ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η FairLife ανεβαίνει στην υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης για την Γραμμής Υποστήριξης 11157 (βίντεο)

Υπηρεσίες Υγείας
Η FairLife ανεβαίνει στην υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης για την Γραμμής Υποστήριξης 11157 (βίντεο)
Η «FairLife L.C.C. - Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα»,ο πρώτος μη κερδοσκοπικός φορέας που ασχολείται αποκλειστικά για τον Καρκίνο του Πνεύμονα στη χώρα μας.
Παρασκευή, 27/08/2021 - 10:32
News4Health Team News4Health Team

Επιδιώκει να υποστηρίξει τους πάσχοντες ασθενείς και τους φροντιστές τους στη δύσκολη διαδρομή της θεραπείας αλλά και να ευαισθητοποιήσει την πολιτεία και το ευρύτερο κοινό ότι η πρόληψη με συγκεκριμένες εξετάσεις και η έγκαιρη διάγνωση σώσει ζωές. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιεί την τηλεφωνική γραμμή Υποστήριξης 111 57 για τον Καρκίνο του Πνεύμονα .

Παράλληλα μέσα από δράσεις όπως τα Breathtaking events (πεζοπορικές διαδρομές και άλλες δραστηριότητες στη φύση) επιθυμεί να αναδείξει ότι υγεία είναι η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι η απουσία της αρρώστιας ή της αναπηρίας. Η υγεία πρέπει να γίνει καθημερινή πράξη ζωής μέσα από την ήπια άσκηση, τη γυμναστική, τη σωστή διατροφή, την επαφή με τη φύση, τις υγιείς κοινωνικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα.

Συνοδοιπόρο και αρωγό στην προσπάθειά μας αυτή για την προώθηση ενός υγιειούς τρόπου ζωής αλλά και έμπρακτης υποστήριξης στο όραμά μας έχουμε την ορειβάτη Κική Τσακαλδήμη, Βrand Ambassador FairLife L.C.C. «Γνωρίζοντας τι σημαίνει να χάνεις την ανάσα σου» αναφέρει, «κατανοώ και συναισθάνομαι τους χιλιάδες φίλους με καρκίνο του πνεύμονα που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Η ανάβαση στο Έλμπρους έχει ως στόχο να δώσω δύναμη στη φωνή μου, να φωνάξω πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψουμε και να παλέψουμε. Συγχρονίζω το βήμα μου τη με αυτό της FairLife L.C.C.- Φροντίδα και Πρόληψη για τον Kαρκίνο του Πνεύμονα, και αφιερώνω την ανάβαση της ομάδας μας για τη συγκεντρωση χρημάτων με στόχο την υλοποίηση της γραμμής υποστήριξης 111 57 για τον Καρκίνο του Πνεύμονα . Η μάχη με τον Καρκίνο του Πνεύμονα είναι ένα βουνό που το ανεβαίνουμε μαζί».

Στο πλευρό της Κικής για την ανάβαση στην κορυφή του Ελμπρους και την προσπάθεια της να στηρίξει την FairLife LCC θα είναι ο άνθρωπος που την ενέπνευσε να ασχοληθεί με την ορειβασία, ο διεθνούς φήμης ορειβάτης – ακτιβιστής, συγγραφέας καθώς και TED Fellow, ομιλητής παρακίνησης, σύμβουλος ηγεσίας, Satyabrata Dam
Welcome to Satyabratadam.com . Τα επιτεύγματά του αξιοσημείωτα. Είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που έχει ηγηθεί επιτυχώς αποστολών στο Όρος Έβερεστ, στον Βόρειο και τον Νότιο Πόλο και που έχει σκαρφαλώσει τις υψηλότερες κορυφές των 7 ηπείρων. Ως ο πρώτος διεθνής Βrand Ambassador FairLife L.C.C. μας στέλνει το μήνυμά του:

Όλοι μας έχουμε να ανεβούμε το προσωπικό μας Έβερεστ και κατά πάσα πιθανότητα το δικός σας είναι πιο ψηλό από το δικό μου. Στη πορεία θα αποθαρρυνθούμε, θα αισθανθούμε έντονη κούραση, φόβο αλλά και μια τάση να χάσουμε την πίστη μας στον εαυτό μας αλλα και στα όνειρα μας. Τότε, πρέπει να σκεφτούμε και να αναζητήσουμε βαθιά μας αυτό που πραγματικά μας παρακινεί να κάνουμε μεγάλα όνειρα και να στοχεύουμε στην επίτευξη τους.

Αυτό που πρέπει να βρούμε μέσα μας είναι το πάθος μας, τον στόχο μας αυτόν για τον οποίο είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τα πάντα προκειμένου να τον πετύχουμε και να κάνουμε αυτό το άλμα πίστης προς το άγνωστο ξεπερνώντας τον εαυτό μας. Το να φτάσουμε στην κορυφή του δικού μας Έβερεστ και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσουμε τα όρια μας, τους φόβους μας και να συνειδητοποιήσουμε πόσο πραγματικά δυνατοί και αξιοθαύμαστοι είμαστε. Το να τα παρατάμε δεν αποτελεί επιλογή.

Αν παρατήσουμε τα όνειρα μας τότε τι μας μένει για να ζήσουμε; Κάθε κορυφή στη ζωή είναι ένα υπέροχο μέρος από όπου κοιτάζουμε τον εαυτό μας να μεταμορφώνεται σε έναν ισχυρότερο, καλύτερο και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα άνθρωπο. Λένε ότι ο άνθρωπος που θα ανέβει ένα βουνό δεν θα είναι ποτέ ίδιος όταν πια κατέβει. Γιατί θα έχει κάνει ένα ταξίδι ζωής που θα το αλλάξει βαθιά και για πάντα μέσα του. Γι αυτό λοιπόν ονειρέψου, κυνήγησε το αδύνατο και κάνε το δυνατό. Αυτό που θα βρεις στην κορυφή είναι η ίδια η ΖΩΗ!. Άσε λοιπόν τη ZΩΗ να σου κόψει την ανάσα και όχι τον καρκίνο του πνεύμονα.

Την ομάδα συμπληρώνει ο Ιωάννης Καραδούκας, ορειβάτης 74 ετών, ο οποίος εμπνεύστηκε από τα επιτεύγματα της Κικής (όταν το 2017 πραγματοποίησε την 1η ελληνική γυναίκεια ανάβαση στο Έβερεστ) και ξεκίνησε μαζί της πριν δύο χρόνια την “κατάκτηση” της δικής του κορυφής, Ο Ιωάννης Καραδούκας στέλνει το μήνυμα ότι τα όνειρα δεν έχουν ηλικία, δεν επιδέχονται περιορισμούς. Το αποδεικνύει έχοντας ήδη ανέβει στην ψηλότερη κορυφή της Αφρικής το Κιλιμάντζαρο (5895 μ.), έφτασε ως την κατασκήνωση βάσης του Έβερεστ, 5440 μ. αναρριχήθηκε σε κορυφή άνω των 5400μ στα Ιμαλάια και φυσικά στον Όλυμπο.

Παρακάτω δείτε το σχετικό video για την αποστολή :

H Κορίνα Πατέλη-Bell, πρόεδρος της FairLife LCC δήλωσε: «Τρεις άνθρωποι από διαφορετικές γενιές, που ο ένας ενέπνευσε τον άλλο στην κατάκτηση των ονείρων τους , θέλουν να εμπνεύσουν όλους μας με τη στάση ζωής τους.

Η αποστολή θα ξεκινήσει για τη Μόσχα στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου. Στη FairLife LCC προχωράμε με ένα βήμα τη φορά. Η δική μας κορυφή στη FairLife L.C.C. είναι η λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής στήριξης φίλων της FairLife 11157 για τον Καρκίνο του Πνεύμονα , την οποία θερμά στηρίζουν. Προκειμένου να φτάσουμε στην πλήρη λειτουργία της, η κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη. Συντονίστε το βήμα σας με αυτό της Κικής, του Satya, του Ιωάννη και της FairLife LCC, ενισχύοντας οικονομικά την προσπάθεια μας. Mαζί θα φτάσουμε στη δική μας κορυφή»!

«FairLife- Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα»

Η «FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» είναι ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωφελής οργανισμός στην Ελλάδα – μέλος των ΕΛΛΟΚ, LUCE, ELF ,GLCC και IASLC – που ασχολείται αποκλειστικά με τον καρκίνο πνεύμονα και δημιουργήθηκε στη μνήμη του Simon Bell* 57 ετών που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020.

Η αποστολή της FAIRLIFE L.C.C. είναι να υποστηρίξει τον ασθενή που πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα σε όλη τη δύσκολη διαδρομή του από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία και παράλληλα να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, με σκοπό τη μείωση της θνησιμότητας, την πρόσβαση σε διαγνωστικές μεθόδους, κλινικές μελέτες, καθώς και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης σε καινοτόμες θεραπείες.

*Ο Simon Βell, Average Adjuster, δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα για σχεδόν 4 δεκαετίες, με αφοσίωση στο χώρο της ναυτιλίας, με τελευταίο σταθμό την εταιρεία «FairSeas Average Adjusters», της οποίας ήταν συνιδρυτής και μέτοχος.

Βιογραφικά Συμμετεχόντων :

ΚIKH TΣΑΚΑΛΔΗΜΗ:

Η Κική γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Αφού αποφοίτησε από τη Σχολή Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων των ΑΤΕΙ Αθήνας, επιστρέφει στην γενέτειρά της. Η οπτιμιστική της φύση μετουσιώνεται σε συνεχή παρότρυνση προς όλους, ότι “Τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να το πιστέψουμε”. Και αυτό ακριβώς είναι που την οδήγησε να πραγματοποιήσει το 2017 την πρώτη γυναικεία Ελληνική αποστολή στο όρος Έβερεστ. Έκτοτε μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ, προπονήσεων, ομιλιών ως motivational speaker και αρθρογραφίας στο blog της σελίδα της: www.higherthaneverest.org

Άξονας της ζωής της, το ευ ζην. Λάτρης του τένις, δρομέας μεγάλων αποστάσεων & mountainbiker, πιστεύει σε μια βιωματική φόρμα συνεχούς ποιοτικά εξέλιξης. Επόμενος στόχος να ολοκληρώσει το Explorer’s Grand Slam και να εμπνεύσει όσο περισσότερους ανθρώπους είναι στις δυνάμεις της, να ανέβουν την δικές τους «κορυφές».

SATYABRATA DAM (Satya)

Πρώην αξιωματικός, πεζοναύτης του Ινδικού Ναυτικού με 22 χρόνια υπηρεσίας, ο Satya ένας ζωντανός θρύλος με πάνω από 45 χρόνια καριέρας στην ορειβασία, «Πολίτης του κόσμου, αχόρταγα αναζητητής της συγκίνησης και της αδρεναλίνης», όπως περιγράφει τον εαυτό του, μεταξύ άλλων είναι επίσης TED Fellow , ομιλητής παρακίνησης, σύμβουλος ηγεσίας, συγγραφέας και ακτιβιστής. Ο Satya είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που οδήγησε επιτυχώς αποστολές στους τρεις “πόλους” - το Έβερεστ, τον Βόρειο και τον Νότιο Πόλο, ανέβηκε στις ψηλότερες κορυφές των επτά ηπείρων, συμπεριλαμβανομένων αυτή του Έβερεστ (επτά φορές) και πάνω από 500 κορυφές στα ψηλά βουνά παγκοσμίως, ταξίδεψε σε 195 χώρες στον κόσμο, περπάτησε το μήκος της Αφρικής από την Τυνησία στη Νότια Αφρική, διέσχισε το δρόμο του μεταξιού από τη Μογγολία στην Κωνσταντινούπολη, γύρισε δύο φορές με ιστιοφόρο τον κόσμο, διέσχισε με σκι την παγωμένη της Γροιλανδίας και παρόλα αυτά δεν φαίνεται να θέλει να σταματήσει το ταξίδι της εξερεύνησης.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΔΟΥΚΑΣ

Ο Ιωάννης πατέρας τριών κοριτσιών, γεννήθηκε στην Κορνοφωλιά Έβρου και το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε σε νεαρή ηλικία στην Γερμανία όπου δημιούργησε επιτυχώς πρωτοπόρα επιχείρηση, ξεκινώντας στην κυριολεξία από το μηδέν, αποδεικνύοντας πως όταν θέτεις στόχους και προσπαθείς σκληρά μπορείς να φτάσεις ψηλά. Το 2017 μαθαίνει για το επίτευγμα της Κικής Τσακαλδήμη, για την 1η Γυναικεία Ελληνική αποστολή στο Έβερεστ και εμπνέεται από την δύναμη ψυχής της. Εκεί συνειδητοποιεί πως η γυναίκα αυτή τυχαίνει να είναι η κόρη του παιδικού του φίλου από την Κορνοφωλια και η υπερηφάνεια του παίρνει διπλό χαρακτήρα. Έκτοτε η ανάβαση σε ψηλές κορυφές γίνεται και δικός του στόχος και αποδεικνύει πως τα όνειρα δεν έχουν ηλικία.

Aν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το site https://fairlifelcc.com/el/donations/custom/ και να υποστηρίξετε μέσω πιστωτικής κάρτας, Paypal ή εναλλακτικά μέσω κατάθεσης με το επώνυμο σας και την ένδειξη ΕΛΜΠΡΟΥΣ σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς :

- Τράπεζα Πειραιώς 5019101415229(ΙΒΑΝ: GR2201720190005019101415229)
- Alpha Bank 143002002024300 (ΙΒΑΝ: GR2701401430143002002024300)

ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ
#Elbrus4FairLife
#C_U_ON_TOP

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Nέλλη Καψή



Ναπολέοντος 18, 16675, Γλυφάδα
Τηλ: 213 0165784
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: https://www.facebook.com/fairlifelcc
Ιnstagram: https://www.instagram.com/fairlifelungcancer
Website: https://fairlifelcc.com/
YouTube
LinkedIn

  • FAIR LIFE
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δείτε τις βάσεις 2021 πρώτα στο Dnews
Δείτε τις βάσεις 2021 πρώτα στο Dnews 27 Αυγούστου 2021
Βάσεις 2021: Στην Ιατρική Πατρών ο Δημήτρης Καρακώστας που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό 27 Αυγούστου 2021
Βάσεις 2021: Στην Ιατρική Πατρών ο Δημήτρης Καρακώστας που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IC-GROWTH: Στόχος η βελτίωση της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ασθενών με καρκίνο
Ψυχική Υγεία
29/10/2025 - 23:23

IC-GROWTH: Στόχος η βελτίωση της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ασθενών με καρκίνο

ΕΛΛΟΚ: Η αποζημίωση 39 βιοδεικτών ανοίγει νέα εποχή στην εξατομικευμένη θεραπεία των καρκινοπαθών
Πολιτική Υγείας
27/10/2025 - 11:13

ΕΛΛΟΚ: Η αποζημίωση 39 βιοδεικτών ανοίγει νέα εποχή στην εξατομικευμένη θεραπεία των καρκινοπαθών

Τα εμβόλια mRNA κατά της COVID-19 και η επόμενη επανάσταση στη θεραπεία του καρκίνου
Υγεία
25/10/2025 - 09:39

Τα εμβόλια mRNA κατά της COVID-19 και η επόμενη επανάσταση στη θεραπεία του καρκίνου

Δίαιτα και διατροφή: Πώς επηρεάζουν την ανάπτυξη και τη θεραπεία του καρκίνου;
Διατροφή
22/10/2025 - 20:26

Δίαιτα και διατροφή: Πώς επηρεάζουν την ανάπτυξη και τη θεραπεία του καρκίνου;

Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος - Θρηνεί η Ελλάδα για τον αγαπημένο «Νιόνιο»
Επικαιρότητα
21/10/2025 - 21:46

Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος - Θρηνεί η Ελλάδα για τον αγαπημένο «Νιόνιο»

Νέα αιματολογική εξέταση εντοπίζει τουλάχιστον 50 είδη καρκίνου "δείχνοντας" και το όργανο που πάσχει
Pharma News
20/10/2025 - 13:00

Νέα αιματολογική εξέταση εντοπίζει τουλάχιστον 50 είδη καρκίνου "δείχνοντας" και το όργανο που πάσχει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πρώτη γυναίκα χειρουργός μεταμοσχεύσεων ήπατος στην Ελλάδα
Επικαιρότητα
30/10/2025 - 16:17
Ικανοποίηση ΙΣΑ για την ρητή αναγνώριση των Ιατρικών Συλλόγων ως ΝΠΔΔ με μέλη τους γιατρούς
Επικαιρότητα
30/10/2025 - 15:51
Σε λειτουργία ο Ψηφιακός Βοηθός Ιατρού στον Εθνικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας
Digital Health
30/10/2025 - 15:34
Benevril: Νέα αποτελεσματική λύση κατά της τριχόπτωσης με μινοξιδίλη σε μορφή αφρού
Pharma News
30/10/2025 - 15:16
Αντιβιοτικό που βρισκόταν "κάτω από τη μύτη" των επιστημόνων 100 φορές πιο αποτελεσματικό στις ανθεκτικές λοιμώξεις
Υγεία
30/10/2025 - 15:00
Τα οφέλη των ωμέγα-3 μπορεί να εξαφανιστούν γρήγορα μετά τη διακοπή της λήψης τους
Υγεία
30/10/2025 - 14:00
Κρεατίνη: Τι μπορούν να αποκομίσουν οι νέοι από τη λήψη της - Η ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία
Fitness
30/10/2025 - 13:00
Αττικόν: Σε λειτουργία από σήμερα το πρωί το ανακαινισμένο ΤΕΠ παρουσία Γεωργιάδη- Βίντεο
Πολιτική Υγείας
30/10/2025 - 12:45
Ρουχαλάκια, καροτσάκια και σπα για κατοικίδια: Γιατί το φαινόμενο «μωρό με τρίχωμα» κάνει κακό στα ζώα μας
Pet
30/10/2025 - 12:00
Το κακάο προστατεύει το καρδιαγγειακό των ανδρών έναντι της καθιστικής ζωής
Διατροφή
30/10/2025 - 11:00
Νέο στεντ ανοίγει τις αρτηρίες και εξαφανίζεται - Στη Βρετανία η πρώτη πανευρωπαϊκή εφαρμογή
Υγεία
30/10/2025 - 10:00
Δεν κοιμηθήκατε καλά και πάνε όλα στραβά; Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τι προκαλεί το «ντόμινο»
Υγεία
30/10/2025 - 08:41
Ερανιστικό νομοσχέδιο: Θα ακολουθήσει κι άλλο λέει ο υπουργός Υγείας
Πολιτική Υγείας
30/10/2025 - 08:09
Πώς αντιμετωπίζονται οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες μετά τον καρκίνο του μαστού
Health Talk
30/10/2025 - 07:28
«Περιβάλλον και Παιδί»: Η υγεία των ανήλικων στο επίκεντρο συνεδρίου
Επικαιρότητα
30/10/2025 - 03:36
Πανελλήνιο Αιματολογικό συνέδριο: Από τις θεραπευτικές προσεγγίσεις στις πολιτικές πρόσβασης
Υγεία
30/10/2025 - 00:09
IC-GROWTH: Στόχος η βελτίωση της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ασθενών με καρκίνο
Ψυχική Υγεία
29/10/2025 - 23:23
Metropolitan General: Ρομποτική χειρουργική για αντιμετώπιση κηλών του κοιλιακού τοιχώματος
Υπηρεσίες Υγείας
29/10/2025 - 20:26
Τρία θέματα συζήτησε η Επιστημονική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
Επικαιρότητα
29/10/2025 - 19:57
Αποκαλυπτικά στοιχεία από την MSD στην πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την ενιαία υγεία
Pharma News
29/10/2025 - 18:51
Πώς επηρεάζει τον εγκέφαλο η εμμηνόπαυση
Υγεία
29/10/2025 - 18:09
Η CAPA συμμετέχει στον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού
Επικαιρότητα
29/10/2025 - 17:43
Πως το εσωτερικό μας ρολόι επιδρά στην υγεία της καρδιάς και όχι μόνο
Υγεία
29/10/2025 - 16:48
Θεμιστοκλέους: «Η αναμονή στα νοσοκομεία έχει πέσει στις 3,5 ώρες κατά μέσο όρο»
Πολιτική Υγείας
29/10/2025 - 16:19
Ψηφιακή Ακαδημία Ασθενών με δωρεάν απογευματινά μαθήματα
Patient Talk
29/10/2025 - 15:43
Μειώθηκαν κατά 60% τα θανατηφόρα τροχαία στην έξοδο της 28ης Οκτωβρίου
Επικαιρότητα
29/10/2025 - 15:28
Τεστ αναπνοής υπόσχεται ανίχνευση του καρκίνου στο πάγκρεας
Υγεία
29/10/2025 - 15:14
Νέο έντυπο εταιρικής υπευθυνότητας για το 2024 παρουσίασε η MSD Ελλάδος
Pharma News
29/10/2025 - 14:49
Πυρετός, πόνος και φθινόπωρο: Μύθοι και αλήθειες για ιβουπροφαίνη, παρακεταμόλη
Health Talk
29/10/2025 - 14:31
ΠΙΣ: Οι γιατροί είναι πάντα η υπεύθυνη πηγή πληροφόρησης σε θέματα υγείας
Υγεία
29/10/2025 - 14:16

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή το Ερανιστικό Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας - Γεωργιάδης: «Εργαστήκαμε σκληρά...»
Πολιτική Υγείας
29/10/2025 - 13:29
Χειμώνας και ανοσοποιητικό σύστημα: Πώς θωρακίζουμε το σώμα μας έναντι των ιών της εποχής
Υγεία
27/10/2025 - 18:00
Patients’ Summit 2025: Οι σύλλογοι ασθενών ένωσαν τη φωνή τους για το μέλλον της Υγείας
Patient Talk
27/10/2025 - 17:00
Οι απεικονιστικές εξετάσεις στα μάτια μπορούν να αποκαλύψουν ενδείξεις για καρδιολογικά προβλήματα
Υγεία
27/10/2025 - 19:00
Αποκαλυπτικά στοιχεία από την MSD στην πρώτη ολοκληρωμένη μελέτη για την ενιαία υγεία
Pharma News
29/10/2025 - 18:51
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo