ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: «Τεράστια η ευκαιρία για την ολική ανακατασκευή του "Σωτηρία"» - Πότε υπογράφονται οι συμβάσεις!

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για την ολική ανακατασκευή (ανακαίνιση κλινικών κτιρίου 300 ανδρών) του νοσοκομείου «Σωτηρία» και την ίδρυση νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας - Χημειοθεραπείας, όπως ενημέρωσε την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Τρίτη, 25/02/2025 - 20:41
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενημέρωσε ότι η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη υλοποίησης του έργου εξαρτάται αποκλειστικά από την άμεση έκδοση τροποποιημένης ΑΕΠΟ και μετέφερε στα μέλη της Επιτροπής την δέσμευση εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής (καθώς η Περιφέρεια Αττικής είναι η τελευταία γνωμοδοτούσα αρχή) να υπάρξει η σχετική έγκριση εντός των επόμενων δύο ημερών. «Εφόσον αυτό συμβεί, μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχουμε υπογεγραμμένη σύμβαση και μπορεί να ξεκινήσει το έργο» είπε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε ότι το χρονοδιάγραμμα του έργου είναι ήδη οριακό, ενώ έγινε μείωση του συνολικού χρόνου εκτέλεσης του έργου από 21 σε 16 μήνες, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η επίτευξη των ορίων του ορόσημου 30ής Ιουνίου του 2026, ώστε να μπορεί να ενταχθεί το έργο στο Ταμείο Ανάκαμψης.

«Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση αυξάνει τον κίνδυνο μη ολοκλήρωσης του έργου εντός του ως άνω ορόσημου και συνεπώς την απένταξή του από το Ταμείο Ανάκαμψης, άρα χάνουμε τη χρηματοδότηση. Το έργο είναι η ολική ανακατασκευή του Νοσοκομείου Σωτηρία. Το Νοσοκομείο Σωτηρία, είναι ένα πολύ μεγάλο νοσοκομείο, πάρα πολύ παλιό, εξαιρετικά φθαρμένες εγκαταστάσεις, σε πολύ κακή κατάσταση. Πρέπει να σας πω ότι ασχολήθηκα αρκετά ο ίδιος για να μη μπλοκάρει αυτή η σύμβαση. Θεωρώ ότι είναι τεράστια ευκαιρία να ανακαινιστεί αυτό το νοσοκομείο και αν χαθούν αυτά τα λεφτά, βρίσκω σχετικά απίθανο να βρούμε στο άμεσο μέλλον ή στο προβλεπτό μέλλον ένα τόσο μεγάλο ποσό, σχεδόν 30 εκατομμύρια, για να γίνει η συνολική του ανακαίνιση. Είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό, από τα μεγαλύτερα έργα, αν όχι το μεγαλύτερο έργο από το Ταμείο Ανάκαμψης του Υπουργείου Υγείας» ανάφερε χαρακτηριστικά προς τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, ο υπουργός Υγείας.

Τι προβλέπει το έργο

Το Έργο χρηματοδοτείται με πόρους που προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα» 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU. Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Υπουργείο Υγείας. Η χρηματοδότηση τους είναι εγγεγραμμένη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με αρ. ΣΑΤΑ ΤΑ091 με κωδικό έργο 2022ΤΑ091017, ΑΔΑ: 6ΤΘΑΗ-527. Πιο συγκεκριμένα, είναι συνεισφορά του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στον συνολικό προϋπολογισμό του Έργου ανέρχεται στο χρηματικό ποσό ίσο με 22.893.604,76 ευρώ έναντι συνεισφοράς του ΠΔΕ ανέρχεται σε χρηματικό ποσό ίσο με 5.494.465,14 ευρώ και αφορά στην πλευρά του ΦΠΑ 24%.

Στις 13.02.2024 δημοσιεύθηκε ηλεκτρονικός ανοικτός διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του ως άνω έργου με Διενεργούσα Αρχή το ΤΑΙΠΕΔ και Αναθέτουσα Αρχή τη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Το αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή Κέντρου Ακτινοθεραπείας- Χημειοθεραπείας τεσσάρων ορόφων (υπόγειο, ισόγειο, α΄ και β΄ όροφος) στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» με στόχο την κάλυψη των αναγκών των ασθενών με καρκίνο και της αυξημένης ζήτησης των τμημάτων ακτινοθεραπείας στη χώρα, η ανακαίνιση του τμήματος του κτιρίου 300 Ανδρών (ισόγειο, α΄ και β΄ όροφος του ανατολικού τμήματος του κτιρίου) με στόχο τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων νοσηλευτικών (πνευμονολογικών και καρδιολογικών) μονάδων, και η αναδιοργάνωση της κυκλοφορίας των οχημάτων εντός του γηπέδου του Νοσοκομείου με στόχο την εξομάλυνση της κυκλοφορίας των εξωτερικών ασθενών εντός του γηπέδου του Νοσοκομείου.

Κριτήριο ανάθεσης ήταν η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) με αξιολόγηση μελέτης (αρ.50, ν.4412/2016). Κριτήρια ποιοτικής επιλογής ήταν α) η καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, β) η οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια, γ) η τεχνική και επαγγελματική ικανότητα καθώς και δ) συγκεκριμένα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν δυο οικονομικοί φορείς. Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στον μειοδότη, ήτοι τον οικονομικό φορέα με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TRITON ACT» και με διακριτικό τίτλο «TRITON ACT AE», που εδρεύει στην Παιανία επί της οδού Παλαιοπαναγιάς 2, Τ.Κ. 19002, ΑΦΜ: 094527147, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ Αττικής, με το ποσό των είκοσι δύο εκατομμυρίων εκατόν είκοσι μία χιλιάδων επτακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ και τριάντα εννέα λεπτών του ευρώ (Euro 22.121.728,39) πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Οι απαντήσεις για Άγιο Σάββα και Ευαγγελισμό

Καθώς οι εκπρόσωποι των κομμάτων έθεσαν ζητήματα που απασχολούν τον χώρο της Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: για το θέμα της ανακαίνισης των χειρουργείων του Άγιου Σάββα ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος, τόσο τεχνικά όσο και για υγειονομικούς λόγους (ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις) από το γίνει η ανακαίνιση όλων μαζί των χειρουργικών αιθουσών. Ενημέρωσε ότι το έργο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και θα κοστίσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Εξάλλου, διέψευσε δημοσίευμα ότι θα υπάρξει μεταφορά χειρουργείων από τον Άγιο Σάββα στο Σισμανόγλειο, δεσμεύτηκε ότι δεν θα χαθεί κανένα χειρουργείο και ενημέρωσε ότι θα χρησιμοποιηθούν νοσοκομεία πολύ κοντά στον «Αγιο Σάββα» και όχι μακριά, ακριβώς για να μην υπάρχει ταλαιπωρία των ασθενών.

«Γενικά νομίζω ότι, στη χώρα, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο καλοπιστία και λιγότερη γκρίνια. Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι μια απίστευτη ευκαιρία, η οποία μας δίνει τους πόρους για να ανακαινίσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε βαθμό που, τα προηγούμενα χρόνια, το φανταζόμασταν μόνο στον ύπνο μας. Ποτέ δεν έχει γίνει συνολικά τέτοιο έργο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στο έργο ανακαίνισης του Ευαγγελισμού, οπότε το νοσοκομείο αυτό για περίπου εννέα μήνες δεν συμμετέχει στην πρωινή εφημερία κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση στο Ιπποκράτειο και στο Λαϊκό, που εφημερεύουν.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, που ταλαιπωρείται γι' αυτό. Αλλά, αν δεν κάνουμε τα έργα όλα, τώρα, βγαίνουμε εκτός χρονοδιαγράμματος και χάνουμε τη χρηματοδότηση. Δεν είναι ένα ΕΣΠΑ που έχει 8 ή 9 χρόνια μπροστά, και λες "ας κάνω τα 10 έργα το 2025, τα άλλα 10 έργα το 2026 και τα άλλα 10 έργα το 2027". Πρέπει να γίνουν όλα, τώρα. Θα μου πείτε γιατί δεν έγιναν νωρίτερα; Δεν έγιναν νωρίτερα, γιατί το Ταμείο ξεκίνησε πρακτικά το 2023, αφού πέρασε την κρίση, εννοώ το 2022. Έπρεπε να γίνουν, ο κατάλογος των έργων, οι διεθνείς διαγωνισμοί, οι κατακύρωση των συμβάσεων, τα δικαστήρια που προέκυψαν, ο έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η τελική κατακύρωση των συμβάσεων και μετά να μπουν οι εργολάβοι. Δεν μπορούσε, δηλαδή, αυτό να γίνει το 2024 κατευθείαν, αφού υπήρχαν νομικές διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν, αναγκαστικά οι νομικές διαδικασίες μειώνουν πάρα πολύ τον ωφέλιμο χρόνο. Ειλικρινά τώρα, δεν θα ήμασταν καταγέλαστοι και πράγματι αξιοκατάκριτοι αν χάναμε αυτήν την ευκαιρία να ανακαινίσουμε το ΕΣΥ;» προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας στην βουλευτή της Νέας Αριστερά, Θεανώ Φωτίου, σχετικά με σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ ο υπουργός Υγείας ζήτησε «να σταματήσει αυτή η καραμέλα» και συμπλήρωσε: «Εάν απεργαζόμουν κάποιο κρυφό σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ δεν θα έκανα αυτές τις ανακαινίσεις, θα με βόλευε να είναι "χρέπια". Τα ανακαινίζουμε, γιατί δεν θέλουμε να τα ιδιωτικοποιήσουμε. Αυτή είναι σωστή απάντηση και καθόμαστε και τσακωνόμαστε μεταξύ μας για πράγματα που είναι απολύτως αυτονόητα».

Τέλος ο υπουργός Υγείας επισήμανε και τα εξής:

- Πρώτον, ότι ξεκίνησε την παραγωγική του λειτουργία το Εθνικό Μητρώο Νεοπλασιών. Έτσι, οι γιατροί, οι οικολόγοι μπορούν να γράψουν με τον ΑΜΚΑ τον ασθενή τους, τη θεραπεία τους, τα συμπτώματά του, τα φάρμακα που τους δίνουν και ό,τι άλλο προβλέπει το Μητρώο.

- Δεύτερον, ότι εγκρίθηκε ποσό 6 εκατομ. ευρώ για την αποζημίωση των βιοδεικτών. Έτσι έγινε δεκτό το αίτημα της Εταιρεία Ογκολόγων - Παθολόγων και Αιματολόγων να αποζημιώνεται μια σειρά βιοδεικτών, ώστε οι ασθενείς με καρκίνο να μπορούν να κάνουν χρήση αυτών και να αποφεύγουν φάρμακα που, αποδεδειγμένα, δε θα τους ωφελήσουν.

  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ
  • ΒΟΥΛΗ
  • ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγαπηδάκη: «Προτεραιότητα η ισότιμη πρόσβαση στην υγεία για όλους»
Αγαπηδάκη: «Προτεραιότητα η ισότιμη πρόσβαση στην υγεία για όλους» 25 Φεβρουαρίου 2025
Η συνθήκη του ΠΟΥ κατά του καπνίσματος σηματοδοτεί 20 χρόνια διάσωσης εκατομμυρίων ζωών παγκοσμίως 26 Φεβρουαρίου 2025
Η συνθήκη του ΠΟΥ κατά του καπνίσματος σηματοδοτεί 20 χρόνια διάσωσης εκατομμυρίων ζωών παγκοσμίως

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαινιάστηκαν οι νέες σύγχρονες χειρουργικές τράπεζες στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο», δωρεά της Βουλής
Πολιτική Υγείας
19/03/2026 - 19:14

Εγκαινιάστηκαν οι νέες σύγχρονες χειρουργικές τράπεζες στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο», δωρεά της Βουλής

Γεωργιάδης για το 1566: H πρόσβαση σε δωρεάν ραντεβού με ειδικευμένους γιατρούς από τις ευκολότερες στην EE
Πολιτική Υγείας
19/03/2026 - 11:16

Γεωργιάδης για το 1566: H πρόσβαση σε δωρεάν ραντεβού με ειδικευμένους γιατρούς από τις ευκολότερες στην EE

Γεωργιάδης: Χαμηλή η συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία των νοσοκομειακών γιατρών
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 15:00

Γεωργιάδης: Χαμηλή η συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία των νοσοκομειακών γιατρών

Συναντήσεις Βαρτζόπουλου, Γεωργιάδη με γερμανική αντιπροσωπεία για το μοντέλο Μακροχρόνιας Φροντίδας Υγείας
Πολιτική Υγείας
17/03/2026 - 18:53

Συναντήσεις Βαρτζόπουλου, Γεωργιάδη με γερμανική αντιπροσωπεία για το μοντέλο Μακροχρόνιας Φροντίδας Υγείας

Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» ζητούν οι γιατροί
Πολιτική Υγείας
16/03/2026 - 09:39

Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» ζητούν οι γιατροί

Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα της πολιτιστικής συνταγογράφησης θα συνεχιστεί
Πολιτική Υγείας
14/03/2026 - 09:00

Γεωργιάδης: Το πρόγραμμα της πολιτιστικής συνταγογράφησης θα συνεχιστεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί η σωστή διατροφή γίνεται το απόλυτο κλειδί αντοχής σε ένα απαιτητικό περιβάλλον
Health Talk
21/03/2026 - 10:26
Ημερίδα του ΕΕΣ στη Λαμία για την πρόληψη των κινδύνων στους χώρους εργασίας
Επικαιρότητα
21/03/2026 - 08:17
Η Medochemie έλαβε Χρυσό Μετάλλιο Περιβάλλοντος 2025 για έβδομη συνεχή χρονιά
Pharma News
21/03/2026 - 03:39
«Υγειονομική Μέριμνα για Όλους» από τις Ένοπλες Δυνάμεις - Αποστολές σε Κιλκίς, Φλώρινα και Οινούσσες
Επικαιρότητα
21/03/2026 - 00:04
Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Επιστημονική διημερίδα για τους κεντρικούς φλεβικούς καθετήρες αιμοκάθαρσης
Health Talk
20/03/2026 - 20:18
Συμβουλές διατροφής (και επιλογές) για όσους ξεκινούν... τώρα τη νηστεία της Σαρακοστής
Διατροφή
20/03/2026 - 19:43
Κάλεσμα του ΕΕΣ για συλλογή τροφίμων υπέρ των ευάλωτων οικογενειών ενόψει Πάσχα
Επικαιρότητα
20/03/2026 - 18:59
Λιποπρωτεΐνη (a): Ο «σιωπηλός» δείκτης καρδιαγγειακού κινδύνου που πρέπει να γνωρίζουμε
Υγεία
20/03/2026 - 18:12
Ξηροφθαλμία: Διάγνωση και θεραπεία με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας
Health Talk
20/03/2026 - 17:38
Προειδοποίηση ειδικού: «Ο αφθώδης πυρετός είναι ακόμη χειρότερος από την ευλογιά»
Επικαιρότητα
20/03/2026 - 17:16
Θεσσαλονίκη: Ο Λευκός Πύργος γίνεται κόκκινος την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλούν Μυέλωμα
Patient Talk
20/03/2026 - 16:48
Φάρμακο νέας γενιάς για την παχυσαρκία μειώνει σημαντικά βάρος και τα επίπεδα σακχάρου
Pharma News
20/03/2026 - 16:16
ΙΣΑ: Συνάντηση με ΕΑΕΕ για τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των γιατρών από το ιδιωτικό τους έργο
Επικαιρότητα
20/03/2026 - 15:48
Βαρτζόπουλος: «Έρχονται σημαντικές ανακοινώσεις για τη χρήση των social media από ανήλικους»
Πολιτική Υγείας
20/03/2026 - 15:18
Έξυπνο τσιρότο επιταχύνει την επούλωση και είναι αποτελεσματικό κατά της μικροβιακής αντοχής
Υγεία
20/03/2026 - 15:00
Μηνιγγίτιδα: Νεκρός εργαζόμενος σε πυρηνικό εργοστάσιο, στη Νορμανδία
Επικαιρότητα
20/03/2026 - 14:36
Το στρες υποχωρεί με 24 λεπτά ειδικά σχεδιασμένης μουσικής
Ψυχική Υγεία
20/03/2026 - 14:13
Επηρεάζουν οι χαμηλές θερμοκρασίες τη στυτική λειτουργία;
Health Talk
20/03/2026 - 13:47
Πρωτιά για την AbbVie Ελλάδας στα Best Workplaces for Women Hellas 2026
Pharma News
20/03/2026 - 13:31
Ο πρώτος οισοφάγος που φτιάχτηκε σε εργαστήριο μεταμοσχεύτηκε επιτυχώς σε χοίρους
Υγεία
20/03/2026 - 12:53
Θεσπίζεται για πρώτη φορά έλεγχος μικροσωματιδίων σε diesel οχήματα - Τα οφέλη για τη δημόσια υγεία
Υγεία
20/03/2026 - 11:55
Νεφρολιθίαση: Οι ασθενείς δεν καταφέρνουν να φτάσουν τους στόχους ενυδάτωσης
Υγεία
20/03/2026 - 11:00
Μήπως οι εφαρμογές καταγραφής ύπνου σαμποτάρουν τη σχέση σας με τον Μορφέα;
Υγεία
20/03/2026 - 10:00
Ουσία στο αίμα του πύθωνα μπορεί να οδηγήσει σε φάρμακα αδυνατίσματος
Υγεία
20/03/2026 - 08:58
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Ποιες βραβεύθηκαν
Επικαιρότητα
20/03/2026 - 07:18
Εργαζόμενοι στο Κρατικό Νίκαιας: «Ο Γεωργιάδης μαγείρεψε τα ποσοστά της συμμετοχής στην απεργία της ΟΕΝΓΕ»
Επικαιρότητα
20/03/2026 - 03:42
Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας: Συνεργασία Haleon-Γιατρών του Κόσμου για το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Pharma News
20/03/2026 - 00:09
Τα λύματα της Αττικής αποκαλύπτουν: Αυξάνεται η χρήση κοκαΐνης, επιστρέφει το MDMA και πρώτη καταγραφή για κεταμίνη
Επικαιρότητα
19/03/2026 - 22:06
Σε ισχύ τα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο - Τι προβλέπεται για ζώα, γάλα, κρέας, υποπροϊόντα και τροφές
Επικαιρότητα
19/03/2026 - 21:38
Novo Nordisk Ελλάς: Μείωση έως και 13% στην τιμή φαρμάκου της για απώλεια βάρους
Pharma News
19/03/2026 - 21:01

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεωργιάδης: Χαμηλή η συμμετοχή στην πανελλήνια απεργία των νοσοκομειακών γιατρών
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 15:00
Θεμιστοκλέους: Για πρώτη φορά μειώθηκαν οι χρόνοι αναμονής για χειρουργείο στο ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 16:01
Εκπαιδευτικό διαδραστικό σεμινάριο οδικής ασφάλειας από το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική!
Υπηρεσίες Υγείας
18/03/2026 - 16:19
Νέο αυστηρότερο πλαίσιο για την προστασία ανηλίκων από καπνό και αλκοόλ - Οι πέντε πυλώνες του σχεδίου
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 17:28
ECDC: Πολύ χαμηλός ο κίνδυνος για την Ευρώπη από την επιδημία μηνιγγίτιδας στην Αγγλία
Πολιτική Υγείας
18/03/2026 - 22:02
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo