ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι νεότερες θεραπευτικές τεχνικές στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser

Ψυχική Υγεία
Οι νεότερες θεραπευτικές τεχνικές στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser
Όλες οι εξελίξεις στο πεδίο της αισθητικής ιατρικής, σε πεδία όπως το botox, το υαλουρονικό οξύ, τα νήματα, το laser, τα νύχια και η ανάπλαση δέρματος στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser.
Πέμπτη, 09/01/2020 - 16:42
News4Health Team News4Health Team

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας ώστε να παρουσιάσει τις νεότερες θεραπευτικές τεχνικές με μία σύγχρονη προσέγγιση, σε ενότητες με στρογγυλά τραπέζια τα οποία θα ακολουθούν ζωντανές εφαρμογές.

Στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας στις 16-18 Ιανουαρίου 2020, Έλληνες και Ξένοι ομιλητές, εξέχοντος επιστημονικού κύρους, με σημαντική κλινική και εκπαιδευτική εμπειρία στο αντικείμενό τους, θα καταθέσουν τη γνώση και εμπειρία τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστική επικοινωνία και στην ευρεία ανταλλαγή απόψεων με τους συμμετέχοντες. Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από workshops, τα οποία θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν παράλληλα με το Συνέδριο τις επόμενες δύο ημέρες.

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων και των συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν, θα δοθεί έμφαση στις νέες τεχνικές και τις πλέον σύγχρονες τάσεις σε ένα ευρύτατο φάσμα συναφών με τον κλάδο θεματικών.

Σύμφωνα με το Γενικό Γραμματέα της εταιρείας, Τ. Ανθόπουλο, «τις νεότερες τεχνικές έγχυσης της Βοτουλινικής πρωτεΐνης και του υαλουρονικού οξέως τις αναλύουμε με τον συγγραφέα ενός από των καλύτερων και γνωστότερων παγκοσμίως επιστημονικών συγγραμμάτων, τον κ. Redaelli, και την Ελληνίδα Καθηγήτρια Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Illinois στο Σικάγο, κα. Μ Τσούκα. Τις ενδείξεις και τις τεχνικές εφαρμογής των ενέσιμων νημάτων τις αναλύουμε με διεθνούς φήμης εκπαιδευτές όπως οι κα. I. Poleva, η κα. Α. Ζαχαρή κ.α. Στα peelings επιλέξαμε να φέρουμε τον κ. P. Deprez έναν από τους καλύτερους στον κόσμο και πρωτοπόρο στην εφαρμογή peelings νεότερης γενιάς που έχουν ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης και υψηλή αποτελεσματικότητα. Οι κύριοι G. Blugerman και N. Zerbinati, διεθνούς φήμης και οι δύο εκπαιδευτές, ο πρώτος Πλαστικός Χειρουργός και ο δεύτερος Δερματοχειρουργός θα αναλύσουν μαζί μας ήπιες επεμβατικές και χειρουργικές τεχνικές στο πρόσωπο που χρήζουν μόνο τοπικής αναισθησίας όπως η βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου, η ανάρτηση του μέσου προσώπου κ.α.»

«Στο Συνέδριό μας έχουμε δώσει βαρύτητα στο συχνό πρόβλημα που εμφανίζεται στα κάτω άκρα των ευρυαγγειών. Έχουμε, λοιπόν, καλέσει τον γνωστό καθηγητή Giuseppe Genovese να μας μιλήσει για τις ευραγγείες κάτω άκρων και να διδάξει την σκληροθεραπεία. Η εφαρμογή των αυξητικών παραγόντων στο δέρμα (PRP) στη δερματολογία είναι μία τεχνική που εφαρμόζεται πλέον ευρέως στην αντιγήρανση αλλά και σε άλλες παθήσεις αφού προάγει την επούλωση. Θα ασχοληθούμε στο συνέδριο μας και με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο. Τέλος, περιμένουμε τον γνωστό καθηγητή Eckart Haneke να μας μιλήσει για την χειρουργική όνυχος και ό,τι πρωτοποριακό υπάρχει σε αυτό τον τομέα», συμπλήρωσε ο Π. Πολυζώης, Μέλος & Επίτιμος Πρόεδρος της εταιρείας.

Αναλυτικά οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν στο Συνέδριο:

• Λίπος
Νέες τεχνικές λιπόλυσης, λιποαναρρόφησης και μεταφοράς λίπους από τον επιφανή Καθηγητή Guillermo Blugerman (Argentina) που μπορούν να προσφέρουν αισθητική αποκατάσταση και ανανέωση στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

• Ανάπλαση δέρματος
Νέοι συνδυασμοί και τεχνικές στις αναπλάσεις του γερασμένου δέρματος ώστε να επιτυγχάνουμε μικρότερο χρόνο παραμονής στο σπίτι και ειδικά όταν συνδυάζεται με PRP έχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

• Νήματα
Νέα υλικά νημάτων και νέες τεχνικές από τους διακεκριμένους επιστήμονες
Dr Guillermo Blugerman και Dr Irina Poleva (Italy), που θα αναλυθούν σε Στρογγυλή Τράπεζα και Workshops, όπως ανόρθωση ρινός – προσώπου.

• Νύχια
Στο πάνελ Χειρουργική Όνυχος καλεσμένος ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής Δερματολογίας παγκοσμίου φήμης Dr Eckhart Haneke (Germany) όπου θα αναπτύξει νεότερες χειρουργικές τεχνικές για παθήσεις και όγκους ονύχων.

• Φλεβολογία και ευρυαγγείες
Ο Καθηγητής Φλεβολογίας, μεγάλης εμβέλειας στην Ευρώπη, Dr Giuseppe Genovese (Italy) θα αναπτύξει μαζί με διακεκριμένους Έλληνες Δερματολόγους, τις νεότερες τεχνικές στην αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και κιρσών των κάτω άκρων.

• Laser και Συνδυασμοί
Οι επιφανείς και έμπειροι Kαθηγητές Leonardo Marini (Italy) και Klaus Hoffmann (Germany), θα αναλύσουν νέες τεχνικές και συνδυασμούς για την αντιμετώπιση αιμαγγειωμάτων - φλεβικών δυσπλασιών για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα, καθώς και τη στρατηγική αντιμετώπισης των ουλών ακμής. Ο προσκεκλημένος ομιλητής
Dr Christopher Rowland-Payne (UK), θα αναλύσει την θεραπεία των μελαχρωματικών βλαβών του δέρματος καθώς και τεχνικές αφαίρεσης βλαβών του δέρματος.

• Υαλουρονικά – Fillers
Θα μιλήσει ο Dr Wolfgang Redka-Swoboda (Germany) ένας παγκοσμίου φήμης ιατρός, καθώς και ο διάσημος Dr Alessio Redaelli (Italy), που θα αναφέρoυν και θα αναλύσουν την εφαρμογή υαλουρονικών, και θα δώσουν οδηγίες για το πως, που και πότε πρέπει να γίνονται. Θα μιλήσουν επίσης για την χειρουργική ανατομία του προσώπου, η γνώση της οποίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βέλτιστη και δίχως επιπλοκές αποτελεσματικότητα. Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η σωστή επιλογή Επαγγελματία Υγείας/Δερματολόγου για τη συγκεκριμένη μέθοδο και τεχνική για την αποφυγή επιπλοκών.

• Βοτουλινική τοξίνη (Botox)
Οι έμπειροι Dr Alessio Redaelli (Italy) και Dr Maria Tsoukas (UK), μαζί με άλλους αξιόλογους συναδέλφους θα αναλύσουν τεχνικές και εφαρμογές της βοτουλονικής τοξίνης για τις ρυτίδες έκφρασης, αλλά και νέες εφαρμογές όπως ακμή, χειλοειδή, ραγάδες δακτυλίου κ.α.

• Peelings
Ο ειδικός Dr Philippe Deprez (Spain) θα αναπτύξει το θέμα του πρωτοποριακού peeling φαινόλης για την ανάπλαση προσώπου.
Οι επιφανείς Dr Nicola Zerbinati (Italy) και Guillermo Blugerman, θα αναπτύξουν αισθητικές και επεμβατικές τεχνικές στην περιοφθαλμική χώρα και στο πρόσωπο.

• Workshops
Θα γίνουν αντίστοιχες πράξεις Live σε ασθενείς, που θα παρέχουν την ευκαιρία σε νέους αλλά και έμπειρους Δερματολόγους να επαυξήσουν τι γνώσεις τους παρακολουθώντας καινούριες τεχνικές σε διάφορους τομείς της Δερματοχειρουργικής και να κάνουν πρακτική εφαρμογή σε ασθενείς με την καθοδήγηση των ειδικών – Experts.

  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
  • LASER
  • BOTOX
  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέες τεχνικές για νεανικό πρόσωπο
Νέες τεχνικές για νεανικό πρόσωπο 07 Ιανουαρίου 2020
Το πράσινο τσάι προσφέρει μακροζωία 09 Ιανουαρίου 2020
Το πράσινο τσάι προσφέρει μακροζωία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Botox: Ποιοι γιατροί πρέπει να το κάνουν για να είναι ασφαλές
Ομορφιά
10/09/2026 - 16:00

Botox: Ποιοι γιατροί πρέπει να το κάνουν για να είναι ασφαλές

ΑΙ: Πιο ακριβείς από ποτέ οι επεμβάσεις με laser για τα μάτια
Health Talk
04/08/2026 - 08:43

ΑΙ: Πιο ακριβείς από ποτέ οι επεμβάσεις με laser για τα μάτια

Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής
Υγεία
25/07/2026 - 00:06

Κορυφαίοι επιστήμονες συζήτησαν το μέλλον της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής

Θεμιστοκλέους: «Στα 532 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων»
Πολιτική Υγείας
13/07/2026 - 19:57

Θεμιστοκλέους: «Στα 532 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων»

ΕΕΠΕ: Σοβαρή κρίση στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας
Υγεία
07/07/2026 - 15:26

ΕΕΠΕ: Σοβαρή κρίση στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας

Laser και νέες τεχνολογίες για αντιμετώπιση των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος
Health Talk
04/07/2026 - 08:27

Laser και νέες τεχνολογίες για αντιμετώπιση των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα «ναι» και τα «όχι» της αντιγήρανσης
Υγεία
10/09/2026 - 18:00
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Μεγάλες ελλείψεις εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης
Patient Talk
10/09/2026 - 17:00
Botox: Ποιοι γιατροί πρέπει να το κάνουν για να είναι ασφαλές
Ομορφιά
10/09/2026 - 16:00
Καρκίνος του προστάτη: 8 γενετικά «αποτυπώματα» αποκαλύπτουν εγκαίρως το 85% των περιπτώσεων
Υγεία
10/09/2026 - 15:00
Δήμος Αθηναίων: Εγκαινιάστηκε το πρώτο Κοινωνικό Κέντρο Ακοής στην Ελλάδα
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 14:28
Κακά νέα για όσους προτιμούν το ρόφημα τους καυτό
Υγεία
10/09/2026 - 14:00
Νέο Ιατρείο Διαβητικού Ποδιού στο «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο»
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 13:59
Σύνδρομο του "φρυγανισμένου δέρματος": Αυξημένος ο κίνδυνος στα παιδιά - Ο ρόλος των συσκευών τεχνολογίας
Υγεία
10/09/2026 - 13:00
Θάνατος Μαζωνάκη: Στο προσκήνιο οι «αναγεννητικές» θεραπείες – Οι προειδοποιήσεις των ειδικών
Υγεία
10/09/2026 - 12:59
Σύνδρομο Rett : Εγκρίθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η πρώτη και μοναδική θεραπεία
Pharma Policy
10/09/2026 - 12:15
Όταν το παιδί δεν θέλει να πάει σχολείο: Οδηγός διαχείρισης
Ψυχική Υγεία
10/09/2026 - 12:00
Ιός του Δυτικού Νείλου: 34 νέα κρούσματα – 6 νέοι θάνατοι
Υγεία
10/09/2026 - 11:17
Σχολικά κυλικεία: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 09:57
Αύξηση 5 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ για τους φυσικοθεραπευτές από το 2027
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 09:00
Alzheimer: Ψήφισμα για έγκαιρη διάγνωση και ισότιμη πρόσβαση στις σύγχρονες θεραπείες
Patient Talk
10/09/2026 - 08:10
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Έκτακτος έλεγχος του ΙΣΑ στο ιατρείο - Τι κατέθεσε ο γιατρός
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 07:22
Πλασμαφαίρεση: Η σημαντική ιατρική θεραπεία και οι «υποσχέσεις» αντιγήρανσης
Υγεία
09/09/2026 - 22:36
Πέθανε o Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Επικαιρότητα
09/09/2026 - 17:55
Νέα θεραπεία για την αληθή πολυκυτταραιμία εγκρίθηκε από τον FDA- Γιατί είναι σημαντική για τους ασθενείς
Υγεία
09/09/2026 - 17:00
Συνεχίζονται οι ελλείψεις αίματος: Νέα έκκληση για αιμοδοσία
Patient Talk
09/09/2026 - 16:50
Βρέφος υποβλήθηκε στην πρώτη στον κόσμο θεραπεία με «υπερελαστικά» ελατήρια για σπάνια κρανιακή πάθηση
Υγεία
09/09/2026 - 16:00
Θεμιστοκλέους: 1.000 νοσηλευτές θα έχουν πιάσει δουλειά στο ΕΣΥ έως τα μέσα Νοεμβρίου
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 15:00
Ιός Δυτικού Νείλου: Τέταρτο κρούσμα στην Κρήτη- 34χρονος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ
Υγεία
09/09/2026 - 14:01
Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τίμησε τον Δρ. Γεώργιο Β. Αποστολόπουλο για τη διαχρονική προσφορά του στα ακριτικά νησιά
Επικαιρότητα
09/09/2026 - 13:23
To καζανάκι λειτουργεί ως σπρέι μικροβίων και το κλειστό καπάκι δεν προστατεύει πάντα
Υγεία
09/09/2026 - 13:00
Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού: Μπορεί να συνδέεται με περισσότερους από 1 στους 5 καρκίνους του παχέος εντέρου
Υγεία
09/09/2026 - 12:00
Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας: 579 θάνατοι το 2025 στη χώρα μας
Ψυχική Υγεία
09/09/2026 - 11:30
Γέννηση παιδιού από έμβρυο που είχε κρυοσυντηρηθεί πριν από 22 χρόνια
Υγεία
09/09/2026 - 11:11
Το ΑΙ θα μπορούσε να βρει θεραπεία για τον καρκίνο μέσα στις επόμενες δεκαετίες ή...να μάς σκοτώσει!
Digital Health
09/09/2026 - 11:00
Εξαγγελίες ΔΕΘ: "Άνθρακες ο θησαυρός" καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 10:13

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγαπηδάκη: Νέα τρόφιμα στα σχολικά κυλικεία - Ο ρόλος των ΚΟΜΥ στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος
Πολιτική Υγείας
08/09/2026 - 13:00
Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 08:06
Εξαγγελίες ΔΕΘ: "Άνθρακες ο θησαυρός" καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 10:13
Θεμιστοκλέους: 1.000 νοσηλευτές θα έχουν πιάσει δουλειά στο ΕΣΥ έως τα μέσα Νοεμβρίου
Πολιτική Υγείας
09/09/2026 - 15:00
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Έκτακτος έλεγχος του ΙΣΑ στο ιατρείο - Τι κατέθεσε ο γιατρός
Πολιτική Υγείας
10/09/2026 - 07:22
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo