ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΟΔΥ: Οι συμβουλές προς τους ταξιδιώτες της ΕΕ με προορισμό την Κίνα

Πολιτική Υγείας
ΕΟΔΥ: Οι συμβουλές προς τους ταξιδιώτες της ΕΕ με προορισμό την Κίνα
Ο ΕΟΔΥ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τις συμβουλές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τους ταξιδιώτες της Ε.Ε με προορισμό την Κίνα και κατευθυντήριες γραμμές ατομικής προστασίας για το προσωπικό αεροπορικών εταιρειών.
Τρίτη, 03/01/2023 - 15:19
News4Health Team News4Health Team

Όπως αναφέρεται, «ο αριθμός των κρουσμάτων COVID-19 στην Κίνα είναι επί του παρόντος πολύ υψηλός, αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμα αξιόπιστα δεδομένα. Αρκετές χώρες λαμβάνουν μέτρα σχετικά με τα ταξίδια όπως η διενέργεια δειγματοληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων σε αερολιμένες ή η επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος σε δοκιμασία COVID-19 ή η παροχή πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διατυπώνει συμβουλές προς τους ταξιδιώτες της ΕΕ / του ΕΟΧ που έχουν ως προορισμό την Κίνα και τους ταξιδιώτες που εισέρχονται στην ΕΕ / στον ΕΟΧ από την Κίνα. Υπενθυμίζει επίσης στο προσωπικό των αερολιμένων και των αεροπορικών εταιρειών τις κατευθυντήριες γραμμές ατομικής προστασίας που δημοσίευσε το ECDC (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων) και ο EASA (Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια της Αεροπορίας).

Συμβουλές προς ταξιδιώτες της ΕΕ / του ΕΟΧ που επιθυμούν να μεταβούν στην Κίνα:

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να επιδεικνύουν προσοχή εάν ταξιδεύουν σε οποιαδήποτε περιοχή ανά τον κόσμο με υψηλά ποσοστά μετάδοσης του SARS-CoV-2, καθώς αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο λοίμωξης, και επιπλέον θα μπορούσε να δυσχεράνει την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στο εξωτερικό, εάν προκύψει ανάγκη. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να επιβεβαιώνουν ότι η ασφάλιση υγείας τους παρέχει πλήρη κάλυψη στη χώρα προορισμού.

Πριν από την αναχώρηση, όλοι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι έχουν λάβει το πλήρες σχήμα εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των αναμνηστικών δόσεων, και ότι έχουν λάβει, σε γενικές γραμμές, όλα τα εμβόλια σύμφωνα με τα εθνικά τους προγράμματα εμβολιασμού.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι ιατρικές μάσκες προσώπου συγκαταλέγονται στα πλέον αποτελεσματικά μέσα για την πρόληψη της μετάδοσης του SARS-COV-2.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξετάζεται η χρήση μάσκας σε πολυσύχναστους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μεταξύ άλλων και κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών.

Οι ευάλωτοι επιβάτες θα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκα προσώπου ανεξάρτητα από τους κανόνες· ιδανικά μάσκα τύπου FFP2/N95/KN95 που παρέχει υψηλότερο επίπεδο προστασίας από μια συνήθη χειρουργική μάσκα.

Συνιστάται θερμά στα άτομα με αναπνευστικά συμπτώματα (βήχα ή φτέρνισμα) να φορούν ιατρική μάσκα προσώπου ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις που ισχύουν για τη συγκεκριμένη πτήση.

Όλοι οι πολίτες γενικά θα πρέπει να ενθαρρύνονται να παραμένουν στο σπίτι σε περίπτωση ασθένειας· να εφαρμόζουν ορθές πρακτικές υγιεινής των χεριών και του αναπνευστικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ενδεδειγμένης χρήσης μάσκας προσώπου, και να ελαχιστοποιούν την έκθεση σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων συγκοινωνιών, ιδίως όσον αφορά τα ευάλωτα άτομα, με σκοπό τη μείωση της εξάπλωσης καθώς και της έκθεσης σε ιούς του αναπνευστικού συστήματος.

Συμβουλές προς ταξιδιώτες που εισέρχονται στην ΕΕ / στον ΕΟΧ από την Κίνα:

Όλοι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να γνωρίζουν τις απαιτήσεις εισόδου στους αερολιμένες μετεπιβίβασης και προορισμού, όπως το αν απαιτείται η παροχή αποτελεσμάτων δοκιμασιών για τη νόσο COVID-19 ή τεκμηρίωσης σχετικά με το καθεστώς εμβολιασμού.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ενημερώνονται ότι σε ορισμένες χώρες της ΕΕ / του ΕΟΧ υφίστανται επί του παρόντος σοβαρές πιέσεις στα συστήματα υγείας λόγω διαφόρων επιδημικών εξάρσεων λοιμωδών νόσων και αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη διαθεσιμότητα περίθαλψης τόσο για τους πολίτες όσο και για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την ΕΕ / τον ΕΟΧ.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι ιατρικές μάσκες προσώπου συγκαταλέγονται στα πλέον αποτελεσματικά μέσα για την πρόληψη της μετάδοσης του SARS-COV-2. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξετάζεται η χρήση μάσκας σε πολυσύχναστους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μεταξύ άλλων και κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών.

Οι ευάλωτοι επιβάτες θα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκα προσώπου ανεξάρτητα από τους κανόνες· ιδανικά μάσκα τύπου FFP2/N95/KN95 που παρέχει υψηλότερο επίπεδο προστασίας από μια συνήθη χειρουργική μάσκα.

Συνιστάται θερμά στα άτομα με αναπνευστικά συμπτώματα (βήχα ή φτέρνισμα) να φορούν ιατρική μάσκα προσώπου ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις που ισχύουν για τη συγκεκριμένη πτήση.

Λόγω των συνεχιζόμενων υψηλών επιπέδων κυκλοφορίας των ιών του αναπνευστικού συστήματος στην ΕΕ / στον ΕΟΧ, συμπεριλαμβανομένων του RSV, του SARS-CoV-2 και της γρίπης, όλοι οι ταξιδιώτες που έρχονται στην Ευρώπη και όλοι οι πολίτες εν γένει θα πρέπει να ενθαρρύνονται να παραμένουν στο σπίτι σε περίπτωση ασθένειας· να εφαρμόζουν ορθές πρακτικές υγιεινής των χεριών και του αναπνευστικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ενδεδειγμένης χρήσης μάσκας προσώπου, και να ελαχιστοποιούν την έκθεση σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων συγκοινωνιών, ιδίως όσον αφορά τα ευάλωτα άτομα, με σκοπό τη μείωση της εξάπλωσης καθώς και της έκθεσης σε ιούς του αναπνευστικού συστήματος.

Συμβουλές προς το προσωπικό αερολιμένων και αεροπορικών εταιρειών σχετικά με την ατομική προστασία:

Το ECDC και ο EASA έχουν δημοσιεύσει το Πρωτόκολλο COVID-19 για την Ασφάλεια της Υγείας στην Αεροπορία, και οι οδηγίες που περιέχονται στο έγγραφο αυτό εξακολουθούν να ισχύουν και θα πρέπει να εφαρμόζονται από τις χώρες της ΕΕ/του ΕΟΧ στο πλαίσιο μιας προσέγγισης με βάση τον κίνδυνο. Όσον αφορά την ατομική προστασία του προσωπικού, το ECDC επαναλαμβάνει τα ακόλουθα όσον αφορά τον εμβολιασμό και τα μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).

Εμβολιασμός

Οι φορείς εκμετάλλευσης αεροσκαφών και αερολιμένων, είτε μεμονωμένα είτε μέσω των φορέων εκπροσώπησής τους, και σε συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές δημόσιας υγείας, θα πρέπει να συνεχίσουν να ενημερώνουν τα μέλη του προσωπικού τους σχετικά με τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19, ιδίως την υψηλή αποτελεσματικότητα στην πρόληψη σοβαρής λοίμωξης και θανάτου.

Ο εμβολιασμός κατά του SARS-CoV-2 μειώνει τον κίνδυνο για τους ίδιους, για τα μέλη της οικογένειάς τους καθώς και για άτομα που ταξιδεύουν και τα οποία, για λόγους υγείας, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να εμβολιαστούν ή να έχουν ανεπαρκή ανοσολογική απόκριση.

Εφόσον επιτρέπεται από το εθνικό νομικό πλαίσιο, οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων θα μπορούσαν επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο ανάπτυξης στρατηγικής εμβολιασμού για όλα τα επιλέξιμα μέλη του προσωπικού.

ΜΑΠ (μέσα ατομικής προστασίας)

Οι φορείς εκμετάλλευσης αερολιμένων, οι φορείς εκμετάλλευσης αεροσκαφών και οι πάροχοι υπηρεσιών / προμηθευτές θα πρέπει να παρέχουν τα αναγκαία ΜΑΠ στα μέλη του προσωπικού τους και να εξασφαλίζουν ότι έχουν εκπαιδευτεί ως προς την κατάλληλη χρήση τους:

Τα μέλη του προσωπικού που έρχονται απευθείας σε επαφή με τους επιβάτες (π.χ. αεροσυνοδοί, υπάλληλοι ελέγχου ασφαλείας, βοηθοί επιβατών με μειωμένη κινητικότητα, προσωπικό καθαρισμού κ.λπ.) θα πρέπει να ενθαρρύνονται να φορούν κατάλληλα ιατρική μάσκα προσώπου ή, εφόσον υπάρχουν και το νομικό πλαίσιο το επιτρέπει, μάσκες προσώπου υψηλότερων προδιαγραφών (π.χ. μάσκες αναπνευστικής προστασίας FFP2/N95/KN95).

Το προσωπικό θα πρέπει να ενθαρρύνεται να τηρεί αδιαλείπτως την υγιεινή του αναπνευστικού συστήματος, καθώς και την τακτική εφαρμογή μέτρων υγιεινής των χεριών, είτε με κατάλληλο πλύσιμο είτε με χρήση αλκοολούχου απολυμαντικού υγρού.

Για εργασίες κατά τις οποίες το προσωπικό ενδέχεται να εκτεθεί σε εκτίναξη υγρών μπορεί να εξεταστεί η χρήση προστατευτικής ποδιάς ή πλαστικής ποδιάς μίας χρήσης.

Τα μέλη του πληρώματος θα πρέπει να ενθαρρύνονται να φορούν μάσκα προσώπου κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα ή βρίσκονται κοντά σε αυτά. Από τη στιγμή που βρίσκονται στο πιλοτήριο και η θύρα είναι κλειστή, τα μέλη του πληρώματος μπορούν να αφαιρούν τις μάσκες τους με την επιφύλαξη της πολιτικής του αερομεταφορέα και μεταξύ τους συμφωνίας [σημείωση: η σύσταση αυτή θα μπορούσε προσωρινά να επανεξεταστεί]. Επιπλέον, τα μέλη του πληρώματος θα πρέπει να αφαιρούν τις μάσκες τους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και όποτε το απαιτούν οι αρμόδιες αρχές για επίσημους σκοπούς, όπως η ταυτοποίηση ή ο έλεγχος αλκοολαιμίας.

Οι φορείς εκμετάλλευσης αεροσκαφών θα πρέπει να διαθέτουν επί του αεροσκάφους ένα ή περισσότερα Universal Precaution Kits (κουτί γενικής προστασίας, UPK).

Τα εν λόγω κουτιά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τα μέλη του πληρώματος που βοηθούν τους επιβάτες με συμπτώματα συμβατά με τη νόσο COVID-19, καθώς και για τον καθαρισμό και την ορθή απόρριψη τυχόν δυνητικά μολυσματικού περιεχομένου.»

  • ΕΟΔΥ
  • ΤΑΞΙΔΙΑ
  • ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
  • ΚΙΝΑ
  • ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • ΕΕ
  • RAPID TEST
  • ΜΑΣΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρέμβαση Πλεύρη στην Κομισιόν για τις ελλείψεις φαρμάκων: Επιτακτική ανάγκη για κεντρικές ευρωπαϊκές πολιτικές
Παρέμβαση Πλεύρη στην Κομισιόν για τις ελλείψεις φαρμάκων: Επιτακτική ανάγκη για κεντρικές ευρωπαϊκές πολιτικές 03 Ιανουαρίου 2023
Ελλείψεις φαρμάκων: Εν αναμονή της λίστας του ΕΟΦ με τα σκευάσματα για τα οποία «παγώνει» η χειρόγραφη συνταγογράφηση 03 Ιανουαρίου 2023
Ελλείψεις φαρμάκων: Εν αναμονή της λίστας του ΕΟΦ με τα σκευάσματα για τα οποία «παγώνει» η χειρόγραφη συνταγογράφηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιός του Δυτικού Νείλου: 34 νέα κρούσματα – 6 νέοι θάνατοι
Υγεία
10/09/2026 - 11:17

Ιός του Δυτικού Νείλου: 34 νέα κρούσματα – 6 νέοι θάνατοι

Βασιλακόπουλος για ιό του Δυτικού Νείλου: Καμία ανησυχία για τα παιδιά που πάνε στο σχολείο
Υγεία
08/09/2026 - 11:45

Βασιλακόπουλος για ιό του Δυτικού Νείλου: Καμία ανησυχία για τα παιδιά που πάνε στο σχολείο

Ιός Δυτικού Νείλου: 24 νεκροί και 290 κρούσματα στην Ελλάδα – 58 νέα περιστατικά σε μία εβδομάδα
Υγεία
03/09/2026 - 09:00

Ιός Δυτικού Νείλου: 24 νεκροί και 290 κρούσματα στην Ελλάδα – 58 νέα περιστατικά σε μία εβδομάδα

Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο τα κρούσματα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ηρακλείου
Επικαιρότητα
01/09/2026 - 12:45

Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο τα κρούσματα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ηρακλείου

Ιός Δυτικού Νείλου: Εκτόξευση κρουσμάτων – Μεταξύ των νοσούντων και 13χρονο παιδί
Υγεία
27/08/2026 - 10:10

Ιός Δυτικού Νείλου: Εκτόξευση κρουσμάτων – Μεταξύ των νοσούντων και 13χρονο παιδί

Θεμιστοκλέους για ιό Δυτικού Νείλου: Δεν παρατηρείται πίεση στα νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
26/08/2026 - 12:15

Θεμιστοκλέους για ιό Δυτικού Νείλου: Δεν παρατηρείται πίεση στα νοσοκομεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάθε πότε καθαρίζετε το τηλεχειριστήριο σας; Πρόγραμμα καθαριότητας για ό,τι ακουμπάτε
Υγεία
11/09/2026 - 16:00
Το υπερβολικό φως τη νύχτα συνδέεται με αλλαγές στη δομή και λειτουργία της καρδιάς
Υγεία
11/09/2026 - 15:00
Πρόεδρος ΕΟΦ: Ό,τι είναι ενέσιμο και ενδοφλέβιο παίρνει άδεια μόνο για νοσοκομειακή χρήση
Πολιτική Υγείας
11/09/2026 - 14:17
Καφές: Συνδέεται με λιγότερο λίπος και καλύτερο μεταβολικό προφίλ – Τι δείχνει νέα μελέτη
Health Talk
11/09/2026 - 14:00
Εμμηνόπαυση: Η ορμονοθεραπεία μπορεί να συνδέεται με χαμηλότερο καρδιαγγειακό κίνδυνο
Υγεία
11/09/2026 - 13:00
Μαζωνάκης: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα
Επικαιρότητα
11/09/2026 - 12:02
Φάρμακα GLP-1: Σημαντικά εργαλεία στη θεραπεία της υπνικής άπνοιας- Τι δείχνει έρευνα
Υγεία
11/09/2026 - 11:00
Γεωργιάδης: Θα μπει αυστηρό πλαίσιο στη λειτουργία ιατρείων ευεξίας και μακροζωίας
Πολιτική Υγείας
11/09/2026 - 10:35
Athens Life Tech Park: Η επένδυση 80 εκατ. ευρώ της ELPEN
Pharma News
11/09/2026 - 10:15
Το "τίμημα" των extensions βλεφαρίδας: Ακάρεα, ερεθισμός και δυσλειτουργία των αδένων
Ομορφιά
11/09/2026 - 10:00
Διεθνής Ημέρα Πρωτοπαθούς Χολικής Χολαγγειίτιδας: Μια νόσος χωρίς σημάδια
Υγεία
11/09/2026 - 09:30
Μικροπλαστικά στους πνεύμονες: Νέα στοιχεία από ελληνική έρευνα για πιθανή σύνδεση με τον καρκίνο
Υγεία
11/09/2026 - 09:00
Επιστροφή στο σχολείο: Καλή σχολική χρονιά χωρίς μυοσκελετικά προβλήματα!
Υγεία
11/09/2026 - 08:00
Τα «ναι» και τα «όχι» της αντιγήρανσης
Υγεία
10/09/2026 - 18:00
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Μεγάλες ελλείψεις εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης
Patient Talk
10/09/2026 - 17:00
Botox: Ποιοι γιατροί πρέπει να το κάνουν για να είναι ασφαλές
Ομορφιά
10/09/2026 - 16:00
Καρκίνος του προστάτη: 8 γενετικά «αποτυπώματα» αποκαλύπτουν εγκαίρως το 85% των περιπτώσεων
Υγεία
10/09/2026 - 15:00
Δήμος Αθηναίων: Εγκαινιάστηκε το πρώτο Κοινωνικό Κέντρο Ακοής στην Ελλάδα
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 14:28
Κακά νέα για όσους προτιμούν το ρόφημα τους καυτό
Υγεία
10/09/2026 - 14:00
Νέο Ιατρείο Διαβητικού Ποδιού στο «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο»
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 13:59
Σύνδρομο του "φρυγανισμένου δέρματος": Αυξημένος ο κίνδυνος στα παιδιά - Ο ρόλος των συσκευών τεχνολογίας
Υγεία
10/09/2026 - 13:00
Θάνατος Μαζωνάκη: Στο προσκήνιο οι «αναγεννητικές» θεραπείες – Οι προειδοποιήσεις των ειδικών
Υγεία
10/09/2026 - 12:59
Σύνδρομο Rett : Εγκρίθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η πρώτη και μοναδική θεραπεία
Pharma Policy
10/09/2026 - 12:15
Όταν το παιδί δεν θέλει να πάει σχολείο: Οδηγός διαχείρισης
Ψυχική Υγεία
10/09/2026 - 12:00
Ιός του Δυτικού Νείλου: 34 νέα κρούσματα – 6 νέοι θάνατοι
Υγεία
10/09/2026 - 11:17
Σχολικά κυλικεία: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 09:57
Αύξηση 5 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ για τους φυσικοθεραπευτές από το 2027
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 09:00
Alzheimer: Ψήφισμα για έγκαιρη διάγνωση και ισότιμη πρόσβαση στις σύγχρονες θεραπείες
Patient Talk
10/09/2026 - 08:10
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Έκτακτος έλεγχος του ΙΣΑ στο ιατρείο - Τι κατέθεσε ο γιατρός
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 07:22
Πλασμαφαίρεση: Η σημαντική ιατρική θεραπεία και οι «υποσχέσεις» αντιγήρανσης
Υγεία
09/09/2026 - 22:36

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 08:06
Εξαγγελίες ΔΕΘ: "Άνθρακες ο θησαυρός" καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 10:13
Θεμιστοκλέους: 1.000 νοσηλευτές θα έχουν πιάσει δουλειά στο ΕΣΥ έως τα μέσα Νοεμβρίου
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 15:00
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Έκτακτος έλεγχος του ΙΣΑ στο ιατρείο - Τι κατέθεσε ο γιατρός
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 07:22
Αύξηση 5 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ για τους φυσικοθεραπευτές από το 2027
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 09:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo