ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Pfizer: Εκτοξεύθηκαν στις 3.500 οι αιτήσεις για 200 θέσεις στο Digital Hub της Θεσσαλονίκης

Pharma News
Pfizer: Εκτοξεύθηκαν στις 3.500 οι αιτήσεις για 200 θέσεις στο Digital Hub της Θεσσαλονίκης
Η Pfizer παρουσίασε το όραμά της για το Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, εφαρμόζοντας καινοτόμα στρατηγική πρόσληψεων.
Τρίτη, 15/12/2020 - 18:35
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Πόλος έλξης επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης, ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, το Digital Hub, το Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, με την εταιρεία να εφαρμόζει καινοτόμες διαδικασίες πρόσληψης.

Η εταιρεία έχει ήδη δεχτεί 3.500 αιτήσεις για τη στελέχωση του Κέντρου, με 74% των αιτούντων έχουν μεταπτυχιακές σπουδές και μάλιστα το 20% προέρχονται από χώρες του εξωτερικού. Προκειμένου να διασφαλίσει την προσέλκυση και πρόσληψη των ικανότερων, η Pfizer πραγματοποιεί εκπαιδευτικά bootcamps!

Pfizer και καινοτομία

Η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής της Pfizer και ενσωματώνεται σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εστιάζει στην ψηφιοποίηση στο τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης των φαρμάκων, στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων υγείας και στην εμπειρία του ασθενή, βελτιώνοντας τις ταχύτητες και διευκολύνοντας την καθημερινή εργασία.

«Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και η προηγμένη ψηφιακή ανάλυση είναι καίρια εργαλεία της ψηφιακής στρατηγικής της Pfizer πάντα σε συμμόρφωση με τη νομοθεσία προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Ο Jeff Hamilton, επικεφαλής του παγκόσμιου δικτύου ψηφιακής τεχνολογίας, παρέθεσε μερικά παραδείγματα προϊόντων και λύσεων που δοκιμάζονται στο Hub, οι οποίες αποτελούν καινοτομία, συμπεριλαμβάνοντας τον Πίνακα Ελέγχου Κλινικών Δοκιμών (έλεγχος των προμήθειων του χώρου κλινικών δοκιμών και επιδόσεων για τη διασφάλιση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των δοκιμών), LivingWith ™ (ψηφιακός σύντροφος για την υποστήριξη των ασθενών κατά τη διάρκεια της ιατρικής τους φροντίδας), Ψηφιακό Κέντρο Λειτουργιών (ενιαία πλατφόρμα για τη σύνδεση υπαλλήλων και όλων των πτυχών των κατασκευαστικών λειτουργιών) και ESTIMATTR-cm (ένα διαδικτυακό εργαλείο για την εκπαίδευση των ΕΥ σχετικά με τις καρδιακές και μη καρδιακές εκδηλώσεις που αφορούν τη σχετιζόμενη με την τρανσθυρετίνη αμυλοειδική μυοκαρδιοπάθεια ιδιοπαθούς τύπου (wt ATTR-CM))», σημειώνεται.

Στρατηγική προσλήψεων

Ο Nico Gariboldi, επικεφαλής του ψηφιακού κέντρου στη Θεσσαλονίκη ανέπτυξε τους δύο βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του Hub για την εξεύρεση ταλαντούχου στελεχιακού δυναμικού, οι οποίοι είναι:

  • Να προσελκύσει τους ικανότερους. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενός πλάνου επικοινωνίας και στοχευμένων ενεργειών, με την προσέγγιση του επιστημονικού «οικοσυστήματος» μέσω κατάλληλων επιστημονικών εκδηλώσεων, με δραστηριότητες για την προβολή του Hub, με τη σύνδεση και συνεργασία με τα πανεπιστήμια καθώς και με την ενεργοποίηση του δικτύου των αποδήμων και των αποφοίτων.
  • Να αναπτύξει ένα φυτώριο ταλαντούχων ανθρώπων. Για αυτόν τον σκοπό, η Pfizer θα στηριχτεί στη σύνδεση με την κουλτούρα της τοπικής κοινωνίας, στη δημιουργία ευκαιριών καριέρας μέσω προγραμμάτων κατάρτισης υψηλής εξειδίκευσης και σε εσωτερικές και εξωτερικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον, σημείωσε τη σημασία μια ισχυρής δεξαμενής υποψηφίων για την δημιουργία ενός ανθρώπινου δυναμικού με τις απαραίτητες δεξιότητές και ικανότητες.

Πρόσθεσε ότι υπάρχει μια πολύ θετική πορεία στην διαδικασία των προσλήψεων, καθώς το Hub έλαβε 3.000 αιτήσεις από υποψηφίους υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, το 71% των αιτούντων έχουν μεταπτυχιακές σπουδές και το 21% προέρχεται από το εξωτερικό.

Αναφερόμενος στις βασικές δεξιότητες που ζητούνται, σημείωσε ότι αυτές είναι: Software Development & Engineering, Agile Project Management, Machine Learning & Artificial Intelligence, Enterprise Architecture, Data Science, Process Automation, Product & Experience Design, Customer Analytics & Insights.

H εμπειρία του bootcamp

Την ενδιαφέρουσα στρατηγική του Bootcamp της Pfizer, περιέγραψε ο κ. Gariboldi, σημειώνοντας ότι έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση και πρόσληψη των καλύτερων υποψηφίων από τον Πανεπιστημιακό χώρο.

Ειδικότερα, το Bootcamp συγκεντρώνει υποψήφιους, συνήθως 25 για κάθε τάξη, τους εκπαιδεύει στις πιο προηγμένες τεχνολογίες και προσλαμβάνει όσους θεωρούνται καταλληλότεροι, μάλιστα κατά μέσο όρο το 70% των υποψηφίων που συμμετέχουν στο bootcamp προσλαμβάνονται.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει συνολικά 5 bootcamps, 4 από τα οποία έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Κάθε bootcamp περιλαμβάνει διαλέξεις, πρακτικά εργαστήρια, εκπαίδευση, εργασία για project και αξιολόγηση πάνω στις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Οι συμμετέχοντες εργάζονται σε ομάδες υπό τη στενή επίβλεψη και καθοδήγηση ενός μέντορα τεχνολογίας (εξειδικευμένοι επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίου). Αυτή είναι μια διαδικασία κατάρτισης και πιστοποίησης βάσει έργου, πιστοποιημένη από το Athens Tech College.

Περιλαμβάνει 100+ ώρες για τη διαχείριση project, τη μηχανική λογισμικού, τα ευέλικτα έργα και την ανάπτυξη λογισμικού, την επίλυση διαφορών τεχνολογικών προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων. Η πρόοδος των υποψηφίων αξιολογείται μέσω μιας εβδομαδιαίας διαδικασίας πολυεπίπεδης αξιολόγησης που εστιάζει, τόσο στις δεξιότητες που πηγάζουν από τον ανθρώπινο χαρακτήρα, όσο και στις τεχνολογικές δεξιότητες.

Στο τέλος της εκπαίδευσης ο κάθε υποψήφιος παρουσιάζει ένα τεχνολογικό project υπό την επίβλεψη των μεντόρων τεχνολογίας, στους ανώτερους διευθυντές της Pfizer.

Το Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας (Hub) της Θεσσαλονίκης και το ελληνικό μακροοικονομικό περιβάλλον

Ο κ. Gariboldi, περιγράφοντας τους λόγους που οδήγησαν την Pfizer να επιλέξει την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία του Ηub υπογράμμισε τις ισχυρές οικονομικές προοπτικές της χώρας και την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική για την Καινοτομία, το νέο αναδυόμενο περιβάλλον των νεοφυών επιχειρήσεων, τη δυνατότητα για συνεργασία με τεχνολογικά Ηubs και το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο του πληθυσμού, παράγοντες οι οποίοι οδήγησαν την Ελλάδα στο να βρεθεί στο επίκεντρο σημαντικού αριθμού νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών από μερικές από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής και των τεχνολογιών επικοινωνίας.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε τη συγκέντρωση ταλέντων του κλάδου της πληροφορικής στην πόλη, τον ρόλο της ως εκπαιδευτικού Hub της Ελλάδας και των Βαλκανίων με 5 μεγάλα πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένου και του μεγαλύτερου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τα 9 παγκοσμίου βεληνεκούς ερευνητικά κέντρα.

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση του News4Health για τις προκλήσεις που συνάντησε η εταιρεία στη δημιουργία του Hub, ο κ. Gariboldi σημείωσε πως αυτές σχετίζονταν κυρίως με τις δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε, «λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ανθρώπων που έπρεπε να προσληφθούν, το χώρο των εγκαταστάσεων και ιδίως την πανδημία της COVID-19». Πρόσθεσε όμως, ότι δεν προέκυψαν μεγάλες προκλήσεις, πέραν δηλαδή των αναμενόμενων.

Την ικανοποίηση του για τον τρόπο που εξελίχθηκε η διαδικασία, τις δεσμεύσεις και την υποστήριξη που έλαβε η εταιρεία από τις τοπικές και τις εθνικές αρχές εξέφρασε ο κ. Hamilton, ενώ αναφέρθηκα στα άτομα που προσελήφθησαν στην αρχική φάση και η σχέσεις με το οικοσύστημα, το πανεπιστήμιο δηλαδή και τις άλλες εταιρείες.

Το ελληνικό τεχνολογικό περιβάλλον

Μιλώντας για το ελληνικό τεχνολογικό περιβάλλον γενικότερα, ο κ. Gariboldi σημείωσε, ότι το 39% του ενεργού πληθυσμού της Ελλάδας, εργάζεται στον επιστημονικό και τεχνολογικό κλάδο, ποσοστό το οποίο αξιολόγησε ως ικανοποιητικό. «Η Ελλάδα παρέχει πολύ αξιόλογα ταλέντα σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος», σημείωσε, προσθέτοντας ότι σήμερα υπάρχει ένα νέο και αναπτυσσόμενο περιβάλλον ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων. Ως αποτέλεσμα αυτών των παραγόντων, η Ελλάδα αποτέλεσε το κέντρο ορισμένων νέων επενδυτικών επιλογών από μερικές από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής και των τεχνολογιών επικοινωνίας, ενώ παράλληλα έχει αυξήσει τις σχετικές με τον τεχνολογικό κλάδο εξαγωγές της, από το 7% (2008) στο 10% (2017).

«Σήμερα, η Ελλάδα συνδυάζει τις εξαιρετικές δεξιότητες των αποφοίτων των πανεπιστημίων, την ανάπτυξη των καινοτόμων επιχειρήσεων και τα υψηλής κατάρτισης ταλέντα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι επενδύσεις στην τεχνολογία, όπως το Hub της Pfizer, προσφέρουν μια σημαντική ευκαιρία προκειμένου η χώρα να αντιστρέψει το φαινόμενο του brain drain.

Ο κ. Gariboldi υπογράμμισε ότι το Hub θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το τοπικό «οικοσύστημα» της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δημιουργήσει συνέργειες και θα αναζητά πιθανές συνεργασίες με κέντρα βιοεπιστημών και τεχνολογίας.

Η Στρατηγική και το Όραμα του Ψηφιακού Κέντρου Τεχνολογίας (Hub) της Pfizer

Ο κ. Gariboldi αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του Ψηφιακού Κέντρου Τεχνολογίας της Pfizer:

  • Το στρατηγικό όραμα ( Μια διεπιστημονική ομάδα ψηφιακής τεχνολογίας με πλήρες σύνολο δεξιοτήτων και ικανοτήτων παρόμοιο με άλλα παγκόσμια Hubs, Χώρο για καινοτομία, Δεξαμενή Ταλέντων)
  • Το μοντέλο λειτουργίας (Ευέλικτη προσέγγιση, Συνεργασία διαφορετικών ομάδων, Συνεργασία επιστημόνων από διαφορετικά Hub)
  • To «Οικοσύστημα» (Σύνδεση, Συνεργασία, Εξερεύνηση, Δοκιμή)

Επίσης, πρόσθεσε ότι το Hub στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μέρος του παγκόσμιου Ψηφιακού Δικτύου της Pfizer και την υποστηρίζει στην εκπλήρωση του σκοπού της: Καινοτομίες που αλλάζουν τη ζωή των ασθενών.

Προσδιορίζοντας την προστιθέμενη αξία που θα προσφέρει το Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας της Pfizer στην Ελλάδα, ο κ. Gariboldi εξήγησε ότι αυτή βασίζεται στη συνεχή αλληλεπίδραση και στις συνέργειες μεταξύ του Hub της Pfizer και του ελληνικού «οικοσυστήματος». Συνεπώς, το Hub θα διερευνήσει να ενεργοποιήσει και να εμπλέξει μια μεγάλη ποικιλία από συμμετέχοντες που περιλαμβάνει την ακαδημαϊκή κοινότητα, τον τομέα της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων, το σύστημα υγείας, ασθενείς, ασφαλιστικούς φορείς και την κυβέρνηση, δημιουργώντας σημαντικά οφέλη για όλους τους στρατηγικούς εταίρους:

  • Να δημιουργήσει αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους συμμετέχοντες στο «οικοσύστημα»
  • Να αντλήσει πληροφόρηση και ιδέες από το «οικοσύστημα»
  • Να επιδιώξει στρατηγικές σχέσεις για να αντιμετωπίσει βασικά επιχειρησιακά θέματα
  • Να υποστηρίξει τη χρηματοδότηση για καινοτόμες πρωτοβουλίες
  • Να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας υγειονομικής περίθαλψης με θετικό αντίκτυπο για τους ασθενείς
  • Να συμβάλει στη διαμόρφωση θετικής γνώμης για το Hub και δημιουργία εικόνας πολύ καλού περιβάλλοντος εργασίας για να δουλεύει κάποιος.
  • PFIZER
  • DIGITAL HUB
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  • BOOTCAMP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θέμα ημερών η έγκριση και δεύτερου εμβολίου από τον FDA
Θέμα ημερών η έγκριση και δεύτερου εμβολίου από τον FDA 15 Δεκεμβρίου 2020
Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι συνήθως η καθυστερημένη διάγνωση 16 Δεκεμβρίου 2020
Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι συνήθως η καθυστερημένη διάγνωση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε η Γ΄ Χειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ
Επικαιρότητα
14/01/2026 - 17:03

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε η Γ΄ Χειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ

Επίσκεψη Χαρακόπουλου στο ΓΝ Λάρισας - Στο επίκεντρο η ενίσχυση του νοσοκομείου σε έμψυχο δυναμικό
Επικαιρότητα
05/01/2026 - 22:12

Επίσκεψη Χαρακόπουλου στο ΓΝ Λάρισας - Στο επίκεντρο η ενίσχυση του νοσοκομείου σε έμψυχο δυναμικό

Θεσσαλονίκη: Επτακόσιοι τόνοι σκουπίδια μαζεύτηκαν από τα πάρτι της Πρωτοχρονιάς
Επικαιρότητα
02/01/2026 - 13:43

Θεσσαλονίκη: Επτακόσιοι τόνοι σκουπίδια μαζεύτηκαν από τα πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Μητσοτάκης: «Στα ορόσημα του 2025 η ανακαίνιση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας»
Επικαιρότητα
31/12/2025 - 19:33

Μητσοτάκης: «Στα ορόσημα του 2025 η ανακαίνιση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας»

Θεμιστοκλέους: «Έρχονται 5.000 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ το 2026»
Πολιτική Υγείας
30/12/2025 - 16:47

Θεμιστοκλέους: «Έρχονται 5.000 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ το 2026»

Θεσσαλονίκη: Ο Αρκτούρος απέκτησε το πρώτο ασθενοφόρο άγριων θηλαστικών στην Ελλάδα
Pet
29/12/2025 - 13:44

Θεσσαλονίκη: Ο Αρκτούρος απέκτησε το πρώτο ασθενοφόρο άγριων θηλαστικών στην Ελλάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ChatGPT Health: Οι ειδικοί ανησυχούν για την έναρξη του χωρίς ρυθμιστικό πλαίσιο
Ψυχική Υγεία
16/01/2026 - 09:00
Το σχέδιο Τραμπ για την υγειονομική περίθαλψη - Θολές ελπίδες για μείωση του κόστους φαρμάκων και ασφαλίστρων
Πολιτική Υγείας
15/01/2026 - 21:46
Χειμερινά σπορ: Πώς επιδρά ο κρύος καιρός στους τραυματισμούς;
Health Talk
15/01/2026 - 21:27
Κρήτη: «Στο Βενιζέλειο» η νέα φάση της πιλοτικής εφαρμογής του καινοτόμου προγράμματος Health-IQ
Πολιτική Υγείας
15/01/2026 - 20:59
ΣΦΕΕ: «Μόλις ένα στα πέντε καινοτόμα φάρμακα φτάνει σήμερα στους Έλληνες ασθενείς»
Pharma Policy
15/01/2026 - 20:26
Τρεις μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα που μπορούν να παρατείνουν το προσδόκιμο ζωής έως και ένα χρόνο
Υγεία
15/01/2026 - 19:43
Οι στόχοι για τη διατροφή τη νέα χρονιά και πως μπορούν να γίνουν βιώσιμοι
Διατροφή
15/01/2026 - 19:12
Πιέσεις στα νοσοκομεία από τη γρίπη και οκτώ θάνατοι την τελευταία εβδομάδα
Υγεία
15/01/2026 - 19:04
Θρήνος στη Χαλκίδα για τον θάνατο 13χρονης μαθήτριας Ειδικού Σχολείου - Ο ΕΟΔΥ δεν επιβεβαιώνει τα περί γρίπης
Επικαιρότητα
15/01/2026 - 18:23
Γεωργιάδης: Άμεση εφαρμογή δύο νέων μέτρων για τον έλεγχο της συνταγογράφησης σε πραγματικό χρόνο
Pharma Policy
15/01/2026 - 17:39
Κομισιόν: Τι κερδίζει ο Ευρωπαίος πολίτης από την απλοποίηση των κανονισμών για τις ιατρικές συσκευές
Pharma Policy
15/01/2026 - 17:08
Νέες δομές για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων και ενίσχυση της επανένταξης στην Αττική
Ψυχική Υγεία
15/01/2026 - 16:41
Κοζάνη: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων, δεσποζόμενων ζώων ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ποιμενικών σκύλων
Pet
15/01/2026 - 16:26
Τραμπ: Το πλήρες γάλα επιστρέφει στα σχολικά γεύματα
Επικαιρότητα
15/01/2026 - 16:00
Γεωργιάδης: «Όταν τελειώσουν οι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης θα έχουμε ένα καινούριο ΕΣΥ»
Πολιτική Υγείας
15/01/2026 - 15:23
ΕΜΑ: 104 νέα φάρμακα εγκρίθηκαν στην Ευρώπη το 2025 – Τα 38 περιείχαν νέα δραστική ουσία
Pharma Policy
15/01/2026 - 15:00
Νέα ζάχαρη έχει την ίδια γεύση με την πραγματική χωρίς τα συνήθη μειονεκτήματα
Διατροφή
15/01/2026 - 14:19
Ξεπέρασαν τις 400 χιλιάδες τα θανατωμένα ζώα από την ευλογιά των αιγοπροβάτων
Επικαιρότητα
15/01/2026 - 13:56
Οι ερευνητές ανακάλυψαν γιατί κάποιοι άνθρωποι μεθούν χωρίς να πίνουν αλκοόλ
Υγεία
15/01/2026 - 13:00
Η απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο Αλτσχάιμερ
Υγεία
15/01/2026 - 12:00
Γιατί οι στατίνες προκαλούν μυϊκούς πόνους
Υγεία
15/01/2026 - 11:00
Έρευνα: Οι άνδρες στα 60 έχουν την ίδια σεξουαλική επιθυμία με τους άνδρες στα 20
Υγεία
15/01/2026 - 10:00
Οι πάσχοντες από μακροχρόνια Covid έχουν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης που συνδέεται με το Αλτσχάιμερ
Υγεία
15/01/2026 - 09:00
ΠΟΕΔΗΝ: Παναττική στάση εργασίας για εργαζόμενους στα προγράμματα της ΔΥΠΑ, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου
Επικαιρότητα
15/01/2026 - 07:48
Η Lavipharm ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work
Pharma News
15/01/2026 - 03:21
RSV: Ο «αθόρυβος» ιός που απειλεί τους ηλικιωμένους - Νέο εμβόλιο μειώνει τις νοσηλείες
Υγεία
14/01/2026 - 23:44
Πρωτότυπα φυσικά συμπληρώματα διατροφής για την αναπνευστική λειτουργία, με Ελληνική σφραγίδα
Pharma News
14/01/2026 - 22:38
Κόντρες στη Βουλή για τη δωρεά προς τον ΠΟΥ σχετικά με την ολοκληρωμένη διαχείριση παιδιών και εφήβων με παχυσαρκία
Πολιτική Υγείας
14/01/2026 - 22:06
«Άλμα Ζωής»: Νέο ψηφιακό πρόγραμμα για γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού
Patient Talk
14/01/2026 - 21:42
Πρώτες βοήθειες σε τραυματία τροχαίου στον Περιφερειακό Υμηττού από τον ΕΕΣ
Επικαιρότητα
14/01/2026 - 21:17

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα παντοτινά χημικά συνδέονται με την επικίνδυνη συσσώρευση λίπους στο συκώτι των εφήβων
Διατροφή
13/01/2026 - 11:00
Επιτέλους καλά νέα! 7 στους 10 καρκινοπαθείς επιβιώνουν για πάνω από 5 χρόνια μετά τη διάγνωση
Υγεία
14/01/2026 - 14:00
Γεωργιάδης: Επίκειται συνεργασία ασφαλιστικών εταιρειών με το ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
14/01/2026 - 11:28
Κόντρες στη Βουλή για τη δωρεά προς τον ΠΟΥ σχετικά με την ολοκληρωμένη διαχείριση παιδιών και εφήβων με παχυσαρκία
Πολιτική Υγείας
14/01/2026 - 22:06
Η πρώτη μηχανή εξωσωματικής συντήρησης οργάνων στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο
Πολιτική Υγείας
13/01/2026 - 13:56
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo