ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κικίλιας: Άρση απαγορευσης αδειών για εργαζόμενους στο ΕΣΥ

Πολιτική Υγείας
Κικίλιας: Άρση απαγορευσης αδειών για εργαζόμενους στο ΕΣΥ
Αίρεται η απαγορευσης αδειών για τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Όσον αφορά τους εμβολιασμούς ο Υπουργός δήλωσε ότι σήμερα θα ξεπεράσουμε τους 106.000 εμβολιασμούς.
Τετάρτη, 12/05/2021 - 19:00
— Photo: ΙΝΤΙΜΕ
News4Health Team News4Health Team

Σημειώνεται ότι στην ενημέρωση μαζί με τον Βασίλη Κικίλια συμμετείχε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Σκέρτσος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αναμένεται να ανακοινωθεί η άρση αρκετών μέτρων που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο της μείωσης της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος ανακοίνωσε ότι άρεται η απαγόρευσης αδειών για εργαζόμενους στο ΕΣΥ. Η άρση ισχύει από αύριο 13.5.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στου εμβολιασμούς, λέγοντας πως το ποσοστό εμφάνισης στα ραντεβού αγγίζει το 97%, ενώ πλήρως εμβολιασμένο είναι πια το 13% του πληθυσμού.

H δήλωση του Υπουργού Υγείας:

«Σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή. Σήμερα αλλά και κάθε μέρα τιμάμε τους ανθρώπους μας που με αυταπάρνηση δίνουν καθημερινά το μεγάλο αγώνα για τη ζωή.

Όλους αυτούς που σε συνεργασία με τους γιατρούς μας και όλους τους επαγγελματίες υγείας έχουν συντελέσει να πετύχουμε κάτι αξιοθαύμαστο και καθόλου αυτονόητο: Να μείνει όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να μην καταρρεύσει, όπως συνέβη σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, με συστήματα Υγείας πολύ πιο ισχυρά από το δικό μας.

Με απόφασή μου και μετά από 6 μήνες συγκλονιστικής προσπάθειας, προχωράμε από αύριο 13 Μάϊου στην άρση της αναστολής κανονικών αδειών του προσωπικού των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία), του ΕΚΕΑ, ΤΟΥ ΙΦΕΤ, της ΕΚΑΠΥ, των Κεντρικών Υπηρεσιών των ΥΠΕ της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας» είπε.

Και πρόσθεσε: «Παράλληλα με το πρόγραμμα Ελευθερία, οργανώνουμε το πρόγραμμα «γαλάζια Ελευθερία» που στόχο έχει τον καθολικό και πλήρη εμβολιασμό των μόνιμων κατοίκων των νησιών ως το αργότερο στα τέλη Ιουνίου με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson», είπε ακόμη, συμπληρώνοντας πως στα νησιά θα λειτουργήσουν και νέα εμβολιαστικά κέντρα.

Στο τέλος της ημέρας θα αγγίξουμε τα 4.000.000 εμβολιασμούς και θα τα ξεπεράσουμε αύριο νωρίς το πρωί. Όπως είπε σήμερα θα ξεπεράσουμε τους 106.000 εμβολιασμούς.

Και σημείωσε ότι «2,6 εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 24,59% του πληθυσμού και περισσότερο από 1,3 εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, σε ποσοστό που ξεπερνά το 13%».

Τοσοστό εμφάνισης στο ραντεβού με την «Ελευθερία» αγγίζει το 97% δήλωσε ικανοποιημένος. «Πρόκεται για στοιχείο που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις Ελληνίδες και στους Έλληνες για την αθρόα προσέλευσή τους στα εμβολιαστικά κέντρα«

Στόχος ο καθολικός εμβολιασμών των νησιών

Στόχος ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός των μονίμων κατοίκων των νησιών το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου, έτσι ώστε οι νησιώτες μας να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι ασφαλείς και απόλυτα θωρακισμένοι από τον κορονοϊό.

Η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» αφορά στον καθολικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών σε 19 νησιά, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Τα νησιά αυτά είναι: η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Σαλαμίνα, η Κεφαλονιά, η Κως, η Σάμος, η Λευκάδα, η Σύρος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Λήμνος, η Κάλυμνος, η Θάσος, η Μύκονος, η Πάρος και η Αίγινα.

Τα συγκεκριμένα νησιά ενισχύονται με επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα από τις δυνάμεις του Ε.Σ.Υ. και κινητά συνεργεία εμβολιασμού που θα υποστηρίξουν την ολοκλήρωση του καθολικού εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι η Επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» θα ενισχυθεί και από εθελοντικές οργανώσεις και κινητές ιατρικές μονάδες της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αναγέννηση και Πρόοδος» - αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος – το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τη «Σύμπλευση». Επίσης προβλέπεται η ένταξη εμβολιαστικών κέντρων ιδιωτικών μονάδων.

Έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι εμβολιασμοί σε 32 νησιά (Φούρνοι, Μεγανήσι, Νίσυρος, Κίμωλος, Τήλος, Οινούσσες, Λειψοί, Χάλκη, Αμμουλιανή, Οθωνοί, Κάλαμος, Ερεικούσσα, Καστελόριζο, Ψαρά, Μαθράκι, Θηρασιά, Ανάφη, Σίκινος, Άγιος Ευστράτιος, Αγαθονήσι, Γαύδος, Θύμαινα, Τέλενδος, Τριζόνια, Καστός, Ψέριμος, Παλαιό Τρίκερι, Αντικύθηρα, Αρκιοί, Γυαλί, Αντίπαξοι, Μαράθι).

Επίσης, σε άλλα 36 νησιά με πληθυσμό κάτω των 10.000 κατοίκων, ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός μέχρι τα τέλη Μαΐου

Τα νησιά αυτά είναι: Φολέγανδρος, Δονούσα, Ελαφόνησος, Άνω Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Πάτμος, Ιθάκη, Σύμη, Σκύρος, Σαμοθράκη, Αλόννησος, Περιστέρα, Σίφνος, Κέα, Παξοί, Ίος, Ύδρα, Αμοργός, Κύθνος, Σέριφος, Αστυπάλαια, Αντίπαρος, Αγκίστρι, Κάσος, Πόρος, Σπέτσες, Κύθηρα, Άνδρος, Τήνος, Ικαρία, Λέρος, Κάρπαθος, Σκιάθος, Σκόπελος, Μήλος.

Σκέρτσος: Η άρση των περιορισμών δεν αύξησε τα κρούσματα

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος παρουσίασε κάρτες με στοιχεία που δείχνουν πως η σταδιακή άρση των περιορισμών το τελευταίο διάστημα δεν αύξησε τα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα, μιλώντας για συνεχή αποκλιμάκωση των νέων μολύνσεων τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Self tests και εμβόλια

Ακολούθως τόνισε πως ήδη έχουν διατεθεί πάνω από 8.000.000 δωρεάν self tests, από τα οποία προέκυψαν 11.532 θετικά κρούσματα, τα οποία -εφόσον στην πλειοψηφία τους αφορούσε σε ασυμπτωματικούς πολίτες- δεν θα γίνονταν έγκαιρα αντιληπτά και η διασπορά του ιού θα ήταν μεγαλύτερη στην κοινότητα.

Αναφορικά με τα εμβόλια, είπε πως μέχρι τα τέλη Ιουνίου, τουλάχιστον το 50% των πολιτών της χώρας θα έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου.

Γιατί αίρονται οι περιορισμοί

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος δήλωσε:

Πρώτον, πέρυσι δεν είχαμε εμβόλια ενώ φέτος έχουμε. Δεύτερον, με το ζόρι πέρυσι κάναμε 800 τεστ την ημέρα στην αρχή της πανδημίας ενώ φέτος υπερβαίνουμε τα 80.000 και ταυτόχρονα πραγματοποιούμε εκατομμύρια self tests σε εβδομαδιαία βάση.Τρίτον, πέρυσι η ανοσία του πληθυσμού ήταν σχεδόν μηδενική ενώ φέτος αυξάνεται εκθετικά. Τέταρτον, πέρυσι το εθνικό σύστημα υγείας ήταν πιο αδύναμο, ενώ φέτος έχουν προστεθεί 100άδες κλίνες απλές και ΜΕΘ.

Χάρη σε όλους αυτούς τους παράγοντες λοιπόν, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι αφήνουμε πίσω μας τα lockdown και ανοίγουμε με ασφάλεια, συμπέρανε ο Α. Σκέρτσος.

Νέα αρχή από τις 14 Μαΐου

Από τις 14 Μαΐου, η χώρα μας ανοίγει με ασφάλεια και στον τουρισμό, δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος. Επιπλέον από την ίδια ημερομηνία η απαγόρευση κυκλοφορίας μετακινείται πλέον στις 00.30 το βράδυ. Καταργούνται τα μηνύματα προς το 13033 και το 13032 όπως και οι περιορισμοί στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Επίσης: το λιανεμπόριο επιστρέφει από τις 14/5 στη λειτουργία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα χωρητικότητας 1 πελάτη/25 τμ, χωρίς πλέον το click-in-a shop ή το click away.

Για λίγο αργότερα μετατίθεται η επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών (17/5), των θερινών κινηματογράφων (21/5), των ανοιχτών πολιτιστικών χώρων (28/5). Επίσης, από τον Ιούνιο θα γίνονται γάμοι και βαφτίσεις σε εξωτερικούς χώρους με ανώτατο όριο τα 100 άτομα. Όλο το Μάιο, τέλος, θα εξακολουθήσει η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα εστίασης.

Έτσι θα πηγαίνουμε στα νησιά

Ταυτοχρόνως, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ διευκρίνισε και τις προϋποθέσεις των υπερτοπικών μετακινήσεων: συγκεκριμένα όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει προς και από τα νησιά μας (με εξαίρεση τη Λευκάδα και την Εύβοια), είτε ακτοπλοϊκώς είτε αεροπορικώς, θα πρέπει με την κράτηση του εισιτηρίου του να διαθέτει είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση), είτε αρνητικό pcr test 72 ωρών, είτε rapid test 24 ωρών είτε self test 24 ωρών. Ο έλεγχος των παραπάνω θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά από τις αεροπορικές και τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, και υπόχρεοι θα είναι όλοι οι ημεδαποί και αλλοδαποί ταξιδιώτες άνω των 5 ετών.

Σκέρτσος: Μόλις το 0,3% των εμβολιασμένων έχει νοσήσει

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού κυρίως προς όσους για τους δικούς τους λόγους ακόμη δεν έχουν πάρει αυτή την απόφαση, έστειλε, μετά τον υπουργό Υγείας, και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Είμαστε κοντά στο επιθυμητό τείχος ανοσίας, παρατήρησε με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι τα στοιχεία των εισαγωγών και του μητρώου covid δείχνουν ότι από τους 1,3 εκατ. πολίτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως έως σήμερα, μόνο το 0,3% έχει νοσήσει. Επιπροσθέτως, οι γιατροί επιβεβαιώνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων βρίσκονται στις ΜΕΘ δεν έχει εμβολιαστεί, σημείωσε με έμφαση ο Α. Σκέρτσος.

Η επίσημη ανακοίνωση για τα κρούσματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2021 - 23:05
  • ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
  • ΣΚΕΡΤΣΟΣ
  • ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΕΤΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο χάρτης του κορονοϊού: Σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αιτωλοακαρνανία τα περισσότερα κρούσματα
Ο χάρτης του κορονοϊού: Σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αιτωλοακαρνανία τα περισσότερα κρούσματα 12 Μαϊος 2021
Από πότε ισχύει η άρση απαγορευσης αδειών για εργαζόμενους στο ΕΣΥ 12 Μαϊος 2021
Από πότε ισχύει η άρση απαγορευσης αδειών για εργαζόμενους στο ΕΣΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με εντολή Κικίλια κυρώσεις για το περιστατικό με ΑμεΑ στη Θάσο – Εντατικοποίηση των ελέγχων
Επικαιρότητα
24/07/2025 - 11:32

Με εντολή Κικίλια κυρώσεις για το περιστατικό με ΑμεΑ στη Θάσο – Εντατικοποίηση των ελέγχων

Παρασκευής: Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον αιμορραγικό πυρετό - Τι γίνεται με τη θεραπεία
Health Talk
03/07/2025 - 14:43

Παρασκευής: Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον αιμορραγικό πυρετό - Τι γίνεται με τη θεραπεία

Τζανάκης: «Νέα παραλλαγή του κορονοϊού, προκαλεί πολύ επώδυνη φαρυγγίτιδα»
Υγεία
02/07/2025 - 20:09

Τζανάκης: «Νέα παραλλαγή του κορονοϊού, προκαλεί πολύ επώδυνη φαρυγγίτιδα»

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα απειλούν την αντικαπνιστική καμπάνια προειδοποιεί ο ΠΟΥ
Πολιτική Υγείας
24/06/2025 - 11:00

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα απειλούν την αντικαπνιστική καμπάνια προειδοποιεί ο ΠΟΥ

ΕΟΔΥ: Μειωμένη η θετικότητα σε γρίπη και κορονοϊό, πέντε συνολικά οι νεκροί
Υγεία
10/04/2025 - 18:44

ΕΟΔΥ: Μειωμένη η θετικότητα σε γρίπη και κορονοϊό, πέντε συνολικά οι νεκροί

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση της θετικότητας και τέσσερις θάνατοι από γρίπη - Πέντε νεκροί από COVID-19
Υγεία
03/04/2025 - 17:25

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση της θετικότητας και τέσσερις θάνατοι από γρίπη - Πέντε νεκροί από COVID-19

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιστοποίηση ποιότητας με υπογραφή για τα πολυϊατρεία Medifirst
Υπηρεσίες Υγείας
31/07/2025 - 12:34
Νέα μελέτη συνδέει το ακανόνιστο πρόγραμμα ύπνου με 172 διαφορετικές ασθένειες
Υγεία
31/07/2025 - 12:17
Κρεατίνη και β-αλανίνη: Μπορεί ο συνδυασμός τους να βελτιώσει τα αποτελέσματα της άσκησης;
Διατροφή
31/07/2025 - 12:02
Γιατί θέλουμε το σεξ στη θάλασσα και τι πρέπει να ξέρουμε για την υγεία μας
Υγεία
31/07/2025 - 11:36
Μυωπία, αστιγματισμός: Τα κριτήρια επιλογής υποψηφίων για laser διαθλαστικές επεμβάσεις
Health Talk
31/07/2025 - 11:01
Ελληνική σφραγίδα σε καινοτόμο ανοσοθεραπεία κατά του καρκίνου του πνεύμονα
Υγεία
31/07/2025 - 10:38
ΕΟΔΥ: Δέκα νέα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου
Υγεία
30/07/2025 - 19:42
Ποια συμπτώματα προειδοποιούν για τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου
Health Talk
30/07/2025 - 19:21
Πειραματικό φάρμακο αναστρέφει τα συμπτώματα του μετατραυματικού στρες σε ποντίκια
Ψυχική Υγεία
30/07/2025 - 18:53
Ολοκληρώθηκε η πολύωρη επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος στον 15χρονο Δημήτρη στο Τορίνο
Επικαιρότητα
30/07/2025 - 18:13
Γιατί «κρεμάνε» οι όρχεις όταν έχει ζέστες - Μια απολύτως φυσική λειτουργία του σώματος
Υγεία
30/07/2025 - 17:46
Κεραυνοί: Τι πρέπει να προσέχουμε και πως θα προστατευθούμε
Υγεία
30/07/2025 - 17:19
Προσωπικότητες της ισραηλινής διασποράς κατηγορούν την κυβέρνηση για επιβολή λιμού μέχρι θανάτου στη Γάζα
Επικαιρότητα
30/07/2025 - 14:23
Γεωργιάδης: «Βραχιολάκι» και παρεμβάσεις στα Τμήματα Επειγόντων έριξαν την αναμονή
Πολιτική Υγείας
30/07/2025 - 13:28
Τι πρέπει να κάνετε για να μην χαλάσει τις διακοπές σας ο πόνος στη μέση
Health Talk
30/07/2025 - 13:16
Το Ινστιτούτο Prolepsis σπάει τον κύκλο της παιδικής φτώχειας
Διατροφή
30/07/2025 - 12:48
Παραδόθηκε στο ΓΝΑ «Λαϊκό» κτήριο του ΕΟΠΥΥ για Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ογκολογικών ασθενών
Πολιτική Υγείας
30/07/2025 - 12:11
Μπήκε στο χειρουργείο ο 15χρονος Δημήτρης – Βρέθηκε το πολυπόθητο μόσχευμα
Επικαιρότητα
30/07/2025 - 11:42
EFPIA: «Οι δασμοί στα φάρμακα είναι ένα εργαλείο που θα διαταράξει τις αλυσίδες εφοδιασμού»
Pharma News
30/07/2025 - 10:44
Βιβλικός σεισμός 8,8 Ρίχτερ στις ακτές της Ρωσίας και προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε όλο τον Ειρηνικό
Επικαιρότητα
30/07/2025 - 08:32
Ώρες αγωνίας στο Τορίνο - Έκκληση για μόσχευμα από τον πατέρα του 15χρονου που έπαθε θερμοπληξία
Επικαιρότητα
30/07/2025 - 08:12
Το βακτήριο-προβιοτικό που περιέχει το μητρικό γάλα και μπορεί να δώσει λύσεις για την παχυσαρκία
Διατροφή
30/07/2025 - 07:46
Πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν οι σαγιονάρες για τα πόδια μας!
Health Talk
30/07/2025 - 07:27
Η συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ για τους δασμούς φέρνει σημαντικά πρόσθετα κόστη για τη φαρμακοβιομηχανία
Pharma Policy
30/07/2025 - 07:09
Νέα θεραπευτική επιλογή για ασθενείς με ασυμπτωματικό πολλαπλό μυέλωμα υψηλού κινδύνου
Υγεία
30/07/2025 - 06:44
ΕΣΑμεΑ.: Οι διεκδικήσεις του αναπηρικού κινήματος στον Πρωθυπουργό
Patient Talk
29/07/2025 - 19:19
Από ποια ηλικία επιταχύνεται η γήρανση του ανθρώπου
Υγεία
29/07/2025 - 18:54
Σηκώνουν το γάντι οι επισκέπτες Υγείας: «Εκτός πραγματικότητας οι κατηγορίες του ΙΣΑ»
Πολιτική Υγείας
29/07/2025 - 18:16
Θεσσαλονίκη: Ο ρόλος του ΙΝΕΒ ΕΚΕΤΑ στο ψηφιακό έργο CANDLE για τη μάχη κατά του καρκίνου
Digital Health
29/07/2025 - 17:52
Παρών ο HIV στην Ελλάδα: Προκλήσεις στην επιτήρηση και την έγκαιρη διάγνωση αναδεικνύει η έκθεση του ΕΟΔΥ
Υγεία
29/07/2025 - 17:44

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι σύγχρονες μονάδες υγείας MEDIFIRST συμμετέχουν στο Εθνικό Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»
Υπηρεσίες Υγείας
28/07/2025 - 16:46
Νέα μελέτη «αθωώνει» τα αυγά για την «κακή» χοληστερόλη και τις καρδιοπάθειες
Διατροφή
28/07/2025 - 16:23
Αμερικανικοί δασμοί στα φάρμακα: Πότε θα επιβληθούν και τι αναμένει η Ευρωπαϊκή Ένωση
Πολιτική Υγείας
28/07/2025 - 13:09
Αμερικανικοί δασμοί στα φάρμακα: Πότε θα επιβληθούν και τι αναμένει η Ευρωπαϊκή Ένωση
Πολιτική Υγείας
28/07/2025 - 13:09
Ο ΙΣΠ ζητεί αύξηση της αποζημίωσης στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς
Πολιτική Υγείας
28/07/2025 - 18:08
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo