news4logo

  • Pharma News
  • Πολιτική Υγείας
  • Υγεία
  • Health News
  • Διατροφή
  • Ευ Ζην
  • Pet & Health
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022

Ασθενείς και επαγγελματίες υγείας συνδιαμορφώνουν τις λύσεις στις ψηφιακές ανάγκες τους σε συνεργασία με το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer

News4Health TeamNews4Health Team
137 0
Ασθενείς και επαγγελματίες υγείας συνδιαμορφώνουν τις λύσεις στις ψηφιακές ανάγκες τους σε συνεργασία με το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer

Πιστό στον στόχο να αναπτύσσει ψηφιακές λύσεις και καινοτόμες ανακαλύψεις που αλλάζουν τη ζωή των ασθενών, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer διοργάνωσε την Πέμπτη 14 Απριλίου το «Thought Leadership Workshop on Digital Healthcare», συγκεντρώνοντας εκπροσώπους της ερευνητικής–επιστημονικής κοινότητας.

Το CDI με αυτή την υβριδική εκδήλωση, στην οποία η συμμετοχή έγινε τόσο δια ζώσης, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στη Θεσσαλονίκη, όσο και ψηφιακά, μέσω ειδικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, είχε ως στόχο να αναζητήσει και να χαρτογραφήσει ιδέες για ψηφιακές καινοτομίες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ασθενών.

Ειδικότερα, αντλώντας στοιχεία και ερεθίσματα από τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε πρόσφατα το CDI για τις ψηφιακές ανάγκες των ασθενών και των επαγγελματιών υγείας σε ευρωπαϊκό επίπεδο και σε διάφορες θεραπευτικές περιοχές, η οποία παρουσιάστηκε στους συμμετέχοντες στην αρχή της εκδήλωσης, στο Workshop συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι προτεινόμενες λύσεις, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του ασθενούς μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών υγείας.

Η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους συμμετέχοντες επικεντρώθηκε σε καινοτόμες λύσεις ψηφιακής υγείας σε τομείς όπως:

  • Επικοινωνία μεταξύ ασθενών – επαγγελματιών υγείας – φροντιστών
  • Εκπαίδευση ασθενών
  • Διάγνωση και θεραπεία
  • Απομακρυσμένη παρακολούθηση και αυτοδιαχείριση ασθενών
  • Εξυπηρέτηση διαδικασιών σε όλο το θεραπευτικό ταξίδι του ασθενούς

Με τη διοργάνωση στρογγυλής τραπέζης για την Ψηφιακή Υγεία (ThoughtLeadershipWorkshoponDigitalHealthcare)τοΚέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer επιδίωξε για μία ακόμα φορά να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και τις ιδέες επιστημόνων-ερευνητών αλλά και ασθενών και φροντιστών για τον μετασχηματισμό των ερευνητικών ιδεών σε συγκεκριμένες λύσεις που θα οδηγήσουν στην επίτευξη του βασικού στόχου του Κέντρου: να Καινοτομούμεγια να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών.

Health ανα Tag:
  • PFIZER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Pfizer documents: Η νέα αποτυχημένη προσπάθεια των αντιεμβολιαστών

Pfizer documents: Η νέα αποτυχημένη προσπάθεια των αντιεμβολιαστών

Χρησιμοποιώντας το hashtag #pfizer documents, οι αντιμεβολιαστές επιχείρησαν για μία ακόμη φορά να υπονομεύσουν την αποτελεσματικότοτητα των εμβολίων COVID, μετά τη δημοσιοποίηση της αξιολόγησης του FDA για το εμβόλιο COVID της Pfizer. 

News4Health TeamΓιώργος Παπαϊωάννου
Αντιικά χάπια Pfizer: Επανεμφάνιση συμπτωμάτων COVID σε ασθενείς μετά τη θεραπεία - Πόσο συχνό είναι το φαινόμενο

Αντιικά χάπια Pfizer: Επανεμφάνιση συμπτωμάτων COVID σε ασθενείς μετά τη θεραπεία - Πόσο συχνό είναι το φαινόμενο

Ορισμένοι ασθενείς με COVID-19 που ολοκλήρωσαν επιτυχημένα τη θεραπεία τους με τα αντιικά χάπια της Pfizer, αναφέρουν επαναφορά των συμπτωμάτων τους λίγο καιρό αργότερα.  

News4Health TeamΓιώργος Παπαϊωάννου
Τα αντιικά χάπια της Pfizer δίνουν ελπίδα σε ασθενείς με LONG COVΙD

Τα αντιικά χάπια της Pfizer δίνουν ελπίδα σε ασθενείς με LONG COVΙD

Πρόσθετες αναφορές ασθενών με σύνδρομο LONG COVID που βοηθήθηκαν από τα αντιικά χάπια της Pfizer, προσφέρουν ώθηση για τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών που θα εξετάζουν το φάρμακο ως πιθανή θεραπεία για την πάθηση.

News4Health TeamΓιώργος Παπαϊωάννου
Ελπίδες για έγκριση νέων ενισχυμένων εμβολίων κατά της Covid -19 τον Σεπτέμβριο

Ελπίδες για έγκριση νέων ενισχυμένων εμβολίων κατά της Covid -19 τον Σεπτέμβριο

Νέα ενισχυμένα και εγκεκριμένα εμβόλια για την μάχη κόντρα στις μεταλλάξεις της νόσου Covid -19 όπως είναι η Όμικρον θα υπάρχουν λογικά μέχρι τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με όσα ελπίζει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ). Τι δήλωσε ο  Marco Cavaleri, επικεφαλής της στρατηγικής για τα εμβόλια του EMA.

News4Health TeamΑγγελική Μαξούρη

Newsroom

  • EMA: Έγκριση θεραπείας σπάνιας διαταραχής του γενετικού νευρικού συστήματος

    21/05/2022 - 22:00
  • Μάσκα για βαθύ καθαρισμό για λαμπερό και σφριγηλό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες

    21/05/2022 - 09:30
  • Ενδοβρογχικό υπερηχογράφημα: Η πλέον αξιόπιστη τεχνική για διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα

    21/05/2022 - 09:00
  • Κήλη των αθλητών: Η πιο σύγχρονη αντιμετώπιση με την πιο γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα

    21/05/2022 - 09:00
  • Ευλογιά των πιθήκων: Πώς μεταδίδεται και πόση ανησυχία πρέπει να μας προκαλεί

    20/05/2022 - 19:56
  • Μήνυμα Πλεύρη σε Διοικητές Νοσοκομείων: Να δείχνετε ανθρωπιά και όχι αδιαφορία στους ασθενείς

    20/05/2022 - 18:53
  • ΕΜΑ: Πράσινο φως για εννιά νέα φάρμακα

    20/05/2022 - 17:43
  • Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΕΚΑΒ και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

    20/05/2022 - 17:24
  • Κραυγή αγωνίας των ασθενών για την έλλειψη γ-σφαιρίνης: Επιστολή στο Υπουργείο Υγείας

    20/05/2022 - 16:37
  • H Novo Nordisk αναδεικνύει τα οφέλη των κλινικών μελετών μέσα από ερωτηματολόγιο στο οποίο απαντάνε επαγγελματίες υγείας

    20/05/2022 - 16:24

news4

  • Pharma News
  • Πολιτική Υγείας
  • Υγεία
  • Health News
  • Διατροφή
  • Ευ Ζην
  • Pet & Health
  • Οι ειδήσεις της υγείας
  • ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

About Us

© 2019 NEWS4HEALTH. ALL RIGHTS RESERVED