ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης: Τα νέα μέτρα αποδίδουν - Τι δείχνουν τα νέα ραντεβού πρώτης και τρίτης δόσης

Πολιτική Υγείας
Μητσοτάκης: Τα νέα μέτρα αποδίδουν - Τι δείχνουν τα νέα ραντεβού πρώτης και τρίτης δόσης
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για τους ανεμβολίαστους απέδωσαν σύμφωνα με τα νούμερα για τα νέα ραντεβού εμβολιασμού.
Δευτέρα, 08/11/2021 - 13:07
Γιώργος Παπαϊωάννου Γιώργος Παπαϊωάννου

Ειδικότερα, ο Πρωθυπουργός είχε σύσκεψη σήμερα στο Μ. Μαξίμου με εκπροσώπους των φορέων του εμπορίου και της εστίασης με αντικείμενο την καλύτερη συνεργασία για την εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Θυμίζουμε ότι από το Σάββατο (6/11) οι ανεμβολίαστοι έχουν πρόσβαση στην εργασία τους, στην εστίαση, σε χώρους διασκέδασης, σε εμπορικά μαγαζιά, σε δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες και σε κομμωτήρια μόνο με rapid test.

Κατά τη σύσκεψη τόνισε ότι η πολιτική που υιοθέτησε η κυβέρνηση για τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους «φαίνεται να αποδίδει». Χαρακτηριστικό είναι ότι κλείστηκαν 140.000 καινούργια ραντεβού, ραντεβού πρώτης δόσης και σχεδόν 200.000 ραντεβού τρίτης δόσης.

«Δεν υπάρχει ένας σκληρός διχασμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας ακόμα οι οποίοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για διάφορους λόγους τους οποίους μπορεί να κατανοώ και να συμμερίζομαι, οι οποίοι είναι όμως διατεθειμένοι να πειστούν και έστω και τώρα να πάρουν την απόφαση να εμβολιαστούν» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τα 3 κλειδιά για την έξοδο από την πανδημία

Ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι για να ανοίξει η πόρτα της εξόδου από την πανδημία, 3 είναι τα κλειδιά

  • ο εμβολιασμός όσων δεν έχουν πειστεί ακόμα να εμβολιαστούν,
  • η τρίτη δόση, η αναμνηστική δόση γι’ αυτούς που ήδη έχουν εμβολιαστεί
  • Και τα καθημερινά μέτρα της υγιεινής.

Για μία ακόμη φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στην αξία του εμβολίου, το οποίο έχει αποτρέψει την απώλεια πολλών ζωών και γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται να «κλείσουμε»: «Η μεγάλη διαφορά από τα άλλα κύματα είναι ότι τώρα έχουμε το εμβόλιο. Και αυτός είναι ο λόγος που αναλογικά οι νοσηλείες και οι απώλειες -αν και δυστυχώς πολλές- δεν αντιστοιχούν στα κρούσματα και αφορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού

«Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα νέο κύκλο επαφών με τους ανθρώπους της αγοράς έτσι ώστε Πολιτεία και πολίτες να συντονίσουμε τα βήματά μας προς την έξοδο από την πανδημία. Θέλω καταρχάς να σας ευχαριστήσω για την υπευθυνότητα που ήδη δείχνει η εστίαση και το εμπόριο στην εφαρμογή των νέων μέτρων. Θα ξαναπώ ότι η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν. Οι εμβολιασμένοι δεν θα στερηθούν τις ελευθερίες τους και όποιοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να προστατευτούν. Για να συμβούν, όμως, όλα αυτά ταυτόχρονα εκτός από την αστυνόμευση χρειάζεται προφανώς και συνεργασία και φαίνεται ότι με κύριο όπλο την πειθώ αυτήν την κατακτάμε.

Νομίζω ότι όλοι δεχόμαστε ότι δεν μπορεί σε κάθε κατάστημα ή σε κάθε cafe να υπάρχει και από ένας ελεγκτής όσο εξαιρετική δουλειά και αν κάνει η Ελληνική Αστυνομία και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, συνεπώς η υπόθεση της δημόσιας υγείας περνάει και στα δικά μας χέρια. Θα έλεγα ότι από ένα σημείο και πέρα γινόμαστε εμείς οι ίδιοι οι αστυνόμοι της υγείας μας κι εσείς οι προστάτες της υγείας των υπαλλήλων και των πελατών σας. Παράλληλα πιστεύω ότι έτσι υπερασπίζεστε και τη φήμη των επιχειρήσεων σας, γιατί θα ήταν ολέθριο από μία αμέλεια να στιγματιστούν ως εστίες μετάδοσης του κορονοϊού. Και ακριβώς γι’ αυτό τα γενικά μέτρα που ισχύουν σε όλη την Ευρώπη που ουσιαστικά δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους η έξαρση που βιώνουμε, αυτό το τέταρτο κύμα είναι κοινή και κοινοί είναι και οι τρόποι άμυνας.

Είμαι πρόθυμος και για αυτό προκάλεσα τη σημερινή συζήτηση και με τους συναρμόδιους Υπουργούς, για να ακούσω τις προτάσεις σας για το πώς μπορούμε να κάνουμε πιο λειτουργική την καθημερινότητα αυτής της περιόδου. Σε καμία περίπτωση, όμως, μία μικρή αναστάτωση που δέχομαι ότι υπάρχει στη δουλειά σας δεν μπορεί να συγκριθεί με το όφελος που προσφέρει στην αγορά και στη χώρα η τήρηση των υγειονομικών μέτρων και βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί και με την απόφασή μας να παραμείνουμε ανοιχτοί και να μείνουν ανοιχτές οι οικονομικές δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα με τους κανόνες που έχουμε θεσπίσει.

Νομίζω ότι γνωρίζετε εξάλλου πολύ καλά το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις. Εδώ και δύο χρόνια έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε αυτή την αίθουσα και τα έχουμε συζητήσει. Θυμίζω ότι τα δύσκολα ως προς την οικονομία τουλάχιστον πέρασαν χάρη στα 42 δισεκατομμύρια των πόρων που κινητοποιήθηκαν συνολικά σε όλα τα επίπεδα. Κάλυψη αναστολών εργασίας, παράταση εξόφλησης οφειλών με επιστρεπτέα προκαταβολή, προνομιακές χρηματοδοτήσεις, επαγγελματικά ενοίκια. Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Είναι μία στήριξη βέβαια που συνεχίζεται καθώς συνεχίζεται και η ελάφρυνση από φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη με μειώσεις των συντελεστών και των εργοδοτικών εισφορών. Είναι, λοιπόν, σημαντικό, η αγορά να ανταποκριθεί με τη σειρά της στις ανάγκες της κοινωνίας αλλά και στις ανάγκες ανάπτυξης της ίδιας της επιχειρηματικότητας. Όπως έχω πει επανειλημμένα ο επίλογος της πανδημίας αποδεικνύεται ότι δεν είναι απλή υπόθεση. Έχουμε μία έξαρση του τέταρτου κύματος σε όλη την Ευρώπη. Έβλεπα ενδεικτικά στοιχεία από την Αυστρία, μία χώρα η οποία έχει περίπου αντίστοιχο πληθυσμό με μας και λίγο υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων, 9000 κρούσματα, αντίστοιχη πίεση στο Σύστημα Υγείας και είναι σαφές ότι και στην πατρίδα μας θα ακολουθήσουν ακόμα μερικές δύσκολες εβδομάδες.

Όμως, η μεγάλη διαφορά από τα άλλα κύματα είναι ότι τώρα έχουμε το εμβόλιο. Και αυτός είναι ο λόγος που αναλογικά οι νοσηλείες και οι απώλειες -αν και δυστυχώς πολλές- δεν αντιστοιχούν στα κρούσματα και αφορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας. Τρία συνεπώς είναι τα κλειδιά που θα ανοίξουν την πόρτα της εξόδου: ο εμβολιασμός όσων δεν έχουν πειστεί ακόμα να εμβολιαστούν, η τρίτη δόση, η αναμνηστική δόση γι’ αυτούς που ήδη έχουν εμβολιαστεί και φυσικά τα καθημερινά μέτρα της υγιεινής. Γιατί ξέρουμε πια ότι ο εμβολιασμός προστατεύει από την εύκολη μόλυνση, προστατεύει όμως κυρίως από τη σοβαρή νόσηση όπως διαπίστωσε και ο Υπουργός Ανάπτυξης πρώτος. Η ενισχυτική δόση, τόσο σημαντική, δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν ρωγμές στον τοίχο ανοσίας που έχουμε ήδη χτίσει και φυσικά η μάσκα, οι αποστάσεις, αποτρέπουν τη μετάδοση του ιού. Τα πολλά τεστ τα οποία γίνονται, περισσότερα με τα μέτρα τα οποία έχουμε επιβάλλει, μας επιτρέπουν να έχουμε μία πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα της πανδημίας και να περιορίζουμε αυτούς οι οποίοι νοσούν κυρίως τους ασυμπτωματικούς όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μην μολύνουν άλλους συμπολίτες τους.

Θέλω να τονίσω ότι η πολιτική την οποία υιοθετήσαμε την τελευταία εβδομάδα φαίνεται να αποδίδει. Έχω τα συνολικά στοιχεία εδώ πέρα για τους αριθμούς των εμβολιασμών. Μόνο την τελευταία εβδομάδα είχαμε 140.000 καινούργια ραντεβού, ραντεβού πρώτης δόσης και σχεδόν 200.000 ραντεβού τρίτης δόσης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπάρχει ένας σκληρός διχασμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας ακόμα οι οποίοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για διάφορους λόγους τους οποίους μπορεί να κατανοώ και να συμμερίζομαι, οι οποίοι είναι όμως διατεθειμένοι να πειστούν και έστω και τώρα να πάρουν την απόφαση να εμβολιαστούν. Διαπιστώνοντας από τη μία ότι αυτό είναι μία ανάγκη από την άλλη ότι η καθημερινότητά τους γίνεται πιο δύσκολη. Υπάρχει μία μεγαλύτερη ταλαιπωρία και ένα οικονομικό κόστος εάν επιλέξουν να παραμείνουν ανεμβολίαστοι.

Κατά συνέπεια δεν υπάρχει περιθώριο για τον παραμικρό εφησυχασμό. Ο δρόμος είναι ένας, ο δρόμος της υπεύθυνης δράσης, της συνεννόησης της κοινωνίας, της συνεννόησης όλων των επαγγελματικών ομάδων. Μόνο έτσι θα είμαστε αποτελεσματικοί. Γι’ αυτό θέλω να ακούσω και τις δικές σας σκέψεις για το πώς η συνεργασία μας θα γίνει πιο παραγωγική όπως και στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι το εμπόριο και η εστίαση θα ανταποκριθούν στα ζητούμενα της συγκυρίας, τα οποία είναι ζητούμενα και για την πρόοδο της επιχειρηματικότητας συνολικά στη χώρα. Νομίζω η συνολική εικόνα την οποία έχουμε εμείς επιβεβαιώνεται και εμπειρικά, αλλά επιβεβαιώνεται και από τα ίδια τα στοιχεία είναι ότι η ανάπτυξη του 2021 είναι πάρα πολύ υγιής. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το διαπιστώνετε κι εσείς στο δικό σας κύκλο εργασιών και αυτό μας δίνει και κάποιες παραπάνω αντοχές να προωθήσουμε μία ακόμα δυσκολία όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε τώρα».

Επίσης, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας, ο Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, Αντώνης Μακρής και ο Διοικητής της ΕΑΔ, Άγγελος Μπίνης.

Aπό κυβερνητικής πλευράς συμμετείχαν, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου και ο Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Τελευταία τροποποίηση στις 08/11/2021 - 13:37
  • ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ
  • ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους την ώρα που «βουλιάζουν» τα νοσοκομεία, βγαίνουν ράντζα στους διαδρόμους
Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους την ώρα που «βουλιάζουν» τα νοσοκομεία, βγαίνουν ράντζα στους διαδρόμους 08 Νοεμβρίου 2021
Πλεύρης για φάρμακα COVID: Δε θα χορηγούνται μαζικά - Θα είναι για λίγους 08 Νοεμβρίου 2021
Πλεύρης για φάρμακα COVID: Δε θα χορηγούνται μαζικά - Θα είναι για λίγους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης: «Διαθέσιμα και ηλεκτρονικά, εύκολα και δωρεάν τα ραντεβού ψυχικής υγείας»
Πολιτική Υγείας
02/06/2025 - 18:51

Γεωργιάδης: «Διαθέσιμα και ηλεκτρονικά, εύκολα και δωρεάν τα ραντεβού ψυχικής υγείας»

First Intake: Η ψηφιακή πλατφόρμα για το κλείσιμο του πρώτου ραντεβού με ψυχολόγο σε δημόσιες δομές
Πολιτική Υγείας
28/05/2025 - 13:57

First Intake: Η ψηφιακή πλατφόρμα για το κλείσιμο του πρώτου ραντεβού με ψυχολόγο σε δημόσιες δομές

Διορθώσεις στο σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού ζητάει ο ΙΣΑ με επιστολή προς τον Γεωργιάδη
Υγεία
04/04/2025 - 15:58

Διορθώσεις στο σύστημα των ηλεκτρονικών ραντεβού ζητάει ο ΙΣΑ με επιστολή προς τον Γεωργιάδη

ΗΔΙΚΑ: Δεν διατίθεται πενταψήφιος αριθμός για ραντεβού με προσωπικό γιατρό
Επικαιρότητα
06/02/2025 - 16:51

ΗΔΙΚΑ: Δεν διατίθεται πενταψήφιος αριθμός για ραντεβού με προσωπικό γιατρό

Παράταση στην εφαρμογή της νέας πλατφόρμας για τα ηλεκτρονικά ραντεβού έπειτα από αίτημα του ΙΣΑ
Πολιτική Υγείας
29/01/2025 - 21:23

Παράταση στην εφαρμογή της νέας πλατφόρμας για τα ηλεκτρονικά ραντεβού έπειτα από αίτημα του ΙΣΑ

Δυσλειτουργική η νέα πλατφόρμα των ραντεβού της ΗΔΙΚΑ για τα ιδιωτικά ιατρεία
Επικαιρότητα
29/01/2025 - 15:22

Δυσλειτουργική η νέα πλατφόρμα των ραντεβού της ΗΔΙΚΑ για τα ιδιωτικά ιατρεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «ορατότητα» σώζει ζωές: Η απουσία δεδομένων για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι κρίση δημόσιας υγείας
Πολιτική Υγείας
14/06/2025 - 16:32
Αγαπηδάκη: «Περισσότεροι από 14.000 πολίτες έχουν παραπεμφθεί για καρδιολογικό έλεγχο»
Πολιτική Υγείας
14/06/2025 - 08:41
Συνέδριο για την Υγεία: Σημαντικές οι μεταρρυθμίσεις στο σύστημα υγείας, αλλά απαιτούνται και νέες δράσεις
Υγεία
14/06/2025 - 06:54
Ανησυχητικά τα ποσοστά υπογονιμότητας - Αυξάνεται η ανάγκη πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης
Pharma News
14/06/2025 - 03:26
2o ΣΦΕΕ Summit: Η Ελλάδα στο επίκεντρο για ένα βιώσιμο φαρμακευτικό μέλλον
Pharma Policy
14/06/2025 - 00:11
COSMOTE TELEKOM- Η.ΔΙ.ΚΑ: Έργο ψηφιακής... πνοής ο Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας
Digital Health
13/06/2025 - 20:52
Σε εγρήγορση το ECDC για νέα παραλλαγή της COVID-19 - Αυξημένη η δραστηριότητα της νόσου στην ΕΕ
Υγεία
13/06/2025 - 19:28
Σημαντική βελτίωση στη ζωή των ασθενών με κυστική ίνωση από τη λήψη νέων τροποποιητών
Υγεία
13/06/2025 - 18:24
Πρωτοποριακή μελέτη: Ο ρυθμός της αναπνοής μπορεί να μας ταυτοποιήσει με ακρίβεια
Υγεία
13/06/2025 - 17:53
Κινητοποίηση εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Αττικής στο Υπουργείο Υγείας την Τρίτη, 16 Ιουνίου
Επικαιρότητα
13/06/2025 - 17:18
To Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» διαπιστεύθηκε ως ολοκληρωμένο Κέντρο Καρκίνου με τη «σφραγίδα» του OECI
Υγεία
13/06/2025 - 16:29
Προ των πυλών οι πρώτοι κανόνες για την καλή διαβίωση σκύλων και γατών
Pet
13/06/2025 - 16:12
ΠΦΣ: «Παράταση στην έναρξη εφαρμογής της αποστολής ηλεκτρονικών τιμολογίων B2G»
Pharma Policy
13/06/2025 - 16:01
Τριπλή διάκριση για την MSD Ελλάδος στα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025
Pharma News
13/06/2025 - 15:44
ΕΟΜ: «Με πρωτοβουλία της οικογένειας βρίσκεται σε κέντρο του εξωτερικού για μεταμόσχευση η 11χρονη»
Επικαιρότητα
13/06/2025 - 15:16
Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας: Επιστημονική ημερίδα του ΙΣΑ την Κυριακή 15 Ιουνίου
Health Talk
13/06/2025 - 14:52
Γεωργιάδης: «Το πρόγραμμα αλληλούχησης ανθρώπινου γονιδιώματος σώζει ζωές»
Πολιτική Υγείας
13/06/2025 - 14:34
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Πρωτοποριακή εκπαίδευση νέων χειρουργών στο 17ο σεμινάριο χειρουργικής χεριού και άνω άκρου
Υπηρεσίες Υγείας
13/06/2025 - 14:12
ΠΑΣΠΑΜΑ: «Κάθε μονάδα αίματος μπορεί να σώσει έως και τρεις ζωές»
Patient Talk
13/06/2025 - 13:58
Πόνος στο πόδι: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις συχνότερες παθήσεις και πότε να επισκεφθούμε γιατρό
Health Talk
13/06/2025 - 13:39
ΕΟΠΥΥ: Πως θα κάνουν αιτήσεις για τις δωρεάν αποστολές ΦΥΚ κατ’ οίκον οι ασθενείς
Πολιτική Υγείας
13/06/2025 - 13:18
Η έκθεση σε χημικές ουσίες κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αρτηριακή πίεση στην εφηβεία
Υγεία
13/06/2025 - 12:57
Πως τα «έξυπνα ρολόγια» μπορούν να μας βοηθήσουν να μείνουμε «πιστοί» στις προπονήσεις
Fitness
13/06/2025 - 12:31
Επίσκεψη Γεωργιάδη στην πρώτη ιδιωτική δομή ψυχικής υγείας στη Νέα Κηφισιά
Ψυχική Υγεία
12/06/2025 - 16:24
Daiichi Sankyo: Ένας χρόνος παρουσίας στην Ελλάδα - Καινοτομία και συνεργασία στη θεραπεία του Καρκίνου
Pharma News
12/06/2025 - 15:56
MiLEP: Η νέα εποχή στη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη με Laser
Υπηρεσίες Υγείας
12/06/2025 - 15:31
Οι «υπερδυνάμεις» των νυχτερίδων κατά του καρκίνου - Πώς μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο
Υγεία
12/06/2025 - 14:07
Επιστήμονες εντόπισαν πρώιμα σημάδια άνοιας που δεν σχετίζονται με τη μνήμη
Υγεία
12/06/2025 - 13:49
Γιατί το FirstSteps αποσύρεται από τη σύμβαση με το Υπουργείο Υγείας για τον νεογνικό έλεγχο
Πολιτική Υγείας
12/06/2025 - 13:31
Πώς τα… μούρα μπορούν να μας βοηθήσουν να γεράσουμε καλύτερα
Διατροφή
12/06/2025 - 12:59

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς τα… μούρα μπορούν να μας βοηθήσουν να γεράσουμε καλύτερα
Διατροφή
12/06/2025 - 12:59
Γιατί το FirstSteps αποσύρεται από τη σύμβαση με το Υπουργείο Υγείας για τον νεογνικό έλεγχο
Πολιτική Υγείας
12/06/2025 - 13:31
Daiichi Sankyo: Ένας χρόνος παρουσίας στην Ελλάδα - Καινοτομία και συνεργασία στη θεραπεία του Καρκίνου
Pharma News
12/06/2025 - 15:56
MiLEP: Η νέα εποχή στη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη με Laser
Υπηρεσίες Υγείας
12/06/2025 - 15:31
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Πρωτοποριακή εκπαίδευση νέων χειρουργών στο 17ο σεμινάριο χειρουργικής χεριού και άνω άκρου
Υπηρεσίες Υγείας
13/06/2025 - 14:12
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo