ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για έργα σε δέκα δομές υγείας της 3ης ΥΠΕ

Πολιτική Υγείας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Στα γραφεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Κυριακή, 03/03/2024 - 09:41
— Photo: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
News4Health Team News4Health Team

Εκεί πραγματοποιήθηκε η τελετή υπογραφής συμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση εννέα Κέντρων Υγείας καθώς και για την προσθήκη νέας πτέρυγας Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας της Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του Α.Π.Θ.

Το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Παναγιώτης Μπογιατζίδης. Οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν τα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρειας, Κρύας Βρύσης, Λιτοχώρου, Αριδαίας, Λαγκαδά, Σκύδρας, Διαβατών, Κουφαλίων και Χαλάστρας, προϋπολογισμού 18,5 εκατ. ευρώ καθώς και το έργο της προσθήκης Νέας Πτέρυγας Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας της Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του Α.Π.Θ., προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα της αναβάθμισης των υποδομών της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, όπως αυτό έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο Υγείας και έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων δεκαετιών.

SYMVASEIS 2

Ειδικότερα, τα έργα που θα υλοποιηθούν στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας είναι συνολικού προϋπολογισμού 72 εκατ. ευρώ και αφορούν δράσεις τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας, σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Ήδη, σε οκτώ Νοσοκομεία της 3ης Υ.ΠΕ έχουν υπογραφεί συμβάσεις για την αναβάθμιση – ανακαίνιση & εκσυγχρονισμό των ΤΕΠ, προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ. Στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στις δράσεις για τις υποδομές των Κέντρων Υγείας έχουν ήδη ξεκινήσει έργα σε 4 Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, - Αμύνταιο, Τσοτύλι, Άργος Ορεστικό και Σέρβια καθώς και στο Κ.Υ. Άρνισσας-, όπου έχουν υπογραφεί συμβάσεις προυπολογισμού 19 εκατ. ευρώ.

Η μέχρι σήμερα ολοκλήρωση των συμβάσεων έργων μέσω της χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας στην 3η Υ.ΠΕ αγγίζει το 57% του συνολικού σχεδιασμού.

Εξαιρετικά σημαντική κρίνεται η συμβολή του ΤΑΙΠΕΔ, όπως έχει αποδειχθεί και κατά την πρόσφατη εμπειρία της ταχείας ολοκλήρωση και παράδοσης του έργου «Επείγουσας αποκατάστασης του 2ου ορόφου του Πνευμονολογικού Τμήματος 5δ πτέρυγας μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς» στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχα πρώτος ζητήσει τη συνδρομή του ΤΑΙΠΕΔ για την υλοποίηση των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης. Χαίρομαι που λίγο αργότερα, ο προκάτοχός μου τότε στο Υπουργείο Υγείας Θάνος Πλεύρης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και τώρα υπογράφουμε τη μία μετά την άλλη τις συμβάσεις υλοποίησης έργων ανακαίνισης σε 157 από τα 312 Κέντρα Υγείας της χώρας και σε 85 από τα 105 νοσοκομεία. Είναι το μεγαλύτερο έργο ανακαίνισης κτιριακών υποδομών του δημοσίου συστήματος υγείας από καταβολής ελληνικού κράτους και μου δημιουργεί μεγάλη περηφάνια και χαρά που συμβαίνει επί της δικής μου πολιτικής ηγεσίας στο υπουργείο αυτό . Είμαστε εδώ στη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της 3ης ΥΠΕ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και τον διοικητή της ΥΠΕ που συντόνισε τις όλες διαδικασίες. Υπογράφουμε τέσσερις διαφορετικές συμβάσεις για εννέα Κέντρα Υγείας και για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και προχωρούμε σε ριζική ανακαίνιση του κτιριακού τους εξοπλισμού. Σε λιγότερους από 12 μήνες, οι συμπολίτες μας θα έχουν καινούργια Κέντρα Υγείας, όπου μαζί με την υλοποίηση του μεγάλου προγράμματος αγοράς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας με τελείως αναβαθμισμένες παροχές υπηρεσιών υγείας. Νομίζω ότι παρά την δικαιολογημένη πολλές φορές κριτική των συμπολιτών μας για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ, στην πραγματικότητα το υπουργείο Υγείας εκτελεί σήμερα ένα εκτεταμένο πρόγραμμα προσλήψεων μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακαίνισης του κτιριακού του εξοπλισμού και τα υπόλοιπα μεγάλα προγράμματα αγοράς ιατροτεχνικού εξοπλισμού. Ολα αυτά μαζί με τις μεταρρυθμίσεις που υλοποιούμε με τα απογευματινά χειρουργεία, τη δυνατότητα παροχής ιδιωτικού έργου στους γιατρούς του ΕΣΥ και άλλα πολλά, δημιουργούμε ένα νέο ΕΣΥ που σύντομα οι συμπολίτες μας θα καταλάβουν τη χρησιμότητα όλων αυτών και την ορθότητά τους».

SYMVASEIS 3A

Από την πλευρά του ο κ. Βαρτζόπουλος δήλωσε: «Εκείνο το οποίο πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας, όπως είπε και ο υπουργός είναι ότι πραγματικώς ξεκινάει μια καινούργια εποχή για το ΕΣΥ . Η πανδημία αποτέλεσε μια μεγάλη πρόκληση . Την αντιμετωπίσαμε νομίζω με έναν τρόπο επαρκέστατο και από τους καλύτερους δυνατούς στην Ευρώπη , αλλά τώρα ξεκινά μια πραγματική ανασυγκρότηση του ΕΣΥ η οποία έχει δύο άξονες . Ο ένας είναι η πλήρης ανακαίνιση όλων των νοσοκομείων και ο δεύτερος είναι ο πλήρης εξοπλισμός και η πλήρης κάλυψη όλων των αναγκών σε προσωπικό . Και όλα αυτά συνδυάζονται με μια ουσιαστική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του ΕΣΥ η οποία ξεκινά ήδη με τα απογευματινά χειρουργεία αυτή την εβδομάδα».

Τέλος, ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να υπογραφούν οι συμβάσεις ανακαίνισης εννέα Κέντρων Υγείας και ταυτόχρονα της νέας Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου για ογκολογικά και παθολογικά περιστατικά. Η 3η ΥΠΕ έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα επενδύσεων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης 72 εκατομμυρίων ευρώ. Σήμερα έχουμε συμπληρώσει ήδη το 57% των συμβατικών υποχρεώσεων και προχωράμε στην επόμενη μέρα».

Τα απογευματινά χειρουργεία

Αμέσως μετά την τελετή υπογραφής των συμβάσεων ο κ. Γεωργιάδης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων με επίκεντρο τα απογευματινά χειρουργεία και τις προσλήψεις γιατρών.

SYMVASEIS 4

Δημοσιογράφος: Δεδομένου ότι στη Μακεδονία υπάρχει έλλειψη 50% στην ειδικότητα των αναισθησιολόγων στο ΕΣΥ, έχετε εικόνα του πότε με βάση τις προσλήψεις που έχετε ανακοινώσει και τους διαγωνισμούς που ξεκίνησαν πρόκειται να καλυφθούν αυτά τα κενά και πως μέχρι τότε λειτουργήσουν τα απογευματινά χειρουργεία τα οποία ξεκινάνε άμεσα ;

Άδωνις Γεωργιάδης: Και στη συνέντευξη τύπου που είχα κάνει και σε πολλές μου συνεντεύξεις είχα πει ότι δεν πιστεύω πως τα απογευματινά χειρουργεία θα βρουν εφαρμογή στη Θεσσαλονίκη λόγω του προβλήματος που αναφέρατε. Όμως, το πρώτο νοσοκομείο που εκδήλωσε ενδιαφέρον και ετοιμότητα να τα λειτουργήσει είναι το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», εδώ στη Θεσσαλονίκη. Άρα, απογευματινά χειρουργεία θα ξεκινήσουν τουλάχιστον στο «Παπαγεωργίου» και μετά και σε άλλα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε προκηρύξει όλες τις κενές θέσεις αναισθησιολόγων για τη Θεσσαλονίκη στην πρόσφατη προκήρυξη και έχουμε προκηρύξει και οκτώ θέσεις μελών ΔΕΠ αναισθησιολόγων. Έχουμε δηλαδή εξαντλήσει όλα τα θεσμικά μας όπλα για να καλύψουμε αυτό το πρόβλημα που είναι μια πραγματικότητα στην πόλη αυτή. Όμως, το μεγάλο πρόβλημα πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι το εξής: γιατί δεν έρχονται αναισθησιολόγοι; Διότι το επάγγελμα του γιατρού στο ΕΣΥ δεν είναι τόσο ελκυστικό για αυτούς όσο άλλες επιλογές. Οι μεταρρυθμίσεις που κάνουμε, τα απογευματινά χειρουργεία και η δυνατότητα να κάνουν οι γιατροί, αφού ολοκληρώσουν τα ωράριά τους στο ΕΣΥ, και ιδιωτικό έργο και άρα να αυξήσουν το εισόδημά τους, είναι μεταρρυθμίσεις που έχουν σκοπό να κάνουν την επιλογή του ΕΣΥ περισσότερο ελκυστική και από εκεί που δεν έρχονταν να αρχίζουν να έρχονται.

Δημοσιογράφος: Χρονικό ορίζοντα έχουμε σε αυτό;

Άδωνις Γεωργιάδης: Η προκήρυξη βγήκε μόλις προχθές, σε δύο τρεις μήνες θα ξέρουμε πόσοι πρόκειται να έρθουν. Πιστεύω ιδιαίτερα ότι στις οκτώ θέσεις των μελών ΔΕΠ θα έχουμε πλήρη κάλυψη γιατί αυτές είναι επίζηλες θέσεις και σπάνια μένουν κενές. Στις απλές θέσεις λειτουργών του ΕΣΥ μπορεί να έχουμε λιγότερη συμμετοχή.

  • ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
  • ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • 3Η ΥΠΕ
  • ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι οκτώ παρεμβάσεις που ζητεί ο ΠΟΥ από τις κυβερνήσεις στη μάχη κατά της παχυσαρκίας
Οι οκτώ παρεμβάσεις που ζητεί ο ΠΟΥ από τις κυβερνήσεις στη μάχη κατά της παχυσαρκίας 02 Μαρτίου 2024
Μιχαηλίδου: Πρόσβαση για όλους στο δημόσιο σύστημα Υγείας 03 Μαρτίου 2024
Μιχαηλίδου: Πρόσβαση για όλους στο δημόσιο σύστημα Υγείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές καταγγελίες για την ιδιωτική κλινική που σφραγίστηκε στη Θεσσαλονίκη
Επικαιρότητα
30/09/2026 - 09:33

Σοβαρές καταγγελίες για την ιδιωτική κλινική που σφραγίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Μέτωπο ΠΙΣ-ΟΕΝΓΕ: Σφοδρή επίθεση σε Γεωργιάδη, Παγώνη και Πατούλη
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 22:24

Μέτωπο ΠΙΣ-ΟΕΝΓΕ: Σφοδρή επίθεση σε Γεωργιάδη, Παγώνη και Πατούλη

Νέα επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για την υπόθεση του Γιώργου Πατούλη
Πολιτική Υγείας
30/09/2026 - 03:47

Νέα επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για την υπόθεση του Γιώργου Πατούλη

Δέκα μέρες «Medwatch»: Υπό έλεγχο 12.137 δομές και 37.216 καταχωρήσεις - Τα «κόκκινα» που εντοπίστηκαν
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 20:57

Δέκα μέρες «Medwatch»: Υπό έλεγχο 12.137 δομές και 37.216 καταχωρήσεις - Τα «κόκκινα» που εντοπίστηκαν

Επίσκεψη ευρωβουλευτών της επιτροπής SANT στην Ελλάδα
Πολιτική Υγείας
30/09/2026 - 00:12

Επίσκεψη ευρωβουλευτών της επιτροπής SANT στην Ελλάδα

Απολογισμός των πρώτων 10 ημερών λειτουργίας του Medwatch -Γεωργιάδης: Μείωση 91% στις παραπλανητικές διαφημίσεις
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 15:30

Απολογισμός των πρώτων 10 ημερών λειτουργίας του Medwatch -Γεωργιάδης: Μείωση 91% στις παραπλανητικές διαφημίσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H κατάθλιψη κατά την εγκυμοσύνη συνδέεται με νευροαναπτυξιακές διαταραχές των παιδιών
Υγεία
30/09/2026 - 10:28
Βιταμίνη D και ηλικιωμένοι: Η υψηλότερη δόση συσχετίζεται με βελτιωμένη γνωστική λειτουργία και ποιότητα ύπνου
Υγεία
30/09/2026 - 10:06
Σοβαρές καταγγελίες για την ιδιωτική κλινική που σφραγίστηκε στη Θεσσαλονίκη
Επικαιρότητα
30/09/2026 - 09:33
Ποια είναι η ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης για το πρωινό σας
Διατροφή
30/09/2026 - 09:11
Η μεγάλη παγίδα της επιστροφής από τις διακοπές είναι το έντερό μας
Health Talk
30/09/2026 - 08:27
«Οργανούληδες»: Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την υγεία και τη δωρεά οργάνων στα δημοτικά σχολεία
Υγεία
30/09/2026 - 07:11
Νέα επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για την υπόθεση του Γιώργου Πατούλη
Πολιτική Υγείας
30/09/2026 - 03:47
Επίσκεψη ευρωβουλευτών της επιτροπής SANT στην Ελλάδα
Πολιτική Υγείας
30/09/2026 - 00:12
Πουλής: «Αποτελεσματικά τα νέα ψηφιακά εργαλεία για τους ελέγχους στον χώρο της Υγείας»
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 23:34
ΕΚΕ: Μεγάλη πανελλήνια έρευνα για τη γνώση των πολιτών σχετικά με τα καρδιαγγειακά νοσήματα
Υγεία
29/09/2026 - 22:48
Μέτωπο ΠΙΣ-ΟΕΝΓΕ: Σφοδρή επίθεση σε Γεωργιάδη, Παγώνη και Πατούλη
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 22:24
Γιατί είναι απαραίτητος ο ετήσιος έλεγχος της όρασης μετά την ηλικία των 60
Health Talk
29/09/2026 - 22:02
Novartis Hellas: Άνω των 4,3 δισ. ευρώ ετησίως το αποτύπωμα των καρδιαγγειακών νοσημάτων στην Ελλάδα
Pharma News
29/09/2026 - 21:41
Δέκα μέρες «Medwatch»: Υπό έλεγχο 12.137 δομές και 37.216 καταχωρήσεις - Τα «κόκκινα» που εντοπίστηκαν
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 20:57
Ο ΙΣΑ ζητεί από τον ΕΟΠΥΥ την άμεση αναστολή είσπραξης του clawback για το 2024 και το 2025
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 20:34
Η φορολόγηση της νοσηλείας στις ιδιωτικές κλινικές - Πως φτάσαμε από την απαλλαγή στο 24%
Υπηρεσίες Υγείας
29/09/2026 - 20:17
Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς: Το πρόγραμμα των κοινών δράσεων ΕΝΑΣΕΛ και ΠΕΦ για την πρόληψη
Patient Talk
29/09/2026 - 19:44
ΠΟΥ: Αύξηση κατά 30% των θανάτων από χολέρα το 2025 - Ανησυχία για το πραγματικό φορτίο της νόσου
Υγεία
29/09/2026 - 19:19
Κέντρο πρόληψης ζωονόσων δημιουργείται στην Ορεστιάδα με χρηματοδότηση 300.000 ευρώ
Επικαιρότητα
29/09/2026 - 19:02
Παραδόθηκαν προς χρήση 24 νέες βιβλιοθήκες στους χώρους αναμονής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»
Επικαιρότητα
29/09/2026 - 18:37
Οκτώ προτάσεις της ΠΟΜΕΠ για ενίσχυση των ελέγχων σε ιδιωτικούς παρόχους υγείας που απευθύνονται σε παιδιά
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 18:21
Πατούλης: «Ορθή θεσμικά η παραπομπή των εις βάρος μου καταγγελιών στην ΕΑΔ»
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 18:04
Θάνατος Μαζωνάκη: Κατέθεσε η νοσηλεύτρια του ιατρείου - Ο πανικός που επικράτησε τις μοιραίες στιγμές
Επικαιρότητα
29/09/2026 - 17:29
Κολπική μαρμαρυγή: Όταν η θεραπεία γίνεται μαζί με το χειρουργείο καρδιάς
Health Talk
29/09/2026 - 16:00
Απολογισμός των πρώτων 10 ημερών λειτουργίας του Medwatch -Γεωργιάδης: Μείωση 91% στις παραπλανητικές διαφημίσεις
Πολιτική Υγείας
29/09/2026 - 15:30
Ελλείψεις βασικών φαρμάκων στα νοσοκομεία της Αγγλίας – Ποια σκευάσματα επηρεάζονται
Pharma Policy
29/09/2026 - 15:00
Novo Nordisk: Συμφωνία έως 2,6 δισ. δολάρια με κινεζική φαρμακευτική για χάπι κατά της παχυσαρκίας
Pharma News
29/09/2026 - 14:00
Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς: Ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση στο επίκεντρο
Patient Talk
29/09/2026 - 13:30
Καρκίνος του προστάτη: Στοχευμένη ακτινοθεραπεία παρουσιάζει συγκρίσιμα αποτελέσματα με τη χειρουργική επέμβαση
Υγεία
29/09/2026 - 13:00
Ημέρα Καινοτομίας Pfizer - ΕΚΕΒΕ «Αλέξανδρος Φλέμιγκ»: Όταν η ψηφιακή καινοτομία συναντά τη βιοϊατρική έρευνα
Pharma News
29/09/2026 - 12:32

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Chiesi λαμβάνει Ευρωπαϊκή Άδεια Κυκλοφορίας για θεραπεία συντήρησης του άσθματος
Pharma News
28/09/2026 - 10:00
Αγαπηδάκη από Πετρούπολη: «Η ποιοτική υγειονομική φροντίδα έρχεται δίπλα στον πολίτη»
Πολιτική Υγείας
28/09/2026 - 16:11
Πάροχοι ΠΦΥ: Να μην ξεκινήσει η είσπραξη του clawback για το 2024 και το 2025
Πολιτική Υγείας
28/09/2026 - 16:59
Γιαννάκος: «Σφραγίζεται κλινική στη Θεσσαλονίκη που διαφήμιζε ανύπαρκτες ογκολογικές υπηρεσίες»
Πολιτική Υγείας
28/09/2026 - 20:18
Η φαρμακευτική BioNTech κλείνει τρία εργοστάσιά της στη Γερμανία - Στον αέρα 1.800 εργαζόμενοι
Pharma News
28/09/2026 - 19:17
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo