ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με την τιμητική ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος» το νέο φαρμακείο στο Καστελόριζο

Pharma News
Με την τιμητική ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος» το νέο φαρμακείο στο Καστελόριζο
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσων τιμά τον ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ για την μεγάλη προσφορά του στον φαρμακευτικό κλάδο. Το ακριτικό Καστελλόριζο διαθέτει πλέον ένα ανανεωμένο και πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο, για την εξυπηρέτηση και τη φροντίδα της υγείας όλων των κατοίκων του.
Τετάρτη, 21/07/2021 - 19:16
News4Health Team News4Health Team

Στο πλαίσιο της αναβάθμισής του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσουτοποθέτησε τιμητική πλακέτα στην είσοδο του φαρμακείου τιμής ένεκεν του Παύλου Γιαννακόπουλου,ιδρυτή της κορυφαίας φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, αναγνωρίζοντας τημεγάλη προσφορά του στον Φαρμακευτικό Κλάδο, αλλά και στην ακριτική Δωδεκάνησο.

Τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εξοπλισμένου φαρμακείου πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 20 Ιουλίου, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση. Στο ακριτικό νησί παρευρέθηκαν οΓενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, οΠεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οΔήμαρχος Μεγίστης (Καστελλόριζο), κ. ΓιώργοςΣαμσάκος, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, κ. Νικόλαος Φουτούλης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Απόστολος Βάλτας, αλλά και ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος,Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου που πρωτοστάτησε στην ανακαίνιση του νέου φαρμακείου στη Μεγίστη (Καστελλόριζο), προχώρησε στην τοποθέτηση πλακέτας και στην ονομασία του «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στοφαρμακευτικό κλάδο και στην ακριτική Δωδεκάνησο. Με γνώμονα την ευημερία των ακριτών συμπολιτών μας, η ΒΙΑΝΕΞ έχει συμβάλλει με συνέπεια στη στήριξη φορέων υγείας στα ακριτικά νησιά, μεριμνώντας για την όσο δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των ιατρικών αναγκών των κατοίκων.

Η στήριξη προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου κατέστησε δυνατή τηναγορά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των κατοίκων του Καστελόριζου. Επιπρόσθετα, υποστήριξε την εκπαίδευση των Επαγγελματιών Υγείας που υπηρετούν και εργάζονται στο νησί, καθώς και των ασθενών – φροντιστών τους, επί θεμάτων πρόληψης Υγείας και Φαρμακευτικής φροντίδας. Τον περασμένο χρόνο, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανταποκρινόμενος άμεσα στην επιστολή του Δημάρχου Μεγίστης (Καστελλόριζο), φρόντισε γιατη σημαντική αναβάθμιση των δυνατοτήτων του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μεγίστης, ενισχύοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και το υγειονομικό υλικό του.Συγκεκριμένα, η ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε νέα ηλεκτρική γεννήτρια,TRIPLEX μηχάνημα καρδιάς και οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ενδοστοματικών ακτινογραφιών, ένανφορητό υπολογιστή, αλλά και φαρμακευτικές προμήθειες. Επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε και υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά, οινόπνευμα) για τον καλύτερο εφοδιασμό του ιατρείου στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο κ.Μάριος Θεμιστοκλέους,Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας , δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο φαρμακείο του Καστελόριζου: «Η προστασία και η φροντίδα της υγείας των κατοίκων ειδικά των ακριτικών νησιών είναι άμεση προτεραιότητα για το Υπουργείο Υγείας. Με μεγάλη χαρά παρευρέθηκα λοιπόν στα εγκαίνια του νέου, πλήρως εξοπλισμένου φαρμακείου στοΚαστελλόριζο, αφού πλέον στο πιο απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας μπορούν να νιώθουν όλοι οι κάτοικοι ακόμα πιο ασφαλείς. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε και να θωρακίζουμε τους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο, πάντα με γνώμονα την υγεία και την ευημερία τους».

Ο κ. Νικόλαος Φουτούλης, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, ανέφερε σε σχετική του δήλωση κατά τα εγκαίνια: «Το ακριτικό Καστελλόριζο διαθέτει τώρα ένα ολοκληρωμένο φαρμακείο, για να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων, προσφέροντας μεγαλύτερη σιγουριά, ευκολία και προσβασιμότητα. Αναγνωρίζοντας δε τη μεγάλη στήριξη του ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ στην ακριτική Ελλάδα, αλλά και τη συνολική προσφορά της στο φαρμακευτικόκλάδο, το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου μας αποφάσισε να τοποθετήσει πλακέτα με το όνομα «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο αναβαθμισμένο φαρμακείο,τιμής ένεκεν του ιδρυτή της εταιρείας που προσφέρει τόσα στον τομέα μας».

Ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλοςτου Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ο οποίος ταξίδεψεστο ακριτικό Καστελόριζο για τα εγκαίνια του φαρμακείου, προσέθεσε: «Και είναι διπλή η χαρά μας, που σε αυτή τη συγκυρία βρισκόμαστε εδώ, έχοντας συμβάλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Καστελλόριζου, για τους άξιους σεβασμού κατοίκους, που είναι δεμένοι με τον τόπο τους και τον κρατάνε ζωντανό. Ευχή μας είναι να μην στερούνται οι ακρίτες μας και οι στρατευμένοι που υπηρετούν στο νησί, όσα παρέχονται στους πολίτες της υπόλοιπης χώρας. Να μπορούν να αντιμετωπιστούν ή να διαγνωστούν εγκαίρως σοβαρά περιστατικά, χωρίς οι κάτοικοι να αναγκάζονται να αναζητούν περίθαλψη στις απέναντι ακτές. Να μη ζουν με το άγχος και το φόβο της ασθένειας. Ταυτόχρονα, ελπίζουμε να κάνουμε το έργο των επαγγελματιών υγείας και των οπλιτών ιατρών που υπηρετούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης λίγο πιο εύκολο. Αποτελεί δέσμευσή μας στη ΒΙΑΝΕΞ, να στηρίζουμε έμπρακτα την ελληνική κοινωνία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και η θωράκιση των δομών υγείας είναι εθνική προτεραιότητα».

  • ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θετική Γνωμοδότηση του ΕΜΑ για γονιδιακή θεραπεία για τη β-θαλασσαιμία
Θετική Γνωμοδότηση του ΕΜΑ για γονιδιακή θεραπεία για τη β-θαλασσαιμία 21 Ιουλίου 2021
Διαβήτης: Πιο κοντά στην «έξυπνη ινσουλίνη» που δεν θα αυξάνει την πιθανότητα υπογλυκαιμικών επεισοδίων 22 Ιουλίου 2021
Διαβήτης: Πιο κοντά στην «έξυπνη ινσουλίνη» που δεν θα αυξάνει την πιθανότητα υπογλυκαιμικών επεισοδίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του φαρμακείου στο «Ιπποκράτειο» Αθηνών
Pharma News
18/03/2025 - 17:11

To Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του φαρμακείου στο «Ιπποκράτειο» Αθηνών

Νοσοκομείο Μεταξά: Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά η λειτουργία του απογευματινού φαρμακείου!
Πολιτική Υγείας
28/01/2025 - 13:48

Νοσοκομείο Μεταξά: Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά η λειτουργία του απογευματινού φαρμακείου!

Το ελληνικό φαρμακείο στην εποχή του Pharmacy 4.0 - Ο σύνθετος ρόλος του φαρμακοποιού
Pharma Policy
26/10/2024 - 09:28

Το ελληνικό φαρμακείο στην εποχή του Pharmacy 4.0 - Ο σύνθετος ρόλος του φαρμακοποιού

Και ο Μητσοτάκης στο φαρμακείο για το self test: «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές»
Πολιτική Υγείας
25/10/2024 - 12:09

Και ο Μητσοτάκης στο φαρμακείο για το self test: «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές»

Pharma Point 2024: Η αναβάθμιση του ρόλου του φαρμακείου στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Pharma Policy
15/10/2024 - 12:38

Pharma Point 2024: Η αναβάθμιση του ρόλου του φαρμακείου στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

ΦΣΘ: Στις 12 και 13 Οκτωβρίου το συνέδριο-έκθεση PHARMA point 2024 για το ανθρωποκεντρικό φαρμακείο
Επικαιρότητα
10/10/2024 - 16:12

ΦΣΘ: Στις 12 και 13 Οκτωβρίου το συνέδριο-έκθεση PHARMA point 2024 για το ανθρωποκεντρικό φαρμακείο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα «σνακ άσκησης» μέσα στην ημέρα και γιατί το fitness δεν θέλει απαραίτητα πολύ χρόνο αλλά τρόπο
Fitness
09/05/2025 - 13:00
Αντίθετη η ΕΙΝΑΠ στη συγχώνευση «Αττικόν», «Αγία Βαρβάρα»- Καλεί σε κινητοποίηση
Πολιτική Υγείας
09/05/2025 - 12:30
Προειδοποίηση του ΕΜΑ για φάρμακα κατά της ανδρικής αλωπεκίας και της υπερπλασίας του προστάτη
Pharma Policy
09/05/2025 - 12:00
ΠΟΕΔΗΝ: Εξουθενωμένο το νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
09/05/2025 - 11:32
Ελαιόλαδο: Γιατί είναι απαραίτητη η κατανάλωση με μέτρο
Διατροφή
09/05/2025 - 11:00
Ακόμα και ένα υπερεπεξεργασμένο σνακ την ημέρα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για καρδιολογικά και καρκίνο
Διατροφή
09/05/2025 - 10:00
Στοκάρουν φάρμακα οι εταιρείες στις ΗΠΑ που εισάγουν σε επίπεδα ρεκόρ εν όψει δασμών
Pharma News
09/05/2025 - 09:23
Τουλάχιστον 216 παιδιά πέθαναν στην πρώτη σοβαρή περίοδο γρίπης στις ΗΠΑ τα τελευταία επτά χρόνια
Πολιτική Υγείας
09/05/2025 - 08:26
Πράσινο φως από το Ευρωκοινοβούλιο στην αλλαγή του καθεστώτος προστασίας των λύκων
Pet
09/05/2025 - 06:51
Ελληνική Κοινότητα Πνευμονικής Υπέρτασης: Ευρεία ατζέντα στη στρογγυλή τράπεζα της Θεσσαλονίκης
Patient Talk
09/05/2025 - 03:23
Το Νοσοκομείο «Μεταξά» «πάει» στην Αίγινα - Δράση πρόληψης για δέρμα, μαστό και ΩΡΛ
Πολιτική Υγείας
09/05/2025 - 00:07
Η Βουλή τίμησε με φωταγώγηση την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Επικαιρότητα
08/05/2025 - 23:08
HAPCO & DES: Αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου
Επικαιρότητα
08/05/2025 - 22:51
Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας: Η σημασία της διατροφικής υποστήριξης στην εγκυμοσύνη
Pharma News
08/05/2025 - 22:26
Οργισμένη ανακοίνωση της ΕΙΝΑ: «Καταστροφικές οι συνέπειες από τις συνεχείς μετακινήσεις ιατρών»
Πολιτική Υγείας
08/05/2025 - 22:14
Novo Nordisk Hellas: Πολυπληθής συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και βράβευση
Pharma News
08/05/2025 - 21:53
Η Avis ηχογράφησε αποσπάσματα βιβλίων για άτομα με οπτική αναπηρία σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Διαβάζω για τους Άλλους»
Επικαιρότητα
08/05/2025 - 21:42
Οι αποφάσεις της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης του EMA για δύο σκευάσματα
Pharma Policy
08/05/2025 - 20:27
Προκαταρκτική εξέταση για τα εγκαύματα σε ασθενείς και εργαζομένους σε χειρουργική αίθουσα του «Ελπίς»
Επικαιρότητα
08/05/2025 - 19:33
MOVE ON UP: Αναπτύσσεται ψηφιακό πρόγραμμα άσκησης για άτομα με Πάρκινσον
Digital Health
08/05/2025 - 19:07
Από το «Θριάσιο» ο νέος πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ - Η σύνθεση της εκτελεστικής γραμματείας
Επικαιρότητα
08/05/2025 - 18:38
Γιατί δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε τον πόνο στο μάτι
Health Talk
08/05/2025 - 18:07
ΕΟΔΥ: Πέντε θάνατοι από γρίπη και COVID-19 τις δύο τελευταίες εβδομάδες
Υγεία
08/05/2025 - 17:54
Τσιατάς: «Ταχύτερα στην Ελλάδα τα νεότερα ογκολογικά φάρμακα σε ασθενείς του ΕΣΥ»
Health Talk
08/05/2025 - 17:33
Τι είναι ο διαβήτης «τύπου 5» - Σχετίζεται με τον υποσιτισμό και αναζητούνται θεραπευτικά σχήματα
Υγεία
08/05/2025 - 16:00
Η χαρτογράφηση του υποδοχέα γλυκιάς γεύσης και η μάχη για να περιοριστούν οι λιγούρες για ζάχαρη
Υγεία
08/05/2025 - 15:11
Δώρα ζωής από 44χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου
Υγεία
08/05/2025 - 14:09
Κοιμάστε λίγο αλλά νιώθετε μια χαρά; Είναι θέμα γονιδιακής μετάλλαξης!
Health Talk
08/05/2025 - 14:00
Ειδική μάσκα προσώπου μπορεί να ανιχνεύσει τη χρόνια νεφρική νόσο μόνο από την αναπνοή
Υγεία
08/05/2025 - 13:00
i4EUFITMOS -Ευφυείς ψηφιακές υπηρεσίες για την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης των Ευρωπαίων
Πολιτική Υγείας
08/05/2025 - 12:30

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Athens Vision: Νέα εποχή μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο Sanoptis
Υπηρεσίες Υγείας
06/05/2025 - 16:44
Το νέο ΔΣ των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ)
Πολιτική Υγείας
06/05/2025 - 13:17
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Επιστημονική Ημερίδα για τον καρκίνο του πνεύμονα ανοιχτή προς το κοινό
Υπηρεσίες Υγείας
06/05/2025 - 14:36
Γεωργιάδης: Οι μισθοί που δίνουμε στο δημόσιο Σύστημα Υγείας δεν είναι αξιοζήλευτοι
Πολιτική Υγείας
06/05/2025 - 14:45
ΠΟΥ «Οι κοινωνικές ανισότητες μειώνουν κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής»
Πολιτική Υγείας
06/05/2025 - 21:24
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo