ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: Έκτακτη επιχορήγηση στα νοσοκομεία για τη μείωση των χρεών - Ασθενοκεντρικό ΕΣΥ στην πράξη

Πολιτική Υγείας
Γεωργιάδης: Έκτακτη επιχορήγηση στα νοσοκομεία για τη μείωση των χρεών - Ασθενοκεντρικό ΕΣΥ στην πράξη
Τι είπε ο υπουργός Υγείας στους νέους διοικητές των νοσοκομείων για την διαχείριση των χρημάτων, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον έλεγχο των συνταγογραφήσεων αλλά και την εφαρμογή των ψηφιακών εργαλείων αξιολόγησης.
Τετάρτη, 24/09/2025 - 10:57
News4Health Team News4Health Team

Τη χορήγηση έκτακτης επιχορήγησης στα νοσοκομεία από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να επιτευχθεί σημαντική μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΣΥ, ανακοίνωσεο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση του Υπουργείου με τη συμμετοχή όλων των νέων διοικητών των νοσοκομείων.ειδική εκδήλωση του Υπουργείου με τη συμμετοχή όλων των νέων διοικητών των νοσοκομείων.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε στους διοικητές ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα και αυστηρά μόνο για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων και για το μηδενισμό σε ορισμένες κατηγορίες υλικών.

Παραδέχθηκε ότι τα χρέη των νοσοκομείων μας έχουν εκθέσει στην Κομισιόν αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι έχει σημειωθεί σημαντική μείωση τους καθώς τώρα βρίσκονται κάτω από το 1 δισ. ενώ μέχρι πριν λίγους μήνες είχαν αγγίξει το 1,3 δισ. ευρώ.

" Τα ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν πέσει κάτω από το ένα δισεκατομμύριο, ενώ ήταν 1,257 δισ. Θα χρειαστεί νέα προσπάθεια και θα αιτηθούμε έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Οικονομικών. Τα χρήματα αυτά θα πάνε αποκλειστικά στην εξόφληση ληξιπροθέσμων. Αυτό είναι θέμα μεγάλης σημασίας, από το οποίο εξαρτώνται κρίσιμες διαπραγματεύσεις μας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων σε επίπεδο χρηματοδότησης, τόνισε ότι την περασμένη χρονιά το υπουργείο Υγείας δεν ζήτησε έκτακτη επιχορήγηση για πρώτη φορά στα χρονικά του ΕΣΥ και εκτίμησε ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Ζήτησε για να γίνει αυτό εφικτό αυστηρή οικονομική πολιτική από τους διοικητές ωστόσο έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν θα πρέπει να γίνει σε βάρος της ποιότητας της ιατρικής φροντίδας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μεταξύ προυπολογισμού και της σωτηρίας μιας ανθρώπινης ζωής η προτεραιότητα θα δοθεί στην ανθρώπινη ζωή. Σε άλλο σημείο της ομιλίς του τόνισε ότι το ΕΣΥ πρέπει να είναι ασθενοκεντρικό στην πράξη.

WhatsApp_Image_2025-09-24_at_2.04.01_PM.jpg

«Το 2024 ήταν η πρώτη χρονιά που δεν ζητήσαμε έκτακτη χρηματοδότηση για τον προϋπολογισμό μας. Αυτό είναι συγκλονιστική επιτυχία. Η τήρηση των προϋπολογισμών δείχνει ότι σεβόμαστε τα χρήματα των ασφαλισμένων και ελπίζω ότι και το 2025 θα τα καταφέρουμε να μη ζητήσουμε έκτακτη επιχορήγηση»

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η ζέση για να τηρηθεί ο προϋπολογισμός είναι κάτι που δεν θα γίνεται εις βάρος της σωστής λειτουργίας κάθε νοσοκομείου. «Το χειρουργείο και ο ασθενής προηγείται, έχουμε μία ιερή αποστολή, δεν είμαστε λογιστήριο, είμαστε υπουργείο Υγείας», τόνισε.

Παραδέχθηκε ακόμη ότι υπάρχει θέμα με τον έλεγχο της κατανάλωσης φαρμάκων στα νοσοκομεία, που συνεχίζει να κινείται εκτός ελέγχου, γεγονός που οδηγεί σε υπέρογκη επιβάρυνση των φαρμακευτικών εταιρειών μέσω του μηχανισμού του clawback.

Επισήμανε ότι οι πληρωμές διεκπεραιώνονται κεντρικά από την ΕΚΑΠΥ. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αυτό δεν απαλλάσσει τις διοικήσεις των νοσοκομείων από τις ευθύνες τους, καθώς η ΕΚΑΠΥ αναλαμβάνει την πληρωμή και όχι τον έλεγχο των διαδικασιών.

Παράλληλα, προέβλεψε ότι έως το 2026 η ηλεκτρονική συνταγογράφηση θα έχει επεκταθεί και στα νοσοκομεία, ενώ προειδοποίησε πως οι δαπάνες θα παρακολουθούνται αυστηρά και ότι από την ορθολογική τους διαχείριση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η αξιολόγηση του έργου των διοικήσεων.

«Το ότι η πληρωμή γίνεται κεντρικά δεν σημαίνει ότι έχει αφαιρεθεί η ευθύνη από τον διοικητή. Ένας από τους κρισιμότερους δείκτες που θα κρίνουν την πορεία σας θα είναι η διαχείριση της δαπάνης. Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τον ρόλο του «κακού», αλλά η δουλειά σας είναι να βάζετε τάξη. Όσα συνέβαιναν στο παρελθόν δεν θα μπορούν πλέον να γίνουν χωρίς να χτυπάνε καμπανάκια».

Μάλιστα, αναφερόμενος και στους γιατρούς των κλινικών του ΕΣΥ, προειδοποίησε ότι σε λίγο καιρό «θα γνωρίζουμε για καθε έναν γιατρό ξεχωριστα, τι ξοδεύει και πώς τα ξοδεύει με τα ηλεκτρονικά εργαλεία που θα έχουμε στα χέρια μας».

Ο υπουργός Υγείας μίλησε και για ό,τι δεν τιμολογείται σήμερα, τονίζοντας ότι «η δική σας δουλειά είναι να μπει τάξη σε όλα αυτά». Όπως είπε, ιδανικά θα ήθελε να είναι μηδενικές οι ατιμομολόγητες δαπάνες, παρότι τόνισε ότι έχουν μειωθεί σημαντικά. «Όσοι διοικητές είχαν πολλά ατιμολόγητα δεν είναι σήμερα μαζί μας» είπε και προσθεσε πως είναι μια πρακτική «που μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες με την ΕΕ».

Αναφερόμενος στο Ταμείο Ανάκαμψης είπε ότι τα έργα προχωρούν ικανοποιητικά με κάποιες εξαιρέσεις που απέφυγε όμως, να κατονομάσει και εξήγησε στους διοικητές ότι αν κολλήσει ένα έργο σε ένα νοσοκομείο υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης όλα τα έργα για μια υγειονομική περιφέρεια.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ευλογία τους πόρους του Ταμείου γιατί «με αυτους θα φτιάξουμε τα νοσοκομεία που θα εξυπηρετούν τον πολίτη για τα επόμενα 30 χρόνια». Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα είναι ντροπή μας να μην αξιοποιηθούν τα χρήματα αυτά για την αναβάθμιση των νοσοκομείων και πρόσθεσε ότι «οφείλουμε σύγχρονα νοσοκομεία στους ασθενείς, πάρτε με τηλέφωνο νωρίς αν δείτε για κάποιο λόγο ότι κάποιο από τα έργα έχει κολλήσει». Η 30ή Ιουνίου του 2026 είναι μία προθεσμία που δεν θα παραταθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης προειδοποίησε τους διοικητές λέγοντας τους «καμιά αποτυχία δεν θα συγχωρείται».

Ο υπουργός αναφερόμενος τα DRGS που ουσιαστικά δείχνουν σε πραγματικό χρόνο στους διοικητές την εικόνα του νοσοκομείου και πώς αυτό λειτουργεί, είπε ότι «αυτά δεν έγιναν για να κλείσουμε νοσοκομεία αλλά είναι απαραίτητο εργαλείο για να παρακολουθούμε και να παρακολουθείτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς».

Επίσης, μίλησε και για το νέο εργαλείο αξιολόγησης που έχουν οι ασθενείς στα χέρια τους. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό και για εσάς τους διοικητές καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσετε μέσα από αυτές τις αξιολογήσεις, τις πραγματικές αδυναμίες του νοσοκομείου σας».

«Η συμμετοχή σήμερα στην αξιολόγηση είναι γύρω στο 20% και θέλω τη βοήθειά σας σε αυτό για να αυξηθεί» είπε επίσης, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης που πρόσθεσε ότι η αξιολόγηση αυτή έχει ήδη βοηθήσει καθώς «σε όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις του τελευταίου μήνα το πρόβλημα της υγείας στη χώρα μας έχει πέσει χαμηλότερο από τις πρώτες θέσεις όπου ήταν».

Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είπε επίσης, ότι θα γίνει σημαντική προσπάθεια και για την αναβάθμιση των γραφείων των ασθενών στα νοσοκομεία, καθώς σήμερα, όπως παραδέχτηκε υπάρχει αδυναμία.

«Θέλουμε το σύστημα να γίνει ασθενοκεντρικό, ο ασθενής πρέπει και το αξίζει να είναι το επίκεντρο. Το ΕΣΥ ούτε καταρρέει ούτε διαλύεται, έχει τα προβλήματά του αλλά έχει και τις καλές τους στιγμές και φέτος ήταν αρκετές».

WhatsApp_Image_2025-09-24_at_2.04.02_PM.jpg

Το Υπουργείο Υγείας διοργανώνει από σήμερα Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου έως και αύριο Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, ενημερωτική διημερίδα για θέματα των Νοσοκομείων της χώρας, στην Εθνική Πινακοθήκη. Κατά την έναρξη των εργασιών απηύθυναν ομιλίες ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη, ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Άρης Αγγελής και η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Χριστίνα Κράββαρη.

Στην διημερίδα παρευρέθηκαν οι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, οι Διοικητές και οι Υποδιοικητές των Νοσοκομείων, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Γιώργος Χαραλάμπους, η Προέδρος του ΕΚΕΑ Έλενα Τσάγκαρη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΕΤΕΚΝΥ Α.Ε.Παντελής Μεσσαρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΠΥΆρης Αποστόλου, η Πρόεδρος του ΟΔΙΠΥΔάφνη Καϊτελίδου, καθώς και στελέχη φορέων και δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, δήλωσε:

«Ευχαριστώ όλους τους Διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών, Διοικητές Οργανισμών και Διοικητές Νοσοκομείων. Εδώ μας συνδέει ο κοινός στόχος να γίνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιο αποτελεσματικό, πιο ποιοτικό και κυρίως πιο ανθρώπινο για τον πολίτη. Αυτό για να γίνει χρειάζεται ορθή διοίκηση. Η ορθή διοίκηση σημαίνει λογοδοσία. Λογοδοσία σημαίνει αξιολόγηση και αξιολόγηση, ειδικά με τα τελευταία μέτρα που εφαρμόζουμε, σημαίνει αξιολόγηση από τον ασθενή, ο οποίος θα κρίνει και στο τέλος της ημέρας αν είμαστε επαρκείς ή αποτελεσματικοί. Οι διοικητές να είναι περήφανοι για το ότι συμμετέχουν σε μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες αλλαγής, εκσυγχρονισμού και μεταρρύθμισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οφείλουν να το κάνουν κτήμα τους τον κοινό μας στόχο. Αυτό θα μας φέρει όλους πιο κοντά στην επιτυχία που δεν είναι άλλη, από το να είμαστε καλύτεροι για τον πολίτη».

Η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη,δήλωσε:

«Οι Υπουργοί έθεσαν το πλαίσιο, πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε μαζί τους επόμενους μήνες, ώστε η συνεργασία μας να είναι και αποδοτική και αποτελεσματική. Χωρίς βεβαίως να αμφισβητείται η προσπάθειά σας, η εμπειρία σας και όλος ο αγώνας που κάνετε στη θέση στην οποία υπηρετείτε. Είμαστε μία ομάδα, ο στόχος μας είναι κοινός και το γνωρίζετε. Είμαι πάντα στη διάθεσή σας, πάντα δίπλα σας και έχουμε ένα κοινό σκοπό».

Ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Άρης Αγγελής, δήλωσε:

«Οι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα το ΕΣΥ είναι πολλαπλές και σημαντικές. Έχουμε να κάνουμε με τη γήρανση του πληθυσμού, το δημογραφικό, την αύξηση του επιπολασμού των χρόνιων νοσημάτων, αλλά και σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, σε ιατροτεχνολογικά μηχανήματα, σε φαρμακευτικά προϊόντα. Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν σε διεθνές επίπεδο, δεν είναι μόνο η χώρα μας που αντιμετωπίζει τέτοιες προκλήσεις. Το 2024, στα νοσοκομεία είχαμε ρεκόρ επισκεψιμότητας, τόσο στα εξωτερικά, όσο και στα επείγοντα. Μιλάμε για πάνω από 11.800.000 περιστατικά. Έχουμε περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι πλέον αυτό που θέλουμε, το όραμά μας σαν Υπουργείο είναι ένα ΕΣΥ σύγχρονο, προσβάσιμο και ανθρώπινο. Θέλουμε ένα ΕΣΥ που στην ουσία στηρίζεται στους ανθρώπους του, στηρίζεται στους διοικητές, στις διοικήτριες, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στο ιατρικό προσωπικό και που θέλουμε να αγκαλιάζει την καινοτομία, να αγκαλιάζει όλους τους ασθενείς και να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους».

Η Γενική ΓραμματέαςΔημόσιας Υγείας Χριστίνα Κράββαρη,δήλωσε:

«Η δημόσια υγεία έχει αναδειχθεί σε σημαντική κυβερνητική προτεραιότητα και έχουμε μπροστά μας ένα συλλογικό, στρατηγικό και απαιτητικό ρόλο. Ως Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας μαζί με την καθοδήγηση της αναπληρώτριας Υπουργού της κυρίας Αγαπηδάκη υπηρετούμε μια ολιστική αντίληψη της υγείας. Μια αντίληψη που δεν περιορίζεται στην αντιμετώπιση των νόσων αλλά αγκαλιάζει την πρόληψη, την επιτήρηση και διαχείριση του περιβάλλοντος των μεταδοτικών νοσημάτων, την ετοιμότητα για έκτακτες καταστάσεις, την ισχυροποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Η δημόσια υγεία είναι η καρδιά της πολιτικής για τον άνθρωπο. Δεν είναι μια τεχνική άσκηση ούτε μια διοικητική διαδικασία. Είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στους πολίτες, απέναντι στη νέα γενιά, απέναντι στο ίδιο το μέλλον της χώρας».

Τελευταία τροποποίηση στις 24/09/2025 - 14:11
  • ΕΣΥ
  • ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει έρευνα στην Ευρώπη που να συνδέει την παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη με αυτισμό
Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει έρευνα στην Ευρώπη που να συνδέει την παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη με αυτισμό 24 Σεπτεμβρίου 2025
Σε τέσσερις πυλώνες το σχέδιο του ΙΣΑ για τη στήριξη της υγειονομικής κάλυψης στα νησιά 24 Σεπτεμβρίου 2025
Σε τέσσερις πυλώνες το σχέδιο του ΙΣΑ για τη στήριξη της υγειονομικής κάλυψης στα νησιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης από Φλώρινα: «Δεν θα αφήσουμε ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης αναξιοποίητο»
Πολιτική Υγείας
23/12/2025 - 16:54

Γεωργιάδης από Φλώρινα: «Δεν θα αφήσουμε ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης αναξιοποίητο»

Δωρεάν πρόγραμμα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας: Ξεκίνησε η αποστολή SMS
Πολιτική Υγείας
23/12/2025 - 10:09

Δωρεάν πρόγραμμα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας: Ξεκίνησε η αποστολή SMS

Ενημερωτική δράση του Υπουργείου Υγείας για τη δωρεά μυελού των οστών με ισχυρό μήνυμα!
Πολιτική Υγείας
22/12/2025 - 15:52

Ενημερωτική δράση του Υπουργείου Υγείας για τη δωρεά μυελού των οστών με ισχυρό μήνυμα!

Γεωργιάδης από Νέα Υόρκη: «Κοινωνικό αγαθό για όλους η υγεία - Απόλυτη ευθύνη του κράτους η παροχή»
Πολιτική Υγείας
21/12/2025 - 07:18

Γεωργιάδης από Νέα Υόρκη: «Κοινωνικό αγαθό για όλους η υγεία - Απόλυτη ευθύνη του κράτους η παροχή»

Δωρεά μυελού των οστών: Τα πιο πολύτιμα δώρα είναι τα πιο απλά!
Υγεία
19/12/2025 - 20:00

Δωρεά μυελού των οστών: Τα πιο πολύτιμα δώρα είναι τα πιο απλά!

Γεωργιάδης: Επαφές στο Καπιτώλιο και στον Λευκό Οίκο για υγεία και αμερικανικές επενδύσεις
Πολιτική Υγείας
19/12/2025 - 09:25

Γεωργιάδης: Επαφές στο Καπιτώλιο και στον Λευκό Οίκο για υγεία και αμερικανικές επενδύσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αισιόδοξες επιστημονικές εξελίξεις για την υγεία τη δική μας και του πλανήτη
Επικαιρότητα
24/12/2025 - 13:04
ΠΑΝΣΥΝΟΨΥ: Προβληματισμός, θλίψη και ανησυχία για το περιστατικό με τη 16χρονη στην Κυψέλη
Επικαιρότητα
24/12/2025 - 12:47
Κολπική ξηρότητα: Τα συμπτώματα και μια νέα επιλογή για την αντιμετώπισή της
Υγεία
24/12/2025 - 12:22
Πατάτα: Η πιο ευέλικτη γαρνιτούρα - Πώς να τη διαχειριστείτε για να μην γίνει Βατερλώ θερμίδων
Διατροφή
24/12/2025 - 12:00
Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν έως και 33 αισθήσεις!
Υγεία
24/12/2025 - 11:00
Οι επιστήμονες δημιούργησαν ενδομήτριο στο εργαστήριο για να ρίξουν φως στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης
Υγεία
24/12/2025 - 10:00
Γιορτές: Ξεκούραση δεν είναι να αράζεις στον καναπέ - Η αξία της ενεργητικής ανάπαυσης
Ψυχική Υγεία
24/12/2025 - 09:00
ΑΡΣΙΣ: Αυξάνονται τα παιδιά που επαιτούν στις γιορτές - «Μη δίνετε χρήματα, βοηθήστε με εναλλακτικούς τρόπους»
Επικαιρότητα
24/12/2025 - 07:24
Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Επιτυχημένη διαδικασία δωρεάς οργάνων
Υγεία
24/12/2025 - 03:37
TÜV NORD Hellas: Παράδοση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου
Επικαιρότητα
24/12/2025 - 00:21
Νέα θητεία Ευγενίδη στην προεδρία του ΦΣΘ - Η σύνθεση του ΔΣ
Pharma Policy
23/12/2025 - 23:03
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 22:18
Θεσσαλονίκη: Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που διδάσκουν δύναμη και χαμόγελο
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 21:03
Ο Δήμος Ασπροπύργου δώρισε 14 ηλεκτροκίνητα κρεβάτια νέας γενιάς στο «Θριάσιο» νοσοκομείο
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 20:46
Νέο καινοτόμο εμβόλιο καλύπτει περισσότερους ορότυπους της Πνευμονίας
Pharma News
23/12/2025 - 20:19
Ανάγκη για έναν νέο οδικό χάρτη στον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του πνεύμονα
Patient Talk
23/12/2025 - 20:02
O ΕΟΔΥ του αύριο με 16 έργα μετασχηματισμού της Δημόσιας Υγείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης
Πολιτική Υγείας
23/12/2025 - 19:44
Από τα μελομακάρονα στις ορμόνες: Οι γιορτινές συνήθειες επηρεάζουν την ευεξία των γυναικών
Health Talk
23/12/2025 - 19:07
Νέα εποχή στην απώλεια βάρους: Πράσινο φως από την FDA σε χάπι σεμαγλουτίδης
Pharma News
23/12/2025 - 18:19
Πώς η ρουτίνα του ύπνου μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της υπέρτασης
Υγεία
23/12/2025 - 17:56
Διάλεξη-απολογισμός για την πανδημία από τον πνευμονολόγο Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 17:39
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την Ακαδημία Ασθενών - Τον Μάρτιο η έναρξη των μαθημάτων
Patient Talk
23/12/2025 - 17:23
«True Leader» η UNI-PHARMA - Αναδείχθηκε ανάμεσα στις 105 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα
Pharma News
23/12/2025 - 17:06
Γεωργιάδης από Φλώρινα: «Δεν θα αφήσουμε ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης αναξιοποίητο»
Πολιτική Υγείας
23/12/2025 - 16:54
Εκπαιδευτική δράση στη χρήση απινιδωτή και ΚΑΡΠΑ για το προσωπικό της ΑΔΜΘ
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 16:32
ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Τα τρία βασικά αιτήματα που τέθηκαν στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΦ
Patient Talk
23/12/2025 - 16:11
Πόσο ασφαλείς είναι οι βαφές μαλλιών και πως θα μειώσετε τον κίνδυνο!
Ομορφιά
23/12/2025 - 15:57
Θεμιστοκλέους: «Το σύστημα υγείας είναι προετοιμασμένο για τη γρίπη - Να εμβολιαστούν οι ευπαθείς»
Πολιτική Υγείας
23/12/2025 - 15:34
Θεσσαλονίκη: 25 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν σε εθελοντική αιμοδοσία του ΙΣΘ
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 15:12
Τραγούδι: Οι ιδιότητες του για την υγεία που θα σάς κάνει να δείτε με άλλα μάτια τα κάλαντα
Υγεία
23/12/2025 - 14:54

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί οι γυναίκες αναγνωρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα σημάδια ασθένειας στα πρόσωπα των άλλων
Υγεία
22/12/2025 - 09:00
Χριστούγεννα με σακχαρώδη διαβήτη: Οκτώ απλά διατροφικά tips για απόλαυση με απόλυτο έλεγχο
Διατροφή
22/12/2025 - 16:58
Κάνετε ενέσεις απώλειας βάρους; Τι δεν πρέπει να έχει το χριστουγεννιάτικο πιάτο σας!
Υγεία
22/12/2025 - 11:00
Τροφικές δηλητηριάσεις και γιορτές: Οι συμβουλές ενός μικροβιολόγου
Διατροφή
22/12/2025 - 19:01
Νέα θεραπευτική αγωγή για τον μεταστατικό καρκίνο του μαστού
Υγεία
23/12/2025 - 10:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo