ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εργαζόμενοι Παμμακάριστος: Παράσταση διαμαρτυρίας - Ζητούν «την πλήρη ενίσχυση και λειτουργία του νοσοκομείου»

Πολιτική Υγείας
Εργαζόμενοι Παμμακάριστος: Παράσταση διαμαρτυρίας - Ζητούν «την πλήρη ενίσχυση και λειτουργία του νοσοκομείου»
Παράσταση διαμαρτυρίας ανακοίνωσε πως θα κάνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Παμμακάριστος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.
Τετάρτη, 22/03/2023 - 16:23
— Photo: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
News4Health Team News4Health Team

Παράσταση διαμαρτυρίας για την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 17:30μμ στην Πλατεία ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια (Πατησίων και Αγ. Λαύρας) ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Παμμακάριστος, το οποίο αντιδρά για τα προβλήματα του νοσοκομείου ζητώντας «την πλήρη ενίσχυση και λειτουργία του».

Στην ανακοίνωση του αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Παρά τη συνέντευξη του Διοικητή του Νοσοκομείου στις 28/2/2023 όπου δηλώνει με θράσος ότι «η Παμμακάριστος είναι σε ανοδική πορεία», παρά τις δηλώσεις του Υπ. Υγείας κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο μας στις 11/11/2022 ότι «θα ενισχυθεί με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα», τα πραγματικά και σημερινά δεδομένα που έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα είναι τα εξής:

  1. Το Χειρουργικό Τμήμα ΔΕΝ εφημερεύει από τον Ιούνιο 2021 με απόφαση ΥΠΕ και Υπουργείου Υγείας. Ο Διευθυντής του έχει ζητήσει με έγγραφο επανένταξη στο πρόγραμμα εφημέρευσης. Σε αυτό το πλαίσιο, με ήδη 2 κενές οργανικές θέσεις (5 σύνολο) συζητείται από την ΥΠΕ η μεταφορά οργανικής θέσης χειρουργού σε άλλο νοσοκομείο!

  2. Το Ακτινολογικό Τμήμα -επί συνόλου 11 θέσεων ιατρών- λειτουργεί εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο με 2 ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΟΥΣ. Μία μόνιμη που γνωματεύει όλες τις αξονικές του νοσοκομείου, και έναν επικουρικό με μετακίνηση που εφημερεύει σε ΟΛΕΣ τις γενικές εφημερίες. Αν και υπάρχει αξονικός τομογράφος, πολλές ημέρες και σε πολλές γενικές εφημερίες ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΑΤΡΟΥ.

  3. Το Αναισθησιολογικό καλύπτεται στις εφημερίες ΜΟΝΟ από 3 ειδικούς ιατρούς (2 μόνιμες και έναν ιδιώτη με σύμβαση με την ΥΠΕ που λήγει 31/3) και μία ειδικευόμενη. Παρόλο που υπάρχει κενή οργανική θέση ΔΕΝ προκηρύχθηκε στην τρέχουσα προκήρυξη του Υπ. Υγείας.

  4. Ελλείψεις ιατρών υπάρχουν και σε άλλα βασικά τμήματα του Νοσοκομείου. Στο Παθολογικό (3 κενές οργανικές θέσεις επί συνόλου 9 με 48 διατιθέμενες κλίνες) οι ιατροί καλύπτουν Κλινική, Τμήμα Covid, ΤΕΠ και τακτικά ιατρεία. Το Καρδιολογικό καλύπτεται από 4 μόνιμους (οι 2 άνω των 65 ετών), 2 επικουρικούς ιατρούς και έναν ειδικευόμενο. Το Νευρολογικό καλύπτεται στις εφημερίες μόνο από 3 νευρολόγους, εκ των οποίων ο ένας σε παράταση συνταξιοδότησης. Το Αιματολογικό-Αιμοδοσία καλύπτεται μόνο από 2 ιατρούς.

  5. Ελλείψεις υπάρχουν στο ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και στους ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ, παρά την αντίθετη εντύπωση που καλλιεργείται, ιδίως εάν ληφθεί υπόψη ότι πολλά τμήματα υπολειτουργούν και δίνουν λιγότερες κλίνες από τις προβλεπόμενες στο οργανόγραμμα. Στην πρόσφατη προκήρυξη για μόνιμες θέσεις νοσηλευτών προβλέπονται ΜΟΝΟ 2 για το Νοσοκομείο.

  6. Ελλείψεις υπάρχουν στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Είναι ένας λόγος για τον οποίο πραγματοποιούνται συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες για παροχή υπηρεσιών και κάλυψη των αναγκών .

  7. Πάνω από το 1/3 των εργαζομένων είναι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Βρίσκονται σε συνεχή ομηρία με συμβάσεις που λήγουν 31/12. Η φύλαξη και η καθαριότητα έχουν παραδοθεί εδώ και χρόνια σε εργολάβους.

  8. Το κτίριο είναι πεπαλαιωμένο. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΒΛΑΒΗ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ παρά τις εργασίες συντήρησης! Το έχουμε επισημάνει εδώ και χρόνια. ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΟ(1/2/23) ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΦΟΡΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ!

  9. Λόγω του αντιεπιστημονικού-αντεργατικού μέτρου της υποχρεωτικότητας, ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ 2 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ .

  10. Ο ίδιος ο Διοικητής δηλώνει ότι ο προϋπολογισμός του Υπ. Υγείας που αναλογεί στο Νοσοκομείο μας είναι ανεπαρκής για την κάλυψη των αναγκών. Γίνεται συζήτηση αν θα μπουν χειρουργεία γενικής χειρουργικής ή οφθαλμολογικά διότι δεν επαρκούν τα χρήματα!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ!!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (8/3) ΜΟΛΙΣ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ 1 ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ, ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΩΡΛ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ:

  1. Άμεση ενίσχυση με μόνιμο ιατρικό προσωπικό. Να δοθεί προτεραιότητα σε Ακτινολόγους, Αναισθησιολόγους, Παθολόγους, Χειρουργούς, Καρδιολόγους, Νευρολόγους. Προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων με διαδικασία κατεπείγοντος. Πλήρη και ασφαλή λειτουργία Ακτινολογικού και Αναισθησιολογικού.

  2. Άμεση επανένταξη του Χειρουργικού Τμήματος σε ΟΛΕΣ τις γενικές εφημερίες. Το έχει ανάγκη ο πληθυσμός της Αττικής. Όχι στη μεταφορά της οργανικής θέσης του χειρουργού σε άλλο νοσοκομείο.

  3. Ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό με βάση τις ανάγκες Νοσηλευτικό, Τραυματιοφορείς, Διοικητικό. Προκήρυξη μόνιμων θέσεων για φύλαξη και καθαριότητα. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

  4. Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός του κτιρίου. Να προχωρήσει με διαδικασία κατεπείγοντος η κατασκευή 2 ανελκυστήρων. Κινδυνεύουν ζωές! Να δοθεί λύση για την ράμπα στο Ακτινολογικό που θέτει σε κίνδυνο ασθενείς και τραυματιοφορείς. Το έχουμε επισημάνει επανειλημμένα στον Διοικητή χωρίς αποτέλεσμα.

  5. Αύξηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου από το Υ.Υ. με βάση τις ανάγκες.

  6. ΟΧΙ στη μεταφορά ασθενών από άλλα νοσοκομεία σε ημέρες εκτός γενικής εφημερίας. ΟΧΙ στη μεταφορά «κοινωνικών περιστατικών». Να μεταφερθούν σε δομές χρονίως πασχόντων. Καμία σκέψη για μετατροπή του νοσοκομείου σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων-χρονίως πασχόντων!

  7. Επαναπρόσληψη των 2 συναδέλφων επικουρικών που απολύθηκαν λόγω της υποχρεωτικότητας. Ποτέ ξανά αναστολή εργασίας.

  8. Αύξηση μισθού, επαναφορά 13ου -14ου, ένταξη στα ΒΑΕ και ανθυγιεινό επίδομα σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους, αύξηση μισθού ιατρών βάσει απόφασης ΣτΕ.

  9. Ποιοτική εκπαίδευση των ειδικευόμενων ιατρών-Επανεκπαίδευση όλου του προσωπικού.

  10. Όχι άλλη εντατικοποίηση, όχι υπερεφημέρευση, όχι στην απαξίωση της ιατρικής και νοσηλευτικής επιστήμης και της εργασίας όλων των υγειονομικών από τη Διοίκηση, την ΥΠΕ και το Υ.Υ. Όχι άλλες πληρωμές από τους ασθενείς και τους χρήστες υπηρεσιών υγείας.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΤΟ 7Ο ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2023 ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ . ΔΩΡΕΑΝ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ, ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!»

  • ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
  • ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρώτο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων στον Πειραιά - Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει
Το πρώτο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων στον Πειραιά - Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει 22 Μαρτίου 2023
Aύξηση της χρηματοδότησης για την εκπαίδευση των παιδιών που ζουν σε συνθήκες κρίσης, ζητούν ΕΕ και UNICEF 22 Μαρτίου 2023
Aύξηση της χρηματοδότησης για την εκπαίδευση των παιδιών που ζουν σε συνθήκες κρίσης, ζητούν ΕΕ και UNICEF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Κέντρα Πρόληψης ζητούν θεσμική θωράκιση για την προστασία των ανηλίκων από τις εξαρτήσεις
Ψυχική Υγεία
22/05/2026 - 23:34

Τα Κέντρα Πρόληψης ζητούν θεσμική θωράκιση για την προστασία των ανηλίκων από τις εξαρτήσεις

Παρεμβάσεις σε κυβέρνηση, κόμματα και φορείς από τους εργαζόμενους για το μέλλον των κέντρων πρόληψης
Ψυχική Υγεία
30/04/2026 - 07:22

Παρεμβάσεις σε κυβέρνηση, κόμματα και φορείς από τους εργαζόμενους για το μέλλον των κέντρων πρόληψης

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ: Εντάσσει τις θεραπείες για την παχυσαρκία στα ομαδικά ασφαλιστήρια των εργαζομένων της
Pharma News
27/04/2026 - 19:31

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ: Εντάσσει τις θεραπείες για την παχυσαρκία στα ομαδικά ασφαλιστήρια των εργαζομένων της

Εργαζόμενοι στο Θριάσιο: «Σταγόνα στον ωκεανό» οι προσλήψεις 1.654 νοσηλευτών
Πολιτική Υγείας
18/04/2026 - 00:07

Εργαζόμενοι στο Θριάσιο: «Σταγόνα στον ωκεανό» οι προσλήψεις 1.654 νοσηλευτών

Γενικό Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας "Η Παμμακάριστος": Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ
Πολιτική Υγείας
06/04/2026 - 15:38

Γενικό Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας "Η Παμμακάριστος": Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ

AstraZeneca: Συμμετοχή σε 89 κλινικές μελέτες και 270 εργαζόμενοι στην Ελλάδα - Οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια
Pharma News
12/03/2026 - 16:44

AstraZeneca: Συμμετοχή σε 89 κλινικές μελέτες και 270 εργαζόμενοι στην Ελλάδα - Οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μητσοτάκης: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» και την επόμενη τετραετία
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 13:50
Χορός: Η καλύτερη μορφή άσκησης για την τρίτη ηλικία
Fitness
27/05/2026 - 13:00
H Ευρώπη ενδέχεται να εξελιχθεί σε hotspot του ιού chikungunya μέχρι το 2100
Υγεία
27/05/2026 - 12:00
Kρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στα Ιωάννινα - Η κατάσταση του ασθενούς
Υγεία
27/05/2026 - 11:59
Έμπολα: Ενισχύεται η ευρωπαϊκή παρουσία με αποστολή ειδικών του ECDC σε Κονγκό και Ουγκάντα
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 11:48
Χανταϊός: Στα 13 αυξήθηκαν τα κρούσματα ύστερα από νέο κρούσμα στην Ισπανία
Υγεία
27/05/2026 - 11:00
«Stop» στα βίντεο φαρμακείων στα social media – Αυστηρή προειδοποίηση από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 10:30
«Πρωτοφανής» η επιδημία Έμπολα: Τα δείγματα ταξιδεύουν 1.700 χιλιόμετρα μακριά για να εξεταστούν
Υγεία
27/05/2026 - 10:00
Η κλιματική αλλαγή καθιστά τα αντιβιοτικά μη αποτελεσματικά με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς
Υγεία
27/05/2026 - 09:00
Κούραση, άγχος, κακή διάθεση: Μήπως φταίει το έντερό σας;
Pharma News
27/05/2026 - 07:18
Παγκρήτια κινητοποίηση υγειονομικών στις 27 Μαΐου για την κατάσταση στο Βενιζέλειο και το ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
27/05/2026 - 03:34
Νέα μεταλλαγμένα: H Greenpeace εντείνει την πίεση ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο
Επικαιρότητα
27/05/2026 - 00:06
Νέο καινοτόμο σύστημα ενδοστεφανιαίας απεικόνισης με Τεχνητή Νοημοσύνη από τη Y-Logimed στο ΥΓΕΙΑ
Digital Health
26/05/2026 - 23:16
Γεωργιάδης για ΑΧΕΠΑ: «Παρατείνουμε την ίδια σύμβαση για 30 χρόνια»
Πολιτική Υγείας
26/05/2026 - 22:33
Παρέμβαση της ΕΙΝΑΠ για τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τους απεργούς πείνας
Επικαιρότητα
26/05/2026 - 22:17
FairLife LCC: Η θεραπεία στον καρκίνο του πνεύμονα είναι ομαδική προσπάθεια
Patient Talk
26/05/2026 - 22:04
Κουνούπια χωρίς… σύνορα: Από τον ιό του Δυτικού Νείλου έως τον Δάγκειο πυρετό
Υγεία
26/05/2026 - 21:41
Η AbbVie κατέκτησε χρυσή διάκριση στα αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.
Pharma News
26/05/2026 - 21:17
Προκαλούν τριχόπτωση τα καπέλα; - Οι κανόνες που πρέπει να τηρούνται
Health Talk
26/05/2026 - 20:33
Παρέμβαση ΙΣΑ για την καθυστέρηση των πληρωμών του «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» σχετικά με την παχυσαρκία
Πολιτική Υγείας
26/05/2026 - 20:16
Οφέλη και προκλήσεις στο πεδίο της βιοτεχνολογίας υπό συνθήκες παγκόσμιας αβεβαιότητας
Επικαιρότητα
26/05/2026 - 19:58
Φυσικοθεραπευτές του ΕΣΥ καταγγέλλουν άνιση μεταχείριση και ζητούν την ένταξή τους στα ΒΑΕ
Πολιτική Υγείας
26/05/2026 - 19:36
Η Eli Lilly εξαγόρασε με 3,8 δισ δολάρια τρεις παρασκευάστριες εμβολίων
Pharma News
26/05/2026 - 19:11
Medifirst Περιστερίου: Έλεγχος των σπίλων και πρόληψη για την υγεία του δέρματος
Υπηρεσίες Υγείας
26/05/2026 - 18:53
Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία του Ρεθύμνου ενισχύονται με επτά νέους αγροτικούς ιατρούς
Πολιτική Υγείας
26/05/2026 - 18:36
Ανακλήσεις κατεψυγμένων τροφίμων από τον ΕΦΕΤ - Εντοπίστηκε ακόμη και υδράργυρος
Επικαιρότητα
26/05/2026 - 18:19
Καρκίνος πνεύμονα: Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα ελληνικής κλινικής μελέτης με την υποστήριξη του ΙΣΝ
Υγεία
26/05/2026 - 17:54
ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική ημερίδα στα Τρίκαλα για τις καινοτόμες θεραπείες στην Ουρολογία
Υπηρεσίες Υγείας
26/05/2026 - 17:21
Η ΑΜΚΕ «Καρκινάκι» σχεδιάζει το ψηφιακό σχολείο του μέλλοντος για μικρούς υπερήρωες
Patient Talk
26/05/2026 - 16:54
ΕΕΣ και ΣΦΕΕ μαζί για τη στήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας στη Λευκάδα
Pharma Policy
26/05/2026 - 16:18

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έφυγε από τη ζωή η Γωγώ Μαστροκώστα σε ηλικία 56 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
Επικαιρότητα
25/05/2026 - 08:09
Γιατί δεν πρέπει να βάζετε μπανάνα στα smoothies σας - Τι έδειξε έρευνα
Διατροφή
25/05/2026 - 13:00
Αγαπηδάκη: «Η Εθνική Δράση για την Παιδική Παχυσαρκία άγγιξε όλη τη χώρα»
Πολιτική Υγείας
25/05/2026 - 16:23
ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ρομποτική χειρουργική Da Vinci για ήπαρ, χοληφόρα αγγεία, πάγκρεας και ανώτερο πεπτικό
Υπηρεσίες Υγείας
25/05/2026 - 17:28
Ικανοποίηση στον ΙΣΑ για την εφαρμογή της αναστολής των δόσεων clawback του 2023
Πολιτική Υγείας
25/05/2026 - 17:47
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo