύβεται στα ...ούρα μας
Υγεία
19/12/2025 - 16:00
Αϋπνία και ένταση; Στο ντους χωρίς φως και γρήγορα!
Υγεία
19/12/2025 - 15:00
Οι ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου κατά της Covid μπορεί να αυξήσει πρόσκαιρα τον κίνδυνο έρπη ζωστήρα
Υγεία
19/12/2025 - 14:00
Επιτυχημένη διαδικασία δωρεάς οργάνων στο νοσοκομείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
Επικαιρότητα
19/12/2025 - 13:14
Πριγκίπισσα Μέτε- Μαρίτ της Νορβηγίας: Λίγο πριν τη μεταμόσχευση πνεύμονα λόγω πνευμονικής ίνωσης
Επικαιρότητα
19/12/2025 - 13:00
Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής: Προσοχή στις παραπλανητικές διαφημίσεις για οδοντικά εμφυτεύματα
Επικαιρότητα
19/12/2025 - 12:00
ECDC για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσημάτα στην Ευρώπη: Κρίσιμα κενά στις πολιτικές ελέγχου και πρόληψης
Υπηρεσίες Υγείας
19/12/2025 - 11:00
Χρόνια φλεγμονή: Πώς στρες, διατροφή και περιβάλλον μας επηρεάζουν αθόρυβα
Health Talk
19/12/2025 - 10:02
Γεωργιάδης: Επαφές στο Καπιτώλιο και στον Λευκό Οίκο για υγεία και αμερικανικές επενδύσεις
Πολιτική Υγείας
19/12/2025 - 09:25
Διατροφή: Κάν'το όπως οι Σκανδιναβοί για προστασία της καρδιάς και απώλεια βάρους
Διατροφή
19/12/2025 - 09:00
ΕΟΔΥ: Συστάσεις και μέτρα προστασίας κατά της «σούπερ γρίπης»
Υγεία
18/12/2025 - 19:43
Πώς το αγαπημένο μας εορταστικό ρόφημα μπορεί να αποδυναμώσει τα οστά μας. Τι λένε οι ειδικοί
Διατροφή
18/12/2025 - 19:17
UNICEF: Διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τα δικαιώματα των παιδιών
Επικαιρότητα
18/12/2025 - 18:49
ΕΦΕΤ: Οδηγός... επιβίωσης για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων στα εορταστικά τραπέζια
Διατροφή
18/12/2025 - 18:26
Γιατί οι άνθρωποι είναι κυρίως μονογαμικά όντα – Η επιστήμη έχει την (απρόσμενη) απάντηση
Επικαιρότητα
18/12/2025 - 17:48
Manager of the Year 2025 ο CFO της Lavipharm, Βασίλης Μπαλούμης
Pharma News
18/12/2025 - 17:21
Roche Hellas: Καινοτομία, οφέλη για τους ασθενείς, το σύστημα υγείας και την οικονομία
Pharma News
18/12/2025 - 16:52
ΥΠΑΑΤ: Νέα ενίσχυση 26 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις κτηνοτρόφων λόγω ευλογιάς
Επικαιρότητα
18/12/2025 - 16:19
Η καθημερινή πρόσληψη πολυβιταμινών μπορεί να μειώσει την πίεση σε κάποιους ηλικιωμένους
Υγεία
18/12/2025 - 16:00
Η ΕΚΕ υποστηρίζει ενεργά το σχέδιο EU Safe Hearts Plan για την καρδιαγγειακή υγεία
Υγεία
18/12/2025 - 15:36

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρόνια φλεγμονή: Πώς στρες, διατροφή και περιβάλλον μας επηρεάζουν αθόρυβα
Health Talk
19/12/2025 - 10:02
ECDC για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσημάτα στην Ευρώπη: Κρίσιμα κενά στις πολιτικές ελέγχου και πρόληψης
Υπηρεσίες Υγείας
19/12/2025 - 11:00
Διατροφή: Κάν'το όπως οι Σκανδιναβοί για προστασία της καρδιάς και απώλεια βάρους
Διατροφή
19/12/2025 - 09:00
Η καινοτομία μετασχηματίζει τη φροντίδα υγείας: Οφέλη για τους ασθενείς, το σύστημα υγείας και την οικονομία
Υγεία
19/12/2025 - 17:00
Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής: Προσοχή στις παραπλανητικές διαφημίσεις για οδοντικά εμφυτεύματα
Επικαιρότητα
19/12/2025 - 12:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo