ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AbbVie: H Allergan Aesthetics στην αιχμή της αισθητικής ιατρικής με προϊόντα και τεχνολογίες για την αυθεντική ομορφιά

Ομορφιά
ABBVIE/ALLERGAN AESTHETICS
Η Allergan Aesthetics αποτελεί ένα τμήμα της AbbVie, της τρίτης μεγαλύτερης βιοφαρμακευτικής εταιρείας, παγκοσμίως. Μετά τη συνένωση με την AbbVie, τον Μάιο 2020, καθιερώνεται ως ηγέτης της αισθητικής ιατρικής, με περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης στα δερματικά ενέσιμα εμφυτεύματα προσώπου.
Σάββατο, 14/12/2024 - 10:03
— Photo: ABBVIE/ALLERGAN AESTHETICS
News4Health Team News4Health Team

Με δέσμευση στην αριστεία, στην επιστημονική έρευνα και στην παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τους θεραπευόμενους, επαναπροσδιορίζει το παρόν και το μέλλον της αισθητικής ιατρικής και προάγει την ορθή ιατρική πρακτική και τη δια βίου εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας. Παράλληλα, ηγείται μίας παγκόσμιας πρωτοβουλίας με στόχο να θεμελιώσει την εφαρμογή υψηλών προτύπων ηθικής ιατρικής πρακτικής, υπέρ της ασφάλειας των θεραπευομένων.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024, ο νέος γενικός διευθυντής της Allergan Aesthetics, του τμήματος αισθητικής ιατρικής της AbbVie για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Ιορδάνης Αδαμόπουλος, παρουσίασε σε εκδήλωση, τη δυναμική ανάπτυξη του τμήματος και το ευρύ χαρτοφυλάκιο με εμβληματικά, καινοτόμα προϊόντα, όπως: την ευρέως γνωστή βοτουλινική τοξίνη τύπου Α για κοσμητική χρήση, την κορυφαία σειρά fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM® και το HArmonyCa™, τη νέα προσθήκη στην κατηγορία των βιοδιεγερτών.

MANTAS 2

Στην εκδήλωση, ο Δρ. Νικόλαος Μαντάς, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, ανέλυσε τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τις αισθητικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου, και εξήγησε τους μηχανισμούς της γήρανσης και τη δράση των καινοτόμων προϊόντων. Την εκδήλωση συντόνισε η Μελίνα Θωμαΐδου, Head of Communications & Patient Relations της AbbVie.

«Οι αισθητικές θεραπείες είναι ιατρικές πράξεις, ως εκ τούτου έχουμε το καθήκον να ακολουθούμε αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των ασθενών μας», σημείωσε ο Δρ. Μαντάς, προσθέτοντας ότι: «Η οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων ιατρού-θεραπευόμενου, μέσω της συμβουλευτικής ασθενών και της ενημέρωσης, είναι καίριας σημασίας και ενισχύει τη γνώση και την αυτοπεποίθηση των ασθενών για την ορθή επιλογή θεραπείας. Ως επαγγελματίες υγείας έχουμε την υποχρέωση να επιδιώκουμε έναν διαφανή διάλογο με τους θεραπευομένους μας και να τους ενημερώνουμε για όλα τα στάδια και το πλάνο της θεραπείας, την επιλογή των ενδεδειγμένων υλικών, τη διάρκεια της αποθεραπείας, αλλά και τις πιθανές επιπλοκές και τον τρόπο αντιμετώπισής τους, εφόσον προκύψουν. Είναι σημαντικό να αναδεικνύουμε τις αλήθειες, αλλά, κυρίως, να καταρρίπτουμε τους μύθους που πολλές φορές δημιουργούν δισταγμό στους θεραπευομένους στο να προχωρήσουν σε μία αισθητική θεραπεία την οποία επιθυμούν».

Ο Δρ. Μαντάς καταρρίπτει κατηγορηματικά τα στερεότυπα που θέλουν τις αισθητικές θεραπείες να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να είναι υπερβολικά εμφανείς τονίζοντας ότι: «Η επιτυχία μίας θεραπείας, για τους εξειδικευμένους ιατρούς, είναι να αντιστρέφει τον μηχανισμό της γήρανσης στο πρόσωπο, σεβόμενη την ανατομία του, με αποτελέσματα που δείχνουν φυσικά, αποφεύγοντας τις κραυγαλέες υπερβολές. Η κατάρριψη των προβληματισμών έγκειται στην ορθή ιατρική πρακτική από καταρτισμένους ιατρούς, οι οποίοι ακολουθούν αυστηρά προκαθορισμένα πρωτόκολλα και τεχνικές. Το "παν μέτρον άριστον" καθοδηγεί την κάθε θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου».

Κλείνοντας ο Δρ. Μαντάς επισήμανε ότι: «Οι σύγχρονες θεραπείες, της Allergan Aesthetics, του τμήματος αισθητικής ιατρικής της AbbVie, είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές περιοχές ή και ανάγκες του προσώπου, λειαίνοντας τις ρυτίδες, αποκαθιστώντας τον όγκο, σμιλεύοντας το κάτω μέρος του προσώπου ή και ενισχύοντας το σχήμα και τον όγκο στα χείλη. Η ικανότητα αυτών των θεραπειών να ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος προσφέρουν φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα, σεβόμενες τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου».

MANTAS 3

Ο κ. Αδαμόπουλος, σημείωσε ότι: «Διαχρονικός στόχος της δραστηριότητάς μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες θεραπείες, με αποδεδειγμένα ασφαλή αποτελέσματα για τον θεραπευόμενο. Το θεμέλιό μας είναι η αξιοποίηση της προηγμένης επιστήμης. Η έμφασή μας, η μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Είμαστε ευτυχείς γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό μας ωθεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών για περαιτέρω πρόοδο. Ως ηγέτης στη βιομηχανία της αισθητικής ιατρικής έχουμε την ευθύνη να προπορευόμαστε των εξελίξεων και να ανοίγουμε τον δρόμο για την ορθή ανάπτυξη του κλάδου. Δραστηριοποιούμαστε με ταχύτητα, επαγγελματισμό και σοβαρότητα, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξή του. Η βάση της φιλοσοφίας μας επικεντρώνεται στις σχέσεις που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας, επιβεβαιώνοντας, καθημερινά, με απτές πράξεις, την εμπιστοσύνη τους. Συγχρόνως, διατηρούμε μία διεισδυτική ματιά, ώστε να αναδεικνύουμε νέες ευκαιρίες και με ευφυία να αναγνωρίζουμε σημαντικές αλήθειες οι οποίες μας εξελίσσουν και μας ωριμάζουν. Βασικό συστατικό της διαχρονικής προόδου και της ανάπτυξής μας είναι η επιλογή μας να πράττουμε το ορθό».

Επιπλέον, ο κ. Αδαμόπουλος εστίασε στο έργο του Allergan Medical Institute (AMI) που αναλαμβάνει την εκπαίδευση άνω των 78.000 Επαγγελματιών Υγείας, παγκοσμίως, με βασικό μέρος της εκπαίδευσης τις πιο εξελιγμένες πρακτικές και τεχνικές έγχυσης, καθώς και την απαρέγκλιτη υιοθέτηση της ηθικής πρακτικής στην ιατρική πράξη, τονίζοντας ότι: «Προτεραιότητά μας είναι να προωθούμε την αριστεία στην ιατρική πρακτική και να προσφέρουμε στους Επαγγελματίες Υγείας καινοτόμα και επιδραστικά προγράμματα διαρκούς κατάρτισης. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχή πρόοδο της επιστήμης δημιουργούμε πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα και ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον για όλους τους ιατρούς, εμπλουτίζοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται σ’ έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο κλάδο. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε και να ενισχύσουμε και τη νέα γενιά ιατρών, ώστε να κατακτήσουν γνώσεις και εμπειρίες, και να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους θεραπευομένους τους».

  • ABBVIE
  • ALLERGAN AESTHETICS
  • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Me time: Κάντε σήμερα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο λάμψης και ανανέωσης στον εαυτό σας
Me time: Κάντε σήμερα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο λάμψης και ανανέωσης στον εαυτό σας 11 Δεκεμβρίου 2024
Μακιγιάζ: Αυτοπεποίθηση και λάμψη στις γιορτές χωρίς… «παρενέργειες» 17 Δεκεμβρίου 2024
Μακιγιάζ: Αυτοπεποίθηση και λάμψη στις γιορτές χωρίς… «παρενέργειες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτιά για την AbbVie Ελλάδας στα Best Workplaces for Women Hellas 2026
Pharma News
20/03/2026 - 13:31

Πρωτιά για την AbbVie Ελλάδας στα Best Workplaces for Women Hellas 2026

AbbVie και «ΑΝΑΣΑ»: Μια εβδομάδα γεμάτη από δράσεις για τα παιδιά και το περιβάλλον
Pharma News
08/07/2025 - 21:39

AbbVie και «ΑΝΑΣΑ»: Μια εβδομάδα γεμάτη από δράσεις για τα παιδιά και το περιβάλλον

Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη
Pharma News
03/07/2025 - 15:59

Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την AbbVie στην έρευνα Best Workplaces 2025
Pharma News
07/05/2025 - 10:30

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την AbbVie στην έρευνα Best Workplaces 2025

Η AbbVie ανακοινώνει επένδυση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ σε βάθος δεκαετίας
Pharma Policy
26/04/2025 - 10:00

Η AbbVie ανακοινώνει επένδυση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ σε βάθος δεκαετίας

Η Abbvie μπαίνει δυναμικά στη μάχη κατά της παχυσαρκίας μ' ένα deal με την Gubra
Pharma News
04/03/2025 - 14:11

Η Abbvie μπαίνει δυναμικά στη μάχη κατά της παχυσαρκίας μ' ένα deal με την Gubra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μουντό τοπίο από τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στη χώρα, σταδιακή ύφεση από το βράδυ του Σαββάτου
Επικαιρότητα
16/04/2026 - 22:32
ΙΣΑ κατά Τσίμαρη για τις εκλογές στον ΠΙΣ: «Θέλει να φιμώσει τη φωνή των 28.000 μελών μας;»
Επικαιρότητα
16/04/2026 - 22:04
Νέα μελέτη: Σχετίζεται με τη γνωστική υγεία των ηλικιωμένων η κατανάλωση κρέατος;
Διατροφή
16/04/2026 - 21:18
Ενημέρωση Μητσοτάκη σε ευρωπαίους ηγέτες για την επικείμενη απαγόρευση πρόσβασης ανηλίκων στα social media
Επικαιρότητα
16/04/2026 - 20:53
EFPIA: Επίμονες ανισότητες μεταξύ κεντροανατολικής και δυτικής Ευρώπης στην υγειονομική περίθαλψη
Pharma Policy
16/04/2026 - 20:26
Ικανοποίηση στον ΙΣΑ για την επίλυση δύο ζητημάτων αιχμής που αφορούν τον ιατρικό κόσμο
Πολιτική Υγείας
16/04/2026 - 19:39
Διαδίκτυο και προστασία ανηλίκων: Οι αλλαγές που φέρνει στην Ελλάδα ο μηχανισμός age verification
Ψυχική Υγεία
16/04/2026 - 19:24
Πως τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση ευαίσθητων ζητημάτων δημόσιας υγείας
Υγεία
16/04/2026 - 18:46
Η Hollister επιστρέφει στην Ελλάδα με αποκλειστική συνεργασία με την Kalteq
Υπηρεσίες Υγείας
16/04/2026 - 17:34
Νέα στρατηγική πρωτοβουλία του ΣΦΕΕ για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα των συστημάτων Υγείας
Pharma Policy
16/04/2026 - 17:11
Αλλεργία ή «κρυολόγημα»; Πώς ξεχωρίζουμε τα συμπτώματα
Health Talk
16/04/2026 - 16:43
Έρευνα αγοράς: Η συμπεριφορά των Ελλήνων και οι επιλογές τους για προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας
Ομορφιά
16/04/2026 - 16:18
Πολύ γνωστό φάρμακο κατά της αγχώδους διαταραχής ανακαλείται στις ΗΠΑ
Pharma News
16/04/2026 - 16:00
Θεμιστοκλέους: «Εγκύκλιος στα νοσοκομεία ώστε οι γιατροί να πραγματοποιούν τουλάχιστον 12 ραντεβού την εβδομάδα»
Πολιτική Υγείας
16/04/2026 - 15:21
Η ατμοσφαιρική ρύπανση συνδέεται με αυξημένες ημικρανίες
Υγεία
16/04/2026 - 15:00
ΠΑΝΔΗΚΙ: «Θεσμική αποκατάσταση της νομιμότητας στις εκλογές του ΠΙΣ»
Επικαιρότητα
16/04/2026 - 14:27
Το ψωμί παχαίνει ακόμα και χωρίς να συνοδεύεται από αύξηση θερμίδων
Διατροφή
16/04/2026 - 14:00
Γεωργιάδης για θάνατο 19χρονης στην Κεφαλονιά: Δεν υπήρξε καθυστέρηση των γιατρών
Πολιτική Υγείας
16/04/2026 - 13:10
Ερευνητές ανακάλυψαν το μηχανισμό με τον οποίο η παχυσαρκία εμποδίζει τη δράση των εμβολίων
Υγεία
16/04/2026 - 13:00
Θεμιστοκλέους για Μυλωνάκη: Θα χρειαστεί καιρός αλλά θα κερδίσει τη μάχη - Τι λέει το νεότερο ανακοινωθέν
Επικαιρότητα
16/04/2026 - 12:49
Φάρμακο GLP-1 ωφελεί το ήπαρ ακόμα και όταν δεν επιτυγχάνει μεγάλη απώλεια βάρους
Υγεία
16/04/2026 - 12:00
Το αποτέλεσμα των «επαναστατικών» φαρμάκων για την νόσο Αλτσχάιμερ είναι «ασήμαντη»: Βρετανική έρευνα
Υγεία
16/04/2026 - 11:00
Ο γάμος ασπίδα ενάντια στον καρκίνο; Τι έδειξε αμερικανική έρευνα για τη σχέση οικογενειακής κατάστασης -ασθένειας
Υγεία
16/04/2026 - 10:56
Η μοναξιά συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιοπάθειας
Υγεία
16/04/2026 - 10:00
Το «Μαζί για το Παιδί» συγκέντρωσε 2.500 είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά σε φορείς παιδικής προστασίας
Επικαιρότητα
16/04/2026 - 08:24
Όμιλος Dräger: Ρεκόρ πωλήσεων και σημαντική άνοδος κερδοφορίας το 2025
Υπηρεσίες Υγείας
16/04/2026 - 03:49
Έντονες αντιδράσεις για τις αναβολές στράτευσης των νέων ιατρών
Επικαιρότητα
16/04/2026 - 00:21
Θεσσαλονίκη: Στις 22 Απριλίου η επίσημη παρουσίαση του ιστορικού αρχείου του ΙΣΘ
Επικαιρότητα
15/04/2026 - 23:07
«Αποφασίζω γιατί γνωρίζω»: Δωρεάν εκπαιδευτικά webinars για τον καρκίνο του μαστού από το «Άλμα Ζωής»
Patient Talk
15/04/2026 - 22:29
Εγκυμοσύνη: Τα θρεπτικά συστατικά που κάνουν τη διαφορά από την πρώτη μέρα
Pharma News
15/04/2026 - 21:08

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σύσταση Ταμείου Καινοτομίας Φαρμάκου: Σε εξέλιξη η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 10:32
Καρκίνος στο πάγκρεας: Νέο φάρμακο υπόσχεται διπλάσιο χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς τελικού σταδίου
Pharma News
14/04/2026 - 13:00
Εκλογές στον ΠΙΣ: Νέα παρέμβαση Γεωργιάδη για τον αποκλεισμό του ΙΣΑ και άλλων Ιατρικών Συλλόγων
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 15:41
Η Novo Nordisk ξεκινάει συνεργασία με την OpenAI για επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων φαρμάκων
Pharma News
14/04/2026 - 14:00
Άρθρο Πατούλη: Προτάσεις με στοχευμένες πολιτικές για τον επαναπατρισμό των νέων ιατρών
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 19:09
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo