ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Επιστρέφει» η Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης: Η νέα σύσταση της

Πολιτική Υγείας
Eurokinissi
Βγαίνει από «τον πάγο» η Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης, με Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τη νέα σύσταση της. Επικεφαλής ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας.
Παρασκευή, 02/12/2022 - 18:51
— Photo: Eurokinissi
Βασιλική Αγγουρίδη Βασιλική Αγγουρίδη

Τα 25 πρόσωπα που θα απαρτίζουν την Επιτροπή Παρακολούθησης της Φαρμακευτικής Δαπάνης, Ολοκλήρωσης των διαγνωστικών / θεραπευτικών πρωτοκόλλων και Δημιουργίας Μητρώων ασθενών (αλλά και τους αναπληρωτές όπου προβλέπεται) προσδιορίζει απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας.

Με την εν λόγω απόφαση δίνεται «πράσινο φως» για αρχίσει και πάλι η ουσιαστική λειτουργία της εν λόγω Επιτροπής, με τακτικές συνεδριάσεις, κάτι που αποτελούσε και αίτημα των φαρμακευτικών εταιρειών, τα τελευταία έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η τελευταία επίσημη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης της Δαπάνης ήταν το 2020. Ακολούθησε, βέβαια, μια απόφαση το Μάρτιο του 2020 που θεσμοθετούσε τη νέα σύσταση της Επιτροπής, αλλά μάλλον η πανδημία έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα σχέδια για όποια πλήρη επαναλειτουργία της Επιτροπής. Η όποια δραστηριότητα μεταξύ των μελών της Επιτροπής φαίνεται να εξαντλούνταν στην ανταλλαγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Έτσι, φθάνουμε στον περασμένο Μάρτιο, όπου το Υπουργείο Υγείας ξεκινάει εκ νέου τις διαδικασίες για την επαναφορά της Επιτροπής, με σχετική απόφαση που περιέγραφε τους ρόλους των 25 νέων μελών της.

Στη νέα Επιτροπή η ηγεσία του Υπ. Υγείας εκπροσωπείται μόνο από τον Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας. Στη νέα Επιτροπή επίσης τοποθετείται και η επικεφαλής της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης, ενώ στη θέση που προβλεπόταν για το ΚΕΣΥ, τοποθετούνται εκπρόσωποι του Τμήματος Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας. Μεταξύ των προσώπων που τοποθετούνται ως επιστήμονες με αντικείμενο σχετικό με το έργο της επιτροπής (θέσεις που είχαν προστεθεί με την απόφαση του 2020 και, σε γενικές γραμμές, αντικαθιστούσαν τις θέσεις που προβλέπονταν πριν να καλύπτονται από συμβούλους του Υπουργού), είναι εκπρόσωπος του ΙΟΒΕ, του Πανεπιστημίου Αθηνών, η επικεφαλής του ΟΔΙΠΥ και η διευθύντρια του γραφείου της κας Γκάγκα, η οποία έχει εμπειρία και γνώση σε θέματα Φαρμάκου και όχι μόνο, ώστε να μπορεί να σταθεί δίπλα στα έμπειρα μέλη της Επιτροπής.

Αναλυτικά η σύσταση της νέας Επιτροπής έχει ως εξής:

1. ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ως Πρόεδρος.

2. ΚΟΥΤΣΙΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Δρ. Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, MSHEM, MSIS, BSc (CS), Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, ως Αντιπρόεδρος.

3. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), με αναπληρωτή τον ΓΚΑΤΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, Β΄ Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Φ..

4. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, Διευθύνων Σύμβουλος του Ι.Φ.Ε.Τ., με αναπληρωτή τον ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, Μέλος του Δ.Σ. του Ι.Φ.Ε.Τ., ως εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ.).

5. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης.

6. ΘΗΡΑΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Γενικός/ Οικογενειακός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ. – Κ.Υ. Βάρης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Βελτίωσης της Ποιότητας των Υπηρεσιών Υγείας Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε., Γενικός Γραμματέας της Ι.Ε.Α., με αναπληρωτή τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, Σύμβουλο Ηλεκτρονικής Υγείας της Ι.Ε.Α., Επίκουρο Καθηγητή Ιατρικής, Πληροφορικής και Συστημάτων Ηλεκτρονικής Υγείας, Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ως εκπρόσωποι της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών (Ι.Ε.Α.).

7. ΜΗΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια τη ΛΕΚΚΑ ΜΑΡΟΥΛΙΩ, ΠΕ Ιατρών Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, η οποία υπηρετεί στο Αυτοτελές Τμήμα Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών του Υπουργείου Υγείας.

8. ΛΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΚΑΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

9. ΠΑΝΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης της Διεύθυνσης Λειτουργίας και Υποστήριξης Εφαρμογών της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., με αναπληρωτή τον ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Προϊστάμενο του Τμήματος ΓΓΚΑ - Υπουργείου Υγείας της Διεύθυνσης Λειτουργίας και Υποστήριξης Εφαρμογών της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., ως εκπρόσωποι της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.).

10. ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια τη ΣΙΑΚΟΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Φαρμάκου της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Υπουργείου Υγείας.

11. ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ ΛΙΛΙΑΝ-ΒΕΝΕΤΙΑ, Διευθύντρια Γραφείου Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

12. ΚΑΪΤΕΛΙΔΟΥ ΔΑΦΝΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ο.ΔΙ.Π.Υ., ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής. 13. ΒΟΖΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Καθηγητής Οικονομικών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

14. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Υπεύθυνος Παρατηρητήριου Οικονομικών Υγείας του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

15. ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Επιδημιολόγος - Διδάκτωρ Δημόσιας Υγείας ΕΚΠΑ, ως επιστήμονας με εμπειρία σχετική με το έργο της Επιτροπής.

16. ΠΕΝΤΑΦΡΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ., με αναπληρωτή τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δ.Σ. της Π.Ε.Φ., ως εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.).

17. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΣ, Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Ε., με αναπληρωτή τον ΚΟΣΜΙΔΗ ΜΑΡΙΟ, Αντιπρόεδρο του Σ.Φ.Ε.Ε., ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.).

18. ΒΑΛΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Πρόεδρος του Π.Φ.Σ., με αναπληρωτή τον ΖΗΚΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Α΄ Αντιπρόεδρο του Π.Φ.Σ., ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.).

19. ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός – Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ- ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ» , Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ν.Ι., με αναπληρώτρια την ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Νοσοκομειακό Φαρμακοποιό - Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», Γενική Γραμματέα της Π.Ε.Φ.Ν.Ι., ως εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι).

20. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, Καρδιολόγος, με αναπληρωτή τον ΚΟΡΩΝΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, Καρδιολόγο, ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.).

21. ΤΟΥΣΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αντιπρόεδρος ΔΣ του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (P.I.F), με αναπληρώτρια την ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΜΑΡΙΑ, Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (P.I.F), ως εκπρόσωποι του Φόρουμ Φαρμακευτικής Καινοτομίας (Pharma Innovation Forum).

22. ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ ΘΕΑΝΩ, Διοικήτρια του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

23. ΓΚΟΓΚΟΖΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων.

24. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος του Δ.Σ του Σ.Α.Φ.Ε.Ε., με αναπληρωτή τον ΑΥΓΕΡΙΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.Ε., ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.). 25. ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, με αναπληρωτή τον ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Μέλος ΔΣ της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος.

Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2022 - 13:16
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  • ΑΠΟΦΑΣΗ
  • ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΓΓ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΟΥ για cyberbullying: «Εφαρμογή σχολικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων» για την καλύτερη προστασία των παιδιών
ΠΟΥ για cyberbullying: «Εφαρμογή σχολικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων» για την καλύτερη προστασία των παιδιών 02 Δεκεμβρίου 2022
Το Ηospital@Home επιδιώκει να μεταφέρει το Νοσοκομείο στο μέλλον: Τι νέο φέρνει το ΟΙΚΟΘΕΝ στον Αγ. Σάββα 05 Δεκεμβρίου 2022
Το Ηospital@Home επιδιώκει να μεταφέρει το Νοσοκομείο στο μέλλον: Τι νέο φέρνει το ΟΙΚΟΘΕΝ στον Αγ. Σάββα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΚΕ: «Εξοργιστική η επικείμενη απόσυρση φαρμάκου για τον καρκίνο του μαστού»
Πολιτική Υγείας
25/08/2026 - 21:47

ΚΚΕ: «Εξοργιστική η επικείμενη απόσυρση φαρμάκου για τον καρκίνο του μαστού»

Υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας: Πρόσκληση για συμψηφισμό του clawback - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Pharma Policy
15/07/2026 - 13:49

Υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας: Πρόσκληση για συμψηφισμό του clawback - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

ΣΦΕΕ-EFPIA: Τα καινοτόμα φάρμακα μείωσαν τις νοσηλείες στην Ελλάδα με εξοικονόμηση 127 εκατ. ευρώ
Pharma Policy
10/07/2026 - 19:04

ΣΦΕΕ-EFPIA: Τα καινοτόμα φάρμακα μείωσαν τις νοσηλείες στην Ελλάδα με εξοικονόμηση 127 εκατ. ευρώ

ΕΟΠΕ: Η φαρμακοβιομηχανία σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της φαρμακευτικής κάλυψης ασθενών με καρκίνο
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 21:57

ΕΟΠΕ: Η φαρμακοβιομηχανία σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της φαρμακευτικής κάλυψης ασθενών με καρκίνο

Αναζητώντας νέα ισορροπία στο φάρμακο: Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι
Pharma Policy
15/06/2026 - 16:00

Αναζητώντας νέα ισορροπία στο φάρμακο: Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι

ΣΦΕΕ-PIF: «Νέο αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα»
Pharma News
15/06/2026 - 13:17

ΣΦΕΕ-PIF: «Νέο αρνητικό ρεκόρ με clawback 80,7% στα νοσοκομειακά φάρμακα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Οι Νοσηλευτές δίνουν Όραμα Ελπίδας»: Ενημερωτική δράση για τη δωρεά μυελού των οστών στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Υγεία
15/09/2026 - 17:37
Pop-Up Liver Hub: Δράση πρόληψης των ηπατικών νοσημάτων σε μετανάστες και πρόσφυγες από τον «Προμηθέα»
Patient Talk
15/09/2026 - 17:11
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία παρουσίασε την ιστοσελίδα inosi.gr
Υγεία
15/09/2026 - 16:44
Φλεβική θρόμβωση: Φορετή διαγνωστική συσκευή για την πρώιμη ανίχνευση της σε φάση κλινικών μελετών
Digital Health
15/09/2026 - 16:19
Επιστροφή στο σχολείο και διατροφή των παιδιών: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Διατροφή
15/09/2026 - 15:54
Αγαπηδάκη: «Αναγκαίες οι αλλαγές στην ΑΕΜΥ για τη δημιουργία του Εθνικού Κέντρου Άνοιας»
Πολιτική Υγείας
15/09/2026 - 15:28
Νέα μελέτη εξετάζει πιθανή αύξηση του κινδύνου θανάτου από αντιβιοτικό
Υγεία
15/09/2026 - 15:06
Πρώτο και σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη ο τακτικός έλεγχος και η πρόληψη
Health Talk
15/09/2026 - 14:43
Το διάβασμα για ευχαρίστηση και μάλιστα με παρέα προστατεύει τον εγκέφαλο δια βίου
Ψυχική Υγεία
15/09/2026 - 14:00
Ελεγκτικοί μηχανισμοί στην Υγεία: Σφοδρή κριτική στο υπουργείο μετά την υπόθεση Μαζωνάκη
Πολιτική Υγείας
15/09/2026 - 13:27
Φάρμακα στα μέτρα μας: Πώς τα γονίδια μπορούν να προβλέψουν την ανταπόκριση στη θεραπεία
Υγεία
15/09/2026 - 13:00
Ακτινολόγοι: Ποιες εξετάσεις και επεμβάσεις δεν γίνονται νόμιμα
Πολιτική Υγείας
15/09/2026 - 12:30
Χειρουργείο καταρράκτη στον Άρη; Τι έδειξε η δοκιμή αντοχής φακών στο Διάστημα
Υγεία
15/09/2026 - 12:00
ΠΙΣ: Μηδενική ανοχή στις παραπλανητικές διαφημίσεις στον χώρο της υγείας
Πολιτική Υγείας
15/09/2026 - 11:32
Γεωργιάδης: Δεν θα ήμουν αντίθετος στην επανίδρυση του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας
Πολιτική Υγείας
15/09/2026 - 11:04
Λέμφωμα: Οι θεραπείες που προσφέρουν αισιοδοξία σε ασθενείς και γιατρούς
Υγεία
15/09/2026 - 10:01
Ιλαρά: Η διστακτικότητα έναντι των εμβολίων σαμποτάρει την εξάλειψή της, προειδοποιεί ο Γκέιτς
Υγεία
15/09/2026 - 10:00
Η κολπική μαρμαρυγή "φαίνεται" στα μάτια
Υγεία
15/09/2026 - 09:00
«10 πράγματα που αξίζει να θυμάσαι»: Μια νέα προσέγγιση στην ψυχική υγεία των μαθητών
Ψυχική Υγεία
15/09/2026 - 07:24
ΙΑΣΩ: Πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα της πρωτοποριακής μεθόδου MFA για τα ινομυώματα μήτρας
Υπηρεσίες Υγείας
15/09/2026 - 03:49
«Προμηθέας»: Η ψυχική υγεία και η καθημερινότητα στο επίκεντρο του 3ου webinar του MyPBCVoice
Patient Talk
15/09/2026 - 00:12
Τα αποτελέσματα της πρώτης πανελλαδικής έρευνας για την εφαρμογή των μέτρων επιβεβαίωσης ηλικίας στα προϊόντα νικοτίνης
Επικαιρότητα
14/09/2026 - 23:33
ΙΣΘ: Χάσματα, ελλείψεις και παραλείψεις στην ψηφιακή εποχή της Υγείας - Ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης
Υγεία
14/09/2026 - 22:54
Στα 50 δεν τελειώνει τίποτα: Η αλήθεια για την εμμηνόπαυση και τη γήρανση
Health Talk
14/09/2026 - 22:24
Παγκόσμια διάκριση της Περιφέρειας Κρήτης για πρόγραμμα προληπτικών δράσεων στοματικής υγείας
Πολιτική Υγείας
14/09/2026 - 21:57
Δωρεάν η είσοδος σε μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για την ειρήνη, την ελπίδα και τον ανθρωπισμό
Επικαιρότητα
14/09/2026 - 21:33
Η ΕΕΠΑΟ για τον Χρυσό Σεπτέμβρη: «Κατάκτηση το ότι 8 στα 10 παιδιά μπορούν να θεραπευθούν από καρκίνο»
Υγεία
14/09/2026 - 21:16
Διαμαρτυρία ασθενών με Μεσογειακή Αναιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο για την υπομετάγγιση και τις ελλείψεις αίματος
Patient Talk
14/09/2026 - 20:48
Τα ευρήματα νέας μελέτης της διαΝΕΟσις για την έρευνα και την καινοτομία στην Ελλάδα
Επικαιρότητα
14/09/2026 - 20:26
Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ: Μπορεί η νόσος να επηρεάσει την όραση των ασθενών;
Health Talk
14/09/2026 - 19:53

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επτά τροφές που χορταίνουν περισσότερο και μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση του βάρους
Διατροφή
14/09/2026 - 13:00
ΙΣΑ: Οι τρεις παρεμβάσεις για την προστασία των ασθενών στο θολό τοπίο των υπηρεσιών μακροζωίας
Πολιτική Υγείας
14/09/2026 - 08:39
Περισσότεροι από 1.700 πολίτες στη Δυτική Αττική επωφελήθηκαν από δωρεάν ιατρικές εξετάσεις
Πολιτική Υγείας
14/09/2026 - 17:37
Απαντήσεις από τον ΙΣΑ στα ερωτήματα για την αδειοδότηση των ιατρείων και τους ελέγχους
Πολιτική Υγείας
14/09/2026 - 18:37
Η Novo Nordisk αλλάζει το brand της και τη στρατηγική της για τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
Pharma News
14/09/2026 - 19:26
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo