ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Vichy Laboratoires: Aντιηλιακή προστασία και επιδόσεις το Spetses Mini Marathon

Fitness
VICHY LABORATORIES
Μέσα από μια εντυπωσιακή παρουσία γεμάτη αθλητικό πνεύμα, συμπερίληψη και φροντίδα, η Vichy Laboratoires υποστήριξε ως επίσημος Sun Care Partner το Spetses Mini Marathon 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως 6 Οκτωβρίου στο νησί των Σπετσών.
Τετάρτη, 09/10/2024 - 17:17
— Photo: VICHY LABORATORIES
News4Health Team News4Health Team

Η ομάδα της Vichy Laboratoires κέρδισε την πρώτη θέση στο βραβείο «Corporate Teams», μια διάκριση η οποία προσμετρά επί του συνόλου τη συμμετοχή και τους χρόνους των αθλητών, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στα απαιτητικά αθλήματα της διοργάνωσης.

Επιπλέον, η Vichy Laboratoires, με γνώμονα την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και με έμπνευση το motto της διοργάνωσης «To win is to participate», καθιέρωσε το «Commitment Award by Vichy» για τα αγωνίσματα της κολύμβησης και το οποίο απονεμήθηκε στον αθλητή που τερμάτισε τελευταίος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της συμμετοχής και της προσπάθειας.

Με τη συμμετοχή αθλητών μελών της Ολυμπιακής ομάδας, διακεκριμένων αθλητών, συνεργατών φαρμακοποιών και εργαζομένων, η ομάδα της Vichy Laboratoires έγινε πρεσβευτής του φιλαθλητικού πνεύματος, αγωνιζόμενη με ήθος και πάθος και πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις.

VICHY 2

Πιο συγκεκριμένα, η Νόρα Δράκου, τερμάτισε 1η στις γυναίκες (κατηγορία 30-39) στον κολυμβητικό αγώνα 1,5km. Ο Γιώργος Αρνιακός τερμάτισε μαζί με τον ολυμπιακό πρωταθλητή Δημήτρη Μάρκο, κατακτώντας μαζί τις 1η & 2η θέση (κατηγορία 30-39) στον κολυμβητικό αγώνα 3km. Ο Απόστολος Τέκος, συνεργάτης φαρμακοποιός, διακρίθηκε 2ος στον κολυμβητικό αγώνα 3km (κατηγορία 50-59). Στα δρομικά αθλήματα η ομάδα Vichy σημείωσε σημαντικές διακρίσεις, με την Ντενίσα Μπάλλα να τερματίζει 2η στην κατηγορία της (18-29) στα 5km, την Αλεξάνδρα Σορόγκα, συνεργάτιδα φαρμακοποιός, 2η στο βάθρο στην κατηγορία της (40-49), την Αναστασία Τσουρουκτζή να τερματίζει 3η στα 10km (κατηγορία 30-39), ενώ στο βάθρο βρέθηκαν και οι Δήμος Χρονόπουλος, με την 3η θέση στα 10km (κατηγορία 18-29) και ο Απόστολος Τέκος με διπλές διακρίσεις, 1ος στα 10 km (κατηγορία 50-59) και 3ος στα 25km (κατηγορία 50-59).

Σημαντική παρουσία και επιδόσεις και για τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας Vichy, που υποστήριξαν τη διοργάνωση. Οι διακεκριμένοι αθλητές Ραφαέλα Σπανουδάκη, Αφροδίτη Γιαρένη, Μαρία Μαλάι, Γιώργος Σπανουδάκης, Μάνθος Μανδαλιανός, Γιώργος Ρουκλιώτης και ο Fitness Trainer Ηλίας Γκότσης και η Pilates Instructor Νικολέτα Μαυρίδη κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους και το αθλητικό τους πνεύμα, επιτυγχάνοντας προσωπικά ρεκόρ.

Καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η Vichy Laboratoires υλοποίησε παράλληλες δράσεις για τους συμμετέχοντες, υπενθυμίζοντας πως η φροντίδα του δέρματος και η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι εξίσου σημαντικές με τη φροντίδα της σωματικής μας υγείας.

Το Σάββατο 5/10 στην παραλία του Ποσειδωνίου και πριν την εκκίνηση των κολυμβητικών αγώνων, πραγματοποιήθηκε ένα δυναμικό Warm Up Session by Vichy Laboratoires από τον πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο, εξασφαλίζοντας τη σωστή προθέρμανση των αθλητών, ενώ ταυτόχρονα η Vichy φρόντισε για την αντιηλιακή τους προστασία με την σειρά Capital Soleil που είναι ανθεκτική στο νερό.

Το πρωί της Κυριακής 6/10, στο SunCare Booth Vichy στην Πλατεία Ποσειδωνίου, ο Fitness Trainer Ηλίας Γκότσης, ανέλαβε την προθέρμανση των ομάδων για τις αποστάσεις των 5 και 25 χιλιομέτρων αντίστοιχα, δίνοντάς τους συμβουλές για τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα της Vichy, φρόντισε για την αντιηλιακή τους προστασία κάτω από τον θερμό ήλιο του πρωινού της Κυριακής.

VICHY 3

Όλοι οι αθλητές και φίλοι της διοργάνωσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν την σειρά Capital Soleil, στο Vichy SunCare booth στην Πλατεία Ποσειδωνίου, ενώ μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το 3D Photobooth και δώρα από τη Vichy. Η αντιηλιακή σειρά της Vichy Laboratoires, Capital Soleil, που αποτέλεσε τον σύμμαχο ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία στο φετινό Spetses Mini Marathon, είναι δερματολογικά ελεγμένη και παρέχει υψηλή προστασία ευρέως φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB για όλους τους τύπους δέρματος. Οι λεπτόρρευστες και δροσερές υφές της αντιηλιακής σειράς προσώπου Capital Soleil UV-Age Daily και των αντιηλιακών νερών σώματος, αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει, χαρίζοντας φυσική αίσθηση και αόρατο τελείωμα, ενώ είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό, κατάλληλα για αθλητικές δραστηριότητες.

«Στη Vichy Laboratoires, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που για ακόμη μία φορά στηρίζουμε ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός, ως Sun Care Partner, συμβάλλοντας στην προστασία όλων των αθλητών από την ηλιακή ακτινοβολία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και στη δική μας ομάδα, τη Vichy Laboratoires, που μας χάρισαν σπουδαίες διακρίσεις με την προσπάθειά τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά», δήλωσε η Ελένη Λεκκού, Brand Manager της VICHY.

Με την υποστήριξη της Vichy Laboratoires, το Spetses Mini Marathon προσέφερε για μια ακόμα χρονιά μια αξέχαστη εμπειρία, προάγοντας τον αθλητισμό και τη συλλογική προσπάθεια και φυσικά τη σημασία της αντιηλιακής προστασίας όλο το χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2024 - 21:47
  • VICHY LABORATORIES
  • ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυμναστική το Σαββατοκύριακο: Μειώνει σοβαρά τον κίνδυνο εμφάνισης 264 ασθενειών
Γυμναστική το Σαββατοκύριακο: Μειώνει σοβαρά τον κίνδυνο εμφάνισης 264 ασθενειών 26 Σεπτεμβρίου 2024
Guardian: Το νέο χάπι της γυμναστικής και η βιολογική του λειτουργία 05 Νοεμβρίου 2024
Guardian: Το νέο χάπι της γυμναστικής και η βιολογική του λειτουργία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή στη μακροζωία της επιδερμίδας και των μαλλιών από τη Vichy με λύσεις αιχμής
Ομορφιά
03/04/2026 - 20:11

Νέα εποχή στη μακροζωία της επιδερμίδας και των μαλλιών από τη Vichy με λύσεις αιχμής

Skincare layering: Ο σωστός τρόπος να εφαρμόζετε τα προϊόντα περιποίησης χωρίς να πονοκεφαλιάζετε
Ομορφιά
25/01/2026 - 09:43

Skincare layering: Ο σωστός τρόπος να εφαρμόζετε τα προϊόντα περιποίησης χωρίς να πονοκεφαλιάζετε

Vichy Laboratoires: Επιδόσεις-ρεκόρ και ομαδικό πνεύμα στο Spetses Mini Marathon 2025
Pharma News
13/10/2025 - 21:14

Vichy Laboratoires: Επιδόσεις-ρεκόρ και ομαδικό πνεύμα στο Spetses Mini Marathon 2025

«Hormonall»: Η νέα πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης της Vichy
Pharma News
27/09/2025 - 00:08

«Hormonall»: Η νέα πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης της Vichy

Αντηλιακό από γύρη καμέλιας υπόσχεται υψηλή προστασία και μείωση κατά 5 βαθμούς της θερμοκρασίας της επιδερμίδας
Υγεία
08/09/2025 - 15:00

Αντηλιακό από γύρη καμέλιας υπόσχεται υψηλή προστασία και μείωση κατά 5 βαθμούς της θερμοκρασίας της επιδερμίδας

Παιδιά SUN κι Εσένα: Εκπαιδευτικό ταξίδι στην αντηλιακή προστασία με το NIVEA SUN
Υγεία
27/03/2025 - 14:48

Παιδιά SUN κι Εσένα: Εκπαιδευτικό ταξίδι στην αντηλιακή προστασία με το NIVEA SUN

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Στις 22 Απριλίου η επίσημη παρουσίαση του ιστορικού αρχείου του ΙΣΘ
Επικαιρότητα
15/04/2026 - 23:07
«Αποφασίζω γιατί γνωρίζω»: Δωρεάν εκπαιδευτικά webinars για τον καρκίνο του μαστού από το «Άλμα Ζωής»
Patient Talk
15/04/2026 - 22:29
Εγκυμοσύνη: Τα θρεπτικά συστατικά που κάνουν τη διαφορά από την πρώτη μέρα
Pharma News
15/04/2026 - 21:08
«Αόρατη» απειλή το ανεύρυσμα: Ο μηχανισμός ανάπτυξης στα αγγεία και τις αορτές, τα συμπτώματα και τα ποσοστά θνησιμότητας!
Υγεία
15/04/2026 - 20:11
«Δύσκολες οι επόμενες 10 ημέρες» για τον Γιώργο Μυλωνάκη - «Πρέπει να ξεπεραστούν κάποιοι κίνδυνοι»
Επικαιρότητα
15/04/2026 - 19:36
Νέο φάρμακο έρχεται να αντιμετωπίσει τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια
Health Talk
15/04/2026 - 19:11
ΕΟΔΥ: Οι κίνδυνοι από την τοξικότητα της πικροδάφνης - Συμπτώματα και αντιμετώπιση της δηλητηρίασης
Υγεία
15/04/2026 - 17:59
Νέα μελέτη: Έλλειψη ύπνου και καθιστική ζωή αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας
Υγεία
15/04/2026 - 17:22
Στη λίστα «The Most Sustainable Companies in Greece 2026» η Chiesi Hellas
Pharma News
15/04/2026 - 16:59
Τις πρώτες 100 επεμβάσεις με το Da Vinci SP ολοκλήρωσε το Metropolitan Hospital
Υπηρεσίες Υγείας
15/04/2026 - 16:37
Τι προκαλεί στο ανθρώπινο σώμα μια έκρηξη ακόμα και όταν δεν προκαλείται θάνατος
Υγεία
15/04/2026 - 16:21
ΣΦΕΕ: Το επενδυτικό clawback για το 2026-2027 αφήνει εκτός την καινοτομία και τους ασθενείς
Pharma Policy
15/04/2026 - 15:48
Πειραματικό φάρμακο επιτυγχάνει σταθερή αύξηση τριχοφυΐας σε άνδρες με κοινή μορφή φαλάκρας
Pharma News
15/04/2026 - 15:00
9 διατροφικές συνήθειες για την υγεία της καρδιάς και τη μακροζωία
Διατροφή
15/04/2026 - 14:00
Μυλωνάκης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση της ρήξης του ανευρύσματος
Επικαιρότητα
15/04/2026 - 14:00
Αλλαγή ηγεσίας στη Pfizer Hellas- Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Τζινιέρης
Pharma News
15/04/2026 - 13:01
Σφοδρή σύγκρουση Γεωργιάδη – Βαρνάβα για τον ΠΙΣ: Καταγγελίες για «ρουσφέτια» και παρέμβαση στις εκλογές
Πολιτική Υγείας
15/04/2026 - 12:55
Οι καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία των αρθρώσεών σας
Υγεία
15/04/2026 - 12:00
Γιατί η σειρά γέννησης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο αυτισμού ή ημικρανίας
Υγεία
15/04/2026 - 11:00
Οι σημάνσεις θερμίδων στα μενού πιο βοηθητικές σε ανθρώπους με υπερφαγία
Διατροφή
15/04/2026 - 10:00
Πώς επιδρά τελικά η μοναξιά στον εγκέφαλο των ηλικιωμένων; Ανατροπή από νέα δεδομένα
Υγεία
15/04/2026 - 09:00
6ο Διεθνές Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις: Ευκαιρίες και αδυναμίες στην ισότιμη πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες!
Patient Talk
14/04/2026 - 21:58
Τι προσφέρουν οι φαρμακευτικές και οι εναλλακτικές θεραπείες για την παχυσαρκία
Health Talk
14/04/2026 - 21:21
Έφτασαν στο Ιράν τα πρώτα φορτία με την έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού
Επικαιρότητα
14/04/2026 - 20:24
Πως ο τρόπος που περπατάμε μπορεί να αποκαλύψει αν έχουμε άγχος ή κατάθλιψη
Ψυχική Υγεία
14/04/2026 - 19:51
Άρθρο Πατούλη: Προτάσεις με στοχευμένες πολιτικές για τον επαναπατρισμό των νέων ιατρών
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 19:09
Υπερκύφωση: Πώς μπορούμε να την αποφύγουμε καθώς μεγαλώνουμε
Υγεία
14/04/2026 - 18:33
Οι Αθηναίοι περνούν σχεδόν έξι μέρες τον χρόνο στα μποτιλιαρίσματα
Επικαιρότητα
14/04/2026 - 17:38
«Όχι» στην ενσωμάτωση του EU4Health σε ένα ευρύτερο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανταγωνιστικότητας
Patient Talk
14/04/2026 - 16:53
Άμεση έκδοση αποτελεσμάτων από τα κτηνιατρικά εργαστήρια του ΥΠΑΑΤ ζήτησε ο Λαζαρίδης
Επικαιρότητα
14/04/2026 - 16:18

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σύσταση Ταμείου Καινοτομίας Φαρμάκου: Σε εξέλιξη η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 10:32
Καρκίνος στο πάγκρεας: Νέο φάρμακο υπόσχεται διπλάσιο χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς τελικού σταδίου
Pharma News
14/04/2026 - 13:00
Εκλογές στον ΠΙΣ: Νέα παρέμβαση Γεωργιάδη για τον αποκλεισμό του ΙΣΑ και άλλων Ιατρικών Συλλόγων
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 15:41
Η Novo Nordisk ξεκινάει συνεργασία με την OpenAI για επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων φαρμάκων
Pharma News
14/04/2026 - 14:00
Άρθρο Πατούλη: Προτάσεις με στοχευμένες πολιτικές για τον επαναπατρισμό των νέων ιατρών
Πολιτική Υγείας
14/04/2026 - 19:09
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo