ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AbbVie: H Allergan Aesthetics στην αιχμή της αισθητικής ιατρικής με προϊόντα και τεχνολογίες για την αυθεντική ομορφιά

Ομορφιά
ABBVIE/ALLERGAN AESTHETICS
Η Allergan Aesthetics αποτελεί ένα τμήμα της AbbVie, της τρίτης μεγαλύτερης βιοφαρμακευτικής εταιρείας, παγκοσμίως. Μετά τη συνένωση με την AbbVie, τον Μάιο 2020, καθιερώνεται ως ηγέτης της αισθητικής ιατρικής, με περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης στα δερματικά ενέσιμα εμφυτεύματα προσώπου.
Σάββατο, 14/12/2024 - 10:03
— Photo: ABBVIE/ALLERGAN AESTHETICS
News4Health Team News4Health Team

Με δέσμευση στην αριστεία, στην επιστημονική έρευνα και στην παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τους θεραπευόμενους, επαναπροσδιορίζει το παρόν και το μέλλον της αισθητικής ιατρικής και προάγει την ορθή ιατρική πρακτική και τη δια βίου εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας. Παράλληλα, ηγείται μίας παγκόσμιας πρωτοβουλίας με στόχο να θεμελιώσει την εφαρμογή υψηλών προτύπων ηθικής ιατρικής πρακτικής, υπέρ της ασφάλειας των θεραπευομένων.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024, ο νέος γενικός διευθυντής της Allergan Aesthetics, του τμήματος αισθητικής ιατρικής της AbbVie για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Ιορδάνης Αδαμόπουλος, παρουσίασε σε εκδήλωση, τη δυναμική ανάπτυξη του τμήματος και το ευρύ χαρτοφυλάκιο με εμβληματικά, καινοτόμα προϊόντα, όπως: την ευρέως γνωστή βοτουλινική τοξίνη τύπου Α για κοσμητική χρήση, την κορυφαία σειρά fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM® και το HArmonyCa™, τη νέα προσθήκη στην κατηγορία των βιοδιεγερτών.

MANTAS 2

Στην εκδήλωση, ο Δρ. Νικόλαος Μαντάς, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, ανέλυσε τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τις αισθητικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου, και εξήγησε τους μηχανισμούς της γήρανσης και τη δράση των καινοτόμων προϊόντων. Την εκδήλωση συντόνισε η Μελίνα Θωμαΐδου, Head of Communications & Patient Relations της AbbVie.

«Οι αισθητικές θεραπείες είναι ιατρικές πράξεις, ως εκ τούτου έχουμε το καθήκον να ακολουθούμε αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των ασθενών μας», σημείωσε ο Δρ. Μαντάς, προσθέτοντας ότι: «Η οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων ιατρού-θεραπευόμενου, μέσω της συμβουλευτικής ασθενών και της ενημέρωσης, είναι καίριας σημασίας και ενισχύει τη γνώση και την αυτοπεποίθηση των ασθενών για την ορθή επιλογή θεραπείας. Ως επαγγελματίες υγείας έχουμε την υποχρέωση να επιδιώκουμε έναν διαφανή διάλογο με τους θεραπευομένους μας και να τους ενημερώνουμε για όλα τα στάδια και το πλάνο της θεραπείας, την επιλογή των ενδεδειγμένων υλικών, τη διάρκεια της αποθεραπείας, αλλά και τις πιθανές επιπλοκές και τον τρόπο αντιμετώπισής τους, εφόσον προκύψουν. Είναι σημαντικό να αναδεικνύουμε τις αλήθειες, αλλά, κυρίως, να καταρρίπτουμε τους μύθους που πολλές φορές δημιουργούν δισταγμό στους θεραπευομένους στο να προχωρήσουν σε μία αισθητική θεραπεία την οποία επιθυμούν».

Ο Δρ. Μαντάς καταρρίπτει κατηγορηματικά τα στερεότυπα που θέλουν τις αισθητικές θεραπείες να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να είναι υπερβολικά εμφανείς τονίζοντας ότι: «Η επιτυχία μίας θεραπείας, για τους εξειδικευμένους ιατρούς, είναι να αντιστρέφει τον μηχανισμό της γήρανσης στο πρόσωπο, σεβόμενη την ανατομία του, με αποτελέσματα που δείχνουν φυσικά, αποφεύγοντας τις κραυγαλέες υπερβολές. Η κατάρριψη των προβληματισμών έγκειται στην ορθή ιατρική πρακτική από καταρτισμένους ιατρούς, οι οποίοι ακολουθούν αυστηρά προκαθορισμένα πρωτόκολλα και τεχνικές. Το "παν μέτρον άριστον" καθοδηγεί την κάθε θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου».

Κλείνοντας ο Δρ. Μαντάς επισήμανε ότι: «Οι σύγχρονες θεραπείες, της Allergan Aesthetics, του τμήματος αισθητικής ιατρικής της AbbVie, είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές περιοχές ή και ανάγκες του προσώπου, λειαίνοντας τις ρυτίδες, αποκαθιστώντας τον όγκο, σμιλεύοντας το κάτω μέρος του προσώπου ή και ενισχύοντας το σχήμα και τον όγκο στα χείλη. Η ικανότητα αυτών των θεραπειών να ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος προσφέρουν φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα, σεβόμενες τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου».

MANTAS 3

Ο κ. Αδαμόπουλος, σημείωσε ότι: «Διαχρονικός στόχος της δραστηριότητάς μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες θεραπείες, με αποδεδειγμένα ασφαλή αποτελέσματα για τον θεραπευόμενο. Το θεμέλιό μας είναι η αξιοποίηση της προηγμένης επιστήμης. Η έμφασή μας, η μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Είμαστε ευτυχείς γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό μας ωθεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών για περαιτέρω πρόοδο. Ως ηγέτης στη βιομηχανία της αισθητικής ιατρικής έχουμε την ευθύνη να προπορευόμαστε των εξελίξεων και να ανοίγουμε τον δρόμο για την ορθή ανάπτυξη του κλάδου. Δραστηριοποιούμαστε με ταχύτητα, επαγγελματισμό και σοβαρότητα, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξή του. Η βάση της φιλοσοφίας μας επικεντρώνεται στις σχέσεις που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας, επιβεβαιώνοντας, καθημερινά, με απτές πράξεις, την εμπιστοσύνη τους. Συγχρόνως, διατηρούμε μία διεισδυτική ματιά, ώστε να αναδεικνύουμε νέες ευκαιρίες και με ευφυία να αναγνωρίζουμε σημαντικές αλήθειες οι οποίες μας εξελίσσουν και μας ωριμάζουν. Βασικό συστατικό της διαχρονικής προόδου και της ανάπτυξής μας είναι η επιλογή μας να πράττουμε το ορθό».

Επιπλέον, ο κ. Αδαμόπουλος εστίασε στο έργο του Allergan Medical Institute (AMI) που αναλαμβάνει την εκπαίδευση άνω των 78.000 Επαγγελματιών Υγείας, παγκοσμίως, με βασικό μέρος της εκπαίδευσης τις πιο εξελιγμένες πρακτικές και τεχνικές έγχυσης, καθώς και την απαρέγκλιτη υιοθέτηση της ηθικής πρακτικής στην ιατρική πράξη, τονίζοντας ότι: «Προτεραιότητά μας είναι να προωθούμε την αριστεία στην ιατρική πρακτική και να προσφέρουμε στους Επαγγελματίες Υγείας καινοτόμα και επιδραστικά προγράμματα διαρκούς κατάρτισης. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχή πρόοδο της επιστήμης δημιουργούμε πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα και ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον για όλους τους ιατρούς, εμπλουτίζοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο κλάδο. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε και να ενισχύσουμε και τη νέα γενιά ιατρών, ώστε να κατακτήσουν γνώσεις και εμπειρίες, και να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους θεραπευομένους τους».

  • ABBVIE
  • ALLERGAN AESTHETICS
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Me time: Κάντε σήμερα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο λάμψης και ανανέωσης στον εαυτό σας
Me time: Κάντε σήμερα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο λάμψης και ανανέωσης στον εαυτό σας 11 Δεκεμβρίου 2024
Μακιγιάζ: Αυτοπεποίθηση και λάμψη στις γιορτές χωρίς… «παρενέργειες» 17 Δεκεμβρίου 2024
Μακιγιάζ: Αυτοπεποίθηση και λάμψη στις γιορτές χωρίς… «παρενέργειες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτιά για την AbbVie Ελλάδας στα Best Workplaces for Women Hellas 2026
Pharma News
20/03/2026 - 13:31

Πρωτιά για την AbbVie Ελλάδας στα Best Workplaces for Women Hellas 2026

AbbVie και «ΑΝΑΣΑ»: Μια εβδομάδα γεμάτη από δράσεις για τα παιδιά και το περιβάλλον
Pharma News
08/07/2025 - 21:39

AbbVie και «ΑΝΑΣΑ»: Μια εβδομάδα γεμάτη από δράσεις για τα παιδιά και το περιβάλλον

Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη
Pharma News
03/07/2025 - 15:59

Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την AbbVie στην έρευνα Best Workplaces 2025
Pharma News
07/05/2025 - 10:30

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την AbbVie στην έρευνα Best Workplaces 2025

Η AbbVie ανακοινώνει επένδυση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ σε βάθος δεκαετίας
Pharma Policy
26/04/2025 - 10:00

Η AbbVie ανακοινώνει επένδυση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ σε βάθος δεκαετίας

Η Abbvie μπαίνει δυναμικά στη μάχη κατά της παχυσαρκίας μ' ένα deal με την Gubra
Pharma News
04/03/2025 - 14:11

Η Abbvie μπαίνει δυναμικά στη μάχη κατά της παχυσαρκίας μ' ένα deal με την Gubra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η AstraZeneca στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Επενδύοντας στην πρόληψη και την καινοτομία
Pharma News
22/04/2026 - 00:04
Η Procter & Gamble ενισχύει τις υπηρεσίες «Νοσηλεία στο Σπίτι» του Ε.Ε.Σ.
Pharma News
21/04/2026 - 23:17
Υποτροφίες σε φοιτητές του ΕΚΠΑ από το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» για ακόμη μία χρονιά
Pharma News
21/04/2026 - 22:27
Βρετανία: «Πέρασε» νόμος που απαγορεύει την πώληση τσιγάρων σε όσους γεννήθηκαν μετά το 2008
Επικαιρότητα
21/04/2026 - 21:24
Καρκίνος του όρχεος: Υψηλά ποσοστά ίασης υπό την προϋπόθεση της έγκαιρης διάγνωσης
Υγεία
21/04/2026 - 20:57
Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΠΕ για τους ασθενείς με ΧΑΠ, τις σύγχρονες παρεμβάσεις και την ισότιμη πρόσβασή τους
Health Talk
21/04/2026 - 20:33
Επανεκλογή Αρκαδόπουλου, Τσιούφη στη διοίκηση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
Επικαιρότητα
21/04/2026 - 19:57
Health-IQ: Ξεκίνησαν τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες υγείας στην Αθήνα
Πολιτική Υγείας
21/04/2026 - 19:26
Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμού 2026: Κάθε λεπτό σώζονται έξι ζωές παγκοσμίως
Υγεία
21/04/2026 - 18:34
Κοινή δράση του ΕΟΠΑΕ και του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης για την κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων
Ψυχική Υγεία
21/04/2026 - 18:08
Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας: Ο 15χρονος αθλητής Γιάννης Λούγγος ποδηλατεί πέρα από τη νόσο
Pharma News
21/04/2026 - 17:43
Η ΕΙΝΑΠ ζητεί την άμεση προκήρυξη δύο θέσεων ουρολόγων στο ΚΑΤ
Επικαιρότητα
21/04/2026 - 17:18
Μήνας ευαισθητοποίησης για τους καρκίνους κεφαλής & τραχήλου και των όρχεων ο Απρίλιος
Patient Talk
21/04/2026 - 17:02
Ανάστροφη αρθροπλαστική ώμου: Πλεονέκτημα η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα
Health Talk
21/04/2026 - 16:44
Παγκόσμια πρωτιά και διάκριση για τη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις από την ESHRE
Υπηρεσίες Υγείας
21/04/2026 - 16:21
Οι 20 κορυφαίες εταιρείες της φαρμακοβιομηχανίας βάσει εσόδων
Pharma News
21/04/2026 - 16:00
Bayer AG: Στρατηγικές επιλογές το ισχυρό χαρτοφυλάκιο στα φάρμακα και το πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης
Pharma News
21/04/2026 - 15:36
Επτά αιτήματα για το clawback σε επιστολή διαμαρτυρίας του ΙΣΑ και εννέα φορέων ΠΦΥ και ΔΦΥ
Πολιτική Υγείας
21/04/2026 - 15:16
Λέσβος: Σαράντα οκτώ κρούσματα αφθώδους πυρετού
Επικαιρότητα
21/04/2026 - 15:00
IgA νεφροπάθεια: Μονοκλωνικό για σπάνια αιματολογικά νοσήματα καταστέλλει τις πρωτεΐνες που την προκαλούν
Pharma News
21/04/2026 - 14:00
Οι επικίνδυνες απαντήσεις των chatbots για τις χημειοθεραπείες και η ανησυχία των ειδικών
Digital Health
21/04/2026 - 13:00
Γεωργιάδης στο SFEE Patient Think Tank: «Στόχος ένα διαφανές σύστημα με τον ασθενή στο επίκεντρο»
Pharma Policy
21/04/2026 - 12:34
Καρκίνος του παχέος εντέρου: Η προεγχειρητική ανοσοθεραπεία οδηγεί σε μηδενικό ποσοστό υποτροπών
Υγεία
21/04/2026 - 12:00
Πάρκινσον: Οι αλλαγές στο μικροβίωμα του εντέρου ενδέχεται να αποτελούν ένδειξη κινδύνου
Υγεία
21/04/2026 - 11:00
ΚΕΣΥ: Λήξη της θητείας Μπούμπα - Το σενάριο για τη διαδοχή
Πολιτική Υγείας
21/04/2026 - 10:56
Συντριπτική αποτυχία του AI στην διαφορική διάγνωση ασθενών
Digital Health
21/04/2026 - 10:32
H Eli Lilly πιο κοντά στο «Ιερό Δισκοπότηρο» της κυτταρικής θεραπείας
Pharma News
21/04/2026 - 09:51
Μπορεί το στοματικό διάλυμα να κάνει κακό στην καρδιά; Τι λένε οι ειδικοί
Υγεία
21/04/2026 - 09:00
Φόρουμ Δελφών: Πρώτη φορά πάνελ για τις κλινικές μελέτες με πρωτοβουλία του HACRO
Επικαιρότητα
21/04/2026 - 07:24
ΠΑΝΔΗΚΙ: Τα δυο κόμματα που στηρίζουν το «πραξικόπημα» στον ΠΙΣ
Επικαιρότητα
21/04/2026 - 03:49

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρκίνος πνεύμονα: Μπορεί η κατανάλωση περισσότερων λαχανικών και φρούτων να συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο στους κάτω των 50;
Διατροφή
20/04/2026 - 09:00
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού: Τρεις χώρες επιτυγχάνουν τον στόχο του 90% για τον εμβολιασμό κατά του HPV
Πολιτική Υγείας
20/04/2026 - 11:00
Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία
Διατροφή
20/04/2026 - 12:00
Eli Lilly: Κοντά σε εξαγορά της Kelonia Therapeutics έναντι ποσού που θα ξεπεράσει τα 2 δισ.
Pharma News
20/04/2026 - 13:00
ΙΣΑ: «Εκρηκτικό μείγμα το clawback του 2023, τα παλαιότερα χρέη και η προείσπραξη του 2026»
Πολιτική Υγείας
20/04/2026 - 14:19
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo