ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εργαζόμενοι Παμμακάριστος: Παράσταση διαμαρτυρίας - Ζητούν «την πλήρη ενίσχυση και λειτουργία του νοσοκομείου»

Πολιτική Υγείας
Εργαζόμενοι Παμμακάριστος: Παράσταση διαμαρτυρίας - Ζητούν «την πλήρη ενίσχυση και λειτουργία του νοσοκομείου»
Παράσταση διαμαρτυρίας ανακοίνωσε πως θα κάνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Παμμακάριστος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.
Τετάρτη, 22/03/2023 - 16:23
— Photo: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
News4Health Team News4Health Team

Παράσταση διαμαρτυρίας για την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 17:30μμ στην Πλατεία ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια (Πατησίων και Αγ. Λαύρας) ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Παμμακάριστος, το οποίο αντιδρά για τα προβλήματα του νοσοκομείου ζητώντας «την πλήρη ενίσχυση και λειτουργία του».

Στην ανακοίνωση του αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Παρά τη συνέντευξη του Διοικητή του Νοσοκομείου στις 28/2/2023 όπου δηλώνει με θράσος ότι «η Παμμακάριστος είναι σε ανοδική πορεία», παρά τις δηλώσεις του Υπ. Υγείας κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο μας στις 11/11/2022 ότι «θα ενισχυθεί με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα», τα πραγματικά και σημερινά δεδομένα που έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα είναι τα εξής:

  1. Το Χειρουργικό Τμήμα ΔΕΝ εφημερεύει από τον Ιούνιο 2021 με απόφαση ΥΠΕ και Υπουργείου Υγείας. Ο Διευθυντής του έχει ζητήσει με έγγραφο επανένταξη στο πρόγραμμα εφημέρευσης. Σε αυτό το πλαίσιο, με ήδη 2 κενές οργανικές θέσεις (5 σύνολο) συζητείται από την ΥΠΕ η μεταφορά οργανικής θέσης χειρουργού σε άλλο νοσοκομείο!

  2. Το Ακτινολογικό Τμήμα -επί συνόλου 11 θέσεων ιατρών- λειτουργεί εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο με 2 ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΟΥΣ. Μία μόνιμη που γνωματεύει όλες τις αξονικές του νοσοκομείου, και έναν επικουρικό με μετακίνηση που εφημερεύει σε ΟΛΕΣ τις γενικές εφημερίες. Αν και υπάρχει αξονικός τομογράφος, πολλές ημέρες και σε πολλές γενικές εφημερίες ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΑΤΡΟΥ.

  3. Το Αναισθησιολογικό καλύπτεται στις εφημερίες ΜΟΝΟ από 3 ειδικούς ιατρούς (2 μόνιμες και έναν ιδιώτη με σύμβαση με την ΥΠΕ που λήγει 31/3) και μία ειδικευόμενη. Παρόλο που υπάρχει κενή οργανική θέση ΔΕΝ προκηρύχθηκε στην τρέχουσα προκήρυξη του Υπ. Υγείας.

  4. Ελλείψεις ιατρών υπάρχουν και σε άλλα βασικά τμήματα του Νοσοκομείου. Στο Παθολογικό (3 κενές οργανικές θέσεις επί συνόλου 9 με 48 διατιθέμενες κλίνες) οι ιατροί καλύπτουν Κλινική, Τμήμα Covid, ΤΕΠ και τακτικά ιατρεία. Το Καρδιολογικό καλύπτεται από 4 μόνιμους (οι 2 άνω των 65 ετών), 2 επικουρικούς ιατρούς και έναν ειδικευόμενο. Το Νευρολογικό καλύπτεται στις εφημερίες μόνο από 3 νευρολόγους, εκ των οποίων ο ένας σε παράταση συνταξιοδότησης. Το Αιματολογικό-Αιμοδοσία καλύπτεται μόνο από 2 ιατρούς.

  5. Ελλείψεις υπάρχουν στο ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και στους ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ, παρά την αντίθετη εντύπωση που καλλιεργείται, ιδίως εάν ληφθεί υπόψη ότι πολλά τμήματα υπολειτουργούν και δίνουν λιγότερες κλίνες από τις προβλεπόμενες στο οργανόγραμμα. Στην πρόσφατη προκήρυξη για μόνιμες θέσεις νοσηλευτών προβλέπονται ΜΟΝΟ 2 για το Νοσοκομείο.

  6. Ελλείψεις υπάρχουν στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Είναι ένας λόγος για τον οποίο πραγματοποιούνται συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες για παροχή υπηρεσιών και κάλυψη των αναγκών .

  7. Πάνω από το 1/3 των εργαζομένων είναι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Βρίσκονται σε συνεχή ομηρία με συμβάσεις που λήγουν 31/12. Η φύλαξη και η καθαριότητα έχουν παραδοθεί εδώ και χρόνια σε εργολάβους.

  8. Το κτίριο είναι πεπαλαιωμένο. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΒΛΑΒΗ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ παρά τις εργασίες συντήρησης! Το έχουμε επισημάνει εδώ και χρόνια. ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΟ(1/2/23) ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΦΟΡΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ!

  9. Λόγω του αντιεπιστημονικού-αντεργατικού μέτρου της υποχρεωτικότητας, ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ 2 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ .

  10. Ο ίδιος ο Διοικητής δηλώνει ότι ο προϋπολογισμός του Υπ. Υγείας που αναλογεί στο Νοσοκομείο μας είναι ανεπαρκής για την κάλυψη των αναγκών. Γίνεται συζήτηση αν θα μπουν χειρουργεία γενικής χειρουργικής ή οφθαλμολογικά διότι δεν επαρκούν τα χρήματα!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ!!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (8/3) ΜΟΛΙΣ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ 1 ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ, ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΩΡΛ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ:

  1. Άμεση ενίσχυση με μόνιμο ιατρικό προσωπικό. Να δοθεί προτεραιότητα σε Ακτινολόγους, Αναισθησιολόγους, Παθολόγους, Χειρουργούς, Καρδιολόγους, Νευρολόγους. Προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων με διαδικασία κατεπείγοντος. Πλήρη και ασφαλή λειτουργία Ακτινολογικού και Αναισθησιολογικού.

  2. Άμεση επανένταξη του Χειρουργικού Τμήματος σε ΟΛΕΣ τις γενικές εφημερίες. Το έχει ανάγκη ο πληθυσμός της Αττικής. Όχι στη μεταφορά της οργανικής θέσης του χειρουργού σε άλλο νοσοκομείο.

  3. Ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό με βάση τις ανάγκες Νοσηλευτικό, Τραυματιοφορείς, Διοικητικό. Προκήρυξη μόνιμων θέσεων για φύλαξη και καθαριότητα. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

  4. Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός του κτιρίου. Να προχωρήσει με διαδικασία κατεπείγοντος η κατασκευή 2 ανελκυστήρων. Κινδυνεύουν ζωές! Να δοθεί λύση για την ράμπα στο Ακτινολογικό που θέτει σε κίνδυνο ασθενείς και τραυματιοφορείς. Το έχουμε επισημάνει επανειλημμένα στον Διοικητή χωρίς αποτέλεσμα.

  5. Αύξηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου από το Υ.Υ. με βάση τις ανάγκες.

  6. ΟΧΙ στη μεταφορά ασθενών από άλλα νοσοκομεία σε ημέρες εκτός γενικής εφημερίας. ΟΧΙ στη μεταφορά «κοινωνικών περιστατικών». Να μεταφερθούν σε δομές χρονίως πασχόντων. Καμία σκέψη για μετατροπή του νοσοκομείου σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων-χρονίως πασχόντων!

  7. Επαναπρόσληψη των 2 συναδέλφων επικουρικών που απολύθηκαν λόγω της υποχρεωτικότητας. Ποτέ ξανά αναστολή εργασίας.

  8. Αύξηση μισθού, επαναφορά 13ου -14ου, ένταξη στα ΒΑΕ και ανθυγιεινό επίδομα σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους, αύξηση μισθού ιατρών βάσει απόφασης ΣτΕ.

  9. Ποιοτική εκπαίδευση των ειδικευόμενων ιατρών-Επανεκπαίδευση όλου του προσωπικού.

  10. Όχι άλλη εντατικοποίηση, όχι υπερεφημέρευση, όχι στην απαξίωση της ιατρικής και νοσηλευτικής επιστήμης και της εργασίας όλων των υγειονομικών από τη Διοίκηση, την ΥΠΕ και το Υ.Υ. Όχι άλλες πληρωμές από τους ασθενείς και τους χρήστες υπηρεσιών υγείας.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΤΟ 7Ο ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2023 ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ . ΔΩΡΕΑΝ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ, ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!»

  • ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
  • ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρώτο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων στον Πειραιά - Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει
Το πρώτο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων στον Πειραιά - Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει 22 Μαρτίου 2023
Aύξηση της χρηματοδότησης για την εκπαίδευση των παιδιών που ζουν σε συνθήκες κρίσης, ζητούν ΕΕ και UNICEF 22 Μαρτίου 2023
Aύξηση της χρηματοδότησης για την εκπαίδευση των παιδιών που ζουν σε συνθήκες κρίσης, ζητούν ΕΕ και UNICEF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ακραίες θερμοκρασίες δυσχεραίνουν τις συνθήκες εργασίας - Η περίπτωση της Βρετανίας
Υγεία
14/08/2026 - 11:48

Οι ακραίες θερμοκρασίες δυσχεραίνουν τις συνθήκες εργασίας - Η περίπτωση της Βρετανίας

Αντιδρά η ΠΟΕΔΗΝ στην πειθαρχική δίωξη της προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σύρου
Πολιτική Υγείας
13/08/2026 - 15:18

Αντιδρά η ΠΟΕΔΗΝ στην πειθαρχική δίωξη της προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σύρου

Χωρίς αξονικό τομογράφο το νοσοκομείο «Αττικόν» - Σε κίνδυνο η εξυπηρέτηση των ασθενών
Πολιτική Υγείας
10/08/2026 - 14:23

Χωρίς αξονικό τομογράφο το νοσοκομείο «Αττικόν» - Σε κίνδυνο η εξυπηρέτηση των ασθενών

ΗΠΑ: Μεγάλη τράπεζα επενδύει 250 εκατ. δολάρια τον χρόνο για φάρμακα GLP-1 στους εργαζομένους
Υπηρεσίες Υγείας
07/08/2026 - 13:00

ΗΠΑ: Μεγάλη τράπεζα επενδύει 250 εκατ. δολάρια τον χρόνο για φάρμακα GLP-1 στους εργαζομένους

Πανευρωπαϊκή έρευνα: Το 64% των Ελλήνων εργαζόμενων θα άλλαζε δουλειά για χάρη του κατοικιδίου του
Pet
06/08/2026 - 20:49

Πανευρωπαϊκή έρευνα: Το 64% των Ελλήνων εργαζόμενων θα άλλαζε δουλειά για χάρη του κατοικιδίου του

Συνάντηση Αγαπηδάκη με εργαζομένους στην ΠΦΥ για στελέχωση, προσλήψεις και αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας
Πολιτική Υγείας
24/07/2026 - 03:46

Συνάντηση Αγαπηδάκη με εργαζομένους στην ΠΦΥ για στελέχωση, προσλήψεις και αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλκοόλ και ανήλικοι: «Αρνητικές επιδράσεις και εξάρτηση από την πρώτη σταγόνα»
Ψυχική Υγεία
18/08/2026 - 20:52
Θριάσιο: «Επικίνδυνη η υποστελέχωση σε ΜΕΘ και ΜΑΦ»
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 20:19
ΠΟΕΡΓΙ για Ψηφιακό Αποθετήριο: «Ναι στην εφαρμογή, αλλά με σαφείς όρους και χωρίς άδικες περικοπές»
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 19:43
Γιατί «παγώνει» ο εγκέφαλός μας όταν τρώμε παγωτό - Η πιο απλή συμβουλή για να μην συμβαίνει
Υγεία
18/08/2026 - 18:58
Κλιματική αλλαγή: Αυξανόμενη απειλή για τους ηλικιωμένους οι όλο και πιο ακραίες ζέστες
Υγεία
18/08/2026 - 18:21
Άνω των 9,5 δισ. δολαρίων οι ζημιές από τον φονικό σεισμό στην Κολομβία
Επικαιρότητα
18/08/2026 - 17:57
Σύνδρομο των Κυκλάδων: Πώς τα σοκάκια των γραφικών νησιών φθείρουν γόνατα και ισχία
Health Talk
18/08/2026 - 17:29
Νέο SOS για την επιδημία Έμπολα στο Κονγκό: «Παραμένει ανεξέλεγκτη, μπορεί να εξαπλωθεί»
Υγεία
18/08/2026 - 17:04
ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδικές κινητοποιήσεις στα εγκαίνια της ΔΕΘ για τη σωτηρία της Δημόσιας Υγείας
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 16:37
Απλά κόλπα για πιο νόστιμες και θρεπτικές φακές - Από το σοφρίτο μέχρι το ρύζι
Διατροφή
18/08/2026 - 16:21
Καρκίνος μαστού: Νέα πλατφόρμα AI βοηθά τους γιατρούς να προβλέψουν την εξέλιξη της νόσου
Digital Health
18/08/2026 - 16:00
Γιατί μιλάμε στα κατοικίδια σαν να είναι μωρά; Η επιστήμη εξηγεί
Pet
18/08/2026 - 15:00
Αυξάνει η μουσική στο αυτοκίνητο τον κίνδυνο για θανατηφόρα τροχαία; Τι δείχνει νέα μελέτη
Υγεία
18/08/2026 - 14:00
ΙΣΑ: Ζητά άμεση συνάντηση με τη νέα διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για clawback και Ψηφιακό Αποθετήριο
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 13:25
Γυροειδής αλωπεκία: Σημαντική αναγέννηση των μαλλιών με φάρμακο για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα
Υγεία
18/08/2026 - 13:00
ΟΗΕ: Μόνο το 40% των υγειονομικών μονάδων παγκοσμίως διαθέτουν βασικές εγκαταστάσεις υγιεινής
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 12:00
ΕΦΕΤ: Απόσυρση μαχαιροπήρουνων και πιάτων που πωλούνταν ως μπαμπού αλλά είχαν πλαστικό
Επικαιρότητα
18/08/2026 - 11:00
Η ζέστη απειλεί τους άνω των 60 περισσότερο απ' ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί
Υγεία
18/08/2026 - 10:00
Η καλοσύνη ως «φάρμακο»: Πώς οι πράξεις προσφοράς επηρεάζουν το σώμα
Υγεία
18/08/2026 - 09:00
Πρακτικές συμβουλές άσκησης και διατροφής κατά τη διάρκεια της θεραπείας του καρκίνου
Health Talk
17/08/2026 - 22:36
Γιατί οι έφηβοι ζητούν συναισθηματική υποστήριξη από τα chatbot και πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει!
Ψυχική Υγεία
17/08/2026 - 21:44
Τραγωδία στη Σίφνο: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί σε ελικόπτερο που κατέπεσε
Επικαιρότητα
17/08/2026 - 20:58
Νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι στις πυρόπληκτες περιοχές της Σαλαμίνας
Επικαιρότητα
17/08/2026 - 20:32
Αποκαλυπτικό ηχητικό: Υπερβολική δόση «σκότωσε» την Hayden Panettiere!
Επικαιρότητα
17/08/2026 - 19:57
Ιός Δυτικού Νείλου: Έξαρση κρουσμάτων στην Αττική - Στα νότια προάστια τα πιο βαριά περιστατικά
Υγεία
17/08/2026 - 19:13
Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκαλύπτει πως ανέβηκε στην Χοζοβιώτισσα μετά την περιπέτεια με την υγεία του
Επικαιρότητα
17/08/2026 - 18:41
11 εύκολοι τρόποι για να πίνετε περισσότερο νερό μέσα στη μέρα
Διατροφή
17/08/2026 - 17:57
Κλιματική αλλαγή και καύσωνες: Οι επιστήμονες προβληματίζονται από τη συχνότητά τους
Επικαιρότητα
17/08/2026 - 17:02
Γίνεται σχέση χωρίς σεξουαλική επαφή; - Η απάντηση δεν είναι ίδια για όλα τα ζευγάρια
Ψυχική Υγεία
17/08/2026 - 16:18
Τι κρύβουν οι πάνες των μωρών; Νόμος στην Καλιφόρνια επιβάλλει τη δημοσίευση των υλικών τους
Πολιτική Υγείας
17/08/2026 - 15:30

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιός του Δυτικού Νείλου: Η φετινή περίοδος από τις πιο δύσκολες - 12 άμεσα μέτρα πρόληψης
Πολιτική Υγείας
17/08/2026 - 08:05
Τι κρύβουν οι πάνες των μωρών; Νόμος στην Καλιφόρνια επιβάλλει τη δημοσίευση των υλικών τους
Πολιτική Υγείας
17/08/2026 - 15:30
11 εύκολοι τρόποι για να πίνετε περισσότερο νερό μέσα στη μέρα
Διατροφή
17/08/2026 - 17:57
ΟΗΕ: Μόνο το 40% των υγειονομικών μονάδων παγκοσμίως διαθέτουν βασικές εγκαταστάσεις υγιεινής
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 12:00
Πέθανε αιφνίδια στα 36 της η ηθοποιός Hayden Panettiere
Επικαιρότητα
17/08/2026 - 10:30
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo