ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον Προσωπικό Ιατρό - Οι μεγάλες αλλαγές που εισάγονται στον θεσμό

Πολιτική Υγείας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Αναμόρφωση του θεσμού του Προσωπικού Ιατρού – Σύσταση Πανεπιστημιακών Κέντρων Υγείας και άλλες διατάξεις».
Τετάρτη, 13/11/2024 - 14:43
— Photo: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
News4Health Team News4Health Team

Με τις νέες αλλαγές που εισάγει το νομοσχέδιο, το Υπουργείο Υγείας στοχεύει να εξασφαλίσει πρόσβαση σε Προσωπικό Ιατρό σε κάθε ενήλικο πολίτη της χώρας, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης και φροντίδας. Στο πλαίσιο αυτό, αυξάνεται ο αριθμός των Προσωπικών Ιατρών, έτσι ώστε να μπορεί κάθε πολίτης να εγγραφεί και να έχει τη δυνατότητα για δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας στην περιοχή όπου ζει και κατοικεί. Δίνεται, ωστόσο, η δυνατότητα, εφόσον ο πολίτης δεν επιθυμεί να εγγραφεί σε δωρεάν Προσωπικό Ιατρό, να εγγραφεί στον ιδιώτη Εσωτερικό Παθολόγο ή Γενικό/Οικογενειακό Ιατρό που τον παρακολουθεί, αποζημιώνοντάς τον.

Για πρώτη φορά δίνονται ισχυρά κίνητρα ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των Γενικών Ιατρών και των Παθολόγων στη χώρα. Επιπλέον, για πρώτη φορά στη χώρα μας θεσμοθετείται ο προσωπικός παιδίατρος, όπου σε πρώτη φάση, περίπου 530.000 παιδιά θα έχουν δωρεάν πρόσβαση, ενώ ιδρύονται 8 Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας και ενισχύεται η τηλεϊατρική για απομακρυσμένες περιοχές, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας όπου κι αν βρίσκονται.

Στην ομιλία του στη Βουλή, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι η μεταρρύθμιση αυτή που έκανε τότε ο Θάνος Πλεύρης, η Μίνα Γκάγκα, ο Μάριος Θεμιστοκλέους και η Ειρήνη Αγαπηδάκη, «είναι η πρώτη επιτυχημένη εφαρμογή του οικογενειακού γιατρού μετά από πολλούς προηγούμενους υπουργούς που είχαν νομοθετήσει το θεσμό, μέσα σε αυτούς και εγώ». Συγκεκριμένα τόνισε, ότι επί υπουργίας Θάνου Πλεύρη «ο νόμος λειτούργησε από το μηδέν» και καλύψαμε παραπάνω από το μισό πληθυσμό της χώρας, φτάνοντας στα 5,5 εκατομμύρια, ενώ τώρα στοχεύουμε να φτάσουμε στα 7,5 εκατομμύρια. «Άρα όχι μόνο δεν απέτυχε η μεταρρύθμιση, αλλά πέτυχε και εξελίσσεται. Και αυτό το νομοσχέδιο είναι η εξέλιξή της», ανέφερε ο Υπουργός και συνεχάρη ιδιαίτερα την κυρία Αγαπηδάκη για τα Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας, χαρακτηρίζοντας τα μία μεγάλη μεταρρύθμιση γιατί «μπορούν όχι μόνο να συμβάλουν με πρωτογενή τρόπο στη παροχή υπηρεσιών υγείας, αλλά και ταυτόχρονα να ανεβάσουν το κύρος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

NOMOSXEDIO 2

Αναφορικά με την έναρξη λειτουργίας των δωρεάν απογευματινών χειρουργείων στις 28 Νοεμβρίου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «η μεταρρύθμιση αυτή, η οποία αξιολογήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως δομική σπουδαία μεταρρύθμιση» δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν οι δομές για να πραγματοποιηθούν 37 χιλιάδες δωρεάν απογευματινά χειρουργεία. Ο Υπουργός Υγείας ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, «ο οποίος αντιλήφθηκε από την αρχή αυτή την πρόταση, την υιοθέτησε και βοήθησε με το προσωπικό του κύρος να γίνει πραγματικότητα», τον πρώην Επίτροπο της Ελλάδας στην Ε.Ε. Μαργαρίτη Σχοινά, «ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στο να εγκρίνουν οι ευρωπαϊκές αρχές αυτή τη μεγάλη μεταρρύθμιση», τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση «γιατί χωρίς τη δική του ενεργό συμβολή δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε τόσο γρήγορα αυτή την έγκριση» και τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, «με τον οποίο συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε για να κάνουμε τα απογευματινά χειρουργεία πραγματικότητα». Τέλος, σχολίασε την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει «παρών» στη μεταρρύθμιση για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει ούτε ένας που θα κάνει δωρεάν απογευματινό χειρουργείο και θα χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ μία ηθική επιβράβευση».

Στην ομιλία της στη Βουλή, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, τόνισε ότι το νομοσχέδιο συνιστά μια ιστορική στιγμή για τον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα, καθώς σηματοδοτεί τα πρώτα μεγάλα βήματα για την αναμόρφωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη χώρα. «Όλες οι ρυθμίσεις που πραγματοποιούμε είναι σταθερά προσανατολισμένες στην ΠΡΟΛΗΨΗ και την εγκαθίδρυση στη χώρα μας για πρώτη φορά ενός οργανωμένου συστήματος δωρεάν πρόληψης. Η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε συνδυασμό με το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου – «Προλαμβάνω» και τον Προσωπικό Γιατρό χτίζουν ένα στέρεο οικοδόμημα ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

NOMOSXEDIO 3

Εστιάζοντας στις 4 βασικές μεταρρυθμίσεις του νομοσχεδίου, η Αναπληρώτρια Υπουργός εξήγησε ότι «Ενισχύουμε τον πρώτο βαθμό, το πρώτο σκαλί της φροντίδας υγείας με: Δωρεάν Προσωπικό Γιατρό για όλους τους πολίτες, οικονομικά κίνητρα σε νέους γιατρούς για να ενταχθούν στο σύστημα, Προσωπικό παιδίατρο για τα παιδιά, Τηλεϊατρική & Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας», ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι «ο Προσωπικός Γιατρός που είναι ενταγμένος στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, είναι κατεξοχήν ο γιατρός της πρόληψης, δεν είναι ο γιατρός που απλώς συνταγογραφεί φάρμακα, αλλά αυτός που υποστηρίζει, συμβουλεύει και καθοδηγεί υπεύθυνα τους ανθρώπους μέσα στο σύστημα υγείας».

«Πρώτη μας μέριμνα είναι κυρίως ο πολίτης που μαστίζεται από τις ανισότητες στην Υγεία. Είναι διακηρυγμένη επιλογή του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης, όχι απλώς ένα καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά η καταπολέμηση των ανισοτήτων στην πρόσβαση στην Υγεία», υπογράμμισε η Αναπληρώτρια Υπουργός, καταλήγοντας ότι «Αποστολή όλων μας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να λύνουμε προβλήματα. Αυτό κάναμε, αυτό κάνουμε, αυτό θα κάνουμε, για τους ανθρώπους, με τους ανθρώπους».

Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου:

  1. Διεύρυνση Προσωπικών Ιατρών: Συμμετοχή περισσότερων ιατρών, και πιο συγκεκριμένα ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου και ιατρών που επιθυμούν να αποκτήσουν την ειδικότητα της Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, κατά το πέμπτο έτος της εκπαίδευσής τους.
  2. Οικονομικά κίνητρα για νέους ιατρούς: Για πρώτη φορά δίνονται εφάπαξ 40.000 ευρώ σε επίπεδο μικτών απολαβών σε όσους ιατρούς επιλέξουν κατά το έτος 2025 να εκπαιδευτούν σε κενές θέσεις στις ειδικότητες της Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής και Εσωτερικής Παθολογίας.
  3. Εγγραφή σε Προσωπικό Ιατρό σε τοπικό επίπεδο (σε επίπεδο Δήμου ή Όμορων Δήμων ή Περιφερειακής Ενότητας) ώστε κάθε πολίτης να έχει πρόσβαση σε ιατρό κοντά στο μέρος που κατοικεί, μειώνοντας τα εμπόδια πρόσβασης. Αυτόματη εγγραφή για όσους πολίτες δεν πραγματοποιήσουν εγγραφή σε Προσωπικό Ιατρό της επιλογής τους έως την 01.06.2025.
  4. Προσωπικός Παιδίατρος για τα παιδιά (χωρίς υποχρεωτική εγγραφή): Το Υπουργείο Υγείας επιδιώκει να αυξήσει τον αριθμό των διαθέσιμων παιδιάτρων κατά 100, ώστε να καλύψει πάνω από μισό εκατομμύριο παιδιά σε πρώτη φάση και σε επόμενο στάδιο να αυξήσει το ποσοστό κάλυψης του παιδικού πληθυσμού.
  5. Ιδρύονται 8 Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας στις 7 Ιατρικές Σχολές/Τμήματα της χώρας (2 στην Αθήνα και από 1 στις υπόλοιπες). Στα Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας θα υπηρετούν 35 μέλη ΔΕΠ, με επίκεντρο την παροχή υπηρεσιών Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας στους πολίτες, την εκπαίδευση ιατρών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, την έρευνα, την ανάπτυξη προγραμμάτων με στόχο την προαγωγή υγείας της κοινότητας και την παροχή υπηρεσιών τηλεϊατρικής.
  6. Εισάγονται Σταθμοί Τηλεϊατρικής στα Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας με στόχο τα μέλη ΔΕΠ που θα αναλάβουν το έργο της Επείγουσας Ιατρικής να μπορούν να εξετάζουν πολίτες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και να συμβουλεύουν κατάλληλα συναδέλφους τους ώστε να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά τα επείγοντα περιστατικά και να μειωθούν οι αχρείαστες διακομιδές. Επιπλέον, το Δίκτυο Τηλεϊατρικής περιλαμβάνει 3.500 σημεία κατ’ οίκον νοσηλείας σε όλη τη χώρα ώστε να μπορούν οι ασθενείς να έχουν φροντίδα κατ’οίκον με 24ωρη αδιάλειπτη ιατρική παρακολούθηση σε όποιο σημείο της χώρας κι αν διαμένουν.
  • ΒΟΥΛΗ
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θαυματουργό χάπι κατά του καπνίσματος ξεκινάει να χορηγεί το NHS της Βρετανίας
Θαυματουργό χάπι κατά του καπνίσματος ξεκινάει να χορηγεί το NHS της Βρετανίας 13 Νοεμβρίου 2024
Σταθμό άνοιας δημιουργεί ο Δήμος Αιγάλεω 14 Νοεμβρίου 2024
Σταθμό άνοιας δημιουργεί ο Δήμος Αιγάλεω

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης: «Παγκόσμια πρωτιά το Health IQ - Θα την αντιγράψει όλη η Ευρώπη»
Πολιτική Υγείας
09/03/2026 - 18:59

Γεωργιάδης: «Παγκόσμια πρωτιά το Health IQ - Θα την αντιγράψει όλη η Ευρώπη»

Παραιτήθηκε το επιστημονικό ΔΣ του ΕΟΔΥ: Σε επεισόδιο μεταξύ προέδρου και υπαλλήλου αναφέρθηκε ο Γεωργιάδης
Πολιτική Υγείας
09/03/2026 - 09:06

Παραιτήθηκε το επιστημονικό ΔΣ του ΕΟΔΥ: Σε επεισόδιο μεταξύ προέδρου και υπαλλήλου αναφέρθηκε ο Γεωργιάδης

Προσφυγή στο ΣτΕ από την ΕΑΕ κατά της απόφασης για την ειδικότητα της «Νευροεπεμβατικής Ιατρικής»
Πολιτική Υγείας
04/03/2026 - 19:19

Προσφυγή στο ΣτΕ από την ΕΑΕ κατά της απόφασης για την ειδικότητα της «Νευροεπεμβατικής Ιατρικής»

Γεωργιάδης: Επιδιώκεται παράταση της δράσης για την παχυσαρκία και μετά το Ταμείο Καινοτομίας
Πολιτική Υγείας
03/03/2026 - 17:46

Γεωργιάδης: Επιδιώκεται παράταση της δράσης για την παχυσαρκία και μετά το Ταμείο Καινοτομίας

Γεωργιάδης: «Πολύτιμο εργαλείο για το πρόγραμμα "Health-IQ" πλατφόρμα "Quality-for-All"»
Πολιτική Υγείας
03/03/2026 - 16:41

Γεωργιάδης: «Πολύτιμο εργαλείο για το πρόγραμμα "Health-IQ" πλατφόρμα "Quality-for-All"»

«ΡΙΣΠΕΚΤ στο σώμα σου»: Εθνικό Πρόγραμμα για την ισότιμη πρόσβαση των μαθητριών σε προϊόντα υγιεινής περιόδου
Πολιτική Υγείας
02/03/2026 - 12:12

«ΡΙΣΠΕΚΤ στο σώμα σου»: Εθνικό Πρόγραμμα για την ισότιμη πρόσβαση των μαθητριών σε προϊόντα υγιεινής περιόδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πώς το smartwatch μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη της υγείας του εγκεφάλου
Digital Health
11/03/2026 - 12:00
Η εξωσωματική γονιμοποίηση δεν συνδέεται τελικά με συνολικά υψηλότερο κίνδυνο καρκίνου
Υγεία
11/03/2026 - 11:00
Start4Health: Βραβεία σε νεοφυείς επιχειρήσεις που προωθούν ψηφιακή υγεία και βιοπληροφορική
Pharma News
11/03/2026 - 10:42
Period scooping: Πώς τα trends στα social media δείχνουν το κενό ενημέρωσης σε θέματα περιόδου
Υγεία
11/03/2026 - 10:00
Νόσος κινητικού νευρώνα: Οι στατίνες δείχνουν να επιμηκύνουν την επιβίωση των ασθενών
Υγεία
11/03/2026 - 09:00
Έλληνες και ξένοι επιστήμονες στο 33ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας
Επικαιρότητα
11/03/2026 - 07:27
Συνάντηση Τσίμαρη ΠαΣΟΝοΠ για τα αιτήματα του κλάδου των νοσηλευτών
Επικαιρότητα
11/03/2026 - 03:46
Φωταγωγήθηκε το κοινοβούλιο για την Παγκόσμια Ημέρα Γλαυκώματος
Επικαιρότητα
11/03/2026 - 00:04
Τα κέντρα πρόληψης και ελέγχου νοσημάτων Ευρώπης και Αφρικής υπέγραψαν το πρώτο τους Μνημόνιο Συνεργασίας
Πολιτική Υγείας
10/03/2026 - 23:19
BioNTech: Αποχωρούν οι συνιδρυτές της και επικεντρώνονται στην επόμενη γενιά φαρμάκων mRNA και στην έρευνα κατά του καρκίνου
Pharma News
10/03/2026 - 22:47
ΗΠΑ: Ο FDA άναψε «κόκκινο» σε θεραπεία για τον αυτισμό που είχε την... ευλογία του Τραμπ
Pharma Policy
10/03/2026 - 22:03
Χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας: Όταν η θεραπεία γίνεται αλλαγή τρόπου ζωής
Health Talk
10/03/2026 - 21:19
Η σωματική αδράνεια ευθύνεται για πέντε εκατ. θανάτους κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο
Υγεία
10/03/2026 - 20:11
ΠΟΥ: Καμπανάκι για τους υγειονομικούς κινδύνους από τη «μαύρη βροχή» στο Ιράν
Επικαιρότητα
10/03/2026 - 19:42
Γονικό άγχος: Επιστήμονες του Yale το τοποθετούν στην εξίσωση της παιδικής παχυσαρκίας
Ψυχική Υγεία
10/03/2026 - 18:54
Παγκόσμια Εβδομάδα Γλαυκώματος: «Ασπίδα» η πρόληψη απέναντι στον «σιωπηλό κλέφτη» της όρασης
Health Talk
10/03/2026 - 18:36
Νέα σειρά προϊόντων μη ενέσιμης αναγέννησης του δέρματος με την τεχνολογία των εξωσωμάτων
Ομορφιά
10/03/2026 - 17:42
Η LEO Pharma έλαβε άδεια κυκλοφορίας στην ΕΕ μονοκλωνικού αντισώματος για τη γενικευμένη φλυκταινώδη ψωρίαση
Pharma News
10/03/2026 - 17:14
Θεσσαλονίκη: Νέα λογισμικά για τη λογοθεραπεία παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού
Digital Health
10/03/2026 - 16:33
Ανάρτηση Θεμιστοκλέους: «80 ΤΕΠ, 156 κέντρα υγείας και κλινικές νοσοκομείων εκσυγχρονίζονται»
Πολιτική Υγείας
10/03/2026 - 16:17
Όσοι κάνουν χρήση αδυνατιστικών ενέσεων καταναλώνουν περισσότερη σοκολάτα
Διατροφή
10/03/2026 - 16:00
Έρευνα ανοίγει το δρόμο για έγκαιρη διάγνωση της προεκλαμψίας
Υγεία
10/03/2026 - 15:00
Θρόμβωση και κιρσοί: Νέες τεχνικές χωρίς νυστέρι και καινοτόμες παρεμβάσεις που σώζουν ζωές
Health Talk
10/03/2026 - 14:00
Φάρμακα GLP-1 και κατά των εθισμών; Τι έδειξε έρευνα σε 600.000 ανθρώπους
Υγεία
10/03/2026 - 13:00
Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε επτά αντικείμενα στην τουαλέτα σας
Υγεία
10/03/2026 - 12:00
Η κατηγορία «Με γέρασες πριν την ώρα μου!» επιβεβαιώνεται και επιστημονικά
Υγεία
10/03/2026 - 11:00
Μπορεί τα όνειρα μας να προειδοποιούν για προβλήματα υγείας;
Υγεία
10/03/2026 - 10:00
Πολυβιταμίνες: Η καθημερινή λήψη επιβραδύνει τη βιολογική γήρανση
Υγεία
10/03/2026 - 09:00
Ο ρόλος της τιβολόνης στη σύγχρονη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης
Pharma News
10/03/2026 - 07:19
Δυσφορία της ΠΟΝ για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Αίγινας
Patient Talk
10/03/2026 - 03:44

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Το σύστημα Da Vinci φέρνει νέα εποχή στη ρομποτική χειρουργική
Υπηρεσίες Υγείας
09/03/2026 - 01:34
Παραιτήθηκε το επιστημονικό ΔΣ του ΕΟΔΥ: Σε επεισόδιο μεταξύ προέδρου και υπαλλήλου αναφέρθηκε ο Γεωργιάδης
Πολιτική Υγείας
09/03/2026 - 09:06
Νοσοκομείο Νίκαιας: Αντιδράσεις των εργαζομένων για τα παιδιά που νοσηλεύονται με εισαγγελική εντολή
Πολιτική Υγείας
09/03/2026 - 12:30
Bayer Ελλάς και We4All «φυτεύουν» 700 νέα δέντρα για την αποκατάσταση της Βόρειας Εύβοιας
Pharma News
09/03/2026 - 14:33
Νέο καινοτόμο συζευγμένο εμβόλιο κατά του πνευμονιόκοκκου για ενήλικες διαθέσιμο στην Ελλάδα
Pharma News
09/03/2026 - 15:38
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo