ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AbbVie: H Allergan Aesthetics στην αιχμή της αισθητικής ιατρικής με προϊόντα και τεχνολογίες για την αυθεντική ομορφιά

Ομορφιά
ABBVIE/ALLERGAN AESTHETICS
Η Allergan Aesthetics αποτελεί ένα τμήμα της AbbVie, της τρίτης μεγαλύτερης βιοφαρμακευτικής εταιρείας, παγκοσμίως. Μετά τη συνένωση με την AbbVie, τον Μάιο 2020, καθιερώνεται ως ηγέτης της αισθητικής ιατρικής, με περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης στα δερματικά ενέσιμα εμφυτεύματα προσώπου.
Σάββατο, 14/12/2024 - 10:03
— Photo: ABBVIE/ALLERGAN AESTHETICS
News4Health Team News4Health Team

Με δέσμευση στην αριστεία, στην επιστημονική έρευνα και στην παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τους θεραπευόμενους, επαναπροσδιορίζει το παρόν και το μέλλον της αισθητικής ιατρικής και προάγει την ορθή ιατρική πρακτική και τη δια βίου εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας. Παράλληλα, ηγείται μίας παγκόσμιας πρωτοβουλίας με στόχο να θεμελιώσει την εφαρμογή υψηλών προτύπων ηθικής ιατρικής πρακτικής, υπέρ της ασφάλειας των θεραπευομένων.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024, ο νέος γενικός διευθυντής της Allergan Aesthetics, του τμήματος αισθητικής ιατρικής της AbbVie για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Ιορδάνης Αδαμόπουλος, παρουσίασε σε εκδήλωση, τη δυναμική ανάπτυξη του τμήματος και το ευρύ χαρτοφυλάκιο με εμβληματικά, καινοτόμα προϊόντα, όπως: την ευρέως γνωστή βοτουλινική τοξίνη τύπου Α για κοσμητική χρήση, την κορυφαία σειρά fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM® και το HArmonyCa™, τη νέα προσθήκη στην κατηγορία των βιοδιεγερτών.

MANTAS 2

Στην εκδήλωση, ο Δρ. Νικόλαος Μαντάς, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, ανέλυσε τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τις αισθητικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου, και εξήγησε τους μηχανισμούς της γήρανσης και τη δράση των καινοτόμων προϊόντων. Την εκδήλωση συντόνισε η Μελίνα Θωμαΐδου, Head of Communications & Patient Relations της AbbVie.

«Οι αισθητικές θεραπείες είναι ιατρικές πράξεις, ως εκ τούτου έχουμε το καθήκον να ακολουθούμε αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των ασθενών μας», σημείωσε ο Δρ. Μαντάς, προσθέτοντας ότι: «Η οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων ιατρού-θεραπευόμενου, μέσω της συμβουλευτικής ασθενών και της ενημέρωσης, είναι καίριας σημασίας και ενισχύει τη γνώση και την αυτοπεποίθηση των ασθενών για την ορθή επιλογή θεραπείας. Ως επαγγελματίες υγείας έχουμε την υποχρέωση να επιδιώκουμε έναν διαφανή διάλογο με τους θεραπευομένους μας και να τους ενημερώνουμε για όλα τα στάδια και το πλάνο της θεραπείας, την επιλογή των ενδεδειγμένων υλικών, τη διάρκεια της αποθεραπείας, αλλά και τις πιθανές επιπλοκές και τον τρόπο αντιμετώπισής τους, εφόσον προκύψουν. Είναι σημαντικό να αναδεικνύουμε τις αλήθειες, αλλά, κυρίως, να καταρρίπτουμε τους μύθους που πολλές φορές δημιουργούν δισταγμό στους θεραπευομένους στο να προχωρήσουν σε μία αισθητική θεραπεία την οποία επιθυμούν».

Ο Δρ. Μαντάς καταρρίπτει κατηγορηματικά τα στερεότυπα που θέλουν τις αισθητικές θεραπείες να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να είναι υπερβολικά εμφανείς τονίζοντας ότι: «Η επιτυχία μίας θεραπείας, για τους εξειδικευμένους ιατρούς, είναι να αντιστρέφει τον μηχανισμό της γήρανσης στο πρόσωπο, σεβόμενη την ανατομία του, με αποτελέσματα που δείχνουν φυσικά, αποφεύγοντας τις κραυγαλέες υπερβολές. Η κατάρριψη των προβληματισμών έγκειται στην ορθή ιατρική πρακτική από καταρτισμένους ιατρούς, οι οποίοι ακολουθούν αυστηρά προκαθορισμένα πρωτόκολλα και τεχνικές. Το "παν μέτρον άριστον" καθοδηγεί την κάθε θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου».

Κλείνοντας ο Δρ. Μαντάς επισήμανε ότι: «Οι σύγχρονες θεραπείες, της Allergan Aesthetics, του τμήματος αισθητικής ιατρικής της AbbVie, είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές περιοχές ή και ανάγκες του προσώπου, λειαίνοντας τις ρυτίδες, αποκαθιστώντας τον όγκο, σμιλεύοντας το κάτω μέρος του προσώπου ή και ενισχύοντας το σχήμα και τον όγκο στα χείλη. Η ικανότητα αυτών των θεραπειών να ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος προσφέρουν φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα, σεβόμενες τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου».

MANTAS 3

Ο κ. Αδαμόπουλος, σημείωσε ότι: «Διαχρονικός στόχος της δραστηριότητάς μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες θεραπείες, με αποδεδειγμένα ασφαλή αποτελέσματα για τον θεραπευόμενο. Το θεμέλιό μας είναι η αξιοποίηση της προηγμένης επιστήμης. Η έμφασή μας, η μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Είμαστε ευτυχείς γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό μας ωθεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών για περαιτέρω πρόοδο. Ως ηγέτης στη βιομηχανία της αισθητικής ιατρικής έχουμε την ευθύνη να προπορευόμαστε των εξελίξεων και να ανοίγουμε τον δρόμο για την ορθή ανάπτυξη του κλάδου. Δραστηριοποιούμαστε με ταχύτητα, επαγγελματισμό και σοβαρότητα, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξή του. Η βάση της φιλοσοφίας μας επικεντρώνεται στις σχέσεις που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας, επιβεβαιώνοντας, καθημερινά, με απτές πράξεις, την εμπιστοσύνη τους. Συγχρόνως, διατηρούμε μία διεισδυτική ματιά, ώστε να αναδεικνύουμε νέες ευκαιρίες και με ευφυία να αναγνωρίζουμε σημαντικές αλήθειες οι οποίες μας εξελίσσουν και μας ωριμάζουν. Βασικό συστατικό της διαχρονικής προόδου και της ανάπτυξής μας είναι η επιλογή μας να πράττουμε το ορθό».

Επιπλέον, ο κ. Αδαμόπουλος εστίασε στο έργο του Allergan Medical Institute (AMI) που αναλαμβάνει την εκπαίδευση άνω των 78.000 Επαγγελματιών Υγείας, παγκοσμίως, με βασικό μέρος της εκπαίδευσης τις πιο εξελιγμένες πρακτικές και τεχνικές έγχυσης, καθώς και την απαρέγκλιτη υιοθέτηση της ηθικής πρακτικής στην ιατρική πράξη, τονίζοντας ότι: «Προτεραιότητά μας είναι να προωθούμε την αριστεία στην ιατρική πρακτική και να προσφέρουμε στους Επαγγελματίες Υγείας καινοτόμα και επιδραστικά προγράμματα διαρκούς κατάρτισης. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχή πρόοδο της επιστήμης δημιουργούμε πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα και ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον για όλους τους ιατρούς, εμπλουτίζοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο κλάδο. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε και να ενισχύσουμε και τη νέα γενιά ιατρών, ώστε να κατακτήσουν γνώσεις και εμπειρίες, και να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους θεραπευομένους τους».

  • ABBVIE
  • ALLERGAN AESTHETICS
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Me time: Κάντε σήμερα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο λάμψης και ανανέωσης στον εαυτό σας
Me time: Κάντε σήμερα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο λάμψης και ανανέωσης στον εαυτό σας 11 Δεκεμβρίου 2024
Μακιγιάζ: Αυτοπεποίθηση και λάμψη στις γιορτές χωρίς… «παρενέργειες» 17 Δεκεμβρίου 2024
Μακιγιάζ: Αυτοπεποίθηση και λάμψη στις γιορτές χωρίς… «παρενέργειες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα κορυφαία διάκριση για την AbbVie: Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα Best Workplaces 2026
Pharma News
05/05/2026 - 17:34

Νέα κορυφαία διάκριση για την AbbVie: Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα Best Workplaces 2026

Πρωτιά για την AbbVie Ελλάδας στα Best Workplaces for Women Hellas 2026
Pharma News
20/03/2026 - 13:31

Πρωτιά για την AbbVie Ελλάδας στα Best Workplaces for Women Hellas 2026

AbbVie και «ΑΝΑΣΑ»: Μια εβδομάδα γεμάτη από δράσεις για τα παιδιά και το περιβάλλον
Pharma News
08/07/2025 - 21:39

AbbVie και «ΑΝΑΣΑ»: Μια εβδομάδα γεμάτη από δράσεις για τα παιδιά και το περιβάλλον

Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη
Pharma News
03/07/2025 - 15:59

Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την AbbVie στην έρευνα Best Workplaces 2025
Pharma News
07/05/2025 - 10:30

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την AbbVie στην έρευνα Best Workplaces 2025

Η AbbVie ανακοινώνει επένδυση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ σε βάθος δεκαετίας
Pharma Policy
26/04/2025 - 10:00

Η AbbVie ανακοινώνει επένδυση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ σε βάθος δεκαετίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελλάδα αντιμέτωπη με «δημογραφική κατάρρευση» - Κινδυνεύει να χάσει 1,7 εκατ. κατοίκους έως το 2060
Επικαιρότητα
12/05/2026 - 18:24
Έντονη αντίδραση της ΠΑΣΟΝΟΠ στις εξαγγελίες Μητσοτάκη: «Αθέτηση δεσμεύσεων και διαρκής εμπαιγμός»
Πολιτική Υγείας
12/05/2026 - 17:26
Bayer Ελλάς: Η διαχείριση του καρκίνου του προστάτη πρέπει να έχει στο επίκεντρο τον ασθενή
Pharma News
12/05/2026 - 16:49
Νέα συνάντηση ΠΟΝ-Γεωργιάδη για τη μηδενική επιβάρυνση των νεφροπαθών τελικού σταδίου στα φάρμακα
Patient Talk
12/05/2026 - 16:32
Όσοι δουλεύουν περισσότερες ώρες είναι πιο πιθανό να είναι παχύσαρκοι
Υγεία
12/05/2026 - 16:14
ΕΜΑ: Εταιρείες και ερευνητές αναπτύσσουν φάρμακα και εμβόλια για την αντιμετώπιση των χανταϊών
Pharma Policy
12/05/2026 - 15:56
Bristol Myers Squibb: Συμφωνία μαμούθ με την Κινεζική Jiangsu Hengrui για οκτώ φάρμακα
Pharma News
12/05/2026 - 15:18
Τεστ ούρων μπορεί να διαγνώσει ανορεξία, ΔΕΠΥ και διπολική διαταραχή
Υγεία
12/05/2026 - 15:00
Άπαξ χορήγηση νέας πειραματικής CAR-T θεραπείας επιτυγχάνει έλεγχο του HIV για χρόνια
Υγεία
12/05/2026 - 14:00
Χανταϊός - ΠΟΥ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις για μεγαλύτερη επιδημία της ασθένειας
Πολιτική Υγείας
12/05/2026 - 13:14
"Ρυπογόνο" το τεχνητό φως - Πώς επιβαρύνει τον οργανισμό μας
Υγεία
12/05/2026 - 13:00
Μητσοτάκης: Νέες παρεμβάσεις για μισθολογική στήριξη και θεσμική αναβάθμιση των νοσηλευτών
Πολιτική Υγείας
12/05/2026 - 12:44
ΕΟΠΥΥ: Έναρξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης τιμών υπηρεσιών Παθολογοανατομίας και βιολογικών υλικών
Πολιτική Υγείας
12/05/2026 - 12:35
Κρίσιμα Φάρμακα στην ΕΕ: Προσωρινή συμφωνία για την ενίσχυση της ασφάλειας εφοδιασμού
Pharma Policy
12/05/2026 - 12:07
Βιοτεχνολογική εταιρεία του Ζάκερμπεργκ εξαγόρασε κυτταρική θεραπεία της Novo Nordisk για το Πάρκινσον
Pharma News
12/05/2026 - 12:00
Νέο τεστ αίματος για τη νόσο Αλτσχάιμερ εγκρίθηκε στην Ευρώπη
Pharma News
12/05/2026 - 11:00
Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Η ενίσχυση των νοσηλευτών σώζει ζωές!
Πολιτική Υγείας
12/05/2026 - 10:23
Ατύχημα Έλληνα παίκτη σε ριάλιτι - Γεωργιάδης: Έτοιμοι να τον φέρουμε πίσω όταν καταστεί εφικτό
Επικαιρότητα
12/05/2026 - 10:14
Φρούτα και ένας καφές την ημέρα σχηματίζουν ασπίδα για την υγεία των κυττάρων
Διατροφή
12/05/2026 - 10:00
Η ενασχόληση με τις τέχνες μειώνει την βιολογική γήρανση όσο και η διακοπή του καπνίσματος
Υγεία
12/05/2026 - 09:00
Έκθεση της Deloitte: Οι μεγάλες προτεραιότητες των οργανισμών υγείας για το 2026
Επικαιρότητα
12/05/2026 - 07:23
Τα Κέντρα Πρόληψης ζητούν θεσμική αναγνώριση και ενίσχυση του ρόλου τους στην εκπαίδευση
Ψυχική Υγεία
12/05/2026 - 03:37
Κείμενο πολιτικής για τον Ενιαίο Χώρο Δεδομένων Υγείας στην Ελλάδα
Digital Health
12/05/2026 - 00:12
Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό σοβαρών συγγενών καρδιοπαθειών από ευνοϊκή συνταξιοδοτική ρύθμιση
Patient Talk
11/05/2026 - 23:24
Θεσσαλονίκη: Zεϊμπέκικο για ρεκόρ Γκίνες ετοιμάζεται να «χορέψει» η Alzheimer Ελλάς
Patient Talk
11/05/2026 - 22:09
Ελληνική Κοινότητα Πνευμονικής Υπέρτασης: Η «Ντουλάπα της Προσφοράς» της άνοιξε στο Vinted
Patient Talk
11/05/2026 - 21:14
Ανδρουλάκης σε νοσηλευτές: «Προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ η αναγέννηση του ΕΣΥ»
Επικαιρότητα
11/05/2026 - 20:49
ΠΟΥ: Οι διαφορές μεταξύ χανταϊού και Covid 19, ο κίνδυνος πανδημίας και τα ποσοστά θνησιμότητας
Υγεία
11/05/2026 - 20:03
Allwyn Care: Νέες πανελλαδικές δράσεις πρόληψης και εθελοντικής προσφοράς
Επικαιρότητα
11/05/2026 - 19:34
Επεκτείνεται για έναν ακόμη χρόνο το πρόγραμμα απασχόλησης 500 τραυματιοφορέων μέσω της ΔΥΠΑ
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 19:07

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές και νέα κίνητρα για τους νοσηλευτές ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 11:31
Θεμιστοκλέους: Νέα κίνητρα για την ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 10:30
Αγαπηδάκη: «Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον χανταϊό. Έχουμε λάβει τα αυστηρότερα μέτρα»
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 12:55
Επεκτείνεται για έναν ακόμη χρόνο το πρόγραμμα απασχόλησης 500 τραυματιοφορέων μέσω της ΔΥΠΑ
Πολιτική Υγείας
11/05/2026 - 19:07
Αλλάζει το «καλάθι» των χωρών αναφοράς για τα φάρμακα: Φόβοι για νέες καθυστερήσεις στην πρόσβαση
Pharma Policy
11/05/2026 - 09:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo