ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν είναι αυστηρά τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους για Πλεύρη, το lockdown παραμένει στο τραπέζι για τους ειδικούς

Πολιτική Υγείας
Δεν είναι αυστηρά τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους για Πλεύρη, το lockdown παραμένει στο τραπέζι για τους ειδικούς
Το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown δεν αποκλείουν οι καθηγητές πνευμονολογίας κ. Τζανάκης και κ. Γώγος. Από την πλεύρα του ο Θάνος Πλεύρης επανελάβε ότι δεν είναι στο πλάνο της κυβέρνησης ένα καθολικό lockdown υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι κάθε 15 μέρες τα μέτρα επανεξετάζονται και ότι την επόμενη Τρίτη Τετάρτη θα γίνουν νέες εισηγήσεις.
Δευτέρα, 22/11/2021 - 12:28
— Photo: INTIME
Αγγελική Μαξούρη Αγγελική Μαξούρη

Ο Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα είπε χαρακτηριστικά: «Για να αποφασίσει κανείς το περίφημο lockdown, που έχει διάφορα επίπεδα, πρέπει να λάβει υπόψη διάφορες παραμέτρους. Με καθαρά επιστημονικά κριτήρια είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στην φαρέτρα μας».

Σημείωσε πως όλα είναι στο τραπέζι αλλά εκτίμησε πως δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο: «Πέρα των υγειονομικών μέτρων το lockdown έχει να κάνει και με άλλες παραμέτρους τις οποίες λαμβάνει υπόψη της η πολιτεία και έχει να κάνει και με τα οικονομικά, κοινωνικά ακόμα και ανθρωπιστικά δεδομένα. Ξέρουμε πολύ καλά πόσο στοίχισε το lockdown στο θέμα της εκπαίδευσης, πόσο καθυστέρησαν τα παιδιά να πάνε στους χώρους που χρειάζεται για να αλληλεπιδράσουν, οι φοιτητές να μπορέσουν να πάνε στα εργαστήρια. Είναι πολύπλοκο θέμα και δεν μπορούμε να το απαντήσουμε με μια κουβέντα».

Ο καθηγητής πρόσθεσε πως «θα μπορούσαν να είναι πιο αυστηρά τα μέτρα στους ανεμβολίαστους για να προστατευτούν τόσο οι ίδιοι όσο και το σύστημα υγείας. Αν χρειαστεί να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα, θα μπουν στο τραπέζι».

Τζανάκης: Ενδέχεται να πάμε σε νέο ιδιότυπο lockdown

Την ίδια άποψη περί lockdown φαίνεται πως συμμερίζεται και ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης. Ο καθηγητής μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα σε όλη τη χώρα και δήλωσε πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όπως είπε τα μέτρα θα αποδώσουν και θα ανακόψουν την πορεία της πανδημίας και σημείωσε πως «αν δεν αποδώσουν θα πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα και ενδέχεται να πάμε σε νέο ιδιότυπο lockdown».

Πλεύρης: Δεν είναι πολύ αυστηρό το πλαίσιο για τους ανεμβολίαστους

«Το πλαίσιο για τους ανεμβολίαστους δεν είναι πολύ αυστηρό, αλλά θα επαναξιολογηθεί. Τα μέτρα δεν θα πλήξουν όσους έχουν κάνει το εμβόλιο.

Τα μέτρα από την Επιτροπή επαναξιολογούνται ανά 15 ημέρες. Την άλλη Τρίτη-Τετάρτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή και με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία θα γίνουν και οι αντίστοιχες εισηγήσεις.

Το σημαντικό είναι ότι αυτά τα μέτρα παραμένουν στη φιλοσοφία που έχουμε πει: δεν επιβραβεύονται οι εμβολιασμένοι, αλλά έχουν μεγαλύτερα περιθώρια ελευθερίας που φτάνουν στην κανονικότητα επειδή κινδυνεύουν λιγότερο να νοσήσουν βαριά σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους για τους οποίους τα μέτρα δεν είναι τιμωρητικά, αλλά περισσότερο περιοριστικά επειδή παράγουν βαριές νοσηλείες, νοσηλείες στις ΜΕΘ και ορισμένοι από αυτούς χάνουν τη ζωή τους.

Πλέον, οι περιορισμοί έχουν επεκταθεί σε περισσότερες δραστηριότητες των ανεμβολίαστων, ωστόσο δεν έχουμε φτάσει σε απόλυτα περιοριστικά μέτρα, όπως έχει συμβεί σε άλλες χώρες.

Δηλαδή, εκτός από τα σούπερ μάρκετ, την εστίαση, τα φαρμακεία όπου μπαίνουν εντελώς ελεύθερα, υπάρχει και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν με τεστ, όπως η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους. Επομένως δεν έχουμε φτάσει στο σημείο ενός πολύ αυστηρού πλαισίου, ωστόσο, αυτό θα επαναξιολογηθεί, πάντα όμως με τον όρο να μην πληγεί η κανονικότητα των συμπολιτών μας που έχουν κάνει το εμβόλιο» είπε ο Υπουργός Υγείας.

Πιστοποιητικά εμβολιασμού και υποχρεωτικότητα

Παράλληλα, θέλησε να αναφέρει ότι όσοι έχουν κάνει μια δόση και όχι δύο δόσεις θα υπολογίζονται ως ανεμβολίαστοι. Επίσης, όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι σε τρίτες χώρες ακόμα και αν δεν σκανάρεται το πιστοποιητικό τους ισχύει κανονικά. «Να αναφέρουμε πώς αντιμετωπίζουμε κάποιες αβελτηρίες: Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν κάνει τη δεύτερη δόση του δόση του εμβολίου, χωρίς δική τους υπαιτιότητα και για αυτούς υπάρχει η σκέψη, εφόσον έχουν κριθεί από την Επιτροπή, να μην υπάγονται στο καθεστώς των ανεμβολίαστων, ως προς τα περιοριστικά μέτρα».

Μια δεύτερη κατηγορία, της οποίας το πρόβλημα ρυθμίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αφορά στις περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις όχι εντός Ευρωπαϊκή Ένωσης, αλλά σε τρίτες χώρες. Πλέον θα πρέπει να ξέρουν
ότι το πιστοποιητικό τους, ακόμα και αν δεν σκανάρεται, ισχύει κανονικά αρκεί να έχουν εμβολιαστεί με εμβόλιο που αναγνωρίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσε.

Δεν θα επεκταθεί η υποχρεωτικότητα

«Όσον αφορά την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, η Κυβέρνηση έχει πει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο ότι αυτό το μέτρο αφορά μόνο τους υγειονομικούς και σε όσους περιθάλπουν ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Δεν επιθυμούμε να επεκταθεί. Σε όλες τις άλλες κατηγορίες, όπως στους εργαζομένους στην εστίαση, υπάρχει το rapid test και η μάσκα».

Επιπλέον έστειλε και ένα μήνυμα στην αντιπολίτεση: «Το εντυπωσιακό με την Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι ότι ενώ έχει καταψηφίσει την υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς,μιλάει για άλλες κατηγορίες με εμφανές, κατά την άποψή μου, πολιτικό πρόσημο. Διότι λέει για τους αστυνομικούς και δεν λέει για όσους εργάζονται στην εστίαση.

Εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση. Με βάση και τη θέση της Επιτροπής Βιοηθικής, έχουμε περιορίσει την υποχρεωτικότητα στην κατηγορία των υγειονομικών. Δεν συζητάμε για περαιτέρω κατηγορίες. Ο Πρωθυπουργός έχει πει ότι αν τεθεί αυτό το θέμα, θα τεθεί με βάση τις εισηγήσεις της Επιτροπής, αλλά δεν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης» είπε.

Σχετικά με την ενίσχυση του ΕΣΥ υπογράμμισε ότι υπάρχουν στοχευμένα μέτρα και θα γίνουν περισσότεροι έλεγχοι. «Με ενίσχυση του ΕΣΥ, περισσότερους ελέγχους και στοχευμένα μέτρα θα συγκρατήσουμε την πανδημία και η χώρα δεν θα ξανακλείσει. Οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης έχουν άλλες ιδιαιτερότητες.

Αυτή τη στιγμή, τα στοιχεία δείχνουν ότι το επιδημικό κύμα έχει αρχίσει να καταγράφει άνοδο στην Αττική, κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβαινε. Θεωρούμε ότι με αυτά τα μέτρα,ακριβώς επειδή περιορίζουν την κινητικότητα των ανεμβολίαστων
που κινδυνεύουν περισσότερο και σε συνδυασμό με τους πολύ περισσότερους ελέγχους που γίνονται τώρα- θα το έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι ότι πλέον οι έλεγχοι είναι εξαντλητικοί και στην εστίαση αλλά και σε όλους τους χώρους- θεωρούμε
ότι θα καταφέρουμε να συγκρατήσουμε την πανδημία».

Η χώρα δεν πρόκειται να κλείσει

Όπως συνέχισε ο Υπουργός Υγείας: «Σε κάθε περίπτωση τονίζουμε ότι η χώρα δεν πρόκειται να κλείσει. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας συνεχώς αναπτύσσει κλίνες, όπου χρειάζεται, με τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές που ισχύουν παντού,
έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή περίθαλψη στους ασθενείς.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέζεται έντονα, το γνωρίζουμε, αλλά θα αντέξει. Είναι σε ετοιμότητα σε συνδυασμό με τη συνεργασία που υπάρχει με τις ιδιωτικές Κλινικές αλλά και με την παρουσία ιδιωτών ιατρών στα δημόσια νοσοκομεία, είτε οικειοθελώς είτε με τη διαδικασία της επίταξης των υπηρεσιών, έτσι ώστε να μη βρεθούμε στο σημείο το ΕΣΥ να ξεπεράσει τις αντοχές του.

Δεν είναι δυνατόν αυτή η πλειοψηφία που έχει εμβολιαστεί να μπει σε καθεστώς περιορισμών επειδή κάποιοι που- είναι δικαίωμά τους και το σεβόμαστε παρόλο που είναι σε βάρος της υγείας τους- επιλέγουν να μην εμβολιάζονται.

Θα ήταν άδικο να περιορίζεται η κοινωνία και να μην πηγαίνει μπροστά επειδή κάποιοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν τους κανόνες. Αυτοί θα δέχονται τους περιορισμούς, όχι τιμωρητικά αλλά προστατευτικά.

Αναφορικά με τις χώρεςς που επιλέγουν την εφαρμογή του locdown ο Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι έχουν άλλες ιδιαιτερότητες τονίζοντας ότι το Υπουργείο Υγείας λειτουργεί με γνώμονα των αριθμόι νοσηλείων και εξιτηρίων και όχι με βάση τον αριθμό κρουσμάτων.

«Οι χώρες που παίρνουν διαφορετικά μέτρα, έχουν άλλες ιδιαιτερότητες. Εμείς τι παρακολουθούμε; Η βασική εξίσωση που παρακολουθεί το Υπουργείο Υγείας δεν είναι ο αριθμός των κρουσμάτων. Είναι ο αριθμός των νοσηλειών και των εξιτηρίων, διότι με αυτήν την ανάγνωση βλέπουμε τις αντοχές και την πίεση στο ΕΣΥ.

Κάποιες άλλες χώρες, όπως είναι οι χώρες κυρίως της Κεντρικής Ευρώπης, επειδή εξαρτούν πλήρως την οικονομική τους παρουσία από τα Χριστούγεννα και από τον Ιανουάριο, επιλέγουν μια πολιτική κλεισίματος, για να μπορέσουν να έχουν μια πιο ελεύθερη παρουσία αυτές τις περιόδους.

Εμείς επιλέγουμε συγκεκριμένα, στοχευμένα μέτρα που απευθύνονται κυρίως στους ανεμβολίαστους, αλλά και στις ηλικιακές ομάδες άνω των 60 ετών.

Και με την 3η δόση υπήρχε μία μεγάλη κουβέντα, η οποία αναπτύχθηκε και βλέπετε ότι τώρα τη βάζουμε σε ένα πλαίσιο: από 13/12όσοι συμπολίτες μας άνω των 60 δεν κάνουν την 3η δόση, θα έχουν αντίστοιχους περιορισμούς με τους ανεμβολίαστους.

Με στοχευμένα, λοιπόν, μέτρα θεωρούμε ότι θα διατηρήσουμε τον δείκτη νοσηλειών και εξιτηρίων σε τέτοιο βαθμό που δεν θα πιεστεί παραπάνω το ΕΣΥ».

Δεν αλλάζει τίποτα στον τρόπο καταγραφής από τον ΕΟΔΥ

Όσον αφορά το σύστημα καταγραφής του ΕΟΔΥ είπε ότι δεν αλλάζει τίποτα. «Το ξεκαθαρίσαμε. Το ξεκαθάρισε και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ο κύριος Ζαούτης. Δεν αλλάζει ο τρόπος καταγραφής, τίποτα δεν θα αλλάξει, συνεχίζουμε να έχουμε τον ίδιο
τρόπο καταγραφής, ακολουθώντας τον κανονισμό που αναφέρεται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτό που δείξαμε είναι ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα καταγραφής. Κάποιες χώρες ακολουθούν ένα μοντέλο σύμφωνα με το οποίο οι θάνατοι που καταγράφονται μετά την 28η μέρα της νόσου, δεν καταγράφονται ως θάνατοι που οφείλονται στην Covid.

Για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας τα ανεμβολίαστα παιδιά πρέπει να μπαίνουν με self-test στους χώρους εστίασης».

Όπως κατέληξε ο ίδιος: «Διατηρούμε το self-test συνολικά, διότι η μαθητική κάρτα καλύπτει δυο συγκεκριμένους χρόνους που γίνεται το self-test και οι οποίοι αφορούν την παρουσία των μαθητών στα σχολεία. Όμως σε ειδικές κατηγορίες, όπως είναι η εστίαση- αυτό υπήρχε και προηγουμένως- επειδή ο παράγοντας μετάδοσης είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς δεν υπάρχει η μάσκα, έχει κριθεί ότι θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος 24ώρου πριν τη στιγμήεισόδου.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι μια πίεση για τους γονείς, αλλά παίρνουμε αυτό το μέτρο για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας».

Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2021 - 12:36
  • LOCKDOWN
  • ΠΛΕΥΡΗΣ
  • ΤΖΑΝΑΚΗΣ
  • ΓΩΓΟΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
  • ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπουργείο Υγείας: Ψευδείς οι αναφορές για επικίνδυνες κλίνες ΜΕΘ και αν χρειαστεί θα ενισχυθεί ο προϋπολογισμός για την υγεία
Υπουργείο Υγείας: Ψευδείς οι αναφορές για επικίνδυνες κλίνες ΜΕΘ και αν χρειαστεί θα ενισχυθεί ο προϋπολογισμός για την υγεία 22 Νοεμβρίου 2021
Μητσοτάκης: Έκτακτη καταβολή μισού μισθού σε υγειονομικούς και ΕΚΑΒ 22 Νοεμβρίου 2021
Μητσοτάκης: Έκτακτη καταβολή μισού μισθού σε υγειονομικούς και ΕΚΑΒ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την ψυχική μας υγεία από τις κακές ειδήσεις
Ψυχική Υγεία
02/03/2026 - 18:18

Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την ψυχική μας υγεία από τις κακές ειδήσεις

ΕΟΔΥ: Πέντε νέοι θάνατοι από κορονοϊό και γρίπη - Μείωση της θετικότητας στον RSV
Υγεία
19/02/2026 - 17:32

ΕΟΔΥ: Πέντε νέοι θάνατοι από κορονοϊό και γρίπη - Μείωση της θετικότητας στον RSV

Πιέσεις στα νοσοκομεία από τη γρίπη και οκτώ θάνατοι την τελευταία εβδομάδα
Υγεία
15/01/2026 - 19:04

Πιέσεις στα νοσοκομεία από τη γρίπη και οκτώ θάνατοι την τελευταία εβδομάδα

Γρίπη: Αύξηση εισαγωγών κατά 45% και επανέναρξη σχολείων - Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς
Υγεία
09/01/2026 - 13:00

Γρίπη: Αύξηση εισαγωγών κατά 45% και επανέναρξη σχολείων - Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς

Το lockdown συνδέεται με την αύξηση των προβλημάτων στην ανάπτυξη των μικρών παιδιών
Υγεία
28/11/2025 - 09:00

Το lockdown συνδέεται με την αύξηση των προβλημάτων στην ανάπτυξη των μικρών παιδιών

ΕΟΔΥ: Στους 12 οι θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης
Υγεία
27/11/2025 - 17:58

ΕΟΔΥ: Στους 12 οι θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γρίπη της περιόδου: Τι είναι και πώς μπορείτε να τη διαχειριστείτε
Υγεία
16/03/2026 - 12:32
Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να στερήσει σύντομα ζωτικής σημασίας φάρμακα
Pharma Policy
16/03/2026 - 12:00
Εφαρμογή για smartphone υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της πρόωρης εκσπερμάτισης
Digital Health
16/03/2026 - 11:30
«Σημαντικό βήμα» προς τη δημιουργία εξέτασης αίματος για την ανίχνευση όγκων στον εγκέφαλο
Υγεία
16/03/2026 - 10:32
Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» ζητούν οι γιατροί
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 09:39
Η χρήση chatbots τεχνητής νοημοσύνης ρίχνει λάδι στη φωτιά της παραληρηματικής σκέψης
Ψυχική Υγεία
16/03/2026 - 09:30
Αυξάνεται το κάπνισμα και το άτμισμα στους εφήβους της χώρα μας - Οι κίνδυνοι
Υγεία
16/03/2026 - 08:27
Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα της πολιτιστικής συνταγογράφησης θα συνεχιστεί
Πολιτική Υγείας
14/03/2026 - 09:00
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Σε επιφυλακή η Ευρώπη για πιθανές ελλείψεις φαρμάκων
Pharma Policy
14/03/2026 - 08:21
Ερευνητές ζητούν αυστηρότερους κανόνες για παιδικά παιχνίδια με τεχνητή νοημοσύνη
Ψυχική Υγεία
13/03/2026 - 18:00
Αμινοξύ "καθρέφτης" μπορεί να κάνει τα καρκινικά κύτταρα να λιμοκτονήσουν χωρίς να βλάψει τα υγιή
Υγεία
13/03/2026 - 17:00
Οι περισσότερες ενέργειες μας καθημερινά είναι στον "αυτόματο πιλότο"
Ψυχική Υγεία
13/03/2026 - 16:00
Τι είναι το εξάνθημα Disney και πότε κινδυνεύετε να το εκδηλώσετε
Υγεία
13/03/2026 - 15:01
ΙΣΑ: Πρωτοβουλία για αντικειμενική κοστολόγηση ιατρικών πράξεων και εξετάσεων
Πολιτική Υγείας
13/03/2026 - 14:16
Eξέταση αίματος μπορεί να προβλέψει καρδιακές παθήσεις έως και 15 χρόνια πριν την εκδήλωσή τους
Digital Health
13/03/2026 - 14:00
ΕΟΔΥ: Η ιλαρά συνεχίζει να προκαλεί σοβαρές επιπλοκές και θανάτους - Κρίσιμος ο εμβολιασμός
Υγεία
13/03/2026 - 13:00
Αϋπνία: Ο συνδυασμός άσκησης και συμβουλευτικής για τον ύπνο εξασφαλίζει όνειρα γλυκά στις γυναίκες
Υγεία
13/03/2026 - 12:00
Τα γκόλντεν ριτρίβερ έχουν κοινά γονίδια με τους ανθρώπους που καθορίζουν το στρες και την εξυπνάδα
Pet
13/03/2026 - 11:00
Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Δύο νέα προγράμματα εκπαίδευσης για ασθενείς-experts εν μέσω ψηφιακού μετασχηματισμού
Patient Talk
13/03/2026 - 10:25
Alzheimer: Το μεγάλο στοίχημα της επόμενης δεκαετίας
Υγεία
13/03/2026 - 10:00
Η παγκόσμια κρίση αδράνειας: Γιατί οι πολιτικές για την άσκηση αποτυγχάνουν
Fitness
13/03/2026 - 10:00
Πειραματικό εμβόλιο κατά των οπιοειδών δίνει ελπίδα για την αντιμετώπιση της κρίσης εθισμού
Υγεία
13/03/2026 - 10:00
Άτμισμα: Το ασφαλέστερο δεν είναι ασφαλές - Οι κίνδυνοι που αποκαλύπτονται με το πέρασμα του χρόνου
Υγεία
13/03/2026 - 09:00
Το Νοσοκομείο «Παπανικολάου» συμμετέχει σε παγκόσμια ενημερωτική εκστρατεία για τις διαταραχές ύπνου
Υγεία
13/03/2026 - 07:29
Θεσσαλονίκη: Αγώνας δρόμου στις 26 Απριλίου για την πρόληψη της άνοιας
Patient Talk
13/03/2026 - 03:44
ΕΟΠΑΕ: Εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας για τη χορήγηση ναλοξόνης στην Καβάλα
Επικαιρότητα
13/03/2026 - 00:08
Καλαφάτης: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει ριζικά τον τομέα της Υγείας»
Digital Health
12/03/2026 - 23:36
Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία «σπάει τα ταμπού» με νέα ενημερωτική εκστρατεία
Health Talk
12/03/2026 - 23:02
Brain Fog... στα 50: Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής για τη μνήμη και τη συγκέντρωση
Υγεία
12/03/2026 - 22:42
ΠΟΝ: Υγεία των νεφρών για όλους - Φροντίδα για τους ανθρώπους, προστασία του πλανήτη
Patient Talk
12/03/2026 - 22:01

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΙΣΑ: Πρωτοβουλία για αντικειμενική κοστολόγηση ιατρικών πράξεων και εξετάσεων
Πολιτική Υγείας
13/03/2026 - 14:16
Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα της πολιτιστικής συνταγογράφησης θα συνεχιστεί
Πολιτική Υγείας
14/03/2026 - 09:00
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Σε επιφυλακή η Ευρώπη για πιθανές ελλείψεις φαρμάκων
Pharma Policy
14/03/2026 - 08:21
Τι είναι το εξάνθημα Disney και πότε κινδυνεύετε να το εκδηλώσετε
Υγεία
13/03/2026 - 15:01
Αμινοξύ "καθρέφτης" μπορεί να κάνει τα καρκινικά κύτταρα να λιμοκτονήσουν χωρίς να βλάψει τα υγιή
Υγεία
13/03/2026 - 17:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo