ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτακης: Μια νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος οι πρώτοι που θα λάβουν το εμβόλιο στην Ελλάδα

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Στις 27 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι εμβολιασμοί στην χώρα μας. Μια νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος θα κάνουν πρώτοι το εμβόλιο.
Παρασκευή, 18/12/2020 - 12:16
— Photo: EUROKINISSI
Γιώργος Παπαϊωάννου Γιώργος Παπαϊωάννου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί σε ευρεία σύσκεψη για το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαχείρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, ανέφερε οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου θα είναι στη χώρα μας στις 26 Δεκεμβρίου και από την επόμενη, από τις 27 Δεκεμβρίου, θα μπορούμε να έχουμε τους πρώτους εμβολιασμούς σε πέντε νοσοκομεία αναφοράς στην Αθήνα και αμέσως μετά και στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά την προτεραιοποίηση του πληθυσμού που θα λάβει το εμβόλιο είπε ότι θα προηγηθούν οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και οι φιλοξενούμενοι σε μονάδες ηλικιωμένων θα ακολουθήσουν αμέσως μετά οι πολίτες μας άνω των 65.

«Οι πρώτοι συμπολίτες μας οι οποίοι θα εμβολιαστούν στη χώρα μας, θα είναι μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ας σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι η κεντρική διαπραγμάτευση, η οποία έγινε από τις Βρυξέλλες, σχετικά με τις διαδικασίες παράδοσης του εμβολίου, «δημιούργησαν ένα μικρό κενό σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες οι οποίες είχαν καλλιεργηθεί».

Η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού

«Καλημέρα σας,

Χαίρομαι που μου δίνεται σήμερα η δυνατότητα να επισκεφθώ το Επιχειρησιακό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο και θα λειτουργεί εφεξής μία μεγάλη ομάδα από τα Υπουργεία Υγείας, Ψηφιακής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη, η οποία θα αναλάβει το περίπλοκο, αλλά και εξαιρετικά σημαντικό εγχείρημα της διαδικασίας του εμβολιασμού έτσι ώστε να θωρακιστούν το συντομότερο δυνατόν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας, έτσι ώστε το εμβόλιο να γίνει πραγματικά η αρχή του τέλους της πανδημίας. Όπως γνωρίζετε καλά, απέναντι στις μεγάλες δυσκολίες αντιτάσσουμε ένα επεξεργασμένο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση την οποία έχουμε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, αναμένεται η έγκριση του πρώτου εμβολίου, θα είναι αυτό της Pfizer στις 22 Δεκεμβρίου. Διανομές στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν αμέσως μετά. Εκτιμούμε ότι οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου θα είναι στη χώρα μας στις 26 Δεκεμβρίου και από την επόμενη, από τις 27 Δεκεμβρίου, θα μπορούμε να έχουμε τους πρώτους εμβολιασμούς σε πέντε νοσοκομεία αναφοράς στην Αθήνα και αμέσως μετά και στη Θεσσαλονίκη.

Όπως γνωρίζετε και ακολουθώντας τις εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού θα υπάρχει μία αυστηρή προτεραιοποίηση σε σχέση με το ποιοι συμπολίτες μας θα πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι. Θα προηγηθούν, προφανώς, οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Πρωτίστως οι ήρωες μας, οι οποίοι σήκωσαν τόσο μεγάλο βάρος τους τελευταίους μήνες εργαζόμενοι στα νοσοκομεία μας, στα Κέντρα Υγείας, αλλά βέβαια και οι φιλοξενούμενοι σε μονάδες ηλικιωμένων.

Και θα ακολουθήσουν αμέσως μετά οι συμπολίτες μας άνω των 65, υπολογίζουμε ότι σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία εντάσσονται συνολικά περί τα 2,4 εκατομμύρια συμπολίτες μας. Και οι πρώτοι συμπολίτες μας οι οποίοι θα εμβολιαστούν στη χώρα μας, θα είναι μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας.

Είναι αλήθεια ότι η κεντρική διαπραγμάτευση, η οποία έγινε από τις Βρυξέλλες, σχετικά με τις διαδικασίες παράδοσης του εμβολίου, δημιούργησαν ένα μικρό κενό σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες οι οποίες είχαν καλλιεργηθεί. Θέλω να επαναλάβω ακόμα μία φορά ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές γίνονται κεντρικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κάθε χώρα λαμβάνει τα εμβόλια που της αναλογούν αναλογικά με τον πληθυσμό της και δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφοροποίηση από αυτήν την πολιτική και τα εμβόλια φτάνουν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες λίγο-πολύ την ίδια μέρα, κάθε παρτίδα θα φτάνει την ίδια μέρα, και μετά προφανώς η ευθύνη μεταπίπτει στις χώρες έτσι ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν τη εθνική στρατηγική εμβολιασμού με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Θέλω να επαναλάβω και να τονίσω πόσο σημαντική είναι η διαδικασία εμβολιασμού των πιο ηλικιωμένων συμπολιτών μας.

Αρκεί να δείτε τα δεδομένα από τα νοσοκομεία. Αντιπροσωπεύουν, δυστυχώς, το 85% των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους από την αρχή της πανδημίας, άνω του 60% των διασωληνωμένων. Η θωράκισή τους λοιπόν, είναι πολύτιμη όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά είναι και αυτή η οποία θα μας εξασφαλίσει τελικά την ανακούφιση για τις υγειονομικές δομές και για τους ανθρώπους τους, που σηκώνουν σήμερα ένα τεράστιο βάρος. Και βέβαια, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι μόνο όταν θα φτάσουμε κοντά στο 70% εμβολιασμού του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού θα μπορούμε πια να μιλάμε με ασφάλεια ότι αφήσαμε πίσω μας την πανδημία.

Όπως ξέρετε, έχουν ήδη εξασφαλιστεί όροι ασφαλούς μεταφοράς, χώροι σωστής αποθηκεύσεις, τρόποι βέβαια γρήγορης μεταφοράς του εμβολίου στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα, τα οποία έχουν οργανωθεί σε κάθε γωνιά της χώρας και έχω να τονίσω ότι σε αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσουν όλοι. Γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, Ένοπλες Δυνάμεις -είναι εδώ μαζί μας και ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ- Πολιτική Προστασία, Αστυνομία.

Όλοι μαζί είμαστε μία γροθιά, είμαστε μία ομάδα για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε αυτή τη διαδικασία. Η χώρα δεν έχει ποτέ στο παρελθόν υλοποιήσει ένα αντίστοιχο τέτοιο σχέδιο, οι τελευταίες μεγάλες εκστρατείες εμβολιασμού είχαν γίνει με τελείως διαφορετικά δεδομένα μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κανείς σχεδόν από μας δεν τις θυμάται. Αλλά η εκστρατεία αυτή θα έχει τη χαρά να εκπροσωπείται επικοινωνιακά από την επικεφαλής της Επιτροπής Εμβολιασμών την κ. Θεοδωρίδου, που θέλω και πάλι να την ευχαριστήσω, για αυτά τα οποία έχει κάνει, για αυτά τα οποία θα κάνει από εδώ και στο εξής καθώς ο ρόλος της θα είναι απολύτως κρίσιμος.

Και βέβαια στο επιχειρησιακό επίπεδο από τον Μάριο τον Θεμιστοκλέους, τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, ο οποίος έχει και την ευθύνη να συντονίσει αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια, που εμπλέκει τόσους διαφορετικούς φορείς και τόσα διαφορετικά Υπουργεία. Πάντα φυσικά θα εξακολουθούμε να έχουμε την υποστήριξη του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, τον οποίο ευχαριστώ για ακόμα μία φορά για όλα όσα έχει προσφέρει αυτούς τους μήνες πολέμου κατά της πανδημίας.

Έχουμε πει ότι οι αρχηγοί των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, πολιτική και πολιτειακή ηγεσία θα κάνουμε από τους πρώτους το εμβόλιο για να δείξουμε με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη μας στην επιστήμη, αλλά θέλω για ακόμα μία φορά να πω, επιστήσω την προσοχή όλων, η πανδημία προφανώς δεν θα τελειώσει με το που θα αρχίσει η διαδικασία του εμβολιασμού.

Η προφύλαξη και η θωράκιση δεν είναι ξεχωριστές φάσεις, είναι δύο παράλληλες διαδικασίες και τα περιοριστικά μέτρα θα μπορούν να αρθούν μόνο όταν παγιωθεί πια η πτωτική τάση της πανδημίας και θα χρειαστεί να κρατήσουμε ακόμα για καιρό περιορισμένες τις κοινωνικές μας επαφές, η κοινωνία θα τείνει με το ένα της χέρι στο εμβόλιο και με το άλλο θα συνεχίσει να σηκώνει τη μάσκα στο πρόσωπο. Και καθώς έρχονται και οι μέρες των γιορτών να επαναλάβω ακόμα μία φορά, την έκκληση μου, σε όλους να είμαστε δίπλα προσεκτικοί, να περιορίσουμε στο απολύτως ελάχιστο τις επαφές μας.

Θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα, αυτή τη φορά, θα έρθουν άλλα Χριστούγεννα, θα έρθουν άλλες Πρωτοχρονιές, που θα μπορούμε να γιορτάσουμε έτσι όπως γιορτάζαμε πάντα. Αυτά τα Χριστούγεννα και αυτή η Πρωτοχρονιά θα είναι και πρέπει να είναι διαφορετική και είμαι απολύτως σίγουρος ότι οι συμπολίτες μας θα ανταποκριθούν με αίσθημα ευθύνης και θα κάνουν αυτό το οποίο είναι σωστό. Σωστό για τους ίδιους, σωστό για τη χώρα.

Κλείνω λέγοντας, ότι ο εμβολιασμός όταν με το καλό ολοκληρωθεί θα γράψει τις τελευταίες γραμμές στον επίλογο αυτής της μεγάλης μάχης κατά της πανδημίας και θα είναι και ο πρόλογος μιας νέας εποχής ασφάλειας και ευημερίας, που είμαι σίγουρος ότι θα ξημερώσει όταν με το καλό αφήσουμε πίσω μας αυτήν την πρωτοφανή περιπέτεια. Όπως έχουμε πει θα φέρει, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του σχεδίου, θα φέρει περισσότερη ελευθερία.

Το εμβόλιο δεν μας απελευθερώνει μόνο από το ζυγό της υγειονομικής απειλής, αλλά αποτελεί ταυτόχρονα και ένα διαβατήριο ανάκτησης των μικρών και μεγάλων ελευθεριών μας, που γνώρισαν προσωρινούς πλην όμως αναγκαίους περιορισμούς. Σταματώ εδώ για να πάμε τώρα στις παρουσιάσεις μας».

Τελευταία τροποποίηση στις 18/12/2020 - 12:42
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
  • ΕΜΒΟΛΙΟ
  • ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορονοϊός: «Στην εντατική» η Κοζάνη, οι τρεις περιοχές που προβληματίζουν και τα πιθανά σενάρια
Κορονοϊός: «Στην εντατική» η Κοζάνη, οι τρεις περιοχές που προβληματίζουν και τα πιθανά σενάρια 17 Δεκεμβρίου 2020
Μητσοτάκης: «Ευχαριστώ τον Έλληνα γιατρό και ειδικότερα τον Έλληνα πνευμονολόγο» 18 Δεκεμβρίου 2020
Μητσοτάκης: «Ευχαριστώ τον Έλληνα γιατρό και ειδικότερα τον Έλληνα πνευμονολόγο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΥ: Το πιο υποσχόμενο εμβόλιο μίας δόσης κατά του Έμπολα θα αναπτυχθεί από όμιλο της Σιγκαπούρης
Pharma News
30/07/2026 - 19:46

ΠΟΥ: Το πιο υποσχόμενο εμβόλιο μίας δόσης κατά του Έμπολα θα αναπτυχθεί από όμιλο της Σιγκαπούρης

Έμπολα: Ελπίδες για προστασία από το υπερμεταδοτικό στέλεχος Bundibugyo με ήδη εγκεκριμένα εμβόλια
Υγεία
28/07/2026 - 12:00

Έμπολα: Ελπίδες για προστασία από το υπερμεταδοτικό στέλεχος Bundibugyo με ήδη εγκεκριμένα εμβόλια

Εθελοντής έλαβε το πρώτο πειραματικό εμβόλιο για το στέλεχος Μπουντιμπούγκιο του Έμπολα
Υγεία
24/07/2026 - 20:56

Εθελοντής έλαβε το πρώτο πειραματικό εμβόλιο για το στέλεχος Μπουντιμπούγκιο του Έμπολα

Βαρύ πένθος για 43χρονη νοσηλεύτρια που πέθανε στον ύπνο της έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα νυχτερινά
Επικαιρότητα
17/07/2026 - 22:14

Βαρύ πένθος για 43χρονη νοσηλεύτρια που πέθανε στον ύπνο της έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα νυχτερινά

Οξφόρδη: Ξεκίνησε η πρώτη κλινική δοκιμή σε ανθρώπους για εμβόλιο κατά του στελέχους Bundibugyo του Έμπολα
Υγεία
13/07/2026 - 14:21

Οξφόρδη: Ξεκίνησε η πρώτη κλινική δοκιμή σε ανθρώπους για εμβόλιο κατά του στελέχους Bundibugyo του Έμπολα

Ελπίδα στη μάχη κατά του HIV: Νέο πειραματικό εμβόλιο ενεργοποιεί ισχυρά εξουδετερωτικά αντισώματα
Υγεία
07/07/2026 - 15:12

Ελπίδα στη μάχη κατά του HIV: Νέο πειραματικό εμβόλιο ενεργοποιεί ισχυρά εξουδετερωτικά αντισώματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πειθαρχική διαδικασία στο ΨΝΑ προαναγγέλλει ο Υ. Υγείας – «Πυρ ομαδόν» από γιατρούς και εργαζόμενους
Πολιτική Υγείας
02/08/2026 - 12:31
Φωτοευαισθησία: Όταν φάρμακα και καλλυντικά κάνουν το δέρμα πιο ευάλωτο στον ήλιο
Υγεία
31/07/2026 - 20:00
Beach Volley& ρακέτες: Πώς να προστατέψετε των ώμο σας
Health Talk
31/07/2026 - 19:00
Σχολικά γεύματα: Το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis κλείνει 15 χρόνια
Διατροφή
31/07/2026 - 18:00
Μόνιμη χρηματοδότηση για το «Προλαμβάνω» και το μέλλον του προγράμματος για την παχυσαρκία
Πολιτική Υγείας
31/07/2026 - 17:50
Φωτιά στο Ποικίλο Όρος: Μεταφορά 14 ασθενών από Δαφνί στο Αττικό με αναπνευστικά προβλήματα
Επικαιρότητα
31/07/2026 - 17:20
Πυρκαγιές: Οδηγίες των πνευμονολόγων για προστασία από καπνό και αιωρούμενα σωματίδια
Υγεία
31/07/2026 - 16:14
Τριπλά αρνητικός καρκίνος του μαστού: Νέα θεραπεία βελτιώνει την επιβίωση
Υγεία
31/07/2026 - 16:00
Πρέπει να ξαναπλένουμε τις προπλυμένες σαλάτες; Τι λένε οι ειδικοί
Διατροφή
31/07/2026 - 15:00
Οι τοξικές "παγίδες" στο σπίτι σας – Τα 8 σημεία που χρειάζονται προσοχή
Υγεία
31/07/2026 - 14:00
Διευθυντής Κ.Υ Αρεόπολης: Και γιατρός και οδηγός ασθενοφόρου για να σωθούν ζωές
Επικαιρότητα
31/07/2026 - 13:00
Καύσωνες: Πάνω από 16.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη τον Ιούνιο – Οι νέες συστάσεις
Πολιτική Υγείας
31/07/2026 - 12:00
Έμπολα: Η επιδημία στο Κονγκό είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ διεθνώς
Υγεία
31/07/2026 - 11:48
Η φρουκτόζη μπορεί να ευνοεί την εξάπλωση του καρκίνου των ωοθηκών μετά τη χημειοθεραπεία
Υγεία
31/07/2026 - 11:00
Άσκηση το καλοκαίρι: Ποιες ώρες είναι ασφαλείς και τι πρέπει να προσέχουν παιδιά και ηλικιωμένοι
Fitness
31/07/2026 - 10:00
Η δημιουργική δύναμη της βαρεμάρας - Πώς μπορεί να ωφελήσει τον εγκέφαλο
Ψυχική Υγεία
31/07/2026 - 09:00
ΟΣΑ: Δέκα χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της στοματικής υγείας το καλοκαίρι
Υγεία
31/07/2026 - 07:54
Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας
Επικαιρότητα
31/07/2026 - 03:32
Έκτακτη δράση υποστήριξης των αστέγων του Πειραιά υλοποίησε ο ΕΕΣ
Επικαιρότητα
31/07/2026 - 00:07
Παπαθεοδωρίδης: «Στόχος μας μέχρι το 2030 να αξιοποιούμε τουλάχιστον 200 αποβιώσαντες δότες οργάνων»
Υγεία
30/07/2026 - 21:09
Συνάντηση Γεωργιάδη Αγαπηδάκη με τη διοίκηση του ΕΚΠΑ
Πολιτική Υγείας
30/07/2026 - 20:34
Ιδρώτας και διατροφή: Πώς σαμποτάρουν το δέρμα μας το καλοκαίρι
Health Talk
30/07/2026 - 20:13
ΠΟΥ: Το πιο υποσχόμενο εμβόλιο μίας δόσης κατά του Έμπολα θα αναπτυχθεί από όμιλο της Σιγκαπούρης
Pharma News
30/07/2026 - 19:46
Καταγγελίες Παπανικολάου κατά Γεωργιάδη για ελλείψεις, σπατάλη και αυταρχικές πρακτικές στο ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
30/07/2026 - 19:09
Καμπανάκι από τον ΕΟΔΥ: «Έντονη η κυκλοφορία του ιού Δυτικού Νείλου στην Αττική»
Υγεία
30/07/2026 - 18:14
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε ετοιμότητα στα πύρινα μέτωπα σε Ρέθυμνο, Άνδρο, Κάλυμνο και Πάρο
Επικαιρότητα
30/07/2026 - 17:49
Λίγη σκόπιμη δυσκολία στην καθημερινότητά μας βγάζει τον εγκέφαλο από τον «αυτόματο πιλότο»
Υγεία
30/07/2026 - 17:27
Ηλεκτρολύτες για ενυδάτωση το καλοκαίρι: Πότε χρειάζονται, σε ποιες τροφές και υγρά βρίσκονται
Διατροφή
30/07/2026 - 17:01
Νέος θεραπευτικός συνδυασμός για τον μυοδιηθητικό καρκίνο της ουροδόχου κύστης
Υγεία
30/07/2026 - 16:34
«Λουτρό δάσους»: Μόλις 20 λεπτά στη φύση μειώνουν το στρες και ωφελούν την υγεία
Ψυχική Υγεία
30/07/2026 - 16:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτρολύτες για ενυδάτωση το καλοκαίρι: Πότε χρειάζονται, σε ποιες τροφές και υγρά βρίσκονται
Διατροφή
30/07/2026 - 17:01
Καταγγελίες Παπανικολάου κατά Γεωργιάδη για ελλείψεις, σπατάλη και αυταρχικές πρακτικές στο ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
30/07/2026 - 19:09
ΠΟΥ: Το πιο υποσχόμενο εμβόλιο μίας δόσης κατά του Έμπολα θα αναπτυχθεί από όμιλο της Σιγκαπούρης
Pharma News
30/07/2026 - 19:46
Συνάντηση Γεωργιάδη Αγαπηδάκη με τη διοίκηση του ΕΚΠΑ
Πολιτική Υγείας
30/07/2026 - 20:34
Καύσωνες: Πάνω από 16.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη τον Ιούνιο – Οι νέες συστάσεις
Πολιτική Υγείας
31/07/2026 - 12:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo