ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλα όσα συζητήθηκαν στο 10ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο

Pharma Policy
Όλα όσα συζητήθηκαν στο 10ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο
Ολοκληρώθηκαν, την περασμένη Κυριακή 10 Νοεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 545 συνέδρων, οι εργασίες του 10ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο DIVANI PALACE LARISSA, στη Λάρισα, με κεντρικό θέμα «Η διαδρομή του φαρμάκου από την έρευνα στον ασθενή».
Παρασκευή, 15/11/2024 - 00:13
News4Health Team News4Health Team

Το συνέδριο διοργάνωσαν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Ινστιτούτου Διά Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών.

Η πλούσια και επίκαιρη θεματολογία, που εστίασε στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη από τα φαρμακεία, με γνώση, καινοτομία και αλληλεγγύη, καθώς και οι εξαιρετικοί ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο της Υγείας και της αγοράς του φαρμάκου, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του συνεδρίου.

Σύνεδροι και επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Φαρμακοποιοί και βοηθοί φαρμακείων της περιοχής, επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στελέχη και αντιπρόσωποι φαρμακευτικών επιχειρήσεων, της βιομηχανίας φαρμάκου και του χονδρεμπορίου, εκπρόσωποι φορέων, εκπρόσωποι ασθενών και σημαντικών εθελοντικών οργανώσεων, συνδικαλιστές του χώρου, πρόεδροι και μέλη Φαρμακευτικών Συλλόγων, καθώς και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, δηλώσανε σε κάθε τόνο τη σπουδαία φιλοξενία και την άψογη οργάνωση του Συνεδρίου φεύγοντας από την πόλη της Λάρισας με τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά και λαμβάνοντας σημαντικά εφόδια που μπορούν να εμπλουτίσουν το επιστημονικό και γνωσιακό τους υπόβαθρο για τη λειτουργία του φαρμακείου και την εν γένει λειτουργία της φαρμακευτικής αγοράς.

FARMAKADES 1

Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε στην έναρξη του συνεδρίου ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας Αθανάσιος Κουτσούκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των συνδιοργανωτών φαρμακευτικών Συλλόγων Κώστας Ματσιόλης (Φ.Σ. Λάρισας), Δημήτριος Γαγάτσης (Φ.Σ. Καρδίτσας), Ιωάννης Χαρίσης (Φ.Σ. Τρικάλων).

Χαιρετισμό απεύθυναν ακόμη ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου πατήρ Δημήτριος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Ευάγγελος Αποστόλου, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λάρισας Παναγιώτης Δαλαμπύρας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ελασσόνας Κωνσταντίνος Πασχόπουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ευστάθιος Κουτσογιάννης, ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Κόκκαλης.

Ο στόχος του συνεδρίου

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας Αθανάσιος Κουτσούκης, μιλώντας για τον στόχο του συνεδρίου και την επιλογή της θεματολογίας, επισήμανε ότι «επιθυμία των διοργανωτών ήταν να εστιάσει το φετινό φαρμακευτικό συνέδριο σε ζητήματα που αφορούν άμεσα τον ασθενή, αλλά και το μέσο ελληνικό φαρμακείο, και σχετίζονται με την προσβασιμότητα των πολιτών στο φάρμακο, την ανάλυση της φαρμακευτικής δαπάνης και πώς αυτή κατανέμεται, την επάρκεια των φαρμάκων και φυσικά τη δυνατότητα επιβίωσης και συνέχειας του ανεξάρτητου φαρμακείου της κοινότητας με τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα, ως βασικού δομικού στοιχείου της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της χώρας και με ειδική αναφορά στο φαρμακείο της γειτονιάς και των απομακρυσμένων περιοχών.

Γνωρίζουμε οι φαρμακοποιοί τις αυξημένες ευθύνες τις οποίες έχουμε αναλάβει τα τελευταία χρόνια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλούμαστε να παρέχουμε προς τους πολίτες. Για τον λόγο αυτό, από τη μια επενδύουμε σε διαδικασίες διαρκούς επιμόρφωσης και επικαιροποίησης των γνώσεων και των δεξιοτήτων μας και από την άλλη καλούμαστε κλαδικά να είμαστε σε εγρήγορση προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι όλοι μαζί θα βαδίσουμε στις νέες προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά μας και ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά και αυτό το ίδιο το φαρμακευτικό προϊόν που διαθέτουμε από τα φαρμακεία μας, αφορά ισότιμα όλους τους πολίτες».

FARMAKADES 2

Και πρόσθεσε ότι «ως Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Λάρισας έχω την ευθύνη να βοηθήσω στην ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τη λειτουργία του μικρομεσαίου φαρμακείου, του φαρμακείου της γειτονιάς, του φαρμακείου της πόλης στο σκληρό ανταγωνιστικό περιβάλλον που αυτό λειτουργεί, ενώ παράλληλα οφείλω να αναδείξω όλα αυτά τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και να αποδείξω την άμεση διασύνδεση των συμφερόντων των ασθενών με την προστασία, επιβίωση και συνέχεια του κλασικού ελληνικού φαρμακείου με κύριο ρόλο και έργο πάνω στην ασφαλή διάθεση των φαρμάκων και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες».

FARMAKADES 4

Το πρόγραμμα του συνεδρίου

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε:

  • «Ενημέρωση φαρμακοποιών για επαγγελματικά, νομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα» κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα του κλάδου, όπως αυτές αποτυπώνονται μέσα από Υπουργικές Αποφάσεις και Νόμους, και η πορεία όσων ζητημάτων βρίσκονται στο στάδιο της διαπραγμάτευσης.
    Στη συζήτηση που έλαβε χώρα με συντονιστή τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Φ.Σ. Λάρισας Αθανάσιο Κουτσούκη συμμετείχαν οι κ.κ. Σεραφείμ Ζήκας, πρόεδρος Δ.Σ. του ΙΔΕΕΑΦ, Α΄ αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΠΦΣ, Μανόλης Κατσαράκης, γενικός γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Χανίων, Ηλίας Δημητρέλλος, νομικός σύμβουλος του ΠΦΣ, Δημήτρης Γαγάτσης, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Καρδίτσας, Κώστας Ματσιόλης, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Μαγνησίας, και Ιωάννης Χαρίσης, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Τρικάλων.
  • Στρογγυλό τραπέζι «Η διαδρομή του φαρμάκου από τη βιομηχανία στον ασθενή» όπου στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν και συζήτησαν οι φαρμακοποιοί, η φαρμακοβιομηχανία, το φαρμακεμπόριο και τους ασθενείς.
    Η συζήτηση έλαβε χώρα με συντονιστή τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Φ.Σ. Λάρισας Αθανάσιο Κουτσούκη και τη συμμετοχή των κυρίων Ολύμπιου Παπαδημητρίου, προέδρου Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, Απόστολου Βαλτά, προέδρου Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Βασίλη Μπιρλιράκη, προέδρου Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος, Μάρκου Ολλανδέζου, επιστημονικού διευθυντή της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, και Ιωάννας Καραβάνα, προέδρου Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛΛΟΚ.
  • Στρογγυλό τραπέζι «Τα κλαδικά θέματα από την πλευρά των τοπικών φαρμακευτικών συλλόγων» στο οποίο οι πρόεδροι των φαρμακευτικών συλλόγων που συμμετείχαν μετέφεραν την εμπειρία τους για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα πρωτοβάθμια όργανα μέσα από τη λειτουργία των συλλόγων τους.
    Στη συζήτηση συμμετείχαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Αττικής, Αριστοτέλης Σκουντάκης, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. Ηρακλείου, Τερέζα Χαραμή, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης, και Κοσμάς Δουλκερίδης, πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Σ. Λάρισας Αθανάσιος Κουτσούκης.
  • Επιστημονικές και ενημερωτικές ομιλίες με θέματα που αφορούσαν στην υγεία, την πρόληψη, τη φροντίδα και την καθημερινότητα του φαρμακείου.
  • 3 workshops, σε παράλληλη αίθουσα, με θέματα: «Η τεχνολογία των εμβολίων εναντίον του ιού της γρίπης», «Βελτιστοποίηση Χρήσης Εισπνεόμενων Σκευασμάτων: Από τη Θεωρία στην Πράξη» και «Το φαινόμενο της εξάρτησης και τρόποι αντιμετώπισης».

Τέλος στο πλαίσιο του συνεδρίου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στη εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου φαρμακείου της οικογένειας Γιαννακόπουλου, καθώς και στους παρακάτω φορείς και οργανισμούς:

  • Χαμόγελο του Παιδιού
  • Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας
  • Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας
  • Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας
  • Σύλλογος Λάρισας Διαβήτη (ΣΥΛ.ΛΑ.ΔΙ.)
  • Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας
  • Σύλλογος Αυτισμού Λάρισας
  • Σύλλογος Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου Λάρισας "Ο Άγιος Γεώργιος"
  • Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Ν. Λάρισας (Ε.Ε.Ν.Α.Λ.)
  • Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών
  • Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας
  • Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Λάρισας "Ο Άγιος Αχίλλειος"
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΦΣ: Παράνομη η διανομή σκευασμάτων μέσω delivery όταν τα φαρμακεία είναι υποχρεωτικά κλειστά
ΠΦΣ: Παράνομη η διανομή σκευασμάτων μέσω delivery όταν τα φαρμακεία είναι υποχρεωτικά κλειστά 13 Νοεμβρίου 2024
Ο EMA ενέκρινε νέο φάρμακο με μονοκλωνικό αντίσωμα για τη θεραπεία του πρώιμου Αλτσχάιμερ 15 Νοεμβρίου 2024
Ο EMA ενέκρινε νέο φάρμακο με μονοκλωνικό αντίσωμα για τη θεραπεία του πρώιμου Αλτσχάιμερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΦΣ: Οι φαρμακοποιοί στην πρώτη γραμμή κατά της άσκοπης κατανάλωση αντιβιοτικών
Pharma Policy
18/11/2025 - 16:41

ΠΦΣ: Οι φαρμακοποιοί στην πρώτη γραμμή κατά της άσκοπης κατανάλωση αντιβιοτικών

7o Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών & Έρευνας: Η Tεχνητή Nοημοσύνη στην ανάπτυξη νέων θεραπειών
Pharma News
17/11/2025 - 21:00

7o Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών & Έρευνας: Η Tεχνητή Nοημοσύνη στην ανάπτυξη νέων θεραπειών

Σύλλογος «Αρμονία»: Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαλόγου το 1ο Συνέδριο Πρωτοπαθούς Ανοσοανεπάρκειας
Patient Talk
17/11/2025 - 14:38

Σύλλογος «Αρμονία»: Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαλόγου το 1ο Συνέδριο Πρωτοπαθούς Ανοσοανεπάρκειας

Επετειακό συνέδριο για τα 35 χρόνια ανθρωπιστικής δράσης των Γιατρών του Κόσμου
Επικαιρότητα
15/11/2025 - 03:39

Επετειακό συνέδριο για τα 35 χρόνια ανθρωπιστικής δράσης των Γιατρών του Κόσμου

Ξεκινά το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής με πρακτική εκπαίδευση
Επικαιρότητα
14/11/2025 - 17:18

Ξεκινά το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής με πρακτική εκπαίδευση

Συνέδριο ΟΟΣΑ στην Κρήτη για το δημογραφικό - Η γήρανση θα μειώσει το ΑΕΠ κατά 14% ως το 2060
Επικαιρότητα
11/11/2025 - 17:16

Συνέδριο ΟΟΣΑ στην Κρήτη για το δημογραφικό - Η γήρανση θα μειώσει το ΑΕΠ κατά 14% ως το 2060

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο χάπι μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης κατά σχεδόν 60%
Υγεία
20/11/2025 - 14:00
Τσιρότο υπόσχεται επούλωση της καρδιάς μετά από έμφραγμα
Υγεία
20/11/2025 - 13:00
Πέθανε ο 22χρονος που προσπάθησε να καταπιεί ολόκληρο μπέργκερ για ένα... challenge
Επικαιρότητα
20/11/2025 - 12:38
Γιατί οι επιστήμονες θέλουν να φτιάξουν στοματικό διάλυμα από σκόρδο
Υγεία
20/11/2025 - 12:00
Σήμα κινδύνου από νέα έρευνα για σοβαρές παρενέργειες του ηλεκτροσόκ σε ψυχικά πάσχοντες
Ψυχική Υγεία
20/11/2025 - 11:00
CDC: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό
Πολιτική Υγείας
20/11/2025 - 10:38
Καρκίνος μαστού: Η σύγχρονη προσέγγιση σε μια παλιά νόσο
Health Talk
20/11/2025 - 10:00
Ένα τρύπημα στο δάκτυλο μπορεί να ανιχνεύσει ασθένειες 10 χρόνια πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων
Υγεία
20/11/2025 - 09:00
Πέντε συμβουλές για τη σωστή αποκατάσταση έπειτα από μαραθώνιο δρόμο
Health Talk
20/11/2025 - 07:16
Κέντρο Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ: «Αντιστεκόμαστε στην άνοια, δυναμώνουμε τη σκέψη, ενισχύουμε τον άνθρωπο!»
Υπηρεσίες Υγείας
20/11/2025 - 03:37
Φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ επισκέφθηκαν το Ωνάσειο Νοσοκομείο
Υπηρεσίες Υγείας
20/11/2025 - 00:06
Δήμος Αθηναίων: «Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε καθημερινά τα αδέσποτα ζώα της πόλης»
Pet
19/11/2025 - 23:24
Τα κέντρα της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ συμμετέχουν στο πρόγραμμα με τα vouchers για τον αυτισμό
Ψυχική Υγεία
19/11/2025 - 22:42
Χατζηχριστοδούλου: «Τον Δεκέμβριο το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του ΕΟΔΥ για τα fake news»
Υγεία
19/11/2025 - 22:09
Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»: Σε λειτουργία τέθηκε ο νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός
Υγεία
19/11/2025 - 21:43
Tο Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» έλαβε χρυσό και πλατινένιο βραβείο στα 10th Healthcare Business Awards 2025
Επικαιρότητα
19/11/2025 - 21:16
Μήνυμα ζωής απέναντι στο άτμισμα: «Η δύναμη να λες όχι» - Νέα δράση από τη W4O Hellas
Υγεία
19/11/2025 - 20:34
COP30: Υγειονομικοί απαιτούν ισχυρή διεθνή δέσμευση για απομάκρυνση από τα ορυκτά καύσιμα
Επικαιρότητα
19/11/2025 - 20:12
Νέο καμπανάκι κινδύνου για τους καρκίνους σε νεαρές ηλικίες - Τα αποτελέσματα μελέτης
Υγεία
19/11/2025 - 19:39
ΕΟΦ: Αντιβιοτικά μόνο με συνταγή και πιστή τήρηση της δοσολογίας και της διάρκειας της αγωγής
Pharma Policy
19/11/2025 - 19:11
Νέα έρευνα: Δυο τσιγάρα την ημέρα αρκούν για να αυξήσουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων
Υγεία
19/11/2025 - 18:47
ΠΟΥ: Μία στις τρεις γυναίκες έχει υποστεί ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία
Επικαιρότητα
19/11/2025 - 18:21
Ο ΙΣΑ ζητάει ενημέρωση από τον ΕΟΠΥΥ για πιθανή συμμετοχή μελών του σε κύκλωμα συνταγογράφησης
Επικαιρότητα
19/11/2025 - 17:43
Υπόμνημα καρδιοπαθών για την αποζημίωση των ενέσιμων φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας
Patient Talk
19/11/2025 - 17:21
Θεμιστοκλέους: «Η επιτυχία των μεταρρυθμίσεων είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το ΕΣΥ δεν καταρρέει»
Πολιτική Υγείας
19/11/2025 - 16:57
Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας: Ποιες διαταραχές ούρησης ή κένωσης σχετίζονται με το WC;
Health Talk
19/11/2025 - 16:44
Νέο αίτημα συνάντησης με τον Πιερρακάκη για το clawback από τον ΠΣΦ
Επικαιρότητα
19/11/2025 - 16:32
Φωταγωγήθηκε η Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για την Εξάλειψη του Καρκίνου Τραχήλου της Μήτρας
Επικαιρότητα
19/11/2025 - 16:17
Φάρμακο κατά του σακχάρου μπορεί να «ακυρώσει» τα οφέλη της άσκησης
Υγεία
19/11/2025 - 16:00
Η Novo Nordisk Hellas τίμησε τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη
Pharma News
19/11/2025 - 15:19

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέλι: Όταν είναι πολύ γλυκό για να είναι... αληθινό - Οι κίνδυνοι που ενέχουν οι μέθοδοι νόθευσης
Διατροφή
19/11/2025 - 14:00
Σύγκρουση Λονδίνου–Βρυξελλών για την απαγόρευση καπνίσματος βάσει χρονολογίας γέννησης
Επικαιρότητα
18/11/2025 - 12:16
Το σεξ μπορεί να επιταχύνει την επούλωση των πληγών μειώνοντας το στρες
Υγεία
19/11/2025 - 15:00
Worth Constructions: «Αυξημένων απαιτήσεων το έργο αναβάθμισης του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας»
Επικαιρότητα
18/11/2025 - 23:22
7o Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικών Μελετών & Έρευνας: Η Tεχνητή Nοημοσύνη στην ανάπτυξη νέων θεραπειών
Pharma News
17/11/2025 - 21:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo