ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΑΝΕΞ: Η υγεία και η ελληνική φαρμακοβιομηχανία στο «τραπέζι» του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Pharma News
ΒΙΑΝΕΞ: Η υγεία και η ελληνική φαρμακοβιομηχανία στο «τραπέζι» του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Στο πλαίσιο του διεθνούς Φόρουμ, ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και ο κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Αντιπρόεδρος ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. συμμετείχαν σε συζητήσεις με θέμα την υγεία και την ελληνική φαρμακοβιομηχανία.
Τρίτη, 02/05/2023 - 16:49
News4Health Team News4Health Team

Σημαντική παρουσία στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών VIII (Delphi Economic Forum) είχε φέτος η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. η κορυφαία ελληνική φαρμακοβιομηχανία, δίνοντας το δυναμικό παρών στη συζήτηση για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις στην καινοτομία και το θεσμικό πλαίσιο στην υγεία και την φαρμακοβιομηχανία. Συνομιλώντας με βασικούς εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς φαρμακοβιομηχανίας, οι κ.κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Αντιπρόεδρος ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. τοποθετήθηκαν για τα καίρια θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη ελληνική φαρμακοβιομηχανία και την ανθεκτικότητά της, τις επενδύσεις του κλάδου, την καινοτομία και τις πολιτικές που ορίζουν το σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο της φαρμακευτικής αγοράς.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, συμμετείχε στη συζήτηση “Greek Local Champions: Building Resilient Health Systems With Added Value Investments” που συντονίστηκε με τη συνδρομή της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), και συζητήθηκε η συμβολή της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, αλλά και στην επάρκεια των φαρμάκων.

Ο κ. Γιαννακόπουλος σημείωσε σχετικά με την ΒΙΑΝΕΞ και τη θέση της στην ελληνική οικονομία: «Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό για τη χώρα μας με διεθνή εμβέλεια, όπως το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η εγχώρια φαρμακοβιομηχανία αναγορεύεται σε local champion. (…) Η ΒΙΑΝΕΞ έχει εδραιωθεί εδώ και δύο δεκαετίες ως η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Τα τελευταία τρία χρόνια, μάλιστα, βρίσκεται στην κορυφή μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, ξεπέρασε δηλαδή και τις πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Ενδεικτικά το 2022, κλείσαμε στα 443,1 εκ. ευρώ και κατέχοντας το 10% της ελληνικής αγοράς. (…) Η ΒΙΑΝΕΞ από την ηγετική της θέση, έχει τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων φαρμάκων ξεκινώντας από την έρευνα και ακολουθώντας όλα τα βήματα μέχρι τον ασθενή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είμαστε η μοναδική εταιρεία που παράγει ενέσιμα ογκολογικά σκευάσματα στην Ελλάδα. Τα 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια ενισχύονται σταθερά με επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό και παράλληλα επεκτείνονται οι παραγωγικές τους δυνατότητες. Θα πούμε, όμως, περισσότερα στη συνέχεια για το θέμα αυτό».

Ο κ. Γιαννακόπουλος σχετικά με την περίοδο της πανδημίας, σημείωσε ότι: «Το πρώτο φάρμακο που εγκρίθηκε παγκοσμίως στα νοσοκομειακά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του covid, ήταν η δεξαμεθαζόνη. Στην Ελλάδα, το 90% της ενέσιμης δεξαμεθαζόνης διατίθεται από τη ΒΙΑΝΕΞ. Μια σειρά ευρωπαϊκών χωρών που αντιμετώπιζαν ελλείψεις ζητούσαν να αγοράσουν από εμάς σε 4πλάσια τιμή. Δεν πουλήσαμε στους ξένους, μείναμε εδώ, παρείχαμε τα προϊόντα μας στην ελληνική αγορά, παρόλο που πληρώναμε 60% clawback. Άρα η φαρμακοβιομηχανία δεν είναι εδώ μόνο για την κερδοφορία, είναι για να στηρίζει την κοινωνία, να στηρίζει τους Έλληνες και τους ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα. Πάλι σε σχέση με τον covid, οι ηπαρίνες ήταν φάρμακο πρώτης γραμμής για την πρόληψη των θρομβώσεων. Η ΒΙΑΝΕΞ καλύπτει το 25% των αναγκών σε ηπαρίνες χαμηλού μοριακού βάρους και συνέβαλε καθοριστικά για να μην ξεμείνουν τα νοσοκομεία. Επίσης, και στις κλασικές ηπαρίνες, έχουμε το 100% της παραγωγής. Από φέτος, αναλάβαμε την παγκόσμια παραγωγή καθώς η δανέζικη εταιρεία έκλεισε το εργοστάσιο όπου παράγονταν. Με επένδυση σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, πλέον η παγκόσμια παραγωγή θα γίνεται στο εργοστάσιο Α΄ της ΒΙΑΝΕΞ».

Σε σχέση με τις επενδυτικές κινήσεις της εταιρείας, αλλά και τον ανταγωνισμό, ο κ. Γιαννακόπουλος σημείωσε: «Η ΒΙΑΝΕΞ έχει ένα συνεκτικό επενδυτικό σχεδιασμό με βάση τους στρατηγικούς μας στόχους και δεν περιμένουμε να διαμορφωθούν ευνοϊκότεροι όροι για να τον υλοποιήσουμε. Για παράδειγμα, ολοκληρώσαμε από τους πρώτους -αν όχι οι πρώτοι- το project της ιχνηλατοποίησης με ίδιους πόρους, τηρώντας μάλιστα τα ευρωπαϊκά χρονοδιαγράμματα. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι το επενδυτικό μας πρόγραμμα είναι διαχρονικό, ώστε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι και δεν εξαρτάται από τα εκάστοτε κίνητρα που δίνονται από την Πολιτεία, είτε είναι αναπτυξιακοί νόμοι, είτε τώρα ο συμψηφισμός με το clawback, τα οποία βεβαίως θεωρούμε θετικά.

Ειδικά για τον συμψηφισμό του clawback με επενδυτικές δαπάνες, χαιρόμαστε που θεσμοθετήθηκε το μέτρο αυτό, γιατί έδωσε τη δυνατότητα και σε άλλες εταιρείες του χώρου να προβούν σε επενδύσεις που τις ανεβάζουν επίπεδο. Είναι θετικό να υπάρχει πλέον ανταγωνισμός και άμιλλα, κάτι που θα καταστήσει τη φαρμακοβιομηχανία έναν από τους μεγαλύτερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, τα όποια μέτρα λαμβάνονται από την εκάστοτε κυβέρνηση, θα πρέπει βέβαια να βγαίνουν με άξονα την ίση μεταχείριση προς όλους και όχι κλείνοντας το μάτι σε επιλεγμένες εταιρείες. Για τη ΒΙΑΝΕΞ, ο στόχος πλέον είναι να ξεπεράσουμε τα σύνορα της χώρας. Η ελληνική αγορά έχει ταβάνι, το μερίδιό μας δεν μπορεί να πάει πιο πάνω. Έχοντας, λοιπόν, εδραιωθεί στην κορυφή, το επόμενο στοίχημα είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία Υγείας στα Βαλκάνια, όχι μόνο στο κομμάτι του φαρμάκου, αλλά γενικότερα στην Υγεία. Ετοιμάζονται επενδύσεις τόσο για τη γεωγραφική μας επέκταση όσο και σε παρεμφερείς τομείς δραστηριότητας, όπως τα καλλυντικά, OTC, medical devices. (…)».

Τέλος, αναφορικά με την παραγωγή φαρμάκου στην Ελλάδα, ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Ισχυρή παραγωγή φαρμάκου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σημαίνει καλύτερη υγεία για τους πολίτες. Θα πρέπει να απλουστευθεί το θεσμικό πλαίσιο και να υπάρξουν ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία. Σημαντικός παράγοντας είναι η ποιότητα. Όλοι θυμόμαστε πριν από μερικούς μήνες, τι έγινε στην Αφρική και την Ασία από μολυσμένα σιρόπια για τον βήχα. Το λέω αυτό, γιατί δεν μπορούμε να πουλάμε σε τιμές Ινδίας αλλά να έχουμε ποιότητα Ευρώπης. Επομένως, θα πρέπει να επανεξεταστεί η τιμολογιακή πολιτική. Άρα, το ζητούμενο είναι να διασφαλίσουμε με ποιοτικά φάρμακα και την Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές χώρες, όταν το έχουν ανάγκη».

Ο κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Αντιπρόεδρος ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., συμμετείχε στο πάνελ “Strategies For Boosting Health Innovation” όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι στρατηγικές για την ενίσχυση της καινοτομίας της Υγείας. Αναλύοντας την έννοια της καινοτομίας, ο κ. Παναγούλιας ανέφερε: «Συνηθέστερα, η διάκριση των καινοτομιών γίνεται σε τέσσερα επίπεδα που εκφράζουν τη σχέση μεταξύ της χρήσης μιας υπάρχουσας ή μιας καινούργιας τεχνολογίας και τη διείσδυση σε μια ήδη υπάρχουσα ή μια νέα αγορά. Είναι: 1) Η Οριακή καινοτομία (marginal innovation), από τις πιο κοινές μορφές καινοτομίας που μπορούμε να συναντήσουμε στην αγορά, που χρησιμοποιεί την ίδια υπάρχουσα τεχνολογία και απλά προσθέτει μικροαλλαγές διαφοροποίησης, 2) Η Βελτιωτική καινοτομία (Me-too innovation) που αφορά το λανσάρισμα νέων φαρμακευτικών ουσιών χωρίς ιδιαίτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα 3) Η Διασπαστική καινοτομία (disruptive innovation), ένας τύπος επιχειρηματικής καινοτομίας που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες ή τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα διαταράσσοντας την υπάρχουσα αγορά και 4) Η Ριζική καινοτομία (radical innovation), δηλαδή η νέα τεχνολογία, σε Νέα Αγορά, όπου αξιοποιούνται εξ’ ολοκλήρου νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και επιχειρηματικά μοντέλα που ανοίγουν νέες αγορές. Βάσει των κριτηρίων που επικρατούν στη Γαλλία μόνο το 1% των προϊόντων θεωρείται καινοτόμο, ενώ στη Γερμανία το 10%. Στην Ελλάδα όμως έχουμε μια τάση να τα θεωρούμε όλα τα νέα προϊόντα καινοτόμα. Βάσει αυτών των βαθμίδων της καινοτομίας θα πρέπει αντίστοιχα να καθορίζονται και τα κίνητρα, τα οποία αφορούν την τιμοδοτική πολιτική, την πολιτική αποζημίωσης, την προστασία των δικαιωμάτων και τις επιδοτήσεις για Έρευνα και Ανάπτυξη».

Εν συνεχεία ο κ. Παναγούλιας σημείωσε ότι: «Στις επαναστατικές θεραπείες, θα πρέπει να δοθούν σημαντικότατα κίνητρα. Θα πρέπει να εξετάσουμε να αποζημιώνονται με προϋπολογισμούς, πέραν από το συγκεκριμένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Σε μια εποχή που μιλάμε για γονιδιακές θεραπείες, δεν μπορούμε να τις αποζημιώνουμε με προϋπολογισμούς που μας επιβλήθηκαν στην κρίση. Άλλωστε, φθηνότερη καινοτομία δεν πρέπει να επιζητούμε, αλλά ακριβότερη για να φέρει επαναστατικές λύσεις. Ο μόνος μηχανισμός να γίνει πιο φθηνή η καινοτομία είναι οι χρηματοδοτήσεις που δίνονται, είτε σε εσωτερικό, είτε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Κλείνοντας ο κ. Παναγούλιας πρόσθεσε ότι είναι εναντίον της μείωσης του χρόνου προστασίας διότι αυτό είναι σημαντικό αντικίνητρο και δεν προάγει το γενικό στόχο που έχει η Ευρώπη, να δημιουργήσει νέα στρατηγική για τη φαρμακευτική αγορά.

Διαβάστε επίσης=> Πρωταθλήτρια στις επενδύσεις η ελληνική φαρμακοβιομηχανία - 5.000 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το 2027

Τελευταία τροποποίηση στις 02/05/2023 - 16:51
  • ΒΙΑΝΕΞ
  • ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
  • ΦΑΡΜΑΚΑ
  • ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • DELPHI ECONOMIC FORUM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Novo Nordisk Hellas: Πάνω από 50 δρομείς συμμετείχαν στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης
Novo Nordisk Hellas: Πάνω από 50 δρομείς συμμετείχαν στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης 02 Μαϊος 2023
Amgen Hellas: Τα βήματα προς μια ισχυρή, καινοτόμο φαρμακοβιομηχανία 03 Μαϊος 2023
Amgen Hellas: Τα βήματα προς μια ισχυρή, καινοτόμο φαρμακοβιομηχανία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το χοιρινό… κάνει καλό στην υγεία; Νέα μελέτη δείχνει οφέλη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Διατροφή
23/01/2026 - 14:00

Το χοιρινό… κάνει καλό στην υγεία; Νέα μελέτη δείχνει οφέλη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

ΠΕΦ-Τρύφων: «Ζήτημα εθνικής και κοινωνικής ασφάλειας η παραγωγή και η επάρκεια φαρμάκου»
Pharma Policy
20/01/2026 - 18:48

ΠΕΦ-Τρύφων: «Ζήτημα εθνικής και κοινωνικής ασφάλειας η παραγωγή και η επάρκεια φαρμάκου»

ΕΚ για κρίσιμα φάρμακα: Επενδύσεις στην παραγωγική ικανότητα της ΕΕ για την αύξηση της αυτονομίας
Pharma Policy
20/01/2026 - 15:40

ΕΚ για κρίσιμα φάρμακα: Επενδύσεις στην παραγωγική ικανότητα της ΕΕ για την αύξηση της αυτονομίας

Στη δημοσιότητα νέα λίστα του ΕΟΦ με περισσότερα από 200 φάρμακα σε περιορισμένη διαθεσιμότητα
Pharma Policy
19/01/2026 - 19:22

Στη δημοσιότητα νέα λίστα του ΕΟΦ με περισσότερα από 200 φάρμακα σε περιορισμένη διαθεσιμότητα

Πώς να προστατέψετε το μεταβολισμό σας
Υγεία
19/01/2026 - 10:00

Πώς να προστατέψετε το μεταβολισμό σας

Η NASA πραγματοποίησε την πρώτη εκκένωση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού για λόγους υγείας
Επικαιρότητα
16/01/2026 - 10:00

Η NASA πραγματοποίησε την πρώτη εκκένωση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού για λόγους υγείας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υβριδική Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη: «Αντιπαραθέσεις στη γηροψυχολογική εκτίμηση»
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 03:41
Η Affidea στη νέα φάση του «Προλαμβάνω» με εξετάσεις για τη νεφρική δυσλειτουργία
Υπηρεσίες Υγείας
30/01/2026 - 00:08
Ιός Nipah: Η νόσος των καρποφάγων νυχτερίδων και ο κίνδυνος για τους Ευρωπαίους
Υγεία
29/01/2026 - 23:36
ECDC και ΠΟΥ Ευρώπης συνεχίζουν μαζί για την ενίσχυση της υγειονομικής ασφάλειας και της συνεργασίας στη δημόσια υγεία
Πολιτική Υγείας
29/01/2026 - 22:53
ΕΟΔΥ: Nέα εργαλεία, έγκαιρη ανίχνευση και συμμετοχή των πολιτών στην επιδημιολογική επιτήρηση
Πολιτική Υγείας
29/01/2026 - 22:32
Ο καρκίνος του παχέος εντέρου «σκοτώνει» στην ηλικία των κάτω των 50 στις ΗΠΑ
Υγεία
29/01/2026 - 22:04
Η διατροφή που προστατεύει το δέρμα και καθυστερεί τη γήρανση
Health Talk
29/01/2026 - 21:31
Γεωργιάδης: «Καλή η κλινική κατάσταση των δύο τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος στη Ρουμανία»
Επικαιρότητα
29/01/2026 - 20:49
Καφεΐνη και περιποίηση δέρματος: Τελικά λειτουργεί; - Ποιο είναι το κλειδί...
Διατροφή
29/01/2026 - 20:13
MSD Ελλάδος: Η καινοτομία έχει αξία μόνο όταν φτάνει στον ασθενή
Pharma News
29/01/2026 - 19:58
Η Ελληνική καινοτομία σε κλινική μελέτη για το μεταβολικό σύνδρομο και τα συμπληρώματα διατροφής
Υγεία
29/01/2026 - 19:36
Στην Αρεόπολη ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων του Health-IQ
Πολιτική Υγείας
29/01/2026 - 19:02
Μπαρμπετάκη: «Συνεχίζουμε και το 2026 να κάνουμε θόρυβο για τη φαρμακευτική καινοτομία!»
Pharma Policy
29/01/2026 - 18:46
Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Χίου
Πολιτική Υγείας
29/01/2026 - 18:24
ΕΟΔΥ: «Θερίζει» η γρίπη - 649 νέες εισαγωγές και 12 θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Υγεία
29/01/2026 - 18:07
Biogen: Πράσινο από την Κομισιόν σε σχήμα υψηλής δόσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
Pharma News
29/01/2026 - 17:51
Ρομποτική χειρουργική σπονδυλικής στήλης: Ακρίβεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα
Health Talk
29/01/2026 - 17:33
Δεν θα προσμετρώνται απουσίες έως και πέντε ημερών από τα σχολεία λόγω ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού
Επικαιρότητα
29/01/2026 - 17:17
ΙΑΣΩ: Πρωτοπορία στη χειρουργική μελανώματος κόλπου
Υπηρεσίες Υγείας
29/01/2026 - 16:53
Olivia: Ψηφιακή σύμμαχος για γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca
Patient Talk
29/01/2026 - 16:37
Οι κάψουλες κοπράνων φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα στη θεραπεία διαφορετικών καρκίνων
Υγεία
29/01/2026 - 16:21
Στο Παπαγεωργίου οι δύο τραυματίες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ- Τα νεότερα για την κατάστασή τους
Επικαιρότητα
29/01/2026 - 16:00
ECDC για ανακλήσεις βρεφικού γάλακτος λόγω τοξίνης: Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς
Πολιτική Υγείας
29/01/2026 - 15:00
Νέα νανοθεραπεία ανακουφίζει τον πόνο από τις μεταστάσεις στα οστά
Υγεία
29/01/2026 - 14:00
Τελικά μπορεί να μην κάνουν το γιατρό πέρα! Καταγγελίες για "κοκτέιλ" φυτοφαρμάκων στα μήλα
Διατροφή
29/01/2026 - 13:27
Πάρκινσον και έντερο: Νέα ανακάλυψη ανοίγει νέους θεραπευτικούς δρόμους
Υγεία
29/01/2026 - 13:00
Συναγερμός για δύο ζωονόσους που εμφανίζονται ως η επόμενη «μεγάλη» απειλή για τη δημόσια υγεία των ΗΠΑ
Υγεία
29/01/2026 - 12:00
108 νέοι γιατροί στο ΕΣΥ μέσω του οικονομικού κινήτρου των 40.000 ευρώ
Πολιτική Υγείας
29/01/2026 - 11:20
Νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προβλέψει πώς οι μεταλλάξεις του DNA προκαλούν ασθένειες
Digital Health
29/01/2026 - 11:00
Γιατί είναι η ανησυχητική η έξαρση του νοροϊού στη Μ. Βρετανία - Τι λένε οι ειδικοί
Υγεία
29/01/2026 - 10:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεωργιάδης: Κίνητρα για ταχύτερη έλευση καινοτόμων φαρμάκων
Πολιτική Υγείας
27/01/2026 - 11:09
Η ιλαρά ξαναέγινε ενδημική σε έξι ευρωπαϊκές χώρες - Ο ρόλος του δισταγμού έναντι του εμβολιασμού
Πολιτική Υγείας
27/01/2026 - 13:00
Θεμιστοκλέους: Σε έξαρση η γρίπη – Βελτιώσεις σε ΤΕΠ και ραντεβού
Πολιτική Υγείας
27/01/2026 - 13:54
Θετικά νέα για το πειραματικό φάρμακο κατά της παχυσαρκίας της Roche
Pharma News
27/01/2026 - 15:00
Κρεατίνη: Xρειάζεται οι γυναίκες να την προσθέσουν στην διατροφή τους;
Διατροφή
27/01/2026 - 17:43
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo