ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Randstad Workmonitor: Οι βασικές προτεραιότητες των εργαζόμενων σήμερα

Επικαιρότητα
PIXABAY
Το 50% παραμένει σε θέση εργασίας που του αρέσει, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν ευκαιρίες εξέλιξης - Το 29% θα σκεφτόταν την παραίτηση αν ο εργοδότης του ζητούσε να εργαστεί περισσότερο από το γραφείο.
Πέμπτη, 08/02/2024 - 16:11
— Photo: PIXABAY
News4Health Team News4Health Team

Η έρευνα Workmonitor της Randstad, του παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, αποτυπώνει τις απόψεις των εργαζομένων στην Ελλάδα και αναδεικνύει τη δυναμική των επαγγελματικών τους προσδοκιών. Όπως κάθε χρόνο, η Workmonitor για το 2024, κατέγραψε τις βασικές έννοιες που κινητοποιούν τους εργαζόμενους στην Ελλάδα σήμερα, αποτυπώνοντας τις νέες αλλά και τις παγιωμένες τάσεις στην ελληνική αγορά εργασίας.

Ένα από τα κεντρικά ευρήματα της έρευνας Workmonitor για το 2024 είναι η πλήρης παγίωση της προτεραιότητας των εργαζομένων για ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, έννοια που κατατάσσεται πλέον στο ίδιο επίπεδο με τις οικονομικές απολαβές (94%) και ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους παράγοντες που κρίνονται σημαντικοί για την τρέχουσα και μελλοντική τους εργασία. Η εργασιακή ασφάλεια (92%), η ασφάλεια υγείας (90%), η υποστήριξη της ψυχικής υγείας (88%) και η ευελιξία στο ωράριο εργασίας (82%), έρχονται να ακολουθήσουν τις βασικές προτεραιότητες για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα, αποτυπώνοντας τη μετατόπιση από τις περισσότερο παραδοσιακές προσδοκίες των εργαζομένων που αφορούν στην επαγγελματική εξέλιξη και ανέλιξη. Στο επίκεντρο των αποφάσεων της καριέρας τους εισέρχονται πλέον έννοιες που αφορούν στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, την ευελιξία, την ισότητα και την κατανόηση στον χώρο εργασίας, καθώς και τη δυνατότητα για ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Η έρευνα Workmonitor για το 2024, με συνολικό δείγμα 27.000 εργαζόμενους σε 34 αγορές, διεξήχθη το διάστημα 23 Οκτωβρίου - 11 Νοεμβρίου 2023 σε 753 εργαζόμενους στην Ελλάδα, σε πληθυσμό ηλικίας 18-67. Τα στοιχεία της έρευνας, τα οποία θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν στο webinar που θα διεξαχθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ., αποτυπώνουν μια νέα τάση για την επαγγελματική φιλοδοξία, η οποία δεν ερμηνεύεται πλέον με την παραδοσιακή έννοια της επαγγελματικής προόδου αλλά ενσωματώνει τις προσωπικές και κοινωνικές ανάγκες των εργαζομένων.

WORKMONITOR 1

Ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Η έννοια της επαγγελματικής φιλοδοξίας αναδεικνύεται σήμερα ως μια πολυδιάστατη έννοια για τους εργαζόμενους, η οποία μάλιστα υπερβαίνει την επαγγελματική ανέλιξη και την προαγωγή. Το 53% των εργαζομένων στην Ελλάδα δηλώνει ότι αισθάνεται φιλόδοξο για την καριέρα του, το 49% εκφράζει επιθυμία να αναλάβει περισσότερες διοικητικές ευθύνες στην εργασία του και το 36% θα προτιμούσε να αποχωρήσει από αυτή αν δεν προσφέρονταν προοπτικές εξέλιξης. Το 50% των Ελλήνων εργαζομένων έχει τη θέληση να παραμείνει σε μια θέση εργασίας που του αρέσει, ακόμη και αν δεν υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης και το 46% ανησυχεί για ενδεχόμενη απώλεια της εργασίας του. Το 55% των εργαζομένων δηλώνει ότι δεν θα δεχόταν μια δουλειά που θα επηρέαζε αρνητικά την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ το 46% δηλώνει ότι θα αποχωρούσε εάν η εργασία του στεκόταν εμπόδιο στο να απολαύσει τη ζωή του, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ισορροπίας και της ευχαρίστησης στον τομέα της απασχόλησης.

Η εκπαίδευση

Η ανάπτυξη νέων και η ενίσχυση υφιστάμενων δεξιοτήτων αναδεικνύεται ως κεντρική προτεραιότητα για τους εργαζόμενους, με το 73% από αυτούς να εκτιμά την αξία της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης, τόσο στη σημερινή του εργασία όσο και για τη μελλοντική του απασχόληση. Με το ένα τρίτο των εργαζομένων (33%) να δηλώνει ότι δεν θα δεχόταν μια θέση εργασίας, εάν αυτή δεν προσέφερε ευκαιρίες για μάθηση και εξέλιξη, γίνεται εμφανές ότι η διασφάλιση της ανθεκτικότητας των δεξιοτήτων για το μέλλον είναι μη διαπραγματεύσιμη για τους εργαζόμενους.

Το υψηλότερο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση στην εργασία εκφράζεται από τη γενιά των Millennials (79%), τους εργαζόμενους στον τομέα της πληροφορικής (88%), τους εργαζόμενους στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των επικοινωνιών (83%), καθώς και στον κατασκευαστικό κλάδο (94%). Η εκπαίδευση στην τεχνητή νοημοσύνη και την πληροφορική/τεχνολογία αποτελεί το 71% των κορυφαίων δεξιοτήτων που επιθυμούν να αναπτύξουν οι εργαζόμενοι, με το ποσοστό 31% και 40% αντίστοιχα.

Τι αναζητούν τα ταλέντα

Το αίσθημα του «ανήκειν» παραμένει μια ισχυρή ανάγκη, με σχεδόν επτά στους δέκα εργαζόμενους (68%) να θεωρούν ότι οι αξίες και ο σκοπός του εργοδότη τους, είναι σημαντικοί και για τους ίδιους, με δύο γενιές εργαζομένων, την Gen Z (75%) και τους Millennials (72%), να καταγράφουν τα υψηλότερα ποσοστά σχετικά.

Περισσότερο από το ένα τρίτο των εργαζομένων δεν θα εργαζόταν σε μια εταιρεία που δεν κάνει προσπάθειες για τη βελτίωση και την ενδυνάμωση της διαφορετικότητας και της ισότητας (35%), όπως και της βιωσιμότητας (35%), ποσοστά εντούτοις που καταγράφουν πτωτική τάση σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Οι εργοδότες καλούνται σήμερα να κατανοήσουν τα κίνητρα των διαφορετικών γενεών και ομάδων εργαζομένων για την αποτελεσματική προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων, καθώς το 38% δεν θα δεχόταν μια θέση εργασίας αν δεν συμφωνούσε με τις απόψεις της διοίκησης, ενώ σε ίδιο ποσοστό (38%) δεν θα εργαζόταν σε μια εταιρεία που δεν ευθυγραμμίζεται με τις αξίες του σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

WORKMONITOR 2

Το debate της επιστροφής στο γραφείο

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την υιοθέτηση της απομακρυσμένης εργασίας, έχουν διαμορφωθεί δύο σημαντικά αντίρροπες τάσεις, με τους εργαζόμενους να επιθυμούν τη διατήρηση της ευελιξίας και οι επιχειρήσεις την επιστροφή στο γραφείο.

Το 25% των εργαζομένων δηλώνει ότι ο εργοδότης του επιθυμεί να εργάζεται περισσότερες ημέρες στο γραφείο, σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο, ενώ το 29% θα σκεφτόταν να παραιτηθεί, εάν ο εργοδότης του ζητούσε να εργαστεί περισσότερο από το γραφείο και το 30% θεωρεί μη διαπραγματεύσιμη την εργασία από το σπίτι, καταγράφοντας σε μεγάλο βαθμό την προσαρμογή των εργαζομένων σε μια επαγγελματική ζωή που ενσωματώνει το απομακρυσμένο και το υβριδικό μοντέλο εργασίας.

Ο διάλογος για την εργασιακή ευελιξία

Παρά τις πιέσεις των εργοδοτών και την ανασφάλεια που δημιουργεί το ασταθές οικονομικό περιβάλλον, η ικανοποίηση των απαιτήσεων για ευελιξία θα είναι κρίσιμη για τις εταιρείες που επιθυμούν να προσελκύσουν και να διατηρήσουν κορυφαία ταλέντα.

H ευελιξία στο ωράριο και την τοποθεσία της εργασίας αναδεικνύονται ως κυρίαρχη παράμετρος στις αποφάσεις της Gen Z για την επαγγελματική σταδιοδρομία, με το 36% να προτιμά την ευέλικτη τοποθεσία και το 47% το ευέλικτο ωράριο όταν αναζητούν εργασία, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό των Millennials (35%) θεωρεί την τηλεργασία ως αδιαπραγμάτευτη παροχή. Αναφορικά με τις μεγαλύτερες γενιές εργαζομένων, το 22% της Gen Χ θα απέρριπτε μια θέση εργασίας που δεν προσφέρει ευελιξία στην τοποθεσία, ενώ το 26% δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ευέλικτο ωράριο. Στους Baby Boomers τα νούμερα παραμένουν πιο χαμηλά, με το 21% να δίνει προτεραιότητα στην ευέλικτη τοποθεσία και το 25% στο ωράριο εργασίας.

Κατανόηση και διαφορετικές γενιές

Με βάση την έρευνα Workmonitor, το 27% των εργαζομένων δήλωσε ότι ο εργοδότης του δεν καταλαβαίνει τη γενιά του, με τη Gen Z να βρίσκεται στην κορυφή της καταγραφής, με ποσοστό 35% και τους Millennials να ακολουθούν με 32%. Περισσότεροι από τους μισούς (53%), αισθάνονται ότι κρύβουν πτυχές του εαυτού τους στο εργασιακό τους περιβάλλον, μια τάση που μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη ελευθερίας που νιώθουν, αφού το 29% δεν αισθάνεται άνετα να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του στην εργασιακή κοινότητα, φοβούμενο την αρνητική κριτική.

Η Leigh Ostergard, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad Ελλάδας, αναφέρει σχετικά με τα ευρήματα της έρευνας Workmonitor: «Σε έναν κόσμο εργασίας που υφίσταται συνεχείς μετασχηματισμούς, είναι υψίστης σημασίας για τους εργοδότες να προκαλέσουν τη σύνδεση και την επικοινωνία με τους εργαζομένους ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν τις επιθυμίες, τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους - είτε πρόκειται για ευελιξία στην εργασία είτε για ευκαιρίες μάθησης, προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης. Και κατανοώντας πραγματικά τα κίνητρα και τις φιλοδοξίες του ανθρώπινου δυναμικού τους, οι οργανισμοί θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν ως εργοδότες επιλογής, καθώς και να διαμορφώσουν μακροπρόθεσμες στρατηγικές για τα ταλέντα τους».

Η ταυτότητα της έρευνας

Η έρευνα Workmonitor της Randstad υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και καλύπτει πλέον 34 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες ανήκουν κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Η έρευνα διεξήχθη μέσω online ερωτηματολογίου σε πληθυσμό ηλικίας 18-67 ετών, που εργάζεται τουλάχιστον 24 ώρες την εβδομάδα σε αμειβόμενη εργασία (τουλάχιστον 90%), σε ελεύθερους επαγγελματίες και ανέργους που αναζητούν εργασία. Κατ’ ελάχιστο αποδεκτό δείγμα σε κάθε αγορά ορίστηκε στα 500 άτομα. Για τους σκοπούς της δειγματοληψίας αξιοποιήθηκε η Dynata. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα 23 Οκτωβρίου - 11 Νοεμβρίου 2023, στις εξής χώρες: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Χιλή και Χονγκ Κονγκ.

  • RANTSTAND WORKMONITOR
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
  • ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ημερίδα με θέμα «Οι Νοσηλευτές μας - το Μέλλον μας» στο 251 ΓΝΑ
Ημερίδα με θέμα «Οι Νοσηλευτές μας - το Μέλλον μας» στο 251 ΓΝΑ 08 Φεβρουαρίου 2024
ΕΟΔΥ: 'Ανω του 10% η θετικότητα στη γρίπη και τρεις νέοι θάνατοι - Στους 32 οι νεκροί από κορονοϊό 08 Φεβρουαρίου 2024
ΕΟΔΥ: 'Ανω του 10% η θετικότητα στη γρίπη και τρεις νέοι θάνατοι - Στους 32 οι νεκροί από κορονοϊό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

AstraZeneca: Συμμετοχή σε 89 κλινικές μελέτες και 270 εργαζόμενοι στην Ελλάδα - Οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια
Pharma News
12/03/2026 - 16:44

AstraZeneca: Συμμετοχή σε 89 κλινικές μελέτες και 270 εργαζόμενοι στην Ελλάδα - Οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια

Νοσοκομείο Νίκαιας: Αντιδράσεις των εργαζομένων για τα παιδιά που νοσηλεύονται με εισαγγελική εντολή
Πολιτική Υγείας
09/03/2026 - 12:30

Νοσοκομείο Νίκαιας: Αντιδράσεις των εργαζομένων για τα παιδιά που νοσηλεύονται με εισαγγελική εντολή

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για τους εργαζόμενους της DEMO
Pharma News
20/02/2026 - 07:17

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για τους εργαζόμενους της DEMO

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αττικόν: Για τα ράντζα στους διαδρόμους δεν φταίει η γρίπη
Πολιτική Υγείας
28/01/2026 - 17:00

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αττικόν: Για τα ράντζα στους διαδρόμους δεν φταίει η γρίπη

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στο Θεαγένειο στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ
Επικαιρότητα
27/01/2026 - 22:49

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στο Θεαγένειο στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ

ΕΙΝΑΠ – ΠΟΕΔΗΝ: Μπορεί τα νοσοκομεία ανακαινίζονται αλλά λείπουν οι εργαζόμενοι
Επικαιρότητα
14/01/2026 - 16:39

ΕΙΝΑΠ – ΠΟΕΔΗΝ: Μπορεί τα νοσοκομεία ανακαινίζονται αλλά λείπουν οι εργαζόμενοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μονίμως φουσκωμένη κοιλιά: Αίτια και αντιμετώπιση του προβλήματος
Health Talk
02/04/2026 - 18:12
Μητσοτάκης από το «Μεταξά»: «Με τη δωρεά της Allwyn θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο νοσοκομείο»
Πολιτική Υγείας
02/04/2026 - 17:17
«Για μια ανάλαφρη ζωή: Μήνυμα συνειδητοποίησης και υποστήριξης για τη νόσο της παχυσαρκίας από τη Novo Nordisk
Pharma News
02/04/2026 - 16:42
Υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης D μπορεί να συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο Αλτσχάιμερ
Υγεία
02/04/2026 - 16:00
Ερρίκος Ντυνάν: «Γέφυρα ζωής» με δωρεά οργάνων σε πέντε ασθενείς
Υπηρεσίες Υγείας
02/04/2026 - 15:38
Πράσινο φως από τον FDA στο χάπι απώλειας βάρους της Lilly
Pharma Policy
02/04/2026 - 15:14
«Μπορούμε να επικοινωνήσουμε»: To μήνυμα της ΕΡΤ για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό
Επικαιρότητα
02/04/2026 - 15:08
Θεμιστοκλέους: «Εργαλείο διοίκησης και βελτίωσης των νοσοκομείων η αξιολόγηση από τους ασθενείς»
Πολιτική Υγείας
02/04/2026 - 14:47
ΣΦΕΕ: «Μονόδρομος το ανώτατο όριο στις επιστροφές και η αύξηση της χρηματοδότησης για το φάρμακο»
Pharma Policy
02/04/2026 - 14:32
Πώς οι τρίχες των μαλλιών μας μπορούν να καθορίσουν την ιδανική ώρα λήψης ενός φαρμάκου
Υγεία
02/04/2026 - 14:09
Δένδιας: Δράσεις για τα παιδιά στελεχών και πολιτικού προσωπικού των ΕΔ που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού
Επικαιρότητα
02/04/2026 - 13:51
Ο EMA προσανατολίζεται στη χρήση «εικονικών πειραματόζωων» στην ανάπτυξη των φαρμάκων
Pharma Policy
02/04/2026 - 13:23
Μελάνωμα: Επίθεμα που ενεργοποιείται με την θερμότητα υπόσχεται θεραπεία χωρίς χειρουργείο
Υγεία
02/04/2026 - 13:00
ΚΕΣΥ: Νέα δεδομένα στη συνεργασία με τις ιατρικές επιστημονικές εταιρείες
Πολιτική Υγείας
02/04/2026 - 12:42
ΕΦΕΤ: «Καμία εμπλοκή με την παράνομη εκτροφή ζώων στους Αμπελόκηπους»
Επικαιρότητα
02/04/2026 - 12:17
Ευλογιά των πιθήκων: Συρροή τοπικά μεταδιδόμενων κρουσμάτων επικίνδυνου στελέχους στο Βερολίνο
Υγεία
02/04/2026 - 12:00
Βαρτζόπουλος για εμπλοκή του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποτέ δεν ζήτησα την παράκαμψη οποιουδήποτε νόμου
Επικαιρότητα
02/04/2026 - 10:37
Ένα μικρό μόριο υπόσχεται επιβράδυνση ή και πάγωμα της εξέλιξης του Πάρκινσον
Υγεία
02/04/2026 - 10:00
Το προφίλ του ανθρώπου που θέλει να "χιονίζει" το φαγητό με αλάτι
Υγεία
02/04/2026 - 09:00
Πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας ύψους 2 εκατ. ευρώ για την Κούβα ενέκρινε η ΕΕ
Επικαιρότητα
02/04/2026 - 07:34
Βέλγιο: Πολωνία και Ρουμανία υποχρεούνται να εξοφλήσουν την Pfizer για τα εμβόλια κατά της Covid 19
Pharma Policy
02/04/2026 - 03:42
Επιστολή ΙΣΑ στον ΕΟΠΥΥ για την εκπρόθεσμη αποδοχή των ιατρικών πράξεων του Ιανουαρίου
Επικαιρότητα
02/04/2026 - 00:06
Διαδικτυακό σεμινάριο των δικτύων του ΠΟΥ για την προσέγγιση της «Ενιαίας Υγείας»
Πολιτική Υγείας
01/04/2026 - 23:27
Στο έλεος της κακοκαιρίας Erminio η χώρα με ανέμους 10 μποφόρ και τόνους νερού
Επικαιρότητα
01/04/2026 - 22:34
Εμμηνόπαυση και ρευματικά νοσήματα: Μια σιωπηλή κρίση που απαιτεί άμεση δράση
Patient Talk
01/04/2026 - 22:11
Γεωργιάδης: «Προσωρινά τα προβλήματα από τα έργα, θα παραδώσω καινούργιο το Νοσοκομείο της Νίκαιας»
Πολιτική Υγείας
01/04/2026 - 21:17
Διαδερμικά επιθέματα οιστραδιόλης στον τοπικά προχωρημένο καρκίνο του προστάτη
Υγεία
01/04/2026 - 19:41
Οι προτάσεις της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας για τους συστηματικούς ελέγχους της όρασης των παιδιών
Health Talk
01/04/2026 - 18:46
Κρήτη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο από την αφρικανική σκόνη
Επικαιρότητα
01/04/2026 - 18:18
Καρκίνος και άσκηση: Η σημασία της από την πρόληψη έως και την περίοδο μετά τη θεραπεία
Fitness
01/04/2026 - 17:52

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιχτή πρόσκληση σε γιατρούς του ΕΣΥ από την 2η ΥΠΕ με ισχυρά κίνητρα
Πολιτική Υγείας
30/03/2026 - 20:59
Η SOFMEDICA επεκτείνεται στη Σλοβενία, ενισχύοντας την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες λύσεις υγείας
Πολιτική Υγείας
30/03/2026 - 20:42
Νέα ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την καρδιο-ογκολογία με τη συμμετοχή της GE HealthCare
Υπηρεσίες Υγείας
30/03/2026 - 21:34
Στρατηγική αυτονομία στις θεραπείες πλάσματος: Ευρωπαϊκές προκλήσεις και το στοίχημα για την Ελλάδα
Πολιτική Υγείας
31/03/2026 - 12:50
ΠΟΥ προς κυβερνήσεις: Εφαρμόστε προγράμματα ασκήσεων προσομοίωσης συμβάντων δημόσιας υγείας
Πολιτική Υγείας
31/03/2026 - 14:01
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo