ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Anthropic στήνει αθόρυβα εργαστήριο βιολογίας, ενισχύοντας το πρόγραμμα ανάπτυξης φαρμάκων με AI

Digital Health
Αρχείου IMAGO
Όπως αναφέρουν πηγές με γνώση του θέματος πραγματοποιούνται ήδη πειράματα με φυσικά βιολογικά υλικά - Οι φόβοι για το εγχείρημα που θέτει στο επίκεντρο τις σπάνιες και «μη θεραπεύσιμες» ασθένειες.
Παρασκευή, 18/09/2026 - 14:36
— Photo: Αρχείου IMAGO
Παναγιώτης Σπανός Παναγιώτης Σπανός

Η εταιρεία Anthropic έχει δημιουργήσει αθόρυβα ένα εργαστήριο για τη διεξαγωγή πειραμάτων στη βιολογία, καθώς διευρύνει τις φιλοδοξίες της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης προς την επιστήμη των φαρμάκων.

Σε μια περίοδο κατά την οποία οι ανησυχίες για την τεχνητή νοημοσύνη βρίσκονται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης, η startup έχει δημιουργήσει έναν χώρο ειδικό όπου πραγματοποιούνται πειράματα με φυσικά βιολογικά υλικά, στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα με λεπτομέρειες. Η Anthropic έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να συμβάλει στην ανάπτυξη θεραπειών για σπάνιες ασθένειες και το έργο της στον τομέα της βιολογίας έχει πλέον ξεπεράσει τις υπολογιστικές αξιολογήσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters, ο επικεφαλής του τομέα επιστημών ζωής της Anthropic, Eric Kauderer-Abrams, επιβεβαίωσε την ύπαρξη του εργαστηρίου. «Πιστεύουμε ότι, για να κάνεις βιολογία, η τελική δοκιμή εξακολουθεί να είναι -και θα παραμείνει για κάποιο διάστημα- η πραγματική εργαστηριακή εργασία», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε, η εταιρεία ήδη πραγματοποιεί τέτοιες εργασίες, ακολουθώντας μια προσέγγιση παρόμοια με εκείνη που εφαρμόζουν οι περισσότερες εταιρείες βιοτεχνολογίας: ένα μέρος της δουλειάς γίνεται στις δικές της εγκαταστάσεις και ένα άλλο σε συνεργασία με εξωτερικούς εταίρους.

Εκπρόσωπος της Anthropic διευκρίνισε αργότερα ότι το εργαστήριο δεν προορίζεται ειδικά για την ανακάλυψη φαρμάκων, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα πρώτο, μικρό βήμα προς τη φιλόδοξη επιδίωξη της Anthropic να αντιμετωπίσει ασθένειες που, κατά την εταιρεία, δεν προσελκύουν επαρκές ενδιαφέρον από τη φαρμακευτική βιομηχανία. Ωστόσο, η επιτυχία οποιουδήποτε προγράμματος ανάπτυξης φαρμάκων δεν είναι δεδομένη, καθώς η πλειονότητα των υποψήφιων φαρμάκων δεν καταφέρνει να περάσει επιτυχώς τις κλινικές δοκιμές ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Anthropic, Dario Amodei, η προσπάθεια έχει και μια προσωπική διάσταση. Σε πρόσφατο δοκίμιό του ανέφερε ότι μια ασθένεια σκότωσε τον πατέρα του λίγα μόλις χρόνια προτού καταστεί διαθέσιμη μια συγκεκριμένη θεραπεία για αυτήν.

Ο Kauderer-Abrams εξέφρασε αντίστοιχη άποψη. «Η αποστολή της εταιρείας είναι να αναπτύξει ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη με τρόπο που να ωφελεί τον κόσμο», δήλωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε τα εξής: «Μακράν, βλέπουμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία γι’ αυτό στις επιστήμες ζωής και αυτό είναι που καθοδηγεί όλα όσα κάνουμε».

Η φιλοδοξία και ο φόβος για καταστροφικούς κινδύνους

Όπως και άλλες εταιρείες βιοτεχνολογίας, η Anthropic στρέφεται στην αυτοματοποίηση των εργαστηριακών διαδικασιών, σύμφωνα με τα δύο άτομα που μίλησαν για το θέμα υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Η startup θέλει να εξελίξει τις δυνατότητες του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης Claude, ώστε να μπορεί να κατευθύνει ρομποτικές μονάδες στην εκτέλεση επιστημονικών πειραμάτων με περιορισμένη ανθρώπινη παρέμβαση, σύμφωνα με μία από τις πηγές. Παράλληλα, η Anthropic υπογραμμίζει ότι η ανθρώπινη εποπτεία και η συμμετοχή στο εγχείρημα παραμένουν απαραίτητες για λόγους ασφάλειας.

«Βρισκόμαστε ακόμη στα πολύ πρώιμα στάδια της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης για την αυτοματοποίηση της εκτέλεσης εργαστηριακών εργασιών», δήλωσε ο Kauderer-Abrams, επισημαίνοντας ότι ο τομέας αυτός θα μπορούσε να επιταχύνει σημαντικά πολλές διαφορετικές διαδικασίες.

Η κρίσιμη περίοδος της εταιρείας

Η προσπάθεια της Anthropic να εφαρμόσει την ταχέως εξελισσόμενη τεχνολογία σε ένα εργαστήριο βιολογίας πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την εταιρεία.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ορισμένοι ερευνητές της έχουν προειδοποιήσει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στην εξαφάνιση της ανθρωπότητας. Παράλληλα, η Anthropic ανακοίνωσε ότι εντόπισε περιπτώσεις στις οποίες τα συστήματά της θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων, ανακοίνωση που αντιμετωπίστηκε με επιφυλάξεις από ορισμένους.

Ο Amodei έχει επίσης ζητήσει επιβράδυνση της ανάπτυξης της τεχνολογίας, υποστηρίζοντας ότι μια μελλοντική μορφή τεχνητής νοημοσύνης, πιο ισχυρή από τα συστήματα της OpenAI που χρησιμοποιήθηκαν για επίθεση στο Hugging Face, θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφικές συνέπειες.

Την ίδια στιγμή, η Anthropic προετοιμάζεται για μια πιθανή είσοδο στο χρηματιστήριο, η οποία θα μπορούσε να αποτιμήσει την εταιρεία έως και στα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, με στόχο την άντληση περισσότερων κεφαλαίων για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

«Στο έργο μας στις επιστήμες ζωής, προσπαθούμε πάντα να ισορροπούμε μεταξύ αυτών των παραμέτρων», δήλωσε ο Kauderer-Abrams, αναφερόμενος στην προσπάθεια βελτίωσης των μοντέλων με τρόπο που θα μπορούσε να επιταχύνει την ανάπτυξη φαρμάκων, αλλά και στην ανάγκη προσεκτικής ανάπτυξης και αξιοποίησής τους ώστε να περιορίζονται οι κίνδυνοι.

Ενίσχυση επενδύσεων και υποδομών

Η Anthropic έκανε γνωστή την πρόθεσή της να ξεκινήσει τα δικά της προγράμματα ανάπτυξης φαρμάκων σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο τον Ιούνιο. Τότε, ο Kauderer-Abrams είχε δηλώσει ότι η εταιρεία θα επικεντρωνόταν σε προκλινική έρευνα σε τομείς που οι παραδοσιακές εταιρείες θεωρούν οικονομικά μη ελκυστικούς.

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης το λογισμικό Claude Science, ενώ νωρίτερα είχε εντάξει στο διοικητικό της συμβούλιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Novartis, Vas Narasimhan, και είχε εξαγοράσει τη startup Coefficient Bio έναντι περίπου 400 εκατ. δολαρίων σε μετοχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η Anthropic επιβεβαίωσε την εξαγορά, η οποία θα συμβάλει στην ανάπτυξη εργαλείων για την ανάπτυξη φαρμάκων, χωρίς να σχολιάσει το τίμημα.

Πλέον, η Anthropic ενισχύει τις προσπάθειές της για εργαστηριακή έρευνα στις δικές της εγκαταστάσεις, με στόχο την ταχύτητα και την απόκτηση άμεσης εμπειρίας στη βιολογία, ενώ παράλληλα αναθέτει εργασίες σε εξωτερικούς συνεργάτες όταν αυτό είναι πιο αποτελεσματικό, δήλωσε ο Kauderer-Abrams στο Reuters. «Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε πολύ πιο γρήγορα όταν τα έχουμε στα χέρια μας», ανέφερε, προσθέτοντας ότι στόχος είναι «να λειτουργούμε στη μεγαλύτερη δυνατή κλίμακα».

Η Anthropic έχει αναζητήσει στέλεχος που θα μπορούσε να αναλάβει την ενίσχυση των προμηθειών και άλλων λειτουργιών, σύμφωνα με πρόσφατη αγγελία εργασίας στο LinkedIn. Μια άλλη θέση, που δημοσιεύθηκε μέσω της Jobera, αναζητούσε ειδικό στην «χαρακτηριστική ανάλυση πρωτεϊνών και νουκλεϊκών οξέων», μεταξύ άλλων βιοχημικών εργασιών. Σε τρίτη αγγελία της εταιρείας αναφερόταν ότι στόχος της είναι «να επιταχύνει την πρόοδο στις επιστήμες ζωής κατά μία τάξη μεγέθους».

Οι επιστήμες ζωής αποτελούν ήδη έναν από τους σημαντικότερους τομείς επενδύσεων της Anthropic σε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους, σύμφωνα με τον Kauderer-Abrams.

Στο επίκεντρο οι «μη θεραπεύσιμες» ασθένειες

Ο Kauderer-Abrams εκτιμά ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να επιταχύνει την ανάπτυξη θεραπειών για παθήσεις που μέχρι σήμερα θεωρούνταν «μη θεραπεύσιμες» (undruggable), δηλαδή ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπιστούν με φάρμακα.

Η τεχνολογία, για παράδειγμα, θα μπορούσε να επιταχύνει την ανακάλυψη διειδικών και τριειδικών αντισωμάτων (bispecific και trispecific antibodies), σύνθετων μορίων που μπορούν να κατευθυνθούν σε πολλαπλά σημεία μιας συγκεκριμένης πρωτεΐνης ή κυττάρου ή να στοχεύσουν περισσότερους από έναν βιολογικούς στόχους.

Οι συγκεκριμένες ασθένειες στις οποίες επικεντρώνεται η Anthropic, καθώς και η πρόοδος που έχει σημειώσει, παραμένουν ασαφείς. Από τη στιγμή που θα εντοπιστεί ένα υποψήφιο μόριο, μπορεί να χρειαστούν χρόνια μέχρι να φτάσει ένα φάρμακο στην αγορά, καθώς προηγούνται οι κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, διαδικασία στην οποία η Anthropic δεν έχει ακόμη εμπλακεί.

Η Isomorphic Labs, ο βραχίονας της Alphabet για την ανακάλυψη φαρμάκων, εργάζεται εδώ και χρόνια για να φτάσει στο στάδιο των κλινικών δοκιμών και πρόσφατα μετέθεσε τον σχετικό στόχο για το τέλος του 2026.

Το νέο τεχνολογικό εργαλείο

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της για αυτοματοποίηση εργαστηρίων και άλλων διαδικασιών, η Anthropic παρουσίασε τον Αύγουστο το Model Hardware Standard, ένα πρότυπο που βοηθά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης να χειρίζονται εργαστηριακό εξοπλισμό. Νωρίτερα, ένα ακαδημαϊκό εγχείρημα με την ονομασία PyLabRobot, το οποίο δεν σχετίζεται με την Anthropic, είχε ασχοληθεί με παρόμοιες, αλλά διαφορετικές, ανάγκες αυτοματοποίησης.

Η Anthropic παρέχει ήδη το Model Hardware Standard, καθώς και ευρύτερες υπηρεσίες και εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Genentech της Roche, η Bristol Myers Squibb και η Novo Nordisk.

Την ίδια στιγμή, η Anthropic αντιμετωπίζει ένα ζήτημα εμπιστοσύνης, σύμφωνα με τα δύο άτομα που γνωρίζουν τις σχετικές προσπάθειες. Θεωρείται πολύ πιθανό οι πελάτες της να ανησυχήσουν στο άμεσο μέλλον ότι η Anthropic θα μπορούσε να αποκτήσει γνώση για ανταγωνιστικά προγράμματα ανάπτυξης φαρμάκων, ακόμη και αν η εταιρεία διαχωρίζει τα δεδομένα των πελατών της και δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτά.

Ο Kauderer-Abrams δήλωσε ότι, εν μέρει λόγω των ανησυχιών που σχετίζονται με τον ανταγωνισμό, η Anthropic έχει θέσει ως όριο το να μην πραγματοποιεί προς το παρόν κλινικές δοκιμές, εστιάζοντας σε ανάγκες που, όπως υποστηρίζει, δεν καλύπτονται επαρκώς από τον κλάδο.

«Δεν ανταγωνιζόμαστε τις φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο την κυκλοφορία φαρμάκων στην αγορά», δήλωσε.

Πηγή: REUTERS

  • ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
  • ΦΑΡΜΑΚΑ
  • ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
  • ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το AI εντόπισε υπάρχοντα φάρμακα που μπορούν να παρακάμψουν τη μικροβιακή αντοχή
Το AI εντόπισε υπάρχοντα φάρμακα που μπορούν να παρακάμψουν τη μικροβιακή αντοχή 16 Σεπτεμβρίου 2026

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπ. Υγείας: Με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης πλήρης έλεγχος σε ιατρεία και γιατρούς
Πολιτική Υγείας
18/09/2026 - 11:55

Υπ. Υγείας: Με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης πλήρης έλεγχος σε ιατρεία και γιατρούς

Ο νέος αξονικός τομογράφος SOMATOM go.Top της Siemens Healthineers εγκαταστάθηκε στο Therapis General Hospital
Υπηρεσίες Υγείας
17/09/2026 - 17:17

Ο νέος αξονικός τομογράφος SOMATOM go.Top της Siemens Healthineers εγκαταστάθηκε στο Therapis General Hospital

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: «Προσωπική Λίστα Φαρμάκων» για την ασφάλεια των ασθενών
Υγεία
16/09/2026 - 14:27

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: «Προσωπική Λίστα Φαρμάκων» για την ασφάλεια των ασθενών

Το AI εντόπισε υπάρχοντα φάρμακα που μπορούν να παρακάμψουν τη μικροβιακή αντοχή
Digital Health
16/09/2026 - 15:03

Το AI εντόπισε υπάρχοντα φάρμακα που μπορούν να παρακάμψουν τη μικροβιακή αντοχή

Φάρμακα στα μέτρα μας: Πώς τα γονίδια μπορούν να προβλέψουν την ανταπόκριση στη θεραπεία
Υγεία
15/09/2026 - 13:00

Φάρμακα στα μέτρα μας: Πώς τα γονίδια μπορούν να προβλέψουν την ανταπόκριση στη θεραπεία

ΙΣΘ: Χάσματα, ελλείψεις και παραλείψεις στην ψηφιακή εποχή της Υγείας - Ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης
Υγεία
14/09/2026 - 22:54

ΙΣΘ: Χάσματα, ελλείψεις και παραλείψεις στην ψηφιακή εποχή της Υγείας - Ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερευνητές του Stanford ανακάλυψαν ότι ο εγκέφαλος αποτελείται από δύο ξεχωριστά όργανα
Υγεία
18/09/2026 - 15:12
Η Anthropic στήνει αθόρυβα εργαστήριο βιολογίας, ενισχύοντας το πρόγραμμα ανάπτυξης φαρμάκων με AI
Digital Health
18/09/2026 - 14:36
Ανακοινώθηκε η δημιουργία δομής πρώιμης ανίχνευσης προβλημάτων σε παιδιά προσχολικής ηλικίας στη Θεσσαλονίκη
Πολιτική Υγείας
18/09/2026 - 13:51
Μήνυμα ελπίδας, δύναμης και αλληλεγγύης στους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο
Επικαιρότητα
18/09/2026 - 13:16
Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ: Τα νεότερα δεδομένα για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της άνοιας
Υγεία
18/09/2026 - 12:53
Πέθανε ήσυχα στο σπίτι της σε ηλικία 103 ετών η Μαργαρίτα Παπανδρέου
Επικαιρότητα
18/09/2026 - 12:34
Εγκαινιάστηκε στο Γ.Ν. και Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» η δεύτερη Στέγη Γονέων στην Ελλάδα
Επικαιρότητα
18/09/2026 - 12:12
Υπ. Υγείας: Με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης πλήρης έλεγχος σε ιατρεία και γιατρούς
Πολιτική Υγείας
18/09/2026 - 11:55
Σωρεία παραβάσεων αποκαλύπτουν οι έλεγχοι της ΕΑΔ σε ιδιωτικές μονάδες υγείας
Επικαιρότητα
18/09/2026 - 11:34
Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς: Κάλεσμα συμμετοχής στην ευρωπαϊκή δράση «Know Your Numbers»
Patient Talk
18/09/2026 - 11:03
Στη δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τους ψυχολόγους και την ψυχική υγεία - Οι βασικές διατάξεις
Πολιτική Υγείας
18/09/2026 - 10:37
Καμπανάκι από το Ευρωκοινοβούλιο και προτάσεις για τις ελλείψεις προσωπικού στην Υγεία
Πολιτική Υγείας
18/09/2026 - 10:18
Μύκητες νυχιών: Ο «υπόγειος πόλεμος», οι μύθοι και τα νέα όπλα της επιστήμης
Health Talk
18/09/2026 - 09:26
Η επάρκεια σιδήρου και βιταμίνης D είναι το κλειδί για πιο ομαλή επιστροφή στη ρουτίνα
Υγεία
18/09/2026 - 08:49
«Γνωριμία με τα Ρευματικά Νοσήματα»: Ενημερωτική εκδήλωση στην Κέρκυρα από την ομοσπονδία «ΡευΜΑζήν»
Patient Talk
18/09/2026 - 07:28
Τα νέα προϊόντα της Sarantis Health & Care στο 13ο συνέδριο ΣΥΦΑΚ 2026
Pharma News
18/09/2026 - 03:47
Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων HIV και κατάσταση εθνικής κρίσης στα νησιά Φίτζι
Υγεία
18/09/2026 - 00:03
Στη Σκύρο η Β' ΩΡΛ Κλινική του ΑΠΘ σε δράση πρόληψης, ενημέρωσης και εξειδικευμένης φροντίδας
Υγεία
17/09/2026 - 23:36
Και τρίτος νεκρός από ελονοσία στην Φρανκφούρτη - Ο θάνατος δεν σχετίζεται με το αεροδρόμιο
Επικαιρότητα
17/09/2026 - 23:08
Ο ΕΟΦ άναψε «κόκκινο» στην πώληση συμπληρωμάτων κρεατίνης
Pharma Policy
17/09/2026 - 22:43
Θεσσαλονίκη: Η πρώτη συνεδρία ασθενούς στον νέο υψηλής τεχνολογίας γραμμικό επιταχυντή του ΑΧΕΠΑ
Υγεία
17/09/2026 - 22:13
Γεωργιάδης: «Τεχνολογία και καινοτομία στην υγεία σε συνδυασμό με τη δημοσιονομική βιωσιμότητα»
Πολιτική Υγείας
17/09/2026 - 21:29
Σημαντική ελληνική συμμετοχή σε νέα θεραπεία για το πολλαπλούν μυέλωμα που εγκρίθηκε από τον FDA
Υγεία
17/09/2026 - 21:12
Η Κομισιόν μπλοκάρει την πρόσβαση των social media σε παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών
Επικαιρότητα
17/09/2026 - 20:34
Πότε ο βήχας του παιδιού κρύβει κάτι σοβαρότερο από μια απλή ίωση
Υγεία
17/09/2026 - 19:52
Κέντρα πρόληψης: Διάλογο τώρα για τη νέα προγραμματική σύμβαση ζητούν οι εργαζόμενοι
Ψυχική Υγεία
17/09/2026 - 18:59
ΕΛΛΟΚ: Οι ασθενείς αποκτούν θεσμικό ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών για τον καρκίνο
Patient Talk
17/09/2026 - 18:22
Πως επηρεάζεται από την υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία η υπέρταση
Health Talk
17/09/2026 - 17:49
Ο νέος αξονικός τομογράφος SOMATOM go.Top της Siemens Healthineers εγκαταστάθηκε στο Therapis General Hospital
Υπηρεσίες Υγείας
17/09/2026 - 17:17
Η ΕΝΑΣΕΛ ζητάει αποτελεσματικούς και ενισχυμένους ελέγχους στους παρόχους υγείας
Patient Talk
17/09/2026 - 16:44

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιστροφή στο σχολείο και διατροφή των παιδιών: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Διατροφή
15/09/2026 - 15:54
Αγαπηδάκη: «Αναγκαίες οι αλλαγές στην ΑΕΜΥ για τη δημιουργία του Εθνικού Κέντρου Άνοιας»
Πολιτική Υγείας
15/09/2026 - 15:28
Επιστρέφουν οι «Ράμπο της Υγείας»; Τι εξετάζει το υπουργείο
Πολιτική Υγείας
15/09/2026 - 18:14
ΠαΣΟΝοΠ: «Το ΕΣΥ δεν μπορεί να οικοδομηθεί μόνο με ανακαινίσεις κτηρίων και νέο εξοπλισμό»
Πολιτική Υγείας
15/09/2026 - 23:28
Θάνατος Μαζωνάκη: Έρευνα για πιθανές ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ
Πολιτική Υγείας
16/09/2026 - 12:21
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo