ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ογκολογική – Αιματολογική κλινική ΕΚΠΑ: 2100 νέοι ασθενείς μέσα στο 2024, δεκάδες κλινικές δοκιμές

Υπηρεσίες Υγείας
Eurokinissi
Τα πεπραγμένα της Ογκολογικής – Αιματολογικής Μονάδας της Θεραπευτικής Κλινικής (Νοσοκομείο Αλεξάνδρα) της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ για το 2024.
Τρίτη, 18/03/2025 - 11:45
— Photo: Eurokinissi
News4Health Team News4Health Team

Η Αιματολογική-Ογκολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με Διευθυντή τον Καθηγητή και τ. Πρύτανη του ΕΚΠΑ Μελέτιο Αθανάσιο (Θάνο) Δημόπουλο, είναι εγκατεστημένη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και λειτουργεί από το 1994 με στόχο την βέλτιστη θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών που πάσχουν από αιματολογικές παθήσεις και νεοπλασίες από συμπαγή όργανα, την ανάπτυξη της κλινικής, μεταφραστικής και βασικής έρευνας σε αυτούς τους τομείς.

Στο πλαίσιο της Αιματολογικής Μονάδας είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη η Μονάδα Πλασματοκυτταρικών Δυυσκρασιών, όπου αξιολογούνται και αντιμετωπίζονται ασθενείς με μονοκλωνικές γαμμαπάθειες, πολλαπλούν μυέλωμα, αμυλοείδωση, μακροσφαιριναιμία Waldenström, κ.λπ..

Κατά το έτος 2024, 2100 νέοι ασθενείς προσήλθαν στην Αιματολογική-Ογκολογική Μονάδα και Μονάδα Πλασματοκυτταρικών Δυσκρασιών για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς. Μεταξύ αυτών 350 ήταν ασθενείς με πολλαπλούν μυέλωμα (165 με νέα διάγνωση), 185 με μονοκλωνική γαμμαπάθεια αδιευκρίνιστης σημασίας (MGUS), 120 με αμυλοείδωση, 235με ασυμπτωματικό πολλαπλούν μυέλωμα και μονοκλωνική γαμμαπάθεια αδιευκρίνιστης σημασίας, 100 με λεμφώματα και λευχαιμίες, 200 με καρκίνο μαστού, 100 με καρκίνο προστάτη, 80 με καρκίνο παχέος εντέρου, 180 με γυναικολογικές κακοήθειες, καθώς και με άλλα λιγότερο συχνά νεοπλάσματα.

Συνολικά διενεργήθησαν 23500 θεραπείες ασθενών εκτός αυτών που έλαβαν αγωγή εντός κλινικής μελέτης. Στη Μονάδα Πλασματοκυτταρικών Δυσκρασιών 700 ασθενείς με πολλαπλούν μυέλωμα, μακροσφαιριναιμία Waldenström και AL αμυλοείδωση έλαβαν αγωγή στο πλαίσιο προοπτικών κλινικών μελετών που περιλαμβάνουν καινοτόμα φάρμακα. Τον Ιούνιο 2024 η Μονάδα, επιθεωρήθηκε επιτυχώς από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) για 2 κλινικές δοκιμές που αφορούν στο πολλαπλούνμυέλωμα και στην αμυλοείδωση.

Σε ερευνητικό επιστημονικό επίπεδο, τα στελέχη της Μονάδας Πλασματοκυτταρικών Δυσκρασιών είχαν περισσότερες από 80 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά υψηλού κύρους, αρκετά εκ των οποίων με συντελεστή απήχησης πάνω από 10. Στα μεγάλα διεθνή συνέδρια υπήρξαν περισσότερες από 15 προφορικές ανακοινώσεις και 46ανητρημένες ανακοινώσεις. Στον τομέα των συμπαγών όγκωνδημοσιεύτηκαν23 εργασίες το 2024 εκ των οποίων οι 5 σε πολύ υψηλού κύρους περιοδικάκαι 16 ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια.

Διοργανώθηκε το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Σπανίων Αιματολογικών Παθήσεων και Αμυλοείδωσης, Διεθνές Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τον Γυναικολογικό Καρκίνο και το ετήσιο Συνέδριο για την Κακοήθεια σε Νεαρή Ηλικία.

Στη Μονάδα διεξάγονται πάνω από 60 κλινικές δοκιμές στον τομέα των πλασματοκυτταρικών δυσκρασιών (πολλαπλούνμυέλωμανεοδιαγνωσθέν και υποτροπιάζον σε διάφορες φάσης της υποτροπής,μακροσφαιριναιμίαWaldenström, ALαμυλοείδωση, αμυλοείδωση από τρανσθυρετίνη, λεμφώματα). Σημαντικές κλινικές μελέτες (φάσης I, II, III, IV) είναι σε εξέλιξη και αφορούν στον καρκίνο μαστού, πνευμόνων, γαστρεντερικού, γυναικολογικών νεοπλασιών, προστάτη, νεφρώνυπό την επίβλεψη του Διευθυντή Καθηγητή Θεραπευτικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας Μελέτιου Αθανάσιου (Θάνου) Δημόπουλου, του Καθηγητή Αιματολογίας Ευάγγελου Τέρπου, του Καθηγητή Θεραπευτικής-Ογκολογίας Ευστάθιου Καστρίτη, της Καθηγήτριας Θεραπευτικής-Ογκολογίας Φλώρας Ζαγουρή, της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Μαρίας Γαβριατοπούλου, του Επίκουρου Καθηγητή Θεραπευτικής-Ογκολογίας Μιχάλη Λιόντου και της Επιμελήτριας ΕΣΥ Μαγδαληνής Μήγκου, του Επιμελητή ΕΣΥ Ευάγγελου Ελευθεράκη–Παπαϊακώβου, της Επιστημονικής ΣυνεργάτιδοςΔρ. Μαρίας Καπαρέλου, του Επιστημονικού Συνεργάτη Δρ.Νικόλαου Κανέλλια, του Επιστημονικού Συνεργάτη Δρ. Κωνσταντίνου Γιάννακα και της Επιστημονικής Συνεργάτιδος Ερασμίας Μπουτάκογλου.Στην Μονάδα εκπαιδεύονται 6 ειδικευόμενοι Παθολογικής Ογκολογίας, 1 ειδικευόμενος Αιματολογίας και 2 ειδικευόμενοι Εσωτερικής Παθολογίας και φοιτητές του 8ου έως 12ου 6μήνου της Ιατρικής Σχολής.Στην Αιματολογική-Ογκολογική Μονάδα εργάζονται περισσότεροι από 25 διαχειριστές και διαχειρίστριες δεδομένων (studycoordinators)στον τομέα των κλινικών δοκιμών, 4 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες με εξειδίκευση σε κλινικές μελέτες (studynurses), 2 άτομα υπεύθυνα για την ποιότητα (Quality-Auditing), 5 άτομα υπεύθυνα για οικονομικά ζητήματα και 5 άτομα διοικητικό προσωπικό. Το κλινικό έργο της Μονάδας υποστηρίζεται από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.

Στο Εργαστήριο της Αιματολογικής - ΟγκολογικήςΜονάδας πραγματοποιούνται σύγχρονες τεχνικές που αφορούν σε βασική και μεταφραστική έρευνα. Το προσωπικό του εργαστηρίου απαρτίζουν οι Τίνα Μπαγκρατούνι (Βιολόγος, PhD), Χριστίνα Ήβη-Λιάκου (Βιοχημικός, MSc), Νεφέλη Μαυριανού-Κουτσούκου (Βιολόγος, MSc), Ιωάννης Κόλλιας (Χημικός), Αλεξάνδρα Παπαδήμου(Βιολόγος), Κωνσταντίνα Ταουξή (Βιολόγος), Ουρανία Θεολογή (Βιοπληροφορικός), Αικατερίνη Χρυσοστομίδου(Βιολόγος), Αγησίλαος Παπαδόπουλος(Βιολόγος) και Ελένη Καλαφάτη (Βιολόγος).

Το Εργαστήριο συμμετέχει σε συνεργατικά εθνικά και διεθνή ανταγωνιστικά ερευνητικά προγράμματα (TRANSCAN-2, Ερευνώ-Καινοτομώ). Κύρια ερευνητική δραστηριότητα και συμμετοχή στα προγράμματα HORIZONELMUMY και SANGUINE.

Άλλες σημαντικές χρηματοδοτήσεις της Μονάδας από ανταγωνιστικά διεθνή προγράμματα είναι οι ακόλουθες:

  • Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα DISARM που χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο της προκήρυξης HORIZON-MISS-2024-CANCER-01-03 με κύριο ερευνητή τον Επίκουρο Καθηγητή Μιχάλη Λιόντο.
  • Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα EUnetCCCJA με αριθμό προγράμματος 101183407 που χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο της προκήρυξης EU4HealthProgramme (EU4H) (EU4H-2023-JA-3-IBA-07) με κύριο ερευνητή τον Καθηγητή Θάνο Δημόπουλο.
  • Ευρωπαϊκό πρόγραμμα GenoMed4All, μέρος του προγράμματος HORIZON 2020 με κύριο ερευνητή τον Καθηγητή ΕυάγγελοΤέρπο.
  • Η Δρ. Τίνα Μπαγκρατούνι και ο Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος, επιλέχθηκαν επίσης για χρηματοδότηση από το International Waldenström’s Macroglobulinemia Foundation (IWMF), το IWMF-LLS Strategic Research Roadmap Initiative για την επιστημονική έρευνα με τίτλο «Γενωμικός χαρακτηρισμός ασθενών με μακροσφαιριναιμίαWaldenström ανθεκτικών στην θεραπεία με ιβρουτινίμπη».
  • Ο ΚαθηγητήςΕυάγγελοςΤέρπος έλαβε το International Myeloma Society - Paula and Rodger Riney Foundation Translational Research Award για το πρόγραμμα μετίτλο«Comprehensive Exploration of Molecular Pathways and Biomarkers in Myeloma-Induced Bone Disease: A Multi-Omics Approach for Personalized Therapeutic Management».

Tιμητικές διακρίσεις

  • Ο Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος επανεξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του EuropeanMyelomaNetwork
  • Η Δρ. Τίνα Μπαγκρατούνι τιμήθηκε με το επιστημονικό βραβείο RobertA. KyleCareerDevelopmentAward του InternationalWaldenstrom’sMacroglobulinemiaFoundation (IWMF)για την επιστημονική έρευνα με τίτλο «TrackingtheEvolutionofIbrutinibResistantProteomeinWM».
  • Ο Καθηγητής Ευστάθιος Καστρίτης τιμήθηκε με το βραβείοRobertKyle για τη συνολική συνεισφορά του στη μελέτη της ΜακροσφαιριναιμίαςWaldenström από το InternationalWaldenström’sMacroglobulinemiaFoundation.
  • Ο Καθηγητής ΕυάγγελοςΤέρπος εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αιματολογικής Εταιρείας για τα έτη 2024-2028.

Η Θεραπευτική Κλινική, που πρωτοστατεί στην αντιμετώπιση ογκολογικών ασθενών στην Ελλάδα, συμμετέχει επίσης στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα EUnetCCC που αποτελεί μέρος της κοινής δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εξασφάλιση των υψηλότερων ποιοτικών προτύπων στην παροχή ιατρικής περίθαλψης σε ασθενείς με νεοπλασίες. Συντονιστές είναι ο Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος και ο Επίκουρος Καθηγητής Μιχάλης Λιόντος. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Θεραπευτική Κλινική θα συντονίσει τόσο τη διαδικασία πιστοποίησης του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα ως Κέντρου Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης του Καρκίνου (ComprehensiveCancerCenter) όσο και την ένταξή του στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο αντίστοιχων Ογκολογικών Κέντρων. Το πρόγραμμα EUnetCCC στοχεύει να αποτελέσει την πλατφόρμα διασύνδεσης μεταξύ των πιστοποιημένων κέντρων που θα διευκολύνει την συνεργασία και την ανταλλαγή βέλτιστων θεραπευτικών πρακτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, η Θεραπευτική Κλινική θα αποτελέσει μια από τις δύο κλινικές στην Ευρώπη που θα πιστοποιηθεί και ως Δίκτυο Ολοκληρωμένης Ιατρικής Φροντίδας (ComprehensiveCancerCareNetwork). Η Θεραπευτική Κλινική θα θέσει τα πρότυπα και τους ποιοτικούς δείκτες για τη δημιουργία Δικτύου Ολοκληρωμένης Φροντίδας με την προοπτική τα δίκτυα αυτά να βρουν εφαρμογή στα συστήματα υγείας και των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών.

  • ΕΚΠΑ
  • ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  • ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
  • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις καρδιάς μέσω του προγράμματος «Προλαμβάνω»
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις καρδιάς μέσω του προγράμματος «Προλαμβάνω» 14 Μαρτίου 2025
ΥΓΕΙΑ και ΕΟΕ συνεχίζουν τη χορηγική συνεργασία τους για τέσσερα χρόνια 18 Μαρτίου 2025
ΥΓΕΙΑ και ΕΟΕ συνεχίζουν τη χορηγική συνεργασία τους για τέσσερα χρόνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικροκυτταρικός καρκίνος του πνεύμονα: Νέος συνδυασμός ανοσοθεραπείας μειώνει κατά 58% τον κίνδυνο θανάτου
Υγεία
26/10/2026 - 14:54

Μικροκυτταρικός καρκίνος του πνεύμονα: Νέος συνδυασμός ανοσοθεραπείας μειώνει κατά 58% τον κίνδυνο θανάτου

H ανοσοθεραπεία ως θεραπευτική επιλογή ανεξάρτητα από τον τύπο του καρκίνου
Υγεία
22/10/2026 - 17:33

H ανοσοθεραπεία ως θεραπευτική επιλογή ανεξάρτητα από τον τύπο του καρκίνου

Ο αναβαθμισμένος ρόλος των εξετάσεων αίματος στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου
Υγεία
21/10/2026 - 12:00

Ο αναβαθμισμένος ρόλος των εξετάσεων αίματος στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου

Καρκίνος παγκρέατος: Νέα στοχευμένη θεραπεία παρατείνει την επιβίωση - Πρόσβαση για τους ασθενείς και στην Ελλάδα
Υγεία
20/10/2026 - 10:29

Καρκίνος παγκρέατος: Νέα στοχευμένη θεραπεία παρατείνει την επιβίωση - Πρόσβαση για τους ασθενείς και στην Ελλάδα

Καρκίνος του πνεύμονα: Νέα δεδομένα στη θεραπεία από το Παγκόσμιο Συνέδριο στη Σεούλ
Υγεία
15/10/2026 - 09:00

Καρκίνος του πνεύμονα: Νέα δεδομένα στη θεραπεία από το Παγκόσμιο Συνέδριο στη Σεούλ

Μεταστατικός καρκίνος του μαστού: Οι νέες θεραπείες προσφέρουν περισσότερες επιλογές
Health Talk
13/10/2026 - 10:00

Μεταστατικός καρκίνος του μαστού: Οι νέες θεραπείες προσφέρουν περισσότερες επιλογές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

28η Οκτωβρίου: Οι νοσηλεύτριες που έγραψαν ιστορία – Η πρώτη Ελληνίδα αλεξιπτωτίστρια
Επικαιρότητα
28/10/2026 - 08:11
ΕΕΣ: Σχεδόν 8.000 γυναίκες εκπαιδεύτηκαν στην αυτοεξέταση μαστού
Υγεία
28/10/2026 - 07:29
Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής ζητεί την θεσμική κατοχύρωση των Συμβούλων Ψυχικής Υγείας
Πολιτική Υγείας
28/10/2026 - 03:48
Χανιά: Εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση μαθητών Λυκείου σε θέματα έμφυλης βίας
Επικαιρότητα
28/10/2026 - 00:06
Γεωργιάδης: Επίσκεψη στα Χανιά με δύο σημαντικές ανακοινώσεις για την υγεία
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 21:49
Ιατρική για ταξιδιώτες: Το βασικό φαρμακείο και πότε πρέπει να αναζητήσουμε βοήθεια στο εξωτερικό
Υγεία
27/10/2026 - 21:21
Εξελιγμένη θεραπεία βελτιώνει τα μετεγχειρητικά συμπτώματα του καταρράκτη
Health Talk
27/10/2026 - 20:36
Νέες ειδικότητες και αλλαγές στις προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Επικαιρότητα
27/10/2026 - 20:11
Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας: Η συμμετοχή είναι δικαίωμα όλων για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Υγεία
27/10/2026 - 19:38
Το ECDC ενισχύει την task force για τον Έμπολα στην Αφρική μετά τα κρούσματα σε Κένυα και Νιγηρία
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 18:56
Συναγερμός για ακραία καιρικά φαινόμενα την Τετάρτη - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο
Επικαιρότητα
27/10/2026 - 18:09
Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης: Ένας στους τρεις ενήλικες εμφάνισε τη νόσο πριν από τα 18 του
Health Talk
27/10/2026 - 17:54
Προς αναδιοργάνωση οι επιτροπές ελέγχου του ΙΣΑ - Θα συνδράμουν τους μηχανισμούς της Πολιτείας
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 17:36
ΣΕΙΒ: 40 χρόνια υψηλής ιατρικής τεχνολογίας στην υπηρεσία του συστήματος υγείας
Υπηρεσίες Υγείας
27/10/2026 - 17:13
Με ιδιαίτερο συμβολισμό το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών το διήμερο 30 & 31 Οκτωβρίου
Patient Talk
27/10/2026 - 16:52
Το νέο τηλεοπτικό spot του ΠΦΣ για τον αντιγριπικό εμβολιασμό
Υγεία
27/10/2026 - 16:31
Αγαπηδάκη: «Ενίσχυση και 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αγίων Αναργύρων»
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 16:13
Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Τα ηλικιακά όρια και τα μεγάλα διλήμματα της βιοηθικής
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 16:00
Αντιδράσεις εργαζομένων στον ΕΟΠΑΕ για τη μετακίνηση θεραπευτή από τις φυλακές Κορυδαλλού
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 15:39
Πρωτεΐνη: Πότε η μεγάλη πρόσληψη μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό
Health Talk
27/10/2026 - 15:00
Ιατρική και Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο κίνδυνος του «never-skilling» στην εκπαίδευση των γιατρών
Digital Health
27/10/2026 - 14:00
Θεμιστοκλέους: Σύσταση για εμβολιασμό κατά της γρίπης και της COVID-19
Πολιτική Υγείας
27/10/2026 - 13:40
ΛΔ Κονγκό: Περισσότερα από 10.000 είναι πλέον τα κρούσματα του 'Εμπολα
Επικαιρότητα
27/10/2026 - 13:00
Χειμερινή κόπωση και πεσμένη διάθεση: Πώς επηρεάζει το λιγότερο φως τον οργανισμό
Ψυχική Υγεία
27/10/2026 - 12:00
Τεχνητή νοημοσύνη και ψύχωση: Πώς τα chatbots μπορεί να επιδεινώνουν τα συμπτώματα
Ψυχική Υγεία
27/10/2026 - 11:00
Φάρμακο για τη στυτική δυσλειτουργία δείχνει να βοηθάει στην αναγέννηση των μυών
Υγεία
27/10/2026 - 10:00
Φάρμακα GLP-1 για απώλεια βάρους: Οι διατροφικές ελλείψεις που προκαλούν ανησυχία
Υγεία
27/10/2026 - 09:00
Άσκηση απεγκλωβισμού τραυματιών από τροχαία ατυχήματα πραγματοποίησε ο ΕΕΣ
Επικαιρότητα
27/10/2026 - 07:32
Bayer: Ο ρόλος της σύγχρονης απεικόνισης στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
Υπηρεσίες Υγείας
27/10/2026 - 03:49
Επιδημία ιλαράς έχει προκαλέσει περισσότερους από 1.200 θανάτους στο Μπανγκλαντές
Υγεία
27/10/2026 - 00:08

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπνική άπνοια: Νέο φάρμακο για την παχυσαρκία μείωσε τις διακοπές της αναπνοής έως και 52%
Υγεία
26/10/2026 - 13:00
Επιστολή του ΙΣΑ προς τον ΕΟΠΥΥ για την εφαρμογή του Ψηφιακού Αποθετηρίου Εξετάσεων
Πολιτική Υγείας
26/10/2026 - 18:09
Δ Φιλιώτης: Διαδρομή 62 χρόνων στο φάρμακο με έντονο αποτύπωμά στην ελληνική φαρμακευτική ιστορία
Pharma News
26/10/2026 - 10:52
Δέκα μύθοι και παρανοήσεις για τη διαλειμματική νηστεία - Απαντήσεις σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Διατροφή
26/10/2026 - 18:59
Bayer: Ο ρόλος της σύγχρονης απεικόνισης στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
Υπηρεσίες Υγείας
27/10/2026 - 03:49
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo