ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για έργα σε δέκα δομές υγείας της 3ης ΥΠΕ

Πολιτική Υγείας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Στα γραφεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Κυριακή, 03/03/2024 - 09:41
— Photo: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
News4Health Team News4Health Team

Εκεί πραγματοποιήθηκε η τελετή υπογραφής συμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση εννέα Κέντρων Υγείας καθώς και για την προσθήκη νέας πτέρυγας Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας της Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του Α.Π.Θ.

Το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Παναγιώτης Μπογιατζίδης. Οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν τα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρειας, Κρύας Βρύσης, Λιτοχώρου, Αριδαίας, Λαγκαδά, Σκύδρας, Διαβατών, Κουφαλίων και Χαλάστρας, προϋπολογισμού 18,5 εκατ. ευρώ καθώς και το έργο της προσθήκης Νέας Πτέρυγας Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας της Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του Α.Π.Θ., προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα της αναβάθμισης των υποδομών της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, όπως αυτό έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο Υγείας και έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων δεκαετιών.

SYMVASEIS 2

Ειδικότερα, τα έργα που θα υλοποιηθούν στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας είναι συνολικού προϋπολογισμού 72 εκατ. ευρώ και αφορούν δράσεις τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας, σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Ήδη, σε οκτώ Νοσοκομεία της 3ης Υ.ΠΕ έχουν υπογραφεί συμβάσεις για την αναβάθμιση – ανακαίνιση & εκσυγχρονισμό των ΤΕΠ, προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ. Στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στις δράσεις για τις υποδομές των Κέντρων Υγείας έχουν ήδη ξεκινήσει έργα σε 4 Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, - Αμύνταιο, Τσοτύλι, Άργος Ορεστικό και Σέρβια καθώς και στο Κ.Υ. Άρνισσας-, όπου έχουν υπογραφεί συμβάσεις προυπολογισμού 19 εκατ. ευρώ.

Η μέχρι σήμερα ολοκλήρωση των συμβάσεων έργων μέσω της χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας στην 3η Υ.ΠΕ αγγίζει το 57% του συνολικού σχεδιασμού.

Εξαιρετικά σημαντική κρίνεται η συμβολή του ΤΑΙΠΕΔ, όπως έχει αποδειχθεί και κατά την πρόσφατη εμπειρία της ταχείας ολοκλήρωση και παράδοσης του έργου «Επείγουσας αποκατάστασης του 2ου ορόφου του Πνευμονολογικού Τμήματος 5δ πτέρυγας μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς» στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχα πρώτος ζητήσει τη συνδρομή του ΤΑΙΠΕΔ για την υλοποίηση των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης. Χαίρομαι που λίγο αργότερα, ο προκάτοχός μου τότε στο Υπουργείο Υγείας Θάνος Πλεύρης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και τώρα υπογράφουμε τη μία μετά την άλλη τις συμβάσεις υλοποίησης έργων ανακαίνισης σε 157 από τα 312 Κέντρα Υγείας της χώρας και σε 85 από τα 105 νοσοκομεία. Είναι το μεγαλύτερο έργο ανακαίνισης κτιριακών υποδομών του δημοσίου συστήματος υγείας από καταβολής ελληνικού κράτους και μου δημιουργεί μεγάλη περηφάνια και χαρά που συμβαίνει επί της δικής μου πολιτικής ηγεσίας στο υπουργείο αυτό . Είμαστε εδώ στη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της 3ης ΥΠΕ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και τον διοικητή της ΥΠΕ που συντόνισε τις όλες διαδικασίες. Υπογράφουμε τέσσερις διαφορετικές συμβάσεις για εννέα Κέντρα Υγείας και για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και προχωρούμε σε ριζική ανακαίνιση του κτιριακού τους εξοπλισμού. Σε λιγότερους από 12 μήνες, οι συμπολίτες μας θα έχουν καινούργια Κέντρα Υγείας, όπου μαζί με την υλοποίηση του μεγάλου προγράμματος αγοράς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας με τελείως αναβαθμισμένες παροχές υπηρεσιών υγείας. Νομίζω ότι παρά την δικαιολογημένη πολλές φορές κριτική των συμπολιτών μας για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ, στην πραγματικότητα το υπουργείο Υγείας εκτελεί σήμερα ένα εκτεταμένο πρόγραμμα προσλήψεων μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακαίνισης του κτιριακού του εξοπλισμού και τα υπόλοιπα μεγάλα προγράμματα αγοράς ιατροτεχνικού εξοπλισμού. Ολα αυτά μαζί με τις μεταρρυθμίσεις που υλοποιούμε με τα απογευματινά χειρουργεία, τη δυνατότητα παροχής ιδιωτικού έργου στους γιατρούς του ΕΣΥ και άλλα πολλά, δημιουργούμε ένα νέο ΕΣΥ που σύντομα οι συμπολίτες μας θα καταλάβουν τη χρησιμότητα όλων αυτών και την ορθότητά τους».

SYMVASEIS 3A

Από την πλευρά του ο κ. Βαρτζόπουλος δήλωσε: «Εκείνο το οποίο πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας, όπως είπε και ο υπουργός είναι ότι πραγματικώς ξεκινάει μια καινούργια εποχή για το ΕΣΥ . Η πανδημία αποτέλεσε μια μεγάλη πρόκληση . Την αντιμετωπίσαμε νομίζω με έναν τρόπο επαρκέστατο και από τους καλύτερους δυνατούς στην Ευρώπη , αλλά τώρα ξεκινά μια πραγματική ανασυγκρότηση του ΕΣΥ η οποία έχει δύο άξονες . Ο ένας είναι η πλήρης ανακαίνιση όλων των νοσοκομείων και ο δεύτερος είναι ο πλήρης εξοπλισμός και η πλήρης κάλυψη όλων των αναγκών σε προσωπικό . Και όλα αυτά συνδυάζονται με μια ουσιαστική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του ΕΣΥ η οποία ξεκινά ήδη με τα απογευματινά χειρουργεία αυτή την εβδομάδα».

Τέλος, ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να υπογραφούν οι συμβάσεις ανακαίνισης εννέα Κέντρων Υγείας και ταυτόχρονα της νέας Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου για ογκολογικά και παθολογικά περιστατικά. Η 3η ΥΠΕ έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα επενδύσεων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης 72 εκατομμυρίων ευρώ. Σήμερα έχουμε συμπληρώσει ήδη το 57% των συμβατικών υποχρεώσεων και προχωράμε στην επόμενη μέρα».

Τα απογευματινά χειρουργεία

Αμέσως μετά την τελετή υπογραφής των συμβάσεων ο κ. Γεωργιάδης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων με επίκεντρο τα απογευματινά χειρουργεία και τις προσλήψεις γιατρών.

SYMVASEIS 4

Δημοσιογράφος: Δεδομένου ότι στη Μακεδονία υπάρχει έλλειψη 50% στην ειδικότητα των αναισθησιολόγων στο ΕΣΥ, έχετε εικόνα του πότε με βάση τις προσλήψεις που έχετε ανακοινώσει και τους διαγωνισμούς που ξεκίνησαν πρόκειται να καλυφθούν αυτά τα κενά και πως μέχρι τότε λειτουργήσουν τα απογευματινά χειρουργεία τα οποία ξεκινάνε άμεσα ;

Άδωνις Γεωργιάδης: Και στη συνέντευξη τύπου που είχα κάνει και σε πολλές μου συνεντεύξεις είχα πει ότι δεν πιστεύω πως τα απογευματινά χειρουργεία θα βρουν εφαρμογή στη Θεσσαλονίκη λόγω του προβλήματος που αναφέρατε. Όμως, το πρώτο νοσοκομείο που εκδήλωσε ενδιαφέρον και ετοιμότητα να τα λειτουργήσει είναι το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», εδώ στη Θεσσαλονίκη. Άρα, απογευματινά χειρουργεία θα ξεκινήσουν τουλάχιστον στο «Παπαγεωργίου» και μετά και σε άλλα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε προκηρύξει όλες τις κενές θέσεις αναισθησιολόγων για τη Θεσσαλονίκη στην πρόσφατη προκήρυξη και έχουμε προκηρύξει και οκτώ θέσεις μελών ΔΕΠ αναισθησιολόγων. Έχουμε δηλαδή εξαντλήσει όλα τα θεσμικά μας όπλα για να καλύψουμε αυτό το πρόβλημα που είναι μια πραγματικότητα στην πόλη αυτή. Όμως, το μεγάλο πρόβλημα πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι το εξής: γιατί δεν έρχονται αναισθησιολόγοι; Διότι το επάγγελμα του γιατρού στο ΕΣΥ δεν είναι τόσο ελκυστικό για αυτούς όσο άλλες επιλογές. Οι μεταρρυθμίσεις που κάνουμε, τα απογευματινά χειρουργεία και η δυνατότητα να κάνουν οι γιατροί, αφού ολοκληρώσουν τα ωράριά τους στο ΕΣΥ, και ιδιωτικό έργο και άρα να αυξήσουν το εισόδημά τους, είναι μεταρρυθμίσεις που έχουν σκοπό να κάνουν την επιλογή του ΕΣΥ περισσότερο ελκυστική και από εκεί που δεν έρχονταν να αρχίζουν να έρχονται.

Δημοσιογράφος: Χρονικό ορίζοντα έχουμε σε αυτό;

Άδωνις Γεωργιάδης: Η προκήρυξη βγήκε μόλις προχθές, σε δύο τρεις μήνες θα ξέρουμε πόσοι πρόκειται να έρθουν. Πιστεύω ιδιαίτερα ότι στις οκτώ θέσεις των μελών ΔΕΠ θα έχουμε πλήρη κάλυψη γιατί αυτές είναι επίζηλες θέσεις και σπάνια μένουν κενές. Στις απλές θέσεις λειτουργών του ΕΣΥ μπορεί να έχουμε λιγότερη συμμετοχή.

  • ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
  • ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • 3Η ΥΠΕ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι οκτώ παρεμβάσεις που ζητεί ο ΠΟΥ από τις κυβερνήσεις στη μάχη κατά της παχυσαρκίας
Οι οκτώ παρεμβάσεις που ζητεί ο ΠΟΥ από τις κυβερνήσεις στη μάχη κατά της παχυσαρκίας 02 Μαρτίου 2024
Μιχαηλίδου: Πρόσβαση για όλους στο δημόσιο σύστημα Υγείας 03 Μαρτίου 2024
Μιχαηλίδου: Πρόσβαση για όλους στο δημόσιο σύστημα Υγείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεωργιάδης: Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του ΠΙΣ - Πρόεδρος η Ματίνα Παγώνη
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 17:43

Γεωργιάδης: Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του ΠΙΣ - Πρόεδρος η Ματίνα Παγώνη

Οξεία ανακοίνωση συνδικαλιστών κατά Γεωργιάδη για τις επεμβάσεις στον ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 03:46

Οξεία ανακοίνωση συνδικαλιστών κατά Γεωργιάδη για τις επεμβάσεις στον ΠΙΣ

Αντιδράσεις των εργαστηριακών ιατρών στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τους βιοπαθολόγους
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 15:26

Αντιδράσεις των εργαστηριακών ιατρών στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τους βιοπαθολόγους

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τις παρεμβάσεις στον ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 14:36

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τις παρεμβάσεις στον ΠΙΣ

Γεωργιάδης: Η Ματίνα Παγώνη προσωρινή πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 11:51

Γεωργιάδης: Η Ματίνα Παγώνη προσωρινή πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Σήμερα η ανακοίνωση Γεωργιάδη για τη νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΣ – Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 08:10

Σήμερα η ανακοίνωση Γεωργιάδη για τη νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΣ – Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sobi: Ισχυρή ανάπτυξη και σημαντική πρόοδος στο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων θεραπειών
Pharma News
29/07/2026 - 00:09
Νέα παρέμβαση της ΟΕΝΓΕ για παραμονή των αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 23:04
Η κυκλοσπορίαση μπορεί να κάνει τη διάρροια πολύ πιο «εκρηκτική»
Υγεία
28/07/2026 - 21:57
Βουλγαρία: 1.397 μωρά γεννήθηκαν το 2025 με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και κρατική χρηματοδότηση
Επικαιρότητα
28/07/2026 - 21:31
Κολύμβηση: Το «μαγικό ελιξίριο» για τα οστά των ηλικιωμένων
Health Talk
28/07/2026 - 21:09
Μητσοτάκης: «Με το Ταμείο Ανάκαμψης, έγιναν οι μεγαλύτερες παρεμβάσεις στο ΕΣΥ από συστάσεώς του»
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 20:06
Vegan, vegetarian και διατροφικές διαταραχές: Ανάμεικτα ευρήματα από νέα μελέτη για τη συσχέτισή τους
Διατροφή
28/07/2026 - 19:38
Καρκίνος κεφαλής και τράχηλου: Παράγοντες κινδύνου, συμπτώματα και ποσοστά πενταετούς επιβίωσης
Υγεία
28/07/2026 - 18:46
ΠΟΜΕΠ: «Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε, λείπουν τα εργαλεία εφαρμογής»
Digital Health
28/07/2026 - 17:51
Ο ΕΕΣ εκπαίδευσε 117 στελέχη των ΕΤΑΚ του Στρατού Ξηράς για «διασώστες γενικών καθηκόντων»
Επικαιρότητα
28/07/2026 - 17:29
Ο υγιής ύπνος προσθέτει χρόνια ζωής - Οι κρίσιμοι δείκτες για άνδρες και γυναίκες
Υγεία
28/07/2026 - 17:03
Συνήθεις ουρολογικές παθήσεις το καλοκαίρι: Συμπτώματα και αντιμετώπιση
Health Talk
28/07/2026 - 16:39
InterMed: Δύο διεθνείς διακρίσεις για τις ψηφιακές καμπάνιες της στα FOOH Awards 2026
Pharma News
28/07/2026 - 16:22
Χολαγγειοκαρκίνωμα: Μονοκλωνικό αντίσωμα κατορθώνει συρρίκνωση όγκου στο 50% των ασθενών
Υγεία
28/07/2026 - 16:04
Η Ουγκάντα κήρυξε το τέλος της πιο πρόσφατης επιδημίας Έμπολα
Υγεία
28/07/2026 - 15:46
Αγαπηδάκη: «Το πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ συνεχίζεται έως το 2030»
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 15:22
ΕΟΠΑΕ: Πανελλαδικό πρόγραμμα φέρνει πιο κοντά τον στόχο εξάλειψης της ηπατίτιδας C
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 15:00
Σπάνια μεταδοτική μορφή καρκίνου εντοπίστηκε σε ψάρια
Pet
28/07/2026 - 14:00
«Προλαμβάνω»:Τροπολογία εντός της εβδομάδας για τις εκκρεμότητες
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 13:34
Ένα απλό υγρό μπορεί να σταματήσει την τερηδόνα στα παιδιά χωρίς τροχό και αναισθησία
Υγεία
28/07/2026 - 13:00
Υπ. Υγείας: Επεκτείνεται η αξιολόγηση από τους ασθενείς και σε ογκολογικά- παιδιατρικά νοσοκομεία
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 12:51
Δωρεάν διαμονή για γιατρούς και νοσηλευτές σε πέντε νησιά του Αιγαίου
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 12:15
Έμπολα: Ελπίδες για προστασία από το υπερμεταδοτικό στέλεχος Bundibugyo με ήδη εγκεκριμένα εμβόλια
Υγεία
28/07/2026 - 12:00
Σαλμονέλα: Κρούσματα και στην Αττική - Μεταξύ τους οικογένεια με δύο μικρά παιδιά
Υγεία
28/07/2026 - 11:19
Η Ευρώπη χάνει τον στόχο για την εξάλειψη της ιογενούς ηπατίτιδας έως το 2030
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 11:00
"Μπλόκο" σε 6,2 τόνους ακατάλληλων κρεάτων στην Αττική – Εντοπίστηκαν σε 20 επιχειρήσεις τροφίμων
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 10:35
Η εντατική εκτροφή πουλερικών επιταχύνει τη διάδοση βακτηρίων που προκαλούν διάρροια
Υγεία
28/07/2026 - 10:00
UNAIDS: Κίνδυνος αναζωπύρωσης της επιδημίας HIV μετά το "ψαλίδι" στη χρηματοδότηση
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 09:00
Βίντεο και εικόνες από τη δράση του ΕΕΣ στο Φάληρο για την ασφάλεια στο νερό
Υγεία
28/07/2026 - 07:26
Οξεία ανακοίνωση συνδικαλιστών κατά Γεωργιάδη για τις επεμβάσεις στον ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
28/07/2026 - 03:46

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήμερα η ανακοίνωση Γεωργιάδη για τη νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΣ – Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 08:10
Γεωργιάδης: Η Ματίνα Παγώνη προσωρινή πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 11:51
Η κατανάλωση φαγητού μέσα σε 9 ώρες την ημέρα ίσως προστατεύει τη μνήμη και τον εγκέφαλο
Διατροφή
27/07/2026 - 12:00
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τις παρεμβάσεις στον ΠΙΣ
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 14:36
Αντιδράσεις των εργαστηριακών ιατρών στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τους βιοπαθολόγους
Πολιτική Υγείας
27/07/2026 - 15:26
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo