ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Οι καλές πρακτικές της τεχνολογίας για εξαφανίσεις και σεξουαλικές κακοποιήσεις

Επικαιρότητα
EUROKINISSI
Eκδήλωση για τις καλές πρακτικές σε περιπτώσεις εξαφανισμένων και σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών με τη χρήση τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά.
Παρασκευή, 26/01/2024 - 17:17
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, με στόχο την ανάδειξη στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, της αξίας της χρήσης της τεχνολογίας προς όφελος των παιδιών, πραγματοποιήθηκε στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο 'Αμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος», παρουσία της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά των Η.Π.Α., Michelle C. DeLaune, της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη, του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου και πολλών εκπροσώπων από τις ένοπλες δυνάμεις και των σωμάτων ασφαλείας της χώρας.

Γιαννόπουλος: «Είμαστε πολύ περήφανοι...»

Ο πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα, όλοι εμείς αισθανόμαστε σαν μια ευρύτερη οικογένεια. Είμαστε πολύ περήφανοι. Σαν Ελλάδα καταφέρνουμε να κάνουμε μια προσπάθεια ενημέρωσης για τεχνολογίες που αξιοποιούνται σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας εργαλεία τα οποία σώζουν ανθρώπους που έχουν προβλήματα επικοινωνίας και βρίσκονται άμεσα μέσα από το επιχειρησιακό κέντρο του Χαμόγελου, πριν ακόμη εξαφανισθούν και πριν ακόμη κινδυνεύσει η ζωή τους. Μέσω αυτών των εργαλείων τεχνολογίας, που παρουσιάζονται σήμερα, θα γίνονται αναφορές από παιδιά, από υπηρεσίες, από χειριστές κινητής τηλεφωνίας, όλους όσοι αναγνωρίζουν κάποια προβλήματα μέσα από το διαδίκτυο και όχι μόνο. Byllying, Cyber bullying , βία και όλα αυτά που ταλανίζουν τα παιδιά μας. Αυτά λοιπόν τα εργαλεία τίθενται στη διάθεση των παιδιών και της κοινωνίας μέσω των θεσμών του κράτους που είναι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Τα πράγματα δυστυχώς έχουν αγριέψει και αυτή η ‘χιονοστιβάδα' προχωράει τόσο, πού που αν δεν πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας σαν κοινωνία- με την καλή έννοια-, συνεργαζόμενοι με τους θεσμούς, θα χάνουμε τα παιδιά μας. Το να αναγνωρίζουμε μόνο το πρόβλημα δεν φτάνει, οι λύσεις δεν είναι μόνο τεχνολογικές , πρέπει να είναι και ουσιαστικές», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ζαχαράκη: «Κανένα παιδί απροστάτευτο»

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η χώρα μας ήδη εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές και μέσα από το Χαμόγελο, που αποτελεί έναν φυσικό φορέα συνεργάτη, εφαρμόζει κάθε φορά καινοτόμες προσεγγίσεις σε καινοφανείς προκλήσεις, σε πράγματα τα οποία μας προβληματίζουν καθημερινά. Εδώ άλλωστε βρίσκονται όλα τα σώματα και νιώθουμε πραγματική τιμή αλλά και συγκίνηση, κυρίως όμως ευγνωμοσύνη για όλη αυτή τη δουλειά που γίνεται από τους άξιους εκπροσώπους των μέσων που θεωρούμε ότι βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και βέβαια μαζί τους οι άνθρωποι, εθελόντριες και εθελοντές, εργαζόμενοι στο ‘Χαμόγελο', οι οποίοι δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε όλα αυτά να μπορούν να ενσωματωθούν σε μια καθημερινότητα. Ο πρωθυπουργός άλλωστε, δίνει και τον τόνο του προσωπικού ενδιαφέροντος σ΄αυτό για το οποίο μιλάμε, για τις πολιτικές για το παιδί. Το παιδί, το οποίο αυτή τη στιγμή μπορεί να βασανίζεται, να ταλανίζεται με πολλές προκλήσεις στο κομμάτι του εκφοβισμού και πολύ περισσότερο όταν αυτή η πρόκληση μετατρέπεται σε μια κρίση και απειλή, που μπορεί να είναι η εξαφάνιση ή όλες αυτές οι πρακτικές που βλέπουμε ότι το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά, πραγματεύεται, γίνονται ακόμα πιο επείγουσες. Η συνεργασία ανάμεσα στα υπουργεία πρέπει όλοι να γνωρίζετε, ότι είναι συνεχής και βέβαια οργανισμοί όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και η διεθνής πρακτική η οποία αντλείται σήμερα ως έμπνευση , θα είναι δίπλα μας, έτσι ώστε αυτές οι στρατηγικές να γίνονται και ευφικτές μέσα στο χρόνο και κυρίως υλοποιήσιμες. Ευχόμαστε να βλέπουμε πολιτικές οι οποίες δεν θα αφήνουν κανένα παιδί , οπουδήποτε και αν βρίσκεται, απροστάτευτο».

Άλλοι χαιρετισμοί

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου κατά τον χαιρετισμό του τόνισε πως «Μία αγαπημένη μου φράση είναι η εξής: ‘Εάν θες να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, εάν όμως θες να πας μακριά, πήγαινε με παρέα. Και αυτή εδώ η παρέα, αυτή η ομάδα, ξεκίνησε από πολύ πίσω και θα πάει πολύ μακριά . 'Αρα έτσι πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το όραμα που είχες φίλε Κώστα (Κ. Γιαννόπουλος) και πως μπορεί ο καθένας μας να προσθέσει το κομμάτι από τη δική του δουλειά , το δικό του οργανισμό, τη δική του ομάδα, για να πάμε ακόμα πιο γρήγορα μπροστά. Η τεχνολογία είναι εδώ, όμως πρέπει να μπει στα μέτρα της κοινωνίας σε επίπεδο πραγματικών αναγκών. Πολλές φορές η τεχνολογία ξεφεύγει και αυτό που πιστεύω ότι κάνουμε είναι ο εξαγνισμός της τεχνολογίας, είναι η καλή πλευρά της τεχνολογίας προκειμένου με όλη αυτή την ομάδα να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που υπάρχει, για να σταθούμε δίπλα σε αυτή την τεράστια προσπάθεια».

Ο γενικός πρόξενος της πρεσβείας των ΗΠΑ Benjamin Ousley Naseman, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, μιλώντας για το Διεθνές Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά, τόνισε πως σήμερα βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους, ενώ χαρακτήρισε το «Χαμόγελο του Παιδιού» , ως δεύτερο σπίτι του. «Η σημαντικότερη υποχρέωσή μας και όλων των κοινωνιών είναι η προστασία των παιδιών μας, του μέλλοντός μας» τόνισε ο πρόξενος, ευχαριστώντας τον ελληνικό οργανισμό για το έργο που επιτελεί.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο εντυπωσιασμένοι είμαστε με αυτό που έχετε κάνει και με αυτό που έχει κάνει αυτή η κοινότητα και αυτή η αίθουσα, για τα παιδιά εδώ στην Ελλάδα. Χρειάζεται μια ομάδα. Κανείς μας δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Χρειάζεται η επιβολή του νόμου. Χρειάζονται εισαγγελείς, χρειάζεται η κυβέρνηση, χρειάζεται η κοινωνία στο σύνολό της, ο ιδιωτικός τομέας, για να κάνουμε τη διαφορά για τον κόσμο. Πραγματικά χρειάζεται μια ομάδα. Είμαστε απλά περήφανοι που είμαστε συνεργάτες μαζί σας και ανυπομονούμε για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Πολλά, πολλά καλά πράγματα και πολλά παιδιά βασίζονται σε εμάς. Σας ευχαριστώ όλους για ό,τι κάνετε και για την παρουσία σας εδώ σήμερα», τόνισε από την πλευρά της η Michelle C. DeLaune, αφού παρέλαβε από τον πρόεδρο του «Χαμόγελο του Παιδιού», το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος», για τη συμβολή και συνεισφορά του National Center for Missing and Exploited Children, στην προστασία των παιδιών.

Ο αστυνομικός διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Παπακώστας, ευχαριστώντας για την πρόσκληση σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, επεσήμανε: « Εμείς ως υπηρεσία είμαστε οι εκφραστές, με την έννοια ότι σε μας φτάνουν όλες οι αναφορές που λαμβάνουμε μέσω της Europol. Εμείς οφείλουμε να συμβάλλουμε καθημερινά στο να αναχαιτίσουμε την παιδική κακοποίηση και ιδιαίτερα εμείς ως υπηρεσία, ζητήματα που αφορούν παιδική κακοποίηση, σεξουαλική εκμετάλλευση και οι πράξεις αυτές λαμβάνουν χώρα μέσω του διαδικτύου. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία προσεγγίζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα αυτό της προστασίας των ανηλίκων από κάθε κίνδυνο, σωματικής, ψυχικής ή άλλου είδους κακοποίηση και κάθε ενδεχόμενο είτε παραβατικότητας είτε θυματοποίησής τους, με παράλληλη μέριμνα για διασφάλιση των δικαιωμάτων τους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από τη θέση που βρίσκομαι, είναι πως η Ελληνική Αστυνομία και η υπηρεσία που εκπροσωπώ, θα παραμείνει αρωγός τόσο στην κοινωνία, όσο και σε οργανισμούς οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά για τη προστασία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν το μέλλον της χώρας μας».

Νέο τεχνολογικό εργαλείό στη διάθεση των αρχών

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε η λειτουργία στην Ελλάδα, ενός πολύ σημαντικού εργαλείου τεχνολογίας, της εφαρμογής Cybertpline Hellas, ενώ παρουσιάστηκαν νέες υπηρεσίες που υλοποιήθηκαν χάρη στη χρήση της τεχνολογίας και στο έργο Smilenet που χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και οι οποίες τίθενται στη διάθεση των αρχών, όπως το European Missing Alert Automated System (EMAAS) αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής και δημοσιοποίησης Amber Alert Hellas και Missing Alert Hellas, ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής βοήθειας για άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εξαφάνισης (ανήλικα ή ενήλικα άτομα με προβλήματα υγείας, ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ κ.α.), μια υπερσύγχρονη κινητή επιχειρησιακή μονάδα επικοινωνιών και διαχείρισης καταστροφών (Mobile Command Center), δίκτυο ψηφιακής αυτόνομης επικοινωνίας εθνικής εμβέλειας, ψηφιακό σύστημα διαχείρισης και ενημέρωσης εθελοντών και συνεργαζόμενων φορέων και δράσεων, καθώς και άλλες εφαρμογές και πρωτοβουλίες όπως το Missing Alert App, το Missing Alert Protocol κ.λπ.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια προσομοίωση αναζήτησης αγνοούμενου, με τη χρήση τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας, από το ανθρώπινο δυναμικό του «Χαμόγελου του Παιδιού».

  • ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
  • ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο Νοσοκομείο στις μαζικές κινητοποιήσεις για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ
Οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο Νοσοκομείο στις μαζικές κινητοποιήσεις για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ 26 Ιανουαρίου 2024
Το Συμβούλιο της Ευρώπης υπερψήφισε την αποζημίωση και αποκατάσταση των θυμάτων παιδικής κακοποίησης 26 Ιανουαρίου 2024
Το Συμβούλιο της Ευρώπης υπερψήφισε την αποζημίωση και αποκατάσταση των θυμάτων παιδικής κακοποίησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσταση Κομισιόν στην Ελλάδα για τις διατάξεις οδηγίας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 18:32

Σύσταση Κομισιόν στην Ελλάδα για τις διατάξεις οδηγίας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Θεσσαλονίκη: Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που διδάσκουν δύναμη και χαμόγελο
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 21:03

Θεσσαλονίκη: Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που διδάσκουν δύναμη και χαμόγελο

H ΕΥ εξαγόρασε την Aqurance Α.Ε. - Επιταχύνεται ο μετασχηματισμός στην υγεία με την τεχνολογίας Veeva
Digital Health
13/10/2025 - 20:39

H ΕΥ εξαγόρασε την Aqurance Α.Ε. - Επιταχύνεται ο μετασχηματισμός στην υγεία με την τεχνολογίας Veeva

Καθρέφτης «σκανάρει» το σώμα και εμφυτεύσιμος αισθητήρας παρακολουθεί ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια
Digital Health
02/10/2025 - 10:18

Καθρέφτης «σκανάρει» το σώμα και εμφυτεύσιμος αισθητήρας παρακολουθεί ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια

Ψηφιακή Ευημερία: Προτεραιότητα στην εποχή μας για την προστασία της ψυχικής υγείας
Ψυχική Υγεία
26/08/2025 - 15:51

Ψηφιακή Ευημερία: Προτεραιότητα στην εποχή μας για την προστασία της ψυχικής υγείας

Όταν η τεχνολογία συναντά την Ουρολογία - Αντιμετώπιση της λιθίασης με σύγχρονες μεθόδους!
Health Talk
01/07/2025 - 15:51

Όταν η τεχνολογία συναντά την Ουρολογία - Αντιμετώπιση της λιθίασης με σύγχρονες μεθόδους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναβλητικότητα: Δεν είναι απλώς τεμπελιά! Ο ρόλος του εγκεφάλου και των γονιδίων
Ψυχική Υγεία
31/01/2026 - 10:00
Τρόποι και τροφές για τον καθαρισμό εντέρου με φυσικό τρόπο
Διατροφή
30/01/2026 - 23:41
Γιατί δακρύζουν τα μάτια μας στο κρύο και πως θα τα προστατεύσουμε
Health Talk
30/01/2026 - 23:17
Σύσταση από τον EMA για έγκριση έξι φαρμάκων - Και εμβόλιο κατά της γρίπης ανάμεσά τους
Pharma Policy
30/01/2026 - 22:49
Τι είναι η κρίση πανικού ποια τα συμπτώματά της και πως αντιμετωπίζεται
Ψυχική Υγεία
30/01/2026 - 20:26
Παγκόσμιος μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ο Ιανουάριος
Patient Talk
30/01/2026 - 19:53
Νωρίτερα φέτος οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από ζωονόσους!
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 19:34
Ο καρκίνος του εγκεφάλου φαίνεται ότι ξεκινά πολύ πριν εντοπιστεί
Υγεία
30/01/2026 - 19:17
Θεμιστοκλέους: «Εντός του 2027 θα λειτουργήσει το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης»
Πολιτική Υγείας
30/01/2026 - 18:49
Σύσταση Κομισιόν στην Ελλάδα για τις διατάξεις οδηγίας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 18:32
Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο πήρε από το «Παπαγεωργίου» ο 28χρονος τραυματίας του τροχαίου στη Ρουμανία
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 18:14
Υπό επανεξέταση από τον EMA φάρμακο για τα σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα GPA και MPA
Pharma Policy
30/01/2026 - 17:56
Το μέλλον στη θεραπεία κιρσών και φλεβικής ανεπάρκειας
Health Talk
30/01/2026 - 17:12
Πώς τα ξενύχτια μπορούν να βλάψουν σοβαρά την υγεία της καρδιάς μας
Υγεία
30/01/2026 - 16:54
Καθησυχαστικός ο ΠΟΥ για τον κίνδυνο επέκτασης του ιού Nipah εκτός Ινδίας
Υγεία
30/01/2026 - 16:27
Εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης αποκαλύπτει την έκταση των «paper mills» στην έρευνα κατά του καρκίνου
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 16:02
«Χτίζοντας γέφυρες φροντίδας»: Στις αρχές Φεβρουαρίου στο 10ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ
Patient Talk
30/01/2026 - 15:38
Το φάρμακο κατά του διαβήτη τύπου 2 που μπορεί να αποτρέψει τη long Covid
Υγεία
30/01/2026 - 15:20
Καθαρισμός προσώπου: Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν
Ομορφιά
30/01/2026 - 14:28
Λογόρροια: Η παθολογία που αποδίδεται στον Ντόναλντ Τραμπ και τι μπορεί να την προκαλεί
Ψυχική Υγεία
30/01/2026 - 13:30
«Δώσαν τα χέρια» φαρμακευτικές - Υπουργείο Υγείας για το Ταμείο Καινοτομίας
Pharma Policy
30/01/2026 - 12:33
Η κατανάλωση βρώμης μπορεί να ρίξει τα επίπεδα της χοληστερόλης
Διατροφή
30/01/2026 - 12:30
Βαρτζόπουλος: Η ψυχική υγεία ως πυλώνας δημόσιας πολιτικής και κοινωνικής συνοχής
Πολιτική Υγείας
30/01/2026 - 11:57
Σύστημα τεχνητών πνευμόνων κράτησε ασθενή ζωντανό μέχρι τη μεταμόσχευση
Υγεία
30/01/2026 - 11:30
Μικροπλαστικά: Πολύ υψηλά ποσοστά ανιχνεύθηκαν στο ένα τρίτο των ψαριών του Ειρηνικού
Διατροφή
30/01/2026 - 10:30
Αποσωληνώθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ που χειρουργήθηκε στη Ρουμανία
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 10:09
Καρκίνος μαστού: Ο συνδυασμός του AI με τη μαστογραφία μειώνει κατά 12% τις καθυστερημένες διαγνώσεις
Digital Health
30/01/2026 - 09:34
Προεγχειρητική βιοψία μαστού - Μύθοι που επιμένουν, αλήθειες που σώζουν
Health Talk
30/01/2026 - 08:11
Υβριδική Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη: «Αντιπαραθέσεις στη γηροψυχολογική εκτίμηση»
Επικαιρότητα
30/01/2026 - 03:41
Η Affidea στη νέα φάση του «Προλαμβάνω» με εξετάσεις για τη νεφρική δυσλειτουργία
Υπηρεσίες Υγείας
30/01/2026 - 00:08

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μικροπλαστικά: Πολύ υψηλά ποσοστά ανιχνεύθηκαν στο ένα τρίτο των ψαριών του Ειρηνικού
Διατροφή
30/01/2026 - 10:30
Βαρτζόπουλος: Η ψυχική υγεία ως πυλώνας δημόσιας πολιτικής και κοινωνικής συνοχής
Πολιτική Υγείας
30/01/2026 - 11:57
Η κατανάλωση βρώμης μπορεί να ρίξει τα επίπεδα της χοληστερόλης
Διατροφή
30/01/2026 - 12:30
Θεμιστοκλέους: «Εντός του 2027 θα λειτουργήσει το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης»
Πολιτική Υγείας
30/01/2026 - 18:49
Τρόποι και τροφές για τον καθαρισμό εντέρου με φυσικό τρόπο
Διατροφή
30/01/2026 - 23:41
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo