ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλα όσα συζητήθηκαν στο 10ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

Pharma Policy
Όλα όσα συζητήθηκαν στο 10ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο
Ολοκληρώθηκαν, την περασμένη Κυριακή 10 Νοεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 545 συνέδρων, οι εργασίες του 10ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο DIVANI PALACE LARISSA, στη Λάρισα, με κεντρικό θέμα «Η διαδρομή του φαρμάκου από την έρευνα στον ασθενή».
Παρασκευή, 15/11/2024 - 00:13
News4Health Team News4Health Team

Το συνέδριο διοργάνωσαν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Ινστιτούτου Διά Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών.

Η πλούσια και επίκαιρη θεματολογία, που εστίασε στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη από τα φαρμακεία, με γνώση, καινοτομία και αλληλεγγύη, καθώς και οι εξαιρετικοί ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο της Υγείας και της αγοράς του φαρμάκου, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του συνεδρίου.

Σύνεδροι και επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Φαρμακοποιοί και βοηθοί φαρμακείων της περιοχής, επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στελέχη και αντιπρόσωποι φαρμακευτικών επιχειρήσεων, της βιομηχανίας φαρμάκου και του χονδρεμπορίου, εκπρόσωποι φορέων, εκπρόσωποι ασθενών και σημαντικών εθελοντικών οργανώσεων, συνδικαλιστές του χώρου, πρόεδροι και μέλη Φαρμακευτικών Συλλόγων, καθώς και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, δηλώσανε σε κάθε τόνο τη σπουδαία φιλοξενία και την άψογη οργάνωση του Συνεδρίου φεύγοντας από την πόλη της Λάρισας με τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά και λαμβάνοντας σημαντικά εφόδια που μπορούν να εμπλουτίσουν το επιστημονικό και γνωσιακό τους υπόβαθρο για τη λειτουργία του φαρμακείου και την εν γένει λειτουργία της φαρμακευτικής αγοράς.

FARMAKADES 1

Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε στην έναρξη του συνεδρίου ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας Αθανάσιος Κουτσούκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των συνδιοργανωτών φαρμακευτικών Συλλόγων Κώστας Ματσιόλης (Φ.Σ. Λάρισας), Δημήτριος Γαγάτσης (Φ.Σ. Καρδίτσας), Ιωάννης Χαρίσης (Φ.Σ. Τρικάλων).

Χαιρετισμό απεύθυναν ακόμη ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου πατήρ Δημήτριος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Ευάγγελος Αποστόλου, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λάρισας Παναγιώτης Δαλαμπύρας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ελασσόνας Κωνσταντίνος Πασχόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ευστάθιος Κουτσογιάννης, ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Κόκκαλης.

Ο στόχος του συνεδρίου

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας Αθανάσιος Κουτσούκης, μιλώντας για τον στόχο του συνεδρίου και την επιλογή της θεματολογίας, επισήμανε ότι «επιθυμία των διοργανωτών ήταν να εστιάσει το φετινό φαρμακευτικό συνέδριο σε ζητήματα που αφορούν άμεσα τον ασθενή, αλλά και το μέσο ελληνικό φαρμακείο, και σχετίζονται με την προσβασιμότητα των πολιτών στο φάρμακο, την ανάλυση της φαρμακευτικής δαπάνης και πώς αυτή κατανέμεται, την επάρκεια των φαρμάκων και φυσικά τη δυνατότητα επιβίωσης και συνέχειας του ανεξάρτητου φαρμακείου της κοινότητας με τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα, ως βασικού δομικού στοιχείου της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της χώρας και με ειδική αναφορά στο φαρμακείο της γειτονιάς και των απομακρυσμένων περιοχών.

Γνωρίζουμε οι φαρμακοποιοί τις αυξημένες ευθύνες τις οποίες έχουμε αναλάβει τα τελευταία χρόνια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλούμαστε να παρέχουμε προς τους πολίτες. Για τον λόγο αυτό, από τη μια επενδύουμε σε διαδικασίες διαρκούς επιμόρφωσης και επικαιροποίησης των γνώσεων και των δεξιοτήτων μας και από την άλλη καλούμαστε κλαδικά να είμαστε σε εγρήγορση προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι όλοι μαζί θα βαδίσουμε στις νέες προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά μας και ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά και αυτό το ίδιο το φαρμακευτικό προϊόν που διαθέτουμε από τα φαρμακεία μας, αφορά ισότιμα όλους τους πολίτες».

FARMAKADES 2

Και πρόσθεσε ότι «ως Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Λάρισας έχω την ευθύνη να βοηθήσω στην ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τη λειτουργία του μικρομεσαίου φαρμακείου, του φαρμακείου της γειτονιάς, του φαρμακείου της πόλης στο σκληρό ανταγωνιστικό περιβάλλον που αυτό λειτουργεί, ενώ παράλληλα οφείλω να αναδείξω όλα αυτά τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και να αποδείξω την άμεση διασύνδεση των συμφερόντων των ασθενών με την προστασία, επιβίωση και συνέχεια του κλασικού ελληνικού φαρμακείου με κύριο ρόλο και έργο πάνω στην ασφαλή διάθεση των φαρμάκων και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες».

FARMAKADES 4

Το πρόγραμμα του συνεδρίου

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε:

  • «Ενημέρωση φαρμακοποιών για επαγγελματικά, νομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα» κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα του κλάδου, όπως αυτές αποτυπώνονται μέσα από Υπουργικές Αποφάσεις και Νόμους, και η πορεία όσων ζητημάτων βρίσκονται στο στάδιο της διαπραγμάτευσης.
    Στη συζήτηση που έλαβε χώρα με συντονιστή τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Φ.Σ. Λάρισας Αθανάσιο Κουτσούκη συμμετείχαν οι κ.κ. Σεραφείμ Ζήκας, πρόεδρος Δ.Σ. του ΙΔΕΕΑΦ, Α΄ αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΠΦΣ, Μανόλης Κατσαράκης, γενικός γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Χανίων, Ηλίας Δημητρέλλος, νομικός σύμβουλος του ΠΦΣ, Δημήτρης Γαγάτσης, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Καρδίτσας, Κώστας Ματσιόλης, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Μαγνησίας, και Ιωάννης Χαρίσης, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Τρικάλων.
  • Στρογγυλό τραπέζι «Η διαδρομή του φαρμάκου από τη βιομηχανία στον ασθενή» όπου στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν και συζήτησαν οι φαρμακοποιοί, η φαρμακοβιομηχανία, το φαρμακεμπόριο και τους ασθενείς.
    Η συζήτηση έλαβε χώρα με συντονιστή τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Φ.Σ. Λάρισας Αθανάσιο Κουτσούκη και τη συμμετοχή των κυρίων Ολύμπιου Παπαδημητρίου, προέδρου Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, Απόστολου Βαλτά, προέδρου Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Βασίλη Μπιρλιράκη, προέδρου Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος, Μάρκου Ολλανδέζου, επιστημονικού διευθυντή της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, και Ιωάννας Καραβάνα, προέδρου Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛΛΟΚ.
  • Στρογγυλό τραπέζι «Τα κλαδικά θέματα από την πλευρά των τοπικών φαρμακευτικών συλλόγων» στο οποίο οι πρόεδροι των φαρμακευτικών συλλόγων που συμμετείχαν μετέφεραν την εμπειρία τους για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα πρωτοβάθμια όργανα μέσα από τη λειτουργία των συλλόγων τους.
    Στη συζήτηση συμμετείχαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Αττικής, Αριστοτέλης Σκουντάκης, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Ηρακλείου, Τερέζα Χαραμή, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης, και Κοσμάς Δουλκερίδης, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Σ. Λάρισας Αθανάσιος Κουτσούκης.
  • Επιστημονικές και ενημερωτικές ομιλίες με θέματα που αφορούσαν στην υγεία, την πρόληψη, τη φροντίδα και την καθημερινότητα του φαρμακείου.
  • 3 workshops, σε παράλληλη αίθουσα, με θέματα: «Η τεχνολογία των εμβολίων εναντίον του ιού της γρίπης», «Βελτιστοποίηση Χρήσης Εισπνεόμενων Σκευασμάτων: Από τη Θεωρία στην Πράξη» και «Το φαινόμενο της εξάρτησης και τρόποι αντιμετώπισης».

Τέλος στο πλαίσιο του συνεδρίου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στη εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου φαρμακείου της οικογένειας Γιαννακόπουλου, καθώς και στους παρακάτω φορείς και οργανισμούς:

  • Χαμόγελο του Παιδιού
  • Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας
  • Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας
  • Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας
  • Σύλλογος Λάρισας Διαβήτη (ΣΥΛ.ΛΑ.ΔΙ.)
  • Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας
  • Σύλλογος Αυτισμού Λάρισας
  • Σύλλογος Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου Λάρισας "Ο Άγιος Γεώργιος"
  • Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Ν. Λάρισας (Ε.Ε.Ν.Α.Λ.)
  • Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών
  • Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας
  • Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Λάρισας "Ο Άγιος Αχίλλειος"
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΦΣ: Παράνομη η διανομή σκευασμάτων μέσω delivery όταν τα φαρμακεία είναι υποχρεωτικά κλειστά
ΠΦΣ: Παράνομη η διανομή σκευασμάτων μέσω delivery όταν τα φαρμακεία είναι υποχρεωτικά κλειστά 13 Νοεμβρίου 2024
Ο EMA ενέκρινε νέο φάρμακο με μονοκλωνικό αντίσωμα για τη θεραπεία του πρώιμου Αλτσχάιμερ 15 Νοεμβρίου 2024
Ο EMA ενέκρινε νέο φάρμακο με μονοκλωνικό αντίσωμα για τη θεραπεία του πρώιμου Αλτσχάιμερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανθρωποκεντρική διάσταση της φαρμακευτικής στο επίκεντρο του 11ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου
Pharma Policy
08/12/2025 - 16:44

Η ανθρωποκεντρική διάσταση της φαρμακευτικής στο επίκεντρο του 11ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου

Πρωτοποριακή τεχνολογία αξονικής τομογραφίας παρουσιάζεται στο 24ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο
Επικαιρότητα
08/12/2025 - 15:23

Πρωτοποριακή τεχνολογία αξονικής τομογραφίας παρουσιάζεται στο 24ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο

Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις
Επικαιρότητα
04/12/2025 - 21:23

Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις

Roche Diagnostics Hellas: «Τα διαγνωστικά είναι οι αφανείς ήρωες στην υγειονομική περίθαλψη»
Pharma News
04/12/2025 - 20:39

Roche Diagnostics Hellas: «Τα διαγνωστικά είναι οι αφανείς ήρωες στην υγειονομική περίθαλψη»

Ο χρόνιος πόνος στο επίκεντρο: Νέοι ορίζοντες στη ζωή με ρευματικά νοσήματα
Patient Talk
02/12/2025 - 18:19

Ο χρόνιος πόνος στο επίκεντρο: Νέοι ορίζοντες στη ζωή με ρευματικά νοσήματα

Συνέδριο για τα εγκαύματα στη Θεσσαλονίκη με υποστήριξη από τη ΜΕΘΕ του «Παπανικολάου»
Επικαιρότητα
02/12/2025 - 15:17

Συνέδριο για τα εγκαύματα στη Θεσσαλονίκη με υποστήριξη από τη ΜΕΘΕ του «Παπανικολάου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντιμέτωπο με τη χειρότερη επιδημία χολέρας τα τελευταία 25 χρόνια το Κονγκό
Επικαιρότητα
08/12/2025 - 22:04
Από το καλό στο καλύτερο η υγεία του 18χρονου Μάριου, μετά τη μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία
Επικαιρότητα
08/12/2025 - 21:41
Ακίνδυνα και αποτελεσματικά τα mRNA εμβόλια κατά της Covid-19 σύμφωνα με γαλλική μελέτη
Υγεία
08/12/2025 - 21:26
Τα παραδοσιακά τραπέζια των Χριστουγέννων και ο ρόλος της μεσογειακής διατροφής στη μεταβολική ισορροπία
Διατροφή
08/12/2025 - 20:49
Γιατροί Χωρίς Σύνορα: «Παραμένει δύσκολο το έργο του νοσηλευτικού προσωπικού στη Γάζα παρά την εκεχειρία»
Επικαιρότητα
08/12/2025 - 20:06
«Ζω με ΧΑΠ»: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια από τη Sanofi Ελλάδας
Pharma News
08/12/2025 - 19:27
Ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ενημέρωση για την προστασία των ανηλίκων από καπνό, νικοτίνη και αλκοόλ
Ψυχική Υγεία
08/12/2025 - 18:49
Ο ΕΕΣ ενημέρωσε 879 μαθητές και εφήβους για την πρόληψη του HIV/AIDS και των ΣΜΝ
Επικαιρότητα
08/12/2025 - 18:07
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί άμεσα κατεψυγμένο μπιφτέκι, λόγω σαλμονέλας
Επικαιρότητα
08/12/2025 - 17:28
Στρες (και) στις γιορτές: Γίνετε «αόρατοι» για μια μέρα, συμβουλεύουν οι ειδικοί
Ψυχική Υγεία
08/12/2025 - 17:12
Η ανθρωποκεντρική διάσταση της φαρμακευτικής στο επίκεντρο του 11ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου
Pharma Policy
08/12/2025 - 16:44
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τη διανυκτέρευση στρατιωτικών φαρμακείων και την κατ’ οίκον διανομή των ΦΥΚ
Πολιτική Υγείας
08/12/2025 - 16:17
Καρκίνος του προστάτη: Οι ερευνητές κατέληξαν στη βέλτιστη χρονική διάρκεια της ορμονοθεραπείας
Υγεία
08/12/2025 - 16:00
Οριστική συμφωνία εξαγοράς της Cidara Therapeutics, Inc.από την MSD
Pharma News
08/12/2025 - 15:41
Πρωτοποριακή τεχνολογία αξονικής τομογραφίας παρουσιάζεται στο 24ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο
Επικαιρότητα
08/12/2025 - 15:23
Οξειδωτικό στρες: Ο άγνωστος εχθρός της υγείας μας
Health Talk
08/12/2025 - 15:00
Οδηγός για να μην σάς βρει η νέα χρονιά με την περιφέρεια μέσης του Αγίου Βασίλη!
Διατροφή
08/12/2025 - 14:00
Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ούτε ένας δείκτης στον τομέα της υγείας χωρίς αξιοσημείωτη πρόοδο
Πολιτική Υγείας
08/12/2025 - 13:51
Πολυνουκλεοτίδια: Ποια είναι η αλήθεια για την επόμενη μέρα των fillers
Ομορφιά
08/12/2025 - 13:00
Τα παντοτινά χημικά σαμποτάρουν τη βελτίωση των επιπέδων σακχάρου μετά από βαριατρική επέμβαση
Υγεία
08/12/2025 - 12:00
Μητσοτάκης: Η χώρα μας στον τομέα της πρόληψης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ΕΕ
Πολιτική Υγείας
08/12/2025 - 11:10
Και οι γάτες θα έχουν τα ενέσιμα αδυνατιστικά τους αλλά σε ...εμφύτευμα!
Pet
08/12/2025 - 11:00
Ο πρωινός καφές "ξυπνάει" τον χρόνιο πόνο
Υγεία
08/12/2025 - 10:00
Deepfakes πραγματικών γιατρών που δήθεν διαφημίζουν συμπληρώματα έχουν κατακλύσει τα social media
Επικαιρότητα
08/12/2025 - 09:00
Εξωσωματική γονιμοποίηση: Επιλογή υψηλότερου IQ και μικρότερου κινδύνου ασθένειας με 50.000 δολάρια;
Επικαιρότητα
07/12/2025 - 10:17
Πνευμονία: Πότε μπορεί να απειλήσει τη ζωή - Ο πυρετός που πρέπει να σάς κινητοποιήσει
Υγεία
07/12/2025 - 09:36
Μητσοτάκης: Υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης των κτιρίων του ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
07/12/2025 - 09:24
Η άσκηση στη φύση προσφέρει οφέλη στην ψυχική υγεία
Fitness
06/12/2025 - 14:42
Τρεις θεραπείες για ανανεωμένο πρόσωπο πριν την Πρωτοχρονιά
Ομορφιά
06/12/2025 - 11:00
Παγκόσμια Ημέρα νόσου Wilson: Όταν η περίσσεια χαλκού προκαλεί ηπατική νόσο ακόμα και ψυχιατρική ασθένεια
Επικαιρότητα
06/12/2025 - 10:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρεις θεραπείες για ανανεωμένο πρόσωπο πριν την Πρωτοχρονιά
Ομορφιά
06/12/2025 - 11:00
Η άσκηση στη φύση προσφέρει οφέλη στην ψυχική υγεία
Fitness
06/12/2025 - 14:42
Παγκόσμια Ημέρα νόσου Wilson: Όταν η περίσσεια χαλκού προκαλεί ηπατική νόσο ακόμα και ψυχιατρική ασθένεια
Επικαιρότητα
06/12/2025 - 10:00
Τέλος στον εμβολιασμό όλων των νεογέννητων κατά της ηπατίτιδας Β στις ΗΠΑ
Επικαιρότητα
06/12/2025 - 09:30
ΕΟΠΥΥ: Πώς φτάσαμε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
Επικαιρότητα
06/12/2025 - 08:28
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo