ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία των νέων από την πρέσβειρα Τατιάνα Μπλάτνικ και την Breathe Hellas

Ψυχική Υγεία
ΙΝΤΙΜΕ
Εθνική Καμπάνια Ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία των νέων στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ξεκινά σήμερα και για τρεις μήνες, η πρέσβειρα Ψυχικής Υγείας Τατιάνα Μπλάτνικ και η Breathe Hellas.
Τρίτη, 16/07/2024 - 14:33
— Photo: ΙΝΤΙΜΕ
News4Health Team News4Health Team

Η καμπάνια «Uniform of Hope» είναι μια πρόσκληση σε δράση που προτρέπει 28 γνωστούς αθλητές να γίνουν πρότυπα υπέρ της ψυχικής υγείας, εξαλείφοντας το στίγμα, προωθώντας τον ανοιχτό διάλογο και ενθαρρύνοντας παράλληλα τους νέους να μοιραστούν την δική τους ιστορία. Η καμπάνια «The Uniform of Hope» μετατρέπει την στολή των αθλητών σε σύμβολο υπέρ της ψυχικής υγείας και ευεξίας. Με αισιόδοξα μηνύματα υπέρ της ψυχικής ανθεκτικότητας.

Μέσω της καμπάνιας, υπό την καθοδήγηση της Breathe Hellas, θα προβληθούν βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα στο διαδίκτυο αλλά και σε σημεία σε όλη την Ελλάδα από τις 16 Ιουλίου έως τις 10 Οκτωβρίου. Με την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η καμπάνια στοχεύει να καταστήσει την Ελλάδα πρωτοπόρο σε ό,τι αφορά τη φροντίδα και την πρόληψη της ψυχικής υγείας.

Στην επίσημη παρουσίαση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Breathe Hellas, παρευρέθηκαν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Ψυχικής Υγείας Δημήτριος Βαρτζόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

KAMPANIA 1

Η ιδρύτρια της Breathe Hellas Τατιάνα Μπλάτνικ τόνισε: «Σήμερα, βρισκόμαστε μαζί για να φωτίσουμε μία άλλη πλευρά της δύναμης: της ψυχικής δύναμης και όχι μόνο της σωματικής.

Σήμερα με αυτή την καμπάνια επιδιώκουμε να αναδείξουμε τη σημασία της ευαισθησίας και της ευαλωτότητας, δημιουργώντας κοινότητες όπου όλοι θα μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς και να έχουν πρόσβαση στη βοήθεια που χρειάζονται και όταν την χρειάζονται. Καθώς η Ελλάδα προετοιμάζεται για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αυτή είναι μια κορυφαία στιγμή για να υποστηρίξουμε τους ήρωες του ελληνικού αθλητισμού και να γιορτάσουμε τη νίκη ενάντια στις αντιξοότητες. Η ελπίδα μας είναι ότι, με τον ίδιο τρόπο που η Ολυμπιακή δάδα περνά από αθλητή σε αθλητή, η εκστρατεία μας θα εμπνεύσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας υπέρ της ψυχικής υγείας και της εξάλειψης του στίγματος. Είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε αθλητές να ενταχθούν στο έργο μας, ξεκινώντας από την Ελλάδα».

Ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία αυτή είπε ότι την Παρασκευή το υπουργείο καταθέτει το νομοσχέδιο του για ψυχική Υγεία. «Οι άνθρωποι εδώ και χρόνια προσπαθούν να κρύψουν τα ψυχικά νοσήματα. Είναι νοσήματα όπως όλα τα άλλα νοσήματα. Χρειάζονται σωστή αντιμετώπιση», ανέφερε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε ότι στην καμπάνια «οι αθλητές ενώνουν την φωνή τους μιλώντας για τις δικές τους ψυχικές δυσκολίες και ευαισθητοποιούν νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο ψυχικό νόσημα. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας, θα έχετε τη στήριξή μας», κατέληξε.

KAMPANIA 2

Η καμπάνια περιλαμβάνει προσωπικές συνεντεύξεις που καταγράφηκαν τον Μάιο του 2024, στις οποίες αθλητές και προπονητές μοιράζονται τις ιστορίες τους, τόσο τους θριάμβους, όσο και τις προκλήσεις. Μιλούν για σημαντικές στιγμές που τους καθόρισαν, μοιράζονται τα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες τους και περιγράφουν τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν για καλή ψυχική υγεία παράλληλα με τη σωματική τους άσκηση.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, δήλωσε πως πέρα από την κρατική δομή χρειαζόμαστε την κοινωνία των πολιτών που προσφέρουν εθελοντικό έργο. «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην ψυχική νόσο είναι το στίγμα. Είναι η συνειδητοποίηση από τα νέα παιδιά που νοσούν ότι μπορούν να βοηθηθούν και μαζί με τους γονείς τους να αναζητήσουν βοήθεια για την ψυχική νόσο».

KAMPANIA 3

Ο κ. Καπράλος από την πλευρά του είπε ότι «είμαστε σήμερα εδώ, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να εντάξουμε την ψυχική υγεία στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, 10 ημέρες πριν ξεκινήσουν οι αθλητές τις προσπάθειές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού». Συναισθήματα όπως η πίεση το άγχος και ο φόβος είναι υπαρκτά στην αθλητική αναμέτρηση και γι΄ αυτό οι αθλητές αλλά και όλοι οι νέοι, χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη, πρόσθεσε και κατέληξε: «Οι αθλητές είναι εδώ να σπάσουν τα ταμπού με την συμμετοχή τους σε αυτή την καμπάνια και ελπίζουμε το μήνυμα να φτάσει στο στόχο του».

Το υλικό της καμπάνιας θα δημοσιεύεται σταδιακά μέσα στους επόμενους τρεις μήνες και θα είναι διαθέσιμο σε σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο διαδίκτυο, με στόχο να δημιουργήσει μια βιωματική εμπειρία που θα είναι παράλληλα προσιτή, ουσιαστική και ενδιαφέρουσα. Σχεδιασμένη για να ευαισθητοποιήσει κυρίως τους νέους σχετικά με την ψυχική υγεία στην Ελλάδα, η καμπάνια της Breathe Hellas είναι ένα ισχυρό εργαλείο στον αγώνα κατά του στίγματος που περιβάλλει την ψυχική υγεία. Το πρώτο υλικό δημοσιεύτηκε από την Breathe Hellas στις 16 Ιουλίου στις πλατφόρμες του YouTube, του Instagram, του TikTok και στην ιστοσελίδα www.breathehellas.com.

Πολλοί από τους αθλητές και προπονητές που συμμετέχουν στην καμπάνια είναι μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που θα ταξιδέψει στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και ήταν παρόντες και παρούσες στην εκδήλωση.

Η πλήρης λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνει τους / τις Αλέξανδρο Γκιννή, Αιμιλία Εφραίμογλου, Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, Αλέξη Παππά, 'Αννη Πανταζή, Αντώνη Τσαπατάκη, Ντέμη Νικολαΐδη, Δημήτρη Ιτούδη, Δώρα Γκουντούρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβίνα Μάλτση, Γιώργο Πρίντεζη, Ιωάννη Μπουρούση, Ιωάννη Φουντούλη, Κλέλια Πανταζή, Λευτέρη Πετρούνια, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Πολύζου, Νικολέτα Κυριακοπούλου, Νόρα Δράκου, Πάτρικ Μουράτογλου, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Στέλιο Μαλακόπουλο, Τάκη Ξουρή, Θοδωρή Ιακωβίδη, Βασιλική Μιλλούση και Βασιλική Πλευρίτου.

KAMPANIA 4

O διευθυντής Δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Αλέξανδρος Καμπούρογλου, επισήμανε πως το Ίδρυμα υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία στους νέους. «Ευχόμαστε η καμπάνια να είναι καλοτάξιδη και να φτάσει το μήνυμα σε όσους περισσότερους γίνεται, καθώς όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκες, στόχους αλλά και όρια».

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση έκαναν ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πολιτικής Υγείας, Κυριάκος Σουλιώτης, που είπε ότι το 20% των νέων στη χώρα μας δυσκολεύονται να βρουν κάτι θετικό στη ζωή τους και η δρ. Λίλλυ Πέππου, επιστημονική σύμβουλος του Breathe Hellas και συντονίστρια της Μονάδας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχοκοινωνικής Φροντίδας στο Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ακριβούς Ιατρικής «Κώστας Στεφανής».

Η καμπάνια αναπτύχθηκε ως αναγκαία «απάντηση» σε μια παγκόσμια έξαρση της κατάθλιψης, του στρες και του άγχους και απευθύνεται στην αυξανόμενη επικράτηση αυτών των δυσάρεστων καταστάσεων στους νέους στην Ελλάδα. Η καμπάνια «Uniform of Hope» στοχεύει να ενισχύσει τις πρακτικές της πρωτοβάθμιας περίθαλψης της ψυχικής υγείας, που έχουν τις ρίζες τους στην αυτοφροντίδα και την κοινότητα, προωθώντας παράλληλα τον αθλητισμό ως προληπτικό μέτρο, πρώτα βήματα που αναγνωρίζονται ως βασικά για την πρόληψη σοβαρών ψυχικών καταστάσεων. Τα εργαλεία ψυχικής υγείας που παρέχει η Breathe Hellas από το 2021 είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα: www.breathehellas.com.

KAMPANIA 5

Η καμπάνια τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ακριβούς Ιατρικής «Κώστας Στεφανής».

Η παραγωγή και η προώθηση της καμπάνιας υποστηρίζονται από δωρεές της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Υγεία του ΙΣΝ, του Ιδρύματος «Στέλιος» και του Ιδρύματος Πετροχείλου.

  • ΚΑΜΠΑΝΙΑ
  • ΝΕΟΙ
  • ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
  • ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ
  • BREATHE HELLAS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Βουλή η σύμβαση δωρεάς του ΚΙΣΝ για το Κέντρο Αναφοράς Ψυχικής Υγείας στο «Αγία Σοφία»
Στη Βουλή η σύμβαση δωρεάς του ΚΙΣΝ για το Κέντρο Αναφοράς Ψυχικής Υγείας στο «Αγία Σοφία» 13 Ιουλίου 2024
ΠΟΜΕΕΑ: «Να μη φτάσει στη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία» 16 Ιουλίου 2024
ΠΟΜΕΕΑ: «Να μη φτάσει στη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν. Παπανδρέου: Ίδιος ο εθισμός από αλκοόλ, τσιγάρο και social media
Πολιτική Υγείας
17/06/2026 - 18:00

Ν. Παπανδρέου: Ίδιος ο εθισμός από αλκοόλ, τσιγάρο και social media

Υπογεννητικότητα: Οι ερευνητές εστιάζουν στον ρόλο των έξυπνων κινητών
Υγεία
12/06/2026 - 16:11

Υπογεννητικότητα: Οι ερευνητές εστιάζουν στον ρόλο των έξυπνων κινητών

Μ. Βρετανία: «Τέλος» στα σολάριουμ; – Στο τραπέζι καθολική απαγόρευση
Πολιτική Υγείας
08/06/2026 - 22:00

Μ. Βρετανία: «Τέλος» στα σολάριουμ; – Στο τραπέζι καθολική απαγόρευση

Καμπάνια για την πρόληψη των πνιγμών: Το ενδιαφέρον στους πολίτες άνω των 60 ετών
Πολιτική Υγείας
02/06/2026 - 16:14

Καμπάνια για την πρόληψη των πνιγμών: Το ενδιαφέρον στους πολίτες άνω των 60 ετών

ΕΛΙΚΑΡ: Τηλεοπτική και ψηφιακή καμπάνια για την καταπολέμηση του καπνίσματος και του εθισμού στη νικοτίνη
Υγεία
29/05/2026 - 21:49

ΕΛΙΚΑΡ: Τηλεοπτική και ψηφιακή καμπάνια για την καταπολέμηση του καπνίσματος και του εθισμού στη νικοτίνη

Αυτοτραυματισμός: Πάνω από 500 νέοι έχουν ζητήσει βοήθεια στην αρμόδια δομή της χώρας
Ψυχική Υγεία
23/05/2026 - 08:50

Αυτοτραυματισμός: Πάνω από 500 νέοι έχουν ζητήσει βοήθεια στην αρμόδια δομή της χώρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενημερωτική δράση στον Εύοσμο για τη δωρεά μυελού των οστών την Πέμπτη 25 Ιουνίου
Επικαιρότητα
24/06/2026 - 03:44
«Καφέ Αμάν της Πόλης και της Σμύρνης» από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας - Θράκης
Patient Talk
24/06/2026 - 00:08
Εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία
Επικαιρότητα
23/06/2026 - 23:52
Κοινό μεταπτυχιακό ΕΚΠΑ και Υale στις επιστήμες περιβάλλοντος και την παγκόσμια δημόσια υγεία
Επικαιρότητα
23/06/2026 - 23:27
Συνάντηση ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ-Μαρκόπουλου για μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα που αφορούν τον σακχαρώδη διαβήτη
Patient Talk
23/06/2026 - 23:03
Γεωργιάδης από Πάτρα: «Άμεση λύση στο πρόβλημα με τους ακτινολόγους στο Καραμανδάνειο»
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 22:46
Tο ΕΔΙΤ επεκτείνεται με 305 νέους σταθμούς και 3.000 συστήματα κατ’ οίκον παρακολούθησης
Digital Health
23/06/2026 - 22:19
ΕΟΠΕ: Ημερίδα για τη φαρμακοοικονομία του καρκίνου, την καινοτομία, την προσβασιμότητα και τη βιωσιμότητα
Pharma Policy
23/06/2026 - 21:57
Νέα έρευνα: Ο ρόλος των κοινωνικών παραγόντων στην πρόγνωση ασθενειών και η σύγκρισή τους με τους γενετικούς
Υγεία
23/06/2026 - 21:23
Οι κρυφές επιπτώσεις του HPV: Πώς τα κονδυλώματα επηρεάζουν τη στύση
Health Talk
23/06/2026 - 20:51
Γεωργιάδης: «Ευχαριστώ τη Μαριάννα Λάτση για τη νέα μονάδα νοσηλείας ογκολογικών ασθενών στο ΠΓΝ Ρίου»
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 20:18
ΠΣΦ: Απαραίτητη η σαφής πρόβλεψη για τη συμμετοχή των φυσικοθεραπευτών στην ανακουφιστική φροντίδα
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 19:42
Νέα προειδοποίηση για τη χρήση και τις σκοτεινές πτυχές των AI chatbots σε θέματα υγείας
Digital Health
23/06/2026 - 18:51
Ιστορική μείωση 22% των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα το 2025
Επικαιρότητα
23/06/2026 - 18:17
Θέσεις και προτάσεις για τη φροντίδα, την πρόσβαση και την ποιότητα ζωής των ατόμων με ΙΦΝΕ στην Ελλάδα
Patient Talk
23/06/2026 - 17:44
Ο ΠΟΥ ζητά την επέκταση του νεογνικού ελέγχου για τις συγγενείς ανωμαλίες και την επιβίωση των παιδιών
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 16:56
Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Καινοτόμος μέθοδος για τον «απογαλακτισμό» από τον μηχανικό αερισμό
Υγεία
23/06/2026 - 16:29
Πώς η υγιεινή διατροφή σας μπορεί να σαμποτάρεται από τα σνακ
Διατροφή
23/06/2026 - 16:13
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επιστροφή στο σχολείο με υγεία και ασφάλεια
Υπηρεσίες Υγείας
23/06/2026 - 15:49
Πολυσήμαντη η παρουσία της Θεραπευτικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αιματολογίας
Υγεία
23/06/2026 - 15:37
Το τροπικό φρούτο που μπορεί να αποκαταστήσει την υγεία των ούλων
Υγεία
23/06/2026 - 15:00
Πεταλούδες που «αψηφούν» τη γήρανση μπορεί να δώσουν νέα στοιχεία για τη μακροζωία
Υγεία
23/06/2026 - 14:00
Θεραπευτικοί κήποι, μεγάλα δωμάτια και family spaces: Εικόνες από το μέλλον του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 13:30
Πώς να ξεκινήσετε τη μυϊκή ενδυνάμωση στη μέση ηλικία
Fitness
23/06/2026 - 13:00
Εύθραυστα νύχια: Τι τα προκαλεί και τι μπορεί να τα σώσει
Health Talk
23/06/2026 - 12:00
Βιταμίνη φαίνεται να "παγώνει" έναν από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους του εγκεφάλου
Υγεία
23/06/2026 - 11:00
Mεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων: Δύο ασθενείς με σοβαρό αυτοάνοσο χωρίς υποτροπή για πάνω από 15 χρόνια
Υγεία
23/06/2026 - 10:00
Οι περικοπές χρηματοδότησης απειλούν την πρόοδο στον αγώνα κατά του AIDS, προειδοποιεί ο Γκουτέρες
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 09:00
Κάθε 1 ευρώ που επενδύεται σε νέα φάρμακα αποφέρει 5,67 ευρώ στην Ευρώπη
Pharma Policy
23/06/2026 - 08:30
H Novo Nordisk Ελλάδος τιμήθηκε με το «Σήμα Διαφορετικότητας» 2026
Pharma News
23/06/2026 - 07:27

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ALS: Η νόσος που αλλάζει μια ζωή, αλλά όχι την αξία της
Pharma News
22/06/2026 - 07:04
Θεμιστοκλέους: «Μέσα στους επόμενους μήνες ενισχύεται το ΕΚΑΒ με επιπλέον 250 νέα ασθενοφόρα»
Πολιτική Υγείας
22/06/2026 - 07:20
Γυναικοκτονίες και κακοποιημένα παιδιά: Σήμα κινδύνου από την ΠΟΕΔΗΝ για την ενδοοικογενειακή βία
Πολιτική Υγείας
22/06/2026 - 13:58
Κατεψυγμένα φρούτα και τα κονσερβοποιημένα λαχανικά: Είναι πιο φθηνά, αλλά είναι υγιεινά;
Διατροφή
22/06/2026 - 15:00
Αλτσχάιμερ: Διαθέσιμο και στην Ελλάδα το πρώτο τεστ αίματος με συμβολή στον αποκλεισμό της νόσου
Υπηρεσίες Υγείας
22/06/2026 - 16:32
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo