ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντικές ομιλίες στις εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου

Επικαιρότητα
Σημαντικές ομιλίες στις εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο VALIS HOTEL, στον Βόλο, με κεντρικό θέμα «Θεσσαλία: Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη».
Παρασκευή, 08/12/2023 - 13:18
News4Health Team News4Health Team

Το συνέδριο διοργάνωσαν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η πλούσια και επίκαιρη θεματολογία, που εστίασε στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη από τα φαρμακεία, με γνώση, καινοτομία και αλληλεγγύη, καθώς και οι εξαιρετικοί ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο της Υγείας και της αγοράς του φαρμάκου, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του συνεδρίου, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου της Θεσσαλίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε στην έναρξη του συνεδρίου ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Κώστας Ματσιόλης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιου, Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Απόστολος Θάνος, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο βουλευτής Μαγνησίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Κωνσταντίνος Βασίλειος Μεταξάς, ο ταμίας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Τάκης Φράγκος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρήστος Βενέτης, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Αικατερίνη Κλάρα και ο γραμματέας του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ελευθέριος Χριστόπουλος. Γραπτούς χαιρετισμούς απέστειλαν η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μακρή και ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος.

Το «παρών» έδωσε στο συνέδριο και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, στον οποίο ο πρόεδρος του συνεδρίου υπενθύμισε την υποχρέωση της πολιτείας για την εφαρμογή της μηδενικής συμμετοχής στα φάρμακα για τους πλημμυροπαθείς, η οποία έχει νομοθετηθεί από την ελληνική πολιτεία, αλλά δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί. Απαντώντας ο κ. Τριαντόπουλος, δεσμεύθηκε για την άμεση υλοποίηση του μέτρου.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστας Ματσιόλης, μιλώντας για τον στόχο του συνεδρίου και την επιλογή της θεματολογίας, επισήμανε ότι «Βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα, μετά από όλα όσα περάσαμε όλοι εμείς εδώ στην Θεσσαλία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες με τις πλημμύρες και τις τεράστιες καταστροφές που άφησαν φεύγοντας. Ο καθένας από εμάς τους τέσσερις προέδρους των νομών της Θεσσαλίας έχει τις δίκες του ξεχωριστές άσχημες εμπειρίες να αναφέρει που στο σύνολο όλων όσων ακουστεί θα φανεί η πραγματική εικόνα της καταστροφής που άφησαν πίσω τους οι δυο πλημμύρες Daniel και Ellias. Όλα αυτά τα αφήνουμε πίσω μας, γιατί η ζωή προχωρά και οι πολίτες, που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μας, μας έχουν τώρα ανάγκη για την επόμενη ήμερα. Μπροστά μας έχουμε την επόμενη μέρα στον κλάδο μας, έναν κλάδο που προσπαθεί να βρει την ισορροπία του ανάμεσα στις ατέλειωτες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει από ό,τι άφησαν οι καταιγίδες των σκληρών μέτρων της τελευταίας δεκαετίας. Η αγορά έχει βάλει τους δικούς της κανόνες με πολλές αλλαγές και κατά την άποψή μου το Ελληνικό Φαρμακείο, μικρό και μεσαίο, για να επιβιώσει πρέπει να θωρακιστεί με γνώση, με εργαλεία όπως υπηρεσίες, με νέα επαγγελματική ύλη και νέες πρακτικές και διαδικασίες».

Και συνέχισε ο κ. Ματσιόλης λέγοντας πως «άποψή μου είναι ότι ο κλάδος μας στο σύνολό του έχει υποστεί μεγάλες απώλειες ύλης και κατά συνέπεια και τζίρου. Θα τολμήσω να πω ότι το ένα τρίτο του συνόλου των φαρμακείων βρίσκεται με πολύ χαμηλούς τζίρους, οριακούς για την επιβίωσή τους και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις από την πολιτεία, όπως στο ελεύθερο ωράριο, τις ελεύθερες τιμές, την πολυϊδιοκτησία και τα e-shop, προκειμένου να ορθοποδήσουν. Επιπλέον, η είσοδος των υπηρεσιών σιγά-σιγά στα φαρμακεία μας θα ενδυναμώσει την παρουσία μας στην κοινωνία ακόμη περισσότερο με την καλά οριοθετημένη και αμειβόμενη υπηρεσία από το κράτος, όχι από τον πολίτη. Η διαδικασία αυτή δεν είναι ούτε εύκολη ούτε ευχάριστη, διότι προϋποθέτει κόπο και αλλαγές και προσαρμογή, γεγονός που μπορεί να μας φοβίζει. Όμως είναι ακόμη ένα νέο στοιχείο που θα ενισχύσει τον ρόλο μας».

Καταλήγοντας ο κ. Ματσιόλης επισήμανε ότι «Ο αγώνας όχι μόνο για την επιβίωση, αλλά κυρίως για την εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου, είναι προφανώς διαρκής και άνισος, αλλά αν θέλουμε να έχουμε ένα κάποιο μέλλον και μια προοπτική ως κλάδος θα πρέπει να προωθήσουμε άμεσα τα περισσότερα από αυτά τα θέματα που μας απασχολούν.
Απαιτείται συνεχές έργο από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, και από τους Τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους, τοπικές κοιτίδες δημοκρατίας και συλλογικότητας, για λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων στις νέες απαιτήσεις και περισσότερη συμμετοχή από τους ίδιους τους φαρμακοποιούς».

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε:

  • «Ενημέρωση φαρμακοποιών για επαγγελματικά, νομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα» κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα θέματα του κλάδου, όπως αυτές αποτυπώνονται μέσα από Υπουργικές Αποφάσεις και Νόμους, και η πορεία όσων ζητημάτων βρίσκονται στο στάδιο της διαπραγμάτευσης. Στη συζήτηση, που έλαβε χώρα με συντονιστή τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Φ.Σ. Μαγνησίας Κώστα Ματσιόλη, συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς, ο πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και Α΄ αντιπρόεδρος του ΠΦΣ Σεραφείμ Ζήκας και ο νομικός σύμβουλος του ΠΦΣ Ηλίας Δημητρέλλος.
  • Στρογγυλό τραπέζι «Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι στο πλευρό του έλληνα φαρμακοποιού για τις ανάγκες της κοινωνίας» στο οποίο συμμετείχαν οι πρόεδροι των 5 μεγαλύτερων φαρμακευτικών συλλόγων της χώρας, οι οποίοι και μετέφεραν την εμπειρία τους για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα πρωτοβάθμια όργανα μέσα από τη λειτουργία των συλλόγων τους. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης Διονύσιος Ευγενίδης, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Πειραιά Κώστας Κούβαρης, Διονύσης Ευγενίδης, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αχαΐας Ανδρέας Σοφιανόπουλος και ο πρόεδρος του Φ.σ. Ηρακλείου Αριστοτέλης Σκουντάκης. Συντονιστής ήταν ο πρόεδρος του Φ.Σ. Μαγνησίας.
  • Στρογγυλό τραπέζι «Η Θεσσαλία ξεπερνά τα προβλήματα και προχωρά μπροστά» με τη συμμετοχή των προέδρων από τους τέσσερις φαρμακευτικούς συλλόγους της Θεσσαλίας: τον πρόεδρο του Φ.Σ. Μαγνησίας Κώστα Ματσιόλη, τον πρόεδρο του Φ.Σ. Καρδίτσας Δημήτρη Γαγάτση, τον πρόεδρο του Φ.Σ. Λάρισας Αθανάσιο Κουτσούκη και τον πρόεδρο του Φ.Σ. Τρικάλων Ιωάννη Χαρίση. Κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων έγινε εκτενής αναφορά σε όσα βίωσε η περιφέρεια της Θεσσαλίας με τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φθινοπώρου και στην καθοριστική συμβολή των φαρμακοποιών της περιοχής σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Επιστημονικές και ενημερωτικές ομιλίες με θέματα που αφορούσαν στην υγεία, την πρόληψη, τη φροντίδα και την καθημερινότητα του φαρμακείου.
  • «Το φαρμακείο στη Γερμανία σήμερα και αύριο» παρουσίασε με λεπτομέρειες και παραδείγματα ο φαρμακοποιός στη Γερμανία Γιώργος Χαλκιάς, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνέδρους να κάνουν συγκρίσεις με την ελληνική πραγματικότητα και να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Το συνέδριο τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ως ομιλητές: ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, που ανέπτυξε το θέμα «Από το εμβόλιο πολιομυελίτιδας, φυματίωσης έως τα πρόσφατα κορονοϊού και γρίπης. Η επικοινωνία των φορέων υγείας με τον πολίτη», η καθηγήτρια του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στο Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠA Ελένη Σκαλτσά, που παρουσίασε το θέμα «Κάνναβις: ένα διαχρονικό φυτό», και ο καθηγητής στη Φυσιολογία Ζωικών Οργανισμών–Τοξικολογία στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας (ΤΒΒ) της Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εκλεγμένος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτριος Κουρέτας, που ανέπτυξε το θέμα «Κλείνοντας το χάσμα ανάμεσα στην διάρκεια και την ποιότητα ζωής: νέα ερευνητικά δεδομένα».

Τέλος, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το 10ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα.

  • Μεγάλοι χορηγοί ΒΙΑΝΕΞ - ΒΙΑΝ
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, E-THESSALIA.GR, MYVOLOS.NET, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS, HEALTHMAG, HEALTHUPDATE, IATRONET, LIFEVALLEY, ONMED, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER
  • Οργάνωση: NOUFIO Communication Services
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
  • ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΣΦ: Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ δικαιώνουν πανηγυρικά τους φυσικοθεραπευτές
ΠΣΦ: Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ δικαιώνουν πανηγυρικά τους φυσικοθεραπευτές 08 Δεκεμβρίου 2023
ΠΟΥ: «Φρικτή η κατάσταση στη Γάζα - Έτοιμος να καταρρεύσει ο πολιτισμός» 08 Δεκεμβρίου 2023
ΠΟΥ: «Φρικτή η κατάσταση στη Γάζα - Έτοιμος να καταρρεύσει ο πολιτισμός»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεμιστοκλέους: «Στα 532 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων»
Πολιτική Υγείας
13/07/2026 - 19:57

Θεμιστοκλέους: «Στα 532 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων»

ΕΕΠΕ: Σοβαρή κρίση στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας
Υγεία
07/07/2026 - 15:26

ΕΕΠΕ: Σοβαρή κρίση στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Νανοϊατρική στο 23ο NANOTEXNOLOGY, 4 με11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη
Digital Health
02/07/2026 - 03:47

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Νανοϊατρική στο 23ο NANOTEXNOLOGY, 4 με11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη δύναμη η «Προοπτική για το Φαρμακείο του Αύριο» στις εκλογές του ΠΦΣ
Pharma Policy
30/06/2026 - 19:16

Πρώτη δύναμη η «Προοπτική για το Φαρμακείο του Αύριο» στις εκλογές του ΠΦΣ

Στα Ιωάννινα 13 με 15 Νοεμβρίου το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων
Health Talk
01/07/2026 - 00:12

Στα Ιωάννινα 13 με 15 Νοεμβρίου το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων

Eric Topol: «Η πρόληψη και η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζουν το μέλλον της υγείας»
Επικαιρότητα
26/06/2026 - 20:16

Eric Topol: «Η πρόληψη και η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζουν το μέλλον της υγείας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουρολοιμώξεις το καλοκαίρι: Πρόληψη και θεραπεία για διακοπές χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις
Health Talk
18/07/2026 - 09:36
Μέτωπο Ιατρών κατά Γεωργιάδη: «Ο ΠΙΣ δεν μπορεί να υπόκειται σε κυβερνητικό διορισμό»
Πολιτική Υγείας
18/07/2026 - 08:18
ΕΕΣ και ΕΠΕ διοργανώνουν μεγάλη περιβαλλοντική δράση με καθαρισμό της παραλίας Εδέμ
Επικαιρότητα
18/07/2026 - 03:54
ΠΑΝΣΥΝΟΨΥ: Σεβασμός, θεσμική διερεύνηση και λογοδοσία για τον θάνατο του 20χρονου με αυτισμό στο Άργος
Επικαιρότητα
18/07/2026 - 00:04
Νέα μελέτη-καμπανάκι για τους κινδύνους από την έκθεση βρεφών στις οθόνες
Υγεία
17/07/2026 - 22:57
Βαρύ πένθος για 43χρονη νοσηλεύτρια που πέθανε στον ύπνο της έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα νυχτερινά
Επικαιρότητα
17/07/2026 - 22:14
Ένα παράσιτο που εντοπίστηκε στο μαρούλι αλυσίδας φαστ φουντ ευθύνεται για την επιδημία διάρροιας στις ΗΠΑ
Επικαιρότητα
17/07/2026 - 21:27
Καλοκαίρι και παιδί: Πώς να προστατεύσετε το δέρμα τους από τις συχνότερες παθήσεις
Health Talk
17/07/2026 - 20:23
Οι ζεστές νύχτες της κλιματικής αλλαγής «κλέβουν» 56 ώρες ύπνου από τον μέσο άνθρωπο
Υγεία
17/07/2026 - 19:57
Τι είναι το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών, ποια τα συμπτώματά του και πως αντιμετωπίζεται
Υγεία
17/07/2026 - 19:12
Προ των πυλών ο καύσωνας με τα πρώτα 40άρια - Ομάδες υψηλού κινδύνου και οδηγίες προστασίας
Επικαιρότητα
17/07/2026 - 18:24
Η ΠΟΕΡΓΙ ζητάει από τον ΕΟΠΥΥ αυστηρότερο έλεγχο της συνταγογράφησης και μηνιαία δημοσιοποίηση του rebate
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 17:58
Μπορεί η πολυγλωσσία να μειώσει πραγματικά τον κίνδυνο άνοιας; Δεν είναι τόσο απλό...
Υγεία
17/07/2026 - 17:34
Οκτώ χρήσιμες οδηγίες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για ασφαλή κολύμβηση
Fitness
17/07/2026 - 16:53
Εμμηνόπαυση: Είναι η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης το «μυστικό» της υγιούς γήρανσης;
Health Talk
17/07/2026 - 16:29
Γεωργιάδης: «Πρακτικά σε λίγο καιρό θα έχουμε το νέο "Σισμανόγλειο"»
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 16:13
Δυσιδρωσικό έκζεμα: Η καλοκαιρινή δερματική πάθηση με τις φουσκάλες και την έντονη φαγούρα
Υγεία
17/07/2026 - 16:00
Κόκκινα μαλλιά: Νέα μελέτη αποκαλύπτει έναν απρόσμενο προστατευτικό ρόλο του γονιδίου τους
Υγεία
17/07/2026 - 15:00
ΠΙΣ: Καταγγέλλει κυβερνητική παρέμβαση στη διοίκησή του
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 14:08
Ινδία: Πράσινο φως στη σεμαγλουτίδη για το λιπώδες ήπαρ
Pharma News
17/07/2026 - 14:00
Καρκίνος του πνεύμονα σε μη καπνιστές κάτω των 50: Ο ρόλος των φυτοφαρμάκων σε φρούτα-λαχανικα
Υγεία
17/07/2026 - 13:00
Η τσίχλα με ζάχαρη μετά από κατανάλωση παντζαριού μπορεί να μειώσει προσωρινά την αρτηριακή πίεση
Διατροφή
17/07/2026 - 12:00
Όταν ο διαλογισμός αυξάνει το άγχος
Ψυχική Υγεία
17/07/2026 - 11:00
Αγγλία: Απαγόρευση της πρόσβασης σε ενεργειακά ποτά στους κάτω των 16 ετών
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 10:00
Το success story της Ουγκάντα στη μάχη κατά του Έμπολα: Πήρε εξιτήριο ο τελευταίος ασθενής
Υγεία
17/07/2026 - 09:00
Η ΕΟΠΕ ζητεί ουσιαστική συμμετοχή στην εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 07:28
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΘ
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 03:43
Πουλής στο 12th MedTech Conference: «Σε τέσσερις πυλώνες ο μετασχηματισμός του ΕΣΥ»
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 00:03
ΟΦΕΤ: Βραβείο «Ανάπτυξης & Επενδύσεων» στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»
Pharma News
16/07/2026 - 23:18
Θεσσαλονίκη: Στις 19 Ιουλίου τα εγκαίνια του κοινωνικού οδοντιατρείου των Γιατρών του Κόσμου
Επικαιρότητα
16/07/2026 - 22:02

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΟΥ και UNICEF: Λιγότερα τα παιδιά χωρίς κανένα εμβόλιο, αλλά η παγκόσμια εμβολιαστική κάλυψη παραμένει στάσιμη
Πολιτική Υγείας
15/07/2026 - 20:00
Γαλλία: Πράσινο φως από την Εθνοσυνέλευση στην ιατρικώς υποβοηθούμενη αυτοκτονία
Πολιτική Υγείας
15/07/2026 - 21:21
Νέα θεραπευτική επιλογή χωρίς χημειοθεραπεία για ασθενείς με υποτροπιάζον οζώδες λέμφωμα
Pharma News
15/07/2026 - 22:00
Ιός Δυτικού Νείλου: Καταγράφηκε κρούσμα στη Γλυφάδα - Ψεκασμοί και οδηγίες στους πολίτες
Πολιτική Υγείας
16/07/2026 - 08:44
Η Eli Lilly εξαγοράζει την Atai Beckley για έως 3,8 δισ. δολάρια - Σημαντική επένδυση στα ψυχεδελικά φάρμακα
Pharma News
16/07/2026 - 09:30
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo