ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζ. Ράπτη: Το νέο εθνικό σχέδιο δράσης για την ψυχική υγεία στοχεύει στο «να μην μείνει κανείς μόνος του»

Πολιτική Υγείας
Ζ. Ράπτη: Το νέο εθνικό σχέδιο δράσης για την ψυχική υγεία στοχεύει στο «να μην μείνει κανείς μόνος του»
Το νέο εθνικό σχέδιο δράσης για την ψυχική υγεία της επόμενης δεκαετίας που παρουσιάστηκε χθες (22/12), στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της χρονιάς, στοχεύει στο να «μην μείνει κανείς μόνος του, να μην μείνει κανείς πίσω» όπως είπε χαρακτηριστικα μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.
Παρασκευή, 23/12/2022 - 15:42
News4Health Team News4Health Team

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας 2022 που έγινε στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 13-15 Δεκεμβρίου 2022.

Περισσότεροι από 1000 σύνεδροι και 190 ομιλητές στη διάρκεια των τριών ημερών του συνεδρίου αλλά και στα προσυνεδριακά φροντιστήρια συζήτησαν όλα τα επείγοντα επίκαιρα αλλά και χρονίζοντα ζητήματα του τομέα της υγείας στην Ελλάδα με τη συνδρομή σημαντικών οργανισμών και ομιλητών από το εξωτερικό.

Το θέμα του συνεδρίου ήταν η βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα των συστημάτων υγείας με περισσότερες από 30 θεματικές να καλύπτουν όλο το εύρος των ζητημάτων του υγειονομικού τομέα.

Η συμμετοχή 8 υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης σηματοδοτεί την αξία που δίνει η κυβέρνηση στον υγειονομικό τομέα.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Πλεύρης, Μίνα Γκάγκα, Ζωή Ράπτη, οι τρεις Γενικοί Γραμματείς, ο πρώην Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, καθώς και ο Άκης Σκέρτσος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και αρμόδιος για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου συμμετείχαν στο συνέδριο.

Συζητήθηκαν εκτενώς όλες οι υπό εξέλιξη και εφαρμογή μεταρρυθμίσεις: η μεταρρύθμιση στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας, ο προσωπικός ιατρός, τα χρόνια νοσήματα, η μακροχρόνια φροντίδα, η δαπάνη υγείας και φαρμάκου, η αξιολόγηση τεχνολογίας υγείας αλλά και οι ανισότητες οι ευάλωτες ομάδες και το μέλλον του συστήματος υγείας.

Την τελευταία μέρα του συνεδρίου ανάμεσα στις πλέον ενδιαφέρουσες ομιλίες ήταν η ομιλία της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη που παρουσίασε το έργο που έχει γίνει στην ψυχιατρική μεταρρύθμιση τα τελευταία δυο χρόνια.

Ξεκίνησε την ομιλία της με αναφορά σε ρήση του Γιάννη Κυριόπουλου:

«Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας των ιών και της κατάθλιψης…». Η πανδημία ανέδειξε τα σοβαρά ζητήματα της ψυχικής υγείας και των εξαρτήσεων. Τα ποσοστά κατάθλιψης εκτοξεύτηκαν κατά 22%, αλλά και η ενδοοικογενειακή βία και η εξάρτηση από το διαδίκτυο.

Η κυβέρνηση, υπό την ηγεσία της Ζωής Ράπτη και με την υποστήριξη του πρωθυπουργού, ξεκίνησε ένα πολύ σοβαρό έργο υποστήριξης της ψυχικής υγείας. Το νέο εθνικό σχέδιο δράσης για την ψυχική υγεία της επόμενης δεκαετίας παρουσιάστηκε χθες 22/12, στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της χρονιάς.

Η ψυχική υγεία και η ευεξία είναι μια από τις 17 προτεραιότητες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από χρόνια πρωτοστατεί.

Με χρηματοδότηση από το ταμείο ανάκαμψης (55 εκατομμύρια ευρώ) αλλά και από τον κρατικό προϋπολογισμό δημιουργούνται νέες δομές, νέες υπηρεσίες, γίνονται προσλήψεις και αναπτύσσονται ειδικά κέντρα που έχουν στο επίκεντρο τα παιδιά, τους εφήβους και την πρόληψη.

Στόχος είναι «ευημερούντες και ανθεκτικοί πληθυσμοί…», «…να μην μείνει κανείς μόνος του, να μην μείνει κανείς πίσω», όπως χαρακτηριστικά είπε η κ. Ράπτη. Ειδική αναφορά έκανε στο μνημόνιο συνεργασίας με το υπουργείο πολιτισμού και τον Υφυπουργό Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη, ο οποίος στη δική του ομιλία έδωσε το περίγραμμα των νέων υπηρεσιών που ετοιμάζονται.

Κοινωνική συνταγογράφηση και συνταγογράφηση πολιτισμού. Κατά την αρχαία παράδοση των Ασκληπιείων όπου η μουσική, το θέατρο, η ποίηση, και τα θεάματα αποτελούσαν μέρος της «θεραπείας», γινόταν η «κάθαρση» μέσα από την έκθεση στον πολιτισμό.

Όπως είπε ο Υφυπουργός, η νέα υπηρεσία βασίστηκε σε μια μεγάλη μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του 2019, η οποία ανέδειξε την αξία του πολιτισμού και των τεχνών στη υγεία και ευημερία του ανθρώπου.

Τα οφέλη είναι εντυπωσιακά: αισθητηριακή ενεργοποίηση, ανάπτυξη της φαντασίας, επίκληση του συναισθήματος, γνωστική διέγερση, κοινωνική, αλληλεπίδραση, σωματική δραστηριότητα, ενασχόληση με θέματα υγείας, αλληλεπίδραση με περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης, κ.α. Είναι μια εξαιρετικά καινοτόμος δράση που πολύ λίγες χώρες έχουν υιοθετήσει και βασίζεται σε δεδομένα και τεκμήρια.

Στοιχεία από έρευνα στο Shropshire έδειξαν μείωση ιατρικών ραντεβού κατά 48%, μείωση απρογραμμάτιστων νοσοκομειακών εισαγωγών κατά 58% και μείωση της διάρκειας ιατρικών ραντεβού κατά 60%.

Στη Μεγάλη Βρετανία, η κοινωνική συνταγογράφηση είναι σε ισχύ για περισσότερα από 20 χρόνια και υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι η αξία της επένδυσης έχει υπερδιπλάσια απόδοση, ενώ ενεργοποιεί τους ίδιους τους ασθενείς να αναλάβουν την ευθύνη της υγείας τους. Ένα άλλο πρόγραμμα συμμετοχικού τσίρκου για παιδιά, που εφαρμόζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση, 1 προς 7 φορές.

Το μνημόνιο συνεργασίας των υπουργείων Υγείας και Πολιτισμού προβλέπει ότι κρατικοί πολιτιστικοί φορείς θα συμμετέχουν σε πιλοτικά προγράμματα τα οποία θα αξιολογηθούν ως προς την αποτελεσματικότητά τους, κατέληξε ο κ. Γιατρομανωλάκης. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό αναμένονται πολύ σημαντικές συνέργειες μεταξύ οργανισμών υγείας και πολιτιστικών οργανισμών.

Στο φετινό συνέδριο, αρκετές συνεδρίες αφιερώθηκαν στην καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος στην ομιλία του στη συνεδρία με τίτλο «Η συμβολή του Ευρωπαϊκού Χώρου για την Υγεία (EHDS) στη βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα των συστημάτων υγείας» μίλησε για τον εκτιμώμενο αντίκτυπο του επικείμενου κανονισμού της ΕΕ για τον Ευρωπαϊκό Χώρο για την Υγεία.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ευρωπαϊκός Χώρος Δεδομένων Υγείας (EHDS), που παρέχει ένα πλαίσιο ανταλλαγής δεδομένων αποκλειστικά για την υγεία, θα ανοίξει νέους ορίζοντες και δυνατότητες για τους πολίτες της Ευρώπης.

Το πλαίσιο αυτό ανταλλαγής δεδομένων καθορίζει σαφείς κανόνες, κοινά πρότυπα, πρακτικές, υποδομές και ένα πλαίσιο διακυβέρνησης που αφορά τη χρήση ηλεκτρονικών δεδομένων υγείας, αφενός από τους ασθενείς και αφετέρου για σκοπούς έρευνας, καινοτομίας, χάραξης πολιτικής, ασφάλειας των ασθενών, αλλά και για στατιστικούς και κανονιστικούς σκοπούς.

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός για το EHDS αναμένεται να ψηφιστεί το 2023 και είναι μια δεσμευτική νομοθετική πράξη, για όλα τα κράτη μέλη που προβλέπει μεταβατική περίοδο 12 μηνών για την πλήρη εφαρμογή του.

Ο ευρωπαϊκός χώρος δεδομένων για την υγεία θα ενδυναμώσει τους πολίτες σε όλη την ΕΕ ώστε να ασκήσουν πλήρως τα δικαιώματά τους όσον αφορά τα δεδομένα της υγείας τους. Με τη βελτίωση της διαλειτουργικότητας, οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ιατρικό ιστορικό ενός ασθενούς διασυνοριακά· με αυτόν τον τρόπο διευρύνεται η βάση τεκμηρίωσης, ώστε να μπορούν να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τη θεραπεία και τη διάγνωση, ακόμα και όταν τα δεδομένα των ασθενών βρίσκονται σε άλλη χώρα της ΕΕ.

Ενισχύεται η διαλειτουργικότητα ώστε να στηριχθεί η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης μέσα στις χώρες και από τη μια χώρα στην άλλη· έτσι, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης θα αποφεύγουν τις αλληλεπικαλύψεις των ιατρικών εξετάσεων και δοκιμασιών, με θετικό αντίκτυπο τόσο για τους ασθενείς όσο και το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της υγείας προμηνύει καλύτερα δεδομένα για ορθότερες αποφάσεις τόσο στο επίπεδο του ασθενή και του ιατρού όσο και στο επίπεδο της πολιτείας. Στην συνεδρία αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι δύο ευρωπαϊκών καινοτόμων προγραμμάτων επικεντρωμένων στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα υγείας, το Gravitate-Health (Petra Wilson και Valentina Strammiello) και το UNICOM (Αλέξανδρος Μπέρλερ), τα οποία έχουν την ίδια εστίαση, δηλαδή την ενδυνάμωση των πολιτών ώστε να κατανοούν καλύτερα και να ορίζουν τα ζητήματα της υγείας τους.

Από το συνέδριο δεν μπορούσε να λείπει μια συνεδρία αφιερωμένη στον ιδρυτή του Γιάννη Κυριόπουλο. Οι μαθητές του και φίλοι του μίλησαν για το έργο και την επιδραστική προσωπικότητά του. Δεν υπήρχε ούτε ένας ομιλητής που να μην έκανε τουλάχιστον μια αναφορά στο έργο του ή σε λόγια του. Ο Κώστας Αθανασάκης, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είπε: «Οι μαθητές του συνεχίζουμε το έργο του στο δρόμο που χάραξε ο ίδιος ο Γιάννης Κυριόπουλος…».

Δείτε επίσης: Ψυχική Υγεία και δωρεά οργάνων θα συζητηθούν στο Υπουργικό Συμβούλιο

Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2022 - 16:21
  • ΡΑΠΤΗ
  • ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  • ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΠΟΥ
  • ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
  • ΠΛΕΥΡΗΣ
  • ΓΚΑΓΚΑ
  • ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρογχιολίτιδα, γρίπη και πνευμονία «θερίζουν» τα παιδιά- Δραματική η κατάσταση στις παιδιατρικές κλινικές της Θεσ/νίκης
Βρογχιολίτιδα, γρίπη και πνευμονία «θερίζουν» τα παιδιά- Δραματική η κατάσταση στις παιδιατρικές κλινικές της Θεσ/νίκης 23 Δεκεμβρίου 2022
Ο Θ. Πλεύρης για το Hospital@home: Τους πρώτους μήνες του 2023 ξεκινάμε το πρόγραμμα κατ' οίκον νοσηλείας από τον «Αγ. Σάββα» 26 Δεκεμβρίου 2022
Ο Θ. Πλεύρης για το Hospital@home: Τους πρώτους μήνες του 2023 ξεκινάμε το πρόγραμμα κατ' οίκον νοσηλείας από τον «Αγ. Σάββα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βlue mind»: Η ψυχοθεραπευτική δύναμη της θάλασσας
Ψυχική Υγεία
09/07/2026 - 10:00

«Βlue mind»: Η ψυχοθεραπευτική δύναμη της θάλασσας

Healing Roots: Νέες λύσεις για την ψυχική υγεία προσφύγων που βρίσκονται διαρκώς σε μετακίνηση
Ψυχική Υγεία
08/07/2026 - 13:07

Healing Roots: Νέες λύσεις για την ψυχική υγεία προσφύγων που βρίσκονται διαρκώς σε μετακίνηση

ΠΟΥ: Σχεδόν διπλασιασμός των νέων περιστατικών καρκίνου έως το 2050 – Έκκληση για άμεση δράση
Πολιτική Υγείας
08/07/2026 - 15:07

ΠΟΥ: Σχεδόν διπλασιασμός των νέων περιστατικών καρκίνου έως το 2050 – Έκκληση για άμεση δράση

ΕΕΠΕ: Σοβαρή κρίση στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας
Υγεία
07/07/2026 - 15:26

ΕΕΠΕ: Σοβαρή κρίση στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας

Φάρμακο για τη δυσκοιλιότητα βελτίωσε το «brain fog» σε ασθενείς με κατάθλιψη
Υγεία
06/07/2026 - 12:30

Φάρμακο για τη δυσκοιλιότητα βελτίωσε το «brain fog» σε ασθενείς με κατάθλιψη

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Νανοϊατρική στο 23ο NANOTEXNOLOGY, 4 με11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη
Digital Health
02/07/2026 - 03:47

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Νανοϊατρική στο 23ο NANOTEXNOLOGY, 4 με11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο: 8 τραυματίες, οι 3 διασωληνωμένοι
Επικαιρότητα
09/07/2026 - 10:16
«Βlue mind»: Η ψυχοθεραπευτική δύναμη της θάλασσας
Ψυχική Υγεία
09/07/2026 - 10:00
Έμπολα: Κρούσματα και σε νέα επαρχία της ΛΔ του Κονγκό - Στους 600 οι θάνατοι
Επικαιρότητα
09/07/2026 - 09:00
Kαινοτόμα ψηφιακή εφαρμογή για ογκολογικούς ασθενείς 12 νοσοκομείων
Digital Health
09/07/2026 - 08:19
Ο Δρ Αντώνιος Αυγερινός στα «γενέθλια» των 150 χρόνων του ρουμανικού Ερυθρού Σταυρού
Επικαιρότητα
09/07/2026 - 07:24
Πυρκαγιά στο Σισμανόγλειο: Μεγάλες καταστροφές - Προσαγωγή ενός υπόπτου
Επικαιρότητα
09/07/2026 - 07:11
Παραδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας ένα νέο ασθενοφόρο στον Δήμο Ασπροπύργου
Πολιτική Υγείας
09/07/2026 - 03:46
Η Sarantis Health & Care επενδύει στις συνεργασίες και στο μέλλον του ελληνικού φαρμακείου
Pharma News
09/07/2026 - 00:07
Νέο διεθνές κέντρο προηγμένης πυελικής ογκολογίας και εξεντέρωσης ιδρύει το ΥΓΕΙΑ
Υπηρεσίες Υγείας
08/07/2026 - 22:49
Η ELPEN στην πέμπτη θέση της λίστας με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 202
Pharma News
08/07/2026 - 22:14
ΕΟΕ: Ιατρική πράξη και σύνθετη διαδικασία η διάγνωση των προβλημάτων όρασης
Πολιτική Υγείας
08/07/2026 - 21:38
Ανδρουλάκης: «Το ΕΣΥ είναι πυλώνας κοινωνικής δικαιοσύνης»
Πολιτική Υγείας
08/07/2026 - 21:21
Θερμική εξάντληση ή θερμοπληξία; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να ξεχωρίζουμε τις δύο καταστάσεις
Υγεία
08/07/2026 - 20:39
Ο κανιβαλισμός βλάπτει σοβαρά την ανθρώπινη υγεία, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη
Υγεία
08/07/2026 - 20:17
ΕΟΦ: Σήμα κινδύνου για «ενδοφλέβιες θεραπείες» που προωθούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής
Pharma Policy
08/07/2026 - 19:21
Οι τραυματισμοί στον ώμο από τις καλοκαιρινές δραστηριότητες και πώς θα τους αποφύγουμε
Health Talk
08/07/2026 - 18:59
Ποιος είναι ο ιδανικός καρδιακός ρυθμός και τι μπορούν να αποκαλύψουν οι τιμές του για την υγεία
Υγεία
08/07/2026 - 18:32
O ΕΦΕΤ ανακάλεσε παρτίδα συσκευασμένου κοτόπουλου γνωστής εταιρείας - Εντοπίστηκε σαλμονέλα
Υγεία
08/07/2026 - 17:26
Βίντεο από τις επιχειρήσεις των εθελοντών του ΕΕΣ στα ερείπια του σεισμού της Βενεζουέλας
Επικαιρότητα
08/07/2026 - 16:52
Εγκρίθηκε νέα συνδυαστική θεραπεία από την ΕΕ για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης
Pharma Policy
08/07/2026 - 16:26
Νέο «έξυπνο» επίθεμα ενισχύει τον ύπνο REM χωρίς φάρμακα ή χειρουργείο
Υγεία
08/07/2026 - 16:00
Καταγγελίες Γιαννάκου για βίαια επεισόδια στο ΚΥ Σπάτων και στο Θριάσιο Νοσοκομείο
Επικαιρότητα
08/07/2026 - 15:33
ΠΟΥ: Σχεδόν διπλασιασμός των νέων περιστατικών καρκίνου έως το 2050 – Έκκληση για άμεση δράση
Πολιτική Υγείας
08/07/2026 - 15:07
Διαβητικό πόδι: Πρόοδος στις θεραπευτικές εξελίξεις για την αντιμετώπισή του
Health Talk
08/07/2026 - 14:44
Κατάλογος με ιούς που αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για μια νέα πανδημία
Υγεία
08/07/2026 - 14:00
Healing Roots: Νέες λύσεις για την ψυχική υγεία προσφύγων που βρίσκονται διαρκώς σε μετακίνηση
Ψυχική Υγεία
08/07/2026 - 13:07
Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Η ψυχική υγεία των νέων μπορεί να κοστίσει στην ΕΕ 1,68 τρισ. ευρώ έως το 2033
Ψυχική Υγεία
08/07/2026 - 12:00
Πρώιμη εμμηνόπαυση: Η εκπαίδευση και η καθυστέρηση τεκνοποίησης προστατεύουν
Υγεία
08/07/2026 - 10:55
Νέα τεχνική διατήρησης του ήπατος στο σώμα του δότη μπορεί να αυξήσει θεαματικά τις μεταμοσχεύσεις
Υγεία
08/07/2026 - 10:00
Μελέτη: Τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες έχουν μειωθεί κατά 54% τα τελευταία 50 χρόνια
Υγεία
08/07/2026 - 09:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεμιστοκλέους: Οι δύο αγροτικοί γιατροί στο Καστελόριζο ζήτησαν ταυτόχρονα άδεια και στη συνέχεια παραιτήθηκαν
Πολιτική Υγείας
06/07/2026 - 10:30
Συνεχίζεται η αυξητική τάση στη δωρεά οργάνων -14 μεταμοσχεύσεις τις τελευταίες ημέρες
Πολιτική Υγείας
06/07/2026 - 11:19
Δύο πλήρως εξοπλισμένα ελικόπτερα στο ΕΚΑΒ, δωρεά των τεσσάρων συστημικών τραπεζών
Πολιτική Υγείας
06/07/2026 - 11:50
ΕΟΟ: Έκκληση για εθνική στρατηγική στη στοματική υγεία και διαμαρτυρία για το τέλος του «DentistPass»
Πολιτική Υγείας
06/07/2026 - 12:19
Σημάδια ότι δεν καταναλώνετε αρκετή πρωτεΐνη
Διατροφή
06/07/2026 - 14:30
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo