ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρυσοχοΐδης: Αυτές είναι οι προτεραιότητές μας για την υγεία μέσα στο 2024

Πολιτική Υγείας
EUROKINISSI
Τις δράσεις του 2024 στην υγεία μέσα από τον προϋπολογισμό ανέπτυξε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης στην ολομέλεια του σώματος.
Παρασκευή, 15/12/2023 - 19:52
— Photo: EUROKINISSI
News4Health Team News4Health Team

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα κονδύλια που διέθεσε το υπουργείο Υγείας μέσα στο 2023 για την στήριξη του σύστηματος

Τα σημαντικότερα σημεία της τηυς ομιλίας του υπουργού Υγείας, στη συζήτηση για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, έχουν ως εξής:

«Στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2023 αναλάβαμε την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της υγείας της ελληνικής οικογένειας. Είναι μια μάχη που συνεχίζουμε να τη δίνουμε σε πολλά επίπεδα και στο κέντρο βρίσκεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Από το ξεκίνημά του, το ΕΣΥ προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Ελληνικό λαό. Αυτό φάνηκε καθαρά και ιδιαίτερα στη διάρκεια της πανδημίας, όταν αναγνωρίστηκε καθολικά η αξία του ΕΣΥ, όπως αναγνωρίστηκε και η μεγάλη συνεισφορά των γιατρών, των νοσηλευτών και όλων των εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Συνεπώς, αποτελεί καθήκον μας η περαιτέρω ενδυνάμωση του ΕΣΥ, αλλά και η προσαρμογή του στις σύγχρονες ανάγκες μιας κοινωνίας και μιας εποχής που διαρκώς αλλάζει.

Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε.

Θέλουμε να ενισχύσουμε την οργάνωση και τις δομές του ΕΣΥ για να μπορεί να εξυπηρετήσει ικανοποιητικά τις νέες ανάγκες υγείας και τις αυξημένες προσδοκίες των πολιτών για περισσότερη φροντίδα στους ασθενείς, για καλύτερη υγεία στους πολίτες με χαμηλότερο κόστος.

Η κυβέρνηση μέσω του ΕΣΥ και με τη συνεργασία των κοινωνικών εταίρων που δραστηριοποιούνται στον τομέα παροχής των υπηρεσιών υγείας, υπηρετεί έναν κοινό σκοπό.

Έναν σκοπό που εκφράζεται μέσα από τέσσερις επιμέρους στόχους:

  • Τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού της χώρας
  • Τη θεραπεία των ανισοτήτων στην πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας
  • Την προαγωγή της παραγωγικότητας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις αρνητικές εμπειρίες των ασθενών.
  • Τη συμβολή του ΕΣΥ στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Για την υλοποίηση όλων των παραπάνω προχωρούμε άμεσα σε αναγκαίες δράσεις, πολιτικές και αλλαγές:

  • Διορθώνουμε άμεσα τις αδυναμίες του συστήματος
  • Υλοποιούμε άμεσα τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε υποσχεθεί
  • Προσανατολίζουμε το ΕΣΥ στο μέλλον

Το όραμά μας είναι συγκεκριμένο και μετρήσιμο. Μέσα στην επόμενη πενταετία να είναι το ΕΣΥ στην πρώτη δεκάδα των δημοσίων συστημάτων υγείας των κρατών της Ευρώπης και να αποτελέσει πρότυπο για άλλες χώρες.

Για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα ορίζουμε στρατηγικές προτεραιότητες:

  • Μείωση της συχνότητας των σοβαρών χρόνιων παθήσεων.
  • Οικοδόμηση κοινωνίας φιλικής προς την τρίτη ηλικία και κυρίως στο ζήτημα της υγιούς διαβίωσης.
  • Μείωση ιδιωτικών δαπανών των νοικοκυριών για την υγεία.
  • Υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων στο ΕΣΥ, στον ΕΟΠΠΥ και τον ΕΟΦ και σε μια σειρά άλλους οργανισμούς.

Οι παραπάνω προτεραιότητας συμπληρώνονται από κρίσιμες εθνικές πολιτικές υγείας όπως

Εθνικό σχέδιο πρόληψης

Στρατηγική αντιμετώπιση των 6 κύριων χρόνιων παθήσεων (καρκίνος, καρδιαγγειακές παθήσεις - συμπεριλαμβάνουν διαβήτη και αγγειακά - άνοια, ψυχικές νόσοι, χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις, μυοσκελετικές παθήσεις).
Ανάπτυξη του προσωπικού του ΕΣΥ, βελτίωση των συνθηκών εργασίας και δίκαιο σύστημα αμοιβών.
Μείωση χρόνων αναμονής και για τις θεραπείες και για τις λίστες αναμονής και γρηγορότερη προσέλευση του ΕΚΑΒ, όπου υπάρχει ανάγκη

Παροχή εξατομικευμένων, ενοποιημένων, ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας και ασφαλών υπηρεσιών, βασισμένων στην τεκμηριωμένη ιατρική γνώση. Εδώ είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα να δημιουργήσουμε κέντρα αναφοράς για τις πιο συχνές και σοβαρές χρόνιες παθήσεις.

Πλήρης εκμετάλλευση της τεχνολογίας προς όφελος των ασθενών

Εκπόνηση του υγειονομικού χάρτη της χώρας Από την πρώτη μέρα της παρουσίας μας στο υπουργείο Υγείας, υλοποιούμε μέτρα για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων .Προσλαμβάνονται σταδιακά μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ εντός του 2023, 4.386 Νοσηλευτές για την κάλυψη των αναγκών των Νοσοκομείων και Κ.Υ της χώρας .

Προκηρύσσονται, επίσης 1.710 θέσεις για νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκ των οποίων 225 διασώστες του ΕΚΑΒ.

Προσλαμβάνονται σταδιακά, 729 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ επαναπροκηρύχθηκαν 206 θέσεις που κηρύχθηκαν άγονες .

Τροποποιήθηκε η διάταξη για τις προσλήψεις γιατρών, ώστε αυτές να γίνονται μέσα σε 3 μήνες.

Ο νέος προγραμματισμός για το 2024 προβλέπει 6.500 προσλήψεις για την υγεία για το 2024.

Και έτσι προχωράμε στην προκήρυξη 1.450 θέσεων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων του ΕΣΥ, 3.050 θέσεων νοσηλευτών, 800 θέσεων διασωστών ΕΚΑΒ και 950 λοιπό προσωπικό για τα νοσοκομεία της χωράς, καθώς και προσωπικό για τους κρίσιμους εποπτευόμενους οργανισμούς.

Υπάρχει εδώ και μια σημαντική εξέλιξη. Συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά μια έμπρακτη πολιτική ενάντια στο brain drain όπου με απόφασή μας εκχωρήσαμε στις ιατρικές σχολές της χώρας 270 θέσεις πανεπιστημιακών που θα στελεχώσουν τα ακαδημαϊκά ιδρύματα, αλλά και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι νέοι φιλόδοξοι επιστήμονες που οι περισσότεροι θα έρθουν από το εξωτερικό θα στελεχώσουν το ΕΣΥ και θα το πάνε ακόμη πιο μπροστά.

Με νομοθετική πρωτοβουλία, την επόμενη των εκλογών όπως θα θυμάστε, προχωρήσαμε σε μια σειρά ενέργειες για την κάλυψη κενών και αναγκών που υπήρχαν στο ΕΚΑΒ σε νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές. Και λύσαμε προβλήματα πολύ σημαντικά άλυτα για πολλά χρόνια

Αντιμετωπίζουμε με επιμονή, συνέπεια και διαρκή παρακολούθηση το φαινόμενο της έλλειψης φαρμάκων που απασχολεί όλη την Ευρώπη. Είμαστε σε καλή κατάσταση σήμερα, πολύ πάνω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, ενώ προχωρήσαμε, μετά από νομοθετική ρύθμιση στη δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης και ενημέρωσης των πολιτών για την επάρκεια των κρίσιμων φαρμάκων στη χώρα. Ο μηχανισμός αυτός θα φτάσει πολύ σύντομα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή στο κινητό του πολίτη για ενημέρωση του .

Δρομολογούμε την αποστολή φαρμάκων από τα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ στα σπίτια των ασθενών για την αποφυγή ταλαιπωρίας δεκάδων χιλιάδων πασχόντων συμπολιτών μας.

Παρουσιάσαμε τη νομοθετική πρωτοβουλία για την νέα πανδημία της εποχής που είναι η Άνοια και το Αλτσχάιμερ, και αφορά περίπου 400.000 συμπολίτες μας. Σύντομα θα έλθει στη Βουλή για ψήφιση.

Ιδρύσαμε, με Νόμο 19 μονάδες αυξημένης φροντίδας για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, κατανεμημένα σε ισάριθμα νοσοκομεία της χώρας. 57.000 κρούσματα έχουμε κάθε χρόνο και 11.000 θανάτους. Ήδη δυο από αυτές ξεκινάνε την 24ωρη λειτουργία τους από την προσεχή Δευτέρα. Είναι μια προσπάθεια να ελαττώσουμε τις υπολειμματικές αναπηρίες στη χώρα.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα προχωρούμε σε μία ακόμα μεγάλη μεταρρυθμιστική τομή. Μετά από διαβούλευση θα εισαχθεί στην Βουλή Σχέδιο Νόμου με σκοπό την ουσιαστική ολοκλήρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης 30 έτη μετά την εκκίνηση της. Για πρώτη φορά συστήνεται ένα Εθνικό Δίκτυο Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας (Ε.Δ.Υ.Ψ.Υ.) που διαρθρώνεται σε Περιφερειακά Δίκτυα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, τα οποία λειτουργούν στις Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών.

Περαιτέρω θα ολοκληρωθεί η μετεξέλιξη των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων και η ένταξη τους στα Κοινοτικά Δίκτυα που δημιουργούνται. Τέλος, με το σχέδιο νόμου θα επιτευχθεί η διασφάλιση του θεραπευτικού συνεχούς μέσω της χρήσης ψηφιακών τεχνολογιών και η δια βίου πλοήγηση των Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας σε ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό σύστημα παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Στο ίδιο Σχέδιο Νόμου παρεμβαίνουμε και σε δύο ακόμα κρίσιμα πεδία. Προχωράμε στη Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων και στην Πληροφοριακή Οργάνωση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας.

Ξεκινάει σε λίγες μέρες η αναδιοργάνωση των νοσοκομείων της χώρας, με πρώτο βήμα την επιλογή νέων άξιων ικανών διοικήσεων, προκειμένου να ορίσουμε από εκεί και πέρα τους στόχους για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μετά Covid εποχή. Έχουμε ανάγκη από άξιους ικανούς διοικητές. Ο νέος Νόμος προβλέπει μια σειρά πολύ σημαντικών κριτηρίων και πιστεύω ότι θα αποδώσει τα κριτήρια που όλοι προσδοκούμε.

Ο προϋπολογισμός του 2024 για την υγεία είναι αυξημένος κατά 897 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα για τα νοσοκομεία, την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και την ΕΚΑΠΥ, η αύξηση αυτή είναι μεγαλύτερη κατά 486 εκ ευρώ, δηλ. 13.3%.

Συμβασιοποιούνται μέρα με τη μέρα τα έργα του τομέα υγείας που είναι ενταγμένα στο Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 1.9 δισ ευρώ και αφορούν από εκσυγχρονισμούς και ανακαίνιση νοσοκομείων.

Συμπερασματικά, είναι το υψηλότερο ποσοστό δαπανών που έχει προβλεφθεί τα τελευταία χρόνια για την υγεία και αποτυπώνει ακριβώς τις πολιτικές και κοινωνικές προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Για να πετύχουμε το όραμα μας και να υλοποιήσουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που προανάφερα απαιτείται η συστράτευση όλων των κοινωνικών εταίρων στην παροχή των υπηρεσιών υγείας, καθώς και των εργαζομένων στο ΕΣΥ και ιδιαίτερα των γιατρών. Όχι μόνο τη συναίνεση, αλλά και την ενεργό συμμετοχή τους. Να δουλεύουν σε συνεργασία με τους ασθενείς για να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για περαιτέρω αλλαγές και γρηγορότερη εφαρμογή τους σε μερικούς τομείς. Αναγνωρίζω την ανάγκη να δώσουμε περισσότερο χώρο, χρόνο και ευελιξία στους ηγέτες του συστήματος στην παροχή των υπηρεσιών. Θα συνεχίσουμε να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε με περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη και εφαρμογή νέων μεθόδων παροχής υπηρεσιών που θα βελτιώσουν την έκβαση, την ασφάλεια και ποιότητα των υπηρεσιών, την πρόσβαση και τις εμπειρίες των ασθενών.

Δεσμευόμαστε ότι θα οικοδομήσουμε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που μας αξίζει και μας κάνει υπερήφανους».

  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
  • ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  • ΒΟΥΛΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βορίδης: «Η εφαρμογή των DRG θα είναι προς όφελος του συστήματος και των ασθενών»
Βορίδης: «Η εφαρμογή των DRG θα είναι προς όφελος του συστήματος και των ασθενών» 15 Δεκεμβρίου 2023
Οι εκθέσεις της Κομισιόν για την αντιμετώπιση των υγειονομικών απειλών στην ΕΕ το 2023 17 Δεκεμβρίου 2023
Οι εκθέσεις της Κομισιόν για την αντιμετώπιση των υγειονομικών απειλών στην ΕΕ το 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η σύμβαση για τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» στην Πάτρα
Πολιτική Υγείας
26/11/2025 - 19:14

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η σύμβαση για τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» στην Πάτρα

Νέα συνάντηση Υπουργείου Υγείας - ΣΦΕΕ για την υπέρβαση της φαρμακευτικής δαπάνης
Pharma Policy
26/11/2025 - 12:42

Νέα συνάντηση Υπουργείου Υγείας - ΣΦΕΕ για την υπέρβαση της φαρμακευτικής δαπάνης

Γεωργιάδης: «Η έκθεση του ΟΟΣΑ για την Υγεία δεν αποτυπώνει τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης»
Πολιτική Υγείας
24/11/2025 - 18:19

Γεωργιάδης: «Η έκθεση του ΟΟΣΑ για την Υγεία δεν αποτυπώνει τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης»

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο ΕΣΥ – Συμφωνία με τις ΗΠΑ για τον Ψηφιακό Βοηθό Πολίτη
Πολιτική Υγείας
24/11/2025 - 12:53

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο ΕΣΥ – Συμφωνία με τις ΗΠΑ για τον Ψηφιακό Βοηθό Πολίτη

Υπουργείο Υγείας: Προκήρυξη για 276 θέσεις ιατρών για Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία
Πολιτική Υγείας
21/11/2025 - 11:00

Υπουργείο Υγείας: Προκήρυξη για 276 θέσεις ιατρών για Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία

Φωταγωγήθηκε η Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για την Εξάλειψη του Καρκίνου Τραχήλου της Μήτρας
Επικαιρότητα
19/11/2025 - 16:17

Φωταγωγήθηκε η Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για την Εξάλειψη του Καρκίνου Τραχήλου της Μήτρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζούμε την εφηβεία μέχρι τα 32 μας - Οι «πέντε εποχές» του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του ανθρώπινου βίου
Υγεία
27/11/2025 - 20:49
PERFECTO: Ευρωπαϊκό έργο για την έγκαιρη ανίχνευση της κληρονομικής υψηλής χοληστερόλης στα παιδιά
Υγεία
27/11/2025 - 20:04
Κόκκινο ή λευκό κρασί; Οι διαφορές τους σε παραγωγή και γεύση και οφέλη για την υγεία
Διατροφή
27/11/2025 - 19:26
Ομφαλοκήλη: Αίτια, συμπτώματα, παράγοντες κινδύνου και θεραπευτικές επιλογές
Health Talk
27/11/2025 - 18:58
Ενίσχυση της διακυβερνητικής συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου στον τομέα της Ψυχικής Υγείας
Ψυχική Υγεία
27/11/2025 - 18:23
ΕΟΔΥ: Στους 12 οι θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης
Υγεία
27/11/2025 - 17:58
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητεί ενσωμάτωση των δικαιωμάτων των ΑμΕΑ στις πολιτικές της ΕΕ
Επικαιρότητα
27/11/2025 - 17:23
Καμπανάκι για τη γρίπη των πτηνών: Πιθανή μετάλλαξή της θα προκαλέσει πανδημία χειρότερη της Covid
Υγεία
27/11/2025 - 16:49
Ο καθοριστικός ρόλος της φυσικοθεραπείας στην ποιότητα ζωής κατά την τρίτη ηλικία και την υγιή γήρανση
Επικαιρότητα
27/11/2025 - 16:17
Black Friday: Οκτώ απλά τρικ για να μην βρεθείτε χρεωμένοι και μετανιωμένοι
Ψυχική Υγεία
27/11/2025 - 16:00
Metropolitan Hospital: Νέα εποχή στη ρομποτική χειρουργική με το da Vinci Single Port
Υπηρεσίες Υγείας
27/11/2025 - 15:36
Οι πλύσεις ματιών μπορεί να ανακουφίσουν από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας
Υγεία
27/11/2025 - 15:18
Απάντηση ΠΦΣ στην ΠΟΜΕΠ για τα εμβόλια: «Εισηγηθήκαμε πρώτοι την απαγόρευση εξαγωγών»
Pharma Policy
27/11/2025 - 14:54
Η Affidea Ελλάδος γιορτάζει 20 χρόνια ανάπτυξης, καινοτομίας και προσφοράς στην Υγεία
Υπηρεσίες Υγείας
27/11/2025 - 14:34
Η vegan διατροφή είναι καλύτερη από τη μεσογειακή για την απώλεια βάρους
Διατροφή
27/11/2025 - 14:06
Bayer Ελλάς και καρκίνος του προστάτη: «Σπάμε τη σιωπή – Μαζί για την πρόληψη!»
Pharma News
27/11/2025 - 13:44
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Περισσότερα από 423.000 ζώα έχουν θανατωθεί μέσα σε 13 μήνες
Επικαιρότητα
27/11/2025 - 13:21
Μη διαγνωσμένος HIV: μια «σιωπηλή κρίση» που εξαπλώνεται στην Ευρώπη
Υγεία
27/11/2025 - 13:00
Tai chi: Η άσκηση που καταπολεμά την αϋπνία
Fitness
27/11/2025 - 12:00
O υπέρηχος καρωτίδων μπορεί να διαγνώσει τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας στους άνδρες
Υγεία
27/11/2025 - 11:00
Οι γυναίκες άνω των 60 μπορούν να ενισχύσουν την υγεία τους με τη χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων
Υγεία
27/11/2025 - 10:00
Μηνιαία ένεση φαίνεται να θέτει υπό έλεγχο το σοβαρό άσθμα
Υγεία
27/11/2025 - 09:00
Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ 2025: Γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας
Επικαιρότητα
27/11/2025 - 07:42
Όμιλος ΗΜΙΤΗΕΑ: Η μεγάλη συνάντηση των νοσηλευτών στη Θεσσαλονίκη
Επικαιρότητα
27/11/2025 - 03:26
Στην Αρεόπολη το ΕΛΙΚΑΡ για δωρεάν καρδιολογικούς ελέγχους
Health Talk
27/11/2025 - 00:02
«Όχι» Τραμπ στην παράταση των δημόσιων επιδοτήσεων προγραμμάτων ασφάλισης υγείας
Πολιτική Υγείας
26/11/2025 - 23:19
Πανελλαδική έρευνα για την ποιότητα ζωής και τις ανάγκες των ασθενών με πνευμονική υπέρταση
Patient Talk
26/11/2025 - 22:02
Ιός Δυτικού Νείλου: Στα 96 τα εγχώρια κρούσματα το 2025 – Κανένας νέος θάνατος την τελευταία εβδομάδα
Υγεία
26/11/2025 - 21:24
H Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει ριζικά την εμπειρία του ασθενούς
Επικαιρότητα
26/11/2025 - 20:57
Νοσοκομείο Παπανικολάου: Στις 28 και 29 Νοεμβρίου το 4ο Συνέδριο «Σύγχρονα θέματα στα νοσήματα της Πνευμονικής Κυκλοφορίας»
Επικαιρότητα
26/11/2025 - 20:16

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρώτο εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα ξεκινάει κλινικές δοκιμές μέσα στο 2026
Υγεία
25/11/2025 - 08:42
Αγγίζει τα 5 δισ. ευρώ το κόστος της παχυσαρκίας στη χώρα μας
Πολιτική Υγείας
26/11/2025 - 14:38
Σύνδρομο Hunter: Γονιδιακή θεραπεία φρενάρει την άνοια σ' ένα τρίχρονο αγόρι
Υγεία
25/11/2025 - 10:00
Νέα συνάντηση Υπουργείου Υγείας - ΣΦΕΕ για την υπέρβαση της φαρμακευτικής δαπάνης
Pharma Policy
26/11/2025 - 12:42
Η AlfaOmega Pharma Logistics εγκαινίασε τη νέα υπερσύγχρονη αποθήκη της στον Ασπρόπυργο
Pharma News
24/11/2025 - 22:13
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2025 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo