ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπεγράφη η Σύμβαση για τη δωρεά από τη Βουλή 50 κλινών ΜΕΘ στο «Σωτηρία» ύψους 8 εκ. ευρώ

Πολιτική Υγείας
Υπεγράφη η Σύμβαση για τη δωρεά από τη Βουλή 50 κλινών ΜΕΘ στο «Σωτηρία» ύψους 8 εκ. ευρώ
Δωρεά 50 κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο "Σωτηρία", καθώς και τη δημιουργία πεζογέφυρας που θα συνδέει τα χειρουργεία του νοσοκομείου με τον χώρο της νέας Μονάδας, από τη Βουλή.
Πέμπτη, 30/07/2020 - 18:37
News4Health Team News4Health Team

«Σήμερα η Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη κοινωνική της προσφορά» δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, λίγο πριν την υπογραφή της σύμβασης με τις αντισυμβαλλόμενες εταιρείες, για την κατασκευή 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο «Σωτηρία», με δωρεά της Βουλής ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη δωρεά της Βουλής, επισημαίνοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία «ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και εγγυάται τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε, εάν κι εφόσον χρειαστεί, την οποιαδήποτε πρόκληση έρθει στο μέλλον, σε αυτή την πολύ μεγάλη περιπέτεια της δημόσιας Υγείας».

Οι υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες νέες κλίνες ΜΕΘ προγραμματίζεται να παραδοθούν σε πλήρη λειτουργία εντός 60 ημερών από την έναρξη των εργασιών και αναμένεται να εκσυγχρονίσουν και να ενισχύσουν σημαντικά, σε μόνιμη βάση, το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στο πλαίσιο της δωρεάς, συμπληρωματικά θα κατασκευαστεί επίσης πεζογέφυρα που θα συνδέει τα χειρουργεία του νοσοκομείου «Σωτηρία» με τον χώρο της νέας ΜΕΘ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής προ της υπογραφής της σημαντικής αυτής Σύμβασης ανέφερε πως η «η Βουλή των Ελλήνων έχει διαχρονική παράδοση στην κοινωνική προσφορά. Τελευταία όμως, η υγειονομική περιπέτεια της χώρας ανέβασε τον πήχη για όλους και όλες μας. Έτσι και η Βουλή των Ελλήνων, ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Υπουργείου Υγείας, αίτημα που υπεβλήθη στις 28 Μαρτίου από τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, διαθέτει δωρεά χρηματικού ποσού 8 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κατασκευαστεί μία πρότυπη και η μεγαλύτερη σε έκταση και ποσότητα κλινών Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, 50 κλινών, στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Tον Μάρτιο που μου απεστάλη η σχετική επιστολή από τον Υπουργό, η κατάσταση της πανδημίας ήταν σε έξαρση, Στις 2 Απριλίου, ελάχιστες μέρες μετά, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ομόφωνα αποδέχθηκε εισήγησή μου για αυτή τη δωρεά. Μετά από λίγές μέρες, στις 12 Απριλίου, δημοσιεύτηκε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία περιγράφει στο άρθρο 62 τη διαδικασία μέσα από την οποία θα υλοποιηθεί αυτή η δωρεά. Αμέσως μετά την ΠΝΠ η Βουλή δέσμευσε από τα αποθεματικά της αυτό το ποσό και το έθεσε στη διάθεση της κρατικής κατασκευαστικής εταιρείας ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ). Είναι η εταιρεία εκείνη η οποία, μεταξύ άλλων, κατασκευάζει τα νοσοκομεία της χώρας και άλλες κτιριακές υποδομές του Δημοσίου. Η σύμβαση εγκρίθηκε άμεσα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, πριν από ελάχιστες μέρες και επιπλέον χθες ο Υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Χατζηδάκης, υπέγραψε και την οικοδομική άδεια, όπως ακριβώς προβλέπει η ΠΝΠ.

Τους ρυθμούς με τους οποίους κινηθήκαμε, θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω ασθματικούς. Ήταν πολύ γρήγοροι ρυθμοί και είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφεται σήμερα η σύμβαση μεταξύ ΚΤΥΠ και της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΚΤΕΡ και οφείλω εδώ να αναγνωρίσω δημοσίως ότι προκαταβολικά τόσο η εταιρεία ΕΚΤΕΡ όσο και ο ΑΚΤΩΡ αλλά και η εταιρεία ΙΝΤRΑΚΑΤ, η τρίτη εταιρεία, αποποιήθηκαν προκαταβολικά το δικαίωμά τους να κάνουν προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων στα διοικητικά δικαστήρια και αποδέχθηκαν το αποτέλεσμα μιας προδικαστικής κρίσης από μία Ανεξάρτητη Αρχή του Δημοσίου, σεβόμενοι και αντιλαμβανόμενοι την κοινωνική σημασία και την ανάγκη γρήγορης ολοκλήρωσης αυτού του έργου.

Βρισκόμαστε λοιπόν σήμερα εδώ, μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, στην πάλη της Πολιτείας και του λαού να μη σηκώσει κεφάλι αυτός ο δαίμονας, ο οποίος απειλεί την παγκόσμια υγεία προκειμένου να ολοκληρώσει η χώρα μας αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα που είχε στη χαλιναγώγησή του.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής τον κ. Μυλωνάκη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή τον κ. Μπεκίρη, γιατί, συζητώντας για την ανάγκη συμβολής της Βουλής στην αντιμετώπιση της πανδημίας, είχαμε κάνει σκέψεις και μου υπέβαλαν, πριν την επιστολή του κ Κικίλια, την ορθή σκέψη ότι η Βουλή πρέπει να προσανατολιστεί σε χορηγία προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κι έτσι είμαστε σήμερα εδώ ενόψει της υπογραφής, ώστε σε ένα δίμηνο από την έναρξη των εργασιών να έχει η χώρα μας τη μεγαλύτερη, την πιο σύγχρονη μονάδα ΜΕΘ που είχε ποτέ και όπως μου εξηγούν ειδικότεροι από εμένα, με προδιαγραφές δεκαετιών μπροστά.

Κλείνω ευχαριστώντας όλα τα κόμματα της Βουλής για την ομόφωνη έγκριση της χορηγίας αυτής η οποία θα οδηγήσει σε μια τεράστια ανακούφιση το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχαρίστησε επίσης τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή για την όλη εποπτεία του θέματος.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και όλη τη Βουλή των Ελλήνων, που αποδέχθηκαν να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας με αυτή την εξαιρετική δωρεά που υλοποιείται άμεσα και παραδίδεται εντός δύο μηνών στο νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία”.

«Είναι καίριο και πολύ σημαντικό για εμάς να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ως Εθνικό Σύστημα Υγείας δωρεάν σε όλους τους συμπολίτες μας. Όμως, η παρακαταθήκη αυτών των κλινών ΜΕΘ δεν περιορίζεται μόνο στον Covid-19. Όπως όλοι καλά γνωρίζουν, υπάρχουν ανάγκες στη χώρα μας σημαντικές, από τροχαία ατυχήματα, υπάρχει ανάγκη να φροντίσουμε τους συμπολίτες μας σε πολύ υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Θέλω να πω ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αυτοί θα στελεχώσουν αυτές τις 50 κλίνες ΜΕΘ και θα στηρίξουν ξανά την ελληνική κοινωνία και εδώ στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κλείνω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες. Να πω καλή επιτυχία στην ΚΤΥΠ στην υλοποίηση της δωρεάς αυτής.Εάν στη Μεταπολίτευση ήταν ένα πολύ μεγάλο ζητούμενο το να βρει ένας συμπολίτης μας κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η Βουλή των Ελλήνων συμβάλλει στο να βελτιωθεί αυτό και να φτάσουμε σύντομα, όπως έχουμε υποσχεθεί, να έχουμε τον μέσο όρο της ΕΕ, 12 κλίνες ανά 100.000 κατοίκους, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις πολύ μεγάλες ανάγκες οι οποίες πάντα προκύπτουν», κατέληξε.

Ο υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης επεσήμανε πως «η δωρεά αυτή της Βουλής έχει υψηλό συμβολισμό διότι δείχνει ότι η ελληνική Πολιτεία, ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος απέναντι στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής, ο αγώνας συνεχίζεται και στο τέλος θα βγούμε όλοι νικητές».

Από την πλευρά της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚΤΥΠ) η οποία θα επιβλέψει την κατασκευή του έργου, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Γιάνναρης δήλωσε: «Νιώθουμε μέγιστη τιμή για την ανάθεση στις Κτιριακές Υποδομές, κατόπιν δωρεάς της Βουλής των Ελλήνων, του έργου κατασκευής 50 νέων κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Από την πρώτη μέρα της μάχης, σε δύσκολες συνθήκες, με αίσθημα ευθύνης, μαζί με τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών, τον κ. Τιμολέοντα Κατσίπο, και σε συνεχή συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή, συμπτύξαμε τη χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου στον πρωτόγνωρο κατασκευαστικό χρόνο των 60 ημερών. Δημιουργήσαμε γρήγορες και διαφανείς διαγωνιστικές διαδικασίες, ώστε ο Υπουργός Υγείας ο κ. Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υγείας ο κ. Κοντοζαμάνης και η κυβέρνηση, στη μάχη για τον κορωνοϊό και τηρώντας τη δέσμευση της αναδόχου εταιρείας, στις αρχές Οκτωβρίου να μπορέσει να θωρακίσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με επιπλέον 50 νέες σύγχρονες κλίνες ΜΕΘ.

Όπως το ελληνικό κράτος με την αποτελεσματικότητα του έκανε τη χώρα θετικό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο, έτσι και οι μηχανικοί βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η όλη διαδικασία θ’ αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον».

Στην υπογραφή της Σύμβασης παρέστησαν επίσης οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Αθανάσιος Μπούρας, Δημήτριος Βίτσας και Σοφία Σακοράφα, ο βουλευτής Σάμου της ΝΔ κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γεώργιος Μυλωνάκης και ο Ειδικός Γραμματέας της κ. Βασίλειος Μπαγιώκος.

  • ΣΩΤΗΡΙΑ
  • ΜΕΘ
  • ΔΩΡΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορονοϊός- εμβόλιο: Φόβοι για πιθανές ελλείψεις σε σύριγγες και αντισηπτικά μαντηλάκια
Κορονοϊός- εμβόλιο: Φόβοι για πιθανές ελλείψεις σε σύριγγες και αντισηπτικά μαντηλάκια 30 Ιουλίου 2020
Έκτακτο: Επείγουσα ανακοίνωση Χαρδαλιά για τη μουσουλμανική εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ 31 Ιουλίου 2020
Έκτακτο: Επείγουσα ανακοίνωση Χαρδαλιά για τη μουσουλμανική εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο «Παπαγεωργίου» από την Danone
Επικαιρότητα
09/07/2026 - 22:08

Σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο «Παπαγεωργίου» από την Danone

Νέα τεχνική διατήρησης του ήπατος στο σώμα του δότη μπορεί να αυξήσει θεαματικά τις μεταμοσχεύσεις
Υγεία
08/07/2026 - 10:00

Νέα τεχνική διατήρησης του ήπατος στο σώμα του δότη μπορεί να αυξήσει θεαματικά τις μεταμοσχεύσεις

Δύο πλήρως εξοπλισμένα ελικόπτερα στο ΕΚΑΒ, δωρεά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών
Πολιτική Υγείας
06/07/2026 - 11:50

Δύο πλήρως εξοπλισμένα ελικόπτερα στο ΕΚΑΒ, δωρεά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου η μητέρα πολιτεύτριας της ΝΔ έπειτα από εμπρηστική επίθεση
Επικαιρότητα
01/07/2026 - 14:44

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου η μητέρα πολιτεύτριας της ΝΔ έπειτα από εμπρηστική επίθεση

Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Καινοτόμος μέθοδος για τον «απογαλακτισμό» από τον μηχανικό αερισμό
Υγεία
23/06/2026 - 16:29

Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Καινοτόμος μέθοδος για τον «απογαλακτισμό» από τον μηχανικό αερισμό

Δέκα αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές παρέδωσε η Stoiximan στο Υπουργείο Υγείας
Επικαιρότητα
15/06/2026 - 13:54

Δέκα αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές παρέδωσε η Stoiximan στο Υπουργείο Υγείας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πότε τα φρούτα και τα λαχανικά δεν είναι πλέον ασφαλή για κατανάλωση
Υγεία
22/07/2026 - 14:00
Εξατομικευμένη γονιδιακή θεραπεία μείωσε θεαματικά τις κρίσεις σε παιδιά με σπάνια μορφή επιληψίας
Υγεία
22/07/2026 - 13:00
Εγκυμοσύνη και καύσωνας: Οδηγίες προστασίας
Health Talk
22/07/2026 - 12:00
Οι Έλληνες ζουν περισσότερο αλλά περνούν σχεδόν 12 χρόνια με προβλήματα υγείας
Υγεία
22/07/2026 - 11:00
Το ανοσοποιητικό πρωταγωνιστής στη νέα επανάσταση στο skincare
Ομορφιά
22/07/2026 - 10:00
Γενόσημα: Δασμούς 100% από το 2028 στα εισαγόμενα προανήγγειλε ο Τραμπ
Pharma Policy
22/07/2026 - 09:00
Υποχρεωτική τετράωρη παύση υπαίθριων εργασιών σήμερα σε τέσσερις περιοχές της χώρας λόγω ζέστης
Επικαιρότητα
22/07/2026 - 08:00
Παγκόσμια Ημέρα Sjögren η 23η Ιουλίου: Καμπάνια με τίτλο «κανείς δεν ακούει» από την ΕΛΕΑΝΑ
Patient Talk
22/07/2026 - 07:11
ΕΕΣ: Διανομή νερού στους επισκέπτες της Ακρόπολης και δράση στο Θησείο για τους άστεγους
Επικαιρότητα
22/07/2026 - 03:43
ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική κινητοποίηση στα εγκαίνια της ΔΕΘ για την ενίσχυση του ΕΣΥ στις 4 Σεπτεμβρίου
Επικαιρότητα
22/07/2026 - 00:04
Γαλλία: Νόμος του κράτους η καθολική απαγόρευση της πρόσβασης των ανηλίκων στα social media
Επικαιρότητα
21/07/2026 - 23:23
Ίδρυμα «Κλέων Τσέτης» και «Nanopoulos Foundation» ενισχύουν τη σύμπραξή τους για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Υγεία
Pharma News
21/07/2026 - 22:52
ΟΗΕ: Η παγκόσμια πείνα υποχωρεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - Υπαρκτές οι περιφερειακές ανισότητες
Επικαιρότητα
21/07/2026 - 22:17
Βίντεο με διασώστρια του ΕΕΣ να μιλάει για όλα όσα είδε και έζησε στη Βενεζουέλα
Επικαιρότητα
21/07/2026 - 21:49
Κολύμβηση: Πώς να προστατέψετε τα αυτιά των παιδιών από επώδυνες φλεγμονές
Health Talk
21/07/2026 - 21:22
Θεσσαλονίκη: Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση του γιατρού που καταδικάστηκε για μαστεκτομή σε γυναίκα χωρίς λόγο
Επικαιρότητα
21/07/2026 - 20:39
Η μικροβιακή αντοχή απειλεί όλο και περισσότερο με κοινές λοιμώξεις τα παιδιά
Υγεία
21/07/2026 - 19:53
ΙΣΑ: Πρόσκληση σε διάλογο για το ζήτημα της άσκησης εξειδικευμένων πράξεων αισθητικής ιατρικής
Πολιτική Υγείας
21/07/2026 - 19:06
Μπαρμπετάκη: «Μόλις 69 από τα 168 εγκεκριμένα νέα φάρμακα ήρθαν στην Ελλάδα την τετραετία 2021-2024»
Pharma News
21/07/2026 - 18:19
People-pleasing: Γιατί οι καλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να θέσουν όρια;
Ψυχική Υγεία
21/07/2026 - 17:36
Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ κατακτά τη δεύτερη θέση στην εμπιστοσύνη των πολιτών»
Πολιτική Υγείας
21/07/2026 - 17:14
Θεμιστοκλέους: Σε πλήρη ετοιμότητα το ΕΚΑΒ και οι υγειονομικές δομές εν μέσω καύσωνα
Πολιτική Υγείας
21/07/2026 - 16:51
Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση προς τιμή των Ελλήνων της Αυστραλίας για τη συμβολή τους στο κοινωνικό οδοντιατρείο
Υγεία
21/07/2026 - 16:34
Πακέτο οκτώ προτάσεων από τους φυσικοθεραπευτές προς τον ΕΟΠΥΥ για τον περιορισμό του clawback
Πολιτική Υγείας
21/07/2026 - 16:18
ΠΟΥ: 1,16 εκατομμύρια νεκροί κάθε χρόνο από τροχαία – Μειώθηκαν οι θάνατοι, παραμένουν οι προκλήσεις
Πολιτική Υγείας
21/07/2026 - 16:00
Αλέξης Σταμάτης: Τι τον οδήγησε στο αλκοόλ και πως κέρδισε τη δύσκολη μάχη με την εξάρτηση
Επικαιρότητα
21/07/2026 - 15:36
Πάρκινσον: Ο θόρυβος των δρόμων αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου
Υγεία
21/07/2026 - 15:00
Βουλή: Εγκρίθηκε η διάταξη για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης του ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
21/07/2026 - 13:56
Καύσωνας: Αύξηση της θνητότητας από καρδιολογικά προβλήματα - 8 πρακτικά tips προστασίας
Health Talk
21/07/2026 - 13:30
Σρι Λάνκα: Η χειρότερη έξαρση δάγκειου πυρετού της δεκαετίας – Στη μάχη και οι Ένοπλες Δυνάμεις
Πολιτική Υγείας
21/07/2026 - 13:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ: Ετήσιος έλεγχος τεστοστερόνης για στρατιωτικούς άνω των 30 – Οι ανησυχίες των ειδικών
Πολιτική Υγείας
20/07/2026 - 10:00
Καύσωνας: Όλες οι οδηγίες προστασίας από το Υπουργείο Υγείας
Πολιτική Υγείας
20/07/2026 - 12:54
Αγαπηδάκη: «Θα συνεχιστεί το πρόγραμμα για την παχυσαρκία ενηλίκων - Σύντομα οι ανακοινώσεις»
Πολιτική Υγείας
20/07/2026 - 14:32
Κέντρο εκπαίδευσης αγγειοχειρουργών στους υπερήχους το Κοργιαλένειο-Μπενάκειο
Πολιτική Υγείας
20/07/2026 - 15:17
Νέος γενικός διευθυντής της Αθηναϊκής Γενικής Κλινικής ο Στέλιος Λιανός
Υπηρεσίες Υγείας
20/07/2026 - 16:14
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo