ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: «Τεράστια η ευκαιρία για την ολική ανακατασκευή του "Σωτηρία"» - Πότε υπογράφονται οι συμβάσεις!

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για την ολική ανακατασκευή (ανακαίνιση κλινικών κτιρίου 300 ανδρών) του νοσοκομείου «Σωτηρία» και την ίδρυση νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας - Χημειοθεραπείας, όπως ενημέρωσε την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Τρίτη, 25/02/2025 - 20:41
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενημέρωσε ότι η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη υλοποίησης του έργου εξαρτάται αποκλειστικά από την άμεση έκδοση τροποποιημένης ΑΕΠΟ και μετέφερε στα μέλη της Επιτροπής την δέσμευση εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής (καθώς η Περιφέρεια Αττικής είναι η τελευταία γνωμοδοτούσα αρχή) να υπάρξει η σχετική έγκριση εντός των επόμενων δύο ημερών. «Εφόσον αυτό συμβεί, μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχουμε υπογεγραμμένη σύμβαση και μπορεί να ξεκινήσει το έργο» είπε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε ότι το χρονοδιάγραμμα του έργου είναι ήδη οριακό, ενώ έγινε μείωση του συνολικού χρόνου εκτέλεσης του έργου από 21 σε 16 μήνες, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η επίτευξη των ορίων του ορόσημου 30ής Ιουνίου του 2026, ώστε να μπορεί να ενταχθεί το έργο στο Ταμείο Ανάκαμψης.

«Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση αυξάνει τον κίνδυνο μη ολοκλήρωσης του έργου εντός του ως άνω ορόσημου και συνεπώς την απένταξή του από το Ταμείο Ανάκαμψης, άρα χάνουμε τη χρηματοδότηση. Το έργο είναι η ολική ανακατασκευή του Νοσοκομείου Σωτηρία. Το Νοσοκομείο Σωτηρία, είναι ένα πολύ μεγάλο νοσοκομείο, πάρα πολύ παλιό, εξαιρετικά φθαρμένες εγκαταστάσεις, σε πολύ κακή κατάσταση. Πρέπει να σας πω ότι ασχολήθηκα αρκετά ο ίδιος για να μη μπλοκάρει αυτή η σύμβαση. Θεωρώ ότι είναι τεράστια ευκαιρία να ανακαινιστεί αυτό το νοσοκομείο και αν χαθούν αυτά τα λεφτά, βρίσκω σχετικά απίθανο να βρούμε στο άμεσο μέλλον ή στο προβλεπτό μέλλον ένα τόσο μεγάλο ποσό, σχεδόν 30 εκατομμύρια, για να γίνει η συνολική του ανακαίνιση. Είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό, από τα μεγαλύτερα έργα, αν όχι το μεγαλύτερο έργο από το Ταμείο Ανάκαμψης του Υπουργείου Υγείας» ανάφερε χαρακτηριστικά προς τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, ο υπουργός Υγείας.

Τι προβλέπει το έργο

Το Έργο χρηματοδοτείται με πόρους που προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα» 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU. Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Υπουργείο Υγείας. Η χρηματοδότηση τους είναι εγγεγραμμένη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με αρ. ΣΑΤΑ ΤΑ091 με κωδικό έργο 2022ΤΑ091017, ΑΔΑ: 6ΤΘΑΗ-527. Πιο συγκεκριμένα, είναι συνεισφορά του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στον συνολικό προϋπολογισμό του Έργου ανέρχεται στο χρηματικό ποσό ίσο με 22.893.604,76 ευρώ έναντι συνεισφοράς του ΠΔΕ ανέρχεται σε χρηματικό ποσό ίσο με 5.494.465,14 ευρώ και αφορά στην πλευρά του ΦΠΑ 24%.

Στις 13.02.2024 δημοσιεύθηκε ηλεκτρονικός ανοικτός διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του ως άνω έργου με Διενεργούσα Αρχή το ΤΑΙΠΕΔ και Αναθέτουσα Αρχή τη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Το αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή Κέντρου Ακτινοθεραπείας- Χημειοθεραπείας τεσσάρων ορόφων (υπόγειο, ισόγειο, α΄ και β΄ όροφος) στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» με στόχο την κάλυψη των αναγκών των ασθενών με καρκίνο και της αυξημένης ζήτησης των τμημάτων ακτινοθεραπείας στη χώρα, η ανακαίνιση του τμήματος του κτιρίου 300 Ανδρών (ισόγειο, α΄ και β΄ όροφος του ανατολικού τμήματος του κτιρίου) με στόχο τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων νοσηλευτικών (πνευμονολογικών και καρδιολογικών) μονάδων, και η αναδιοργάνωση της κυκλοφορίας των οχημάτων εντός του γηπέδου του Νοσοκομείου με στόχο την εξομάλυνση της κυκλοφορίας των εξωτερικών ασθενών εντός του γηπέδου του Νοσοκομείου.

Κριτήριο ανάθεσης ήταν η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) με αξιολόγηση μελέτης (αρ.50, ν.4412/2016). Κριτήρια ποιοτικής επιλογής ήταν α) η καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, β) η οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια, γ) η τεχνική και επαγγελματική ικανότητα καθώς και δ) συγκεκριμένα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν δυο οικονομικοί φορείς. Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στον μειοδότη, ήτοι τον οικονομικό φορέα με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TRITON ACT» και με διακριτικό τίτλο «TRITON ACT AE», που εδρεύει στην Παιανία επί της οδού Παλαιοπαναγιάς 2, Τ.Κ. 19002, ΑΦΜ: 094527147, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ Αττικής, με το ποσό των είκοσι δύο εκατομμυρίων εκατόν είκοσι μία χιλιάδων επτακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ και τριάντα εννέα λεπτών του ευρώ (Euro 22.121.728,39) πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Οι απαντήσεις για Άγιο Σάββα και Ευαγγελισμό

Καθώς οι εκπρόσωποι των κομμάτων έθεσαν ζητήματα που απασχολούν τον χώρο της Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: για το θέμα της ανακαίνισης των χειρουργείων του Άγιου Σάββα ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος, τόσο τεχνικά όσο και για υγειονομικούς λόγους (ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις) από το γίνει η ανακαίνιση όλων μαζί των χειρουργικών αιθουσών. Ενημέρωσε ότι το έργο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και θα κοστίσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Εξάλλου, διέψευσε δημοσίευμα ότι θα υπάρξει μεταφορά χειρουργείων από τον Άγιο Σάββα στο Σισμανόγλειο, δεσμεύτηκε ότι δεν θα χαθεί κανένα χειρουργείο και ενημέρωσε ότι θα χρησιμοποιηθούν νοσοκομεία πολύ κοντά στον «Αγιο Σάββα» και όχι μακριά, ακριβώς για να μην υπάρχει ταλαιπωρία των ασθενών.

«Γενικά νομίζω ότι, στη χώρα, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο καλοπιστία και λιγότερη γκρίνια. Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι μια απίστευτη ευκαιρία, η οποία μας δίνει τους πόρους για να ανακαινίσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε βαθμό που, τα προηγούμενα χρόνια, το φανταζόμασταν μόνο στον ύπνο μας. Ποτέ δεν έχει γίνει συνολικά τέτοιο έργο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στο έργο ανακαίνισης του Ευαγγελισμού, οπότε το νοσοκομείο αυτό για περίπου εννέα μήνες δεν συμμετέχει στην πρωινή εφημερία κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση στο Ιπποκράτειο και στο Λαϊκό, που εφημερεύουν.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, που ταλαιπωρείται γι' αυτό. Αλλά, αν δεν κάνουμε τα έργα όλα, τώρα, βγαίνουμε εκτός χρονοδιαγράμματος και χάνουμε τη χρηματοδότηση. Δεν είναι ένα ΕΣΠΑ που έχει 8 ή 9 χρόνια μπροστά, και λες "ας κάνω τα 10 έργα το 2025, τα άλλα 10 έργα το 2026 και τα άλλα 10 έργα το 2027". Πρέπει να γίνουν όλα, τώρα. Θα μου πείτε γιατί δεν έγιναν νωρίτερα; Δεν έγιναν νωρίτερα, γιατί το Ταμείο ξεκίνησε πρακτικά το 2023, αφού πέρασε την κρίση, εννοώ το 2022. Έπρεπε να γίνουν, ο κατάλογος των έργων, οι διεθνείς διαγωνισμοί, οι κατακύρωση των συμβάσεων, τα δικαστήρια που προέκυψαν, ο έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η τελική κατακύρωση των συμβάσεων και μετά να μπουν οι εργολάβοι. Δεν μπορούσε, δηλαδή, αυτό να γίνει το 2024 κατευθείαν, αφού υπήρχαν νομικές διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν, αναγκαστικά οι νομικές διαδικασίες μειώνουν πάρα πολύ τον ωφέλιμο χρόνο. Ειλικρινά τώρα, δεν θα ήμασταν καταγέλαστοι και πράγματι αξιοκατάκριτοι αν χάναμε αυτήν την ευκαιρία να ανακαινίσουμε το ΕΣΥ;» προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας στην βουλευτή της Νέας Αριστερά, Θεανώ Φωτίου, σχετικά με σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ ο υπουργός Υγείας ζήτησε «να σταματήσει αυτή η καραμέλα» και συμπλήρωσε: «Εάν απεργαζόμουν κάποιο κρυφό σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ δεν θα έκανα αυτές τις ανακαινίσεις, θα με βόλευε να είναι "χρέπια". Τα ανακαινίζουμε, γιατί δεν θέλουμε να τα ιδιωτικοποιήσουμε. Αυτή είναι σωστή απάντηση και καθόμαστε και τσακωνόμαστε μεταξύ μας για πράγματα που είναι απολύτως αυτονόητα».

Τέλος ο υπουργός Υγείας επισήμανε και τα εξής:

- Πρώτον, ότι ξεκίνησε την παραγωγική του λειτουργία το Εθνικό Μητρώο Νεοπλασιών. Έτσι, οι γιατροί, οι οικολόγοι μπορούν να γράψουν με τον ΑΜΚΑ τον ασθενή τους, τη θεραπεία τους, τα συμπτώματά του, τα φάρμακα που τους δίνουν και ό,τι άλλο προβλέπει το Μητρώο.

- Δεύτερον, ότι εγκρίθηκε ποσό 6 εκατομ. ευρώ για την αποζημίωση των βιοδεικτών. Έτσι έγινε δεκτό το αίτημα της Εταιρεία Ογκολόγων - Παθολόγων και Αιματολόγων να αποζημιώνεται μια σειρά βιοδεικτών, ώστε οι ασθενείς με καρκίνο να μπορούν να κάνουν χρήση αυτών και να αποφεύγουν φάρμακα που, αποδεδειγμένα, δε θα τους ωφελήσουν.

  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ
  • ΒΟΥΛΗ
  • ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγαπηδάκη: «Προτεραιότητα η ισότιμη πρόσβαση στην υγεία για όλους»
Αγαπηδάκη: «Προτεραιότητα η ισότιμη πρόσβαση στην υγεία για όλους» 25 Φεβρουαρίου 2025
Η συνθήκη του ΠΟΥ κατά του καπνίσματος σηματοδοτεί 20 χρόνια διάσωσης εκατομμυρίων ζωών παγκοσμίως 26 Φεβρουαρίου 2025
Η συνθήκη του ΠΟΥ κατά του καπνίσματος σηματοδοτεί 20 χρόνια διάσωσης εκατομμυρίων ζωών παγκοσμίως

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυρώθηκε από τη Βουλή η συμφωνία για την ίδρυση υπογραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα
Πολιτική Υγείας
30/06/2026 - 22:11

Κυρώθηκε από τη Βουλή η συμφωνία για την ίδρυση υπογραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα

Συνάντηση Γεωργιάδη με εργαζόμενους του ΕΟΠΑΕ - Καταγγελίες για τον θάνατο 45χρονου εξαρτημένου στην Κρήτη
Πολιτική Υγείας
29/06/2026 - 14:04

Συνάντηση Γεωργιάδη με εργαζόμενους του ΕΟΠΑΕ - Καταγγελίες για τον θάνατο 45χρονου εξαρτημένου στην Κρήτη

Απογευματινά χειρουργεία: Μείωση λίστας αναμονής κατά 98% - O απολογισμός από το Υπουργείο Υγείας
Πολιτική Υγείας
29/06/2026 - 12:35

Απογευματινά χειρουργεία: Μείωση λίστας αναμονής κατά 98% - O απολογισμός από το Υπουργείο Υγείας

ΕΣΥ: Καλύφθηκε το 82% των 1.171 θέσεων μόνιμων γιατρών – Παραμένει το πρόβλημα στα νησιά
Πολιτική Υγείας
29/06/2026 - 08:15

ΕΣΥ: Καλύφθηκε το 82% των 1.171 θέσεων μόνιμων γιατρών – Παραμένει το πρόβλημα στα νησιά

Δέσμευση Γεωργιάδη για θεσμικό διάλογο σχετικά με τη νέα Προγραμματική Σύμβαση των Κέντρων Πρόληψης
Πολιτική Υγείας
26/06/2026 - 22:46

Δέσμευση Γεωργιάδη για θεσμικό διάλογο σχετικά με τη νέα Προγραμματική Σύμβαση των Κέντρων Πρόληψης

O Γεωργιάδης απαντά στο ΠΑΣΟΚ για έργο στο Νοσοκομείο Σωτηρία: Θα εγκαινιαστεί σε λίγους μήνες
Πολιτική Υγείας
25/06/2026 - 12:40

O Γεωργιάδης απαντά στο ΠΑΣΟΚ για έργο στο Νοσοκομείο Σωτηρία: Θα εγκαινιαστεί σε λίγους μήνες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Lancet: Τα εμβόλια mRNA είναι ασφαλή και ανοίγουν νέους δρόμους στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών
Υγεία
01/07/2026 - 10:00
FDA: Έγκριση νέας κυτταρικής θεραπείας του καρκίνου του αίματος που μειώνει και τις επιπλοκές της μεταμόσχευσης
Pharma News
01/07/2026 - 09:00
Κινητοποίηση στο Γενικό Κρατικό Αθηνών για την απόλυση εργαζόμενης με αναπηρία
Επικαιρότητα
01/07/2026 - 07:18
Απάντηση Κομισιόν σε Αρβανίτη για τις εφημερίες στα νοσοκομεία του ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
01/07/2026 - 03:48
Στα Ιωάννινα 13 με 15 Νοεμβρίου το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων
Health Talk
01/07/2026 - 00:12
Ποιες καλοκαιρινές συνήθειες και γιατί αυξάνουν τα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη
Health Talk
30/06/2026 - 23:11
ΟΦΕΤ: Μελέτη με νέα επιστημονικά δεδομένα για τον ρόλο του οφθαλμικού μικροβιώματος στην υγεία των ματιών
Pharma News
30/06/2026 - 22:38
Κυρώθηκε από τη Βουλή η συμφωνία για την ίδρυση υπογραφείου του ΠΟΥ στην Αθήνα
Πολιτική Υγείας
30/06/2026 - 22:11
Εντυπωσιακή η συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026
Επικαιρότητα
30/06/2026 - 21:52
Προειδοποίηση ΠΟΥ για πιθανό ξέσπασμα επιδημιών στη Βενεζουέλα έπειτα από τους δύο σεισμούς
Επικαιρότητα
30/06/2026 - 21:29
Αίτημα για άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου Νίκαιας με νέες θέσεις ειδικευόμενων γιατρών
Πολιτική Υγείας
30/06/2026 - 21:12
«Έξυπνη» πλατφόρμα για τη μείωση της χοληστερόλης με την υπογραφή Ελληνίδας γενετίστριας
Υγεία
30/06/2026 - 20:56
Πετράλωνα: Ολοκληρώνονται οι έρευνες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας - Πως σώθηκε ο κόσμος
Επικαιρότητα
30/06/2026 - 20:04
Γιατροί του Κόσμου: Έκκληση για επείγουσα οικονομική ενίσχυση υπέρ των σεισμοπαθών της Βενεζουέλας
Επικαιρότητα
30/06/2026 - 19:43
Πρώτη δύναμη η «Προοπτική για το Φαρμακείο του Αύριο» στις εκλογές του ΠΦΣ
Pharma Policy
30/06/2026 - 19:16
Ψηφιακή πλατφόρμα διαλόγου αναπτύσσει η Ένωση Ασθενών Ελλάδας
Patient Talk
30/06/2026 - 18:58
Έμπολα: Καμπανάκι ΟΗΕ για το κόστος από το ξέσπασμα του ιού στην Αφρική
Επικαιρότητα
30/06/2026 - 18:37
Servier Hellas: Σχεδόν 50 χρόνια επένδυσης στη θεραπευτική καινοτομία και τη φροντίδα των ασθενών
Pharma News
30/06/2026 - 18:04
Την άρση της επιβάρυνσης στα φάρμακα για τους νεφροπαθείς τελικού σταδίου ζητάει η Ομοσπονδία
Pharma Policy
30/06/2026 - 17:32
Πετράλωνα: «Σώθηκε κόσμος γιατί κάποιοι άρχισαν να χτυπάνε τα κουδούνια»
Επικαιρότητα
30/06/2026 - 17:13
ΙΣΑ: Να διορθωθεί άμεσα η εσφαλμένη επιβολή clawback στις ιατρικές επισκέψεις
Πολιτική Υγείας
30/06/2026 - 16:46
Αγαπηδάκη: «Οι δικαιούχοι του "Προλαμβάνω" για την παχυσαρκία θα λάβουν έως και οκτώ δόσεις φαρμάκων»
Πολιτική Υγείας
30/06/2026 - 16:27
Laser μυωπίας μετά τα 40: Τι γίνεται όταν μπαίνει στην εξίσωση και η πρεσβυωπία;
Health Talk
30/06/2026 - 16:00
Αιμορροΐδες: Οι καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο
Υγεία
30/06/2026 - 15:00
Θεμιστοκλέους: «Εξετάζουμε νέες παρεμβάσεις για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή»
Πολιτική Υγείας
30/06/2026 - 14:36
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Σε επιφυλακή το ΕΚΑΒ - Τρία ασθενοφόρα στο σημείο
Επικαιρότητα
30/06/2026 - 14:05
Κάλιο: Γιατί είναι απαραίτητο για τον οργανισμό και από ποιες τροφές θα το πάρετε
Υγεία
30/06/2026 - 14:00
Στον «Ευαγγελισμό» ο Γ. Μυλωνάκης για να ευχαριστήσει τους γιατρούς του
Επικαιρότητα
30/06/2026 - 13:15
Μπορεί μια απλή κίνηση με το μικρό δάχτυλο να μειώσει τον κίνδυνο άνοιας;
Υγεία
30/06/2026 - 13:00
Φλεβική ανεπάρκεια και καλοκαίρι: Πότε η ενόχληση στα πόδια δεν είναι αθώα
Health Talk
30/06/2026 - 12:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΣΥ: Καλύφθηκε το 82% των 1.171 θέσεων μόνιμων γιατρών – Παραμένει το πρόβλημα στα νησιά
Πολιτική Υγείας
29/06/2026 - 08:15
Νέα προκήρυξη για 441 ειδικευόμενους γιατρούς στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Πολιτική Υγείας
29/06/2026 - 10:30
Απογευματινά χειρουργεία: Μείωση λίστας αναμονής κατά 98% - O απολογισμός από το Υπουργείο Υγείας
Πολιτική Υγείας
29/06/2026 - 12:35
Συνάντηση Γεωργιάδη με εργαζόμενους του ΕΟΠΑΕ - Καταγγελίες για τον θάνατο 45χρονου εξαρτημένου στην Κρήτη
Πολιτική Υγείας
29/06/2026 - 14:04
Πατσάς ο παρεξηγημένος: Η σούπα από εντόσθια που αφήνει θετικό αποτύπωμα στον οργανισμό
Διατροφή
29/06/2026 - 17:37
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo