ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • DIGITAL HEALTH
  • FITNESS
  • HEALTH TALK
  • PATIENT TALK
  • PET
  • PHARMA NEWS
  • PHARMA POLICY

News4Health.gr

  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • PHARMA NEWS
  • PET
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ράπτη: «Δημιουργούμε 104 νέες κοινοτικές δομές, με έμφαση στα Κέντρα Ημέρας και τις Κινητές Μονάδες»

Πολιτική Υγείας
Ράπτη: «Δημιουργούμε 104 νέες κοινοτικές δομές, με έμφαση στα Κέντρα Ημέρας και τις Κινητές Μονάδες»
«Με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, δημιουργούμε, σε ολόκληρη την Επικράτεια, 104 νέες κοινοτικές δομές, με έμφαση στα Κέντρα Ημέρας και τις Κινητές Μονάδες και ειδική μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού» είπε μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη στο Webinar της CPRGGreece
Δευτέρα, 06/03/2023 - 16:45
— Photo: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
News4Health Team News4Health Team

Η Cancer Prevention Research Group in Greece – Ελληνική Εταιρεία Έρευνας για την Πρόληψη του Καρκίνου, η παγκόσμια πρωτοβουλία νέων που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2021, έφτασε ως σήμερα τα 800 μέλη από 73 χώρες του κόσμου αναλαμβάνοντας άνω των 6 ερευνητικών και 13 κοινωνικών δράσεων, και έχει ως στόχο την ένωση μεταξύ επιστημονικής έρευνας και κοινωνικής προσφοράς υπέρ της πρόληψης των νεοπλασματικών νόσων, υλοποίησε διαδικτυακή συνάντηση με μια ευρεία θεματική γύρω από τους «γυναικολογικούς καρκίνους». Την έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτισε η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου (18.00μμ – 22.00μμ) ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Webinar της CPRGGreece για το μείζον ζήτημα δημόσιας υγείας των νεοπλασματικών νόσων στη γυναίκα.

Η προσέλευση του γενικού κοινού και των ειδικών ήταν μαζική, με περισσότερες από 900 εγγραφές στην εκδήλωση και συνολικά περίπου 500 θεατές, που παρακολούθησαν ζωντανά την ημερίδα.

Την έναρξη της εκδήλωσης, όπως και την συνολική παρουσίασή της, πραγματοποίησαν ο κ. Ευστράτιος Αθανασίου, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Πέτρος Νασιμπιάν, Αντιπρόεδρος Α’, και ο κ. Δημήτρης Μουστάκας, Αντιπρόεδρος Β'.

Στον συντονισμό του έργου συμμετείχαν ο κ. Πέτρος Παπαλέξης, Αντιπρόεδρος Γ' και η κ. Χριστίνα Καραουλάνη, Μέλος του ΔΣ, η οποία ανέλαβε και κάλυψη μέρους αποριών του κοινού. Ο κ. Αθανασίου καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε εν συντομία την ιστορία και τις δράσεις του Οργανισμού.

Το παρόν έδωσε η κ. Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας της Ελλάδος αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας και εξαρτήσεων, η οποία, μέσω επιστολής χαιρετισμού, ανέλυσε τις σημαντικές δράσεις του χαρτοφυλακίου ψυχικής υγείας και έκανε ειδική αναφορά τόσο σε προγράμματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ογκολογικών ασθενών όσο και στην πρωτοβουλία του Υπουργείο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες υγείας στην ψυχοκοινωνική ογκολογία.

Η κ. Ράπτη σημείωσε πως « (…) με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, δημιουργούμε, σε ολόκληρη την Επικράτεια, 104 νέες κοινοτικές δομές, με έμφαση στα Κέντρα Ημέρας και τις Κινητές Μονάδες και ειδική μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί για τις πρώτες 66 νέες Μονάδες κι έχουν εκδοθεί οι άδειες ίδρυσης και λειτουργίας για 56 Δομές. Μεταξύ αυτών, δημιουργούμε το Πρώτο Κέντρο Ημέρας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Εφήβων και Νέων Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια στην Αττική», τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Επίσης, την έναρξη των εργασιών της ημερίδας χαιρέτισαν διακεκριμένοι επιστήμονες, πολιτικά πρόσωπα και διαπρεπή πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών:

  • Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «υπέροχες γυναίκες». "Η κοινότητα των "Υπέροχων Γυναικών" στο πρώτο πεδίο της συμπερίληψης".

  • Δρ. Γεώργιος Πατρινός, PhD Μοριακός Βιολόγος - Γενετιστής, Καθηγητής Φαρμακευτικής Βιοτεχνολογίας & Φαρμακογονιδιωματικής Πανεπιστημίου Πατρών. "Η επιστήμη στη μάχη του καρκίνου".

  • Δρ. Πήλιος - Δημήτρης Σταύρου, Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. "Ψυχολογικοί παράγοντες δυσπροσαρμογής στην οργανική ευαλωτότητα".

  • Αθανάσιος (Σάκης) Παιδής, τ. Αντιπεριφερειάρχης, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας.

Νέοι επιστήμονες ανέπτυξαν τις εισηγήσεις τους, ώστε, με τρόπο κατανοητό, οι ειδικοί και το ευρύ κοινό να έρθουν σε επαφή με θέματα όπως: η παθοφυσιολογία της νόσου, τα αίτια ανά τύπο γυναικολογικού καρκίνου, η επιδημιολογία των νόσων, συμπτώματα, ανοσιακή απάντηση και καρκίνος, γονιμότητα, νεότερες διαγνωστικές τεχνικές, θεραπευτικά σχήματα και μέθοδοι, θεραπείες, πρόληψη, διατροφική υποστήριξη, κ.ά.

Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στην επιστημονική παρουσίαση θεμάτων σχετικών με την ψυχολογική υποστήριξη της γυναίκας ασθενούς, αλλά και των οικείων της, στον ρόλο της ψυχοσεξουαλικής διαχείρισης της γυναίκας ασθενούς μετά από ριζικές θεραπείες, καθώς και στη λειτουργία της Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης. Μέσα από την εκτενή αναφορά στην ψυχική υγεία και τη σχέση της με τις νεοπλασματικές νόσους, θα φανεί ο σημαντικότατος ρόλος της Ψυχολογίας στο πλαίσιο του ευρύτερου βιοψυχοκοινωνικού μοντέλου Υγείας.

Αναλυτικά, οι παρουσιάσεις είχαν ως εξής:

  • Παναγιώτα Φάλλον (φοιτήτρια Ιατρικής): «Προσυμπτωματικός έλεγχος στους γυναικολογικούς καρκίνους, είναι ζήτημα ζωής!»

  • Μαριάννα-Φωτεινή Δαφνή (Υγιεινολόγος BSc, MSc(c), Μέλος ΔΣ CPRGGreece): «Η οπτική της Δημόσιας Υγείας για το Screening στους Γυναικολογικούς Καρκίνους (σχολιασμός)»

  • Βασιλική-Ταξιαρχούλα Αγιασσώτη (Βιοϊατρική Επιστήμων) - Αθανάσιος Μαυρόπουλος (Ιατρός): “Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας και του ενδομητρίου”

  • Σωτήριος-Χαράλαμπος Διαμαντούδης (φοιτητής Φαρμακευτικής) - Μαρία Βασιλείου (φοιτήτρια Φαρμακευτικής) - Στεργιανή Τέλλιου (φοιτήτρια Βιολογικού): “Καρκίνος του μαστού: συνολική επισκόπηση”

  • Βασίλειος Ραβίκαλης (Νοσηλευτής Τ.Ε, MSc Διοίκηση Μονάδων Υγείας, ΜSc Κλινική Φαρμακολογία / Θεραπευτική): «Παρουσίαση μελέτης σε σχέση με την COVID-19 και τη χρήση ψηφιακών εφαρμογών υγείας από γυναίκες με καρκίνο του μαστού»

  • Αναστασία Καμπούρη (Νοσηλεύτρια RN, BSc) - Νικόλαος Μπιάγκης (φοιτητής Ιατρικής, Νοσηλευτής RN, BSc): «Καρκίνος του μαστού: Κλινικό περιστατικό»

  • Φανή-Χριστίνα Παπαχαραλάμπους (φοιτήτρια Ιατρικής): “Καρκίνος των Ωοθηκών”

  • Κέφη Γεωργία Μαρία (Μοριακή Βιολόγος, MSc)- Ταουσάνη Μαρία (Μοριακή Βιολόγος, MSc): “Γενετική Συμβουλευτική και γυναικολογικοί καρκίνοι”

  • Νικόλαος Τοροσιάδης (Βιοϊατρικός Επιστήμονας BSc, MSc): “Γενετική Συμβουλευτική: Η οπτική της καθημερινής εμπειρίας”

  • Ελευθερία Παπαδοπούλου (Ιατρός) - Δημήτριος Παπαδόπουλος (φοιτητής Ιατρικής): «Καρκίνος αιδοίου και κόλπου»

  • Χαρδαλιά Γερασιμία-Μαρίνα (Φοιτήτρια Ιατρικής)- Μιχαλάτου Ελένη (Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων): “Η γονιμότητα πριν και μετά τον καρκίνο: Μια ιατροβιολογική προσέγγιση”

  • Κωνσταντίνος Δανιηλίδης (Μεταπτυχιακός Φοιτητής Βιοϊατρικής) - Βαγιαννή Σολακίδου (φοιτήτρια Νοσηλευτικής): “Η Πληροφορική στην Υπηρεσία των Ασθενών και του Ιατρονοσηλευτικου Προσωπικού”

  • Ευγενικός Κωνσταντίνος (Νοσηλευτής Π.Ε., BSc, MSHI(c), επικεφαλής "Cancer & IT, AI", CPRGGreece): “Up-to-date δεδομένα στην Πληροφορική της Υγείας” (σχολιασμός)

  • Χριστίνα Καρτσωνάκη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, RD, BSc, MSc): «Σχολιασμός - Παρατήρηση. Ο ρόλος της διατροφικής υποστήριξης στις γυναίκες ασθενείς με καρκίνο»

  • Γεώργιος Μπεκρής (Ψυχολόγος Υγείας, BSc, MSc) - Άντζελα Μπερέτη (Ψυχολόγος, BSc, MSc): “Ο ρόλος της ψυχολογικής υποστήριξης στη γυναίκα ασθενή”

  • Μαρία Τσαμπουλατίδη (Ψυχολόγος, Νευροψυχολόγος BSc, MSc(c)) - Εβελίνα Πρεβέντη (Ψυχολόγος BSc, MSc(c), Εκπ. Gestalt): “Η Ψυχολογική Υποστήριξη των οικείων/φροντιστών των γυναικών ασθενών με καρκίνο”

  • Καλλιόπη Αλτηπαρμάκη (Ψυχολόγος, BSc): Η συμβολή της Ψυχο-ογκολογίας στην εποχή της COVID-19: Σχολιασμός - Κλινικο περιστατικό καρκίνου του μαστού

  • Κουκάκη Νικολέτα (Ψυχολόγος, MSc Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων) ‘’Ο ρόλος της ψυχολογικής υποστήριξης των οικείων της γυναίκας ασθενούς - Κλινικό Περιστατικό’’

  • Μαρία-Άννα Κερχουλά (Ψυχολόγος BSc, Εκπ. CBT, Μέλος ΔΣ CPRGGreece): “Καρκίνος του μαστού και Ψυχολογία ασθενούς με ανεπίλυτο τραύμα απο προηγούμενη εμπειρία φυσικής καταστροφής - Κλινικό Περιστατικό”

  • Τίνα Α. Μιχαηλίδου (Θεολόγος- Βοηθός Νοσηλευτή-Φροντιστής - Συγγραφέας): “Το βίωμα του φροντιστή σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις”

  • Αρετή-Μαρία Ζήση (Εκπαιδευτικός, Εκπ. Σύμβουλος Σταδιοδρομίας) - Νικολέττα Παυλοπούλου (Ψυχολόγος, Eκπ Συστημικής ψυχοθεραπείας): “Η ψυχοσεξουαλική υγεία των γυναικών μετά τον καρκίνο”

Ο κ. Ευστράτιος Αθανασίου, πριν τη λήξη της ημερίδας και τις ευχαριστίες προς το κοινό, τους καλεσμένους και τους εισηγητές, ανέφερε στους θεατές την πρόθεση του Οργανισμού για επέκταση νέων κοινωνικών δράσεων, μεταξύ των οποίων κοινωνικά έργα προσφοράς σε ασθενείς με καρκίνο, παροχή δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και επέκταση της λειτουργίας της Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης για ασθενείς με καρκίνο και οικείους τους.

Διαβάστε επίσης=> Οι 10 άξονες του Εθνικού Σχεδίου δράσης για την ψυχική υγεία

  • ΡΑΠΤΗ
  • ΚΕΝΤΡΑ ΗΜΕΡΑΣ
  • ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
  • ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
  • WEBINAR
  • CPR
  • ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ωρωπός-70χρονη: Τον αποτροπιασμό και την οργή της εξέφρασε η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία
Ωρωπός-70χρονη: Τον αποτροπιασμό και την οργή της εξέφρασε η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία 06 Μαρτίου 2023
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Ογκολογικό Κέντρο Παίδων εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων 07 Μαρτίου 2023
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Ογκολογικό Κέντρο Παίδων εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα μελέτη για την καθυστερημένη διάγνωση του καρκίνου στους άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες
Υγεία
14/07/2026 - 17:47

Νέα μελέτη για την καθυστερημένη διάγνωση του καρκίνου στους άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες

Η αυτοφροντίδα στην αντιμετώπιση των αλλαγών κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό
Health Talk
10/07/2026 - 20:23

Η αυτοφροντίδα στην αντιμετώπιση των αλλαγών κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό

Η Menarini Hellas επενδύει στην ενημέρωση και την αυτοφροντίδα των γυναικών στην εμμηνόπαυση
Pharma News
09/07/2026 - 15:34

Η Menarini Hellas επενδύει στην ενημέρωση και την αυτοφροντίδα των γυναικών στην εμμηνόπαυση

«Βlue mind»: Η ψυχοθεραπευτική δύναμη της θάλασσας
Ψυχική Υγεία
09/07/2026 - 10:00

«Βlue mind»: Η ψυχοθεραπευτική δύναμη της θάλασσας

Healing Roots: Νέες λύσεις για την ψυχική υγεία προσφύγων που βρίσκονται διαρκώς σε μετακίνηση
Ψυχική Υγεία
08/07/2026 - 13:07

Healing Roots: Νέες λύσεις για την ψυχική υγεία προσφύγων που βρίσκονται διαρκώς σε μετακίνηση

ΠΟΥ: Σχεδόν διπλασιασμός των νέων περιστατικών καρκίνου έως το 2050 – Έκκληση για άμεση δράση
Πολιτική Υγείας
08/07/2026 - 15:07

ΠΟΥ: Σχεδόν διπλασιασμός των νέων περιστατικών καρκίνου έως το 2050 – Έκκληση για άμεση δράση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόκκινα μαλλιά: Νέα μελέτη αποκαλύπτει έναν απρόσμενο προστατευτικό ρόλο του γονιδίου τους
Υγεία
17/07/2026 - 15:00
ΠΙΣ: Καταγγέλλει κυβερνητική παρέμβαση στη διοίκησή του
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 14:08
Ινδία: Πράσινο φως στη σεμαγλουτίδη για το λιπώδες ήπαρ
Pharma News
17/07/2026 - 14:00
Καρκίνος του πνεύμονα σε μη καπνιστές κάτω των 50: Ο ρόλος των φυτοφαρμάκων σε φρούτα-λαχανικα
Υγεία
17/07/2026 - 13:00
Η τσίχλα με ζάχαρη μετά από κατανάλωση παντζαριού μπορεί να μειώσει προσωρινά την αρτηριακή πίεση
Διατροφή
17/07/2026 - 12:00
Όταν ο διαλογισμός αυξάνει το άγχος
Ψυχική Υγεία
17/07/2026 - 11:00
Αγγλία: Απαγόρευση της πρόσβασης σε ενεργειακά ποτά στους κάτω των 16 ετών
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 10:00
Το success story της Ουγκάντα στη μάχη κατά του Έμπολα: Πήρε εξιτήριο ο τελευταίος ασθενής
Επικαιρότητα
17/07/2026 - 09:00
Η ΕΟΠΕ ζητεί ουσιαστική συμμετοχή στην εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τον Καρκίνο
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 07:28
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΘ
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 03:43
Πουλής στο 12th MedTech Conference: «Σε τέσσερις πυλώνες ο μετασχηματισμός του ΕΣΥ»
Πολιτική Υγείας
17/07/2026 - 00:03
ΟΦΕΤ: Βραβείο «Ανάπτυξης & Επενδύσεων» στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»
Pharma News
16/07/2026 - 23:18
Θεσσαλονίκη: Στις 19 Ιουλίου τα εγκαίνια του κοινωνικού οδοντιατρείου των Γιατρών του Κόσμου
Επικαιρότητα
16/07/2026 - 22:02
Επανεκλογή Πατούλη και νέα τετραετής θητεία στην προεδρία του ΙΣΑ
Πολιτική Υγείας
16/07/2026 - 21:36
Ζέστη, θάλασσα, βρεγμένο μαγιό: Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής χρειάζεται περισσότερη προσοχή το καλοκαίρι
Pharma News
16/07/2026 - 21:11
Επτά απλές αλλά πολύ σημαντικές συμβουλές για απολαυστικές ερωτικές και σεξουαλικές εμπειρίες το καλοκαίρι
Ψυχική Υγεία
16/07/2026 - 20:44
Ποδόσφαιρο... αλλιώς για τη σωματική και ψυχική υγεία ατόμων από 50 έως και 70 ετών
Fitness
16/07/2026 - 20:17
Οι ethnic διατροφές ίσως κρύβουν πολύτιμα μυστικά κατά των χρόνιων παθήσεων
Διατροφή
16/07/2026 - 19:49
Θεμιστοκλέους: «Ζήτημα δημόσιας υγείας η προστασία των ανηλίκων από τα social media»
Πολιτική Υγείας
16/07/2026 - 19:04
ΠΟΥ: Η επιδημία Έμπολα στο Κονγκό εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς
Υγεία
16/07/2026 - 18:28
Η ΕΙΝΑΠ ζητεί παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο Νίκαιας για τις οδοντιατρικά χειρουργεία σε άτομα με αυτισμό
Πολιτική Υγείας
16/07/2026 - 18:11
Πώς θα καταλάβετε αν σας έχει τσιμπήσει τσιμπούρι και πότε πρέπει να ζητήσετε ιατρική βοήθεια
Υγεία
16/07/2026 - 17:47
Περισσότερες κοινές δράσεις αναλαμβάνουν EMA EISMEA για την επιτάχυνση της καινοτομίας στην υγεία
Pharma Policy
16/07/2026 - 17:01
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε τη Χάρτα της ΕΠΕ για τα αναπνευστικά νοσήματα
Υγεία
16/07/2026 - 16:44
Η ΕΣΑμεΑ καταδικάζει τις δηλώσεις του δημάρχου Άργους-Μυκηνών για τον θάνατο του 20χρονου Θοδωρή
Patient Talk
16/07/2026 - 16:22
Νοσηλευτές του ΕΕΣ εν δράσει στις σεισμόπληκτες περιοχές της Βενεζουέλας
Επικαιρότητα
16/07/2026 - 15:54
Ο Κυανούς Σταυρός δημιουργεί πρότυπο κέντρο ρομποτικής χειρουργικής στη Βόρεια Ελλάδα
Υπηρεσίες Υγείας
16/07/2026 - 15:18
Κυστική Ίνωση: Οι νέες θεραπείες αλλάζουν την πορεία της νόσου
Υγεία
16/07/2026 - 15:00
Αγέραστοι Πρωταθλητές: Πώς διατηρούν τα «σκήπτρα» κόντρα στο βιολογικό ρολόι;
Health Talk
16/07/2026 - 14:33
Η Angelini Pharma ολοκλήρωσε την εξαγορά της Catalyst Pharmaceuticals ενισχύοντας την διεθνή παρουσία της
Pharma News
16/07/2026 - 14:14

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αθήνα αποκτά το πρώτο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας με δυνατότητα φιλοξενίας 60 ΑμεΑ
Πολιτική Υγείας
14/07/2026 - 16:41
Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει τη μετατροπή εφημερίας χειρουργού στο Νοσοκομείο Ρόδου
Πολιτική Υγείας
14/07/2026 - 21:01
Καμπανάκι ειδικού εντομολόγου: «Η Ευρώπη πρέπει να πάρει πιο σοβαρά τα κουνούπια»
Πολιτική Υγείας
14/07/2026 - 15:58
Η AstraZeneca Ελλάδας πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work
Pharma News
15/07/2026 - 07:22
Ζάχαρη: Ο φαύλος κύκλος του εθισμού και πως επιτυγχάνεται η απεξάρτηση
Διατροφή
15/07/2026 - 08:44
News4Health.gr
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2019 - 2026 SPORTNEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΕ. All rights reserved.
ΜΕΛΟΣ #232426 ΤΟΥ Μ.Η.Τ. Μέλος #232426 του Μ.Η.Τ.
developed by Nuevvo