ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Επιστρέφει» η Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης: Η νέα σύσταση της

Πολιτική Υγείας
Eurokinissi
Βγαίνει από «τον πάγο» η Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης, με Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τη νέα σύσταση της. Επικεφαλής ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας.
Παρασκευή, 02/12/2022 - 18:51
— Photo: Eurokinissi
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Τα 25 πρόσωπα που θα απαρτίζουν την Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης, Ολοκλήρωσης των διαγνωστικών / θεραπευτικών πρωτοκόλλων και Δημιουργίας Μητρώων ασθενών (αλλά και τους αναπληρωτές όπου προβλέπεται) προσδιορίζει απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας.

Με την εν λόγω απόφαση δίνεται «πράσινο φως» για αρχίσει και πάλι η ουσιαστική λειτουργία της εν λόγω Επιτροπής, με τακτικές συνεδριάσεις, κάτι που αποτελούσε και αίτημα των φαρμακευτικών εταιρειών, τα τελευταία έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η τελευταία επίσημη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης της Δαπάνης ήταν το 2020. Ακολούθησε, βέβαια, μια απόφαση το Μάρτιο του 2020 που θεσμοθετούσε τη νέα σύσταση της Επιτροπής, αλλά μάλλον η πανδημία έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα σχέδια για όποια πλήρη επαναλειτουργία της Επιτροπής. Η όποια δραστηριότητα μεταξύ των μελών της Επιτροπής φαίνεται να εξαντλούνταν στην ανταλλαγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έτσι, φθάνουμε στον περασμένο Μάρτιο, όπου το Υπουργείο Υγείας ξεκινάει εκ νέου τις διαδικασίες για την επαναφορά της Επιτροπής, με σχετική απόφαση που περιέγραφε τους ρόλους των 25 νέων μελών της.

Στη νέα Επιτροπή η ηγεσία του Υπ. Υγείας εκπροσωπείται μόνο από τον Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας. Στη νέα Επιτροπή επίσης τοποθετείται και η επικεφαλής της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης, ενώ στη θέση που προβλεπόταν για το ΚΕΣΥ, τοποθετούνται εκπρόσωποι του Τμήματος Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας. Μεταξύ των προσώπων που τοποθετούνται ως επιστήμονες με αντικείμενο σχετικό με το έργο της επιτροπής (θέσεις που είχαν προστεθεί με την απόφαση του 2020 και, σε γενικές γραμμές, αντικαθιστούσαν τις θέσεις που προβλέπονταν πριν να καλύπτονται από συμβούλους του Υπουργού), είναι εκπρόσωπος του ΙΟΒΕ, του Πανεπιστημίου Αθηνών, η επικεφαλής του ΟΔΙΠΥ και η διευθύντρια του γραφείου της κας Γκάγκα, η οποία έχει εμπειρία και γνώση σε θέματα Φαρμάκου και όχι μόνο, ώστε να μπορεί να σταθεί δίπλα στα έμπειρα μέλη της Επιτροπής.

Αναλυτικά η σύσταση της νέας Επιτροπής έχει ως εξής:

1. ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ως Πρόεδρος.

2. ΚΟΥΤΣΙΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Δρ. Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, MSHEM, MSIS, BSc (CS), Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, ως Αντιπρόεδρος.

3. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), με αναπληρωτή τον ΓΚΑΤΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, Β΄ Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Φ..

4. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Διευθύνων Σύμβουλος του Ι.Φ.Ε.Τ., με αναπληρωτή τον ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, Μέλος του Δ.Σ. του Ι.Φ.Ε.Τ., ως εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ.).

5. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης.

6. ΘΗΡΑΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Γενικός/ Οικογενειακός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ. – Κ.Υ. Βάρης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Βελτίωσης της Ποιότητας των Υπηρεσιών Υγείας Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε., Γενικός Γραμματέας της Ι.Ε.Α., με αναπληρωτή τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, Σύμβουλο Ηλεκτρονικής Υγείας της Ι.Ε.Α., Επίκουρο Καθηγητή Ιατρικής, Πληροφορικής και Συστημάτων Ηλεκτρονικής Υγείας, Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ως εκπρόσωποι της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών (Ι.Ε.Α.).

7. ΜΗΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια τη ΛΕΚΚΑ ΜΑΡΟΥΛΙΩ, ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, η οποία υπηρετεί στο Αυτοτελές Τμήμα Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας.

8. ΛΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΚΑΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

9. ΠΑΝΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης της Διεύθυνσης Λειτουργίας και Υποστήριξης Εφαρμογών της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., με αναπληρωτή τον ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος ΓΓΚΑ - Υπουργείου Υγείας της Διεύθυνσης Λειτουργίας και Υποστήριξης Εφαρμογών της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., ως εκπρόσωποι της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.).

10. ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια τη ΣΙΑΚΟΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Φαρμάκου της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας.

11. ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ ΛΙΛΙΑΝ-ΒΕΝΕΤΙΑ, Διευθύντρια Γραφείου Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

12. ΚΑΪΤΕΛΙΔΟΥ ΔΑΦΝΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ο.ΔΙ.Π.Υ., ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής. 13. ΒΟΖΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Καθηγητής Οικονομικών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

14. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Υπεύθυνος Παρατηρητήριου Οικονομικών Υγείας του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

15. ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Επιδημιολόγος - Διδάκτωρ Δημόσιας Υγείας ΕΚΠΑ, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

16. ΠΕΝΤΑΦΡΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ., με αναπληρωτή τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ., ως εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.).

17. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΣ, Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Ε., με αναπληρωτή τον ΚΟΣΜΙΔΗ ΜΑΡΙΟ, Αντιπρόεδρο του Σ.Φ.Ε.Ε., ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.).

18. ΒΑΛΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Πρόεδρος του Π.Φ.Σ., με αναπληρωτή τον ΖΗΚΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Α΄ Αντιπρόεδρο του Π.Φ.Σ., ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.).

19. ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός – Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ» , Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ν.Ι., με αναπληρώτρια την ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Νοσοκομειακό Φαρμακοποιό - Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», Γενική Γραμματέα της Π.Ε.Φ.Ν.Ι., ως εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι).

20. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, Καρδιολόγος, με αναπληρωτή τον ΚΟΡΩΝΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, Καρδιολόγο, ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.).

21. ΤΟΥΣΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αντιπρόεδρος ΔΣ του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (P.I.F), με αναπληρώτρια την ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΜΑΡΙΑ, Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (P.I.F), ως εκπρόσωποι του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (Pharma Innovation Forum).

22. ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ ΘΕΑΝΩ, Διοικήτρια του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

23. ΓΚΟΓΚΟΖΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων.

24. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος του Δ.Σ του Σ.Α.Φ.Ε.Ε., με αναπληρωτή τον ΑΥΓΕΡΙΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.Ε., ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.). 25. ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, με αναπληρωτή τον ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Μέλος ΔΣ της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος.

Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2022 - 13:16
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  • ΑΠΟΦΑΣΗ
  • ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΓΓ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΟΥ για cyberbullying: «Εφαρμογή σχολικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων» για την καλύτερη προστασία των παιδιών
ΠΟΥ για cyberbullying: «Εφαρμογή σχολικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων» για την καλύτερη προστασία των παιδιών 02 Δεκεμβρίου 2022
Το Ηospital@Home επιδιώκει να μεταφέρει το Νοσοκομείο στο μέλλον: Τι νέο φέρνει το ΟΙΚΟΘΕΝ στον Αγ. Σάββα 05 Δεκεμβρίου 2022
Το Ηospital@Home επιδιώκει να μεταφέρει το Νοσοκομείο στο μέλλον: Τι νέο φέρνει το ΟΙΚΟΘΕΝ στον Αγ. Σάββα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας: Πρόσκληση για συμψηφισμό του clawback - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Pharma Policy
15/07/2026 - 13:49

Υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας: Πρόσκληση για συμψηφισμό του clawback - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

ΣΦΕΕ-EFPIA: Τα καινοτόμα φάρμακα μείωσαν τις νοσηλείες στην Ελλάδα με εξοικονόμηση 127 εκατ. ευρώ
Pharma Policy
10/07/2026 - 19:04

ΣΦΕΕ-EFPIA: Τα καινοτόμα φάρμακα μείωσαν τις νοσηλείες στην Ελλάδα με εξοικονόμηση 127 εκατ. ευρώ

ΕΟΠΕ: Η φαρμακοβιομηχανία σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της φαρμακευτικής κάλυψης ασθενών με καρκίνο
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 21:57

ΕΟΠΕ: Η φαρμακοβιομηχανία σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της φαρμακευτικής κάλυψης ασθενών με καρκίνο

Αναζητώντας νέα ισορροπία στο φάρμακο: Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι
Pharma Policy
15/06/2026 - 16:00

Αναζητώντας νέα ισορροπία στο φάρμακο: Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι

ΣΦΕΕ-PIF: «Νέο αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα»
Pharma News
15/06/2026 - 13:17

ΣΦΕΕ-PIF: «Νέο αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα»

3ο ΣΦΕΕ Summit: «Εφικτός στόχος η μείωση του clawback στο 40%»
Pharma Policy
15/06/2026 - 10:08

3ο ΣΦΕΕ Summit: «Εφικτός στόχος η μείωση του clawback στο 40%»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΓτΚ: Πρόγραμμα για την ενεργό και υγιή γήρανση μετά τα 60 - Ανθεκτικότητα, συμπερίληψη και κοινωνικής ένταξης
Υγεία
28/07/2026 - 00:11
Σοβαρές καταγγελίες για ελλείψεις υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Νίκαιας
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 23:26
Τα ενέσιμα φάρμακα απώλειας βάρους μείωσαν στο 36,4% τα ποσοστά παχυσαρκίας στις ΗΠΑ
Υγεία
27/07/2026 - 22:07
Νέα μελέτη για τις επιπτώσεις των διαταραχών ύπνου στη δομή και τη λειτουργία τους εγκεφάλου
Υγεία
27/07/2026 - 21:21
Ιταλία: Πρώτη μεταμόσχευση ωχράς κηλίδας σε 67χρονη τυφλή γυναίκα
Υγεία
27/07/2026 - 20:39
AtmoHub: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από το νέο επεισόδιο μεταφοράς σκόνης
Επικαιρότητα
27/07/2026 - 20:17
Ποιους κινδύνους κρύβει το καλοκαίρι για την ανδρική υγεία
Health Talk
27/07/2026 - 19:44
Συμφωνία συνεργασίας με τη Σαουδαραβική Halal με ορίζοντα τις εξαγωγές ελληνικών φαρμάκων στις χώρες του Κόλπου
Pharma Policy
27/07/2026 - 19:18
Θλίψη στον χώρο της ψυχικής υγείας για την απώλεια του Θόδωρου Μεγαλοοικονόμου
Ψυχική Υγεία
27/07/2026 - 18:23
Γεωργιάδης: Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του ΠΙΣ - Πρόεδρος η Ματίνα Παγώνη
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 17:43
Κοινές θέσεις ΠΣΦ και ΟΣΕΔΑΕ για την εφαρμογή του νέου πλαισίου λειτουργίας των κέντρων ευεξίας
Υγεία
27/07/2026 - 16:57
Ιδιοπαθής πνευμονική ίνωση -ΧΑΠ: Ανακάλυψη Έλληνα ερευνητή φέρνει πιο κοντά τη θεραπεία
Υγεία
27/07/2026 - 16:24
Συναγερμός στο Νοσοκομείο Νίκαιας με εννέα περιστατικά σαλμονέλας στα επείγοντα
Υγεία
27/07/2026 - 16:11
Παγκόσμια ημέρα Ιογενούς ηπατίτιδας: «Σιωπηλή» απειλή για τη δημόσια υγεία
Υγεία
27/07/2026 - 15:48
Αντιδράσεις των εργαστηριακών ιατρών στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τους βιοπαθολόγους
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 15:26
Φωτιά στα Εξαμίλια: Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Κορίνθου
Επικαιρότητα
27/07/2026 - 15:12
Ενέσεις για απώλεια βάρους: Οι σημαντικές προκλήσεις για το δέρμα
Health Talk
27/07/2026 - 15:00
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τις παρεμβάσεις στον ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 14:36
Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 15χρονη μαθήτρια από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ
Επικαιρότητα
27/07/2026 - 14:14
Νέο ενέσιμο βιοϋλικό δίνει ελπίδες για την αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Υγεία
27/07/2026 - 14:00
Γιατί οι πτήσεις μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό - Τα μέτρα πρόληψης
Υγεία
27/07/2026 - 13:00
Η κατανάλωση φαγητού μέσα σε 9 ώρες την ημέρα ίσως προστατεύει τη μνήμη και τον εγκέφαλο
Διατροφή
27/07/2026 - 12:00
Γεωργιάδης: Η Ματίνα Παγώνη προσωρινή πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 11:51
«Παντελόνια-παγίδα»: Όταν η μόδα στέλνει στα...επείγοντα!
Υγεία
27/07/2026 - 11:00
Καρκίνος: Τα νέα περιστατικά παγκοσμίως αναμένεται να φτάσουν τα 34 εκατομμύρια έως το 2050
Υγεία
27/07/2026 - 10:00
Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό: 1.000 νέα κρούσματα σε μόλις 10 μέρες
Επικαιρότητα
27/07/2026 - 09:00
Σήμερα η ανακοίνωση Γεωργιάδη για τη νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΣ – Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 08:10
Παρέμβαση της Greenpeace και προτάσεις για την υπερθέρμανση των σπιτιών και του αστικού περιβάλλοντος
Επικαιρότητα
25/07/2026 - 07:32
ΠΑΝΔΗΚΙ – Νέα Αρχή: Ευθύνες της διοίκησης του ΠΙΣ για το θεσμικό αδιέξοδο
Πολιτική Υγείας
25/07/2026 - 03:47
Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής
Υγεία
25/07/2026 - 00:06

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΝΔΗΚΙ – Νέα Αρχή: Ευθύνες της διοίκησης του ΠΙΣ για το θεσμικό αδιέξοδο
Πολιτική Υγείας
25/07/2026 - 03:47
Σήμερα η ανακοίνωση Γεωργιάδη για τη νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΣ – Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 08:10
Γεωργιάδης: Η Ματίνα Παγώνη προσωρινή πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 11:51
Η κατανάλωση φαγητού μέσα σε 9 ώρες την ημέρα ίσως προστατεύει τη μνήμη και τον εγκέφαλο
Διατροφή
27/07/2026 - 12:00
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τις παρεμβάσεις στον ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 14:36
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo