ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Οι καλές πρακτικές της τεχνολογίας για εξαφανίσεις και σεξουαλικές κακοποιήσεις

Επικαιρότητα
EUROKINISSI
Eκδήλωση για τις καλές πρακτικές σε περιπτώσεις εξαφανισμένων και σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών με τη χρήση τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά.
Παρασκευή, 26/01/2024 - 17:17
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, με στόχο την ανάδειξη στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, της αξίας της χρήσης της τεχνολογίας προς όφελος των παιδιών, πραγματοποιήθηκε στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο 'Αμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος», παρουσία της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά των Η.Π.Α., Michelle C. DeLaune, της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη, του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου και πολλών εκπροσώπων από τις ένοπλες δυνάμεις και των σωμάτων ασφαλείας της χώρας.

Γιαννόπουλος: «Είμαστε πολύ περήφανοι...»

Ο πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα, όλοι εμείς αισθανόμαστε σαν μια ευρύτερη οικογένεια. Είμαστε πολύ περήφανοι. Σαν Ελλάδα καταφέρνουμε να κάνουμε μια προσπάθεια ενημέρωσης για τεχνολογίες που αξιοποιούνται σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας εργαλεία τα οποία σώζουν ανθρώπους που έχουν προβλήματα επικοινωνίας και βρίσκονται άμεσα μέσα από το επιχειρησιακό κέντρο του Χαμόγελου, πριν ακόμη εξαφανισθούν και πριν ακόμη κινδυνεύσει η ζωή τους. Μέσω αυτών των εργαλείων τεχνολογίας, που παρουσιάζονται σήμερα, θα γίνονται αναφορές από παιδιά, από υπηρεσίες, από χειριστές κινητής τηλεφωνίας, όλους όσοι αναγνωρίζουν κάποια προβλήματα μέσα από το διαδίκτυο και όχι μόνο. Byllying, Cyber bullying , βία και όλα αυτά που ταλανίζουν τα παιδιά μας. Αυτά λοιπόν τα εργαλεία τίθενται στη διάθεση των παιδιών και της κοινωνίας μέσω των θεσμών του κράτους που είναι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Τα πράγματα δυστυχώς έχουν αγριέψει και αυτή η ‘χιονοστιβάδα' προχωράει τόσο, πού που αν δεν πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας σαν κοινωνία- με την καλή έννοια-, συνεργαζόμενοι με τους θεσμούς, θα χάνουμε τα παιδιά μας. Το να αναγνωρίζουμε μόνο το πρόβλημα δεν φτάνει, οι λύσεις δεν είναι μόνο τεχνολογικές , πρέπει να είναι και ουσιαστικές», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ζαχαράκη: «Κανένα παιδί απροστάτευτο»

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η χώρα μας ήδη εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές και μέσα από το Χαμόγελο, που αποτελεί έναν φυσικό φορέα συνεργάτη, εφαρμόζει κάθε φορά καινοτόμες προσεγγίσεις σε καινοφανείς προκλήσεις, σε πράγματα τα οποία μας προβληματίζουν καθημερινά. Εδώ άλλωστε βρίσκονται όλα τα σώματα και νιώθουμε πραγματική τιμή αλλά και συγκίνηση, κυρίως όμως ευγνωμοσύνη για όλη αυτή τη δουλειά που γίνεται από τους άξιους εκπροσώπους των μέσων που θεωρούμε ότι βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και βέβαια μαζί τους οι άνθρωποι, εθελόντριες και εθελοντές, εργαζόμενοι στο ‘Χαμόγελο', οι οποίοι δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε όλα αυτά να μπορούν να ενσωματωθούν σε μια καθημερινότητα. Ο πρωθυπουργός άλλωστε, δίνει και τον τόνο του προσωπικού ενδιαφέροντος σ΄αυτό για το οποίο μιλάμε, για τις πολιτικές για το παιδί. Το παιδί, το οποίο αυτή τη στιγμή μπορεί να βασανίζεται, να ταλανίζεται με πολλές προκλήσεις στο κομμάτι του εκφοβισμού και πολύ περισσότερο όταν αυτή η πρόκληση μετατρέπεται σε μια κρίση και απειλή, που μπορεί να είναι η εξαφάνιση ή όλες αυτές οι πρακτικές που βλέπουμε ότι το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά, πραγματεύεται, γίνονται ακόμα πιο επείγουσες. Η συνεργασία ανάμεσα στα υπουργεία πρέπει όλοι να γνωρίζετε, ότι είναι συνεχής και βέβαια οργανισμοί όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και η διεθνής πρακτική η οποία αντλείται σήμερα ως έμπνευση , θα είναι δίπλα μας, έτσι ώστε αυτές οι στρατηγικές να γίνονται και ευφικτές μέσα στο χρόνο και κυρίως υλοποιήσιμες. Ευχόμαστε να βλέπουμε πολιτικές οι οποίες δεν θα αφήνουν κανένα παιδί , οπουδήποτε και αν βρίσκεται, απροστάτευτο».

Άλλοι χαιρετισμοί

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου κατά τον χαιρετισμό του τόνισε πως «Μία αγαπημένη μου φράση είναι η εξής: ‘Εάν θες να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, εάν όμως θες να πας μακριά, πήγαινε με παρέα. Και αυτή εδώ η παρέα, αυτή η ομάδα, ξεκίνησε από πολύ πίσω και θα πάει πολύ μακριά . 'Αρα έτσι πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το όραμα που είχες φίλε Κώστα (Κ. Γιαννόπουλος) και πως μπορεί ο καθένας μας να προσθέσει το κομμάτι από τη δική του δουλειά , το δικό του οργανισμό, τη δική του ομάδα, για να πάμε ακόμα πιο γρήγορα μπροστά. Η τεχνολογία είναι εδώ, όμως πρέπει να μπει στα μέτρα της κοινωνίας σε επίπεδο πραγματικών αναγκών. Πολλές φορές η τεχνολογία ξεφεύγει και αυτό που πιστεύω ότι κάνουμε είναι ο εξαγνισμός της τεχνολογίας, είναι η καλή πλευρά της τεχνολογίας προκειμένου με όλη αυτή την ομάδα να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που υπάρχει, για να σταθούμε δίπλα σε αυτή την τεράστια προσπάθεια».

Ο γενικός πρόξενος της πρεσβείας των ΗΠΑ Benjamin Ousley Naseman, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, μιλώντας για το Διεθνές Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά, τόνισε πως σήμερα βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους, ενώ χαρακτήρισε το «Χαμόγελο του Παιδιού» , ως δεύτερο σπίτι του. «Η σημαντικότερη υποχρέωσή μας και όλων των κοινωνιών είναι η προστασία των παιδιών μας, του μέλλοντός μας» τόνισε ο πρόξενος, ευχαριστώντας τον ελληνικό οργανισμό για το έργο που επιτελεί.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο εντυπωσιασμένοι είμαστε με αυτό που έχετε κάνει και με αυτό που έχει κάνει αυτή η κοινότητα και αυτή η αίθουσα, για τα παιδιά εδώ στην Ελλάδα. Χρειάζεται μια ομάδα. Κανείς μας δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Χρειάζεται η επιβολή του νόμου. Χρειάζονται εισαγγελείς, χρειάζεται η κυβέρνηση, χρειάζεται η κοινωνία στο σύνολό της, ο ιδιωτικός τομέας, για να κάνουμε τη διαφορά για τον κόσμο. Πραγματικά χρειάζεται μια ομάδα. Είμαστε απλά περήφανοι που είμαστε συνεργάτες μαζί σας και ανυπομονούμε για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Πολλά, πολλά καλά πράγματα και πολλά παιδιά βασίζονται σε εμάς. Σας ευχαριστώ όλους για ό,τι κάνετε και για την παρουσία σας εδώ σήμερα», τόνισε από την πλευρά της η Michelle C. DeLaune, αφού παρέλαβε από τον πρόεδρο του «Χαμόγελο του Παιδιού», το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος», για τη συμβολή και συνεισφορά του National Center for Missing and Exploited Children, στην προστασία των παιδιών.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Παπακώστας, ευχαριστώντας για την πρόσκληση σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, επεσήμανε: « Εμείς ως υπηρεσία είμαστε οι εκφραστές, με την έννοια ότι σε μας φτάνουν όλες οι αναφορές που λαμβάνουμε μέσω της Europol. Εμείς οφείλουμε να συμβάλλουμε καθημερινά στο να αναχαιτίσουμε την παιδική κακοποίηση και ιδιαίτερα εμείς ως υπηρεσία, ζητήματα που αφορούν παιδική κακοποίηση, σεξουαλική εκμετάλλευση και οι πράξεις αυτές λαμβάνουν χώρα μέσω του διαδικτύου. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία προσεγγίζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα αυτό της προστασίας των ανηλίκων από κάθε κίνδυνο, σωματικής, ψυχικής ή άλλου είδους κακοποίηση και κάθε ενδεχόμενο είτε παραβατικότητας είτε θυματοποίησής τους, με παράλληλη μέριμνα για διασφάλιση των δικαιωμάτων τους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από τη θέση που βρίσκομαι, είναι πως η Ελληνική Αστυνομία και η υπηρεσία που εκπροσωπώ, θα παραμείνει αρωγός τόσο στην κοινωνία, όσο και σε οργανισμούς οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά για τη προστασία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν το μέλλον της χώρας μας».

Νέο τεχνολογικό εργαλείό στη διάθεση των αρχών

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε η λειτουργία στην Ελλάδα, ενός πολύ σημαντικού εργαλείου τεχνολογίας, της εφαρμογής Cybertpline Hellas, ενώ παρουσιάστηκαν νέες υπηρεσίες που υλοποιήθηκαν χάρη στη χρήση της τεχνολογίας και στο έργο Smilenet που χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και οι οποίες τίθενται στη διάθεση των αρχών, όπως το European Missing Alert Automated System (EMAAS) αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής και δημοσιοποίησης Amber Alert Hellas και Missing Alert Hellas, ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής βοήθειας για άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εξαφάνισης (ανήλικα ή ενήλικα άτομα με προβλήματα υγείας, ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ κ.α.), μια υπερσύγχρονη κινητή επιχειρησιακή μονάδα επικοινωνιών και διαχείρισης καταστροφών (Mobile Command Center), δίκτυο ψηφιακής αυτόνομης επικοινωνίας εθνικής εμβέλειας, ψηφιακό σύστημα διαχείρισης και ενημέρωσης εθελοντών και συνεργαζόμενων φορέων και δράσεων, καθώς και άλλες εφαρμογές και πρωτοβουλίες όπως το Missing Alert App, το Missing Alert Protocol κ.λπ.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια προσομοίωση αναζήτησης αγνοούμενου, με τη χρήση τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας, από το ανθρώπινο δυναμικό του «Χαμόγελου του Παιδιού».

  • ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
  • ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο Νοσοκομείο στις μαζικές κινητοποιήσεις για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ
Οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο Νοσοκομείο στις μαζικές κινητοποιήσεις για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ 26 Ιανουαρίου 2024
Το Συμβούλιο της Ευρώπης υπερψήφισε την αποζημίωση και αποκατάσταση των θυμάτων παιδικής κακοποίησης 26 Ιανουαρίου 2024
Το Συμβούλιο της Ευρώπης υπερψήφισε την αποζημίωση και αποκατάσταση των θυμάτων παιδικής κακοποίησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών online: «Όχι» του ευρωκοινοβουλίου στην παράταση της εθελοντικής ανίχνευσης
Επικαιρότητα
26/03/2026 - 19:37

Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών online: «Όχι» του ευρωκοινοβουλίου στην παράταση της εθελοντικής ανίχνευσης

Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο: Νέα παράταση των προσωρινών κανόνων ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο
Επικαιρότητα
11/03/2026 - 19:34

Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο: Νέα παράταση των προσωρινών κανόνων ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

Σύσταση Κομισιόν στην Ελλάδα για τις διατάξεις οδηγίας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 18:32

Σύσταση Κομισιόν στην Ελλάδα για τις διατάξεις οδηγίας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Θεσσαλονίκη: Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που διδάσκουν δύναμη και χαμόγελο
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 21:03

Θεσσαλονίκη: Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που διδάσκουν δύναμη και χαμόγελο

H ΕΥ εξαγόρασε την Aqurance Α.Ε. - Επιταχύνεται ο μετασχηματισμός στην υγεία με την τεχνολογίας Veeva
Digital Health
13/10/2025 - 20:39

H ΕΥ εξαγόρασε την Aqurance Α.Ε. - Επιταχύνεται ο μετασχηματισμός στην υγεία με την τεχνολογίας Veeva

Καθρέφτης «σκανάρει» το σώμα και εμφυτεύσιμος αισθητήρας παρακολουθεί ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια
Digital Health
02/10/2025 - 10:18

Καθρέφτης «σκανάρει» το σώμα και εμφυτεύσιμος αισθητήρας παρακολουθεί ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάσχα χωρίς καούρα και δυσπεψία: Τι πραγματικά βοηθά πριν και μετά το γιορτινό τραπέζι
Health Talk
12/04/2026 - 08:14
Παγκόσμια Ημέρα Πάρκινσον: Πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με μια «αόρατη» καθημερινή πρόκληση
Υγεία
11/04/2026 - 08:28
Σοκολατένια αυγά: Γιατί μπορεί να σάς κάνουν να δείτε στον ύπνο σας κούνελους να σάς κυνηγάνε
Διατροφή
11/04/2026 - 07:49
Γιατί η πασχαλινή απόδραση μπορεί να είναι φάρμακο για την καρδιά σας
Υγεία
10/04/2026 - 08:13
Περιφερική αρτηριοπάθεια: Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι θεραπευτικές λύσεις
Health Talk
09/04/2026 - 18:03
Άνοια: Διατροφή, ύπνος, άσκηση και αισιοδοξία οι παράγοντες που κάνουν τη διαφορά
Υγεία
09/04/2026 - 17:00
Βαμμένα αυγά: Οδηγίες διαχείρισης πριν και μετά το βάψιμό τους
Διατροφή
09/04/2026 - 16:00
Έντονες αντιδράσεις των Ιατρικών Συλλόγων για την τροπολογία για τους προσωπικούς γιατρούς και το «gatekeeping»
Πολιτική Υγείας
09/04/2026 - 15:00
Πάσχα με ασφάλεια για τα παιδιά: Από τις βόλτες με τα ποδήλατα μέχρι τη φλόγα της λαμπάδας
Επικαιρότητα
09/04/2026 - 14:00
ΕΦΕΤ: Ανάκληση φέτας λόγω λιστέριας
Πολιτική Υγείας
09/04/2026 - 13:22
Πάσχα: Διατροφικές προτεραιότητες για άτομα με διαβήτη και μεταβολικές διαταραχές
Διατροφή
09/04/2026 - 13:00
Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προβλέψει την καρδιακή ανεπάρκεια πέντε χρόνια πριν εκδηλωθεί
Digital Health
09/04/2026 - 12:00
Τα γονίδια φαίνεται να "αποφασίζουν" πόσο αποτελεσματικά θα είναι τα φάρμακα GLP-1
Υγεία
09/04/2026 - 11:00
Όλα τα όπλα της δερματολογίας για ανανεωμένο δέρμα
Ομορφιά
09/04/2026 - 10:00
ΕΕΣ: Οδηγίες για ασφαλές Πάσχα
Επικαιρότητα
09/04/2026 - 09:00
Εκστρατεία ενημέρωσης για την ασφάλεια των κτηνιατρικών φαρμάκων- Το ζήτημα με τα αντιπαρασιτικά
Pet
08/04/2026 - 18:00
Σημαντική πρόοδος στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Στο 40% το ποσοστό επιτυχίας από την πρώτη προσπάθεια
Health Talk
08/04/2026 - 18:00
Κολλήσατε μέρες αδείας στις αργίες του Πάσχα; Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αξιοποιείτε την άδεια σας!
Ψυχική Υγεία
08/04/2026 - 17:00
Συμπαγείς όγκοι: Οι γυναίκες έχουν καλύτερη πρόγνωση
Υγεία
08/04/2026 - 16:00
Η ... "άφεση αμαρτιών" της τηγανητής πατάτας: Πώς μπορεί να είναι τραγανή χωρίς να είναι βλαβερή
Διατροφή
08/04/2026 - 15:00
Άνοια: Πες μου τι δουλειά κάνεις να σου πω πόσο κινδυνεύεις
Υγεία
08/04/2026 - 14:00
Ψηφιακός κόφτης για ανήλικους στα social media - Γεωργιάδης: Να μην ορίζει ο αλγόριθμος την ψυχική υγεία των παιδιών
Πολιτική Υγείας
08/04/2026 - 13:12
ΕΛΣΤΑΤ: Με χρόνιο πρόβλημα υγείας το 24% του πληθυσμού
Υγεία
08/04/2026 - 12:56
Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής επηρεάζουν και τους απογόνους
Υγεία
08/04/2026 - 12:00
Ψηφιακός κόφτης για ανηλίκους κάτω των 15 ετών στα social media: Το μήνυμα Μητσοτάκη στο Tik-Tok
Πολιτική Υγείας
08/04/2026 - 10:20
Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό - Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
Πολιτική Υγείας
08/04/2026 - 10:06
Οδηγός για ασφαλείς αγορές και διαχείριση των πασχαλινών εδεσμάτων
Διατροφή
08/04/2026 - 10:00
Τέλος η πρόσβαση των παιδιών κάτω των 15 στα social media και στη χώρα μας
Επικαιρότητα
08/04/2026 - 09:26
Διακοπές και έντερο: Πώς θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις
Υγεία
08/04/2026 - 09:00
Νοσοκομείο Μεταξά: Νέα, πιο αποτελεσματική τεχνική χημειοθεραπείας για τον καρκίνο στο περιτόναιο
Υγεία
07/04/2026 - 21:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκολατένια αυγά: Γιατί μπορεί να σάς κάνουν να δείτε στον ύπνο σας κούνελους να σάς κυνηγάνε
Διατροφή
11/04/2026 - 07:49
Παγκόσμια Ημέρα Πάρκινσον: Πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με μια «αόρατη» καθημερινή πρόκληση
Υγεία
11/04/2026 - 08:28
Πάσχα χωρίς καούρα και δυσπεψία: Τι πραγματικά βοηθά πριν και μετά το γιορτινό τραπέζι
Health Talk
12/04/2026 - 08:14
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo