ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πόλεμος» στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας για την Παιδιατρική Κλινική!

Επικαιρότητα
EUROKINISSI
Πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά του διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστου Ροϊλού εξέδωσε το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας.
Τρίτη, 18/03/2025 - 18:14
— Photo: EUROKINISSI
Παναγιώτης Σπανός Παναγιώτης Σπανός

Αφορμή για την ανακοίνωση υπήρξαν «οι κατάπτυστες αθλιότητες και οι ακραιφνείς παρανομίες του διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλού ενάντια στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά, ενάντια στους Παιδιάτρους μας και ενάντια στους μικρούς ασθενείς μας» όπως αναφέρει ο συνδικαλιστικός φορέας.

Στην ανακοίνωσή του Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή αναφέρεται σε οκτώ σημεία που κατά τη γνώμη του, έχει υπερβεί τα εσκαμμένα ο κ. Χρήστος Ροϊλός και δηλώνει αποφασισμένο να προτείνει απεργία διαρκείας στο νοσοκομείο της Νίκαιας

Αναλυτικά οι οκτώ «παρανομίες» του διοικητή που απαριθμεί ο συνδικαλιστικός φορέας είναι οι εξής:

«1. Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ ουδόλως είχε ενδιαφερθεί για την Παιδιατρική κάλυψη της Σαντορίνης όταν υπήρχε παιδιατρικός πληθυσμός στην Σαντορίνη. Το όψιμο δήθεν ενδιαφέρον του εκδηλώθηκε ΜΕΤΑ την έναρξη της σεισμικής δραστηριότητας όταν ένα μεγάλο μέρος του Παιδιατρικού πληθυσμού είχε ήδη αποχωρήσει από το νησί μαζί με τους γονείς των παιδιών. Εξ ορισμού λοιπόν αυτό το όψιμο δήθεν ενδιαφέρον του κ. Ροϊλού εκδηλώθηκε για καθαρά επικοινωνιακούς και όχι ουσιαστικούς λόγους. Αξίζει να αναφερθεί εδώ πως στην παράσταση διαμαρτυρίας στην διοίκηση της 2ης ΥΠΕ 17/3/25 στο ερώτημα προς τον αναπληρωτή διοικητή της 2ης ΥΠΕ (ο διοικητής κ. Ροϊλός αν και ήταν εκεί δεν παρέστη διότι επέλεξε να κρυφτεί από τους Παιδιάτρους, από τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων και από τους εκπροσώπους της ΟΕΝΓΕ) «πριν σας πιάσει το όψιμο ενδιαφέρον όταν πια είχαν φύγει τα περισσότερα παιδιά από το νησί, με ποιον τρόπο γινόταν η Παιδιατρική κάλυψη πριν τους σεισμούς όταν υπήρχαν παιδιά στο νησί;» λάβαμε την αφοπλιστική απάντηση πως πριν τους σεισμούς αυτή η κάλυψη γινόταν από κάποιους ιδιώτες Παιδιάτρους. Οπότε εύλογα ρωτήσαμε : «δηλαδή ομολογείτε πως κάποιοι ιδιώτες Παιδίατροι στα δύσκολα έφυγαν σαν κύριοι κι εσείς θέλατε να αγγαρέψετε με το ζόρι νοσοκομειακούς Παιδιάτρους του Νικαίας να εγκαταλείψουν το τμήμα τους και να πάνε εκεί να αναπληρώσουν τους ιδιώτες Παιδιάτρους της ΠΦΥ που είχαν φύγει από το νησί σαν κύριοι χωρίς εσείς να έχετε πάρει κανένα μέτρο ώστε να μην φύγουν ; ». Στο ερώτημα αυτό φυσικά δεν λάβαμε καμία σοβαρή απάντηση.

2. Η πρώτη αιφνίδια εκδήλωση αυτού του όψιμου ενδιαφέροντος εκδηλώθηκε στις 13/2/25 όταν ο κ. Ροϊλός το μεσημέρι απέστειλε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έγγραφο – «μνημείο» με το οποίο διέταζε τους… ειδικευόμενους ( ! ) της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά να μετακινηθούν αναγκαστικά στην Σαντορίνη ΧΩΡΙΣ εκεί να υπάρχει κάλυψη από ειδικευμένο Παιδίατρο. Αυτή η ακραία παρανομία, αντιδεοντολογική και επικίνδυνη για τα παιδιά της Σαντορίνης ήταν η απτή απόδειξη πως το όψιμο ενδιαφέρον του διοικητή της 2ης ΥΠΕ είχε λόγους καθαρά «επικοινωνίας» (να στείλουμε στους αφελείς ιθαγενείς νησιώτες κάποιους γιατρούς ότι να ναι, χωρίς τίτλο ειδικότητας και να τους βαφτίσουμε δήθεν ειδικευμένους Παιδιάτρους) και όχι ουσίας. Στην σχετική ανακοίνωση – καταγγελία της ΟΕΝΓΕ τότε τονιζόταν πως εκτός από τα παραπάνω, η αναγκαστική μετακίνηση ακόμα και ειδικευμένου γιατρού χωρίς της συναίνεσή του/της είναι επίσης παράνομη.

3. Την επομένη (Παρασκευή 14/2/25) ο κ. Ροϊλός ανακάλεσε αυτό την απίθανη διαταγή περί … ειδικευομένων και (πάλι αργά το μεσημέρι σκόπιμα και κουτοπονήρως ώστε να έχουν κλείσει τα πρωτόκολλα) εξέδωσε νέο «διάταγμα» περί αναγκαστικής μετακίνησης ειδικευμένων Παιδιάτρων της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά. Σε αυτό το νέο «διάταγμα» υπήρχαν όχι μόνο μία αλλά δυο παρανομίες : Α. παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας (ΚΥΑ Γ.4.α. / Γ.Π. οικ. 25614/2023, ΦΕΚ 3032 τ. Β’ 8/5/2023) που σαφέστατα ορίζει πως η αναγκαστική μετακίνηση γιατρού χωρίς αίτησή του/της είναι έκνομη και πως η πολιτεία οφείλει να κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος κάθε φορά που επικαλείται «έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες» και Β. παραβίαση όλων των διατάξεων περί προστασίας της κύησης και της λοχείας καθώς στο «διάταγμα» του κ. Ροϊλού περιλαμβανόταν και συνάδελφος Παιδίατρος (παρατασιακή με τίτλο ειδικότητας) η οποία είναι στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

4. Δευτέρα και Τρίτη 17/2/25 και 18/2/25 συνάδελφοι Παιδίατροι του Γ.Ν. Νικαίας κατάθεσαν αρμοδίως και υπηρεσιακώς, εγγράφως και ενυπογράφως στο πρωτόκολλο της 2ης ΥΠΕ την μη συναίνεσή τους στην μετακίνηση υπενθυμίζοντας πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αυτή η μετακίνηση είναι παράνομη αν δεν υπάρχει η συναίνεση του/της γιατρού. Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλός ΔΕΝ επανήλθε με δεύτερο «εντέλλεσθε» όπως ήταν υποχρεωμένος αν επέμενε στην μετακίνηση. Άλλη νομοθεσία ορίζει σαφέστατα πως αν υπάλληλος δηλώσει εγγράφως πως θεωρεί έκνομη μια εντολή της υπηρεσίας, τότε η υπηρεσία αν επιμένει στην εντολή της πρέπει να αποστείλει δεύτερο «εντέλλεσθε» αλλιώς το πρώτο θεωρείται αυτοδίκαια άκυρο.

5. Ούτε πριν αλλά ούτε μετά τα «διατάγματα», ούτε πριν ούτε μετά τις αρνήσεις των συναδέλφων, ο κ. Ροϊλός δεν είχε συμβουλευθεί σχετικά την άμεση προϊσταμένη αρχή των συναδέλφων δηλαδή το (ενιαίο) Συμβούλιο Διοίκησης των Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά και Γ.Ν. Δυτικής Αττικής. Ο κ. Ροϊλός από τότε ως και σήμερα την ίδια την διοίκηση του νοσοκομείου όχι απλά την έχει υπερβεί αλλά κυριολεκτικά την έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Το έχει ξανακάνει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν.

6. Ενώ ο κ. Ροϊλός αυτοδίκαια ο ίδιος ακύρωσε το αρχικό του «διάταγμα» με την παράλειψή του να αποστείλει δεύτερο «εντέλλεσθε» μετά την έγγραφη επίσημη άρνηση των συναδέλφων, άρχισε κατόπιν εορτής και των εκ των υστέρων να ζητά από τους συναδέλφους να του εξηγήσουν τον λόγο που δεν πήγαν στην Σαντορίνη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail). Οι συνάδελφοι άρχισαν με την σειρά να απαντούν καταλλήλως σύμφωνα με την νομική συμβουλή της ΟΕΝΓΕ.

7. Ο κ. Ροϊλός παρά το ότι Α. είχε λάβει τις υπηρεσιακές αναφορές που αναφέραμε παραπάνω από τους συναδέλφους αμέσως μετά το «διάταγμα» της 15/2/25, Β. δεν είχε εκδώσει δεύτερο «εντέλλεσθε» μετά από αυτές τις αναφορές ως όφειλε αν όντως επέμενε στις μετακινήσεις, Γ. είχε λάβει μέσω mail τις εξηγήσεις που ζήτησε στις οποίες για μια ακόμα φορά συνοψιζόταν το σχετικό νομικό πλαίσιο αλλά και το ότι πως δεν γίνεται να εγκαταλειφθεί στην τύχη της η ήδη υποστελεχωμένη (τρεις κενές οργανικές θέσεις) Παιδιατρική του Νικαίας προχώρησε τις τελευταίες μέρες σε ΑΣΚΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ. Μάλιστα στο προκλητικότατο έγγραφό του για «κλήση σε απολογία» της συναδέλφου της πρώτης «στην σειρά» των διώξεων, εκτός από την αλχημεία που διαπράττει και σε όλα τα προηγούμενα σχετικά έγγραφά του (δεν αναφέρει την ισχύουσα νομοθεσία περί μετακινήσεων γιατρών δηλαδή την ΚΥΑ του 2023 αλλά παλιότερες νομοθεσίες πολλά χρόνια πριν), ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ αναφέροντας πως δήθεν την περίοδο που η συνάδελφος είχε «διαταχθεί» να μεταβεί στην Σαντορίνη το νησί ήταν «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης» ενώ η κατάσταση έκτακτης ανάγκης (που άλλωστε αφορούσε τους σεισμούς και την Πολιτική Προστασία και όχι τους … Παιδιάτρους) είχε αρθεί τις ημέρες που η συνάδελφος είχε «διαταχθεί» να εγκαταλείψει στην τύχη της την Παιδιατρική Κλινική του Νικαίας καθώς και τα Ειδικά Ιατρεία της Κλινικής. Άλλωστε σε κανένα προηγούμενο έγγραφό του ο κ. διοικητής δεν αναφερόταν σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» (αφού αυτονόητα ο κίνδυνος μαζικών καταστροφών απαιτεί εθνικό σχέδιο με ετοιμότητα χειρουργικών ειδικοτήτων και όχι … μετακινήσεις Παιδιάτρων) αλλά μόνο σε «υπηρεσιακές ανάγκες» (που υπήρχαν και πριν τους σεισμούς και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τότε, όταν τα παιδιά στο νησί ήταν πολύ περισσότερα).

8. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ροϊλός επιτίθεται ενάντια στην Παιδιατρική Περίθαλψη του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά. Πριν από έναν χρόνο περίπου είχε επιτεθεί ενάντια στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΝΝ θέλοντας να κάνει προσωπική εξυπηρέτηση στην τότε επικεφαλής Καθηγήτρια της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του «Αττικού». Άλλωστε οι προσωπικές ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις για χατίρι κάποιων συγκεκριμένων Αξιότιμων Κυρίων Μεγαλοκαθηγητών είναι προσφιλής συνήθεια του κ. Ροϊλού. Αντίθετα μονίμως θεωρεί «δεύτερης κατηγορίας» το νοσοκομείο μας, τους γιατρούς του νοσοκομείου μας, το λοιπό (υγειονομικό και μη) προσωπικό του νοσοκομείου μας αλλά και τους ασθενείς μας : με τις τελευταίες αθλιότητές του ενάντια στην Παιδιατρική Κλινική είναι σαφές πως θεωρεί «παιδιά ενός κατώτερου θεού» τα παιδιά των περιοχών που καλύπτει το νοσοκομείο μας (Πειραιάς, Δυτική Αθήνα, Δυτική Αττική, Ανατολική Πελοπόννησος, νησιά Αιγαίου)».

Καταλήγοντας το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή αναφέρει τα εξής:

«Στην συνάντηση της Δευτέρας 17/3/25 κατά την παράσταση διαμαρτυρίας στην 2η ΥΠΕ ξεκαθαρίσαμε πως αν δεν ανακληθεί άμεσα η αθλιότητα των πειθαρχικών διώξεων ενάντια στους Παιδιάτρους μας θα προτείνουμε ως Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή:

Α. Να κλείσει το νοσοκομείο με ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Β. Να ασκηθούν μηνύσεις από την ΟΕΝΓΕ και τον Σύλλογο Εργαζομένων ενάντια στον κ. Ροϊλό ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για όλη την σωρεία παρανομιών του που αναφέρθηκαν αναλυτικά παραπάνω

Ο κ. Ροϊλός φυσικά ξέρει πολύ καλά πως ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.

Έκαστος εφ΄ω ετάχθη».

  • ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
  • ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
  • ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
  • 2Η ΥΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για τα τροχαία δυστυχήματα
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για τα τροχαία δυστυχήματα 18 Μαρτίου 2025
Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ αύριο, Τετάρτη, στην Αττική και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια 18 Μαρτίου 2025
Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ αύριο, Τετάρτη, στην Αττική και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέος διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ ο Θεόκλης Ζαούτης
Υγεία
20/07/2026 - 19:53

Νέος διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ ο Θεόκλης Ζαούτης

Στελέχωση, υποδομές και λειτουργία των Κέντρων Υγείας στο επίκεντρο συνάντησης εργαζομένων με τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ
Πολιτική Υγείας
02/07/2026 - 07:29

Στελέχωση, υποδομές και λειτουργία των Κέντρων Υγείας στο επίκεντρο συνάντησης εργαζομένων με τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ

Καταγγελίες για σοβαρές ελλείψεις σημαντικού υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο της Νίκαιας
Πολιτική Υγείας
08/06/2026 - 14:59

Καταγγελίες για σοβαρές ελλείψεις σημαντικού υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο της Νίκαιας

Εγκαινιάστηκαν νέοι ξενώνες φιλοξενίας για ογκολογικούς ασθενείς του Νοσοκομείου «Μεταξά»
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 17:19

Εγκαινιάστηκαν νέοι ξενώνες φιλοξενίας για ογκολογικούς ασθενείς του Νοσοκομείου «Μεταξά»

Ανοιχτή πρόσκληση σε γιατρούς του ΕΣΥ από την 2η ΥΠΕ με ισχυρά κίνητρα
Πολιτική Υγείας
30/03/2026 - 20:59

Ανοιχτή πρόσκληση σε γιατρούς του ΕΣΥ από την 2η ΥΠΕ με ισχυρά κίνητρα

Οι εργαζόμενοι στο «Θριάσιο» καταγγέλλουν τις ελλείψεις στην παιδιατρική κλινική και τις συνθήκες εφημέρευσης
Επικαιρότητα
03/03/2026 - 18:09

Οι εργαζόμενοι στο «Θριάσιο» καταγγέλλουν τις ελλείψεις στην παιδιατρική κλινική και τις συνθήκες εφημέρευσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΕΣ: Τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβουν οι πληγέντες από τη φωτιά στη Δυτική Αττική
Επικαιρότητα
07/08/2026 - 21:44
Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια και για τους καρδιοπαθείς
Health Talk
07/08/2026 - 20:58
ΕΚΕΑ: Δίνουμε αίμα ακόμα και στις διακοπές σε μία από τις 96 υπηρεσίες της χώρας
Υγεία
07/08/2026 - 20:24
Εθνική εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: «Μιλάμε για την SMA… Πλέον Ξέρεις»
Υγεία
07/08/2026 - 19:56
Γεωργιάδης από Ρόδο: Νέες προσλήψεις στο νοσοκομείο και «πράσινο φως» για το ακτινοθεραπευτικό κέντρο
Πολιτική Υγείας
07/08/2026 - 19:12
Σε κόκκινο συναγερμό για φωτιές Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο και Αττική το Σάββατο 8 Αυγούστου
Επικαιρότητα
07/08/2026 - 18:37
Τι μπορεί να μας διδάξει η νέα ταινία του Spider-Man για την απώλεια και το πένθος
Ψυχική Υγεία
07/08/2026 - 18:11
Επιπλέον πόροι 12,5 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για την ενίσχυση της βιοασφάλειας από το ΥΠΑΑΤ
Επικαιρότητα
07/08/2026 - 17:42
Συναγερμός στις ΗΠΑ για φονικό μύκητα που αντέχει και στα φάρμακα
Υγεία
07/08/2026 - 17:17
Πέθανε στα 26 της η influencer Σίντνεϊ Τάουλ που μοιράστηκε επί τρία χρόνια τη μάχη της με σπάνιο καρκίνο
Επικαιρότητα
07/08/2026 - 16:41
Απώλεια βάρους: Οι τρεις παράγοντες που κρίνουν το αποτέλεσμα σύμφωνα με ειδικό στην παχυσαρκία
Διατροφή
07/08/2026 - 16:16
Ο ΙΣΑ συνιστά τη λήψη σχολαστικών μέτρων ατομικής προστασίας από τον ιό του Δυτικού Νείλου
Υγεία
07/08/2026 - 15:42
Ο Δήμος Μετεώρων επενδύει στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και την πρόληψη
Πολιτική Υγείας
07/08/2026 - 15:24
Και οι μαϊμούδες έχουν κατοικίδια! Οι επιστήμονες ρίχνουν φως στις "φιλίες" μεταξύ διαφορετικών ειδών
Pet
07/08/2026 - 15:02
Η ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει την αιφνιδιαστική ένταξη του Σισμανογλείου στις πρωινές εφημερίες της Αττικής
Πολιτική Υγείας
07/08/2026 - 14:39
Ηλεκτρικά πατίνια: 3,5 φορές μεγαλύτερος ο κίνδυνος σοβαρής εγκεφαλικής κάκωσης
Υγεία
07/08/2026 - 14:00
ΗΠΑ: Μεγάλη τράπεζα επενδύει 250 εκατ. δολάρια τον χρόνο για φάρμακα GLP-1 στους εργαζομένους
Υπηρεσίες Υγείας
07/08/2026 - 13:00
Βασιλακόπουλος για ιό Δυτικού Νείλου: Στο «κόκκινο» η Αττική – Τι πρέπει να προσέχουν οι παραθεριστές
Υγεία
07/08/2026 - 11:57
Γλοιοβλάστωμα: Νέο «παράθυρο» για πιο αποτελεσματική χημειοθεραπεία μετά το χειρουργείο
Υγεία
07/08/2026 - 11:00
ΛΔ Κονγκό: Πάνω από 4.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Έμπολα
Υγεία
07/08/2026 - 10:30
Τεχνητή νοημοσύνη σχεδίασε για πρώτη φορά λειτουργικούς ιούς - Oι προοπτικές και οι κίνδυνοι
Υγεία
07/08/2026 - 10:00
Αποστολή e-mail από το Υπουργείο Υγείας για ασφαλή κολύμβηση
Υγεία
07/08/2026 - 09:00
Πέντε συμβουλές για καυτό αλλά και ασφαλές σεξ το καλοκαίρι
Υγεία
06/08/2026 - 22:01
ΕΟΔΥ: Σε ύφεση κορονοϊός, γρίπη και RSV με μόλις επτά νέες εισαγωγές για κάθε ιό
Υγεία
06/08/2026 - 21:22
Πανευρωπαϊκή έρευνα: Το 64% των Ελλήνων εργαζόμενων θα άλλαζε δουλειά για χάρη του κατοικιδίου του
Pet
06/08/2026 - 20:49
Επιδημία χολέρας με 239 κρούσματα και 13 νεκρούς στο Τσαντ
Επικαιρότητα
06/08/2026 - 20:22
Πρωτοποριακή ενδομήτρια επέμβαση σε νοσοκομείο των ΗΠΑ έσωσε έμβρυο με σπάνια πάθηση
Υγεία
06/08/2026 - 19:17
ΗΠΑ: Επιτροπή της Γερουσίας προτείνει άσκηση διώξεων σε βάρος του Άντονι Φάουτσι
Επικαιρότητα
06/08/2026 - 18:38
Διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια: «Σιωπηλός» κίνδυνος για την όραση των ασθενών
Health Talk
06/08/2026 - 17:34
Γιατί οι γιατροί διστάζουν να γράψουν ορμονική θεραπεία για την εμμηνόπαυση
Υγεία
06/08/2026 - 17:01

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατέρρευσε κομμάτι της ψευδοροφής στα ανακαινισμένα ΤΕΠ του Νοσοκομείου της Κορίνθου
Πολιτική Υγείας
05/08/2026 - 16:16
ΠΟΕΡΓΙ: Η πρόληψη δεν μπορεί να χρηματοδοτείται από τους παρόχους μέσω clawback
Πολιτική Υγείας
05/08/2026 - 16:46
Γεωργιάδης: «Αλλάζει ο υγειονομικός χάρτης των διακομιδών στη Στερεά Ελλάδα με τα νέα ασθενοφόρα»
Πολιτική Υγείας
05/08/2026 - 19:49
Γεωργιάδης: «Δεν έπεσε η ψευδοροφή στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κορίνθου, την ξήλωσαν»
Πολιτική Υγείας
05/08/2026 - 21:53
FDA: Πράσινο φως στο πρώτο εμβόλιο γρίπης mRNA της Moderna – Τι δείχνουν οι μελέτες»
Pharma News
06/08/2026 - 10:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo