ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης: Με το εμβόλιο της Johnson & Johnson ο εμβολιασμός στα 19 μεγαλύτερα νησιά

Πολιτική Υγείας
Μητσοτάκης: Με το εμβόλιο της Johnson & Johnson ο εμβολιασμός στα 19 μεγαλύτερα νησιά
Μέχρι τέλη Ιούνη θα έχουν εμβολιαστεί οι 700 χιλιάδες πολίτες των 19 μεγαλύτερων νησιών μας -εκτός από την Κρήτη- αποκλειστικά με το εμβόλιο της Johnson & Johnson σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν κατά την πρωϊνή τηλεδιάσκεψη που έγινε παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τρίτη, 11/05/2021 - 14:07
— Photo: EUROKINISSI
Γιώργος Παπαϊωάννου Γιώργος Παπαϊωάννου

Σε πρωϊνή τηλεδιάσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι στα 19 μεγαλύτερα νησιά της χώρας πλην της Κρήτης θα γίνουν εμβολιασμοί στους 700 χιλιάδες μόνιμους κατοίκους με το εμβόλιο της Johnson & Johnson μέχρι τέλη Ιουνίου.

«Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα αυτό θέλει να στηρίξει τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες και την οικονομία τους. Φιλοδοξεί όμως να προσφέρει και ένα θετικό πρόσημο στη συνολική εικόνα του τουρισμού μας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, έχει ήδη ολοκληρωθεί ο καθολικός εμβολιασμός σε 32 νησιά, με αρκετά πολύ καλή συμμετοχή και ολοκληρώνεται μέχρι 31/5 ο εμβολιασμός σε άλλα 36 νησιά. Θυμίζουμε ότι το εμβόλιο της Johnson & Johnson είναι μονοδοσικό και θα επιτρέψει τον γρήγορο εμβολιασμό των νησιωτών.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη

«Ο στόχος είναι ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός των μονίμων κατοίκων των νησιών το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου. Οι νησιώτες μας δηλαδή να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι ασφαλείς και απόλυτα θωρακισμένοι από τον κορονοϊό. Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα αυτό θέλει να στηρίξει τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες και την οικονομία τους. Φιλοδοξεί όμως να προσφέρει και ένα θετικό πρόσημο στη συνολική εικόνα του τουρισμού μας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τηλεδιάσκεψη για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» που προβλέπει τον εμβολιασμό όλων των μόνιμων κατοίκων των νησιών ως το τέλος Ιουνίου.

«Η πρώτη μεγάλη παραλαβή των μονοδοσικών εμβολίων της Johnson & Johnson στα τέλη του μήνα θα κατευθυνθεί εκεί, σε εσάς δηλαδή, ώστε να χτιστεί και το πρώτο μαζικό τείχος ανοσίας. Γιατί μόνο στα 19 μεγαλύτερα νησιά μας ζουν περισσότεροι από 700.000 συμπολίτες μας. Είναι λοιπόν μία μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσετε εσείς, να αξιοποιήσει πρωτίστως η τοπική αυτοδιοίκηση και να κινητοποιήσει υπέρ του εμβολιασμού τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων σας. Η οργάνωση, άλλωστε, της εκστρατείας με τη βοήθεια των Ενόπλων Δυνάμεων στα νησιά μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, ασφάλεια και απόλυτη ακρίβεια. Η «Γαλάζια Ελευθερία» θα εξελίσσεται ταυτόχρονα με την εθνική εκστρατεία», διευκρίνισε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρωτοβουλία αυτή έχει μία σύνθετη διάσταση, υγειονομική, κοινωνική, οικονομική, αλλά και γεωστρατηγική, σε κάποιες πλευρές της. Είναι λοιπόν μία υπόθεση εθνική και γι’ αυτό και πρέπει να πετύχει όπως πετυχαίνει συνολικά η επιχείρηση Ελευθερία και φυσικά για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε την αρωγή σας και τη στήριξή σας», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τους 4 Περιφερειάρχες και τους δημάρχους των 19 νησιών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

«Καθώς ανοίγουμε σταδιακά την οικονομική και την κοινωνική δραστηριότητα, απαιτείται από όλους πολύ μεγάλη προσοχή. Έτσι ώστε να μην έχουμε τοπικές εξάρσεις, τοπικές επιδημίες, που θα μας οδηγήσουν στη λήψη τοπικών περιοριστικών μέτρων. Πιστεύω ότι αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε από τη στιγμή που όλοι θα φερθούμε υπεύθυνα και καθώς από αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις και θα αρχίσουν τα νησιά να έχουν επισκέπτες και από τα μεγάλα αστικά κέντρα, θα γίνουν και αύριο συγκεκριμένες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν οι συμπολίτες μας να ταξιδεύουν εντός της Ελλάδας, ειδικά ως προς τις μετακινήσεις από και προς τα νησιά», σημείωσε ο Πρωθυπουργός κλείνοντας την τηλεδιάσκεψη.

Η τοποθέτηση Θεμιστοκλέους, Κικίλια, Πέτσα, Θεοχάρη

«Ο στόχος είναι ο καθολικός εμβολιασμός όλων των νησιών της Ελλάδας, με εξαίρεση την Κρήτη, έως το τέλος του Ιουνίου. Ο σχεδιασμός για τα νησιά ξεκίνησε όταν ξεκινήσαμε γενικά την επιχείρηση Ελευθερία. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει τον καθολικο εμβολιασμό σε 32 νησιά, με αρκετά πολύ καλή συμμετοχή μέχρι στιγμής και ολοκληρώνουμε μέχρι 31/5 τον εμβολιασμό σε άλλα 36 νησιά. Με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε και στον εμβολιασμό στα υπόλοιπα 19 νησιά τα οποία απομένουν για να ολοκληρώσουμε το νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Mάριος Θεμιστοκλέους ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιο εμβολιασμού για τα νησιά.

«Ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, είναι διατεθειμένη τη μεγάλη προίκα που έχουμε, τη βαριά μας βιομηχανία, τον τουρισμό, πάντα με κανόνες δημόσιας υγείας και ασφάλειας να τον ενισχύσει άμεσα μαζί με τη δυνατότητα και άλλων βαθμών ελευθερίας στις κοινωνίες και στα νησιά μας και φυσικά την οικονομία μας» τόνισε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας πως «είναι μία ομαδική συλλογική εθνική προσπάθεια, όπου υπάρχουν δυσκολίες επιμέρους θα τις λύσουμε, εδώ είμαστε, με πολύ καλή διάθεση και είμαστε το ίδιο αισιόδοξοι ότι έτσι όπως τρέξαμε το πρόγραμμα Ελευθερία μέχρι σήμερα και αυτό το κομμάτι θα τρέξει πολύ καλά, πολύ επιτυχημένα και θα είναι μία μεγάλη διαφήμιση των νησιών σας και της χώρας προς το εξωτερικό».

«Με το σχέδιο που παρουσιάστηκε και τη δουλειά που έχει γίνει στο παρελθόν φαίνεται ότι η Ελλάδα παρά το μοναδικό γεωφυσικό ανάγλυφο το οποίο έχει, τελικά το να είναι κανείς στο νησί δεν είναι μειονέκτημα, αλλά είναι πλεονέκτημα, χάρη στο σχεδιασμό που έγινε ώστε να υπάρχει καθολικός εμβολιασμός του πληθυσμού μέσα στο χρονικό ορίζοντα που έχετε θέσει κ. Πρόεδρε.Οπότε είμαστε μαζί, κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση, να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες», σημείωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

«Τα νησιά μας, η τοπική οικονομία, ιδιαίτερα στο Νότιο Αιγαίο εξαρτάται σε βαθμό τεράστιο από την τουριστική κίνηση. Το μήνυμα της ασφάλειας της χώρας συνολικότερα, επιτυγχάνεται και μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες ιδιαίτερα στις περιοχές οι οποίες είναι πολύ δημοφιλείς για τους τουρίστες οι οποίοι επιλέγουν τη χώρα μας. Είναι λοιπόν σημαντικότατο όλοι μας να δουλέψουμε και ιδιαίτερα σε περιοχές που μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιστάσεις, η τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι πολύτιμος σύμμαχος για να βοηθήσει τους κατοίκους να πάρουν τις σωστές αποφάσεις που θα στηρίξουν την οικονομία και τον τουρισμό μας», επεσήμανε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Τη μεγάλη σημασία του προγράμματος εμβολιασμού για τα νησιά, υπογράμμισαν στις τοποθετήσεις τους οι Περιφερειάρχες, Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκου, Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θοδωρής Λιβάνιος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και οι Δήμαρχοι, Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς, Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, Μυτιλήνης​ Στρατής Κύτελης​, Ανατολικής Σάμου Γεώργιος Στάντζος, Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, Ρόδου ​Αντώνης Καμπουράκης, Κω Θεοδόσης Νικηταράς, Σύρου Νικόλαος Λειβαδάρας, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, Σαντορίνης Αντώνης Σιγάλας, Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης, Πάρου Μάρκος Κωβαίος, Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, Νότιας Κέρκυρας Κωνσταντίνος Λέσσης, Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης, Λευκάδος Χαράλαμπος Καλός, Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης.

Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2021 - 15:09
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
  • ΝΗΣΙΑ
  • JOHNSON & JOHNSON

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακίδου: Η Ελλάδα επωφελήθηκε από την «επιτυχημένη» πολιτική εμβολιασμού στην Ε.Ε.
Κυριακίδου: Η Ελλάδα επωφελήθηκε από την «επιτυχημένη» πολιτική εμβολιασμού στην Ε.Ε. 11 Μαϊος 2021
Προς εξέταση ο εμβολιασμός ατόμων που νόσησαν από κορονοϊό με μία δόση 11 Μαϊος 2021
Προς εξέταση ο εμβολιασμός ατόμων που νόσησαν από κορονοϊό με μία δόση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: Η επιλογή ειδησεογραφικού μέσου ενημέρωσης φαίνεται να επηρεάζει τη στάση έναντι των εμβολίων
Υγεία
28/04/2026 - 10:00

ΗΠΑ: Η επιλογή ειδησεογραφικού μέσου ενημέρωσης φαίνεται να επηρεάζει τη στάση έναντι των εμβολίων

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει ο αντιλυσσικός εμβολιασμός των ζώων της άγριας πανίδας
Επικαιρότητα
24/04/2026 - 23:22

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει ο αντιλυσσικός εμβολιασμός των ζώων της άγριας πανίδας

ΠΦΣ: Κρίσιμη συλλογική επένδυση στην προστασία της δημόσιας υγείας ο εμβολιασμός
Υγεία
24/04/2026 - 00:06

ΠΦΣ: Κρίσιμη συλλογική επένδυση στην προστασία της δημόσιας υγείας ο εμβολιασμός

Γρίπη των πτηνών: Ξεκίνησε ο πειραματικός εμβολιασμός ανθρώπων σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία
Pharma News
22/04/2026 - 11:00

Γρίπη των πτηνών: Ξεκίνησε ο πειραματικός εμβολιασμός ανθρώπων σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία

ΕΟΔΥ: «Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή για κάθε γενιά και έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές»
Υγεία
17/04/2026 - 18:26

ΕΟΔΥ: «Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή για κάθε γενιά και έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές»

Γιατί το ξέσπασμα της μηνιγγίτιδας στο Πανεπιστήμιο του Κεντ προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια
Πολιτική Υγείας
23/03/2026 - 16:17

Γιατί το ξέσπασμα της μηνιγγίτιδας στο Πανεπιστήμιο του Κεντ προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΕΕΣ διοργανώνει εκδήλωση τιμητικής διάκρισης για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Επικαιρότητα
06/05/2026 - 00:08
Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο Διαδίκτυο
Επικαιρότητα
05/05/2026 - 23:24
Την ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας ιδιαίτερα στην περιφέρεια, ζητεί ο ΙΣΑ
Υγεία
05/05/2026 - 22:39
Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης «Η διατροφή μας σε κίνδυνο: Η κρυφή προώθηση των μεταλλαγμένων»
Επικαιρότητα
05/05/2026 - 22:04
Καμπανάκι ΕΣΑμεΑ για την πρόσβαση των ασθενών με σοβαρές και σπάνιες παθήσεις στις θεραπείες τους
Patient Talk
05/05/2026 - 21:54
Ομιλος IMITHEA: Στρατηγική συνεργασία με τη Roche Diagnostics
Υπηρεσίες Υγείας
05/05/2026 - 21:36
Κοινωνικό ζήτημα και προτεραιότητα δημόσιας υγείας η σεξουαλική επίθεση με το «χάπι του βιασμού»
Ψυχική Υγεία
05/05/2026 - 21:12
«Coolcations»: Η νέα τάση για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τους καύσωνες
Επικαιρότητα
05/05/2026 - 20:24
Μακροζωία και διαχείριση χρόνιων νοσημάτων στις παρεμβάσεις της Affidea στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Υπηρεσίες Υγείας
05/05/2026 - 20:01
Δωρεάν σεμινάρια πρώτων βοηθειών για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» από τον ΕΕΣ
Επικαιρότητα
05/05/2026 - 19:39
Μήνας δράσης ενάντια στον καρκίνο του δέρματος ο Μάιος με δωρεάν εξετάσεις σε όλη την Ελλάδα
Υγεία
05/05/2026 - 18:47
Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος: Βίντεο του «Patient Talks» με ερωτήσεις ασθενών και απαντήσεις πνευμονολόγου
Patient Talk
05/05/2026 - 18:23
Υδροκεφαλία: Η σύγχρονη νευροχειρουργική αλλάζει τη ζωή των ασθενών
Health Talk
05/05/2026 - 17:57
Νέα κορυφαία διάκριση για την AbbVie: Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα Best Workplaces 2026
Pharma News
05/05/2026 - 17:34
Στο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» η δεύτερη στέγη γονέων από την RMH Ελλάς
Επικαιρότητα
05/05/2026 - 17:08
Φαρμασέρβ-Λίλλυ: «Κανονικά η κυκλοφορία και η διάθεση των ινσουλινών μας στην Ελλάδα»
Pharma News
05/05/2026 - 16:34
Πώς το ταγκό εκτός από την επαφή των σωμάτων προκαλεί και ...διεπαφή εγκεφάλων
Ψυχική Υγεία
05/05/2026 - 16:08
Πανελλήνιες 2026: Φυσικοθεραπευτικά εργαλεία για το άγχος των εξετάσεων
Ψυχική Υγεία
05/05/2026 - 15:43
Οφθαλμικές σταγόνες μπορούν να ελέγχουν τη μυωπία στους ενήλικες για 24 ώρες
Υγεία
05/05/2026 - 15:19
Σε λειτουργία από σήμερα η νέα εφαρμογή Φακέλου Ασφάλισης Υγείας του ΕΟΠΥΥ
Digital Health
05/05/2026 - 14:53
ΠΟΥ για συρροή χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο: Πιθανό το ενδεχόμενο «μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο»
Επικαιρότητα
05/05/2026 - 14:14
Τα συμπληρώματα ωμέγα-3 ενδέχεται να συνδέονται με ταχύτερη γνωστική έκπτωση στους ηλικιωμένους
Υγεία
05/05/2026 - 14:00
Σχολεία του Λονδίνου δοκιμάζουν την εικονική πραγματικότητα για την ανακούφιση του άγχους των μαθητών
Digital Health
05/05/2026 - 13:00
Τι είναι η αποσυνταγογράφηση και γιατί συζητείται όλο και πιο έντονα
Υγεία
05/05/2026 - 12:00
Πατίνια: Πλήρη κατάργηση σκέφτεται ο Χρυσοχοϊδης - Μέτρα επειγόντως ζητούν οι παιδίατροι
Επικαιρότητα
05/05/2026 - 11:14
Ο χυμός του κράνμπερι μπορεί να ενισχύσει τη δράση των αντιβιοτικών κατά των ουρολοιμώξεων
Διατροφή
05/05/2026 - 11:00
Πρόεδρος ΕΟΔΥ για χανταϊό: Εξαιρετικά χαμηλός ο κίνδυνος μετάδοσης
Υγεία
05/05/2026 - 10:00
Κρυοσυντηρημένος προ εφηβείας ορχικός ιστός παρήγαγε σπέρμα όταν εμφυτεύθηκε σε ενήλικα
Υγεία
05/05/2026 - 09:00
«Πίσω από τον καθρέφτη»: Ο ρόλος των επαγγελματιών ομορφιάς στην αναγνώριση της έμφυλης βίας
Επικαιρότητα
05/05/2026 - 07:21
Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος στη Θεσσαλονίκη
Πολιτική Υγείας
05/05/2026 - 03:26

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αύξηση των επιθέσεων σε υγειονομικές δομές εν μέσω πολέμων
Πολιτική Υγείας
04/05/2026 - 09:00
ΠΟΕΔΗΝ: SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Λήμνου - Χωρίς αναισθησιολόγο και βασικές ειδικότητες
Πολιτική Υγείας
04/05/2026 - 11:00
Νέα ενέσιμη μορφή φαρμάκου ανοσοθεραπείας κατά του καρκίνου υπόσχεται μικρότερη παραμονή στο νοσοκομείο
Pharma News
04/05/2026 - 12:30
ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Με απόλυτη επιτυχία οι δύο πρώτες διακαθετηριακές επιδιορθώσεις μιτροειδούς βαλβίδας
Υπηρεσίες Υγείας
04/05/2026 - 14:21
Πρόστιμο σε δύο μεγάλες φαρμακευτικές για τις διαφημίσεις φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας
Pharma News
04/05/2026 - 19:18
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo