ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Επιστρέφει» η Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης: Η νέα σύσταση της

Πολιτική Υγείας
Eurokinissi
Βγαίνει από «τον πάγο» η Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης, με Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τη νέα σύσταση της. Επικεφαλής ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας.
Παρασκευή, 02/12/2022 - 18:51
— Photo: Eurokinissi
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Τα 25 πρόσωπα που θα απαρτίζουν την Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης, Ολοκλήρωσης των διαγνωστικών / θεραπευτικών πρωτοκόλλων και Δημιουργίας Μητρώων ασθενών (αλλά και τους αναπληρωτές όπου προβλέπεται) προσδιορίζει απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας.

Με την εν λόγω απόφαση δίνεται «πράσινο φως» για αρχίσει και πάλι η ουσιαστική λειτουργία της εν λόγω Επιτροπής, με τακτικές συνεδριάσεις, κάτι που αποτελούσε και αίτημα των φαρμακευτικών εταιρειών, τα τελευταία έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η τελευταία επίσημη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης της Δαπάνης ήταν το 2020. Ακολούθησε, βέβαια, μια απόφαση το Μάρτιο του 2020 που θεσμοθετούσε τη νέα σύσταση της Επιτροπής, αλλά μάλλον η πανδημία έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα σχέδια για όποια πλήρη επαναλειτουργία της Επιτροπής. Η όποια δραστηριότητα μεταξύ των μελών της Επιτροπής φαίνεται να εξαντλούνταν στην ανταλλαγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έτσι, φθάνουμε στον περασμένο Μάρτιο, όπου το Υπουργείο Υγείας ξεκινάει εκ νέου τις διαδικασίες για την επαναφορά της Επιτροπής, με σχετική απόφαση που περιέγραφε τους ρόλους των 25 νέων μελών της.

Στη νέα Επιτροπή η ηγεσία του Υπ. Υγείας εκπροσωπείται μόνο από τον Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας. Στη νέα Επιτροπή επίσης τοποθετείται και η επικεφαλής της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης, ενώ στη θέση που προβλεπόταν για το ΚΕΣΥ, τοποθετούνται εκπρόσωποι του Τμήματος Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας. Μεταξύ των προσώπων που τοποθετούνται ως επιστήμονες με αντικείμενο σχετικό με το έργο της επιτροπής (θέσεις που είχαν προστεθεί με την απόφαση του 2020 και, σε γενικές γραμμές, αντικαθιστούσαν τις θέσεις που προβλέπονταν πριν να καλύπτονται από συμβούλους του Υπουργού), είναι εκπρόσωπος του ΙΟΒΕ, του Πανεπιστημίου Αθηνών, η επικεφαλής του ΟΔΙΠΥ και η διευθύντρια του γραφείου της κας Γκάγκα, η οποία έχει εμπειρία και γνώση σε θέματα Φαρμάκου και όχι μόνο, ώστε να μπορεί να σταθεί δίπλα στα έμπειρα μέλη της Επιτροπής.

Αναλυτικά η σύσταση της νέας Επιτροπής έχει ως εξής:

1. ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ως Πρόεδρος.

2. ΚΟΥΤΣΙΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Δρ. Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, MSHEM, MSIS, BSc (CS), Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, ως Αντιπρόεδρος.

3. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), με αναπληρωτή τον ΓΚΑΤΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, Β΄ Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Φ..

4. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Διευθύνων Σύμβουλος του Ι.Φ.Ε.Τ., με αναπληρωτή τον ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, Μέλος του Δ.Σ. του Ι.Φ.Ε.Τ., ως εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ.).

5. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης.

6. ΘΗΡΑΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Γενικός/ Οικογενειακός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ. – Κ.Υ. Βάρης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Βελτίωσης της Ποιότητας των Υπηρεσιών Υγείας Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε., Γενικός Γραμματέας της Ι.Ε.Α., με αναπληρωτή τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, Σύμβουλο Ηλεκτρονικής Υγείας της Ι.Ε.Α., Επίκουρο Καθηγητή Ιατρικής, Πληροφορικής και Συστημάτων Ηλεκτρονικής Υγείας, Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ως εκπρόσωποι της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών (Ι.Ε.Α.).

7. ΜΗΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια τη ΛΕΚΚΑ ΜΑΡΟΥΛΙΩ, ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, η οποία υπηρετεί στο Αυτοτελές Τμήμα Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας.

8. ΛΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΚΑΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

9. ΠΑΝΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης της Διεύθυνσης Λειτουργίας και Υποστήριξης Εφαρμογών της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., με αναπληρωτή τον ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος ΓΓΚΑ - Υπουργείου Υγείας της Διεύθυνσης Λειτουργίας και Υποστήριξης Εφαρμογών της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., ως εκπρόσωποι της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.).

10. ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια τη ΣΙΑΚΟΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Φαρμάκου της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας.

11. ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ ΛΙΛΙΑΝ-ΒΕΝΕΤΙΑ, Διευθύντρια Γραφείου Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

12. ΚΑΪΤΕΛΙΔΟΥ ΔΑΦΝΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ο.ΔΙ.Π.Υ., ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής. 13. ΒΟΖΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Καθηγητής Οικονομικών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

14. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Υπεύθυνος Παρατηρητήριου Οικονομικών Υγείας του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

15. ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Επιδημιολόγος - Διδάκτωρ Δημόσιας Υγείας ΕΚΠΑ, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

16. ΠΕΝΤΑΦΡΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ., με αναπληρωτή τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ., ως εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.).

17. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΣ, Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Ε., με αναπληρωτή τον ΚΟΣΜΙΔΗ ΜΑΡΙΟ, Αντιπρόεδρο του Σ.Φ.Ε.Ε., ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.).

18. ΒΑΛΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Πρόεδρος του Π.Φ.Σ., με αναπληρωτή τον ΖΗΚΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Α΄ Αντιπρόεδρο του Π.Φ.Σ., ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.).

19. ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός – Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ» , Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ν.Ι., με αναπληρώτρια την ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Νοσοκομειακό Φαρμακοποιό - Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», Γενική Γραμματέα της Π.Ε.Φ.Ν.Ι., ως εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι).

20. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, Καρδιολόγος, με αναπληρωτή τον ΚΟΡΩΝΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, Καρδιολόγο, ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.).

21. ΤΟΥΣΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αντιπρόεδρος ΔΣ του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (P.I.F), με αναπληρώτρια την ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΜΑΡΙΑ, Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (P.I.F), ως εκπρόσωποι του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (Pharma Innovation Forum).

22. ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ ΘΕΑΝΩ, Διοικήτρια του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

23. ΓΚΟΓΚΟΖΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων.

24. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος του Δ.Σ του Σ.Α.Φ.Ε.Ε., με αναπληρωτή τον ΑΥΓΕΡΙΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.Ε., ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.). 25. ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, με αναπληρωτή τον ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Μέλος ΔΣ της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος.

Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2022 - 13:16
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  • ΑΠΟΦΑΣΗ
  • ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΓΓ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΟΥ για cyberbullying: «Εφαρμογή σχολικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων» για την καλύτερη προστασία των παιδιών
ΠΟΥ για cyberbullying: «Εφαρμογή σχολικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων» για την καλύτερη προστασία των παιδιών 02 Δεκεμβρίου 2022
Το Ηospital@Home επιδιώκει να μεταφέρει το Νοσοκομείο στο μέλλον: Τι νέο φέρνει το ΟΙΚΟΘΕΝ στον Αγ. Σάββα 05 Δεκεμβρίου 2022
Το Ηospital@Home επιδιώκει να μεταφέρει το Νοσοκομείο στο μέλλον: Τι νέο φέρνει το ΟΙΚΟΘΕΝ στον Αγ. Σάββα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας: Πρόσκληση για συμψηφισμό του clawback - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Pharma Policy
15/07/2026 - 13:49

Υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας: Πρόσκληση για συμψηφισμό του clawback - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

ΣΦΕΕ-EFPIA: Τα καινοτόμα φάρμακα μείωσαν τις νοσηλείες στην Ελλάδα με εξοικονόμηση 127 εκατ. ευρώ
Pharma Policy
10/07/2026 - 19:04

ΣΦΕΕ-EFPIA: Τα καινοτόμα φάρμακα μείωσαν τις νοσηλείες στην Ελλάδα με εξοικονόμηση 127 εκατ. ευρώ

ΕΟΠΕ: Η φαρμακοβιομηχανία σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της φαρμακευτικής κάλυψης ασθενών με καρκίνο
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 21:57

ΕΟΠΕ: Η φαρμακοβιομηχανία σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της φαρμακευτικής κάλυψης ασθενών με καρκίνο

Αναζητώντας νέα ισορροπία στο φάρμακο: Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι
Pharma Policy
15/06/2026 - 16:00

Αναζητώντας νέα ισορροπία στο φάρμακο: Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι

ΣΦΕΕ-PIF: «Νέο αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα»
Pharma News
15/06/2026 - 13:17

ΣΦΕΕ-PIF: «Νέο αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα»

3ο ΣΦΕΕ Summit: «Εφικτός στόχος η μείωση του clawback στο 40%»
Pharma Policy
15/06/2026 - 10:08

3ο ΣΦΕΕ Summit: «Εφικτός στόχος η μείωση του clawback στο 40%»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρατείνονται έως και τις 3 Σεπτεμβρίου τα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη
Επικαιρότητα
20/08/2026 - 20:22
Οι στενές φιλίες βοηθούν στη διαχείριση των συναισθημάτων με θετικό τρόπο
Ψυχική Υγεία
20/08/2026 - 19:44
ΠΟΕΔΗΝ: Η βία κατά των υγειονομικών δεν μπορεί να γίνει ανεκτή
Πολιτική Υγείας
20/08/2026 - 19:11
Κονδύλι 1,16 εκ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου
Πολιτική Υγείας
20/08/2026 - 18:47
Χαρακόπουλος: «Το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας ενισχύεται σημαντικά με επιπλέον επικουρικό προσωπικό»
Πολιτική Υγείας
20/08/2026 - 18:19
Το ECDC προειδοποιεί: Αυξάνονται οι κίνδυνοι από τις ασθένειες που προκαλούν τα κουνούπια
Πολιτική Υγείας
20/08/2026 - 17:56
ΠΟΥ: 70.000 δόσεις εμβολίου κατά του στελέχους Ζαΐρ του Έμπολα στη διάθεση του Κονγκό
Υγεία
20/08/2026 - 17:23
Γεμίζουν τα επείγοντα του Νοσοκομείου Ρόδου με ασθενείς που πάσχουν από γαστρεντερίτιδα
Επικαιρότητα
20/08/2026 - 16:56
Πρωτοποριακή τεχνική για την αρθρίτιδα ισχίου με κεραμικά υλικά - Που εφαρμόζεται
Υπηρεσίες Υγείας
20/08/2026 - 16:21
Βιταμίνη D: Η μεγάλη δόση "αντίδοτο" στην άνοια;
Υγεία
20/08/2026 - 16:00
Ο ΙΣΑ ζητά συνάντηση με τη νέα διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για το clawback και το Ψηφιακό Αποθετήριο
Πολιτική Υγείας
20/08/2026 - 15:39
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ανοσοποιητικού όσων ζουν πάνω από 110 χρόνια
Υγεία
20/08/2026 - 15:00
Καύσωνας: Γιατί η ζέστη «θολώνει» το μυαλό και δυσκολεύει τη συγκέντρωση
Υγεία
20/08/2026 - 14:00
Μικροβίωμα εντέρου: Πώς τα βακτήρια μετατρέπουν το σπανάκι και το παντζάρι σε ασπίδες της καρδιάς
Υγεία
20/08/2026 - 13:00
Ιός του Δυτικού Νείλου: Γιατί η Ανατολική Αττική βρίσκεται στο επίκεντρο της έξαρσης
Υγεία
20/08/2026 - 12:00
ΠΙΣ: Σηκώνουν το γάντι οι εκλεγμένοι και ζητούν άμεσες εκλογές από τη διορισμένη διοίκηση
Πολιτική Υγείας
20/08/2026 - 11:00
Εξατομικευμένο εμβόλιο mRNA κατά του μελανώματος μειώνει τον κίνδυνο υποτροπής
Pharma News
20/08/2026 - 10:00
Ιός Δυτικού Νείλου: 4 νέοι θάνατοι, 23 άνθρωποι στην Εντατική
Υγεία
20/08/2026 - 09:07
Άτμισμα: Όλες οι βλάβες που προκαλεί στο σώμα των ανηλίκων
Υγεία
20/08/2026 - 09:00
Καιρός: Θερμή εισβολή και 40άρια για τις επόμενες επτά με οκτώ ημέρες
Επικαιρότητα
19/08/2026 - 22:51
ΕΚΕΑ: Τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία στις 25, 26 και 27 Αυγούστου στο Σύνταγμα
Υγεία
19/08/2026 - 22:23
Πρόληψη και προστασία από τους κινδύνους που κρύβει το καλοκαίρι
Health Talk
19/08/2026 - 21:57
Ερευνητές δημιούργησαν παγκόσμιο χάρτη με 55.000 αλληλουχίες ιών RNA
Υγεία
19/08/2026 - 21:32
Η βασίλισσα Καμίλα μίλησε για την φροντίδα της στον «καημένο» τον Κάρολο
Επικαιρότητα
19/08/2026 - 20:59
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός εργαζόμενος από τσίμπημα μέλισσας
Επικαιρότητα
19/08/2026 - 20:33
Σπάνια έξαρση ιλαράς στη Σουηδία έπειτα από φεστιβάλ μουσικής
Επικαιρότητα
19/08/2026 - 20:09
Γαλλία: 1.243 επιπλέον θάνατοι από τους καύσωνες μέσε 20 μέρες
Επικαιρότητα
19/08/2026 - 19:43
ΙΣΠ: Θετική εξέλιξη η μεταβατική προσαρμογή του Ψηφιακού Αποθετηρίου
Πολιτική Υγείας
19/08/2026 - 19:17
Πέντε τροφές και σπιτικές παρασκευές που μπορούν να κρατήσουν ενυδατωμένα τα παιδιά εν μέσω καύσωνα
Διατροφή
19/08/2026 - 18:34
Πράσινο φως από τον FDA για τη λειτουργία ακουστικού βαρηκοΐας στα Samsung Galaxy Buds
Digital Health
19/08/2026 - 17:49

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΗΕ: Μόνο το 40% των υγειονομικών μονάδων παγκοσμίως διαθέτουν βασικές εγκαταστάσεις υγιεινής
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 12:00
ΙΣΑ: Ζητά άμεση συνάντηση με τη νέα διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για clawback και Ψηφιακό Αποθετήριο
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 13:25
ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδικές κινητοποιήσεις στα εγκαίνια της ΔΕΘ για τη σωτηρία της Δημόσιας Υγείας
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 16:37
Απλά κόλπα για πιο νόστιμες και θρεπτικές φακές - Από το σοφρίτο μέχρι το ρύζι
Διατροφή
18/08/2026 - 16:21
ΠΟΕΡΓΙ για Ψηφιακό Αποθετήριο: «Ναι στην εφαρμογή, αλλά με σαφείς όρους και χωρίς άδικες περικοπές»
Πολιτική Υγείας
18/08/2026 - 19:43
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo