news4logo

  • Pharma News
  • Πολιτική Υγείας
  • Υγεία
  • Health News
  • Διατροφή
  • Ευ Ζην
  • Pet & Health
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Κορονοϊός: Λιγότερες δόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson από το αναμενόμενο

Γιώργος ΠαπαϊωάννουΓιώργος Παπαϊωάννου
584 0
PEXELS PEXELS

Η παραγωγική ικανότητα του εμβολίου κατά του κορονοϊού της Johnson & Johnson θα είναι μικρότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις. 

Banner - 2

Δεδομένου ότι η παραγωγή εμβολίων κορονοϊού της Pfizer και της Moderna δεν έξελίσσεται με την ταχύτητα που αναμενόταν, ο κόσμος περίμενε το εμβόλιο της Johnson & Johnson να επιταχύνει τις διαδικασίες ανοσοποίηης του πληθυσμού. Θυμίζουμε ότι το εμβόλιο της J & J δεν έχει εγκριθεί από καμία ρυθμιστική αρχή ακόμα.

Ωστόσο, και η J & J έχει μείνει πίσω όσον αφορά τους αρχικούς στόχους παραγωγής σύμφωνα με δημοσιεύμα των Νew York Times.

Η J& J έπεσε έξω στις αρχικές εκτιμήσεις για την παραγωγή της

Σύμφωνα με την αρχική σύμβαση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων της J&J με τις ΗΠΑ, η εταιρεία επρόκειτο να παραδώσει 12 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και 100 εκατομμύρια μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Τώρα, πηγές των NYT αναφέρουν ότι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι έχουν ενημερωθεί ότι η εταιρεία βρίσκεται πίσω από το αρχικό χρονοδιάγραμμα παραγωγής της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την προηγούμενη εβδομάδα, ο επικεφαλής σύμβουλος της Επιχείρησης Warp Speed Moncef Slaoui δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι πιστεύει ότι η εταιρεία θα είναι σε θέση να παραδώσει δόσεις σε «μονοψήφια» εκατομμύρια μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αναφέρουν οι NYT.

Η J&J «προσπαθούσε να κάνει αυτόν τον αριθμό να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο έναν διψήφιο αριθμό, και στη συνέχεια να τον αυξήσει το Μάρτιο ακόμα παραπάνω τον Απρίλιο», πρόσθεσε ο Slaoui , όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Πλησιάζει στην έγκριση το εμβόλιο της J & J που θα αλλάξει τις ισορροπίες

pharmaserve.gr
Health ανα Tag:
  • ΠΑΡΑΓΩΓΗ
  • ΕΜΒΟΛΙΟ
  • JOHNSON & JOHNSON

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μ. Θεοδωρίδου: Θα αξιοποιείται και η 6η δόση από το φιαλίδιο εμβολίων των BioNTech/Pfizer

Μ. Θεοδωρίδου: Θα αξιοποιείται και η 6η δόση από το φιαλίδιο εμβολίων των BioNTech/Pfizer

Απόφαση αξιοποίησης της 6ης δόσης που προκύπτει από το φιαλίδιο του εμβολίου των BioNTech/Pfizer έλαβε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών. 

Γιώργος ΠαπαϊωάννουΒασιλική Αγγουρίδη
Δεν ανησυχεί ο Κοντοζαμάνης για τις λιγότερες δόσεις της Pfizer

Δεν ανησυχεί ο Κοντοζαμάνης για τις λιγότερες δόσεις της Pfizer

Κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο Υφυπουργός Υγεία, Βασίλης, Κοντοζαμάνης, εξήγησε για ποιο λόγο θεωρεί ότι δε θα έχουν σημαντική επίπτωση στον εμβολιασμό των Ελλήνων, οι μειωμένες από το αναμενόμενο δόσεις του εμβολίου της Pfizer που θα έρθουν στη χώρα μέχρι τα μέσα Φλεβάρη. 

Γιώργος ΠαπαϊωάννουΓιώργος Παπαϊωάννου
Μητσοτάκης: Θα λάβουμε λιγότερα εμβόλια της Pfizer από το αναμενόμενο τον Φλεβάρη

Μητσοτάκης: Θα λάβουμε λιγότερα εμβόλια της Pfizer από το αναμενόμενο τον Φλεβάρη

Κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την πανδημία, ο Προωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε ότι όλα τα κράτη - μέλη της Ε.Ε. θα λάβουν λιγότερα εμβόλια της Pfizer από αυτά που είχαν αρχικά υπολογιστεί τον επόμενο μήνα. 

Γιώργος ΠαπαϊωάννουΓιώργος Παπαϊωάννου
Έρευνα: Μεγαλύτερη η δυσπιστία του κόσμου για το εμβόλιο Κίνας και Ρωσίας

Έρευνα: Μεγαλύτερη η δυσπιστία του κόσμου για το εμβόλιο Κίνας και Ρωσίας

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι γενικά πιθανό να πουν ναι σε ένα εμβόλιο COVID-19, αλλά θα ήταν πιο δύσπιστοι για εμβόλια που παράχθηκαν  στην Κίνα ή τη Ρωσία συγκριτικά με αυτά που αναπτύχθηκαν στη Γερμανία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με μια διεθνή δημοσκόπηση Παρασκευή.

Γιώργος ΠαπαϊωάννουΓιώργος Παπαϊωάννου
Banner - 1

Newsroom

  • Μ. Θεοδωρίδου: Θα αξιοποιείται και η 6η δόση από το φιαλίδιο εμβολίων των BioNTech/Pfizer

    15/01/2021 - 20:10
  • Κορονοϊός: Η σειρά εμβολιασμού των χρονίως πασχόντων ασθενών

    15/01/2021 - 19:55
  • Δεν ανησυχεί ο Κοντοζαμάνης για τις λιγότερες δόσεις της Pfizer

    15/01/2021 - 19:17
  • Εμβολιασμός: Το πετυχημένο παράδειγμα του Ισραήλ που σκοτώνει τον κορονοϊό

    15/01/2021 - 18:27
  • Κορονοϊός: Πως θα λειτουργήσει η αγορά από Δευτέρα - Ανακοινώσεις Γεωργιάδη και Χαρδαλιά

    15/01/2021 - 18:23
  • Ελλάδα: Το 1/3 των ενεργών κρουσμάτων βρίσκονται στην Αττική

    15/01/2021 - 17:58
  • Ο χάρτης του κορονοϊού: Η Αττική παραμένει αρνητική πρωταθλήτρια στα ημερήσια κρούσματα

    15/01/2021 - 17:51
  • Κορονοϊός Ελλάδα: Στα 610 τα νέα κρούσματα, ενώ 34 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους

    15/01/2021 - 17:45
  • Κορονοϊός: Με τον Αδ. Γεωργιάδη η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας

    15/01/2021 - 16:02
  • «Πράσινο φως» από τους εμπειρογνώμονες για άνοιγμα των καταστημάτων με περιορισμούς από Δευτέρα

    15/01/2021 - 15:45

news4

  • Pharma News
  • Πολιτική Υγείας
  • Υγεία
  • Health News
  • Διατροφή
  • Ευ Ζην
  • Pet & Health
  • Οι ειδήσεις της υγείας
  • ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

About Us

© 2019 NEWS4HEALTH. ALL RIGHTS RESERVED