news4logo

  • Pharma News
  • Πολιτική Υγείας
  • Υγεία
  • Health News
  • Διατροφή
  • Ευ Ζην
  • Pet & Health
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Διοίκηση «Σωτηρία»: Αστοχία στον προγραμματισμό η αναβολή του εμβολιασμού υγειονομικών

News4Health TeamNews4Health Team
1297 0
Eurokinissi Eurokinissi

Διευκρινίσεις για τη διαδικασία εμβολιασμού των υγειονομικών εξέδωσε ο Διοικητής του ΓΝΝΘΑ "Η Σωτηρία" Σωκράτης Μητσιάδης, μετά τις καταγγελίες για αναβολή ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν πολιτικά πρόσωπα. 

«Σήμερα στο ΓΝΝΘΑ “Η ΣΩΤΗΡΙΑ” εμβολιάστηκαν 56 υγειονομικοί του νοσοκομείου μας, επί προγραμματισμένων 61. Λόγω αστοχίας στον προγραμματισμό, οι πέντε θα εμβολιαστούν αύριο και η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά», ξεκαθαρίζει ο κ. Μητσιάδης.

Καταγγελίες για αναβολή προγραμματισμένων εμβολιασμών υγειονομικών προς όφελος πολιτικών προσώπων


«Σήμερα 29/12 στο "Σωτηρία" (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι», αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Πάνος Παπανικολάου, ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ, εκπρόσωπος του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ήταν προγραμματισμένο στο Νοσοκομείο "Σωτηρία" να πραγματοποιηθούν 54 ραντεβού υγειονομικών για εμβολιασμό, με τις διαθέσιμες δόσεις να ανέρχονται περίπου σε 70. Ωστόσο, με εντολή της διοίκησης, όπως καταγγέλλεται, αναβλήθηκαν τα ραντεβού περίπου 20 υγειονομικών, καθώς στο Νοσοκομείο θα μετέβαιναν για εμβολιασμό πολιτικά πρόσωπα.

Περισσότερα εδώ.

Στη χώρα μας άλλες 83.850 δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19

Με ειδική πτήση, που προσγειώθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», έφτασαν στη χώρα μας οι 83.850 δόσεις του εμβολίου , των Pfizer/BioNTech κατά της Covid-19.

Μετά την άφιξη της ειδικής πτήσης, η δεύτερη και μεγαλύτερη παρτίδα των εμβολίων κατά της COVID-19 κατανεμήθηκε στα 5 κεντρικά αποθηκευτικά σημεία και από εκεί θα γίνει η διανομή στα εμβολιαστικά κέντρα των νοσοκομείων.

Άλλωστε, εμβολιασμοί πραγματοποιούνται και σε τέσσερα νοσοκομεία της Περιφέρειας, το Πανεπιστημιακό της Λάρισας, το ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, το Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων και το Πανεπιστημιακό της Πάτρας.

Health ανα Tag:
  • ΣΩΤΗΡΙΑ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΝΑΒΟΛΗ
  • ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εκτίμηση για το ποσοστό εμβολιασμού των Ελλήνων μέχρι τέλη Απρίλη

Η εκτίμηση για το ποσοστό εμβολιασμού των Ελλήνων μέχρι τέλη Απρίλη

Η Πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, προχώρησε σε μία εκτίμηση σχετικά με το ποσοστό του πληθυσμού των Ελλήνων που θα έχει αναπτύξει ανοσία είτε μέσω του εμβολιασμού, είτε μέσω της νόσησης στο τέλος του Απριλίου.

News4Health TeamΓιώργος Παπαϊωάννου
Ελλάδα: Στην πρώτη τετράδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους ημερήσιους εμβολιασμούς

Ελλάδα: Στην πρώτη τετράδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους ημερήσιους εμβολιασμούς

Η Ελλάδα βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο όσον αφορά την εμβολιαστική της καλυψη και βρίσκεται στην 4η θέση στους ημερήσιους εμβολιασμούς τις τελευταίες εβδομάδες στις χώρες της Ε.Ε.

News4Health TeamΓιώργος Παπαϊωάννου
H σημασία παρασκευής ενός εμβολίου COVID-19 για τις γάτες

H σημασία παρασκευής ενός εμβολίου COVID-19 για τις γάτες

Oι γάτες δεν φαίνεται να αρρωσταίνουν πολύ από την COVID-19 και δεν φαίνεται να το διαδίδουν εύκολα σε άλλες γάτες. Δεν υπάρχουν αποδείξεις, ακόμα, ότι μπορούν να το διαδώσουν στους ανθρώπους. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, και έτσι είναι λογικό για τους προγραμματιστές εμβολίων να ετοιμάζουν τα εμβόλια αιλουροειδών.

News4Health TeamΓιώργος Παπαϊωάννου
ΦΣΘ: «Είμαστε έτοιμοι για τη διενέργεια εμβολιασμών COVID στα φαρμακεία μας»

ΦΣΘ: «Είμαστε έτοιμοι για τη διενέργεια εμβολιασμών COVID στα φαρμακεία μας»

Έτοιμοι να αναλάβουν τη διενέργεια εμβολιασμών κατά της COVID-19 είναι οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης.

News4Health TeamΓιώργος Παπαϊωάννου

Newsroom

  • Η συγκίνηση Κικίλια για βρέφος που δίνει μάχη με τον κορονοϊό

    24/02/2021 - 19:31
  • Κικίλιας: Για 2 λόγους δεν βλέπουμε στα νοσοκομεία μας τον ιό της γρίπης

    24/02/2021 - 19:00
  • Ασφυκτική η πίεση στην Αττική: Το 90% των ΜΕΘ είναι κατειλημμένες

    24/02/2021 - 18:30
  • Ευρεία διασπορά του κορονοϊού δείχνουν τα λύματα στην Κρήτη (πίνακας)

    24/02/2021 - 18:07
  • Ο χάρτης του κορονοϊού: Σχεδόν 1 στα 2 κρούσματα στην Αττική και 1 στα 5 στη Θεσσαλονίκη, δεν υποχωρεί η πανδημία στην Αχαΐα

    24/02/2021 - 17:53
  • Κορονοϊός Ελλάδα: Κοντά στα 2 χιλιάδες τα σημερινά κρούσματα- Σχεδόν αγγίζει το 1 το Rt

    24/02/2021 - 17:40
  • Καμπάνια κατά της σεξουαλικής κακοποίησης - «Δεν είναι απλά μία ιστορία. Είναι ομολογία» (vid)

    24/02/2021 - 17:34
  • «Οι Σπάνιοι Ασθενείς είμαστε Πολλοί, είμαστε Δυνατοί, είμαστε Υπερήφανοι»

    24/02/2021 - 17:22
  • FDA: Aποτελεσματικό και ασφαλές το εμβόλιο της Johnson Johnson

    24/02/2021 - 17:00
  • Εκατοντάδες πολίτες έκαναν εγγραφή στην άυλη συνταγογράφηση με τη βοήθεια του ΙΣΑ

    24/02/2021 - 16:47

news4

  • Pharma News
  • Πολιτική Υγείας
  • Υγεία
  • Health News
  • Διατροφή
  • Ευ Ζην
  • Pet & Health
  • Οι ειδήσεις της υγείας
  • ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

About Us

© 2019 NEWS4HEALTH. ALL RIGHTS RESERVED