ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορονοϊός Ελλάδα : Σύσκεψη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με Μητσοτάκη και Κικίλια - Το μήνυμα του Πρωθυπουγού για το 2ο κύμα (vid)

Πολιτική Υγείας
Κορονοϊός Ελλάδα : Σύσκεψη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με Μητσοτάκη και Κικίλια - Το μήνυμα του Πρωθυπουγού για το 2ο κύμα (vid)
Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Υγείας και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων. Ο συγχρωτισμός στις πλατείες στο επίκεντρο της συζήτησης, για την επιδημιολογική πορεία του νέου κορονοϊού.
Δευτέρα, 11/05/2020 - 15:17
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 14.30 μεταξύ του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Υγείας και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Μεταξύ άλλων επιδημιολογικών θεμάτων, η συζήτηση εστίασε και στο θέμα του συγχρωτισμού στις πλατείες, τις πιθανές επιπτώσεις και ενδεχόμενες αντιδράσεις. Οι Λοιμωξιολόγοι, που συνέχισαν τη συζήτηση και μετά τη συμμετοχή του Κ. Μητσοτάκη και του Β. Κικίλια, θα αξιολογήσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα προκύψουν από τον συγχρωτισμό στις πλατείες. Αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι και αυτά που αναμένεται να καθορίσουν τις επόμενες επιχειρησιακές επιλογές της Κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκη εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει οι επιστήμονες στη Δημόσια Υγεία και στη χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ ο Υπουργός Υγείας συνεχάρη για ακόμη μια φορά τους λοιμωξιολόγους για τη συνεργασία.

Όπως έχει τονιστεί πάντως από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, το βασικό στοίχημα είναι πλέον η διαρκής αναβάθμιση των Νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι δεν έχουν παραδώσει εξειδικευμένες προτάσεις για θέματα που αφορούν στον τουρισμό.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι κατευθύνσεις και οι προτάσεις της επιτροπής εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά πολύτιμες για την αλληλουχία των κινήσεων που θα πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση, προσθέτοντας πως, πάντα, ο λόγος - όπως έγινε από την πρώτη στιγμή - θα δίνεται στους ειδικούς. Εξήρε δε τη νηφάλια και ψύχραιμη τοποθέτηση όλων όσοι κλήθηκαν να αναπτύξουν τις απόψεις τους δημοσίως ενημερώνοντας Έλληνες πολίτες, συμπληρώνοντας πως μέσα από αυτό το δημόσιο βήμα εξήλθε ένας ενιαίος λόγος.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως μπορούμε ως χώρα να είμαστε ικανοποιημένοι καθώς επιδείξαμε ένα μεγάλο βαθμό υπευθυνότητας, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα και κάποιους στο εξωτερικό οι οποίοι πάντα έσπευδαν να χρησιμοποιήσουν όχι πολύ κολακευτικά στερεότυπα για τη χώρα και τους συμπολίτες μας.

«Έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο στην καταπολέμηση της πρώτης φάσης της πανδημίας και νομίζω ότι τα δεδομένα των τελευταίων εβδομάδων αυτό το επιβεβαιώνουν. Και, βέβαια, είμαστε πάντα πολύ προσεκτικοί στο να αναλύουμε και τα επιδημιολογικά μοντέλα και να μπορούμε να επιχειρούμε να κάνουμε προβλέψεις για το τί θα συμβεί από εδώ και στο εξής. Όμως, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, αυτό το σταδιακό άνοιγμα, η επιστροφή σε μία νέα καθημερινότητα όχι απλά ενέχει πολλούς κινδύνους, αλλά έχει πολύ μεγαλύτερους βαθμούς δυσκολίας σε σχέση με το lockdown, το οποίο είναι μία κίνηση δύσκολη πολιτικά και οικονομικά πλην όμως πιο εύκολη στην εφαρμογή της.

Και τώρα που περνάμε στην επόμενη φάση, οι δικές σας κατευθύνσεις και οι προτάσεις τις οποίες διαμορφώνετε, εξακολουθούν να μας είναι εξαιρετικά πολύτιμες για την αλληλουχία των κινήσεων που πρέπει να κάνουμε καθώς και για το αν κάπου κρίνουμε ότι πρέπει να πατήσουμε αντί για το γκάζι το φρένο και να πρέπει ενδεχομένως να κάνουμε κάποια βήματα προς τα πίσω περιορίζοντας δραστηριότητες προς αποφυγή ενός δεύτερου κύματος, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να εκδηλωθεί πριν απ’ αυτό το οποίο μας λέτε ότι μπορεί να εκδηλωθεί, που είναι ενδεχομένως το επόμενο τον επόμενο Οκτώβριο.

Ξέρετε, η επιστήμη μας δίνει πολλά δεδομένα, δεν μας δίνει όμως πάντα και τις οριστικές απαντήσεις. Και καταλαβαίνω ότι μ’ έναν νέο ιό όπως αυτός, σε πολλές αποφάσεις τις οποίες καλούμαστε να πάρουμε είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά καθώς καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις χωρίς να έχουμε πάντα όλα τα επιστημονικά δεδομένα στη διάθεση μας. Θέλουμε να έχουμε όμως όσο το δυνατόν περισσότερα. Και πιστεύω ότι μέχρι στιγμής σε αυτή μας την πολιτική έχουμε δικαιωθεί.

Για όλους όσοι από εσάς έχετε ένα δημόσιο βήμα και είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι καλούνται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να αναπτύσσουν τις απόψεις τους, θέλω να σας ευχαριστήσω διότι μέσα από αυτό το δημόσιο βήμα βγήκε, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, ένας ενιαίος λόγος. Αυτό το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό, διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να στέλνουμε ως χώρα και ως επιστημονική κοινότητα συγκεχυμένα μηνύματα. Νομίζω ότι άλλες χώρες, δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένα παραδείγματα, δεν τα έχουν καταφέρει τόσο καλά σε αυτή την κατεύθυνση για αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι. Όχι μόνο για την επιστημονική δουλειά την οποία κάνετε, αλλά και για την υπευθυνότητα με την οποία συμμετέχετε στο δημόσιο διάλογο εξηγώντας έννοιες οι οποίες συχνά είναι δυσνόητες και με τις οποίες και όλοι μας εξοικειωθήκαμε σχετικά πρόσφατα.

Έχουμε ακόμη να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουμε σε αυτήν τη νέα καθημερινότητα, έχουμε δύσκολα ζητήματα ακόμα μπροστά μας, πολλά από τα οποία έχουν να κάνουν με το αν και με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει η αγορά του τουρισμού, είμαστε όμως όλοι πολύ πιο έμπειροι σε σχέση με το που βρισκόμασταν πριν από τρεις μήνες και εσείς γνωρίζετε πολύ περισσότερα για αυτόν τον ιό και οι γιατροί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έχουν χειριστεί πολλά τέτοια περιστατικά και οι λοιμωξιολόγοι και οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν πια περισσότερα από αυτά τα οποία γνώριζαν πριν από τρεις μήνες. Και βέβαια και οι πολίτες παραμένουν - είναι σήμερα πολύ πιο ευαισθητοποιημένοι - και γνωρίζουν πολλά περισσότερα για το πως πρέπει οι ίδιοι να προστατευτούν,να προστατέψουν τους αγαπημένους τους, κυρίως τους ευπαθείς, αλλά συνολικά και ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο.

Έχουμε κάθε λόγο, νομίζω, να είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι ως χώρα επιδείξαμε ένα μεγάλο βαθμό υπευθυνότητας, αιφνιδιάζοντας ενδεχομένως ευχάριστα και κάποιους στο εξωτερικό οι οποίοι πάντα έσπευδαν να χρησιμοποιήσουν όχι πολύ κολακευτικά στερεότυπα για τη χώρα μας και για τους συμπολίτες μας. Και νομίζω, στο χέρι μας είναι, όλη αυτή την προσπάθεια να τη συνεχίσουμε, να τη φτάσουμε μέχρι το τέλος. To τέλος θα οριστεί πια όταν θα έχουμε μία οριστική θεραπεία ή και ένα εμβόλιο το οποίο θα μας επιτρέψει να αφήσουμε αυτήν την επώδυνη περίοδο πίσω μας.

Κρατάμε, όμως, ως παρακαταθήκη την μεγάλη εμπιστοσύνη των Ελλήνων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και την προσωπική μου δέσμευση αυτή η επένδυση την οποία κάνουμε στην αξιοπιστία αλλά και στην επιχειρησιακή δυνατότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας να μην έχει προσωρινά, αλλά μόνιμα χαρακτηριστικά. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη ο Έλληνας πολίτης σήμερα στο δημόσιο, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο στάθηκε και με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων και είναι μία χρυσή ευκαιρία να επενδύσουμε σε αυτό, διότι όσο κι αν μπορεί να μας φαντάζει πολύ μακρινό κάποια στιγμή στο μέλλον θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και άλλα τέτοια περιστατικά. Είναι κάτι το οποίο πια θα πρέπει να το γνωρίζουμε καλά.

Δεν θέλω, Υπουργέ μου, να μακρηγορήσω και να πω περισσότερα. Ήθελα, απλά, να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις σκέψεις, αλλά πρωτίστως να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας ζητήσω αυτή τη ζωντανή ανταλλαγή απόψεων την οποία έχετε, η οποία, πάντα, καταφέρνει και καταλήγει σε έναν κοινό τόπο, γιατί έτσι πρέπει να γίνεται, να τη συνεχίσετε προς όφελος της Δημόσιας Υγείας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της».

Η Ομάδα Εργασίας


-Βατόπουλος Άλκης, Καθηγητής Μικροβιολογίας, Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας ΠΑΔΑ
-Γαργαλιάνος Παναγιώτης, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων
-Γιαμαρέλλου Ελένη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας
-Γώγος Χαράλαμπος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Παν/μίου Πατρών
-Δαϊκος Γεώργιος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ
-Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
-Ζαούτης Θεοκλής, Καθηγητής Παιδιατρικής & Επιδημιολογίας - University of Pennsylvania - School of Medicine
-Καραϊσκου Αγγελική, Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ»
Λάγιου Παγώνα, Παθολόγος, Καθηγήτρια Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, -Πρόσεδρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Παν/μίου Harvard, ΗΠΑ
-Λαζανάς Μάριος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Αντιμετώπισης του AIDS
-Λουρίδα Αθανασία, Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος, Δ/ντρια ΕΣΥ – Α’ Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν.Π. «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
-Μαγιορκίνης Γκίκας, Καθηγητής, Τμήμα Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ - Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο την επισκόπηση των επιστημονικών δεδομένων και των εξελίξεων της επιδημίας του κορονοϊού 2019-nCoV
-Μεντής Ανδρέας, Διευθυντής Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Ε.Ι. PASTEUR
-Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής Επιδημιολογίας ΠΑΔΑ (πρώην ΕΣΔΥ)
-Παπαευαγγέλου Βασιλική, Καθηγήτρια Γ' Παιδιατρικής, Γ.Ν.Θ. «ΑΤΤΙΚΟΝ»
-Παππά - Κονιδάρη Άννα, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Διευθύντρια Α' Εργαστηρίου Μικροβιολογίας, Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Αρμποϊών & Αιμορραγικών Πυρετών
Σαρόγλου Γεώργιος, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας Ανωτάτης Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ. τέως Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ
-Σύψας Νικόλαος, Καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ
-Τολούμης Γεώργιος, Υποπτέραρχος, Διευθυντής Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ
-Τσακρής Αθανάσιος, Καθηγητής Μικροβιολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ
-Τσιόδρας Σωτήριος, Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ - ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγος Λοιμωξιολόγος
-Τσολιά Μαρία, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ
-Χατζηγεωργίου Δημήτριος, Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολιτικής Αεροπορίας
-Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, Καθηγητής Υγιεινής & Επιδημιολογίας, Τμήμα ιατρικής, Παν/μιο Θεσσαλίας
-Δημήτρης Παρασκευής, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής, Eργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ.
-Βάνα Σύψα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό καθηγητής παθολογίας - λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2020 - 18:22
  • ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
  • ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΜΕΤΡΑ
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ΕΟΦ απαγόρεψε τη κυκλοφορία 2 αντισηπτικών
Ο ΕΟΦ απαγόρεψε τη κυκλοφορία 2 αντισηπτικών 11 Μαϊος 2020
Έρευνα: Πιο δημοφιλής Υπουργός της κυβέρνησης ο Βασίλης Κικίλιας - Υψηλή η δημοτικότητα του Τσιόδρα 11 Μαϊος 2020
Έρευνα: Πιο δημοφιλής Υπουργός της κυβέρνησης ο Βασίλης Κικίλιας - Υψηλή η δημοτικότητα του Τσιόδρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης των κτιρίων του ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
07/12/2025 - 09:24

Μητσοτάκης: Υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης των κτιρίων του ΕΣΥ

ΕΟΔΥ: Στους 12 οι θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης
Υγεία
27/11/2025 - 17:58

ΕΟΔΥ: Στους 12 οι θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης

Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή σε όποιον υποτιμά τη γυναίκα - Η βία δεν είναι ποτέ ιδιωτική υπόθεση»
Επικαιρότητα
25/11/2025 - 11:34

Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή σε όποιον υποτιμά τη γυναίκα - Η βία δεν είναι ποτέ ιδιωτική υπόθεση»

Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παραβίαση των μέτρων κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
Επικαιρότητα
21/11/2025 - 20:24

Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παραβίαση των μέτρων κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Έκθεση-κόλαφος: «Χαοτική και τοξική η αντιμετώπιση της Covid-19 στη Βρετανία με ευθύνη και του Τζόνσον
Επικαιρότητα
21/11/2025 - 00:18

Έκθεση-κόλαφος: «Χαοτική και τοξική η αντιμετώπιση της Covid-19 στη Βρετανία με ευθύνη και του Τζόνσον

ΕΟΔΥ: Τέσσερις νέοι θάνατοι από COVID-19 - Μικρή αύξηση των κρουσμάτων γριπώδους συνδρομής
Υγεία
20/11/2025 - 20:03

ΕΟΔΥ: Τέσσερις νέοι θάνατοι από COVID-19 - Μικρή αύξηση των κρουσμάτων γριπώδους συνδρομής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η διατροφή που είναι πλούσια σε βιταμίνη C προκαλεί "θαύματα" στην επιδερμίδα
Ομορφιά
27/12/2025 - 09:00
Οι γάτες νιαουρίζουν πιο έντονα στους άντρες - Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό
Pet
26/12/2025 - 15:39
Επαναστατικό εμφύτευμα «μιλά» στον εγκέφαλο: Ενθαρρυντικά τα πειράματα σε ποντίκια
Υγεία
26/12/2025 - 15:22
Ωμοφαγία: Οφέλη και παρενέργειες - Πως θα βρούμε την απαιτούμενη ισορροπία
Διατροφή
26/12/2025 - 15:01
Γρίπη: Tα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα από Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη
Υγεία
26/12/2025 - 14:36
Χοληστερόλη και φόβος για τις στατίνες: Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις
Υγεία
26/12/2025 - 14:14
Μόνος στο Σπίτι: Γιατί οι διαρρήκτες είναι ιατρικά θαύματα
Υγεία
26/12/2025 - 08:55
Θεσσαλονίκη: Ξημερώματα Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε η δωρεά οργάνων από δότη 57 ετών
Επικαιρότητα
26/12/2025 - 08:40
Νέα συστηματική θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος
Υγεία
24/12/2025 - 20:09
Σε έξαρση οι χειμερινές λοιμώξεις - Πυρετός, γρίπη και ιοί δοκιμάζουν τις αντοχές μας
Health Talk
24/12/2025 - 19:04
«Ξεχωριστό στομάχι»: Γιατί όσο κι αν φάμε πάντα υπάρχει χώρος για επιδόρπιο;
Διατροφή
24/12/2025 - 18:01
Βασικές πρώτες βοήθειες για τα οφθαλμολογικά ατυχήματα που προκύπτουν στις γιορτές
Health Talk
24/12/2025 - 16:49
Χριστουγεννιάτικες οικογενειακές μαζώξεις: Γιατί μάς βγάζουν τον κακομαθημένο μας εαυτό;
Ψυχική Υγεία
24/12/2025 - 16:00
Φόβοι για τους κινδύνους από ύπαρξη τοξικών αερίων στις καμπίνες αεροσκαφών
Υγεία
24/12/2025 - 15:03
Πως να αποφύγετε τις καούρες αυτά τα Χριστούγεννα
Διατροφή
24/12/2025 - 14:00
Αισιόδοξες επιστημονικές εξελίξεις για την υγεία τη δική μας και του πλανήτη
Επικαιρότητα
24/12/2025 - 13:04
ΠΑΝΣΥΝΟΨΥ: Προβληματισμός, θλίψη και ανησυχία για το περιστατικό με τη 16χρονη στην Κυψέλη
Επικαιρότητα
24/12/2025 - 12:47
Κολπική ξηρότητα: Τα συμπτώματα και μια νέα επιλογή για την αντιμετώπισή της
Υγεία
24/12/2025 - 12:22
Πατάτα: Η πιο ευέλικτη γαρνιτούρα - Πώς να τη διαχειριστείτε για να μην γίνει Βατερλώ θερμίδων
Διατροφή
24/12/2025 - 12:00
Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν έως και 33 αισθήσεις!
Υγεία
24/12/2025 - 11:00
Οι επιστήμονες δημιούργησαν ενδομήτριο στο εργαστήριο για να ρίξουν φως στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης
Υγεία
24/12/2025 - 10:00
Γιορτές: Ξεκούραση δεν είναι να αράζεις στον καναπέ - Η αξία της ενεργητικής ανάπαυσης
Ψυχική Υγεία
24/12/2025 - 09:00
ΑΡΣΙΣ: Αυξάνονται τα παιδιά που επαιτούν στις γιορτές - «Μη δίνετε χρήματα, βοηθήστε με εναλλακτικούς τρόπους»
Επικαιρότητα
24/12/2025 - 07:24
Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Επιτυχημένη διαδικασία δωρεάς οργάνων
Υγεία
24/12/2025 - 03:37
TÜV NORD Hellas: Παράδοση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου
Επικαιρότητα
24/12/2025 - 00:21
Νέα θητεία Ευγενίδη στην προεδρία του ΦΣΘ - Η σύνθεση του ΔΣ
Pharma Policy
23/12/2025 - 23:03
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 22:18
Θεσσαλονίκη: Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που διδάσκουν δύναμη και χαμόγελο
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 21:03
Ο Δήμος Ασπροπύργου δώρισε 14 ηλεκτροκίνητα κρεβάτια νέας γενιάς στο «Θριάσιο» νοσοκομείο
Επικαιρότητα
23/12/2025 - 20:46
Νέο καινοτόμο εμβόλιο καλύπτει περισσότερους ορότυπους της Πνευμονίας
Pharma News
23/12/2025 - 20:19

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γάτες νιαουρίζουν πιο έντονα στους άντρες - Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό
Pet
26/12/2025 - 15:39
Γρίπη: Tα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα από Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη
Υγεία
26/12/2025 - 14:36
Θεσσαλονίκη: Ξημερώματα Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε η δωρεά οργάνων από δότη 57 ετών
Επικαιρότητα
26/12/2025 - 08:40
Επαναστατικό εμφύτευμα «μιλά» στον εγκέφαλο: Ενθαρρυντικά τα πειράματα σε ποντίκια
Υγεία
26/12/2025 - 15:22
Χοληστερόλη και φόβος για τις στατίνες: Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις
Υγεία
26/12/2025 - 14:14
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo