ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΠ: Εκπαίδευση σε ΚΑΡΠΑ και πρώτες βοήθειες στους δημοτικούς υπαλλήλους Πειραιά, Νίκαιας, Κορυδαλλού

Υγεία
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Νικόλαος Πλατανησιώτης.
Πρωτότυπη πρωτοβουλία από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά σε συνεργασία με τους εκπροσώπους εργαζομένων ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία.
Τρίτη, 29/04/2025 - 15:44
— Photo: Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Νικόλαος Πλατανησιώτης.
News4Health Team News4Health Team

Σεμινάρια δωρεάν εκπαίδευσης των δημοτικών υπαλλήλων στους δήμους Πειραιά, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Κορυδαλλού για την παροχή πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, καθώς και στην προάσπιση της Υγιεινής και της Ασφάλειας κατά την εργασία ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Αυτή η σημαντική πρωτοβουλία παρουσιάστηκε σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου 2025, οπότε τιμώνται η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, καθώς και η Διεθνής Ημέρα Μνήμης Εργατών.

Τη βασική εισήγηση σχετικά με την εκπαίδευση και τις κατευθύνσεις του προγράμματος έκανε ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Π. Νικόλαος Πλατανησιώτης, ο οποίος επεσήμανε ότι το βασικό ερέθισμα δόθηκε από τους εκπροσώπους των συλλόγων εργαζομένων στους δήμους, οι οποίοι έθεσαν το ζήτημα και ζήτησαν λύσεις και αρωγή από τον ιατρικό σύλλογο.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Νικαίας – Αγίου Ιωάννου Ρέντη Νίκος Τράκας, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Πειραιά και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ Κώστας Γαλάνης.

ISP 1

Την πρωτοβουλία χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Νικαίας και Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Π. Κώστας Μαραγκάκης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Παύλος Σαρώφ.
Τα σεμινάρια προς τους εργαζομένους ξεκινούν άμεσα και όπως εξήγησε ο κ. Πλατανησιώτης αποτελούν μια «κοινωνική υπεραξία» αφού με τη γνώση παροχή Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ επισφραγίζεται η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ISP 2
Παράλληλα, στο ευρύτερο πλαίσιο επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προσφορά των εργαζομένων στους ΟΤΑ προς το κοινωνικό σύνολο, όχι μόνο με την άσκηση του λειτουργήματός τους, αλλά και με τη σωτήρια παρέμβασή τους ως ανανήπτες σε κάποιο έκτακτο περιστατικό όταν ένας συμπολίτης μπορεί να χάσει τις αισθήσεις του ή χρειαστεί υποστήριξη.

ISP 3

Πλατανησιώτης: «Πρωτοβουλία σε δύο άξονες»

Ο κ. Πλατανησιώτης υπογράμμισε: «Η σημερινή εκδήλωση ξεκίνησε με παρότρυνση των σωματείων εργαζομένων στους δήμους Πειραιά, Νίκαιας και Κορυδαλλού, καθώς και την υποστήριξη από τους δημάρχων τους, το τι θα μπορούσε να κάνει ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά για να προσφέρει στους εργαζομένους. Αυτό που σκεφθήκαμε είναι ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι που να προσφέρει όχι μόνο στους εργαζομένους, αλλά και στους δημότες, καθώς και όλους τους πολίτες.

Αποφασίσαμε να κάνουμε σε συνεργασία μαθήματα ΚΑΡΠΑ, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης δηλαδή, διότι οι εργαζόμενοι στους δήμους -όπως λ.χ. εκείνοι που δουλεύουν στην Καθαριότητα και το Πράσινο, οι οποίοι βρίσκονται συνέχεια έξω- μπορούν να είναι δίπλα σε ένα περιστατικό, το οποίο μπορεί να είναι επείγον. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν και να σώσουν μια ζωή. Θεωρώ ότι απ’ όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε, αν σωθεί έστω μία ζωή, το πρόγραμμα αυτό θα είναι απόλυτα πετυχημένο.

ISP 5

Ο δεύτερος άξονας της πρωτοβουλίας αυτής είναι να κάνουμε μαθήματα Υγιεινής και Ασφάλειας από επιστημονικό προσωπικό που γνωρίζει πολύ καλά το κομμάτι αυτό, ώστε να προσπαθήσουμε και να ελαχιστοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισότερο, τα ατυχήματα στους χώρους δουλειάς από τους εργαζομένους στους δήμους της περιοχής μας. Ευχή και ελπίδα μας είναι να εξαπλωθούν αυτά τα προγράμματα σε όλη τη χώρα».

ISP 6

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν υπάρχουν υποδομές για να υποστηριχθεί η πρωτοβουλία αυτή, όπως συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν εγκατεστημένοι απινιδωτές σε πλατείες, γυμναστήρια και άλλα κεντρικά σημεία των πόλεων. «Σε όλη την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, κάθε πλατεία έχει τον απινιδωτή της, όπως κάθε στάδιο, κάθε κολυμβητήριο. Δεν θα σκεφθώ ποιος είναι υπεύθυνος να τους εγκαταστήσει. Ξέρω ότι λείπουν από τη χώρα μας και πρέπει να μπουν χθες», τόνισε. Σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο 24ωρης λειτουργίας Κέντρων Υγείας για την εξυπηρέτηση του φόρτου που υφίστανται τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, ο κ. Πλατανησιώτης τάχθηκε υπέρ αυτής της προοπτικής με ταυτόχρονη επάνδρωσή τους.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων

Ο κ. Τράκας τόνισε: «Η σημερινή πρωτοβουλία με δυο συλλόγους εργαζομένων, τόσο τον Κώστα Γαλάνη που είναι και μέλος του Γενικού Συμβουλίου, όσο και με τη δική μας μεριά στη Νίκαια, νομίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε μια κατάσταση για τα τεράστια εργατικά ατυχήματα που έχουμε και για τις ασθένειες που υπάρχουν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει βοηθήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό διότι μετράμε πολλά ατυχήματα σε δύσκολες συνθήκες, ειδικά στην Καθαριότητα, με συναδέλφους που έχουν χάσει τις ζωές τους. Ξεκινάμε από τον Πειραιά σε συνεργασία με τη Νίκαια, τον Κουρδαλλό και όλους τους άλλους δήμους, να μπορέσουμε και να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους εργαζομένους.
Είναι ένα σπουδαίο βήμα για να το δώσουμε και να γίνει παράδειγμα σε όλη τη χώρα. Έτσι θα γλυτώσουμε περισσότερους εργαζόμενους από δυσάρεστες στιγμές που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

ISP 7

Σε ανάλογο πνεύμα ο κ. Γαλάνης δήλωσε: «Πρόκειται για κοινή πρωτοβουλία των δύο συλλόγων, του δικού μας στον Πειραιά και αυτού της Νίκαιας, στον οποίο ηγείται ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μιας και κουβαλάμε αυτόν τον «σταυρό του Μαρτυρίου» εδώ και χρόνια για τους νεκρούς που θρηνούμε στην Αυτοδιοίκηση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, καθώς και τον Ι.Σ.Π. στο σύνολό του, επειδή για ακόμα μια φορά βάζει πλάτη στα προβλήματα των εργαζομένων.
Για εμάς είναι υποχρέωση να λύνουμε τα προβλήματα των εργαζομένων και να δίνουμε τη μάχη στην πρώτη γραμμή και την ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά με την αντιμετπώπιση εκτάκτων περιστατικών και προβλημάτων που προκαλούνται στους εξωτερικούς χώρους».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα για τα υψηλά ποσοστά θανάτων που καταγράφονται απάντησε λέγοντας: «Είμαστε πρώτοι με διαφορά τόσο από έκτακτα περιστατικά, όσο και από εργασιακά ατυχήματα σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Καταγράφονται πολλά προβλήματα ειδικά στην περιφέρεια και όχι στην Αττική ή τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν παύει να υπάρχουν γι’ αυτό και κάνουμε αυτά τα βήματα για την ενημέρωση όλων των εργαζομένων».

Τι είπαν οι δήμαρχοι

Ο Δήμαρχος Νικαίας – Αγίου Ιωάννου Ρέντη και Αντιπρόεδρος του ΙΣΠ εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά για την πρωτοβουλία που έλαβε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς και σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία διότι αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο ότι πολλοί εργαζόμενοι και ειδικά εκείνοι που βρίσκονται έξω από τα γραφεία και προσφέρουν υπηρεσία στον πολίτη, πολλές φορές χάνουν τη ζωή τους στην κυριολεξία αβοήθητοι. Οι εργαζόμενοι που είναι δίπλα δεν μπορούν να κάνουν κάτι! Με το πρόγραμμα αυτό, με την ΚΑΡΠΑ και τη διασφάλιση πρόληψης Υγιεινής και Ασφάλειας, θα προσφέρουμε στον εργαζόμενο μια περαιτέρω ασφάλεια και θα του δώσουμε κίνητρο να δουλεύει ασφαλής και να προσφέρει στον πολίτη».

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού εκτίμησε ότι το πρόγραμμα αυτό που ανακοινώθηκε σήμερα δεν είναι αναγκαίο μόνο για τους δημότες του Κορυδαλλού αλλά για το σύνολο της κοινωνίας. «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά που βασίζεται στην έννοια της σύνθεσης της Αυτοδιοίκησης και του επιστημονικού φορέα προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων, αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων στις πόλεις. Οι βελτιώσεις αυτές αφορούν σε χώρους που επισκέπτονται, κινούνται και αθλούνται οι δημότες μας», σημείωσε.

Το κ. Σαρώφ μετέφερε την εμπειρία του από τη χρησιμότητα εκπαίδευσης ειδικά σε διαδικασίες ΚΑΡΠΑ, ανέπτυξε περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει και απαρίθμησε περιπτώσεις ανάλογων πρωτοβουλιών στο εξωτερικό.

Σύντομη ενημέρωση για την ουσία και το περιεχόμενο των σεμιναρίων που η εκπαιδεύτρια Μαρία Μελετιάδου, η οποία χαρακτήρισε «πρόσκληση αλλά και πρόκληση ζωής» τη συμμετοχή της σ’ αυτήν την εκπαίδευση βασικής υποστήριξης της ζωής με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. «Ας γίνουμε μια δεξαμενή ανανηπτών διότι είναι στα χέρια μας να σώσουμε έναν ή περισσότερους συμπολίτες μας. Αν σώσουμε έστω και έναν άνθρωπο, θα νοιώσουμε σαν να έχουμε σώσει όλην την ανθρωπότητα», είπε χαρακτηριστικά.

ISP 8

Όσον αφορά στο δεύτερο μέρος του προγράμματος που αφορά στην Υγιεινή και την Ασφάλεια στους χώρους εργασίας, η Επόπτρια Δημόσιας Υγείας στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πειραιά Αθηνά Τριανταφύλλου ανέφερε ότι θα αρχίσει άμεσα η εκπαίδευση των εργαζομένων στον Δήμο Πειραιά και στη συνέχεια των άλλων δήμων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία. «Φιλοδοξούμε στην πρόληψη, που αποτελεί το βασικό παράγοντα για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εργασία, αλλά και την αντιμετώπιση όταν υπάρξει η ανάγκη διαχείρισης έκτακτου περιστατικού οπουδήποτε», ανέφερε.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί ανά ομάδα εργαζομένων με σεμινάρια, αφίσες, ερωτηματολόγια, προβολές ενημερωτικών βίντεο και πρακτική εξάσκηση.

  • ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΚΑΡΠΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά συνδέεται με θανάτους από καρδιακές παθήσεις
Χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά συνδέεται με θανάτους από καρδιακές παθήσεις 29 Απριλίου 2025
Σκωληκοειδίτιδα: Πώς μπορούμε να καταλάβουμε πιθανή φλεγμονή 29 Απριλίου 2025
Σκωληκοειδίτιδα: Πώς μπορούμε να καταλάβουμε πιθανή φλεγμονή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ικανοποίηση και από τον ΙΣΠ για τη διάκριση ρόλων μεταξύ Ιατρικών Συλλόγων και ΠΙΣ
Επικαιρότητα
01/11/2025 - 00:12

Ικανοποίηση και από τον ΙΣΠ για τη διάκριση ρόλων μεταξύ Ιατρικών Συλλόγων και ΠΙΣ

Ειρήνη Αγαπηδάκη: 2,1 εκατ. Έλληνες υπεβλήθησαν σε καρδιολογικό έλεγχο
Πολιτική Υγείας
27/10/2025 - 13:07

Ειρήνη Αγαπηδάκη: 2,1 εκατ. Έλληνες υπεβλήθησαν σε καρδιολογικό έλεγχο

Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ με συμμετοχή 60.650 μαθητών από 550 σχολεία στη Θεσσαλονίκη
Επικαιρότητα
16/10/2025 - 17:13

Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ με συμμετοχή 60.650 μαθητών από 550 σχολεία στη Θεσσαλονίκη

Το ΕΚΑΒ εκπαιδεύει τους πολίτες στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση
Υγεία
14/10/2025 - 19:47

Το ΕΚΑΒ εκπαιδεύει τους πολίτες στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

Άμεση παρέμβαση εθελόντριας του ΕΕΣ σε έκτακτο περιστατικό σε παιδί!
Επικαιρότητα
13/10/2025 - 15:46

Άμεση παρέμβαση εθελόντριας του ΕΕΣ σε έκτακτο περιστατικό σε παιδί!

Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα - Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ
Υγεία
06/10/2025 - 07:54

Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα - Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γεωργιάδης από την Λαμία:Το Μάρτιο ξεκινά η Ογκολογική Μονάδα-Από 8 σε 14 τα κρεβάτια της ΜΕΘ
Πολιτική Υγείας
02/11/2025 - 09:54
Πώς ένα μεταλλικό κομμάτι, παρατημένο στο πάτωμα από έναν μάστορα, «γέννησε» το σωτήριο στεντ
Υγεία
02/11/2025 - 09:04
Μακελειό στα Βορίζια: Σε αυξημένη ετοιμότητα παραμένει το ΕΚΑΒ
Επικαιρότητα
01/11/2025 - 16:31
Στα νοσοκομεία Λάρισας και Βόλου ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης
Πολιτική Υγείας
01/11/2025 - 16:16
Γιατί οι πλαστικές συσκευασίες μπορεί να είναι μεγαλύτερο «αμάρτημα» από την σπατάλη τροφίμων
Επικαιρότητα
01/11/2025 - 08:42
Στις 24 Νοεμβρίου ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΙΣΑ και βετεράνων του Ολυμπιακού
Επικαιρότητα
01/11/2025 - 07:06
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση των τροχαίων και 71 νεκροί τον Αύγουστο
Επικαιρότητα
01/11/2025 - 03:29
Ικανοποίηση και από τον ΙΣΠ για τη διάκριση ρόλων μεταξύ Ιατρικών Συλλόγων και ΠΙΣ
Επικαιρότητα
01/11/2025 - 00:12
Chiesi «We ACT Day» 2025: Περιβαλλοντική ευθύνη με δενδροφυτεύσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Pharma News
31/10/2025 - 23:24
Σύλλογος ΚΕΦΙ: «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ» η νέα διαδικτυακή ενότητα για τους γυναικολογικούς καρκίνους
Patient Talk
31/10/2025 - 22:57
Τέσσερις νέες δομές του ΕΟΠΑΕ σε Ξάνθη, Καβάλα και Κομοτηνή
Ψυχική Υγεία
31/10/2025 - 22:31
Λαμπρό τετραήμερο για την εθελοντική αιμοδοσία στην Ξάνθη από τον σύλλογο «Η Αγάπη»
Επικαιρότητα
31/10/2025 - 21:54
Covid 19: Η νόσηση στην εγκυμοσύνη αυξάνει τον κίνδυνο νευροαναπτυξιακών διαταραχών σε παιδιά
Υγεία
31/10/2025 - 21:28
Εκκολπωμάτωση παχέος εντέρου: Παράγοντες κινδύνου και θεραπευτικές επιλογές
Health Talk
31/10/2025 - 21:04
Sobi: Δυναμική παρουσία για το χαρτοφυλάκιο και τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο δεύτερο τρίμηνο
Pharma News
31/10/2025 - 20:47
«Πνοή Ζωής» για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με Πνευμονική Ίνωση
Patient Talk
31/10/2025 - 20:33
ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο ΕΣΥ την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου
Επικαιρότητα
31/10/2025 - 20:12
ΠΟΝ: «Θετικά βήματα στη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις αλλά ο δρόμος είναι μακρύς»
Patient Talk
31/10/2025 - 19:46
Στην Choose η επικοινωνιακή προβολή και υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων του HEALTH IQ
Επικαιρότητα
31/10/2025 - 19:24
DEFENSEFOOD: Το κοινοτικό έργο που «υψώνει» ασπίδα προστασίας για τη διατροφική ασφάλεια
Διατροφή
31/10/2025 - 19:06
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίνει οδηγίες για τον μητρικό θηλασμό
Επικαιρότητα
31/10/2025 - 18:38
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Βαρύ το χτύπημα στην Κεντρική Μακεδονία με 57.000 θανατωμένα ζώα
Επικαιρότητα
31/10/2025 - 18:22
Νέα μελέτη δείχνει ότι 15 λεπτά περπατήματος αρκούν για να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακών νόσων
Fitness
31/10/2025 - 17:54
«…Πιο hot από ποτέ»: Πρωτοβουλία της Astellas για τα αγγειοκινητικά συμπτώματα της Εμμηνόπαυσης
Pharma News
31/10/2025 - 17:23
Ο ιός HPV και η πρόκληση της εξάλειψης του καρκίνου τραχήλου της μήτρας
Pharma News
31/10/2025 - 17:02
Πέντε νέες δομές αντιμετώπισης των εξαρτήσεων σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο
Ψυχική Υγεία
31/10/2025 - 16:26
Κλειστά τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια στις 7 Νοεμβρίου - Ο ΙΣΑ στηρίζει την κινητοποίηση
Επικαιρότητα
31/10/2025 - 16:12
Καρκίνος του προστάτη: Νέα δεδομένα για τον προληπτικό έλεγχο
Υγεία
31/10/2025 - 16:00
Θεμιστοκλέους: «Ο Ψηφιακός Βοηθός του Πολίτη θα διευκολύνει περισσότερο το κλείσιμο ιατρικών ραντεβού»
Πολιτική Υγείας
31/10/2025 - 15:47
ΠΟΥ: Ανάγκη άμεσου περιορισμού των κρουσμάτων ευλογιάς των πιθήκων - Χαμηλός ο δείκτης θνητότητας
Πολιτική Υγείας
31/10/2025 - 15:27

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο ΕΣΥ την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου
Επικαιρότητα
31/10/2025 - 20:12
Βερνίκια νυχιών: Μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και έκζεμα στο λαιμό
Health Talk
31/10/2025 - 14:00
Άνδρες προσοχή: Τα πέντε λάθη που κάνουμε στο κρεβάτι και δεν τα καταλαβαίνουμε
Ψυχική Υγεία
30/10/2025 - 21:48
Πέντε νέες δομές αντιμετώπισης των εξαρτήσεων σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο
Ψυχική Υγεία
31/10/2025 - 16:26
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Το Ελληνικό επιχειρείν στην υγεία
Υπηρεσίες Υγείας
31/10/2025 - 14:38
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo