ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την υγεία» επισκέφτηκε 70 νησιά

Υπηρεσίες Υγείας
Alpha Bank: Το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την υγεία» επισκέφτηκε 70 νησιά
Τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο και την πολλαπλασιαστική αξία που δημιούργησε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί, με στόχο την υγεία» παρουσίασε η Alpha Bank, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Ηρακλειάς.
Παρασκευή, 07/10/2022 - 13:58
News4Health Team News4Health Team

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από το λιμάνι του νησιού και πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο, παρουσία των κατοίκων της Ηρακλειάς, με τον προέδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank κ. Βασίλειο Ράπανο να εκφωνεί την εναρκτήρια ομιλία και τον υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη να απευθύνει χαιρετισμό από την Αθήνα. Συμμετείχαν επίσης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτριος Λιανός, ο πρόεδρος της Ηρακλειάς, κ. Δημήτριος Γαβαλάς και εκπρόσωποι του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού των ωφελούμενων νησιών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της «Μελέτης Κοινωνικού Αντικτύπου» του Προγράμματος, το οποίο υλοποιείται αδιάκοπα από το 2014 σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «'Αγονη Γραμμή Γόνιμη». Αναλυτικότερα, από το 2014 έως και το 2021, το Πρόγραμμα επισκέφτηκε 70 νησιά σε όλη την Επικράτεια, ενίσχυσε 74 δομές υγείας στη νησιωτική χώρα και προσέφερε 242.504 τεμάχια ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού και υλικού.

Δημιούργησε, επίσης, θετικά αποτελέσματα για 833.357 ωφελούμενους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες ελληνικών νησιών. Σύμφωνα με τη Μελέτη που εκπόνησε ο οργανισμός HIGGS για λογαριασμό της Alpha Bank, το «Μαζί, με στόχο την υγεία» δημιούργησε πολλαπλασιαστική αξία ύψους 9,62 ευρώ, που σημαίνει ότι, για κάθε 1 ευρώ που επενδύθηκε στο πρόγραμμα, η αξία που επεστράφη στην κοινωνία ανήλθε σε 9,62 ευρώ.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τους κύριους αποδέκτες των δωρεών και τους χρήστες των υπηρεσιών που συμμετείχαν στη μελέτη:

  • Το 96% όσων χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες δήλωσαν ότι αυξήθηκε η εμπιστοσύνη τους στις ιατρικές γνωματεύσεις.
  • Το 92% του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αξιολόγησαν ως «πολύ/αρκετά σημαντικές» τις δωρεές.
  • Το 92% των τοπικών φορέων θεωρούν ότι το πρόγραμμα είχε θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες.
  • Επίσης, το 69% όσων χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες δήλωσαν ότι νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια ως κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών.

Α. Πλεύρης: «Η συνεργασία του Δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες για καλύτερες παροχές Υγείας»

Στον χαιρετισμό του, ο υπουργός Υγείας, κ. Αθανάσιος Πλεύρης, δήλωσε: «Η πανδημία, γενικά, έχει καταδείξει ότι η συνεργασία του Δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες, όπου και εάν βρίσκονται στην Ελλάδα, να έχουν τις καλύτερες δυνατές παροχές Υγείας. Η Alpha Bank, με το Πρόγραμμα "Μαζί, με στόχο την υγεία", εδώ και 8 χρόνια είναι αρωγός του Υπουργείου Υγείας, και πολλοί πολίτες, ειδικά κάτοικοι νησιών που δεν είχαν πρόσβαση σε δομές Υγείας όπως την έχουν άλλοι συμπολίτες μας στα μεγάλα αστικά κέντρα, έχουν καρπωθεί τα οφέλη αυτής της συνεργασίας, μέσω της παροχής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Τράπεζα και είμαστε ανοιχτοί να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας αυτή, με στόχο ακόμη περισσότεροι κάτοικοι μικρών νησιών και απομακρυσμένων περιοχών να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση στο αγαθό της Υγείας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank, κ. Βασίλειος Ράπανος, τόνισε: «Η Alpha Bank είναι μία Τράπεζα που διαχρονικά αναπτύσσει τη δράση της με κεντρικό άξονα τη συμβολή στον πολιτισμό, το περιβάλλον και τη στήριξη της κοινωνικής ευημερίας - κυρίως παραμελημένων περιοχών. Με τη δράση μας αυτή, στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας που άντεξε σε δύο διαφορετικές κρίσεις την τελευταία δεκαετία, και τα κατάφερε χάρη στον επαγγελματισμό των γιατρών, των νοσηλευτών και του διοικητικού προσωπικού, και στο πνεύμα αυτοθυσίας που καθημερινά επιδεικνύουν. Η Alpha Bank, ως υπεύθυνος οικονομικός και κοινωνικός εταίρος, θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια σε δομές Υγείας, αλλά και σε άλλους τομείς, σύμφωνα με τις πραγματικές, καταγεγραμμένες ανάγκες. Το Αιγαίο και τα μικρά νησιά του, διαμάντια της καρδιάς μας, δεν τα ξεχνάμε. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους».

Ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας για τους κατοίκους των ελληνικών νησιών

Το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την υγεία» συμπλήρωσε φέτος οκτώ χρόνια προσφοράς στη Δημόσια Υγεία, μέσω της δωρεάς ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού σε 70 νησιά σε όλη την Ελλάδα και, πλέον, επεκτείνεται στην ηπειρωτική χώρα. Αποτελεί μέχρι στιγμής ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα στήριξης του τομέα της Υγείας που υλοποιήθηκαν ποτέ στον νησιωτικό μας χάρτη, με στόχο να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας και να παράσχει απρόσκοπτη πρόσβαση των κατοίκων σε παροχές Υγείας, στον τόπο διαμονής τους. Όλα αυτά τα χρόνια, η δράση του προγράμματος στα νησιά συνέβαλε καθοριστικά στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών και στήριξε το έργο των επαγγελματιών υγείας, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και παράγοντας βιώσιμη και μακροπρόθεσμη κοινωνική αξία, υπερπολλαπλάσια της αρχικής επένδυσης.

Ενδεικτικά, μόνο το 2021, το πρόγραμμα επισκέφθηκε 13 νησιά, δωρίζοντας ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και ιατρικά μηχανήματα σε Ελαφόνησο, Αρκιούς, Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Παξούς, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο Κρήτης και Ηρακλειά, σύμφωνα με τις ειδικότερες ανάγκες του κάθε νησιού.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της δράσης του προγράμματος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Τράπεζας κ. Γιώργος Τερζής, ανέφερε: «Οκτώ χρόνια πριν, το "Μαζί, με στόχο την υγεία" άνοιξε έναν "ενάρετο κύκλο" προσφοράς στον νησιωτικό χάρτη της χώρας μας. Το πρόγραμμα ήρθε να καλύψει αυτό που είναι συχνά αυτονόητο για τους κατοίκους των αστικών κέντρων, και που σε πολλές περιπτώσεις είναι ζητούμενο για την ελληνική περιφέρεια, ενισχύοντας έτσι όχι μόνον το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων των νησιών μας, αλλά επιτρέποντας και την περαιτέρω ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Ο μέχρι σήμερα απολογισμός του προγράμματος καταδεικνύει πως η συνεπής στήριξη ενός σκοπού οδηγεί στη δημιουργία μεγάλης αξίας για τις τοπικές κοινωνίες».

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των αποτελεσμάτων, τον λόγο πήραν και εκπρόσωποι από δομές Υγείας νησιών που υποστήριξε η Alpha Bank με τις δράσεις της, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό τις καθημερινές προκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν, ενώ ανέδειξαν και τη σημασία ενός προγράμματος, όπως το «Μαζί, με στόχο την υγεία» στην εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

Την εμπειρία της από την υλοποίηση του Προγράμματος μοιράστηκε και η κυρία Μαρία Παπαγεωργίου, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Καταστημάτων Αττικής ΙΙ, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Νήσων της Alpha Bank: «Η αμοιβαιότητα και η ανταπόκριση ήταν από τα βασικά συστατικά στην επιτυχημένη συνταγή του προγράμματος. Η ανάπτυξη του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων των νησιών μας, αποτέλεσε εξ αρχής στόχο για εμάς στην Τράπεζα και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βλέπω ότι συνδράμαμε στο να ενισχυθεί αυτό το αίσθημα. Το προσωπικό των καταστημάτων μας, με τη συμμετοχή του, ένιωσε ότι είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ότι εργάζεται σε έναν οργανισμό που στοχεύει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της κάθε περιοχής. Κάθε παράδοση εξοπλισμού και υλικού, ήταν πραγματικά μία "γιορτή ζωής και υγείας"».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επίσης, πραγματοποιήθηκε και συζήτηση φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ηρακλειάς κ. Δημήτρη Γαβαλά, του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανού, του Δημάρχου Οινουσών κ. Γιώργου Δανιήλ, του Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα και του Δημάρχου Λειψών κ. Φώτη Μάγγου, όπου αναλύθηκε ο αντίκτυπος του προγράμματος στις τοπικές τους κοινωνίες και ευρύτερα στο νησιωτικό σύστημα Υγείας.

Επόμενος σταθμός η Περιφέρεια Θεσσαλίας Το «Μαζί, με στόχο την υγεία» επεκτείνεται και στην ηπειρωτική Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες όχι μόνο δομών Υγείας, αλλά και Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων σε απομακρυσμένες περιοχές, με πρώτο σταθμό την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Παράλληλα, στο Πρόγραμμα προστίθεται και μία ακόμη δράση, η οποία αναμένεται να ενισχύσει τον αντίκτυπό του, καθώς σε συνεργασία με τον οργανισμό GivMed, σύντομα θα δίνεται η δυνατότητα στους Ανθρώπους της Alpha Bank να πραγματοποιούν δωρεές φαρμάκων σε Κοινωνικά Φαρμακεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κάνοντάς τους, έτσι, πραγματικούς κοινωνούς της προσφοράς του Προγράμματος.

Παρουσιάζοντας τα επόμενα βήματα του προγράμματος και ανακεφαλαιώνοντας όλα όσα συζητήθηκαν στην εκδήλωση, η κυρία Ρούλη Χριστοπούλου, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank, δήλωσε: «Η ανταπόκριση με υπευθυνότητα στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεισφοράς της Τράπεζας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις συνθήκες για ισότιμη πρόσβαση όλων στο πιο πολύτιμο αγαθό, αυτό της Υγείας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πρόοδο και την ευημερία των συνανθρώπων μας.

Για να το πετύχουμε αυτό, είναι σημαντικό οι παρεμβάσεις μας και τα κοινωνικά προγράμματα που υλοποιούμε να έχουν συνέπεια, συνέχεια και μακροχρόνιο αντίκτυπο. Στόχος του επόμενου κύκλου του προγράμματός μας, είναι οι κάτοικοι απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδας να νιώσουν κι αυτοί το αίσθημα ασφάλειάς τους να ενισχύεται».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΠΛΕΥΡΗΣ
  • ΝΗΣΙΑ
  • ALPHA BANK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα συμφωνία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)
Νέα συμφωνία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) 07 Οκτωβρίου 2022
Το 13ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ «ταξίδεψε» στη Ζυρίχη για το Συνέδριο TechIQ της IQVIA 08 Οκτωβρίου 2022
Το 13ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ «ταξίδεψε» στη Ζυρίχη για το Συνέδριο TechIQ της IQVIA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσπαθείτε για παιδί; Οι λόγοι που η υγεία του άνδρα είναι εξίσου σημαντική με εκείνη της γυναίκας
Υγεία
29/05/2025 - 13:14

Προσπαθείτε για παιδί; Οι λόγοι που η υγεία του άνδρα είναι εξίσου σημαντική με εκείνη της γυναίκας

Τσάι matcha: Γιατί δεν πρέπει να το καταναλώνετε με το φαγητό
Διατροφή
27/05/2025 - 13:00

Τσάι matcha: Γιατί δεν πρέπει να το καταναλώνετε με το φαγητό

InnoHealth Forum: Oι νέες προκλήσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της Υγείας και του φαρμάκου
Επικαιρότητα
22/05/2025 - 21:37

InnoHealth Forum: Oι νέες προκλήσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της Υγείας και του φαρμάκου

Ποια είναι η σωστή ώρα για ντους; Oι ειδικοί απαντούν
Υγεία
22/05/2025 - 09:00

Ποια είναι η σωστή ώρα για ντους; Oι ειδικοί απαντούν

Τα αποτελέσματα έρευνας της ΕΛΣΤΑΤ για την υγεία και τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών έως και 15 ετών
Επικαιρότητα
16/05/2025 - 15:52

Τα αποτελέσματα έρευνας της ΕΛΣΤΑΤ για την υγεία και τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών έως και 15 ετών

Η έκθεση σε ατμοσφαιρική ρύπανση σε νεαρή ηλικία επηρεάζει την υγεία στην εφηβεία
Υγεία
14/05/2025 - 13:30

Η έκθεση σε ατμοσφαιρική ρύπανση σε νεαρή ηλικία επηρεάζει την υγεία στην εφηβεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «ορατότητα» σώζει ζωές: Η απουσία δεδομένων για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι κρίση δημόσιας υγείας
Πολιτική Υγείας
14/06/2025 - 16:32
Αγαπηδάκη: «Περισσότεροι από 14.000 πολίτες έχουν παραπεμφθεί για καρδιολογικό έλεγχο»
Πολιτική Υγείας
14/06/2025 - 08:41
Συνέδριο για την Υγεία: Σημαντικές οι μεταρρυθμίσεις στο σύστημα υγείας, αλλά απαιτούνται και νέες δράσεις
Υγεία
14/06/2025 - 06:54
Ανησυχητικά τα ποσοστά υπογονιμότητας - Αυξάνεται η ανάγκη πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης
Pharma News
14/06/2025 - 03:26
2o ΣΦΕΕ Summit: Η Ελλάδα στο επίκεντρο για ένα βιώσιμο φαρμακευτικό μέλλον
Pharma Policy
14/06/2025 - 00:11
COSMOTE TELEKOM- Η.ΔΙ.ΚΑ: Έργο ψηφιακής... πνοής ο Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας
Digital Health
13/06/2025 - 20:52
Σε εγρήγορση το ECDC για νέα παραλλαγή της COVID-19 - Αυξημένη η δραστηριότητα της νόσου στην ΕΕ
Υγεία
13/06/2025 - 19:28
Σημαντική βελτίωση στη ζωή των ασθενών με κυστική ίνωση από τη λήψη νέων τροποποιητών
Υγεία
13/06/2025 - 18:24
Πρωτοποριακή μελέτη: Ο ρυθμός της αναπνοής μπορεί να μας ταυτοποιήσει με ακρίβεια
Υγεία
13/06/2025 - 17:53
Κινητοποίηση εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Αττικής στο Υπουργείο Υγείας την Τρίτη, 16 Ιουνίου
Επικαιρότητα
13/06/2025 - 17:18
To Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» διαπιστεύθηκε ως ολοκληρωμένο Κέντρο Καρκίνου με τη «σφραγίδα» του OECI
Υγεία
13/06/2025 - 16:29
Προ των πυλών οι πρώτοι κανόνες για την καλή διαβίωση σκύλων και γατών
Pet
13/06/2025 - 16:12
ΠΦΣ: «Παράταση στην έναρξη εφαρμογής της αποστολής ηλεκτρονικών τιμολογίων B2G»
Pharma Policy
13/06/2025 - 16:01
Τριπλή διάκριση για την MSD Ελλάδος στα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025
Pharma News
13/06/2025 - 15:44
ΕΟΜ: «Με πρωτοβουλία της οικογένειας βρίσκεται σε κέντρο του εξωτερικού για μεταμόσχευση η 11χρονη»
Επικαιρότητα
13/06/2025 - 15:16
Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας: Επιστημονική ημερίδα του ΙΣΑ την Κυριακή 15 Ιουνίου
Health Talk
13/06/2025 - 14:52
Γεωργιάδης: «Το πρόγραμμα αλληλούχησης ανθρώπινου γονιδιώματος σώζει ζωές»
Πολιτική Υγείας
13/06/2025 - 14:34
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Πρωτοποριακή εκπαίδευση νέων χειρουργών στο 17ο σεμινάριο χειρουργικής χεριού και άνω άκρου
Υπηρεσίες Υγείας
13/06/2025 - 14:12
ΠΑΣΠΑΜΑ: «Κάθε μονάδα αίματος μπορεί να σώσει έως και τρεις ζωές»
Patient Talk
13/06/2025 - 13:58
Πόνος στο πόδι: Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις συχνότερες παθήσεις και πότε να επισκεφθούμε γιατρό
Health Talk
13/06/2025 - 13:39
ΕΟΠΥΥ: Πως θα κάνουν αιτήσεις για τις δωρεάν αποστολές ΦΥΚ κατ’ οίκον οι ασθενείς
Πολιτική Υγείας
13/06/2025 - 13:18
Η έκθεση σε χημικές ουσίες κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αρτηριακή πίεση στην εφηβεία
Υγεία
13/06/2025 - 12:57
Πως τα «έξυπνα ρολόγια» μπορούν να μας βοηθήσουν να μείνουμε «πιστοί» στις προπονήσεις
Fitness
13/06/2025 - 12:31
Επίσκεψη Γεωργιάδη στην πρώτη ιδιωτική δομή ψυχικής υγείας στη Νέα Κηφισιά
Ψυχική Υγεία
12/06/2025 - 16:24
Daiichi Sankyo: Ένας χρόνος παρουσίας στην Ελλάδα - Καινοτομία και συνεργασία στη θεραπεία του Καρκίνου
Pharma News
12/06/2025 - 15:56
MiLEP: Η νέα εποχή στη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη με Laser
Υπηρεσίες Υγείας
12/06/2025 - 15:31
Οι «υπερδυνάμεις» των νυχτερίδων κατά του καρκίνου - Πώς μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο
Υγεία
12/06/2025 - 14:07
Επιστήμονες εντόπισαν πρώιμα σημάδια άνοιας που δεν σχετίζονται με τη μνήμη
Υγεία
12/06/2025 - 13:49
Γιατί το FirstSteps αποσύρεται από τη σύμβαση με το Υπουργείο Υγείας για τον νεογνικό έλεγχο
Πολιτική Υγείας
12/06/2025 - 13:31
Πώς τα… μούρα μπορούν να μας βοηθήσουν να γεράσουμε καλύτερα
Διατροφή
12/06/2025 - 12:59

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Πρωτοποριακή εκπαίδευση νέων χειρουργών στο 17ο σεμινάριο χειρουργικής χεριού και άνω άκρου
Υπηρεσίες Υγείας
13/06/2025 - 14:12
Γεωργιάδης: «Το πρόγραμμα αλληλούχησης ανθρώπινου γονιδιώματος σώζει ζωές»
Πολιτική Υγείας
13/06/2025 - 14:34
ΕΟΠΥΥ: Πως θα κάνουν αιτήσεις για τις δωρεάν αποστολές ΦΥΚ κατ’ οίκον οι ασθενείς
Πολιτική Υγείας
13/06/2025 - 13:18
Τριπλή διάκριση για την MSD Ελλάδος στα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025
Pharma News
13/06/2025 - 15:44
Ανησυχητικά τα ποσοστά υπογονιμότητας - Αυξάνεται η ανάγκη πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης
Pharma News
14/06/2025 - 03:26
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo