ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας: 23 προτάσεις για το μέλλον του ΕΣΥ στην Ελλάδα

Υπηρεσίες Υγείας
Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας: 23 προτάσεις για το μέλλον του ΕΣΥ στην Ελλάδα
Με διεπιστιστημονική προσέγγιση θα αναλυθεί το ζήτημα της βιωσιμότητας και της ανθεκτικότητας των συστημάτων υγείας στο φετινό Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2022. Το συνέδριο υποστηρίζεται από 19 επιστημονικούς ερευνητικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
Τετάρτη, 07/12/2022 - 13:25
— Photo: Φωτογραφία από Gustavo Fring
News4Health Team News4Health Team

Το Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2022, με τίτλο «Βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα: Διασφαλίζοντας το μέλλον των συστημάτων υγείας», ξεκινάει τις εργασίες του την Τρίτη στις 13 Δεκεμβρίου.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οικονομικών της Υγείας (i-hecon) και την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (Ε.Ε.Ε.Ο.Π.Υ.), με την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και την υποστήριξη πολλών επιστημονικών φορέων όπως ο ΕΟΠΥΥ, η ΗΔΙΚΑ, η Ένωση Ασθενών Ελλάδας, το Εργαστήριο Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το Εργαστήριο Οικονομικών & Διοίκησης της Υγείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και το Health Policy Institute.

Δεκαεννέα επιστημονικοί ερευνητικοί εκπαιδευτικοί (κρατικοί ή ιδιωτικοί) οργανισμοί υποστηρίζουν το κορυφαίο συνέδριο στο πεδίο των επιστημών της υγείας και της έρευνας υπηρεσιών υγείας.

Φέτος για πρώτη φορά μετά την πανδημία, γίνεται με φυσική παρουσία, από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα με προσυνεδριακά φροντιστήρια που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στις 12 Δεκεμβρίου.

Η βιωσιμότητα και η ανθεκτικότητα των συστημάτων υγείας έχει αναδειχτεί μέσα από τις διαδοχικές κρίσεις ένα μείζον θέμα, το οποίο πλέον απασχολεί την κοινωνία στο σύνολό της, από τους επαγγελματίες της υγείας και τους πολιτικούς μέχρι τους τελικούς αποδέκτες των υπηρεσιών, τους πολίτες.

Οι νέες συνθήκες για την αντιμετώπιση των μεταδιδόμενων ασθενειών, της μετακίνησης αλλά και της γήρανσης των πληθυσμών σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική και την οικονομική κρίση, επιβάλλουν μια αλλαγή στις προτεραιότητες για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη των συστημάτων υγείας ώστε να καλύψουν τις αναδυόμενες ανάγκες, αλλά και να θωρακιστούν απέναντι σε αυτές που θα προκύψουν στο μέλλον.

Η πολυπαραγοντική αυτή εξίσωση επιβάλει μια διεπιστημονική προσέγγιση και στο πλαίσιο αυτό η επιδίωξη του Συνεδρίου δεν είναι απλώς να θέσει ερωτήματα και να συζητήσει τα θέματα, αλλά να προσφέρει μια διεπιστημονική πλατφόρμα για τη δημιουργία, ανάδειξη και κριτική αποτίμηση των παρεμβάσεων και πολιτικών για το σύστημα υγείας και τη δημόσια υγεία.

Να προσδιορίσει ακόμη, μέσα από την ανάλυση των εμπειριών και των μαθημάτων από την επιδημιολογία και τη δημόσια υγεία, την υγειονομική ασφάλεια, τις επιπτώσεις στην υγεία και την κοινωνία, την ψυχική υγεία, αλλά και τις ανισότητες, την ανάγκη για κοινωνική υποστήριξη των μειονοτήτων και των ειδικών πληθυσμών, το ρόλο της ιατροφαρμακευτικής καινοτομίας και των ψηφιακών τεχνολογιών

Στην προοπτική αυτή, το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει: την αποτίμηση και τον σχεδιασμό της πολιτικής ηγεσίας της χώρας για τα συστήματα υγείας, τη δημόσια υγεία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσα από δράσεις και εθνικές πολιτικές, τις βέλτιστες πρακτικές από επιστήμονες από τον Ευρωπαϊκό χώρο, τις απόψεις επαγγελματιών της υγείας, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ανεξάρτητων αρχών, εκπροσώπων της φαρμακοβιομηχανίας, ενώσεων ασθενών και της κοινωνίας των πολιτών.

Εκατόν είκοσι ομιλητές μεταξύ των οποίων 8 υπουργοί και υφυπουργοί συμμετέχουν στο συνέδριο. Από το Υπουργείο Υγείας συμμετέχουν ο Υπουργός Αθανάσιος Πλεύρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Μίνα Γκάγκα, η Υφυπουργός Ζωή Ράπτη και οι Γενικοί Γραμματείς Ειρήνη Αγαπηδάκη, Μάριος Θεμιστοκλέους και Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και νυν σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα καινοτομίας Βασίλης Κοντοζαμάνης μαζί με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη θα μιλήσουν για το πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει πόλος έλξης επενδύσεων στη βιοτεχνολογία.

Άλλοι κορυφαίοι Υπουργοί είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας που θα μιλήσει για το αν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για την αύξηση της χρηματοδότησης του συστήματος υγείας, ένα ζήτημα που για πολλά χρόνια απασχολεί τον υγειονομικό τομέα καθώς και ο Άκης Σκέρτσος που θα αναφερθεί στα διδάγματα από τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19, στο πως διαμορφώνεται η διατομεακή πολιτική των κυβερνήσεων σε συνθήκες κρίσης.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης θα μιλήσει για την ενσωμάτωση της λειτουργικής διάστασης του πολιτισμού στις πολιτικές δημόσιας υγείας, το πρόγραμμα της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης.

Εικοσιδύο ομιλίες από εκπροσώπους όλων των φορέων, με τον João Breda από τον World Health Organisation,την Anne Moen από το Gravitate Health, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της IMI στο οποίο συμμετέχει η Ελλάδα μαζί με άλλες 14 χώρες και την Sabine Vuik από τον OECD, ανάμεσα σε όλους τους διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Τριάντα τέσσερα στρογγυλά τραπέζια από το Partnership for Health System Sustainability and Resilience (LSE), το Unicom, το Gravitate Health και το Connecting Health, Ελληνικούς οργανισμούς όπως ο ΕΟΠΥΥ, η ΗΔΙΚΑ Α.Ε, και ο Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε. καθώς και πανεπιστήμια θα αποτυπώσουν το μέλλον για το σύστημα υγείας στην Ελλάδα, μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές προσαρμοσμένες στην Ελληνική πραγματικότητα.

Προεξάρχοντα ζητήματα αποτελούν η αναδιάρθρωση της δημόσιας υγείας, η μεταρρύθμιση του προσωπικού ιατρού, η πρόληψη με αναφορά στο πρόγραμμα «Απόστολος Δοξιάδης» και διαχείριση του καρκίνου και των χρόνιων νοσημάτων, ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλά και νέα πρότυπα φροντίδας όπως η Νοσοκομειακή φροντίδα κατ’ οίκον για ογκολογικούς ασθενείς με το Πιλοτικό πρόγραμμα «ΟΙΚΟΘΕΝ», που φιλοδοξία του Υπουργείου υγείας είναι να αναπτυχθεί περαιτέρω και για άλλα νοσήματα. Η παχυσαρκία, η επιδημία του 21ου αιώνα και οι αναδυόμενες πολιτικές αντιμετώπισης της θα αναδειχθούν μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου.

Όπως κάθε χρόνο τα χρονίζοντα ζητήματα της αυξανόμενης φαρμακευτικής δαπάνης του νοσοκομειακού claw back θα αναλυθούν, ενώ θα συζητηθούν η ισότιμη πρόσβαση στο σύστημα υγείας η πρόσβαση στην καινοτομία στο φάρμακο, ζητήματα ψυχικής υγείας αλλά και άλλα τεχνικά θέματα όπως η αξιολόγηση τεχνολογιών υγείας.

Παράλληλα 85 επιστημονικές εργασίες θα παρουσιαστούν, πάνω στις θεματικές: Επιδημιολογία / Δημόσια Υγεία, Έρευνα Υπηρεσιών Υγείας, Ιστορία και Φιλοσοφία της Υγείας, Οικονομικά της Υγείας, Οικονομική Αξιολόγηση Φαρμάκου και Τεχνολογίας Υγείας, Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, Πληροφορική της Υγείας, Ποιότητα Υπηρεσιών Υγείας, Πολιτικές Υγείας και Υπηρεσιών Υγείας.

Στα προσυνεδριακά φροντιστήρια θα αναλυθούν επίκαιρα θέματα όπως: Πρόσβαση των φαρμάκων στην αγορά (Market Access), Εργαλεία μέτρησης της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας. Ψηφιακή διακυβέρνηση του φαρμάκου 2022-2030, Εργαλεία και δείκτες για την αξιολόγηση της διοίκησης των νοσοκομείων, Οι κατευθύνσεις του Ευρωπαϊκού οργανισμού φαρμάκου (EMA) για το φάρμακο: νέα μοντέλα κωδικοποίησης (idmp, epi).

Στις εργασίες του Συνεδρίου, συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, όλοι οι φορείς του υγειονομικού τομέα, καθώς επίσης και επαγγελματίες υγείας, κλινικοί και ερευνητές, επιστήμονες από τις κοινωνικές, οικονομικές και ανθρωπιστικές σπουδές, δημόσιοι λειτουργοί, εκπρόσωποι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, επιστημονικών φορέων και πανεπιστημίων.

Στη σκιά της απουσίας του εμπνευστή του Συνεδρίου Καθηγητή Γιάννη Κυριόπουλου, οι μαθητές και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την κληρονομιά του έργου που εκείνος ξεκίνησε, με την πεποίθηση ότι η βιωσιμότητα και η ανθεκτικότητα των συστημάτων υγείας θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στη λήξη των εργασιών της ημέρας έχει προγραμματιστεί μια ειδική συνεδρία εις μνήμη του Καθηγητή Γιάννη Κυριόπούλου ανοιχτή σε όλους.

Δείτε επίσης: Βουλή: «Πέρασε» με 156 «ναι» το νομοσχέδιο για τη Δευτεροβάθμια περίθαλψη

Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2022 - 14:24
  • ΕΣΥ
  • ΕΟΠΥΥ
  • ΗΔΙΚΑ
  • ΕΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ)
Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ) 07 Δεκεμβρίου 2022
Πυροβολισμός κατά 16χρονου Ρομά - ΟΕΝΓΕ : Γιατί δεν έχει εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του 07 Δεκεμβρίου 2022
Πυροβολισμός κατά 16χρονου Ρομά - ΟΕΝΓΕ : Γιατί δεν έχει εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΛΟΚ: Τριήμερο διεθνές φόρουμ για τον καρκίνο με έμφαση στην πολιτική, την έρευνα και τη χρηματοδότηση
Patient Talk
26/06/2026 - 15:17

ΕΛΛΟΚ: Τριήμερο διεθνές φόρουμ για τον καρκίνο με έμφαση στην πολιτική, την έρευνα και τη χρηματοδότηση

Διήμερο επιστημονικό γεγονός η συνάντηση για την περιτοναϊκή κάθαρση από τη Vantive
Υπηρεσίες Υγείας
26/06/2026 - 03:41

Διήμερο επιστημονικό γεγονός η συνάντηση για την περιτοναϊκή κάθαρση από τη Vantive

Αστοχίες στο ΦΕΚ των βιοδεικτών, καθυστερήσεις στην πρόσβαση των ασθενών – Η κρίσιμη περίπτωση του HRD για τον καρκίνο των ωοθηκών
Pharma Policy
25/06/2026 - 14:31

Αστοχίες στο ΦΕΚ των βιοδεικτών, καθυστερήσεις στην πρόσβαση των ασθενών – Η κρίσιμη περίπτωση του HRD για τον καρκίνο των ωοθηκών

ΕΟΠΥΥ: Τελετή παράδοσης - παραλαβής παρουσία Γεωργιάδη
Πολιτική Υγείας
24/06/2026 - 14:16

ΕΟΠΥΥ: Τελετή παράδοσης - παραλαβής παρουσία Γεωργιάδη

Πολυσήμαντη η παρουσία της Θεραπευτικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αιματολογίας
Υγεία
23/06/2026 - 15:37

Πολυσήμαντη η παρουσία της Θεραπευτικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αιματολογίας

Αποκαλυπτικοί οι αριθμοί για το «αποτύπωμα» του 1566 στο σύστημα υγείας
Πολιτική Υγείας
22/06/2026 - 23:02

Αποκαλυπτικοί οι αριθμοί για το «αποτύπωμα» του 1566 στο σύστημα υγείας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα έρευνα συνδέει την υγιεινή διατροφή με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας - Ποια τρόφιμα να επιλέγουμε
Διατροφή
26/06/2026 - 18:09
ΕΟΦ: Διετές πιλοτικό πρόγραμμα για τα ηλεκτρονικά φύλλα οδηγιών στα νοσοκομειακά φάρμακα
Pharma Policy
26/06/2026 - 17:14
Εθελοντές του ΕΕΣ προσέφεραν πρώτες βοήθειες σε τραυματία τροχαίου
Επικαιρότητα
26/06/2026 - 16:53
Η απώλεια λιπώδους ιστού στην κοιλιά μπορεί να προστατέψει τον εγκέφαλο
Health Talk
26/06/2026 - 16:18
«Zoomies»: Γιατί ο σκύλος ή η γάτα σας κάνουν ξαφνικά ...σπριντ; Οι ειδικοί εξηγούν
Pet
26/06/2026 - 16:00
Σύλλογος «Επιστρέφω»: Σήμα κινδύνου για τις δημόσιες δομές θεραπείας των διαταραχών πρόσληψης τροφής
Patient Talk
26/06/2026 - 15:36
ΕΛΛΟΚ: Τριήμερο διεθνές φόρουμ για τον καρκίνο με έμφαση στην πολιτική, την έρευνα και τη χρηματοδότηση
Patient Talk
26/06/2026 - 15:17
Η εισπνεόμενη βιταμίνη D μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των πνευμόνων
Υγεία
26/06/2026 - 15:00
Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος: Μπορεί ένα προβιοτικό να αποτελέσει θεραπεία;
Υγεία
26/06/2026 - 14:00
Μητσοτάκης: Αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα ψυχικής υγείας των παιδιών και των εφήβων με μεγάλη σοβαρότητα
Πολιτική Υγείας
26/06/2026 - 13:49
Οι επιστήμονες βρήκαν τρόπο να κάνουν τον εγκέφαλο να "πιστέψει" ότι κοιμήθηκε
Υγεία
26/06/2026 - 13:00
150 χρόνια από την ίδρυση της Lilly: Η ιστορίς ως θεμέλιο για το μέλλον της φαρμακοβιομηχανίας
Pharma News
26/06/2026 - 12:17
Εμβολιασμός: Λογική ή "ιατρική ελευθερία"; – Το παράδειγμα του αμερικανικού στρατού
Πολιτική Υγείας
26/06/2026 - 12:00
Έμπολα: Το σενάριο του τρόμου για 66.000 κρούσματα μέχρι το φθινόπωρο
Επικαιρότητα
26/06/2026 - 11:00
Παγκόσμια Ημέρα Ναρκωτικών: Οι αλλαγές στον χάρτη των εξαρτήσεων και το νέο μοντέλο αντιμετώπισης
Πολιτική Υγείας
26/06/2026 - 10:30
Η ακραία ζέστη παραλύει τα νοσοκομεία στη Μεγάλη Βρετανία - Νοκ άουτ εξοπλισμός και γιατροί
Επικαιρότητα
26/06/2026 - 10:00
Μεταστατικός τριπλά αρνητικός καρκίνος του μαστού: Έγκριση δύο νέων θεραπευτικών σχημάτων από τον FDA
Υγεία
26/06/2026 - 09:00
Σκληρόδερμα: Σπάνιο, χρόνιο και συστηματικό αυτοάνοσο νόσημα που αργεί να διαγνωστεί
Patient Talk
26/06/2026 - 07:28
Διήμερο επιστημονικό γεγονός η συνάντηση για την περιτοναϊκή κάθαρση από τη Vantive
Υπηρεσίες Υγείας
26/06/2026 - 03:41
Στρατηγική σύμπραξη μεταξύ Ε.Ο.Π.Α.Ε. και Metropolitan College με πέντε ειδικές στοχεύσεις
Ψυχική Υγεία
26/06/2026 - 00:08
ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της Bayer και ακυρώνει τις αγωγές εναντίον της για ζιζανιοκτόνο με γλυφοσάτη
Επικαιρότητα
25/06/2026 - 22:13
ΕΟΔΥ: Σχεδόν 380 άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα - Πως θα κάνετε πιο ασφαλές το κολύμπι σας
Υγεία
25/06/2026 - 21:27
Καρκίνος παχέος εντέρου και ορθού: Παράγοντες κινδύνου, συμπτώματα και ο ρόλος της πρόληψης
Health Talk
25/06/2026 - 20:53
Πέντε οδηγίες πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση τσιμπήματος από μωβ μέδουσα
Υγεία
25/06/2026 - 20:09
Πανελλαδική έρευνα της ΕΣΑμεΑ: Καταλυτικός ο ρόλος του Προσωπικού Βοηθού για τα άτομα με αναπηρία
Patient Talk
25/06/2026 - 19:43
Το Θεαγένειο απέκτησε νέο ρομποτικό σύστημα παρασκευής κυτταροστατικών φαρμάκων
Υγεία
25/06/2026 - 19:09
Επενδύσεις άνω των 400 εκατ. ευρώ μετατρέπουν την Αρκαδία σε νέο φαρμακευτικό κόμβο της Ευρώπης
Pharma Policy
25/06/2026 - 18:44
Σαρωτικούς ελέγχους ετοιμάζει ο ΕΟΦ για τα φάρμακα «μαϊμού» - Στο στόχαστρο τα ενέσιμα GLP-1
Pharma Policy
25/06/2026 - 18:08
Φροντίδα ατόμων με άνοια: Πώς μπορεί να βοηθήσει ο έπαινος και πότε μπορεί να προκαλέσει σύγχυση
Υγεία
25/06/2026 - 16:21
Θεμιστοκλέους: «Με προσωπικό και εξοπλισμό έχει ενισχυθεί το ΕΚΑΒ στις τουριστικές περιοχές»
Πολιτική Υγείας
25/06/2026 - 15:47

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεωργιάδης από Πάτρα: «Άμεση λύση στο πρόβλημα με τους ακτινολόγους στο Καραμανδάνειο»
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 22:46
Γεωργιάδης: «Ευχαριστώ τη Μαριάννα Λάτση για τη νέα μονάδα νοσηλείας ογκολογικών ασθενών στο ΠΓΝ Ρίου»
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 20:18
Απαραίτητη η σαφής πρόβλεψη για τη συμμετοχή των φυσικοθεραπευτών στην ανακουφιστική φροντίδα
Πολιτική Υγείας
23/06/2026 - 19:42
Screening καρκίνου πνεύμονα: Από τις εξαγγελίες στην ανάγκη για σαφές επιχειρησιακό σχέδιο
Πολιτική Υγείας
24/06/2026 - 11:00
Έμπολα: Οι ΗΠΑ στέλνουν πειραματικές θεραπείες στο Κονγκό
Πολιτική Υγείας
24/06/2026 - 09:00
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo