ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύστημα υγείας του μέλλοντος: Η πρόσβαση στα δεδομένα είναι «κλειδί»

Πολιτική Υγείας
Σύστημα υγείας του μέλλοντος: Η πρόσβαση στα δεδομένα είναι «κλειδί»
Η επόμενη ημέρα των συστημάτων υγείας θα πρέπει να στηρίζεται σε ευρείες και διατομεακές συνεργασίες αλλά και την αξιοποίηση των δεδομένων με στόχο τη λήψη εμπεριστατωμένων αποφάσεων και τη χάραξη πολιτικών, τονίστηκε στο πλαίσιο συζήτησης με εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς.
Παρασκευή, 21/05/2021 - 11:08
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Τα διδάγματα της πανδημίας και οι βασικοί άξονες που θα επιτρέψουν την αξιοποίηση τους με στόχο τη βελτίωση της υγείας των ασθενών, αλλά και τη βιωσιμότητα και αποτελεσματικότητα των συστημάτων υγείας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτηση με θέμα «Health Systems Of Tomorrow: Pharma Policies For Growth» στο Delphi Economic Forum.

Κοινή παρατήρηση ήταν πως η πανδημία ανέδειξε την αξία της Υγείας για την οικονομία, την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία, ενώ κοινή συνισταμένη αποτέλεσε η ανάγκη για σωστή αξιοποίηση των δεδομένων και ευρείες συνεργασίες.

«Η υγειονομική κρίση επιβεβαίωσε τη σημασία της συνεργασίας και της ταχύτητας. Για την αντιμετώπισή της, χρειάστηκε να συνεργαστούν κυβερνήσεις, ρυθμιστικές αρχές, φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες διαγνωστικών, επαγγελματίες υγείας κ.α., αλλά και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την έγκαιρη διάθεση εμβολίων και διαγνωστικών εξετάσεων» , ανέφερε χαρακτηριστικά η Sabrina Schilling, Αντιπρόεδρος Digital Health Solutions Marketing της Roche Diagnostics.

Η κα Schilling επισήμανε επίσης τη σημασία των νέων ψηφιακών λύσεων και δεδομένων για την καλύτερη φροντίδα των ασθενών. «Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής οφείλουν να διασφαλίσουν ένα περιβάλλον με πρόσβαση σε δεδομένα ασθενών και αποδοχή των δεδομένων πραγματικού κόσμου (Real World Data), ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν π.χ. σε κλινικές δοκιμές για να έρθει μία νέα θεραπεία πιο γρήγορα στους ασθενείς» τόνισε.

«Η στενή συνεργασία επέτρεψε να επιταχύνουμε διαδικασίες που συνήθως θέλουν περισσότερο χρόνο» εξήγησε αναδεικνύοντας και το ρόλο όσων χαράσσουν πολιτικές στην επιτάχυνση, όπως φάνηκε στην περίπτωση της εγκριτικής διαδικασίας των εμβολίων, αλλά και των διαγνωστικών τεστ.

«Είδαμε ότι μπορούμε να επιταχύνουμε τις υγειονομικές εξελίξεις και πιστεύω ότι πρέπει να το μεταφράσουμε αυτό και σε άλλους τομείς της υγείας αν θέλουμε να δούμε ανάπτυξη». Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διαχείριση του καρκίνου, όπου σύμφωνα με την κα Schilling, αν συνδυάσουμε νέες τεχνολογίες, όπως διαγνωστικές, με την αξιοποίηση δεδομένων και ψηφιακών δυνατοτήτων μαζί με στοχευμένες θεραπείες μπορούμε να υπάρξει σημαντική βελτίωση.

Την εκτίμηση ότι πλέον ακόμη και η νοοτροπία γύρω από τη συνεργασία έχει αλλάξει εξέφρασε η Susanne Kohout, Country President & Managing Director της Novartis Hellas.

«Η πανδημία ανέδειξε την αλληλεξάρτηση μεταξύ της κοινωνίας, της υγείας, της οικονομίας, της πολιτικής και της επιστήμης. Μας τοποθέτησε σε μια κατάσταση που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί από κάποιον μεμονωμένα, οργανισμό ή κυβέρνηση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι και στην Ελλάδα είδαμε τι μπορούν να επιτύχουν τα Υπουργεία μιας χώρας όταν συνεργαστούν, κάνοντας αναφορά στη συνεργασία των Υπουργείων Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον εμβολιασμό, χαρακτηρίζοντας τη μοναδική στην Ευρώπη.

«Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία στην Ελλάδα να γράψουμε εκ νέου ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για την υγεία. Όλοι οι εμπλεκόμενοι να συνεργαστούν, με νέα νοοτροπία, χρησιμοποιώντας δεδομένα και την έκβαση της υγείας των ασθενών και συντάσσοντας κάτι που θα βελτιώσει το μέλλον.

Χρειαζόμαστε έξυπνες αποφάσεις βασισμένες στα δεδομένα και την έκβαση των ασθενών. Άλλωστε, εστιάζοντας στην έκβαση της πορείας του ασθενούς διασφαλίζεις ότι ο πάσχοντας θα ζήσει καλύτερα και περισσότερο, που αυτός θα πρέπει να είναι ο βασικός στόχος ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου», πρόσθεσε.

Κατά την κα Kohout στην Ελλάδα, είμαστε σε καλή θέση σε ό,τι αφορά τα δεδομένα αφενός λόγω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και, αφετέρου ειδικά στην περίπτωση του κορονοϊού, είμαστε από τις λίγες χώρες που έχουν μητρώο COVID.

«Επιπλέον, με τη συνεργασία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνηση και του Υπουργείου Υγείας έχουμε τον καταλύτη να αξιοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα. Αυτό που χρειαζόμαστε ένα συμπαγές πλαίσιο αξιοποίησης των δεδομένων, που θα μας βοηθήσει να λάβουμε έξυπνες αποφάσεις σε όλα αυτά τα πεδία, όπως η καρδιαγγειακή νόσος, ώστε να διαχειριστούμε τις επιπτώσεις αλλά και τις υποβόσκουσες αιτίες. Το πλαίσιο λοιπόν είναι απαραίτητο για να καθορίσουμε πως παράγουμε τα δεδομένα, πως τα διαχειριζόμαστε και πως τα διανέμουμε, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία των ατόμων και το σύστημα υγείας», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Andreas Pollner, Διευθύνων Σύμβουλος της Bayer Ελλάς ανέλυσε το τοπίο των κλινικών μελετών και την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και τη σημασία τους για τη βιωσιμότητα των συστημάτων Υγείας στο παρόν και το μέλλον.

«Η ενίσχυση της κλινικής βιοϊατρικής έρευνας στην Ελλάδα θα μπορούσε να δημιουργήσει εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης για το σύστημα Υγείας και θετικές προοπτικές και χαρακτηριστικά εξωστρέφειας για την ελληνική γενικότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bayer Ελλάς.

«Η Bayer έχει μεγάλη εμπιστοσύνη το ελληνικό σύστημα Υγείας και τους Έλληνες επαγγελματίες υγείας και ερευνητές, κάτι που αποτυπώνεται και από ένα ενεργό πρόγραμμα 12 κλινικών μελετών αυτήν τη στιγμή στη χώρα. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης με τη Bayer να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της χώρας για περαιτέρω ανάπτυξη της κλινικής έρευνας», συμπλήρωσε. Μάλιστα, ο κ. Pollner σημείωσε τη σημασία της προσέλκυσης και εκπαίδευσης νέων ερευνητών και επιστημόνων, την αναγκαιότητα επενδύσεων σε καινοτόμες λύσεις τηλεϊατρικής, ενώ ξεχώρισε τις πρωτοβουλίες Elevate Greece και Πολιτεία Καινοτομίας, πρωτοβουλίες τις οποίες σχεδιάζει να υποστηρίξει η Bayer.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Γιώργος Τουσίμης, Γενικός Διευθυντής Amgen Ελλάδος & Κύπρου, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της φαρμακευτικής καινοτομίας και της πρόληψης στον τομέα της υγείας.

O κ. Τουσίμης τόνισε ότι «πρέπει να απομακρυνθούμε από τον παλιό και μη αποτελεσματικό τρόπο σκέψης “problem finding and fixing” και να κινηθούμε προς τη νέα εποχή της στρατηγικής “predict and prevent”», προσθέτοντας πως «κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. Απαιτεί ισχυρή πολιτική βούληση, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και προσεκτική εκτέλεση».

Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο καίριο αίτημα αναβάθμισης του συστήματος Υγείας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα διαθέτει πλέον, μέσω του προγράμματος Greece 2.0, τη βούληση και τους πόρους για να ψηφιοποιήσει τις υπηρεσίες υγείας και να αναβαθμίσει την παροχή υπηρεσιών υγείας. «Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε τον εξορθολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης και τη βέλτιστη αξιοποίηση των κονδυλίων για την υγεία, προφανώς προς όφελος των ασθενών», υπογράμμισε.

Καθοριστική θα αποβεί στην κατεύθυνση αυτή, όπως είπε ο κ. Τουσιμης, η συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων. «Η καινοτόμος φαρμακευτική βιομηχανία στην Ελλάδα δεσμεύεται να συνεισφέρει ενεργά στην ομαλή και άμεση εφαρμογή των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων. Είτε θα συνεργαστούμε για να κάνουμε τις νέες στοχευμένες θεραπείες προσβάσιμες στους ασθενείς που τις χρειάζονται τη στιγμή που τις χρειάζονται, είτε θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι αποτύχαμε στην αποστολή μας να έχουν οι ασθενείς στην Ελλάδα πρόσβαση σε σύγχρονες θεραπείες», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο κ. Τουσίμης τόνισε την αξία της έγκαιρης πρόγνωσης και διάγνωσης, επισημαίνοντας ότι «εάν στον καρκίνο προβλέπουμε έγκαιρα, μέσω της κατάλληλης χρήσης των βιο-δεικτών και του gene sequencing, ποιος μπορεί να ωφεληθεί από μία στοχευμένη θεραπεία, τότε μπορούμε να παρέχουμε το κατάλληλο φάρμακο στον κατάλληλο ασθενή την κατάλληλη στιγμή, εξοικονομώντας χρήματα για το σύστημα υγείας και ταυτόχρονα σώζοντας ζωές».

«Η πανδημία, όντως μας αφύπνισε και μας έμαθε να λειτουργούμε με σοφία, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη» ανέφερε η Ιουλία Τσέτη, CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ και πρόεδρος του Global Compact Network Hellas. Όπως υπογράμμισε «η post pandemic day, απαιτεί αμφιδέξιους Ηγέτες με ενσυναίσθηση, ευαισθησία, γνώσεις, νηφαλιότητα και λογική σκέψη. Ηγέτες που εμπνέουν και μετουσιώνουν τους στόχους και τους αριθμούς σε πράξη και ευημερία».

Το μεγάλο στοίχημα της επανεκκίνησης της οικονομίας παγκοσμίως, πρέπει να είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας- εκατομμύρια εκ των οποίων χάθηκαν την τελευταία χρονιά- και η στροφή σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, με βασικό άξονα τη βιομηχανική παραγωγή, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ένα από τα κυρίαρχα θέματα που αναδείχθηκαν κατά τη βίωση αυτής της κρίσης, είναι η αυτοδυναμία της παραγωγής, πρώτων υλών και τελικών προϊόντων τροφίμων και φαρμάκων.

«Έτσι, η απάντηση της υγειονομικής κρίσης για τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, είναι η επαρκής χρηματοδότηση της έρευνας για δημιουργία νέων μορίων, η συνεργασία των ερευνητικών ομάδων, η σύνδεση της παραγωγής με την καινοτομία. Και φυσικά, η ενδυνάμωση και η χρήση της τεχνολογίας, της τηλεϊατρικής και της ψηφιακής μεταρρύθμισης, στην υπηρεσία της ανθρώπινης υγείας και ευημερίας. Είναι επίκαιρο παρά ποτέ, να ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή και η παραγωγή στην Ευρώπη, να γυρίσει πίσω από εκεί που ξεκίνησε. Να κερδίσουμε τις θέσεις εργασίας που χάσαμε και την ανάπτυξη που μας πρέπει», πρόσθεσε.

«Ως μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ, είναι αδήριτη ανάγκη να ενισχύσουμε την παραγωγή, να γίνουμε κόμβος Καινοτομίας και Αριστείας και να «αγκαλιάσουμε» δυναμικότερα τις ψηφιακές πλατφόρμες. Άλλωστε και το ευνοϊκό χρηματοδοτικό περιβάλλον του Ταμείου Ανάκαμψης (RF), μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με σοφία», κατέληξε.

  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DELPHI
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΛΦΩΝ
  • ROCHE DIAGNOSTICS
  • NOVARTIS
  • AMGEN
  • BAYER
  • ΟΜΙΛΟΣ ΤΣΕΤΗ
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συμφώνησε η Ευρωπαϊκή Ένωση για το πράσινο πιστοποιητικό
Συμφώνησε η Ευρωπαϊκή Ένωση για το πράσινο πιστοποιητικό 21 Μαϊος 2021
O χάρτης του κορονοϊού: Τα κρούσματα παραμένουν ψηλά σε Αττική, Ιωάννινα και Αιτωλοακαρνανία 21 Μαϊος 2021
O χάρτης του κορονοϊού: Τα κρούσματα παραμένουν ψηλά σε Αττική, Ιωάννινα και Αιτωλοακαρνανία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PIF: Νέο διοικητικό συμβούλιο με πλάνο τριετίας για τους ασθενείς και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας
Pharma Policy
18/05/2026 - 17:07

PIF: Νέο διοικητικό συμβούλιο με πλάνο τριετίας για τους ασθενείς και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας

Ο ΟΦΕΤ στη Vitafoods Europe 2026 με προϊόντα εστιασμένα στη σύγχρονη πρόκληση της μακροζωίας
Pharma News
14/05/2026 - 21:46

Ο ΟΦΕΤ στη Vitafoods Europe 2026 με προϊόντα εστιασμένα στη σύγχρονη πρόκληση της μακροζωίας

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Η ενίσχυση των νοσηλευτών σώζει ζωές!
Πολιτική Υγείας
12/05/2026 - 10:23

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Η ενίσχυση των νοσηλευτών σώζει ζωές!

Αγγελής: «Πρωτοβουλίες για την προώθηση ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού τήρησης φυσικών αποθεμάτων φαρμάκων»
Pharma Policy
06/05/2026 - 19:54

Αγγελής: «Πρωτοβουλίες για την προώθηση ενός ολοκληρωμένου μηχανισμού τήρησης φυσικών αποθεμάτων φαρμάκων»

Ομιλος IMITHEA: Στρατηγική συνεργασία με τη Roche Diagnostics
Υπηρεσίες Υγείας
05/05/2026 - 21:36

Ομιλος IMITHEA: Στρατηγική συνεργασία με τη Roche Diagnostics

Μακροζωία και διαχείριση χρόνιων νοσημάτων στις παρεμβάσεις της Affidea στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Υπηρεσίες Υγείας
05/05/2026 - 20:01

Μακροζωία και διαχείριση χρόνιων νοσημάτων στις παρεμβάσεις της Affidea στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα μελέτη συνδέει την υψηλότερη δόση σεμαγλουτίδης συνδέεται με απώλεια βάρους έως και 27,7%
Pharma News
27/05/2026 - 21:43
ABBVIE: Θετική γνωμοδότηση από τον ΕΜΑ για συνδυαστική θεραπεία οξείας λοίμωξης από ηπατίτιδα C
Pharma News
27/05/2026 - 21:07
Νέα εποχή για τη συμμετοχή των ασθενών στην Αξιολόγηση των Τεχνολογιών Υγείας με τον οδηγό της ΕΝΑΣΕΛ
Patient Talk
27/05/2026 - 20:46
Περισσότεροι από 12.500 πολίτες συμμετείχαν σε δράσεις του ΑΠΘ για την παιδική παχυσαρκία στη Βόρεια Ελλάδα
Υγεία
27/05/2026 - 20:12
Έμπολα: Η Ουγκάντα κλείνει προσωρινά τα σύνορά της με το Κονγκό
Επικαιρότητα
27/05/2026 - 19:59
Τηλεϊατρική παντού ανά την Ελλάδα με 305 σταθμούς και 3.000 συστήματα κατ’ οίκον φροντίδας
Digital Health
27/05/2026 - 19:41
Επιστρέφει στις 24 Ιουνίου το πρόγραμμα Organmeetings για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις
Υγεία
27/05/2026 - 19:24
Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό στο Δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής από τον ΕΕΣ
Επικαιρότητα
27/05/2026 - 19:06
Αθλητικοί τραυματισμοί εφήβων: Συνέπειες και τρόποι αποφυγής
Health Talk
27/05/2026 - 18:23
Γεωργιάδης από Βουλή: «Όσο και αν δεν σας αρέσει, το ΕΣΥ πάει καλύτερα από ποτέ»
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 17:56
Bristol Myers Squibb: Πρωτιά στα αριστεία ΕΕΦαΜ για τις «Κλινικές Επιζώντων Καρκίνου»
Pharma News
27/05/2026 - 17:19
ΕΟΦ: Η λίστα με τα 82 φάρμακα που μπήκαν σε προσωρινή απαγόρευση παράλληλων εξαγωγών
Pharma Policy
27/05/2026 - 16:52
Διεθνής καταδίκη για το clawback στη Φυσικοθεραπεία, με τον ΠΣΦ να ζητεί πλήρη κατάργηση του μέτρου
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 16:18
Μεταστατικός καρκίνος του μαστού: Αύξηση περιστατικών και σε γυναίκες κάτω των 40
Υγεία
27/05/2026 - 16:00
Κέντρο καραντίνας για τον Έμπολα ανοίγουν οι ΗΠΑ στην Κένυα
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 15:33
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να χάσουμε βάρος; O ρόλος των γονιδίων, του μεταβολισμού και του περιβάλλοντος
Υγεία
27/05/2026 - 15:00
Μητσοτάκης: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» και την επόμενη τετραετία
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 13:50
Χορός: Η καλύτερη μορφή άσκησης για την τρίτη ηλικία
Fitness
27/05/2026 - 13:00
H Ευρώπη ενδέχεται να εξελιχθεί σε hotspot του ιού chikungunya μέχρι το 2100
Υγεία
27/05/2026 - 12:00
Kρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στα Ιωάννινα - Η κατάσταση του ασθενούς
Υγεία
27/05/2026 - 11:59
Έμπολα: Ενισχύεται η ευρωπαϊκή παρουσία με αποστολή ειδικών του ECDC σε Κονγκό και Ουγκάντα
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 11:48
Χανταϊός: Στα 13 αυξήθηκαν τα κρούσματα ύστερα από νέο κρούσμα στην Ισπανία
Υγεία
27/05/2026 - 11:00
«Stop» στα βίντεο φαρμακείων στα social media – Αυστηρή προειδοποίηση από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 10:30
«Πρωτοφανής» η επιδημία Έμπολα: Τα δείγματα ταξιδεύουν 1.700 χιλιόμετρα μακριά για να εξεταστούν
Υγεία
27/05/2026 - 10:00
Η κλιματική αλλαγή καθιστά τα αντιβιοτικά μη αποτελεσματικά με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς
Υγεία
27/05/2026 - 09:00
Κούραση, άγχος, κακή διάθεση: Μήπως φταίει το έντερό σας;
Pharma News
27/05/2026 - 07:18
Παγκρήτια κινητοποίηση υγειονομικών στις 27 Μαΐου για την κατάσταση στο Βενιζέλειο και το ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 03:34
Νέα μεταλλαγμένα: H Greenpeace εντείνει την πίεση ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο
Επικαιρότητα
27/05/2026 - 00:06
Νέο καινοτόμο σύστημα ενδοστεφανιαίας απεικόνισης με Τεχνητή Νοημοσύνη από τη Y-Logimed στο ΥΓΕΙΑ
Digital Health
26/05/2026 - 23:16
Γεωργιάδης για ΑΧΕΠΑ: «Παρατείνουμε την ίδια σύμβαση για 30 χρόνια»
Πολιτική Υγείας
26/05/2026 - 22:33

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έφυγε από τη ζωή η Γωγώ Μαστροκώστα σε ηλικία 56 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
Επικαιρότητα
25/05/2026 - 08:09
Γιατί δεν πρέπει να βάζετε μπανάνα στα smoothies σας - Τι έδειξε έρευνα
Διατροφή
25/05/2026 - 13:00
Αγαπηδάκη: «Η Εθνική Δράση για την Παιδική Παχυσαρκία άγγιξε όλη τη χώρα»
Πολιτική Υγείας
25/05/2026 - 16:23
ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ρομποτική χειρουργική Da Vinci για ήπαρ, χοληφόρα αγγεία, πάγκρεας και ανώτερο πεπτικό
Υπηρεσίες Υγείας
25/05/2026 - 17:28
Ικανοποίηση στον ΙΣΑ για την εφαρμογή της αναστολής των δόσεων clawback του 2023
Πολιτική Υγείας
25/05/2026 - 17:47
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo