ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλλογος «Κ.Ε.Φ.Ι»: Επιστημονική ημερίδα για τα κακοήθη αιματολογικά νοσήματα

Υγεία
ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Ε.Φ.Ι.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών πραγματοποίησε Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «ΚΑΚΟΗΘΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ» την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ.
Σάββατο, 23/09/2023 - 11:28
— Photo: ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Ε.Φ.Ι.
News4Health Team News4Health Team

Η Ημερίδα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της κυρίας Ελισσάβετ Γρουζή, MD, PhD, Αιματολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια Ν.Υ. Αιμοδοσίας Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και Προέδρου του Ιδρύματος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, η οποία προέδρευσε της ημερίδας. Αναφέρθηκε στους συχνούς ελέγχους που πρέπει όλοι να κάνουμε καθώς τα κακοήθη αιματολογικά νοσήματα αποτελούν το 10% του συνόλου των κακοηθειών, ενώ τόνισε τη σημασία της μεταμόσχευσης καθώς και της ευαισθητοποίησης του κόσμου για αυτό το σκοπό.

Ακολούθως, έδωσε το λόγο στην κυρία Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Σκοπός της συγκεκριμένης Ημερίδας είναι η ενημέρωση για την αντιμετώπιση των αιματολογικών νοσημάτων και η σημασία της επιστημονικής έρευνας που δίνει τη δυνατότητα για νέες ανακαλύψεις. Ευχαρίστησε τους τους διακεκριμένους επιστήμονες ιατρούς, τους ασθενείς που θα συμμετέχουν στο στρογγυλό τραπέζι καθώς και τους χορηγούς της Ημερίδας και τόνισε ότι χωρίς την έμπρακτη συμπαράστασή τους δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εκδήλωση.

Ακολούθησε η προβολή βίντεο για το ταξίδι του Ασθενούς με Πολλαπλούν Μυέλωμα.

Στη συνέχεια η κυρία Αθανασία Σαμαρά, Υπεύθυνη της Ομάδας Αιματολογικού Καρκίνου του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. ανέφερε ότι η Ομάδα του Αιματολογικού Καρκίνου δημιουργήθηκε το 2010 καθώς ήταν δύσκολο να βρεις πληροφορίες σχετικά με τη νόσο ή συμπάσχοντες για να σε κατατοπίσουν και να ενημερωθείς. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της ίδιας στο CML Advocates Network και στα συνέδρια που αυτό κάνει, όπως είναι αυτό που θα γίνει σύντομα στο Βελιγράδι.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους διακεκριμένους επιστήμονες, ομιλητές της εκδήλωσης.

Η κυρία Σωσάννα Δελήμπαση, Δ/ντρια Αιματολογικού Γ.Ν. «Ευαγγελισμός», μέλος της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης του Πολλαπλού Μυελώματος, αναφέρθηκε στην καινοτομία της θεραπείας στη χορήγηση Cart λεμφοκυττάρων, ως μια μορφή ανοσοθεραπείας που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό. Τα CART-T cells μπορούν να χορηγηθούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες ασθενών, αποτελούν ακριβή θεραπεία και εξειδικευμένα κέντρα και προσωπικό για τη χορήγησή τους. Ο αριθμός των θεραπειών αυτών είναι αυξητικός, καθώς αποτελεί ασφαλή θεραπεία, εφαρμόζεται στο πρώιμο στάδιο και αποφεύγονται οι χημειοθεραπείες. Σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση αλλά και η στελέχωση των κέντρων που εφαρμόζουν τη θεραπεία με επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό.

Η κυρία Παναγιώτα Γιαννούλια, Ιατρός, Αιματολόγος, Επιμελήτρια Α', Αιματολογική Κλινική και ΜΜΜΟ, Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας», αναφέρθηκε στο τι είναι το Πολλαπλούν Μυέλωμα και πώς αντιμετωπίζεται. Πρόκειται για αιματολογική κακοήθεια, η οποία αν και δεν είναι κληρονομική επιβαρύνεται από την κληρονομικότητα. Είναι πιο συχνή στους άντρες και έχει ως συμπτώματα αναιμία, αύξηση ασβεστίου, οστεολιθικές βλάβες, πόνο χαμηλά στη μέση. Έχουν εγκριθεί 25 νέα σκευάσματα, τα οποία έχουν περάσει από κλινικές μελέτες.

Ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Αιματολόγος, Καθηγητής Αιματολογίας ΕΚΠΑ, αναφέρθηκε στα λεμφώματα και στη θεραπευτική αντιμετώπιση στην εποχή των στοχευμένων θεραπειών. Υπάρχουν κακοήθη και μη κακοήθη λεμφώματα. Τα κακοήθη προσβάλουν κυρίως νέους ενήλικες. Εξήγησε αναλυτικά τα είδη των θεραπειών που ακολουθούνται ανάλογα το είδος και το στάδιο της νόσου (Αναστολείς, DLBCL κλπ) αλλά και τα αποτελέσματα και τις παρενέργειες αυτών. Σημαντικό είναι να επισημανθεί ότι για υπάρχουν διαφορετικοί τύποι λεμφωμάτων και απαιτείται εξειδικευμένη θεραπεία για αυτά, καθώς επίσης και ότι συχνά τα κακοήθη λεμφώματα είναι συχνά ιάσιμα ή τουλάχιστον διαχειρίσιμα.

Ο κ. Κώστας Αθανασάκης, Επίκουρος Καθηγητής των Οικονομικών της Υγείας και Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας στο Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, αναφέρθηκε στις κοινωνικές, οικονομικές και επαγγελματικές επιπτώσεις για τον ασθενή και την οικογένειά του. Αναφέρθηκε στη σημασία των νέων τεχνολογιών που έχει αλλάξει τη ζωή των ασθενών, ταυτόχρονα όμως αποτελεί και μεγάλο φορτίο στο σύστημα υγείας παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα ακριβό νόσημα, όπως χαρακτηριστικά είπε, του οποίου τη δαπάνη καλύπτει πολλές φορές ο ίδιος ο ασθενής. Θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν επαρκούν τα χρήματα για τη δημόσια δαπάνη στο σύστημα υγείας και πρέπει να γίνει μια προτεραιοποίηση ως προς την κατανομή πόρων ανάλογα με τα νοσήματα.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με τη συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» με συντονίστρια την κυρία Μαίρη Βαφειάδου, πρώην Συντονίστρια Διευθύντρια Τμήματος Αναισθησιολογίας Γ.Ν. Αττικής «Σισμανόγλειο» με θέμα «Ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες στην μετά covid εποχή. Η ίδια αναφέρθηκε στην επιβάρυνση των αιματολογικών ογκολογικών ασθενών την εποχή του Covid, καθώς πρόκειται για ευπαθή ομάδα πληθυσμού και στο επιβαρυμένο νοσηλευτικό προσωπικό που είχε υπερβεί τα όρια του. Ακολούθως, ο λόγος δόθηκε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες της στρογγυλής τραπέζης. Ο κ. Δημήτρης Μουρκογιάννης αναφέρθηκε στην εικοσιπενταετή σχέση του με την ασθένεια και στο γεγονός ότι είναι καλά παρότι κόλλησε και κορονοϊό.

Ο σύζυγος της κυρίας Στέλλας Μαστρογεωργάκη αναφέρθηκε στο γεγονός της εγκυμοσύνης της συζύγου του, το οποίο είναι παράδειγμα για όλους τους νοσούντες, καθώς μολονότι η κατάσταση ήταν δύσκολη βοηθήθηκε από τους γιατρούς, έγινε μια ομάδα μαζί τους.

Η κυρία Ελένη Μπράτσου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον καρκίνο ως την πιο έντιμη σχέση που είχε, φοβήθηκε κυρίως τη θεραπεία, χρωστάει στο γιατρό της και νιώθει ευγνωμοσύνη για αυτό το ταξίδι από το σκοτάδι στο φως. Στον κορονοϊό έχασε τη δουλειά της, όμως βρήκε χρόνο να οργανωθεί και να δημιουργήσει.

Ο κ. Μάρκος Μαργαρίτης ανέφερε ότι τον βοήθησαν όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν το περίμενε. Δεν ήξερε αρχικά την πλήρη αλήθεια, ενώ η εποχή του κορονοϊού ήταν μια δύσκολη περίοδος γιατί δεν είχε κοινωνικές επαφές. Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά κάνοντάς τον να πιστέψει ότι δεν υπάρχει δυσκολία που δεν ξεπερνιέται.

Η κυρία Αθανασία Σαμαρά τόνισε ότι είναι έξι χρόνια πλέον χωρίς θεραπεία, είναι ευλογημένη που γνώρισε την παρέα του Κ.Ε.Φ.Ι. και είναι πολύ σημαντικό που έκανε φιλίες μέσα από το Σύλλογο και συνομιλούσε μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια του κορονοϊού.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε το κοινό και την ικανοποίηση όλων για την πολύ εποικοδομητική και σε θερμό κλίμα εκδήλωση.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών ευχαριστεί θερμά τις φαρμακευτικές εταιρείες και ιδιαίτερα τον μεγάλο μας χορηγό ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ, τους χρυσούς μας χορηγούς Genesis Pharma, Janssen-Cilag, και Sanofi, καθώς και τους αργυρούς μας χορηγούς AbbVie και GlaxoSmithKline για την πολύτιμη υποστήριξή τους καθώς και τους διακεκριμένους επιστήμονες που μοιράστηκαν μαζί μας τις νέες εξελίξεις στις θεραπείες των αιματολογικών νοσημάτων.

Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του φορέα https://www.anticancerath.gr/, https://dikaiomamou.gr/, να ακολουθήσετε το λογαριασμό του Κ.Ε.Φ.Ι. στο Facebook, https://www.facebook.com/skkefi/, να αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2106468222.

Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2023 - 11:34
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ
  • ΚΕΦΙ
  • ΗΜΕΡΙΔΑ
  • ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ
  • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Άγιος Σάββας: Κορυφαίοι ερευνητές θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα για καρκίνο και εμβολιασμό
Άγιος Σάββας: Κορυφαίοι ερευνητές θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα για καρκίνο και εμβολιασμό 23 Σεπτεμβρίου 2023
ΗΠΑ: Η δεύτερη μεταμόσχευση καρδιάς γενετικά τροποποιημένου χοίρου με λήπτη έναν 58χρονο 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΗΠΑ: Η δεύτερη μεταμόσχευση καρδιάς γενετικά τροποποιημένου χοίρου με λήπτη έναν 58χρονο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τηλεϊατρική: Η Λάρισα είναι ο νέος ψηφιακός πνεύμονας υγείας της Περιφέρειας
Digital Health
22/06/2026 - 22:41

Τηλεϊατρική: Η Λάρισα είναι ο νέος ψηφιακός πνεύμονας υγείας της Περιφέρειας

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική ημερίδα στα Τρίκαλα για τις καινοτόμες θεραπείες στην Ουρολογία
Υπηρεσίες Υγείας
26/05/2026 - 17:21

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επιστημονική ημερίδα στα Τρίκαλα για τις καινοτόμες θεραπείες στην Ουρολογία

Ανάρτηση Γεωργιάδη για τη μεγάλη μάχη και την τελική νίκη μικρής ασθενούς με σπάνια αιματολογική νόσο
Πολιτική Υγείας
22/05/2026 - 22:23

Ανάρτηση Γεωργιάδη για τη μεγάλη μάχη και την τελική νίκη μικρής ασθενούς με σπάνια αιματολογική νόσο

Η τεχνολογία συναντά τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1: Μια σύγχρονη αρμονική συμβίωση
Patient Talk
15/05/2026 - 20:29

Η τεχνολογία συναντά τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1: Μια σύγχρονη αρμονική συμβίωση

Γεωργιάδης: «Με την Ένωση Ασθενών ξεκινήσαμε τη μεγάλη μεταρρύθμιση μέσα στα νοσοκομεία»
Πολιτική Υγείας
27/04/2026 - 19:04

Γεωργιάδης: «Με την Ένωση Ασθενών ξεκινήσαμε τη μεγάλη μεταρρύθμιση μέσα στα νοσοκομεία»

Υβριδική ημερίδα από το σωματείο MDA Ελλάς για τους ασθενείς με ALS
Patient Talk
24/03/2026 - 19:52

Υβριδική ημερίδα από το σωματείο MDA Ελλάς για τους ασθενείς με ALS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Laser και νέες τεχνολογίες για αντιμετώπιση των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος
Health Talk
04/07/2026 - 08:27
Ρώμη: Εκλάπησαν 80 φιάλες φαιντανύλης από το Ισραηλιτικό Νοσοκομείο
Επικαιρότητα
04/07/2026 - 03:54
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΑΜΚΕ «ΓΑΛΗΝΟΣ» στην Τήλο
Επικαιρότητα
04/07/2026 - 00:03
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο προεδρείο του ΙΣΠ - Παρέμεινε πρόεδρος ο Πλατανησιώτης
Υγεία
03/07/2026 - 23:29
Αναβαθμίστηκε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης με δωρεά ύψους 4,5 εκατ. ευρώ από το Kaizen Foundation
Επικαιρότητα
03/07/2026 - 22:16
Οι ακτινολόγοι στην αιχμή του δόρατος για τη υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Σχεδίου «Safe Hearts»
Υγεία
03/07/2026 - 21:39
Νέα έγκριση φαρμάκου για τον ορμονοευαίσθητο θετικό μεταστατικό καρκίνο του μαστού
Pharma Policy
03/07/2026 - 21:03
Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»: Με μηχανική θρομβεκτομή σώθηκε ασθενής που υπέστη μαζική πνευμονική εμβολή
Υγεία
03/07/2026 - 20:27
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε σε βάρος του ΕΟΠΥΥ απάτες με εικονικές συνταγές
Επικαιρότητα
03/07/2026 - 19:03
Μπορεί ο ήλιος να επιδεινώσει τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας;
Health Talk
03/07/2026 - 18:28
The Lancet: Το εμβόλιο κατά του HPV μηδένισε τους θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις νέες γυναίκες
Υγεία
03/07/2026 - 18:06
Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη 2026 στην Αγγελική Τριανταφύλλου για καινοτόμες αλλαγές στα ροφήματα βρώμης
Διατροφή
03/07/2026 - 17:29
ΕΟΠΕ: «Καθυστέρηση στην εφαρμογή του νέου πλαισίου για τους βιοδείκτες» - Η συμβολή της φαρμακοβιομηχανίας
Υγεία
03/07/2026 - 16:48
Πεπτίδια: Γιατί οι γυναίκες μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από τις παρενέργειες
Υγεία
03/07/2026 - 16:18
Θεσσαλονίκη: Έκανε χειρουργείο για κύστη κόκκυγος και κατέληξε με εγκαύματα τρίτου βαθμού
Επικαιρότητα
03/07/2026 - 15:56
Αναχώρησε το κλιμάκιο εθελοντών του ΕΕΣ για την σεισμόπληκτη Βενεζουέλα
Επικαιρότητα
03/07/2026 - 15:37
Παρέμβαση του ΙΣΠ για τις 22 θέσεις ειδικευόμενων γιατρών που μετακινήθηκαν από το Κρατικό Νίκαιας στο «Αττικόν»
Πολιτική Υγείας
03/07/2026 - 15:16
Σύνδεση αναισθητικού με σπάνιες σοβαρές νευρολογικές επιπλοκές σε ανθρώπους με καταγωγή από τη Βενεζουέλα
Υγεία
03/07/2026 - 15:00
Θεσσαλονίκη: Τρία νοσοκομεία εντάχθηκαν σε ψηφιακό σύστημα φροντίδας ογκολογικών και αιματολογικών ασθενών
Digital Health
03/07/2026 - 14:33
Γαλλία: 100 εκατ. ευρώ για κλιματισμό και «πατέντες» στα νοσοκομεία για τον καύσωνα
Πολιτική Υγείας
03/07/2026 - 14:00
Η καθιστική στάση για πάνω από 30 λεπτά χωρίς διάλειμμα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο
Υγεία
03/07/2026 - 13:00
Φονική εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για τον Παναγιώτη Νέστορα, σταθερή η Αφροδίτη Νέστορα
Επικαιρότητα
03/07/2026 - 12:17
Ολοκλήρωση ανακαίνισης Παίδων Πεντέλης- Μητσοτάκης: «Το μετατρέψαμε σε ένα υπερσύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο»
Πολιτική Υγείας
03/07/2026 - 11:34
Καύσωνας: Η καλή φυσική κατάσταση βοηθά τον οργανισμό να αντέχει καλύτερα τις υψηλές θερμοκρασίες
Υγεία
03/07/2026 - 11:00
Ο πρωϊνός σας καφές καλημερίζει κυριολεκτικά το ήπαρ σας! - Τι δείχνει νέα έρευνα
Υγεία
03/07/2026 - 10:00
Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται, σχεδόν 440 νεκροί επισήμως
Υγεία
03/07/2026 - 09:00
Δημογραφικό: Η Χίος «αποτυπώνει» το μέλλον της Ελλάδας – «Σε πολλές περιοχές δεν υπάρχουν πλέον ζευγάρια αναπαραγωγικής ηλικίας»
Πολιτική Υγείας
03/07/2026 - 09:00
Εκπαιδευτικές και ενημερωτικές δράσεις του ΕΕΣ για τους άστεγους του Πειραιά
Επικαιρότητα
03/07/2026 - 07:28
Η περίπτωση Μυλωνάκη αναδεικνύει τον ρόλο της Επεμβατικής Νευροακτινολογίας
Health Talk
03/07/2026 - 03:46
Ανοιχτή Αγκαλιά: Ψυχολογική υποστήριξη και διατροφική εκπαίδευση σε Φούρνους και Λειψούς
Patient Talk
03/07/2026 - 00:03

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εκστρατεία στον Αργοσαρωνικό αποκάλυψε 25 αδιάγνωστα περιστατικά διαβήτη και νεφρικής νόσου
Pharma News
01/07/2026 - 18:32
Οι ψηφιακές επιλογές που διαμορφώνουν την υγεία και το μέλλον των παιδιών μας
Πολιτική Υγείας
01/07/2026 - 20:12
Οικονόμου: «Περισσότεροι από 40.000 ασθενείς σε αβεβαιότητα με τη διακοπή της χορήγησης φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας»
Πολιτική Υγείας
01/07/2026 - 21:21
Στελέχωση, υποδομές και λειτουργία των Κέντρων Υγείας στο επίκεντρο συνάντησης εργαζομένων με τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ
Πολιτική Υγείας
02/07/2026 - 07:29
ΠΟΕΔΗΝ: Κινητοποίηση για την ένταξη όλων των επαγγελματιών υγείας στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα
Πολιτική Υγείας
02/07/2026 - 09:58
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo