ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πόλεμος» στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας για την Παιδιατρική Κλινική!

Επικαιρότητα
EUROKINISSI
Πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά του διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστου Ροϊλού εξέδωσε το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας.
Τρίτη, 18/03/2025 - 18:14
— Photo: EUROKINISSI
Παναγιώτης Σπανός Παναγιώτης Σπανός

Αφορμή για την ανακοίνωση υπήρξαν «οι κατάπτυστες αθλιότητες και οι ακραιφνείς παρανομίες του διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλού ενάντια στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά, ενάντια στους Παιδιάτρους μας και ενάντια στους μικρούς ασθενείς μας» όπως αναφέρει ο συνδικαλιστικός φορέας.

Στην ανακοίνωσή του Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή αναφέρεται σε οκτώ σημεία που κατά τη γνώμη του, έχει υπερβεί τα εσκαμμένα ο κ. Χρήστος Ροϊλός και δηλώνει αποφασισμένο να προτείνει απεργία διαρκείας στο νοσοκομείο της Νίκαιας

Αναλυτικά οι οκτώ «παρανομίες» του διοικητή που απαριθμεί ο συνδικαλιστικός φορέας είναι οι εξής:

«1. Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ ουδόλως είχε ενδιαφερθεί για την Παιδιατρική κάλυψη της Σαντορίνης όταν υπήρχε παιδιατρικός πληθυσμός στην Σαντορίνη. Το όψιμο δήθεν ενδιαφέρον του εκδηλώθηκε ΜΕΤΑ την έναρξη της σεισμικής δραστηριότητας όταν ένα μεγάλο μέρος του Παιδιατρικού πληθυσμού είχε ήδη αποχωρήσει από το νησί μαζί με τους γονείς των παιδιών. Εξ ορισμού λοιπόν αυτό το όψιμο δήθεν ενδιαφέρον του κ. Ροϊλού εκδηλώθηκε για καθαρά επικοινωνιακούς και όχι ουσιαστικούς λόγους. Αξίζει να αναφερθεί εδώ πως στην παράσταση διαμαρτυρίας στην διοίκηση της 2ης ΥΠΕ 17/3/25 στο ερώτημα προς τον αναπληρωτή διοικητή της 2ης ΥΠΕ (ο διοικητής κ. Ροϊλός αν και ήταν εκεί δεν παρέστη διότι επέλεξε να κρυφτεί από τους Παιδιάτρους, από τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων και από τους εκπροσώπους της ΟΕΝΓΕ) «πριν σας πιάσει το όψιμο ενδιαφέρον όταν πια είχαν φύγει τα περισσότερα παιδιά από το νησί, με ποιον τρόπο γινόταν η Παιδιατρική κάλυψη πριν τους σεισμούς όταν υπήρχαν παιδιά στο νησί;» λάβαμε την αφοπλιστική απάντηση πως πριν τους σεισμούς αυτή η κάλυψη γινόταν από κάποιους ιδιώτες Παιδιάτρους. Οπότε εύλογα ρωτήσαμε : «δηλαδή ομολογείτε πως κάποιοι ιδιώτες Παιδίατροι στα δύσκολα έφυγαν σαν κύριοι κι εσείς θέλατε να αγγαρέψετε με το ζόρι νοσοκομειακούς Παιδιάτρους του Νικαίας να εγκαταλείψουν το τμήμα τους και να πάνε εκεί να αναπληρώσουν τους ιδιώτες Παιδιάτρους της ΠΦΥ που είχαν φύγει από το νησί σαν κύριοι χωρίς εσείς να έχετε πάρει κανένα μέτρο ώστε να μην φύγουν ; ». Στο ερώτημα αυτό φυσικά δεν λάβαμε καμία σοβαρή απάντηση.

2. Η πρώτη αιφνίδια εκδήλωση αυτού του όψιμου ενδιαφέροντος εκδηλώθηκε στις 13/2/25 όταν ο κ. Ροϊλός το μεσημέρι απέστειλε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έγγραφο – «μνημείο» με το οποίο διέταζε τους… ειδικευόμενους ( ! ) της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά να μετακινηθούν αναγκαστικά στην Σαντορίνη ΧΩΡΙΣ εκεί να υπάρχει κάλυψη από ειδικευμένο Παιδίατρο. Αυτή η ακραία παρανομία, αντιδεοντολογική και επικίνδυνη για τα παιδιά της Σαντορίνης ήταν η απτή απόδειξη πως το όψιμο ενδιαφέρον του διοικητή της 2ης ΥΠΕ είχε λόγους καθαρά «επικοινωνίας» (να στείλουμε στους αφελείς ιθαγενείς νησιώτες κάποιους γιατρούς ότι να ναι, χωρίς τίτλο ειδικότητας και να τους βαφτίσουμε δήθεν ειδικευμένους Παιδιάτρους) και όχι ουσίας. Στην σχετική ανακοίνωση – καταγγελία της ΟΕΝΓΕ τότε τονιζόταν πως εκτός από τα παραπάνω, η αναγκαστική μετακίνηση ακόμα και ειδικευμένου γιατρού χωρίς της συναίνεσή του/της είναι επίσης παράνομη.

3. Την επομένη (Παρασκευή 14/2/25) ο κ. Ροϊλός ανακάλεσε αυτό την απίθανη διαταγή περί … ειδικευομένων και (πάλι αργά το μεσημέρι σκόπιμα και κουτοπονήρως ώστε να έχουν κλείσει τα πρωτόκολλα) εξέδωσε νέο «διάταγμα» περί αναγκαστικής μετακίνησης ειδικευμένων Παιδιάτρων της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά. Σε αυτό το νέο «διάταγμα» υπήρχαν όχι μόνο μία αλλά δυο παρανομίες : Α. παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας (ΚΥΑ Γ.4.α. / Γ.Π. οικ. 25614/2023, ΦΕΚ 3032 τ. Β’ 8/5/2023) που σαφέστατα ορίζει πως η αναγκαστική μετακίνηση γιατρού χωρίς αίτησή του/της είναι έκνομη και πως η πολιτεία οφείλει να κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος κάθε φορά που επικαλείται «έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες» και Β. παραβίαση όλων των διατάξεων περί προστασίας της κύησης και της λοχείας καθώς στο «διάταγμα» του κ. Ροϊλού περιλαμβανόταν και συνάδελφος Παιδίατρος (παρατασιακή με τίτλο ειδικότητας) η οποία είναι στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

4. Δευτέρα και Τρίτη 17/2/25 και 18/2/25 συνάδελφοι Παιδίατροι του Γ.Ν. Νικαίας κατάθεσαν αρμοδίως και υπηρεσιακώς, εγγράφως και ενυπογράφως στο πρωτόκολλο της 2ης ΥΠΕ την μη συναίνεσή τους στην μετακίνηση υπενθυμίζοντας πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αυτή η μετακίνηση είναι παράνομη αν δεν υπάρχει η συναίνεση του/της γιατρού. Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλός ΔΕΝ επανήλθε με δεύτερο «εντέλλεσθε» όπως ήταν υποχρεωμένος αν επέμενε στην μετακίνηση. Άλλη νομοθεσία ορίζει σαφέστατα πως αν υπάλληλος δηλώσει εγγράφως πως θεωρεί έκνομη μια εντολή της υπηρεσίας, τότε η υπηρεσία αν επιμένει στην εντολή της πρέπει να αποστείλει δεύτερο «εντέλλεσθε» αλλιώς το πρώτο θεωρείται αυτοδίκαια άκυρο.

5. Ούτε πριν αλλά ούτε μετά τα «διατάγματα», ούτε πριν ούτε μετά τις αρνήσεις των συναδέλφων, ο κ. Ροϊλός δεν είχε συμβουλευθεί σχετικά την άμεση προϊσταμένη αρχή των συναδέλφων δηλαδή το (ενιαίο) Συμβούλιο Διοίκησης των Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά και Γ.Ν. Δυτικής Αττικής. Ο κ. Ροϊλός από τότε ως και σήμερα την ίδια την διοίκηση του νοσοκομείου όχι απλά την έχει υπερβεί αλλά κυριολεκτικά την έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Το έχει ξανακάνει άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν.

6. Ενώ ο κ. Ροϊλός αυτοδίκαια ο ίδιος ακύρωσε το αρχικό του «διάταγμα» με την παράλειψή του να αποστείλει δεύτερο «εντέλλεσθε» μετά την έγγραφη επίσημη άρνηση των συναδέλφων, άρχισε κατόπιν εορτής και των εκ των υστέρων να ζητά από τους συναδέλφους να του εξηγήσουν τον λόγο που δεν πήγαν στην Σαντορίνη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail). Οι συνάδελφοι άρχισαν με την σειρά να απαντούν καταλλήλως σύμφωνα με την νομική συμβουλή της ΟΕΝΓΕ.

7. Ο κ. Ροϊλός παρά το ότι Α. είχε λάβει τις υπηρεσιακές αναφορές που αναφέραμε παραπάνω από τους συναδέλφους αμέσως μετά το «διάταγμα» της 15/2/25, Β. δεν είχε εκδώσει δεύτερο «εντέλλεσθε» μετά από αυτές τις αναφορές ως όφειλε αν όντως επέμενε στις μετακινήσεις, Γ. είχε λάβει μέσω mail τις εξηγήσεις που ζήτησε στις οποίες για μια ακόμα φορά συνοψιζόταν το σχετικό νομικό πλαίσιο αλλά και το ότι πως δεν γίνεται να εγκαταλειφθεί στην τύχη της η ήδη υποστελεχωμένη (τρεις κενές οργανικές θέσεις) Παιδιατρική του Νικαίας προχώρησε τις τελευταίες μέρες σε ΑΣΚΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ. Μάλιστα στο προκλητικότατο έγγραφό του για «κλήση σε απολογία» της συναδέλφου της πρώτης «στην σειρά» των διώξεων, εκτός από την αλχημεία που διαπράττει και σε όλα τα προηγούμενα σχετικά έγγραφά του (δεν αναφέρει την ισχύουσα νομοθεσία περί μετακινήσεων γιατρών δηλαδή την ΚΥΑ του 2023 αλλά παλιότερες νομοθεσίες πολλά χρόνια πριν), ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ αναφέροντας πως δήθεν την περίοδο που η συνάδελφος είχε «διαταχθεί» να μεταβεί στην Σαντορίνη το νησί ήταν «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης» ενώ η κατάσταση έκτακτης ανάγκης (που άλλωστε αφορούσε τους σεισμούς και την Πολιτική Προστασία και όχι τους … Παιδιάτρους) είχε αρθεί τις ημέρες που η συνάδελφος είχε «διαταχθεί» να εγκαταλείψει στην τύχη της την Παιδιατρική Κλινική του Νικαίας καθώς και τα Ειδικά Ιατρεία της Κλινικής. Άλλωστε σε κανένα προηγούμενο έγγραφό του ο κ. διοικητής δεν αναφερόταν σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» (αφού αυτονόητα ο κίνδυνος μαζικών καταστροφών απαιτεί εθνικό σχέδιο με ετοιμότητα χειρουργικών ειδικοτήτων και όχι … μετακινήσεις Παιδιάτρων) αλλά μόνο σε «υπηρεσιακές ανάγκες» (που υπήρχαν και πριν τους σεισμούς και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τότε, όταν τα παιδιά στο νησί ήταν πολύ περισσότερα).

8. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ροϊλός επιτίθεται ενάντια στην Παιδιατρική Περίθαλψη του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά. Πριν από έναν χρόνο περίπου είχε επιτεθεί ενάντια στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΝΝ θέλοντας να κάνει προσωπική εξυπηρέτηση στην τότε επικεφαλής Καθηγήτρια της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του «Αττικού». Άλλωστε οι προσωπικές ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις για χατίρι κάποιων συγκεκριμένων Αξιότιμων Κυρίων Μεγαλοκαθηγητών είναι προσφιλής συνήθεια του κ. Ροϊλού. Αντίθετα μονίμως θεωρεί «δεύτερης κατηγορίας» το νοσοκομείο μας, τους γιατρούς του νοσοκομείου μας, το λοιπό (υγειονομικό και μη) προσωπικό του νοσοκομείου μας αλλά και τους ασθενείς μας : με τις τελευταίες αθλιότητές του ενάντια στην Παιδιατρική Κλινική είναι σαφές πως θεωρεί «παιδιά ενός κατώτερου θεού» τα παιδιά των περιοχών που καλύπτει το νοσοκομείο μας (Πειραιάς, Δυτική Αθήνα, Δυτική Αττική, Ανατολική Πελοπόννησος, νησιά Αιγαίου)».

Καταλήγοντας το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή αναφέρει τα εξής:

«Στην συνάντηση της Δευτέρας 17/3/25 κατά την παράσταση διαμαρτυρίας στην 2η ΥΠΕ ξεκαθαρίσαμε πως αν δεν ανακληθεί άμεσα η αθλιότητα των πειθαρχικών διώξεων ενάντια στους Παιδιάτρους μας θα προτείνουμε ως Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή:

Α. Να κλείσει το νοσοκομείο με ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Β. Να ασκηθούν μηνύσεις από την ΟΕΝΓΕ και τον Σύλλογο Εργαζομένων ενάντια στον κ. Ροϊλό ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για όλη την σωρεία παρανομιών του που αναφέρθηκαν αναλυτικά παραπάνω

Ο κ. Ροϊλός φυσικά ξέρει πολύ καλά πως ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.

Έκαστος εφ΄ω ετάχθη».

  • ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
  • ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
  • ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
  • 2Η ΥΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για τα τροχαία δυστυχήματα
Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για τα τροχαία δυστυχήματα 18 Μαρτίου 2025
Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ αύριο, Τετάρτη, στην Αττική και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια 18 Μαρτίου 2025
Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ αύριο, Τετάρτη, στην Αττική και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέος διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ ο Θεόκλης Ζαούτης
Υγεία
20/07/2026 - 19:53

Νέος διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ ο Θεόκλης Ζαούτης

Στελέχωση, υποδομές και λειτουργία των Κέντρων Υγείας στο επίκεντρο συνάντησης εργαζομένων με τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ
Πολιτική Υγείας
02/07/2026 - 07:29

Στελέχωση, υποδομές και λειτουργία των Κέντρων Υγείας στο επίκεντρο συνάντησης εργαζομένων με τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ

Καταγγελίες για σοβαρές ελλείψεις σημαντικού υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο της Νίκαιας
Πολιτική Υγείας
08/06/2026 - 14:59

Καταγγελίες για σοβαρές ελλείψεις σημαντικού υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο της Νίκαιας

Εγκαινιάστηκαν νέοι ξενώνες φιλοξενίας για ογκολογικούς ασθενείς του Νοσοκομείου «Μεταξά»
Πολιτική Υγείας
15/05/2026 - 17:19

Εγκαινιάστηκαν νέοι ξενώνες φιλοξενίας για ογκολογικούς ασθενείς του Νοσοκομείου «Μεταξά»

Ανοιχτή πρόσκληση σε γιατρούς του ΕΣΥ από την 2η ΥΠΕ με ισχυρά κίνητρα
Πολιτική Υγείας
30/03/2026 - 20:59

Ανοιχτή πρόσκληση σε γιατρούς του ΕΣΥ από την 2η ΥΠΕ με ισχυρά κίνητρα

Οι εργαζόμενοι στο «Θριάσιο» καταγγέλλουν τις ελλείψεις στην παιδιατρική κλινική και τις συνθήκες εφημέρευσης
Επικαιρότητα
03/03/2026 - 18:09

Οι εργαζόμενοι στο «Θριάσιο» καταγγέλλουν τις ελλείψεις στην παιδιατρική κλινική και τις συνθήκες εφημέρευσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γεωργιάδης από Ρόδο: «Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου θα αναβαθμιστεί σε Κέντρο Υγείας»
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 22:47
ΕΟΔΥ: Αναλυτικές οδηγίες προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες
Υγεία
21/08/2026 - 22:12
Ειδική Αγωγή: Διευρύνεται η φυσικοθεραπευτική κάλυψη παιδιών και εφήβων από τον ΕΟΠΥΥ
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 21:47
Μεγάλη δράση του ΕΕΣ για τους τετράποδους φίλους μας στο Σύνταγμα στις 26 Αυγούστου
Pet
21/08/2026 - 21:09
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Κουνουπιών: Οι παρεμβάσεις της ΠΕ Ανατολικής Αττικής στις εστίες μόλυνσης
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 20:43
Πύθωνας με το όνομα «Τζόντι Φόστερ» υποβλήθηκε σε ηλεκτροχημειοθεραπεία για καρκίνο
Επικαιρότητα
21/08/2026 - 20:09
Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε στη φωτιά που ξέσπασε στη Λήμνο
Επικαιρότητα
21/08/2026 - 19:36
ΓΝ Χανίων: Πρωτοποριακή επέμβαση σύμπλοκης αγγειοπλαστικής σε ασθενή υψηλού κινδύνου
Υγεία
21/08/2026 - 19:13
Μύθοι και αλήθειες για τα κατοικίδια και τις αλλεργίες - Συμπτώματα, προστασία και αντιμετώπιση
Health Talk
21/08/2026 - 18:48
Δωρεάν στοματικός έλεγχος για παιδιά 6 έως 12 ετών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αθηναίων
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 18:26
Νέα ανάρτηση Γεωργιάδη: «Η θεαματική βελτίωση του ΕΣΥ στα νησιά είναι εμφανής...»
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 18:03
ΠΟΕΔΗΝ: «Ώρα μηδέν» για το ΕΣΥ - Πανελλαδική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 17:38
Άμεσος επαναπατρισμός βαρέως πάσχοντος Έλληνα από την Αττάλεια με τον συντονισμό του ΕΚΑΒ
Επικαιρότητα
21/08/2026 - 17:03
Έμπολα: Περισσότεροι από 2.500 οι νεκροί στο Κονγκό - Εξαπλώνεται εκθετικά η επιδημία
Υγεία
21/08/2026 - 16:37
Πάρκινσον: Νέα μελέτη συνδέει την κατοικία κοντά σε καθαριστήρια με αυξημένο κίνδυνο
Υγεία
21/08/2026 - 16:19
Καμπανάκι Τσακρή για το έντονο επιδημικό κύμα του ιού του Δυτικού Νείλου και την ελονοσία
Health Talk
21/08/2026 - 15:49
Το συστατικό των εσπεριδοειδών που «ανανεώνει» το γερασμένο ήπαρ – Τι έδειξε νέα μελέτη
Υγεία
21/08/2026 - 15:00
ΕΟΜ: Ουδέποτε έχει χαθεί μόσχευμα λόγω έλλειψης αίματος - Ανάρτηση Γεωργιάδη
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 14:09
Αλτσχάιμερ: Το διοξείδιο του άνθρακα μπορεί να «καθαρίζει» τον εγκέφαλο από τις βλαβερές πρωτεΐνες
Υγεία
21/08/2026 - 14:00
Ιός του Δυτικού Νείλου: Ο ΕΟΔΥ προειδοποιεί για περισσότερα κρούσματα τις ερχόμενες εβδομάδες
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 13:26
Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο ανθρώπων διαφορετικής γενιάς όταν συνεργάζονται
Ψυχική Υγεία
21/08/2026 - 13:00
Ιός Δυτικού Νείλου: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος
Υγεία
21/08/2026 - 12:00
WOAH: Η Ελλάδα χώρα απαλλαγμένη από την πανώλη μικρών μηρυκαστικών
Πολιτική Υγείας
21/08/2026 - 11:28
Ο συνδυασμός που μπορεί να κάνει πιο επικίνδυνη την οδήγηση στους ηλικιωμένους
Υγεία
21/08/2026 - 11:00
Ποια ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο αφυδάτωσης και θερμοπληξίας
Υγεία
21/08/2026 - 10:00
Οι άνδρες με καρδιολογικά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο και για καρκίνο
Υγεία
21/08/2026 - 09:00
Καιρός: Απομακρύνονται τα 40άρια, δύσκολες οι νύχτες μεταξύ 24 και 27 Αυγούστου
Επικαιρότητα
20/08/2026 - 22:59
Αεροψεκασμοί στους ορυζώνες Θεσσαλονίκης και Ημαθίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών
Επικαιρότητα
20/08/2026 - 22:26
Δύναμη, ισορροπία, αντοχή και αντανακλαστικά στην τρίτη ηλικία - Τι αλλάζει και πόση άσκηση χρειαζόμαστε
Fitness
20/08/2026 - 21:53
Καταγγελία και ερωτήματα για το λουκέτο στις παραγωγικές μονάδες απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ
Πολιτική Υγείας
20/08/2026 - 20:49

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτη τελικού σταδίου από τη Novo Nordisk για τη μίνιμουμ αποτελεσματική δόση του χαπιού κατά της παχυσαρκίας
Pharma News
19/08/2026 - 16:46
Πέντε τροφές και σπιτικές παρασκευές που μπορούν να κρατήσουν ενυδατωμένα τα παιδιά εν μέσω καύσωνα
Διατροφή
19/08/2026 - 18:34
Έμπολα: Πάνω από 5.000 κρούσματα στο Κονγκό
Πολιτική Υγείας
19/08/2026 - 10:00
ΙΣΠ: Θετική εξέλιξη η μεταβατική προσαρμογή του Ψηφιακού Αποθετηρίου
Πολιτική Υγείας
19/08/2026 - 19:17
Εξατομικευμένο εμβόλιο mRNA κατά του μελανώματος μειώνει τον κίνδυνο υποτροπής
Pharma News
20/08/2026 - 10:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo