ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα γενιά συμπληρωμάτων διατροφής από την Bennett

Pharma News
BENNETT ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ
Μια εμβληματική εκδήλωση σηματοδοτεί το πέρασμα του Ομίλου στη νέα εποχή επενδύσεων, έρευνας και διεθνούς εξωστρέφειας.
Δευτέρα, 20/10/2025 - 19:48
— Photo: BENNETT ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ
News4Health Team News4Health Team

Mια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποίησε η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Bennett, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025, παρουσιάζοντας επίσημα τη νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Bennett. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Grande Bretagne η εταιρεία ανέδειξε την επιτυχημένη πορεία των 20 χρόνων, το στρατηγικό της όραμα για τη νέα εποχή ανάπτυξης και εξωστρέφειας του Ομίλου, με έμφαση στις επενδύσεις σε παραγωγή, έρευνα και καινοτομία, καθώς και στη δημιουργία νέων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας για τη δημόσια υγεία.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Υπουργός Μετανάστευσης, Θάνος Πλεύρης. Με την παρουσία τους την εκδήλωσης τίμησαν, επίσης, ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, η Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Βασιλική-Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων, Φλώρα Μπακοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ, Θανάσης Ζαμάνης, καθώς και ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τσιόδρας.

GEORGIADIS

«Σταθερή επένδυση στον άνθρωπο»

Η στρατηγική κατεύθυνση και οι επενδύσεις του Ομίλου Bennett παρουσιάστηκαν από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της Bennett, κ. Νίκο Μπουφίδη, ο οποίος στην ομιλία του υπογράμμισε ότι η εταιρεία επενδύει σταθερά στην παραγωγή, την έρευνα, την ποιότητα και τον άνθρωπο. Όπως ανέφερε, η νέα εποχή της Bennett βασίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου 16.000 τετραγωνικών μέτρων στο Κορωπί, ένα νέο ερευνητικό κέντρο 20.000 τετραγωνικών μέτρων στη Μεταμόρφωση, καθώς και διεθνείς επεκτάσεις, όπως η θυγατρική της εταιρείας στην Αυστραλία, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τις σχετικές εγκρίσεις για την κυκλοφορία των πρώτων πέντε φαρμακευτικών προϊόντων της.

BOYFIDIS BENNETT

Η Bennett, η 2η εταιρεία στην αγορά των γενόσημων, διαθέτει ήδη ένα εργοστάσιο στο Κορωπί, απασχολεί 400 εργαζόμενους και επεκτείνει δυναμικά την παραγωγική, ερευνητική και εξαγωγική της δραστηριότητα, επενδύοντας σταθερά σε υποδομές, καινοτομία και ανθρώπινο κεφάλαιο. Όπως τόνισε ο ιδρυτής της, η εταιρεία συμβάλλει σημαντικά στο ΑΕΠ της χώρας, καθώς κάθε 1.000 ευρώ επένδυσης επιστρέφουν 3.400 ευρώ στην οικονομία μέσω φόρων και εισφορών.

Κλινικά μελετημένα συστατικά

Η βραδιά συνεχίστηκε με την παρουσίαση της νέας σειράς συμπληρωμάτων διατροφής Bennett, υπό τον θεματικό τίτλο «Το Μαύρο Κουτί των Αποδείξεων» μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο με κορυφαίους επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι παρουσίασαν επιστημονικά τεκμηριωμένα δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Η σειρά εστιάζει στην αποδεδειγμένη δράση χάρη στα κλινικά μελετημένα συστατικά τους, στις νέες κατηγορίες της μεταβολικής ισορροπίας, της καρδιαγγειακής υγείας, της νοητικής διαύγειας, της μυοσκελετικής ευρωστίας και της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

Στο επιστημονικό πάνελ συμμετείχαν ο κ. Παύλος Αντζουλής, ΜΒΑ, Φαρμακοποιός, Ιδιοκτήτης και Ιδρυτής antzoulispharmacy και pharmacy2go, ο κ. Μάνος Δημητρούλης, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc Αθλητικής Διατροφής, ο κ. Σπυρίδων Κονιτσιώτης, Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο κ. Αναστάσιος Κουτσοβασίλης, ΜD, MSc, PhD, Παθολόγος - Διαβητολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου, ΓΝ Νίκαιας-Πειραιά «Αγιος Παντελέημων», ο κ. Ιωάννης Παρίσης, Καθηγητής Καρδιολογίας - Επείγουσας Ιατρικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, καθώς και ο Δρ. Ξενοφών Αρ. Ρούσσης, Διδάκτωρ Παν/μίου Bologna - Καθηγητής Αθλητιατρικής ΠΕΚ Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας (ΑΘΛΕΤΙΑ), Πρόεδρος Υγειονομικής επιτροπής Super League.

PANEL BENNETT

Αποτελεσματικότητα και επιστημονική αξιοπιστία

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις ανέδειξαν τον τρόπο με τον οποίο τα νέα συμπληρώματα της Bennett απέδειξαν την αποτελεσματικότητα και επιστημονική αξιοπιστία, προσφέροντας πραγματική αξία στην πρόληψη, την καθημερινή υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η βραδιά της Bennett δεν αποτέλεσε απλώς ένα ακόμα εταιρικό γεγονός, αλλά μια ζωντανή απόδειξη υπευθυνότητας, αλήθειας και διαφάνειας. Το «Μαύρο Κουτί των Αποδείξεων» άνοιξε, με στόχο να αναδείξει την αλήθεια για τα συμπληρώματα διατροφής... με αποδείξεις, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη και την επιστημονική κοινότητα.

  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
  • BENNETT
  • ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα αιματολογική εξέταση εντοπίζει τουλάχιστον 50 είδη καρκίνου "δείχνοντας" και το όργανο που πάσχει
Νέα αιματολογική εξέταση εντοπίζει τουλάχιστον 50 είδη καρκίνου "δείχνοντας" και το όργανο που πάσχει 20 Οκτωβρίου 2025

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η φαρμακοβιομηχανία Merck ανακοίνωσε μειώσεις σε σκευάσματά της που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ
Pharma News
18/10/2025 - 00:06

Η φαρμακοβιομηχανία Merck ανακοίνωσε μειώσεις σε σκευάσματά της που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ

Ινδία: Συνελήφθη φαρμακοβιομήχανος για το σιρόπι που «σκότωσε» 20 παιδιά
Επικαιρότητα
10/10/2025 - 03:36

Ινδία: Συνελήφθη φαρμακοβιομήχανος για το σιρόπι που «σκότωσε» 20 παιδιά

EFPIA: Η επιβολή νέων δασμών από τις ΗΠΑ στα φάρμακα «θα δημιουργήσει τη χειρότερη των καταστάσεων»
Pharma Policy
26/09/2025 - 11:21

EFPIA: Η επιβολή νέων δασμών από τις ΗΠΑ στα φάρμακα «θα δημιουργήσει τη χειρότερη των καταστάσεων»

InterMed: Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας σε συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα ελιάς
Pharma News
09/09/2025 - 20:15

InterMed: Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας σε συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα ελιάς

Αντιδρά η EFPIA στη νέα εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–ΕΕ: «Κίνδυνος για τους ασθενείς και τη φαρμακοβιομηχανία»
Pharma Policy
21/08/2025 - 21:06

Αντιδρά η EFPIA στη νέα εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–ΕΕ: «Κίνδυνος για τους ασθενείς και τη φαρμακοβιομηχανία»

Ο ΕΟΦ ανακάλεσε από την κυκλοφορία δύο συμπληρώματα διατροφής
Pharma Policy
18/08/2025 - 14:21

Ο ΕΟΦ ανακάλεσε από την κυκλοφορία δύο συμπληρώματα διατροφής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Μαλδίβες έγιναν η πρώτη χώρα στον κόσμο που πέτυχε την «τριπλή εξάλειψη»
Υγεία
20/10/2025 - 22:03
Καμπανάκι πανεπιστημιακών: «Επικίνδυνη η χρήση μη εγκεκριμένων εμβολίων για τη διατροφική ασφάλεια»
Επικαιρότητα
20/10/2025 - 21:18
Νέα γενιά συμπληρωμάτων διατροφής από την Bennett
Pharma News
20/10/2025 - 19:48
Δαβάκης: «Προς κατάργηση η συμμετοχή 15% των στρατιωτικών σε διαγνωστικές εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία»
Πολιτική Υγείας
20/10/2025 - 19:23
Σπουδαία διεθνής διάκριση για τον πρόεδρο του ΕΟΜ, Γιώργο Παπαθεοδωρίδη - Εκλέχθηκε μέλος της «Academia Europaea»
Επικαιρότητα
20/10/2025 - 19:06
Διατροφή και καρκίνος παχέος εντέρου: Τα πέντε τρόφιμα που αποφεύγουν οι γαστρεντερολόγοι
Διατροφή
20/10/2025 - 18:49
Αλκοτέστ στα φαρμακεία: Φαρμακοποιός εξηγεί πως λειτουργεί και πόσο κοστίζει η νέα μόδα
Επικαιρότητα
20/10/2025 - 18:22
Εστία βακτηρίων η οδοντόβουρτσα - Τι μπορούν να προκαλέσουν
Υγεία
20/10/2025 - 17:46
ΠΣΕΥ: «Οι Επισκέπτες Υγείας είναι το κλειδί για τη σχολική υγεία - Να δοθεί άμεση προτεραιότητα στον κλάδο ΠΕ25»
Πολιτική Υγείας
20/10/2025 - 17:18
Βία κατά γυναικών και εντός οικογένειας: Μόλις μία στις οκτώ έχει αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία.
Ψυχική Υγεία
20/10/2025 - 16:58
ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Σύστημα MOZART για πιο ακριβή και ασφαλή χειρουργεία μαστού
Υπηρεσίες Υγείας
20/10/2025 - 16:36
Ανοιχτή δράση του ΕΕΣ στην Καλλιθέα για τον καρκίνο του μαστού
Υγεία
20/10/2025 - 16:18
AOO: Εξελιγμένη επέμβαση LASIK για καλύτερη διόρθωση της μυωπίας
Health Talk
20/10/2025 - 15:59
Κονδύλι 10 εκατ. ευρώ από το ΥΠΑΑΤ για αποζημιώσεις λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων
Επικαιρότητα
20/10/2025 - 15:43
Στην Πάτρα 23 με 26 Οκτωβρίου το 45ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας
Επικαιρότητα
20/10/2025 - 15:24
H «αντιγηραντική» μαγειρική τεχνική που μπορεί να επηρεάσει την υγεία και τη μακροζωία
Διατροφή
20/10/2025 - 15:00
Ε.Σ.Α.μεΑ.: »Χωρίς σχολικό νοσηλευτή στη Νάξο - Να παρέμβει άμεσα το Υπουργείο Παιδείας»
Patient Talk
20/10/2025 - 14:42
Άνοιξε η πλατφόρμα για φορείς παροχής υπηρεσιών Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης
Επικαιρότητα
20/10/2025 - 14:24
Ορκίστηκαν 158 διασώστες -πληρώματα ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ
Πολιτική Υγείας
20/10/2025 - 14:06
ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: «Εγκληματική η απόφαση του ΕΟΠΥΥ για τις ταινίες μέτρησης του σακχάρου» - Όλο το ΦΕΚ!
Patient Talk
20/10/2025 - 13:38
Νέα αιματολογική εξέταση εντοπίζει τουλάχιστον 50 είδη καρκίνου "δείχνοντας" και το όργανο που πάσχει
Pharma News
20/10/2025 - 13:00
Πατέρας δώρισε νεφρό στον γιο του - Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων η μεταμόσχευση
Επικαιρότητα
20/10/2025 - 12:42
Νεότερα δεδομένα στη θεραπεία όγκων του γαστρεντερικού συστήματος
Health Talk
20/10/2025 - 12:08
Μυκοβίωμα: Ο ρόλος που παίζουν οι μύκητες σε διάφορα όργανα μας και στην υγεία μας
Υγεία
20/10/2025 - 12:00
Γεωργιάδης: Αύριο τα εγκαίνια του Ωνάσειου Μεταμοσχευτικού Κέντρου- Η Ελλάδα μπαίνει σε μία νέα εποχή
Πολιτική Υγείας
20/10/2025 - 11:26
Όσο πιο νωρίς εκτίθεται κανείς στα φιστίκια τόσο λιγοστεύει ο κίνδυνος τροφικής αλλεργίας
Υγεία
20/10/2025 - 11:00
To εμβόλιο mRNA κατά του COVID-19 προκαλεί ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση του καρκίνου
Υγεία
20/10/2025 - 10:00
Σε κρίση η ψυχική υγεία των εργαζομένων – Τι πρέπει να κάνουν οι επιχειρήσεις
Ψυχική Υγεία
20/10/2025 - 09:17
Ερευνητές προσπαθούν να χαρτογραφήσουν την έκτη αίσθηση
Υγεία
19/10/2025 - 08:58
Ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου: Η σημασία της εξατομικευμένης αντιμετώπισης
Health Talk
18/10/2025 - 14:04

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι τρώνε οι γιατροί όταν είναι αδιάθετοι, γριπιασμένοι και πονοκεφαλιασμένοι
Διατροφή
18/10/2025 - 11:44
Ο EMA ενέκρινε δύο νέα φάρμακα για θρομβοπενία και χρόνια πνευμονική νόσο
Pharma Policy
18/10/2025 - 11:19
To εμβόλιο mRNA κατά του COVID-19 προκαλεί ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση του καρκίνου
Υγεία
20/10/2025 - 10:00
Ξυλιτόλη: Είναι η εναλλακτική λύση αντί της ζάχαρης; - Οφέλη και παρενέργειες
Διατροφή
18/10/2025 - 10:57
Η φαρμακοβιομηχανία Merck ανακοίνωσε μειώσεις σε σκευάσματά της που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ
Pharma News
18/10/2025 - 00:06
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo