Με προσωπικό ασφάλειας και μόνο για επείγοντα τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

Eurokinissi
Κλειστά παρέμειναν έως τις 10 το πρωί, όλα τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στο νομό Αττικής , λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν και δυσχεραίνουν την προσέλευση, τόσο των εργαζομένων όσο και των ασφαλισμένων.
Τρίτη, 16/02/2021 - 11:14
— Photo: Eurokinissi

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από τον Οργανισμό, τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ μετά τις 10 το πρωί λειτουργούν κανονικά τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Η κακοκαιρία Μήδεια αναστέλλει τους εμβολιασμούς στην Αττική

Την απόφαση αναβολής όλων των σημερινών εμβολιασμών στα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έλαβε το Υπουργείο Υγείας.

Οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους, θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί η αναβολή των πρωινών εμβολιασμών σε όλη την Αττική, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις, ότι η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη διαδικασία των εμβολιασμών μόνο στο Βόρειο Τομέα Αθηνών και την Ανατολική Αττική, φάνηκαν "αισιόδοξες", με τη Μήδεια να καλύπτει με χιόνι όλο το λεκανοπέδιο, ακόμη και τα νότια προάστια.