ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντικές ομιλίες στις εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου

Επικαιρότητα
Σημαντικές ομιλίες στις εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο VALIS HOTEL, στον Βόλο, με κεντρικό θέμα «Θεσσαλία: Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη».
Παρασκευή, 08/12/2023 - 13:18
News4Health Team News4Health Team

Το συνέδριο διοργάνωσαν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η πλούσια και επίκαιρη θεματολογία, που εστίασε στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη από τα φαρμακεία, με γνώση, καινοτομία και αλληλεγγύη, καθώς και οι εξαιρετικοί ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο της Υγείας και της αγοράς του φαρμάκου, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του συνεδρίου, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου της Θεσσαλίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε στην έναρξη του συνεδρίου ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Κώστας Ματσιόλης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιου, Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Απόστολος Θάνος, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο βουλευτής Μαγνησίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Κωνσταντίνος Βασίλειος Μεταξάς, ο ταμίας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Τάκης Φράγκος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρήστος Βενέτης, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Αικατερίνη Κλάρα και ο γραμματέας του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ελευθέριος Χριστόπουλος. Γραπτούς χαιρετισμούς απέστειλαν η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μακρή και ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος.

Το «παρών» έδωσε στο συνέδριο και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, στον οποίο ο πρόεδρος του συνεδρίου υπενθύμισε την υποχρέωση της πολιτείας για την εφαρμογή της μηδενικής συμμετοχής στα φάρμακα για τους πλημμυροπαθείς, η οποία έχει νομοθετηθεί από την ελληνική πολιτεία, αλλά δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί. Απαντώντας ο κ. Τριαντόπουλος, δεσμεύθηκε για την άμεση υλοποίηση του μέτρου.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστας Ματσιόλης, μιλώντας για τον στόχο του συνεδρίου και την επιλογή της θεματολογίας, επισήμανε ότι «Βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα, μετά από όλα όσα περάσαμε όλοι εμείς εδώ στην Θεσσαλία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες με τις πλημμύρες και τις τεράστιες καταστροφές που άφησαν φεύγοντας. Ο καθένας από εμάς τους τέσσερις προέδρους των νομών της Θεσσαλίας έχει τις δίκες του ξεχωριστές άσχημες εμπειρίες να αναφέρει που στο σύνολο όλων όσων ακουστεί θα φανεί η πραγματική εικόνα της καταστροφής που άφησαν πίσω τους οι δυο πλημμύρες Daniel και Ellias. Όλα αυτά τα αφήνουμε πίσω μας, γιατί η ζωή προχωρά και οι πολίτες, που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μας, μας έχουν τώρα ανάγκη για την επόμενη ήμερα. Μπροστά μας έχουμε την επόμενη μέρα στον κλάδο μας, έναν κλάδο που προσπαθεί να βρει την ισορροπία του ανάμεσα στις ατέλειωτες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει από ό,τι άφησαν οι καταιγίδες των σκληρών μέτρων της τελευταίας δεκαετίας. Η αγορά έχει βάλει τους δικούς της κανόνες με πολλές αλλαγές και κατά την άποψή μου το Ελληνικό Φαρμακείο, μικρό και μεσαίο, για να επιβιώσει πρέπει να θωρακιστεί με γνώση, με εργαλεία όπως υπηρεσίες, με νέα επαγγελματική ύλη και νέες πρακτικές και διαδικασίες».

Και συνέχισε ο κ. Ματσιόλης λέγοντας πως «άποψή μου είναι ότι ο κλάδος μας στο σύνολό του έχει υποστεί μεγάλες απώλειες ύλης και κατά συνέπεια και τζίρου. Θα τολμήσω να πω ότι το ένα τρίτο του συνόλου των φαρμακείων βρίσκεται με πολύ χαμηλούς τζίρους, οριακούς για την επιβίωσή τους και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις από την πολιτεία, όπως στο ελεύθερο ωράριο, τις ελεύθερες τιμές, την πολυϊδιοκτησία και τα e-shop, προκειμένου να ορθοποδήσουν. Επιπλέον, η είσοδος των υπηρεσιών σιγά-σιγά στα φαρμακεία μας θα ενδυναμώσει την παρουσία μας στην κοινωνία ακόμη περισσότερο με την καλά οριοθετημένη και αμειβόμενη υπηρεσία από το κράτος, όχι από τον πολίτη. Η διαδικασία αυτή δεν είναι ούτε εύκολη ούτε ευχάριστη, διότι προϋποθέτει κόπο και αλλαγές και προσαρμογή, γεγονός που μπορεί να μας φοβίζει. Όμως είναι ακόμη ένα νέο στοιχείο που θα ενισχύσει τον ρόλο μας».

Καταλήγοντας ο κ. Ματσιόλης επισήμανε ότι «Ο αγώνας όχι μόνο για την επιβίωση, αλλά κυρίως για την εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου, είναι προφανώς διαρκής και άνισος, αλλά αν θέλουμε να έχουμε ένα κάποιο μέλλον και μια προοπτική ως κλάδος θα πρέπει να προωθήσουμε άμεσα τα περισσότερα από αυτά τα θέματα που μας απασχολούν.
Απαιτείται συνεχές έργο από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, και από τους Τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους, τοπικές κοιτίδες δημοκρατίας και συλλογικότητας, για λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων στις νέες απαιτήσεις και περισσότερη συμμετοχή από τους ίδιους τους φαρμακοποιούς».

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε:

  • «Ενημέρωση φαρμακοποιών για επαγγελματικά, νομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα» κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα του κλάδου, όπως αυτές αποτυπώνονται μέσα από Υπουργικές Αποφάσεις και Νόμους, και η πορεία όσων ζητημάτων βρίσκονται στο στάδιο της διαπραγμάτευσης. Στη συζήτηση, που έλαβε χώρα με συντονιστή τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Φ.Σ. Μαγνησίας Κώστα Ματσιόλη, συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς, ο πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και Α΄ αντιπρόεδρος του ΠΦΣ Σεραφείμ Ζήκας και ο νομικός σύμβουλος του ΠΦΣ Ηλίας Δημητρέλλος.
  • Στρογγυλό τραπέζι «Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι στο πλευρό του έλληνα φαρμακοποιού για τις ανάγκες της κοινωνίας» στο οποίο συμμετείχαν οι πρόεδροι των 5 μεγαλύτερων φαρμακευτικών συλλόγων της χώρας, οι οποίοι και μετέφεραν την εμπειρία τους για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα πρωτοβάθμια όργανα μέσα από τη λειτουργία των συλλόγων τους. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης Διονύσιος Ευγενίδης, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Πειραιά Κώστας Κούβαρης, Διονύσης Ευγενίδης, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αχαΐας Ανδρέας Σοφιανόπουλος και ο πρόεδρος του Φ.σ. Ηρακλείου Αριστοτέλης Σκουντάκης. Συντονιστής ήταν ο πρόεδρος του Φ.Σ. Μαγνησίας.
  • Στρογγυλό τραπέζι «Η Θεσσαλία ξεπερνά τα προβλήματα και προχωρά μπροστά» με τη συμμετοχή των προέδρων από τους τέσσερις φαρμακευτικούς συλλόγους της Θεσσαλίας: τον πρόεδρο του Φ.Σ. Μαγνησίας Κώστα Ματσιόλη, τον πρόεδρο του Φ.Σ. Καρδίτσας Δημήτρη Γαγάτση, τον πρόεδρο του Φ.Σ. Λάρισας Αθανάσιο Κουτσούκη και τον πρόεδρο του Φ.Σ. Τρικάλων Ιωάννη Χαρίση. Κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων έγινε εκτενής αναφορά σε όσα βίωσε η περιφέρεια της Θεσσαλίας με τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φθινοπώρου και στην καθοριστική συμβολή των φαρμακοποιών της περιοχής σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Επιστημονικές και ενημερωτικές ομιλίες με θέματα που αφορούσαν στην υγεία, την πρόληψη, τη φροντίδα και την καθημερινότητα του φαρμακείου.
  • «Το φαρμακείο στη Γερμανία σήμερα και αύριο» παρουσίασε με λεπτομέρειες και παραδείγματα ο φαρμακοποιός στη Γερμανία Γιώργος Χαλκιάς, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνέδρους να κάνουν συγκρίσεις με την ελληνική πραγματικότητα και να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Το συνέδριο τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ως ομιλητές: ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, που ανέπτυξε το θέμα «Από το εμβόλιο πολιομυελίτιδας, φυματίωσης έως τα πρόσφατα κορονοϊού και γρίπης. Η επικοινωνία των φορέων υγείας με τον πολίτη», η καθηγήτρια του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στο Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠA Ελένη Σκαλτσά, που παρουσίασε το θέμα «Κάνναβις: ένα διαχρονικό φυτό», και ο καθηγητής στη Φυσιολογία Ζωικών Οργανισμών–Τοξικολογία στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας (ΤΒΒ) της Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εκλεγμένος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτριος Κουρέτας, που ανέπτυξε το θέμα «Κλείνοντας το χάσμα ανάμεσα στην διάρκεια και την ποιότητα ζωής: νέα ερευνητικά δεδομένα».

Τέλος, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το 10ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα.

  • Μεγάλοι χορηγοί ΒΙΑΝΕΞ - ΒΙΑΝ
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, E-THESSALIA.GR, MYVOLOS.NET, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS, HEALTHMAG, HEALTHUPDATE, IATRONET, LIFEVALLEY, ONMED, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER
  • Οργάνωση: NOUFIO Communication Services
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
  • ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΣΦ: Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ δικαιώνουν πανηγυρικά τους φυσικοθεραπευτές
ΠΣΦ: Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ δικαιώνουν πανηγυρικά τους φυσικοθεραπευτές 08 Δεκεμβρίου 2023
ΠΟΥ: «Φρικτή η κατάσταση στη Γάζα - Έτοιμος να καταρρεύσει ο πολιτισμός» 08 Δεκεμβρίου 2023
ΠΟΥ: «Φρικτή η κατάσταση στη Γάζα - Έτοιμος να καταρρεύσει ο πολιτισμός»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥ.Φ.Α.Κ.: 617 φαρμακοποιοί στο 13ο Συνέδριο – Στο επίκεντρο η νέα εποχή του φαρμακείου
Pharma Policy
21/09/2026 - 23:00

ΣΥ.Φ.Α.Κ.: 617 φαρμακοποιοί στο 13ο Συνέδριο – Στο επίκεντρο η νέα εποχή του φαρμακείου

Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της διεθνούς έρευνας για τη σήψη
Υγεία
21/09/2026 - 15:00

Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της διεθνούς έρευνας για τη σήψη

Γεωργιάδης: «Τεχνολογία και καινοτομία στην υγεία σε συνδυασμό με τη δημοσιονομική βιωσιμότητα»
Πολιτική Υγείας
17/09/2026 - 21:29

Γεωργιάδης: «Τεχνολογία και καινοτομία στην υγεία σε συνδυασμό με τη δημοσιονομική βιωσιμότητα»

Τα νέα προϊόντα της Sarantis Health & Care στο 13ο συνέδριο ΣΥΦΑΚ 2026
Pharma News
18/09/2026 - 03:47

Τα νέα προϊόντα της Sarantis Health & Care στο 13ο συνέδριο ΣΥΦΑΚ 2026

ESC Congress 2026: 127 Έλληνες επιστήμονες συμμετείχαν ενεργά στο κορυφαίο καρδιολογικό συνέδριο
Υγεία
16/09/2026 - 07:28

ESC Congress 2026: 127 Έλληνες επιστήμονες συμμετείχαν ενεργά στο κορυφαίο καρδιολογικό συνέδριο

Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής
Υγεία
25/07/2026 - 00:06

Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΦΕΕ: «Χαμένη ευκαιρία» για την κλινική έρευνα το επενδυτικό clawback
Pharma Policy
23/09/2026 - 17:11
ΕΣΑμεΑ: Στεγαστική φτώχεια και αναπηρία - Η Ελλάδα στην τελευταία θέση της ΕΕ
Patient Talk
23/09/2026 - 16:33
Οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης συρρικνώνουν τα λιποκύτταρα πριν φανεί απώλεια βάρους στη ζυγαριά
Fitness
23/09/2026 - 16:04
Η ΕΙΝΑΠ ζητάει άμεση λύση για τον ψηφιακό μαστογράφο του ΓΝ Νίκαιας
Πολιτική Υγείας
23/09/2026 - 15:46
Έπεσαν οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κιλκίς και του «Αλεξάνδρα»
Πολιτική Υγείας
23/09/2026 - 15:21
Μιλάτε στον ύπνο σας; Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο και τι σημαίνουν όσα λέτε
Υγεία
23/09/2026 - 15:00
Η κίρρωση του ήπατος μπορεί να επανακάμψει μετά από μεταμόσχευση
Υγεία
23/09/2026 - 14:00
ΠΟΥ: Νέες επιλογές αντισύλληψης – Τι προτείνει για χάπια, εμφυτεύματα και ανδρική αντισύλληψη
Πολιτική Υγείας
23/09/2026 - 13:30
Η χαμηλότερη οστική πυκνότητα συνδέεται με γνωστική έκπτωση
Υγεία
23/09/2026 - 13:00
Καμπανάκι από τις φαρμακευτικές: Η Ευρώπη κινδυνεύει να μείνει πίσω από ΗΠΑ και Κίνα
Pharma Policy
23/09/2026 - 12:53
Social media: Πώς επηρεάζουν την ψυχική υγεία των εφήβων– Οδηγοί διαχείρισης για τους γονείς
Ψυχική Υγεία
23/09/2026 - 12:00
Εμμηνόπαυση: Γιατί το κρύο μπορεί να κάνει τα συμπτώματα πιο έντονα
Υγεία
23/09/2026 - 11:00
Γεωργιάδης: Τι έδειξαν οι πρώτοι οκτώ έλεγχοι σε χώρους που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες
Πολιτική Υγείας
23/09/2026 - 10:19
Άσκηση και ατμοσφαιρική ρύπανση: Πώς να κρατήσετε μόνο τα οφέλη μειώνοντας τον κίνδυνο για πνεύμονες και καρδιά
Υγεία
23/09/2026 - 10:00
Νέο εργαλείο AI θα υποστηρίζει γιατρούς σε 100 χώρες - Η σημασία του σε χώρες χαμηλού εισοδήματος
Digital Health
23/09/2026 - 09:00
«Οδός Καρδιάς»: Η αξία της συστηματικής σωματικής άσκησης και του περπατήματος στην καρδιαγγειακή υγεία
Υγεία
23/09/2026 - 07:26
Ισχυρή αύξηση πωλήσεων για την Draeger Hellas στα οικονομικά αποτελέσματα του 2025
Υπηρεσίες Υγείας
23/09/2026 - 03:42
Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει πειθαρχική και ποινική δίωξη σε βάρος αγροτικής γιατρού στην Ανάφη
Πολιτική Υγείας
23/09/2026 - 00:03
Παγκόσμιο ρεκόρ συνεχούς υποβρύχιας πεζοπορίας για τα παιδιά με καρκίνο
Επικαιρότητα
22/09/2026 - 23:19
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ. ζητεί από το Υπουργείο Υγείας τη σύσταση Κλάδου Ψυχολόγων ΕΣΥ
Πολιτική Υγείας
22/09/2026 - 22:44
Μήνυμα Κακλαμάνη υπέρ της δωρεάς μυελού των οστών - «Απλή πράξη που μπορεί να σώσει ένα παιδί»
Επικαιρότητα
22/09/2026 - 22:17
Γιατί τα πρώτα λεπτά του τρεξίματος σάς φαίνονται τόσο δύσκολα
Fitness
22/09/2026 - 21:54
Φαρμακευτική κάνναβη: Η Ελλάδα στην επόμενη φάση - Από το δικαίωμα πρόσβασης στην θεραπεία των ασθενών
Health Talk
22/09/2026 - 21:18
ΗΠΑ: Μειώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ από τους ενήλικες, για πρώτη φορά μετά την πανδημία
Υγεία
22/09/2026 - 20:22
«Σ' ευχαριστώ δότη»: Ενημερωτική δράση στα Χανιά για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών
Υγεία
22/09/2026 - 19:38
Ανακαλείται ακατάλληλο κρεμοσάπουνο που πωλείται και στην Ελλάδα
Επικαιρότητα
22/09/2026 - 19:04
«Αναγνώρισε το SOS»: Ειδική εκδήλωση της Boehringer Ingelheim Ελλάς για την υγεία νεφρών και καρδιάς
Pharma News
22/09/2026 - 18:47
Θερμιδικός περιορισμός, θρεπτικά συστατικά και υγιής γήρανση - Τι δείχνουν οι μελέτες για τη συσχέτισή τους
Διατροφή
22/09/2026 - 18:14
Πώς επιτυγχάνεται η αναβάθμιση του χαμόγελου με την ελάχιστη παρέμβαση
Ομορφιά
22/09/2026 - 17:31
Η αποτελεσματικότητα των συστημάτων AID στην επίτευξη των γλυκαιμικών στόχων σε άτομα με διαβήτη τύπου 1
Digital Health
22/09/2026 - 17:09

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΣΟΝΟΠ: «Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας δεν συστήνει νέο κλάδο νοσηλευτικού προσωπικού»
Πολιτική Υγείας
21/09/2026 - 11:27
Γεωργιάδης: «Οι γιατροί του Μαζωνάκη τα έκαναν όλα λάθος»
Πολιτική Υγείας
21/09/2026 - 12:18
Η Astellas Ελλάδος σε ημερίδα στη ΔΕΘ για το σύστημα υγείας και το άμεσο μέλλον του
Pharma News
21/09/2026 - 13:52
ΕΑΔ: Πάνω από 4.000 πορίσματα ελέγχων στον τομέα της Υγείας
Πολιτική Υγείας
21/09/2026 - 15:09
Νευρική ορθορεξία: Όταν η υγιεινή διατροφή γίνεται εμμονή με επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία
Διατροφή
21/09/2026 - 16:03
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo