ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία των νέων από την πρέσβειρα Τατιάνα Μπλάτνικ και την Breathe Hellas

Ψυχική Υγεία
ΙΝΤΙΜΕ
Εθνική Καμπάνια Ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία των νέων στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ξεκινά σήμερα και για τρεις μήνες, η πρέσβειρα Ψυχικής Υγείας Τατιάνα Μπλάτνικ και η Breathe Hellas.
Τρίτη, 16/07/2024 - 14:33
— Photo: ΙΝΤΙΜΕ
News4Health Team News4Health Team

Η καμπάνια «Uniform of Hope» είναι μια πρόσκληση σε δράση που προτρέπει 28 γνωστούς αθλητές να γίνουν πρότυπα υπέρ της ψυχικής υγείας, εξαλείφοντας το στίγμα, προωθώντας τον ανοιχτό διάλογο και ενθαρρύνοντας παράλληλα τους νέους να μοιραστούν την δική τους ιστορία. Η καμπάνια «The Uniform of Hope» μετατρέπει την στολή των αθλητών σε σύμβολο υπέρ της ψυχικής υγείας και ευεξίας. Με αισιόδοξα μηνύματα υπέρ της ψυχικής ανθεκτικότητας.

Μέσω της καμπάνιας, υπό την καθοδήγηση της Breathe Hellas, θα προβληθούν βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα στο διαδίκτυο αλλά και σε σημεία σε όλη την Ελλάδα από τις 16 Ιουλίου έως τις 10 Οκτωβρίου. Με την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η καμπάνια στοχεύει να καταστήσει την Ελλάδα πρωτοπόρο σε ό,τι αφορά τη φροντίδα και την πρόληψη της ψυχικής υγείας.

Στην επίσημη παρουσίαση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Breathe Hellas, παρευρέθηκαν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Ψυχικής Υγείας Δημήτριος Βαρτζόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

KAMPANIA 1

Η ιδρύτρια της Breathe Hellas Τατιάνα Μπλάτνικ τόνισε: «Σήμερα, βρισκόμαστε μαζί για να φωτίσουμε μία άλλη πλευρά της δύναμης: της ψυχικής δύναμης και όχι μόνο της σωματικής.

Σήμερα με αυτή την καμπάνια επιδιώκουμε να αναδείξουμε τη σημασία της ευαισθησίας και της ευαλωτότητας, δημιουργώντας κοινότητες όπου όλοι θα μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς και να έχουν πρόσβαση στη βοήθεια που χρειάζονται και όταν την χρειάζονται. Καθώς η Ελλάδα προετοιμάζεται για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αυτή είναι μια κορυφαία στιγμή για να υποστηρίξουμε τους ήρωες του ελληνικού αθλητισμού και να γιορτάσουμε τη νίκη ενάντια στις αντιξοότητες. Η ελπίδα μας είναι ότι, με τον ίδιο τρόπο που η Ολυμπιακή δάδα περνά από αθλητή σε αθλητή, η εκστρατεία μας θα εμπνεύσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας υπέρ της ψυχικής υγείας και της εξάλειψης του στίγματος. Είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε αθλητές να ενταχθούν στο έργο μας, ξεκινώντας από την Ελλάδα».

Ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία αυτή είπε ότι την Παρασκευή το υπουργείο καταθέτει το νομοσχέδιο του για ψυχική Υγεία. «Οι άνθρωποι εδώ και χρόνια προσπαθούν να κρύψουν τα ψυχικά νοσήματα. Είναι νοσήματα όπως όλα τα άλλα νοσήματα. Χρειάζονται σωστή αντιμετώπιση», ανέφερε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε ότι στην καμπάνια «οι αθλητές ενώνουν την φωνή τους μιλώντας για τις δικές τους ψυχικές δυσκολίες και ευαισθητοποιούν νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο ψυχικό νόσημα. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας, θα έχετε τη στήριξή μας», κατέληξε.

KAMPANIA 2

Η καμπάνια περιλαμβάνει προσωπικές συνεντεύξεις που καταγράφηκαν τον Μάιο του 2024, στις οποίες αθλητές και προπονητές μοιράζονται τις ιστορίες τους, τόσο τους θριάμβους, όσο και τις προκλήσεις. Μιλούν για σημαντικές στιγμές που τους καθόρισαν, μοιράζονται τα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες τους και περιγράφουν τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν για καλή ψυχική υγεία παράλληλα με τη σωματική τους άσκηση.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, δήλωσε πως πέρα από την κρατική δομή χρειαζόμαστε την κοινωνία των πολιτών που προσφέρουν εθελοντικό έργο. «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην ψυχική νόσο είναι το στίγμα. Είναι η συνειδητοποίηση από τα νέα παιδιά που νοσούν ότι μπορούν να βοηθηθούν και μαζί με τους γονείς τους να αναζητήσουν βοήθεια για την ψυχική νόσο».

KAMPANIA 3

Ο κ. Καπράλος από την πλευρά του είπε ότι «είμαστε σήμερα εδώ, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να εντάξουμε την ψυχική υγεία στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, 10 ημέρες πριν ξεκινήσουν οι αθλητές τις προσπάθειές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού». Συναισθήματα όπως η πίεση το άγχος και ο φόβος είναι υπαρκτά στην αθλητική αναμέτρηση και γι΄ αυτό οι αθλητές αλλά και όλοι οι νέοι, χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη, πρόσθεσε και κατέληξε: «Οι αθλητές είναι εδώ να σπάσουν τα ταμπού με την συμμετοχή τους σε αυτή την καμπάνια και ελπίζουμε το μήνυμα να φτάσει στο στόχο του».

Το υλικό της καμπάνιας θα δημοσιεύεται σταδιακά μέσα στους επόμενους τρεις μήνες και θα είναι διαθέσιμο σε σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο διαδίκτυο, με στόχο να δημιουργήσει μια βιωματική εμπειρία που θα είναι παράλληλα προσιτή, ουσιαστική και ενδιαφέρουσα. Σχεδιασμένη για να ευαισθητοποιήσει κυρίως τους νέους σχετικά με την ψυχική υγεία στην Ελλάδα, η καμπάνια της Breathe Hellas είναι ένα ισχυρό εργαλείο στον αγώνα κατά του στίγματος που περιβάλλει την ψυχική υγεία. Το πρώτο υλικό δημοσιεύτηκε από την Breathe Hellas στις 16 Ιουλίου στις πλατφόρμες του YouTube, του Instagram, του TikTok και στην ιστοσελίδα www.breathehellas.com.

Πολλοί από τους αθλητές και προπονητές που συμμετέχουν στην καμπάνια είναι μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που θα ταξιδέψει στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και ήταν παρόντες και παρούσες στην εκδήλωση.

Η πλήρης λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνει τους / τις Αλέξανδρο Γκιννή, Αιμιλία Εφραίμογλου, Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, Αλέξη Παππά, 'Αννη Πανταζή, Αντώνη Τσαπατάκη, Ντέμη Νικολαΐδη, Δημήτρη Ιτούδη, Δώρα Γκουντούρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβίνα Μάλτση, Γιώργο Πρίντεζη, Ιωάννη Μπουρούση, Ιωάννη Φουντούλη, Κλέλια Πανταζή, Λευτέρη Πετρούνια, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Πολύζου, Νικολέτα Κυριακοπούλου, Νόρα Δράκου, Πάτρικ Μουράτογλου, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Στέλιο Μαλακόπουλο, Τάκη Ξουρή, Θοδωρή Ιακωβίδη, Βασιλική Μιλλούση και Βασιλική Πλευρίτου.

KAMPANIA 4

O διευθυντής Δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Αλέξανδρος Καμπούρογλου, επισήμανε πως το Ίδρυμα υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία στους νέους. «Ευχόμαστε η καμπάνια να είναι καλοτάξιδη και να φτάσει το μήνυμα σε όσους περισσότερους γίνεται, καθώς όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκες, στόχους αλλά και όρια».

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση έκαναν ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πολιτικής Υγείας, Κυριάκος Σουλιώτης, που είπε ότι το 20% των νέων στη χώρα μας δυσκολεύονται να βρουν κάτι θετικό στη ζωή τους και η δρ. Λίλλυ Πέππου, επιστημονική σύμβουλος του Breathe Hellas και συντονίστρια της Μονάδας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχοκοινωνικής Φροντίδας στο Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ακριβούς Ιατρικής «Κώστας Στεφανής».

Η καμπάνια αναπτύχθηκε ως αναγκαία «απάντηση» σε μια παγκόσμια έξαρση της κατάθλιψης, του στρες και του άγχους και απευθύνεται στην αυξανόμενη επικράτηση αυτών των δυσάρεστων καταστάσεων στους νέους στην Ελλάδα. Η καμπάνια «Uniform of Hope» στοχεύει να ενισχύσει τις πρακτικές της πρωτοβάθμιας περίθαλψης της ψυχικής υγείας, που έχουν τις ρίζες τους στην αυτοφροντίδα και την κοινότητα, προωθώντας παράλληλα τον αθλητισμό ως προληπτικό μέτρο, πρώτα βήματα που αναγνωρίζονται ως βασικά για την πρόληψη σοβαρών ψυχικών καταστάσεων. Τα εργαλεία ψυχικής υγείας που παρέχει η Breathe Hellas από το 2021 είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα: www.breathehellas.com.

KAMPANIA 5

Η καμπάνια τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ακριβούς Ιατρικής «Κώστας Στεφανής».

Η παραγωγή και η προώθηση της καμπάνιας υποστηρίζονται από δωρεές της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Υγεία του ΙΣΝ, του Ιδρύματος «Στέλιος» και του Ιδρύματος Πετροχείλου.

  • ΚΑΜΠΑΝΙΑ
  • ΝΕΟΙ
  • ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
  • ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ
  • BREATHE HELLAS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Βουλή η σύμβαση δωρεάς του ΚΙΣΝ για το Κέντρο Αναφοράς Ψυχικής Υγείας στο «Αγία Σοφία»
Στη Βουλή η σύμβαση δωρεάς του ΚΙΣΝ για το Κέντρο Αναφοράς Ψυχικής Υγείας στο «Αγία Σοφία» 13 Ιουλίου 2024
ΠΟΜΕΕΑ: «Να μη φτάσει στη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία» 16 Ιουλίου 2024
ΠΟΜΕΕΑ: «Να μη φτάσει στη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεστομίζουμε 338 λιγότερες λέξεις καθημερινά - Πώς συνδεόμαστε τελικά μεταξύ μας;
Ψυχική Υγεία
22/04/2026 - 16:11

Ξεστομίζουμε 338 λιγότερες λέξεις καθημερινά - Πώς συνδεόμαστε τελικά μεταξύ μας;

Facebook vs Instagram, Tik-Tok: Ποιο επιβαρύνει περισσότερο την ψυχική υγεία των νέων
Ψυχική Υγεία
19/03/2026 - 15:19

Facebook vs Instagram, Tik-Tok: Ποιο επιβαρύνει περισσότερο την ψυχική υγεία των νέων

Ενημερωτική καμπάνια από την ΕΕΜΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ηπατικής Υγείας
Υγεία
18/03/2026 - 21:26

Ενημερωτική καμπάνια από την ΕΕΜΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ηπατικής Υγείας

Άτμισμα: Το ασφαλέστερο δεν είναι ασφαλές - Οι κίνδυνοι που αποκαλύπτονται με το πέρασμα του χρόνου
Υγεία
13/03/2026 - 09:00

Άτμισμα: Το ασφαλέστερο δεν είναι ασφαλές - Οι κίνδυνοι που αποκαλύπτονται με το πέρασμα του χρόνου

Όταν η ενημέρωση γίνεται βίωμα: Μια νέα προσέγγιση στην παχυσαρκία
Pharma News
04/03/2026 - 11:39

Όταν η ενημέρωση γίνεται βίωμα: Μια νέα προσέγγιση στην παχυσαρκία

Ευρηματική η νέα καμπάνια της UNI-PHARMA για γνωστό βλεννολυτικό σκεύασμά της
Pharma News
02/03/2026 - 18:41

Ευρηματική η νέα καμπάνια της UNI-PHARMA για γνωστό βλεννολυτικό σκεύασμά της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η λήψη βιταμίνης D μπορεί να αποτρέψει τον διαβήτη
Υγεία
24/04/2026 - 09:00
Διαδραστικό παιχνίδι για την επιχειρηματικότητα που συμπεριλαμβάνει παιδιά με οπτική αναπηρία σχεδίασε το ΠΑΜΑΚ
Επικαιρότητα
24/04/2026 - 08:11
Ο ΕΦΕΤ συμμετέχει και φέτος στην ενημερωτική εκστρατεία Safe2Eat για την ασφάλεια τροφίμων
Επικαιρότητα
24/04/2026 - 03:47
ΠΦΣ: Κρίσιμη συλλογική επένδυση στην προστασία της δημόσιας υγείας ο εμβολιασμός
Υγεία
24/04/2026 - 00:06
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Πολιτικές με βάση την επιστήμη και όχι την ιδεολογία για τα προϊόντα καπνού
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 23:34
Ικανοποίηση του ΙΣΠ για τη ρύθμιση που αφορά τη στράτευση των ειδικευόμενων γιατρών
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 23:11
Γεωργιάδης από Δελφούς: Οι μεγάλες απειλές για τα καινοτόμα φάρμακα, τους ασθενείς και τους προϋπολογισμούς
Πολιτική Υγείας
23/04/2026 - 22:27
ΠΟΥ: Έκθεση πεπραγμένων για το 2025 με μετρήσιμο αποτύπωμα παρά την κρίση χρηματοδότησης
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 21:22
Νυκτερινή δράση υποστήριξης αστέγων στον Πειραιά από τον ΕΕΣ
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 20:52
«Κινητή Βιβλιοθήκη Ανάσας» για ασθενείς του προγράμματος κατ' οίκον νοσηλείας «Οίκοθεν»
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 20:24
Αγαπηδάκη από Δελφούς: «Το "Προλαμβάνω" εντόπισε περίπου 200.000 άτομα με ευρήματα ασθενειών»
Πολιτική Υγείας
23/04/2026 - 19:47
Στυτική δυσλειτουργία με πρόωρη εκσπερμάτιση: Υπάρχει θεραπεία;
Health Talk
23/04/2026 - 19:02
Τρόφιμα από κάθε κατηγορία που φροντίζουν την υγεία της καρδιά μας
Διατροφή
23/04/2026 - 18:37
Μυτιλήνη: Προς αποτέφρωση τα ζώα που θανατώνονται λόγω αφθώδους πυρετού
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 18:21
ΣΦΕΕ: Πέντε κρίσιμοι παράγοντες για την επιτυχία των εμβολιαστικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται στην Ελλάδα
Pharma Policy
23/04/2026 - 17:58
ΕΟΔΥ: Υψηλής προτεραιότητας οι λοιμώξεις του αναπνευστικού και όσες σχετίζονται με τη μικροβιακή αντοχή
Υγεία
23/04/2026 - 17:24
Τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε την πιθανότητα εμφάνισης άνοιας
Υγεία
23/04/2026 - 16:51
Γιατί οι αυξημένες ατμοσφαιρικές θερμοκρασίες εκτοξεύουν τον κίνδυνο για την υγεία των νεφρών
Health Talk
23/04/2026 - 16:22
Financial Times: Ιατρικά δεδομένα 500.000 βρέθηκαν να πωλούνται σε κινέζικη ιστοσελίδα
Digital Health
23/04/2026 - 15:48
Η κρίση στον Κόλπο φτάνει στα φαρμακεία της Ευρώπης
Pharma Policy
23/04/2026 - 15:00
DEF2026-Γεωργιάδης: Η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη της Ελλάδας είναι κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο
Pharma Policy
23/04/2026 - 14:30
Οι μακάκοι του Γιβραλτάρ τρώνε λάσπη για να αποφύγουν τις στομαχικές διαταραχές από το junk food
Pet
23/04/2026 - 14:00
ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για αποζημίωση ταινιών μέτρησης γλυκόζης: «Μισό βήμα» από Υπουργείο Υγείας και ΕΟΠΥΥ
Πολιτική Υγείας
23/04/2026 - 13:34
Άσφαλτος: Πόσο επικίνδυνη είναι για την υγεία μας και ο ρόλος που μπορούν να παίξουν τα φύκια
Υγεία
23/04/2026 - 13:00
Η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων αυξάνει το λίπος στους μηρούς, επιβαρύνει τα γόνατα
Διατροφή
23/04/2026 - 12:00
Στρες και το τσιμπολόγημα αργά το βράδυ αυξάνουν τον κίνδυνο για εντερικά προβλήματα
Διατροφή
23/04/2026 - 11:00
Θεμιστοκλέους: Σε 15 ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα για προσλήψεις επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού
Πολιτική Υγείας
23/04/2026 - 10:00
Ρινικό σπρέι υπόσχεται αναστροφή της εγκεφαλικής γήρανσης
Υγεία
23/04/2026 - 09:00
ΙΝΕΒ ΕΚΕΤΑ: Σύμπραξη για την κλινική έρευνα και ανάπτυξη για τις μικροαγγειοπαθητικές αναιμίες
Υγεία
23/04/2026 - 08:13
Φάμελλος: «Το υπερπλεόνασμα να δοθεί για αναστολή του ΦΠΑ σε τρόφιμα και φάρμακα, μείωση του ΕΦΚ και 13η σύνταξη»
Επικαιρότητα
23/04/2026 - 03:42

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Eli Lilly πιο κοντά στο «Ιερό Δισκοπότηρο» της κυτταρικής θεραπείας
Pharma News
21/04/2026 - 09:51
ΚΕΣΥ: Λήξη της θητείας Μπούμπα - Το σενάριο για τη διαδοχή
Πολιτική Υγείας
21/04/2026 - 10:56
IgA νεφροπάθεια: Μονοκλωνικό για σπάνια αιματολογικά νοσήματα καταστέλλει τις πρωτεΐνες που την προκαλούν
Pharma News
21/04/2026 - 14:00
Επτά αιτήματα για το clawback σε επιστολή διαμαρτυρίας του ΙΣΑ και εννέα φορέων ΠΦΥ και ΔΦΥ
Πολιτική Υγείας
21/04/2026 - 15:16
Bayer AG: Στρατηγικές επιλογές το ισχυρό χαρτοφυλάκιο στα φάρμακα και το πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης
Pharma News
21/04/2026 - 15:36
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo