Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Γιώργου Μαζωνάκη, με τους ιατροδικαστές να εντοπίζουν ευρήματα που παραπέμπουν σε ισχαιμία μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει.
Τα συγκεκριμένα ευρήματα καταγράφηκαν κατά τη νεκροτομή, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα οποία θα συμβάλουν στην πλήρη εικόνα για τα αίτια του θανάτου.
Τη νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καλόγρηας και Κωνσταντίνος Κουβάρης, στο Νεκροτομείο Αθηνών, ενώ παρόντες ήταν ο κ. Μπουζιάνης ως ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Μαζωνάκη και η Μαρία Γεραμάνη ως η τεχνική σύμβουλος δύο κατηγορούμενων γιατρών.
Η αιτία θανάτου παραμένει, μέχρι στιγμής, απροσδιόριστη ενώ η ιατροδικαστική διερεύνηση συνεχίζεται.
Πηγή: Flash.gr





